Politika v SR
Heger rozpútava opäť peklo, tentokrát v školstve....

Podľa neho by sa malo začať čo najskôr s tým, aby sa platy učiteľov líšili nielen v regiónoch, ale aj možné príplatky ktoré vyplývajú z nakladov na život v daných regiónoch...tzn. že hladové doliny budú nielen bez učiteľov, ale aj bez riadnej mzdy.....(nahráva Grohlingovi, ktorý sa bude snažiť zachraňovať chudobné deti...nalievaním prostriedkov do už známej romskej bezodnej jamy.....odkial sa čerpajú milióny....a nič nie je po rokoch vidieť...deti sú zanedbané a o šk.dochádzke pomlčím)....V Ba sa bude učiteľom zrejme lepšie žiť, čo je na jednej strane diskriminačné voči východu a z druhej sa len prehĺbia priepastné rozdiely v možnostiach sa zamestnať..


Ako tak čítam článok, Heger o voze a pani riaditeľka o koze....nemal by tieto veci riešit Grohling a Matel?


V konečnom dôsledku sú to len prázdne reči o ničom, nič z toho neurobia....o zvýšení platu učiteľov môžeme len snívať.....


verím v referendum a v to, že nič z toho čo majú v úmysle nestihnú
https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/589969-bude-sa-plat-ucitela-lisit-podla-regionov-heger-to-naznacil/


Podľa neho by sa malo začať čo najskôr s tým, aby sa platy učiteľov líšili nielen v regiónoch, ale aj možné príplatky ktoré vyplývajú z nakladov na život v daných regiónoch...tzn. že hladové doliny budú nielen bez učiteľov, ale aj bez riadnej mzdy.....(nahráva Grohlingovi, ktorý sa bude snažiť zachraňovať chudobné deti...nalievaním prostriedkov do už známej romskej bezodnej jamy.....odkial sa čerpajú milióny....a nič nie je po rokoch vidieť...deti sú zanedbané a o šk.dochádzke pomlčím)....V Ba sa bude učiteľom zrejme lepšie žiť, čo je na jednej strane diskriminačné voči východu a z druhej sa len prehĺbia priepastné rozdiely v možnostiach sa zamestnať.. Ako tak čítam článok, Heger o voze a pani riaditeľka o koze....nemal by tieto veci riešit Grohling a Matel? V konečnom dôsledku sú to len prázdne reči o ničom, nič z toho neurobia....o zvýšení platu učiteľov môžeme len snívať..... verím v referendum a v to, že nič z toho čo majú v úmysle nestihnú https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/589969-bude-sa-plat-ucitela-lisit-podla-regionov-heger-to-naznacil/
Upravené 2. 6. 2021 o 13:33

konečnom dôsledku sú to len prázdne reči o ničom, nič z toho neurobia.


no “pobavila” som sa. Ten clovek je úplne mimo. Grohling už peklo rozpútal, Draxler píše, že všetko rozumne už z ministerstva odišlo, a obsadili to ofbornici typu Indícia a potom to inkluzivne vzdelávanie a podobne hovadiny. S tými platmi mu to sotva prejde, veď to je diskriminácia ako vyšitá.


Mňa by skôr zaujimalo ako sa Ministerstvo skolstva pripravuje na 3. Vlnu, či učiteľom zabezpečí počítačovú technika a dáta, aby to unieslo Teams a podobne platformy a hlavne im zabezpečí kurzy ako ucit. Pretože online ucit je niečo iné. Ja viem, lebo sama využijem dospelých.


[quote="pid:18228, uid:17"]konečnom dôsledku sú to len prázdne reči o ničom, nič z toho neurobia.[/quote] no “pobavila” som sa. Ten clovek je úplne mimo. Grohling už peklo rozpútal, Draxler píše, že všetko rozumne už z ministerstva odišlo, a obsadili to ofbornici typu Indícia a potom to inkluzivne vzdelávanie a podobne hovadiny. S tými platmi mu to sotva prejde, veď to je diskriminácia ako vyšitá. Mňa by skôr zaujimalo ako sa Ministerstvo skolstva pripravuje na 3. Vlnu, či učiteľom zabezpečí počítačovú technika a dáta, aby to unieslo Teams a podobne platformy a hlavne im zabezpečí kurzy ako ucit. Pretože online ucit je niečo iné. Ja viem, lebo sama využijem dospelých.

Mňa by skôr zaujimalo ako sa Ministerstvo skolstva pripravuje na 3. Vlnu, či učiteľom zabezpečí počítačovú technika a dáta, aby to unieslo Teams


veď ide naliať 40 milionov do digitalizácie, no pri Matelovi nedostane nič najskôr....budu to zdržiavať a 3. vlna ktorá dúfam už nepríde, bude opäť jeden chaos...snaď sa až tak ďaleko nedostaneme s touto bandou amatérov


[quote="pid:18286, uid:273"]Mňa by skôr zaujimalo ako sa Ministerstvo skolstva pripravuje na 3. Vlnu, či učiteľom zabezpečí počítačovú technika a dáta, aby to unieslo Teams[/quote] veď ide naliať 40 milionov do digitalizácie, no pri Matelovi nedostane nič najskôr....budu to zdržiavať a 3. vlna ktorá dúfam už nepríde, bude opäť jeden chaos...snaď sa až tak ďaleko nedostaneme s touto bandou amatérov

slovenský Heger = ruský Fursenko a další: "Nedostatkem sovětského [školského] systému bylo to, že vychovávali člověka-tvůrce... Proto je nutné všemi silami se bránit ničení vzdělávacího systému v našem státě."


Ide o cielený útok na deti, (ne)vzdelanie budúcich voličov.


slovenský Heger = ruský Fursenko a další: "Nedostatkem sovětského [školského] systému bylo to, že vychovávali člověka-tvůrce... Proto je nutné všemi silami se bránit ničení vzdělávacího systému v našem státě." Ide o cielený útok na deti, (ne)vzdelanie budúcich voličov.

Mňa by skôr zaujimalo ako sa Ministerstvo skolstva pripravuje na 3. Vlnu


Pripravovať sa na 3. vlnu mi príde ako oxymoron. Už aj u nás vrchná štátna inšpektorka povedala, že online vyučovanie dokáže pokryť len 40 percent toho, čo prezenčná výuka. To v najlepšom prípade, keď sú motivovaní žiaci aj učiteľ. Takže dávať peniaze do digitalizácie a počítačov zas nie je až také terno. Vzdelávanie by malo ísť úplne iným smerom - psychológia, učebné postupy a pod.


P.S. hovoríme o deťoch, ktoré majú inú motiváciu učiť sa ako povedzme dospelí. To sú dva rozdielne svety.


[quote="pid:18286, uid:273"]Mňa by skôr zaujimalo ako sa Ministerstvo skolstva pripravuje na 3. Vlnu[/quote] Pripravovať sa na 3. vlnu mi príde ako oxymoron. Už aj u nás vrchná štátna inšpektorka povedala, že online vyučovanie dokáže pokryť len 40 percent toho, čo prezenčná výuka. To v najlepšom prípade, keď sú motivovaní žiaci aj učiteľ. Takže dávať peniaze do digitalizácie a počítačov zas nie je až také terno. Vzdelávanie by malo ísť úplne iným smerom - psychológia, učebné postupy a pod. P.S. hovoríme o deťoch, ktoré majú inú motiváciu učiť sa ako povedzme dospelí. To sú dva rozdielne svety.

Moderátor

inšpektorka povedala, že online vyučovanie dokáže pokryť len 40 percent toho


mne toto jasne je. Ja sa na tretiu vlnu pripravujem. Ak bude online, žiadam o individuálny študijný plán pre svoje deti. Už takmer mám aj kvalifikáciu, kt si ešte dokončím. Toto je v rukách rodičov. Mnohí si to neuvedomujú, žiaľ.


[quote="pid:18357, uid:127"]inšpektorka povedala, že online vyučovanie dokáže pokryť len 40 percent toho[/quote] mne toto jasne je. Ja sa na tretiu vlnu pripravujem. Ak bude online, žiadam o individuálny študijný plán pre svoje deti. Už takmer mám aj kvalifikáciu, kt si ešte dokončím. Toto je v rukách rodičov. Mnohí si to neuvedomujú, žiaľ.
731
5
4
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept