Politika v ČR
Václav Klaus odešel ze studia Radiožurnálu

Václav Klaus odešel ze studia Radiožurnálu
https://www.youtube.com/watch?v=AZg-qoqCsp0


"Bývalý český prezident Václav Klaus odešel 2. června 2021 ze živého vysílání Radiožurnálu, kde byl hostem podvečerního pořadu Dvacet minut Radiožurnálu. Moderoval Vladimír Kroc."


"Šťastný" to Vladimír Kroc...


Václav Klaus odešel ze studia Radiožurnálu https://www.youtube.com/watch?v=AZg-qoqCsp0 "Bývalý český prezident Václav Klaus odešel 2. června 2021 ze živého vysílání Radiožurnálu, kde byl hostem podvečerního pořadu Dvacet minut Radiožurnálu. Moderoval Vladimír Kroc." "Šťastný" to Vladimír Kroc...

VK st.právě zahájil předvolební kampaň . Domnívám se, že běži Opoziční smlouva II, dohodnutá před časem ne Hradě. Klaus je plně pod kontrolou GP a má svěřeno středopravé
voličské spektrum s cílem maximálně oslabit Demoblok. Zeman udržuje středolevé křídlo.


VK st.právě zahájil předvolební kampaň . Domnívám se, že běži Opoziční smlouva II, dohodnutá před časem ne Hradě. Klaus je plně pod kontrolou GP a má svěřeno středopravé voličské spektrum s cílem maximálně oslabit Demoblok. Zeman udržuje středolevé křídlo.

Bývalý český prezident Václav Klaus odešel 2. června 2021 ze živého vysílání Radiožurnálu, kde byl hostem podvečerního pořadu Dvacet minut Radiožurnálu. Moderoval Vladimír Kroc

A v čase 01:08 VKst pološeptem ve dveřích procedil směrem k moderátorovi: “Vy jste zrůda lidská...”.
Pro ty, kteří si toho snad nevšimli nebo nerozluštili celé toto rozloučení, s náležitou péčí údajně ozvučil Řeporyjec... :-)


[quote="pid:18266, uid:270"]Bývalý český prezident Václav Klaus odešel 2. června 2021 ze živého vysílání Radiožurnálu, kde byl hostem podvečerního pořadu Dvacet minut Radiožurnálu. Moderoval Vladimír Kroc[/quote] A v čase 01:08 VKst pološeptem ve dveřích procedil směrem k moderátorovi: “Vy jste zrůda lidská...”. Pro ty, kteří si toho snad nevšimli nebo nerozluštili celé toto rozloučení, s náležitou péčí údajně ozvučil Řeporyjec... :-)

Václav Klaus odešel ze studia Radiožurnálu

Podle
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Prusvih-rozhlasu-Po-afere-s-Klausem-nova-fakta-Prekvapil-Kalousek-666119
" (J.Plesl, šéfredaktor MF Dnes) Klausově odchodu se nediví. Naopak se diví tomu, že Klaus vydržel tak dlouho (11 a půl minuty - pozn. red.) a že na rozhovor vůbec kývl."


"„Bylo by zajímavé zjistit, zda část té miliardy dolarů, kterou Klausovo ministerstvo financí poslalo do SSSR, neskončila zpátky u nás na kontech lidí, včetně bývalých agentů StB, kteří se následně stali příslušníky polistopadové podnikatelské smetánky," zajímal se komentátor Jiří Pehe. Ale byl upozorněn exposlancem Kalouskem, že nepíše pravdu. „Nemám žádný důvod bránit V. Klause, ale neměli bychom se uchylovat k nepravdám. Klausovo ministerstvo financí žádnou miliardu dolarů do SSSR neposlalo. Tečka.""


[quote="pid:18266, uid:270"]Václav Klaus odešel ze studia Radiožurnálu[/quote] Podle https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Prusvih-rozhlasu-Po-afere-s-Klausem-nova-fakta-Prekvapil-Kalousek-666119 " (J.Plesl, šéfredaktor MF Dnes) Klausově odchodu se nediví. Naopak se diví tomu, že Klaus vydržel tak dlouho (**11 a půl minuty** - pozn. red.) a že na rozhovor vůbec kývl." "„Bylo by zajímavé zjistit, zda část té miliardy dolarů, kterou Klausovo ministerstvo financí poslalo do SSSR, neskončila zpátky u nás na kontech lidí, včetně bývalých agentů StB, kteří se následně stali příslušníky polistopadové podnikatelské smetánky," zajímal se komentátor Jiří Pehe. Ale byl upozorněn exposlancem **Kalouskem**, že nepíše pravdu. „Nemám žádný důvod bránit V. Klause, ale neměli bychom se uchylovat k nepravdám. Klausovo ministerstvo financí žádnou miliardu dolarů do SSSR neposlalo. Tečka.""
Upravené 3. 6. 2021 o 10:36
880
3
3
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept