Zahraniční analytici
Panarin 24.5.21 – Summit EU a Belorusko
Y

Summit EU a Belorusko
Polsky agent, Protacevic uz davno provadel destruktivni praci proti Belorusku. Spolu s nim byla zatcena obcanka Sapjega ze zajimave rodiny Sapjega. Je obcankou Ruska, 23 let, ale studuje ve Vilne na Evropske universite. Polsky agent uz se nechal slyset, ze ji maji pustit. Protasevic, na toho jsou uz tluste spisy, Polsko bylo pozadano o jeho vydani.
Vcera uz jsem toto zhodnotil jako specoperaci britske rozvedky. Muze mit nekolik rovin:
-uder po sumitu EU. Hlavnim bodem summitu ma byt posouzeni situace v Belorusku
-proverka systemu PVO Beloruska (soucasne letelo letadlo rozvedky, ktere zaznamenavalo praci PVO. Je tu moznost, ze i v Minsku i ve Vilne sledovali, jak pracuji systemy PVO BR v krizove situaci.
-setkani Lukasenka s Putinem v tomto tydnu. Je to uder i po Putinovi.
Proto jsem jeste vice utvrzen v tom, ze se jedna o britskou specoperaci. Mozna se chteli zbavit Protasevice, to by byla operace Savcenko II. Kdyz sedela v Rusku, tak vsichni kriceli u nas i v zahranici. Kdyz ji zavrel doma Porosenko, tak nikoho nezajimala.
Hlavni je ale sumit EU. Polsko plne potvrdilo, ze on je britsky agent. Proc, kdyz je letadlo irske, vysetruje Polsko? No, berou se za sveho agenta na 100%.
Nyni mluvi o tom, ze je to vyborna operace Beloruska. No ano. Oni minimalizovali risk. Vlastne to cele bylo naraficeno jako na ztratu systemu rizeni Batky v BR. Hlavnimi satelity jsou Londyn, Polsko a Ukrajina.
Posledni bod, proc to byla britska operace je ten, ze REZ? Lufthansy uz priletel do Frankfurtu. Bylo totiz druhe hlaseni zaminovani letadla Lufthansy, ktere bylo take proverovano.
Shrnuti:
Jedna se zde o mnohourovnovou britskou specoperaci.
-proverka PVO
-Porosenko svolal shromazdeni v Kyjeve pred velvyslanectvim BR. Litva proti BR, ale BR dala spravnou odpoved.
Prohlaseni MIDu Ruska si muzete precist na jeho strankach.
https://www.youtube.com/watch?v=w4NQbkpOacY


**Summit EU a Belorusko** Polsky agent, Protacevic uz davno provadel destruktivni praci proti Belorusku. Spolu s nim byla zatcena obcanka Sapjega ze zajimave rodiny Sapjega. Je obcankou Ruska, 23 let, ale studuje ve Vilne na Evropske universite. Polsky agent uz se nechal slyset, ze ji maji pustit. Protasevic, na toho jsou uz tluste spisy, Polsko bylo pozadano o jeho vydani. Vcera uz jsem toto zhodnotil jako specoperaci britske rozvedky. Muze mit nekolik rovin: -uder po sumitu EU. Hlavnim bodem summitu ma byt posouzeni situace v Belorusku -proverka systemu PVO Beloruska (soucasne letelo letadlo rozvedky, ktere zaznamenavalo praci PVO. Je tu moznost, ze i v Minsku i ve Vilne sledovali, jak pracuji systemy PVO BR v krizove situaci. -setkani Lukasenka s Putinem v tomto tydnu. Je to uder i po Putinovi. Proto jsem jeste vice utvrzen v tom, ze se jedna o britskou specoperaci. Mozna se chteli zbavit Protasevice, to by byla operace Savcenko II. Kdyz sedela v Rusku, tak vsichni kriceli u nas i v zahranici. Kdyz ji zavrel doma Porosenko, tak nikoho nezajimala. Hlavni je ale sumit EU. Polsko plne potvrdilo, ze on je britsky agent. Proc, kdyz je letadlo irske, vysetruje Polsko? No, berou se za sveho agenta na 100%. Nyni mluvi o tom, ze je to vyborna operace Beloruska. No ano. Oni minimalizovali risk. Vlastne to cele bylo naraficeno jako na ztratu systemu rizeni Batky v BR. Hlavnimi satelity jsou Londyn, Polsko a Ukrajina. Posledni bod, proc to byla britska operace je ten, ze REZ? Lufthansy uz priletel do Frankfurtu. Bylo totiz druhe hlaseni zaminovani letadla Lufthansy, ktere bylo take proverovano. **Shrnuti:** Jedna se zde o mnohourovnovou britskou specoperaci. -proverka PVO -Porosenko svolal shromazdeni v Kyjeve pred velvyslanectvim BR. Litva proti BR, ale BR dala spravnou odpoved. Prohlaseni MIDu Ruska si muzete precist na jeho strankach. https://www.youtube.com/watch?v=w4NQbkpOacY
Upravené 25. 5. 2021 o 10:11

Nástup na let společnosti Lufthansa na trase Minsk-Frankfurt byl zastaven kvůli e-mailu o možném teroristickém útoku. Aktuálně probíhá opakovaná bezpečnostní kontrola letadla, informovala v pondělí tisková služba Národního letiště v Minsku.
https://cz.sputniknews.com/20210524/v-minsku-byl-zastaven-nastup-na-let-spolecnosti-lufthansa-kvuli-zprave-o-teroristickem-utoku-14598310.html


Nástup na let společnosti Lufthansa na trase Minsk-Frankfurt byl zastaven kvůli e-mailu o možném teroristickém útoku. Aktuálně probíhá opakovaná bezpečnostní kontrola letadla, informovala v pondělí tisková služba Národního letiště v Minsku. https://cz.sputniknews.com/20210524/v-minsku-byl-zastaven-nastup-na-let-spolecnosti-lufthansa-kvuli-zprave-o-teroristickem-utoku-14598310.html
375
1
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept