Politika v ČR
Ženy nebudou muset přidávat ke jménu -ová. Pohlaví musí v občance zůstat

Ženy nebudou muset přidávat ke jménu -ová. Pohlaví musí v občance zůstat


Sněmovna schválila návrh poslankyně ANO a vládní zmocněnkyně pro lidská práva Heleny Válkové, která to navrhla ve spolupráci s Pirátem Ondřejem Profantem. O totéž budou moci rodiče o totéž požádat u dětí ženského pohlaví.
V občanském průkazu musí zůstat, zda je držitelem muž či žena
Sněmovna naopak odmítla návrh Pirátů, aby se v občanských průkazech nemuselo uvádět pohlaví držitele průkazu. Poslanci schválili zavedení občanských průkazů s otisky prstů na jejich čipech.
https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/snemovna-prechylovani-zenskych-jmen-uvadeni-pohlavi-v-obcanskych-prukazech.A210602_035447_domaci_kop


Ženy nebudou muset přidávat ke jménu -ová. Pohlaví musí v občance zůstat ------------------------------------------------------------------------ Sněmovna schválila návrh poslankyně ANO a vládní zmocněnkyně pro lidská práva Heleny Válkové, která to navrhla ve spolupráci s Pirátem Ondřejem Profantem. O totéž budou moci rodiče o totéž požádat u dětí ženského pohlaví. V občanském průkazu musí zůstat, zda je držitelem muž či žena Sněmovna naopak odmítla návrh Pirátů, aby se v občanských průkazech nemuselo uvádět pohlaví držitele průkazu. Poslanci schválili zavedení občanských průkazů s otisky prstů na jejich čipech. https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/snemovna-prechylovani-zenskych-jmen-uvadeni-pohlavi-v-obcanskych-prukazech.A210602_035447_domaci_kop
Upravené 2. 6. 2021 o 11:35

návrh poslankyně ANO a vládní zmocněnkyně pro lidská práva Heleny Válkové,

Vypadá jako by neuměla do 5 napočítat a přitom je to kovaná progresivní sudeťácká libero-svině.


"V protektorátu se toho zase tolik nedělo, řekla Válková a naštvala opozici"
24.3.2014
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/v-protektoratu-se-toho-zase-tolik-nedelo-rekla-valkova-a-nastvala-opozici-223080
"Ministryně spravedlnosti Helena Válková (nestr. za ANO) přiznala, že si o poválečném odsunu Němců myslí to nejhorší. Považuje jej za reakci na situaci v období protektorátu. Zároveň dodala, že „se toho v protektorátu zas tolik nedělo”."


[quote="pid:18202, uid:78"]návrh poslankyně ANO a vládní zmocněnkyně pro lidská práva Heleny Válkové,[/quote] Vypadá jako by neuměla **do 5 napočítat** a přitom je to kovaná progresivní sudeťácká libero-svině. "V protektorátu se toho zase tolik nedělo, řekla Válková a naštvala opozici" 24.3.2014 https://www.novinky.cz/domaci/clanek/v-protektoratu-se-toho-zase-tolik-nedelo-rekla-valkova-a-nastvala-opozici-223080 "Ministryně spravedlnosti Helena Válková (nestr. za ANO) přiznala, že si o poválečném odsunu Němců myslí to nejhorší. Považuje jej za reakci na situaci v období protektorátu. Zároveň dodala, že „se toho v protektorátu zas tolik nedělo”."

Je to nejen tohle. Kromě různých LGBT se v poslední době, jako prostředek rozvratu rodiny a společnosti, prosazuje polyamorie.


Kdysi s tím přišli Piráti, dnes se k tomu otevřeně raději nehlásí a články mizí.
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Ja-nic-ja-muzikant-Pirati-Vytazeno-z-kose-Nemeli-jste-vedet-666712


A overtonovými okny se to jen hemží.
Herečka Těžká, známá z dokumentu V síti, žije v polyamorním manželství. Bylo jí všude plno. Těžká je podobný úchyl jako ti z dokumentu....
https://www.idnes.cz/revue/vztahy-a-sex/tereza-tezka-herecka-polyamorie-manzel-vztahy-partnerka-v-siti.A210121_085514_sex_sub


Dnes otevřu počítač a všude vykoukne tohle:


https://www.idnes.cz/revue/vztahy-a-sex/voxel-polyamorie-vztah-manzelstvi-laska-partnerstvi.A210608_085106_sex_sub


Ani jsem netušil, že něco takovýho jako voxel existuje....


Prý se "nechtějí vlastnit".


Je to nejen tohle. Kromě různých LGBT se v poslední době, jako prostředek rozvratu rodiny a společnosti, prosazuje polyamorie. Kdysi s tím přišli Piráti, dnes se k tomu otevřeně raději nehlásí a články mizí. https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Ja-nic-ja-muzikant-Pirati-Vytazeno-z-kose-Nemeli-jste-vedet-666712 A overtonovými okny se to jen hemží. Herečka Těžká, známá z dokumentu V síti, žije v polyamorním manželství. Bylo jí všude plno. Těžká je podobný úchyl jako ti z dokumentu.... https://www.idnes.cz/revue/vztahy-a-sex/tereza-tezka-herecka-polyamorie-manzel-vztahy-partnerka-v-siti.A210121_085514_sex_sub Dnes otevřu počítač a všude vykoukne tohle: https://www.idnes.cz/revue/vztahy-a-sex/voxel-polyamorie-vztah-manzelstvi-laska-partnerstvi.A210608_085106_sex_sub Ani jsem netušil, že něco takovýho jako voxel existuje.... Prý se "nechtějí vlastnit".
491
2
3
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept