Politika v SR
„Odborníci“ z Mikasovho úradu posielali európskej agentúre chybné dáta o počte nakazených. Na mape EÚ sme tak naďalej v červenej farbe

Chybné dáta o vývoji koronavírusovej nákaz v krajine posielalo Slovensko do celoeurópskeho systému, ktorým sa niektoré krajiny riadia pri nastavení obmedzení pre cestách cez hranice.
Slovensko tak vyšlo pri hodnotení epidemickej situácie horšie, než na tom v skutočnosti bolo. Úrad hlavného hygienika chybu priznal a ohlásil nápravu, napísal Denník N.
Slovensko je Európskym centrom pre kontrolu a prevenciu chorôb (ECDC) vedené ako takzvaná červená krajiny hoci by mohlo byť na nižšej úrovni rizika podobne ako susedné Česko alebo Rakúsko.
https://www.infovojna.sk/article/odbornici-z-mikasovho-uradu-posielali-europskej-agenture-chybne-data-o-pocte-nakazenych-na-mape-eu-sme-tak-nadalej-v-cervenej-farbe


Chybné dáta o vývoji koronavírusovej nákaz v krajine posielalo Slovensko do celoeurópskeho systému, ktorým sa niektoré krajiny riadia pri nastavení obmedzení pre cestách cez hranice. Slovensko tak vyšlo pri hodnotení epidemickej situácie horšie, než na tom v skutočnosti bolo. Úrad hlavného hygienika chybu priznal a ohlásil nápravu, napísal Denník N. Slovensko je Európskym centrom pre kontrolu a prevenciu chorôb (ECDC) vedené ako takzvaná červená krajiny hoci by mohlo byť na nižšej úrovni rizika podobne ako susedné Česko alebo Rakúsko. https://www.infovojna.sk/article/odbornici-z-mikasovho-uradu-posielali-europskej-agenture-chybne-data-o-pocte-nakazenych-na-mape-eu-sme-tak-nadalej-v-cervenej-farbe

Mikasa nevyhodí, veď ten ide s nimi a robí čachre machre ako potrebujú. Lepšieho pudlíka na taký post nemajú. Povedia mu "no,no,no to nesmieš takto" a ide sa ďalej. Pohláskame, nakŕmime, len nech sa nesplaší. Ešte je potrebný.


Mikasa nevyhodí, veď ten ide s nimi a robí čachre machre ako potrebujú. Lepšieho pudlíka na taký post nemajú. Povedia mu "no,no,no to nesmieš takto" a ide sa ďalej. Pohláskame, nakŕmime, len nech sa nesplaší. Ešte je potrebný.

Mikasa nevyhodí,
Ešte je možnosť by sa chcel nechať v tichu odísť. V konečnom dôsledku je v najväčších sračkách práve on.


[quote="pid:18324, uid:94"]Mikasa nevyhodí,[/quote]Ešte je možnosť by sa chcel nechať v tichu odísť. V konečnom dôsledku je v najväčších sračkách práve on.

V konečnom dôsledku je v najväčších sračkách práve on


myslím, že on to nevidí. Keby to videl, už by odišiel pred prvým plošným testovaním.


[quote="pid:18363, uid:83"]V konečnom dôsledku je v najväčších sračkách práve on[/quote] myslím, že on to nevidí. Keby to videl, už by odišiel pred prvým plošným testovaním.

staci sa pozriet na jeho degenerovanu (choru) postavu. takemuto cloveko bez pevnej vole nie je mozne doverovat, ze bude priat druhym dobro. jedna sa u jeho pracovnej naplni (vid jeho svetove aktivity) vyhradne o mamon a dufam, ze dostane dozivotie alebo sibenicu na Norimbergu 2.0


staci sa pozriet na jeho degenerovanu (choru) postavu. takemuto cloveko bez pevnej vole nie je mozne doverovat, ze bude priat druhym dobro. jedna sa u jeho pracovnej naplni (vid jeho svetove aktivity) vyhradne o mamon a dufam, ze dostane dozivotie alebo sibenicu na Norimbergu 2.0

degenerovanu (choru) postavu. takemuto cloveko bez pevnej vole nie je mozne doverovat


no toto nie je ten pravý problem. Skôr je tam amaterizmus na všetkých úrovniach, priste niekto, kto by sa nato pozrel nestranným okom, či mu to dava zmysel. Ako napr mne, keď idem do potravín a viem, že mám plny kos a mám tam mäso, tak bude aspoň 70 EUR a pod, bez toho že by som počítala všetky položky.


A teda, že mu nevadi tá jeho právne labilná pozícia, pretože vedome vydáva a podpisuje vyhlášky, kt prekračuje svojebpeavomoci a vacsina z nich bola v núdzovom stave. Ja si myslím, že mu to nedochádza...


Dáta bez pátosu (teraz odhliadnuc od toho kam sa to posunulo) na začiatku naozaj tvorili vyvážený protipól info a ani raz si s nimi nesadli za stol ako s partnermi. Bohorovnosť spojena s hlúposťou, nič iné tam netreba hľadať.


[quote="pid:18576, uid:197"]degenerovanu (choru) postavu. takemuto cloveko bez pevnej vole nie je mozne doverovat[/quote] no toto nie je ten pravý problem. Skôr je tam amaterizmus na všetkých úrovniach, priste niekto, kto by sa nato pozrel nestranným okom, či mu to dava zmysel. Ako napr mne, keď idem do potravín a viem, že mám plny kos a mám tam mäso, tak bude aspoň 70 EUR a pod, bez toho že by som počítala všetky položky. A teda, že mu nevadi tá jeho právne labilná pozícia, pretože vedome vydáva a podpisuje vyhlášky, kt prekračuje svojebpeavomoci a vacsina z nich bola v núdzovom stave. Ja si myslím, že mu to nedochádza... Dáta bez pátosu (teraz odhliadnuc od toho kam sa to posunulo) na začiatku naozaj tvorili vyvážený protipól info a ani raz si s nimi nesadli za stol ako s partnermi. Bohorovnosť spojena s hlúposťou, nič iné tam netreba hľadať.
Upravené 4. 6. 2021 o 19:32
564
6
5
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept