Politika v SR
Ockovani Sputnikem V na Slovensku schvaleno
Y

Slovenská vláda dnes na svém jednání schválila očkování ruskou vakcínou Sputnik V v zemi. Souhlas celého kabinetu podmínil používáním vakcíny ministr zdravotnictví Vladimír Lengvarský.
Začátkem příštího měsíce se zacne očkovat.
Občané tak dostanou Sputnik V na výběr jako jednu z možností při očkování proti covidu. Za zmínku však stojí, že tato látka stále není schválena Evropskou lékovou agenturou.
https://cz.sputniknews.com/20210526/slovenska-vlada-schvalila-ockovani-ruskou-vakcinou-sputnik-v-14626931.html


Slovenská vláda dnes na svém jednání schválila očkování ruskou vakcínou Sputnik V v zemi. Souhlas celého kabinetu podmínil používáním vakcíny ministr zdravotnictví Vladimír Lengvarský. Začátkem příštího měsíce se zacne očkovat. Občané tak dostanou Sputnik V na výběr jako jednu z možností při očkování proti covidu. Za zmínku však stojí, že tato látka stále není schválena Evropskou lékovou agenturou. https://cz.sputniknews.com/20210526/slovenska-vlada-schvalila-ockovani-ruskou-vakcinou-sputnik-v-14626931.html

a tu je otazka.....risknut ockovanie Sputnikom alebo sa vykaslat na cele ockovanie? Ocakavam, ze na jesen sa bude tlacit v zamestnani na ockovanie a umierat na Pfizer budu len relativne zanedbatelne pocty, takze sa to schova pod heslo "kazdy musi umriet"


a tu je otazka.....risknut ockovanie Sputnikom alebo sa vykaslat na cele ockovanie? Ocakavam, ze na jesen sa bude tlacit v zamestnani na ockovanie a umierat na Pfizer budu len relativne zanedbatelne pocty, takze sa to schova pod heslo "kazdy musi umriet"

Putin sa postavil proti povinnému očkovaniu proti koronavírusom


"Podľa môjho názoru je nepraktické a nemožné zaviesť povinné očkovanie," uviedla hlava štátu na stretnutí o ekonomických otázkach. Podľa neho si občania musia túto potrebu sami uvedomiť. Putin opäť vyzval Rusov na očkovanie, pričom zdôraznil, že ruská vakcína sa „používa v miliónoch, je dnes najspoľahlivejšia a najbezpečnejšia“.


https://russian.rt.com/russia/news/866232-putin-obyazatelnaya-vakcinaciya


Putin sa postavil proti povinnému očkovaniu proti koronavírusom =============================================================== "Podľa môjho názoru je nepraktické a nemožné zaviesť povinné očkovanie," uviedla hlava štátu na stretnutí o ekonomických otázkach. Podľa neho si občania musia túto potrebu sami uvedomiť. Putin opäť vyzval Rusov na očkovanie, pričom zdôraznil, že ruská vakcína sa „používa v miliónoch, je dnes najspoľahlivejšia a najbezpečnejšia“. https://russian.rt.com/russia/news/866232-putin-obyazatelnaya-vakcinaciya

Smer vypusta na povrch informacie devastacne pre tuto dnesnu protistatnu vladu, tak povolili sputnik, aby zas vypustili paru a mediami bude sputnik info c.1.


Smer vypusta na povrch informacie devastacne pre tuto dnesnu protistatnu vladu, tak povolili sputnik, aby zas vypustili paru a mediami bude sputnik info c.1.

risknut ockovanie

Ja by som nič neriskoval. Veď čo najhoršie sa môže stať? Ostať na ulici. Potom sa to už zaradí do extrému a stále tu bude možnosť dať sa zaštepiť Sputnikom a vràtiť sa späť… Alebo možno niekde inde.A možno sa niečo stane a prídu aj iné vakcíny (bez mRNA vektoru) ako napríklad КовиВак , ЕпиВакКорона. Alebo ostať na okraji spoločnosti a budovať všetko odznova nepoškvrnený vakcinaciou. Možno sa mi to teraz ľahko hovorí, ale keď príde na lámanie chleba, tak sa ukáže aký som chlap. Tak či tak, zatiaľ by som vyčkával.


[quote="pid:17377, uid:187"]risknut ockovanie[/quote] Ja by som nič neriskoval. Veď čo najhoršie sa môže stať? Ostať na ulici. Potom sa to už zaradí do extrému a stále tu bude možnosť dať sa zaštepiť Sputnikom a vràtiť sa späť… Alebo možno niekde inde.A možno sa niečo stane a prídu aj iné vakcíny (bez mRNA vektoru) ako napríklad КовиВак , ЕпиВакКорона. Alebo ostať na okraji spoločnosti a budovať všetko odznova nepoškvrnený vakcinaciou. Možno sa mi to teraz ľahko hovorí, ale keď príde na lámanie chleba, tak sa ukáže aký som chlap. Tak či tak, zatiaľ by som vyčkával.

a tu je otazka.....risknut ockovanie Sputnikom


Ocakavam, ze na jesen sa bude tlacit v zamestnani na ockovanie


Otazka znie: Som za povinne ockovanie proti kornaviru alebo nie?


Vzhladom na to, ako takticky u nas pretlacaju povinne ockovanie, tak cim viac sa da ludi ockovat, tym je pravdepodobnejsie, ze sa pretlaci.


Cize v jednoduchosti: Sputnik (tych par kusov) ma zvysit zaujem o ockovanie a tym padom nas zas viac priblizit k povinnemu ockovaniu.


[quote="pid:17377, uid:187"]a tu je otazka.....risknut ockovanie Sputnikom[/quote] [quote="pid:17377, uid:187"]Ocakavam, ze na jesen sa bude tlacit v zamestnani na ockovanie[/quote] Otazka znie: Som za povinne ockovanie proti kornaviru alebo nie? Vzhladom na to, ako takticky u nas pretlacaju povinne ockovanie, tak cim viac sa da ludi ockovat, tym je pravdepodobnejsie, ze sa pretlaci. Cize v jednoduchosti: Sputnik (tych par kusov) ma zvysit zaujem o ockovanie a tym padom nas zas viac priblizit k povinnemu ockovaniu.

Ak som to správne pochopil, tak sa minie tých 200 tisíc a čau a pa? To sa zrejme minie ako teplé rožky. Potom budú musieť objednať ďalšie, alebo čakať či to schváli EMA.


Povinné oč. myslím zatiaľ nehrozí, no neskôr sa to stať môže. Zatiaľ majú Covid pasy a certifikáty a propagandu.


Ak som to správne pochopil, tak sa minie tých 200 tisíc a čau a pa? To sa zrejme minie ako teplé rožky. Potom budú musieť objednať ďalšie, alebo čakať či to schváli EMA. Povinné oč. myslím zatiaľ nehrozí, no neskôr sa to stať môže. Zatiaľ majú Covid pasy a certifikáty a propagandu.

Otazka znie: Som za povinne ockovanie proti kornaviru alebo nie?


Este upresnim: Nejde o povinne ockovanie, ako o ockovanie. Ide o sposob, ako pod strachom z nejakej choroby sa daju takticky pretlacat fasisticke metody. Cize ked to prejde, budu vediet tuto podobnu metodu pouzit na dalsie plany pre pretlacanie protiludskej agendy. Take ladenie moznosti...


A netreba zabudat, ze v povinnom testovani sme uspeli a sme svetova spicka...


[quote="pid:17401, uid:254"]Otazka znie: Som za povinne ockovanie proti kornaviru alebo nie?[/quote] Este upresnim: Nejde o povinne ockovanie, ako o ockovanie. Ide o sposob, ako pod strachom z nejakej choroby sa daju takticky pretlacat fasisticke metody. Cize ked to prejde, budu vediet tuto podobnu metodu pouzit na dalsie plany pre pretlacanie protiludskej agendy. Take ladenie moznosti... A netreba zabudat, ze v povinnom testovani sme uspeli a sme svetova spicka...

Možno sa mi to teraz ľahko hovorí, ale keď príde na lámanie chleba, tak sa ukáže aký som chlap. Tak či tak, zatiaľ by som vyčkával.

Presne som aj ja tohoto názoru, situácia ukáže akí sme silní. Tiež si myslím, že nie je sa kam ponáhľať....vakcíny budú....a bude aj viac Sputnika....tých 200.tis. sa rozoberie okamžite....ľudia čakajú len na to kedy..... som zvedavá akú propagandu očkovaciu spustia...či budú ticho....alebo to spropagujú, len aby vyhoveli štatistikám zaočkovanosti. Sputnik bude boomom a nepotrebujú na to ani vymývanie mozgov....ľudia budú chceť viac Sputnika....neujde sa každému hneď.


[quote="pid:17391, uid:210"]Možno sa mi to teraz ľahko hovorí, ale keď príde na lámanie chleba, tak sa ukáže aký som chlap. Tak či tak, zatiaľ by som vyčkával.[/quote] Presne som aj ja tohoto názoru, situácia ukáže akí sme silní. Tiež si myslím, že nie je sa kam ponáhľať....vakcíny budú....a bude aj viac Sputnika....tých 200.tis. sa rozoberie okamžite....ľudia čakajú len na to kedy..... som zvedavá akú propagandu očkovaciu spustia...či budú ticho....alebo to spropagujú, len aby vyhoveli štatistikám zaočkovanosti. Sputnik bude boomom a nepotrebujú na to ani vymývanie mozgov....ľudia budú chceť viac Sputnika....neujde sa každému hneď.

Presne som aj ja tohoto názoru, situácia ukáže akí sme silní. Tiež si myslím, že nie je sa kam ponáhľať....vakcíny budú....a bude aj viac Sputnika....tých 200.tis. sa rozoberie okamžite....ľudia čakajú len na to kedy..... som zvedavá akú propagandu očkovaciu spustia...či budú ticho....alebo to spropagujú, len aby vyhoveli štatistikám zaočkovanosti. Sputnik bude boomom a nepotrebujú na to ani vymývanie mozgov....ľudia budú chceť viac Sputnika....neujde sa každému hneď.


Netreba byt az taky skepticky, na Slovensku velmi rychlo povolili ockovanie pre vsetky vekove kategorie, to znamena, ze ti, co chceli uz su zaockovani, nieco este dobieha, ale velke narasty uz nebudu. Ved niekde uz chcu pre nezaujem aj zavriet tie vakcinacne centra, tusim na vychode. Ake maju cisla, netusim, ale neverim ze su miesta kde je zaockovanych viac ako 60%, realne to bude urcite menej.


Hlavne treba vydrzat este tuto zimu, to bude riadny natlak, ale zaroven sa uz prejavia ucinky tej skvelej "imunity". Tie sa samozrejme prejavuju uz dnes, ale este to nieje take okate.


[quote="pid:17453, uid:17"]Presne som aj ja tohoto názoru, situácia ukáže akí sme silní. Tiež si myslím, že nie je sa kam ponáhľať....vakcíny budú....a bude aj viac Sputnika....tých 200.tis. sa rozoberie okamžite....ľudia čakajú len na to kedy..... som zvedavá akú propagandu očkovaciu spustia...či budú ticho....alebo to spropagujú, len aby vyhoveli štatistikám zaočkovanosti. Sputnik bude boomom a nepotrebujú na to ani vymývanie mozgov....ľudia budú chceť viac Sputnika....neujde sa každému hneď.[/quote] Netreba byt az taky skepticky, na Slovensku velmi rychlo povolili ockovanie pre vsetky vekove kategorie, to znamena, ze ti, co chceli uz su zaockovani, nieco este dobieha, ale velke narasty uz nebudu. Ved niekde uz chcu pre nezaujem aj zavriet tie vakcinacne centra, tusim na vychode. Ake maju cisla, netusim, ale neverim ze su miesta kde je zaockovanych viac ako 60%, realne to bude urcite menej. Hlavne treba vydrzat este tuto zimu, to bude riadny natlak, ale zaroven sa uz prejavia ucinky tej skvelej "imunity". Tie sa samozrejme prejavuju uz dnes, ale este to nieje take okate.

Moderator

Upravené 27. 5. 2021 o 07:40

Hlavne treba vydrzat este tuto zimu

Souhlas, čekat a vydržet, to je to hlavní, co teď dělat. A nezapomínat, že autoři tohoto zvrhlého plánu nejsou na vrcholu řízení. Určitě jim do toho pak nějaká “náhoda” zase hodí vidle, jako mnohokrát v minulosti. Pokud by již nebyla žádná šance, tak bysme ani tyto příspěvky už nepsali.


[quote="pid:17456, uid:10"]Hlavne treba vydrzat este tuto zimu[/quote] Souhlas, čekat a vydržet, to je to hlavní, co teď dělat. A nezapomínat, že autoři tohoto zvrhlého plánu nejsou na vrcholu řízení. Určitě jim do toho pak nějaká “náhoda” zase hodí vidle, jako mnohokrát v minulosti. Pokud by již nebyla žádná šance, tak bysme ani tyto příspěvky už nepsali.
980
10
6
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept