Politika v ČR
Dvakrát nevstoupíš do stejné řeky ?

A teď vyvstává otázka: Má ukončit covid operaci, nebo utáhnout šrouby?


A teď vyvstává otázka: Má ukončit covid operaci, nebo utáhnout šrouby?

A teď vyvstává otázka:


"Pan premiér si z národa dělá prdel"


https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/A-oparene-Cesko-se-smeje-Konec-Arenbergera-vraci-se-Vojtech-665067


I když autorem tohoto výroku je Petr Gazdík, tak s ním tentokrát, zcela mimořádně, souhlasím.


[quote="pid:17134, uid:409"]A teď vyvstává otázka:[/quote] "Pan premiér si z národa dělá prdel" https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/A-oparene-Cesko-se-smeje-Konec-Arenbergera-vraci-se-Vojtech-665067 I když autorem tohoto výroku je Petr Gazdík, tak s ním tentokrát, zcela mimořádně, souhlasím.

Ta časová hranice od poplašné zprávy po skutečnost , se prudce zkracuje .
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Ukaz-ockovani-nebo-test-Uz-navzdy-Vlada-honem-tlaci-vybusny-zakon-664940


Nemá to nějakou souvislost s tímto?


[quote="pid:17068, uid:185"]Ta časová hranice od poplašné zprávy po skutečnost , se prudce zkracuje . https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Ukaz-ockovani-nebo-test-Uz-navzdy-Vlada-honem-tlaci-vybusny-zakon-664940[/quote] Nemá to nějakou souvislost s tímto?

Gazdík je tupý politický blb, jehož dosud nejznámější televizní výroky coby maskota STANařů zněl "já tomu fakt nerozumím". Zdá se,že dál nepokročil. Každý z dosavadních vlastníků klíčů od kanceláře MZ měl přesně stanovený úkol a po jeho splnění( anebo nesplnění) byl odstraněn. Návrat Vojtěcha signalizuje obrátku.On plánovaný proces rozbíhal, ale ten už nemá před sebou žádnou rozvojovou fázi .Počkám z odhadem, ale poslední, čemu bych dal za pravdu, je Gazdíkův výrok. Při jeho mdlém intelektu si z něj udělá prdel skoro každý...
Myslím, že je dobré sledovat širší souvislosti operace COVID, nejen ty z rezortu MZDr.


Gazdík je tupý politický blb, jehož dosud nejznámější televizní výroky coby maskota STANařů zněl "já tomu fakt nerozumím". Zdá se,že dál nepokročil. Každý z dosavadních vlastníků klíčů od kanceláře MZ měl přesně stanovený úkol a po jeho splnění( anebo nesplnění) byl odstraněn. Návrat Vojtěcha signalizuje obrátku.On plánovaný proces rozbíhal, ale ten už nemá před sebou žádnou rozvojovou fázi .Počkám z odhadem, ale poslední, čemu bych dal za pravdu, je Gazdíkův výrok. Při jeho mdlém intelektu si z něj udělá prdel skoro každý... Myslím, že je dobré sledovat širší souvislosti operace COVID, nejen ty z rezortu MZDr.

Zeman asi neříkal jen tak, že covid v září skončí. Právník Hasenkopf ( Klausův ) zase na FB napsal:
"Geniální. Bez ironie.
Vojtěch byl z té čtveřice jediný, ze kterého se mi neotvírala kudla v kapse.
A symbolické: Za Vojtěcha epidemie začala, za Vojtěcha skončí. Zbytek byl jen záskok."
https://www.facebook.com/pavel.hasenkopf.5/posts/4314778571907434
Takže souhlasím s tím, že návrat Vojtěcha symbolizuje obrátku.


Zeman asi neříkal jen tak, že covid v září skončí. Právník Hasenkopf ( Klausův ) zase na FB napsal: "Geniální. Bez ironie. Vojtěch byl z té čtveřice jediný, ze kterého se mi neotvírala kudla v kapse. A symbolické: Za Vojtěcha epidemie začala, za Vojtěcha skončí. Zbytek byl jen záskok." https://www.facebook.com/pavel.hasenkopf.5/posts/4314778571907434 Takže souhlasím s tím, že návrat Vojtěcha symbolizuje obrátku.

Právník Hasenkopf ( Klausův ) zase

Hlášky Šaula ZaječíHlavy nebudu podceňovat...


V komentářích tohoto fb komentáře se píše, že zajímavý komentář na toto téma, má účet “Petr Novák”.
Žel, není pro mne viditelný, nemám fb-účet...


[quote="pid:17154, uid:101"]Právník Hasenkopf ( Klausův ) zase[/quote] Hlášky Šaula ZaječíHlavy nebudu podceňovat... V komentářích tohoto fb komentáře se píše, že zajímavý komentář na toto téma, má účet “Petr Novák”. Žel, není pro mne viditelný, nemám fb-účet...
Upravené 25. 5. 2021 o 17:44

účet “Petr Novák”


"Petr Novák


LEGRAČNÍ LEGRACE


Vrací se nám kádr z Aspen Institutu pan Vojtěch. A proč? Protože se jeho roky uměle (až zoufale uměle) vytvářená kariéra nesměla zdiskreditovat, protože se s ním do budoucna počítá na velmi vysoké posty. A chápejte, že 30 tisíc mrtvých s C19 by v jeho profilu nevypadalo ani trochu dobře, proto byl odstaven stranou a nyní znovu vytažen ze šuplíku, když je svým způsobem po boji. Chytré? Spíše legrační. Takto se zcela uměle vytváří loutky, které jsou nám předkládány jako "elity". Text, včetně rozboru pana plukovníka P., který jsem o něm psal 25.9. 2020 si můžete přečíst v originále zde:
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=4982391425120512&id=100000491120287


ADAM VOJTĚCH


Odchod pana Vojtěcha z funkce ministra zdravotnictví byl předem avizován již 19.9. v níže uvedeném rozhovoru s ministrem Hamáčkem, kdy na otázku: "Měl by ve funkci skončit ministr zdravotnictví Vojtěch, jak k tomu vyzývá třeba ODS?" Odpověděl: "Otevřeně řečeno, teď už je to jedno." Takto vám šéf v jakémkoliv zaměstnání taktně "naznačí", že jestli jste v dané funkci či nikoliv, tak je to s ohledem na vaše ne-schopnosti lhostejné. Už se s vámi dál nepočítá, nemáte dle vedení žádný potenciál (v tomto případě jde o plánovanou výměnu). https://www.novinky.cz/.../hamacek-cisla-jsou-strasliva...


A jak může mít řadový člen vlády schopnost jedním prohlášením odstavit člena druhého, když je navíc tento i z jiné strany a ten to navíc pochopí a sám položí funkci? Pokud se míra chápání čtenáře omezuje pouze na státní řízení, ale to nadnárodní opomíjí a globální zcela ignoruje, tak nijak. Pokud obě další možnosti začleníte do sestavení vlastní (!!! ne mojí či někoho jiného) mozaiky, tak vám vyjde, že pan Hamáček je ve správní radě nadnárodního think-tanku Aspen institutu (vzpomínáte jak jej u nás v roce 2012 slavnostně otevírala Bosenská řeznice svým projevem?), což je kádrová líheň pro mladé loutky US státních elit alias neokonů. Je to nadnárodní (byť se sama považuje za globální) platforma z jejíž "líhně" si vybírají kádry lídři jak "levice" tak "pravice", ale i korporace všeho druhu, proto je ve správní radě např. Hamáček (ČSSD), Vladimír Dlouhý (Goldman Sachs - finance), Tomáš Klvaňa (Bakalův člověk), Jan Zahradil (ODS), Michael Žantovský (bývalý velvyslanec v klíčových zemích US státních elit - UK, Izrael, USA), ale také zástupci různých klanově-korporativních band ať již z bankovního, průmyslového či informačního/mediálního sektoru. Je pak legrační sledovat osoby ze stejné stáje, jak se před davem lidí věřících v jednu ze dvou lží (levice/pravice) politicky "hádají" a občané jim to věří. A tak dal pan Hamáček k uvážení jednomu z kádrů Aspen Intitutu, panu Vojtěchovi, nikoliv skutečnému ministru zdravotnictví, ale jen jakémusi "tlumočníkovi" cizích myšlenek, impuls k odchodu.
https://www.aspeninstitutece.org/people.../adam-vojtech/


Nebo skutečně na této planetě existuje osoba, která je přesvědčena, že kariéra zpěváka, který se stal právníkem, je dostatečná hodnota k tomu, aby jako první místo po studiích dostal rovnou v Babišově Mafře (největší mediální společnosti u nás) jako její podnikový právník, rok poté (!!! zcela bez prac. zkušeností) se stal tajemníkem na ministerstvu financí (!!!) v témže roce i členem představenstva akciové společnosti THERMAL-F (provozovatel Hotelu Thermal v Karlových Varech).


O další rok poté byl nainstalován do dozorčích rad Státních tiskáren a cenin a České průmyslové zdravotní pojišťovny, dále pak jako místopředseda představenstva akciové společnosti PRISKO (patří pod OKD) a pak "završil" svou kariéru (opravdu celou dobu byla jeho?) jako Ministr zdravotnictví. Přesně takto se vyrábí loutky, kterým navíc situace vyhovuje - mají dostatečné sebevědomí cokoliv "okecat" a rády se poslouchají (u zpěváka celkem podmínka). To zásadní dostanou na papíře, naučí se to důležité papouškovat, ale hlavní jsou pro ně peníze na účtu a myšlenka - stojí za mnou "elity", mezi které "patřím" (protože přece Aspen). To, že jim dělá vlastně užitečného idiota je mu jedno, protože to v národě prohlédne asi tak promile lidí. Zbytek je přesvědčen o tom, že se mladík prostě "snažil", byl schopný (čehokoliv) a tak má "hvězdnou" kariéru, která mu ovšem byla (a velmi hekticky) vyrobena na míru, aby měl v životopise aspoň něco, když už je tak mladý ministrem tak důležitého resortu. Pouze musí poslouchat hochy co jej nainstalovali, vymodelovali, vytvořili, vyškolili. A to se i stalo.


A myslíte, že je s ním konec? Ne, vždyť dělal přesně to, co se po něm chtělo a když dostal rozkaz, tak bez řečí odešel a to se velmi cení. Proto o něm všichni píší jako "charakterním člověku", který zvládl "první vlnu C19" a který byl za poslední roky nejoblíbenějším ministrem zdravotnictví vůbec. A právě proto, že se s ním počítá dál do řídících funkcí dle potřeb, tak musel odejít sám, s relativně čistým štítem a nikoliv s tím, že byl odejit. Už se navíc spekuluje o tom, že za svou lokajskou službu získá dostatečnou odměnu, ale samozřejmě jen prozatímní, dokud nebude opět vystřelen výše dle potřeb:
https://refresher.cz/88975-Adam-Vojtech-by-mohl-byt-novym...


https://www.facebook.com/people/Petr-Nov%C3%A1k/100000491120287/


Velmi zajímavý facebook "Petr Novák", zajímavých příspěvků je na něm více...


[quote="pid:17204, uid:240"]účet “Petr Novák”[/quote] "Petr Novák LEGRAČNÍ LEGRACE Vrací se nám kádr z Aspen Institutu pan Vojtěch. A proč? Protože se jeho roky uměle (až zoufale uměle) vytvářená kariéra nesměla zdiskreditovat, protože se s ním do budoucna počítá na velmi vysoké posty. A chápejte, že 30 tisíc mrtvých s C19 by v jeho profilu nevypadalo ani trochu dobře, proto byl odstaven stranou a nyní znovu vytažen ze šuplíku, když je svým způsobem po boji. Chytré? Spíše legrační. Takto se zcela uměle vytváří loutky, které jsou nám předkládány jako "elity". Text, včetně rozboru pana plukovníka P., který jsem o něm psal 25.9. 2020 si můžete přečíst v originále zde: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=4982391425120512&id=100000491120287 ADAM VOJTĚCH Odchod pana Vojtěcha z funkce ministra zdravotnictví byl předem avizován již 19.9. v níže uvedeném rozhovoru s ministrem Hamáčkem, kdy na otázku: "Měl by ve funkci skončit ministr zdravotnictví Vojtěch, jak k tomu vyzývá třeba ODS?" Odpověděl: "Otevřeně řečeno, teď už je to jedno." Takto vám šéf v jakémkoliv zaměstnání taktně "naznačí", že jestli jste v dané funkci či nikoliv, tak je to s ohledem na vaše ne-schopnosti lhostejné. Už se s vámi dál nepočítá, nemáte dle vedení žádný potenciál (v tomto případě jde o plánovanou výměnu). https://www.novinky.cz/.../hamacek-cisla-jsou-strasliva... A jak může mít řadový člen vlády schopnost jedním prohlášením odstavit člena druhého, když je navíc tento i z jiné strany a ten to navíc pochopí a sám položí funkci? Pokud se míra chápání čtenáře omezuje pouze na státní řízení, ale to nadnárodní opomíjí a globální zcela ignoruje, tak nijak. Pokud obě další možnosti začleníte do sestavení vlastní (!!! ne mojí či někoho jiného) mozaiky, tak vám vyjde, že pan Hamáček je ve správní radě nadnárodního think-tanku Aspen institutu (vzpomínáte jak jej u nás v roce 2012 slavnostně otevírala Bosenská řeznice svým projevem?), což je kádrová líheň pro mladé loutky US státních elit alias neokonů. Je to nadnárodní (byť se sama považuje za globální) platforma z jejíž "líhně" si vybírají kádry lídři jak "levice" tak "pravice", ale i korporace všeho druhu, proto je ve správní radě např. Hamáček (ČSSD), Vladimír Dlouhý (Goldman Sachs - finance), Tomáš Klvaňa (Bakalův člověk), Jan Zahradil (ODS), Michael Žantovský (bývalý velvyslanec v klíčových zemích US státních elit - UK, Izrael, USA), ale také zástupci různých klanově-korporativních band ať již z bankovního, průmyslového či informačního/mediálního sektoru. Je pak legrační sledovat osoby ze stejné stáje, jak se před davem lidí věřících v jednu ze dvou lží (levice/pravice) politicky "hádají" a občané jim to věří. A tak dal pan Hamáček k uvážení jednomu z kádrů Aspen Intitutu, panu Vojtěchovi, nikoliv skutečnému ministru zdravotnictví, ale jen jakémusi "tlumočníkovi" cizích myšlenek, impuls k odchodu. https://www.aspeninstitutece.org/people.../adam-vojtech/ Nebo skutečně na této planetě existuje osoba, která je přesvědčena, že kariéra zpěváka, který se stal právníkem, je dostatečná hodnota k tomu, aby jako první místo po studiích dostal rovnou v Babišově Mafře (největší mediální společnosti u nás) jako její podnikový právník, rok poté (!!! zcela bez prac. zkušeností) se stal tajemníkem na ministerstvu financí (!!!) v témže roce i členem představenstva akciové společnosti THERMAL-F (provozovatel Hotelu Thermal v Karlových Varech). O další rok poté byl nainstalován do dozorčích rad Státních tiskáren a cenin a České průmyslové zdravotní pojišťovny, dále pak jako místopředseda představenstva akciové společnosti PRISKO (patří pod OKD) a pak "završil" svou kariéru (opravdu celou dobu byla jeho?) jako Ministr zdravotnictví. Přesně takto se vyrábí loutky, kterým navíc situace vyhovuje - mají dostatečné sebevědomí cokoliv "okecat" a rády se poslouchají (u zpěváka celkem podmínka). To zásadní dostanou na papíře, naučí se to důležité papouškovat, ale hlavní jsou pro ně peníze na účtu a myšlenka - stojí za mnou "elity", mezi které "patřím" (protože přece Aspen). To, že jim dělá vlastně užitečného idiota je mu jedno, protože to v národě prohlédne asi tak promile lidí. Zbytek je přesvědčen o tom, že se mladík prostě "snažil", byl schopný (čehokoliv) a tak má "hvězdnou" kariéru, která mu ovšem byla (a velmi hekticky) vyrobena na míru, aby měl v životopise aspoň něco, když už je tak mladý ministrem tak důležitého resortu. Pouze musí poslouchat hochy co jej nainstalovali, vymodelovali, vytvořili, vyškolili. A to se i stalo. A myslíte, že je s ním konec? Ne, vždyť dělal přesně to, co se po něm chtělo a když dostal rozkaz, tak bez řečí odešel a to se velmi cení. Proto o něm všichni píší jako "charakterním člověku", který zvládl "první vlnu C19" a který byl za poslední roky nejoblíbenějším ministrem zdravotnictví vůbec. A právě proto, že se s ním počítá dál do řídících funkcí dle potřeb, tak musel odejít sám, s relativně čistým štítem a nikoliv s tím, že byl odejit. Už se navíc spekuluje o tom, že za svou lokajskou službu získá dostatečnou odměnu, ale samozřejmě jen prozatímní, dokud nebude opět vystřelen výše dle potřeb: https://refresher.cz/88975-Adam-Vojtech-by-mohl-byt-novym... https://www.facebook.com/people/Petr-Nov%C3%A1k/100000491120287/ Velmi zajímavý facebook "Petr Novák", zajímavých příspěvků je na něm více...
Upravené 25. 5. 2021 o 18:18

LEGRAČNÍ LEGRACE

Dík...


[quote="pid:17210, uid:270"]LEGRAČNÍ LEGRACE[/quote] Dík...
Upravené 25. 5. 2021 o 18:09

Tohle potvrzuje informace od , jak alespoň předpokládám , kolektivu Petr Novák .
Člen Aspik institutu , vrchní gestapák v červeném svetru je překvapen? , že jiný člen Aspik institutu , dostal nabídku na ministerskou sesli .
https://cz.sputniknews.com/20210525/oznameni-vojtecha-jako-nastupce-arenbergera-me-prekvapilo-ma-to-ale-jednu-vyhodu-rika-hamacek-14613707.html
Jistě to byla velice překvapivá informace !


Tohle potvrzuje informace od , jak alespoň předpokládám , kolektivu Petr Novák . Člen Aspik institutu , vrchní gestapák v červeném svetru je překvapen? , že jiný člen Aspik institutu , dostal nabídku na ministerskou sesli . https://cz.sputniknews.com/20210525/oznameni-vojtecha-jako-nastupce-arenbergera-me-prekvapilo-ma-to-ale-jednu-vyhodu-rika-hamacek-14613707.html Jistě to byla velice překvapivá informace !

Velmi zajímavý facebook "Petr Novák"


Já bych si rád "Petra Nováka" také četl, ale na FB mě nikdo nedostane. Bylo by možné jeho příspěvky zvěřejňovat tady? Pokud tedy někdo FB má....


[quote="pid:17210, uid:270"]Velmi zajímavý facebook "Petr Novák"[/quote] Já bych si rád "Petra Nováka" také četl, ale na FB mě nikdo nedostane. Bylo by možné jeho příspěvky zvěřejňovat tady? Pokud tedy někdo FB má....

Zeman asi neříkal jen tak, že covid v září skončí.


Vrátí se i Donald Trump?


[quote="pid:17154, uid:101"]Zeman asi neříkal jen tak, že covid v září skončí.[/quote] Vrátí se i Donald Trump?

Biden ještě nedodělal svoji práci. Po setkání Pána a kmána v Ženevě 15.-16.června bude vše jasnější.


Biden ještě nedodělal svoji práci. Po setkání Pána a kmána v Ženevě 15.-16.června bude vše jasnější.

Biden ještě nedodělal svoji práci. Po setkání Pána a kmána v Ženevě 15.-16.června bude vše jasnější.


Myslel jsem v horizontu do konce září, ne hned.


Smazané informace z volebních přístrojů v Maricopě byly obnoveny (19.5.)
https://www.ntd.com/auditor-information-deleted-from-maricopa-county-election-machine-has-been-recovered_615271.html


K 24. květnu přezkoumali teprve 500 tisíc z 2,1 milionu lístků...
https://www.ntd.com/election-audit-resumes-in-arizonas-largest-county_617732.html


[quote="pid:17259, uid:57"]Biden ještě nedodělal svoji práci. Po setkání Pána a kmána v Ženevě 15.-16.června bude vše jasnější.[/quote] Myslel jsem v horizontu do konce září, ne hned. Smazané informace z volebních přístrojů v Maricopě byly obnoveny (19.5.) https://www.ntd.com/auditor-information-deleted-from-maricopa-county-election-machine-has-been-recovered_615271.html K 24. květnu přezkoumali teprve 500 tisíc z 2,1 milionu lístků... https://www.ntd.com/election-audit-resumes-in-arizonas-largest-county_617732.html

Len tak mimochodom minule som cital ako to "Dvakrát nevstoupíš do stejné řeky" je realne myslene. Ked clovek ide cez rieku, predtym nez vstupi do nej, je u neho urcity informacny obraz o tej rieke. Napr sa mu videla byt nie hlboka so slabym prudom, s malym mnozstvom ryb atd ... avsak ked clovek siel cez rieku tak zistil, ze je ta rieka hlbsia, s obrovskym poctom ryb atd .... tjs zmenil sa u neho informacny obraz o tej rieke. Ak pojde po druhy krat cez tu rieku, tak uz pojde cez inu rieku, pretoze uz ma o nej uplne ine informacie, vie o nej viac, z jeho pohladu ide akoby do uplne inej rieky. Preto sa hovori, ze Dvakrat nevstupis do tej istej rieky, pretoze v okamihu ked si do tej rieky vstupil stava sa ta rieka uplne inou v tvojom vnimami a uz nikdy nebudes moct prekrocit tu rieku, ktora bola v mysli pred tym nez si do tej rieky vstupil, pretoze ten obraz rieky bol nahradeny inym (aktualizovanym) informacnym obrazom rieky.


Len tak mimochodom minule som cital ako to "Dvakrát nevstoupíš do stejné řeky" je realne myslene. Ked clovek ide cez rieku, predtym nez vstupi do nej, je u neho urcity informacny obraz o tej rieke. Napr sa mu videla byt nie hlboka so slabym prudom, s malym mnozstvom ryb atd ... avsak ked clovek siel cez rieku tak zistil, ze je ta rieka hlbsia, s obrovskym poctom ryb atd .... tjs zmenil sa u neho informacny obraz o tej rieke. Ak pojde po druhy krat cez tu rieku, tak uz pojde cez inu rieku, pretoze uz ma o nej uplne ine informacie, vie o nej viac, z jeho pohladu ide akoby do uplne inej rieky. Preto sa hovori, ze Dvakrat nevstupis do tej istej rieky, pretoze v okamihu ked si do tej rieky vstupil stava sa ta rieka uplne inou v tvojom vnimami a uz nikdy nebudes moct prekrocit tu rieku, ktora bola v mysli pred tym nez si do tej rieky vstupil, pretoze ten obraz rieky bol nahradeny inym (aktualizovanym) informacnym obrazom rieky.
Upravené 26. 5. 2021 o 07:38

Tok řeky je kontinuální pohyb (tok) informací a v každém okamžiku uspořádaných v jedinečné matrici .Tak to chápu já, ale myslím, že se nijak nelišíme. Je to vlastně podstata chápání Světa v trojjdeinosti Materie-Informace-Míra jako dynamického modelu oproti uměle roztříštěného a tím statického chápání podle modelu Hmota-Energie-Prostor-Čas.
Ve statickém neměnném modelu je veličina Čas irelevantní . Viz pohádka o Šípkové Růžence (čas se "zastavil"smile.
Omlouvám se za odbočku od Vojtěcha ke Koncepci, ale Ferry tak pěkně zaservíroval...


Tok řeky je kontinuální pohyb (tok) informací a v každém okamžiku uspořádaných v jedinečné matrici .Tak to chápu já, ale myslím, že se nijak nelišíme. Je to vlastně podstata chápání Světa v trojjdeinosti Materie-Informace-Míra jako dynamického modelu oproti uměle roztříštěného a tím statického chápání podle modelu Hmota-Energie-Prostor-Čas. Ve statickém neměnném modelu je veličina Čas irelevantní . Viz pohádka o Šípkové Růžence (čas se "zastavil"). Omlouvám se za odbočku od Vojtěcha ke Koncepci, ale Ferry tak pěkně zaservíroval...

Ja som čítal aj iné vysvetlenie. Všetko sa neustále mení, dnešok je iný ako bol včerajšok. Ak si včera vstúpil do rieky, bola to iná rieka ako je dnes, voda sa zmenila, pritiekla nová, brehy sú trochu iné atd. Vyjadrením nevstúpiš dvakrát do tej istej rieky je skôr myslená neustála zmena života, všetko sa vyvíja, nič nezostáva rovnaké a nemenné, nabáda to človeka nezamrznúť vo vývoji, neustále prehodnocovať svoje postoje k životu a ľuďom okolo seba.


Ja som čítal aj iné vysvetlenie. Všetko sa neustále mení, dnešok je iný ako bol včerajšok. Ak si včera vstúpil do rieky, bola to iná rieka ako je dnes, voda sa zmenila, pritiekla nová, brehy sú trochu iné atd. Vyjadrením nevstúpiš dvakrát do tej istej rieky je skôr myslená neustála zmena života, všetko sa vyvíja, nič nezostáva rovnaké a nemenné, nabáda to človeka nezamrznúť vo vývoji, neustále prehodnocovať svoje postoje k životu a ľuďom okolo seba.

kdyz vojtech odchazel z ministerstva, zverejnil fotku na FB, jak se s nim loucili zamestnanci ministerstva. tleskali mu pri louceni. trochu to bylo jako kdyz nekdo odchazi a nechava si otevrena vratka s tim, ze se mozna vrati. pri svem odchodu se vyjadroval, jak je unaveny. post velvyslance ve finsku je prece skvela trafika, tak proc se vracet dobrovolne do jamy lvove.
„Je jen moudré, umíme-li používat lidi podle okolností.“Machiaveli.


kdyz vojtech odchazel z ministerstva, zverejnil fotku na FB, jak se s nim loucili zamestnanci ministerstva. tleskali mu pri louceni. trochu to bylo jako kdyz nekdo odchazi a nechava si otevrena vratka s tim, ze se mozna vrati. pri svem odchodu se vyjadroval, jak je unaveny. post velvyslance ve finsku je prece skvela trafika, tak proc se vracet dobrovolne do jamy lvove. „Je jen moudré, umíme-li používat lidi podle okolností.“Machiaveli.
1.57k
18
12
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept