Politika v SR
Vladimir Mečiar v médiách

vecny rozhovor bez emocii, ake som z neho citil pred rokom az dvoma. s nadhladom rozobera sucasnu situaciu v politike a pre niektorych ludi by to bolo mozno lepsie pochopitelne ako utocne tlacovky Smeru.


tvrdi ze uznava ako odbornika Krcmeryho, ked aj WHO ho poklada za spicu... z druhej strany ale kritizoval OBSE takze logika takej autority je nezmyselna. Meciar mal vzdy blizko ku vatikanskej cirkvi, a myslim ze nie len blizko ale aj zakulisne cize jezuitu Krcmeryho si nedovoli kritizovat, kvoli zasvateniu?...
z druhej strany ale spravne hovori, ze ako neodbornik sa nemoze vyjadrovat k pandemii - co sa mi zazdalo ale zostalo nepovedane bolo, ci nema nejake zakulisne informacie o viruse ktory by mohol sposobovat neplodnost alebo ine ucinky a teda ochrana je na mieste - aj ruske armadne spicky nosili ruska a dodrziavali opatrenia. to mi udrelo do oci v ramci minulej debaty o Ficovi, ked Jox hovoril ze normalny politik by nikdy nepodporoval take opatrenia ako to robi Fico... takze terat uz vieme ze by to spravil aj Meciar a to je este k tomu mimo politiky a ma narozdiel od Fica rozviazane ruky.


Erika mu hovori, ze bolo na nom spachanych vela krivd a on odpoveda ze dobrovolne sa tomu nechal vystavit - nechcem aby to vyznelo ako demonizovanie, Meciar urobil viac dobreho ako zleho ale v tomto sa odraza ta krestanska algoritmika - ked ta udru na lave lice nastav aj prave. Prave v tomto je Fico tak odlisny od Meciara a pokorne neprijma udery na seba.


zaznelo aj vyjadrenie k amnestiam, a preco z historickeho hladiska a realnej politiky nemohol stihat Kovaca a predsedov opozicnych stran.


jedna otazka zaznela aj na KSB, ale sikovne sa tomu vyhol ako v inom rozhovore Stanek. zda sa, ze tato tema je aj v alternative tabu.


https://www.youtube.com/watch?v=czWT3rQyBL4


vecny rozhovor bez emocii, ake som z neho citil pred rokom az dvoma. s nadhladom rozobera sucasnu situaciu v politike a pre niektorych ludi by to bolo mozno lepsie pochopitelne ako utocne tlacovky Smeru. tvrdi ze uznava ako odbornika Krcmeryho, ked aj WHO ho poklada za spicu... z druhej strany ale kritizoval OBSE takze logika takej autority je nezmyselna. Meciar mal vzdy blizko ku vatikanskej cirkvi, a myslim ze nie len blizko ale aj zakulisne cize jezuitu Krcmeryho si nedovoli kritizovat, kvoli zasvateniu?... z druhej strany ale spravne hovori, ze ako neodbornik sa nemoze vyjadrovat k pandemii - co sa mi zazdalo ale zostalo nepovedane bolo, ci nema nejake zakulisne informacie o viruse ktory by mohol sposobovat neplodnost alebo ine ucinky a teda ochrana je na mieste - aj ruske armadne spicky nosili ruska a dodrziavali opatrenia. to mi udrelo do oci v ramci minulej debaty o Ficovi, ked Jox hovoril ze normalny politik by nikdy nepodporoval take opatrenia ako to robi Fico... takze terat uz vieme ze by to spravil aj Meciar a to je este k tomu mimo politiky a ma narozdiel od Fica rozviazane ruky. Erika mu hovori, ze bolo na nom spachanych vela krivd a on odpoveda ze dobrovolne sa tomu nechal vystavit - nechcem aby to vyznelo ako demonizovanie, Meciar urobil viac dobreho ako zleho ale v tomto sa odraza ta krestanska algoritmika - ked ta udru na lave lice nastav aj prave. Prave v tomto je Fico tak odlisny od Meciara a pokorne neprijma udery na seba. zaznelo aj vyjadrenie k amnestiam, a preco z historickeho hladiska a realnej politiky nemohol stihat Kovaca a predsedov opozicnych stran. jedna otazka zaznela aj na KSB, ale sikovne sa tomu vyhol ako v inom rozhovore Stanek. zda sa, ze tato tema je aj v alternative tabu. https://www.youtube.com/watch?v=czWT3rQyBL4
Upravené 29. 5. 2021 o 17:08
  1. Pokiaľ viem, ku KSB sa verejne neprihlásil ani Putin. Dôvodom je reálna možnosť postaviť si cirkev/i proti sebe (= sebevražda). Cirkvi sú v súčasnosti v hlbokej kríze… toto si OSOBNOSTI plne uvedomujú… tu bohužiaľ? nedozrel čas!
  2. Situácii na Slovensku by veľmi pomohlo, keby masmédia dali dostatočný priestor všetkým! bývalým premiérom… hoci aj jednotlivo. Predovšetkým verejnoprávna RTVS, ktorú si platíme! Je potreba vyvinúť tlak. Aj alternatíva. Nech všetci hodnotia súčasnú situáciu. Informácie a názory Mečiara sú veľmi podnetné – nech sa teda vyjadria aj všetci ostatní – je to ich povinnosť voči občanom a štátu!

1. Pokiaľ viem, ku KSB sa verejne neprihlásil ani Putin. Dôvodom je reálna možnosť postaviť si cirkev/i proti sebe (= sebevražda). Cirkvi sú v súčasnosti v hlbokej kríze… toto si OSOBNOSTI plne uvedomujú… tu bohužiaľ? nedozrel čas! 2. Situácii na Slovensku by veľmi pomohlo, keby masmédia dali dostatočný priestor všetkým! bývalým premiérom… hoci aj jednotlivo. Predovšetkým verejnoprávna RTVS, ktorú si platíme! Je potreba vyvinúť tlak. Aj alternatíva. Nech všetci hodnotia súčasnú situáciu. Informácie a názory Mečiara sú veľmi podnetné – nech sa teda vyjadria aj všetci ostatní – je to ich povinnosť voči občanom a štátu!
353
1
2
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept