Politika v ČR
Český minister zdravotníctva Arenberger rezignuje, do funkcie sa vráti Vojtěch

Tohle je docela zajimave:
Arenberger podle Seznam Zpráv přiznal ke konci roku 2020 mnohonásobně vyšší majetek a příjmy, než udával v předchozích letech. V přiznání uvedl více než 60 nemovitostí. Jednu z nich na Mělnicku pronajímá jako archiv pro vinohradskou nemocnici. Po nástupu do funkce ředitele v roce 2019 za symbolickou korunu měsíčně, od roku 2013 za 79,16 koruny za metr čtvereční. V té době působil jako náměstek ředitele nemocnice.
https://www.lidovky.cz/domov/babis-rekl-ze-rezignuje-ministr-zdravotnictvi-arenberger-nahradit-ho-ma-exministr-vojtech.A210525_095631_ln_domov_vag
To je nejaky pilny kozar, venerolog.


Tohle je docela zajimave: Arenberger podle Seznam Zpráv přiznal ke konci roku 2020 mnohonásobně vyšší majetek a příjmy, než udával v předchozích letech. **V přiznání uvedl více než 60 nemovitostí.** Jednu z nich na Mělnicku pronajímá jako archiv pro vinohradskou nemocnici. Po nástupu do funkce ředitele v roce 2019 za symbolickou korunu měsíčně, od roku 2013 za 79,16 koruny za metr čtvereční. V té době působil jako náměstek ředitele nemocnice. https://www.lidovky.cz/domov/babis-rekl-ze-rezignuje-ministr-zdravotnictvi-arenberger-nahradit-ho-ma-exministr-vojtech.A210525_095631_ln_domov_vag To je nejaky pilny kozar, venerolog.
Upravené 25. 5. 2021 o 13:36

Z velkého Žida bude transformován asi na suchou větev. Nepotěšil jste mě Ahrenberger, ani já vás nepotěším...


Z velkého Žida bude transformován asi na suchou větev. Nepotěšil jste mě Ahrenberger, ani já vás nepotěším...

V přiznání uvedl více než 60 nemovitostí.

Na to už si musí najímat správcovskou firmu, dyť z paměti už nemůže dávat ani adresy kde všude to má...


Mno, ale aspoň máme jistotu, že nedá hlas Bukanýrům (daň z nemovitosti ;-)


[quote="pid:17163, uid:68"]V přiznání uvedl více než 60 nemovitostí.[/quote] Na to už si musí najímat správcovskou firmu, dyť z paměti už nemůže dávat ani adresy kde všude to má... Mno, ale aspoň máme jistotu, že nedá hlas Bukanýrům (daň z nemovitosti ;-)

inak to je fakt dolezite....ale zasa ked ich prenajima, tak mu to moze byt jedno, prenesie to na najomnikov, jedine co si musi osetrit su tie napady s vynutenou moznostou nastahovania najomnikov podla rozhodnutia uradov a s najomnym limitovanym podla rozhodnutia uradov.


inak to je fakt dolezite....ale zasa ked ich prenajima, tak mu to moze byt jedno, prenesie to na najomnikov, jedine co si musi osetrit su tie napady s vynutenou moznostou nastahovania najomnikov podla rozhodnutia uradov a s najomnym limitovanym podla rozhodnutia uradov.

Český právník, zpěvák a politik Adam Vojtěch opet ministrem
"Nema zadne nemovistosti." Babis znovu uvedl Adama Vojtecha do funkce ministra zdravotnictvi.
„Možná proto, že nemá žádné nemovitosti a bydlí v nájmu v bytu. A už je vylustrovaný médii, takže nemáte co lustrovat. A byl to nejúspěšnější ministr v historii naší země,” uvedl předseda vlády na otázku, proč si znovu na ministerstvo vybral Adama Vojtěcha.
https://cz.sputniknews.com/20210526/bydli-v-podnajmu-babis-znovu-uvedl-adama-vojtecha-do-funkce-ministra-zdravotnictvi-14630769.html


Na obrazku dela z prstu strechu, takze si to pral GP.


**Český právník, zpěvák a politik Adam Vojtěch opet ministrem** "Nema zadne nemovistosti." Babis znovu uvedl Adama Vojtecha do funkce ministra zdravotnictvi. „Možná proto, že nemá žádné nemovitosti a bydlí v nájmu v bytu. A už je vylustrovaný médii, takže nemáte co lustrovat. A byl to nejúspěšnější ministr v historii naší země,” uvedl předseda vlády na otázku, proč si znovu na ministerstvo vybral Adama Vojtěcha. https://cz.sputniknews.com/20210526/bydli-v-podnajmu-babis-znovu-uvedl-adama-vojtecha-do-funkce-ministra-zdravotnictvi-14630769.html Na obrazku dela z prstu strechu, takze si to pral GP.
Upravené 27. 5. 2021 o 09:24

Nema zadne nemovistosti.

Hlavní kvalifikace ministra zdravotnictví.
Nebo čehokoliv.


[quote="pid:17462, uid:68"]Nema zadne nemovistosti.[/quote] Hlavní kvalifikace ministra zdravotnictví. Nebo čehokoliv.
808
6
5
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept