Politika v ČR
Organizovaný pokus o státní převrat !!

Zeman podle senátního výboru není schopen vykonávat úřad prezidenta
https://www.ceskenoviny.cz/zpravy/zeman-podle-senatniho-vyboru-neni-schopen-vykonavat-urad-prezidenta/2046051


https://twitter.com/PREZIDENTmluvci/status/1400119603553046537?ref_src=twsrc%5Egoogle%7Ctwcamp%5Eserp%7Ctwgr%5Etweet


https://twitter.com/PREZIDENTmluvci/status/1400117030251118595?ref_src=twsrc%5Egoogle%7Ctwcamp%5Eserp%7Ctwgr%5Etweet


Trestní zákoník ČÁST DRUHÁ HLAVA IX Díl 1 § 310
http://zakony.centrum.cz/trestni-zakonik/cast-2-hlava-9-dil-1-paragraf-310


Přituhuje, zřejmě bude nutno "lámat chleba" !!


Zeman podle senátního výboru není schopen vykonávat úřad prezidenta https://www.ceskenoviny.cz/zpravy/zeman-podle-senatniho-vyboru-neni-schopen-vykonavat-urad-prezidenta/2046051 https://twitter.com/PREZIDENTmluvci/status/1400119603553046537?ref_src=twsrc%5Egoogle%7Ctwcamp%5Eserp%7Ctwgr%5Etweet https://twitter.com/PREZIDENTmluvci/status/1400117030251118595?ref_src=twsrc%5Egoogle%7Ctwcamp%5Eserp%7Ctwgr%5Etweet Trestní zákoník ČÁST DRUHÁ HLAVA IX Díl 1 § 310 http://zakony.centrum.cz/trestni-zakonik/cast-2-hlava-9-dil-1-paragraf-310 Přituhuje, zřejmě bude nutno "lámat chleba" !!
Upravené 2. 6. 2021 o 19:15

Řekl bych že je to širší akce ve spolupráci s médii, viz Klauz odešel ze studia ...


Řekl bych že je to širší akce ve spolupráci s médii, viz Klauz odešel ze studia ...

zřejmě bude nutno "lámat chleba" !!


Už to možná začíná
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/hamacek-vyzradil-pusobeni-ceskych-spionu-moskva-zada-okamzite-vysvetleni-156705#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&dop_req_id=hq0RmCFiDLq-202106021658&dop_id=156705&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz


https://cz.sputniknews.com/20210602/mzv-rf-polozilo-praze-radu-otazek-v-souvislosti-se-slovy-hamacka-o-odvozu-ceskych-agentu-14708600.html


[quote="pid:18272, uid:270"]zřejmě bude nutno "lámat chleba" !![/quote] Už to možná začíná https://www.seznamzpravy.cz/clanek/hamacek-vyzradil-pusobeni-ceskych-spionu-moskva-zada-okamzite-vysvetleni-156705#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&dop_req_id=hq0RmCFiDLq-202106021658&dop_id=156705&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz https://cz.sputniknews.com/20210602/mzv-rf-polozilo-praze-radu-otazek-v-souvislosti-se-slovy-hamacka-o-odvozu-ceskych-agentu-14708600.html
Upravené 2. 6. 2021 o 19:00

Český senát má v úmysle iniciovať obžalobu Zemana


Bezpečnostný výbor Senátu českého parlamentu vyšiel v stredu s návrhom na začatie obžalobného konania prezidenta republiky Miloša Zemana.
Uviedol to predseda senátu Pavel Fischer.


„Miloš Zeman podľa výboru nie je schopný plniť povinnosti hlavy štátu. O tomto návrhu - prepustiť Zemana z funkcie prezidenta - sa bude hlasovať v Senáte budúci týždeň, “uviedol.


https://russian.rt.com/world/news/868872-chehiya-impichment-zeman


Český senát má v úmysle iniciovať obžalobu Zemana Bezpečnostný výbor Senátu českého parlamentu vyšiel v stredu s návrhom na začatie obžalobného konania prezidenta republiky Miloša Zemana. Uviedol to predseda senátu Pavel Fischer. „Miloš Zeman podľa výboru nie je schopný plniť povinnosti hlavy štátu. O tomto návrhu - prepustiť Zemana z funkcie prezidenta - sa bude hlasovať v Senáte budúci týždeň, “uviedol. https://russian.rt.com/world/news/868872-chehiya-impichment-zeman

Zeman podle senátního výboru není schopen vykonávat úřad prezidenta


Toto Fischer avizoval již někdy v březnu.
Ať si o tom myslíme cokoliv, je to právo Senátu.
Podpindosníci se ale mohou snažit sebevíc, nemají šanci.


[quote="pid:18272, uid:270"]Zeman podle senátního výboru není schopen vykonávat úřad prezidenta[/quote] Toto Fischer avizoval již někdy v březnu. Ať si o tom myslíme cokoliv, je to právo Senátu. Podpindosníci se ale mohou snažit sebevíc, nemají šanci.

https://cz.sputniknews.com/20210602/mzv-rf-polozilo-praze-radu-otazek-v-souvislosti-se-slovy-hamacka-o-odvozu-ceskych-agentu-14708600.html

V diskusii pod týmto článkom sa objavila aj takáto odpoveď
" Sputnik předpokládá určitou inteligenci svých čtenářů, nepředpokládá, že sem zabloudí příznivci Demobloku u, kterých naopak je žádoucí IQ tykve. "
Tak toto plne vystihuje aj niektorých diskutérov tu na fóru


[quote="pid:18283, uid:372"]https://cz.sputniknews.com/20210602/mzv-rf-polozilo-praze-radu-otazek-v-souvislosti-se-slovy-hamacka-o-odvozu-ceskych-agentu-14708600.html[/quote] V diskusii pod týmto článkom sa objavila aj takáto odpoveď " Sputnik předpokládá určitou inteligenci svých čtenářů, nepředpokládá, že sem zabloudí příznivci Demobloku u, kterých naopak je žádoucí IQ tykve. " Tak toto plne vystihuje aj niektorých diskutérov tu na fóru

nepředpokládá, že sem zabloudí příznivci Demobloku u, kterých naopak je žádoucí IQ tykve. "
Tak toto plne vystihuje aj niektorých diskutérov tu na fóru


To nevím, o kom mluvíte. O sobě? O nějakých diskutérech na Sputniku? Nebo otázky z Moskvy nepovažujete za důležitý moment?
Se kterým se bažina bude muset poprat? A Hamajdá, nevím, jestli je takový idiot, že mluvil o agentech, nebo naopak lišák.


Demoblok útočí na Zemana, ale snaha je to marná. Naopak spousta věcí jim bude vybuchovat do ksichtů, třeba naši agenti v Rusku.
Mimochodem, zajímavé, že? Že se Zacharovová ptá, jestli stáhli i ruské občany, a jakých trestných činů se dopustili, že museli zmizet?


Odrazovým můstkem pro akci senátorů je zejména kauza Vrbětice. No, a voilá, najednou mají na stole "otázky".


Tak, Oco, co tam máš dál? Nějaký adhoc výkřik, nebo něco konkrétního?


Tak toto plne vystihuje aj niektorých diskutérov tu na fóru


[quote="pid:18293, uid:85"]nepředpokládá, že sem zabloudí příznivci Demobloku u, kterých naopak je žádoucí IQ tykve. " Tak toto plne vystihuje aj niektorých diskutérov tu na fóru[/quote] To nevím, o kom mluvíte. O sobě? O nějakých diskutérech na Sputniku? Nebo otázky z Moskvy nepovažujete za důležitý moment? Se kterým se bažina bude muset poprat? A Hamajdá, nevím, jestli je takový idiot, že mluvil o agentech, nebo naopak lišák. Demoblok útočí na Zemana, ale snaha je to marná. Naopak spousta věcí jim bude vybuchovat do ksichtů, třeba naši agenti v Rusku. Mimochodem, zajímavé, že? Že se Zacharovová ptá, jestli stáhli i ruské občany, a jakých trestných činů se dopustili, že museli zmizet? Odrazovým můstkem pro akci senátorů je zejména kauza Vrbětice. No, a voilá, najednou mají na stole "otázky". Tak, Oco, co tam máš dál? Nějaký adhoc výkřik, nebo něco konkrétního? [quote="pid:18293, uid:85"]Tak toto plne vystihuje aj niektorých diskutérov tu na fóru[/quote]
Upravené 2. 6. 2021 o 19:45

@Jiří.
No zrejme vieš prd na akú otázku Sputnik odpovedal vetou
" Sputnik předpokládá určitou inteligenci svých čtenářů, nepředpokládá, že sem zabloudí příznivci Demobloku u, kterých naopak je žádoucí IQ tykve. "
Touto tvojou snahou znevážiť môj príspevok si len a len dokázal že si slniečkársky mimovládkarský trol a ešte s IQ tykve.

@Jiří. No zrejme vieš prd na akú otázku Sputnik odpovedal vetou " Sputnik předpokládá určitou inteligenci svých čtenářů, nepředpokládá, že sem zabloudí příznivci Demobloku u, kterých naopak je žádoucí IQ tykve. " Touto tvojou snahou znevážiť môj príspevok si len a len dokázal že si slniečkársky mimovládkarský trol a ešte s IQ tykve.

Touto tvojou snahou znevážiť môj príspevok si len a len dokázal že si slniečkársky mimovládkarský trol a ešte s IQ tykve.


Tak hele, chlapče. Nenechám si tady spílat do sluníčkářských trollů. Máš snad nějakej důkaz, že jsem? Jak jsi na to přišel, ajnštajne? A nadávky s IQ tykve? Takhle si představuješ diskusi?


Tvůj "příspěvek" byla kopie mé věty okořeněná výblitkem. Argument nula. Čím jsem ho měl, ty kluku ušatá, znevážit?
Ale byl jsem tak laskav, že jsem dovysvětlil, aby jsi pochopil, proč jsem vložil odkazy na agenty v Rusku.


No zrejme vieš prd na akú otázku Sputnik odpovedal vetou


No, byly tam dvě. Jedna si dělala srandu ze zkratky RF. Druhá


" Sputnik předpokládá určitou inteligenci svých čtenářů, nepředpokládá, že sem zabloudí příznivci Demobloku u, kterých naopak je žádoucí IQ tykve. "


A jak si vyložit tohle? Když tím reaguješ na můj odkaz? Nebo jsi tím myslel koho?


Tak toto plne vystihuje aj niektorých diskutérov tu na fóru


Asi sebekritika.


Prosba na admina. Tohle není diskuse a já už jsem opravdu nasranej. Jestli si Oco a někteří další představují diskusi ad hoc napadáním a z mého pohledu velmi urážlivými obviněními bez jakéhokoli hmatatelného důkazu, tak nevím, jestli jsou na správném fóru.


Jsem teď ostřejší, ale pouze v reakci. Nejsem splachovací a tohle by snad nasralo úplně každýho.


Čekám, jestli má Oco také něco k tématu....


[quote="pid:18317, uid:85"]Touto tvojou snahou znevážiť môj príspevok si len a len dokázal že si slniečkársky mimovládkarský trol a ešte s IQ tykve.[/quote] Tak hele, chlapče. Nenechám si tady spílat do sluníčkářských trollů. Máš snad nějakej důkaz, že jsem? Jak jsi na to přišel, ajnštajne? A nadávky s IQ tykve? Takhle si představuješ diskusi? Tvůj "příspěvek" byla kopie mé věty okořeněná výblitkem. Argument nula. Čím jsem ho měl, ty kluku ušatá, znevážit? Ale byl jsem tak laskav, že jsem dovysvětlil, aby jsi pochopil, proč jsem vložil odkazy na agenty v Rusku. [quote="pid:18317, uid:85"]No zrejme vieš prd na akú otázku Sputnik odpovedal vetou[/quote] No, byly tam dvě. Jedna si dělala srandu ze zkratky RF. Druhá [quote="pid:18317, uid:85"]" Sputnik předpokládá určitou inteligenci svých čtenářů, nepředpokládá, že sem zabloudí příznivci Demobloku u, kterých naopak je žádoucí IQ tykve. "[/quote] A jak si vyložit tohle? Když tím reaguješ na můj odkaz? Nebo jsi tím myslel koho? [quote="pid:18293, uid:85"]Tak toto plne vystihuje aj niektorých diskutérov tu na fóru[/quote] Asi sebekritika. Prosba na admina. Tohle není diskuse a já už jsem opravdu nasranej. Jestli si Oco a někteří další představují diskusi ad hoc napadáním a z mého pohledu velmi urážlivými obviněními bez jakéhokoli hmatatelného důkazu, tak nevím, jestli jsou na správném fóru. Jsem teď ostřejší, ale pouze v reakci. Nejsem splachovací a tohle by snad nasralo úplně každýho. Čekám, jestli má Oco také něco k tématu....
Upravené 2. 6. 2021 o 23:09

Tohle není diskuse a já už jsem opravdu nasranej.


Nenechte cloumat svím majestátem.


Ale súhlasím že oco ?asi? ?nepochopil? písanemu textu. Myslím že si dobre zhodnotil situáciu.


A teraz k téme:


Už to vyzerá na hru o viacerých prihrávkach. Ktorá sa sformovala z útoku na Rusko. A tá hra bola prebratá od nepriateľov Zemanom a pokračuje Zeman vs. Putin.


[quote="pid:18326, uid:372"]Tohle není diskuse a já už jsem opravdu nasranej.[/quote] Nenechte cloumat svím majestátem. Ale súhlasím že oco ?asi? ?nepochopil? písanemu textu. Myslím že si dobre zhodnotil situáciu. A teraz k téme: Už to vyzerá na hru o viacerých prihrávkach. Ktorá sa sformovala z útoku na Rusko. A tá hra bola prebratá od nepriateľov Zemanom a pokračuje Zeman vs. Putin.
Upravené 3. 6. 2021 o 06:15

@dusan Souhlasím, také si myslím, že je to souběžný útok, vlastně útok za útokem....vše spolu souvisí...
Pěkně jim leží duo Zeman - Klaus v žaludku a to dlouhodobě. Myslím, že vlákno - o zaplaceném dluhu Rusku Klausem a toto se mohou sloučit.

Pěkně o tom píše dnes režisér David Martínek na svém FB ( můžete sem někdo připnout printscreen? Mě se to nedaří, zkopírovala jsem tedy celé - klidně pak mázněte).


https://www.facebook.com/david.martinek1


• Doba lží •
Ruský server The Insider, který je součástí "vyšetřovací skupiny" BellingCat Insider v Rusku a který je zároveň jedním z nejvýznamnějších zdrojů informací pro BellingCat o Rusku, uveřejnil 26.1.2018 video Jak si Moskva koupila českého prezidenta.
Tehdejší důvod pro zveřejnění podobného videa byl jasný.
(Video ve zdrojích pod článkem)
Miloš Zeman totiž v roce 2017 protrhnul oponu a svým prohlášením označil připojení Krymu k Rusku za "fait accompli", tedy hotovou věc. Ve skutečnosti se jeho prohlášení rovnalo faktickému uznání přistoupení Krymu k Ruské federaci.
Ukrajinu i část západních komentátorů, politiků nebo aktivistů Zemanovo prohlášení rozzuřilo.
Když se podíváte na zmíněné video, The Insider ve videu tvrdí, že
jedním z důvodů, proč to Zeman udělal je loajalita a podřízenost k Rusku. Jedním z důvodů takové loajality k Rusku je pak, podle The Insider, jeho účast v rozsáhlém korupčním skandálu, spojeném s úhradou ruského dluhu prostřednictvím pochybných společností jako byl Falcon Capital.
Video Insideru naznačuje, že Zeman vzal od Rusů pořádně mastný úplatek.
Video bylo samozřejmě fake.
Proč bylo video zveřejněno? Zeman poukázal na fakt, že připojení Krymu proběhlo v souladu se zásadami mezinárodního práva a především z vůle obyvatel, vyjádřené referendem v roce 2014.


Zbytek jsem již mázla, byl doplněn prinscreen. Děkuji @JankA

@dusan Souhlasím, také si myslím, že je to souběžný útok, vlastně útok za útokem....vše spolu souvisí... Pěkně jim leží duo Zeman - Klaus v žaludku a to dlouhodobě. Myslím, že vlákno - o zaplaceném dluhu Rusku Klausem a toto se mohou sloučit. Pěkně o tom píše dnes režisér David Martínek na svém FB ( m_ůžete sem někdo připnout printscreen? Mě se to nedaří, zkopírovala jsem tedy celé - klidně pak mázněte_). https://www.facebook.com/david.martinek1 • Doba lží • Ruský server The Insider, který je součástí "vyšetřovací skupiny" BellingCat Insider v Rusku a který je zároveň jedním z nejvýznamnějších zdrojů informací pro BellingCat o Rusku, uveřejnil 26.1.2018 video Jak si Moskva koupila českého prezidenta. Tehdejší důvod pro zveřejnění podobného videa byl jasný. (Video ve zdrojích pod článkem) Miloš Zeman totiž v roce 2017 protrhnul oponu a svým prohlášením označil připojení Krymu k Rusku za "fait accompli", tedy hotovou věc. Ve skutečnosti se jeho prohlášení rovnalo faktickému uznání přistoupení Krymu k Ruské federaci. Ukrajinu i část západních komentátorů, politiků nebo aktivistů Zemanovo prohlášení rozzuřilo. Když se podíváte na zmíněné video, The Insider ve videu tvrdí, že jedním z důvodů, proč to Zeman udělal je loajalita a podřízenost k Rusku. Jedním z důvodů takové loajality k Rusku je pak, podle The Insider, jeho účast v rozsáhlém korupčním skandálu, spojeném s úhradou ruského dluhu prostřednictvím pochybných společností jako byl Falcon Capital. Video Insideru naznačuje, že Zeman vzal od Rusů pořádně mastný úplatek. Video bylo samozřejmě fake. Proč bylo video zveřejněno? Zeman poukázal na fakt, že připojení Krymu proběhlo v souladu se zásadami mezinárodního práva a především z vůle obyvatel, vyjádřené referendem v roce 2014. Zbytek jsem již mázla, byl doplněn prinscreen. Děkuji @JankA
Upravené 3. 6. 2021 o 08:50

můžete sem někdo připnout printscreen?

60b86959607f4
60b869831f00d
60b8699c0e5cf
60b869a7e00f3


[quote="pid:18352, uid:214"]můžete sem někdo připnout printscreen?[/quote] ![60b86959607f4](serve/attachment&path=60b86959607f4) ![60b869831f00d](serve/attachment&path=60b869831f00d) ![60b8699c0e5cf](serve/attachment&path=60b8699c0e5cf) ![60b869a7e00f3](serve/attachment&path=60b869a7e00f3)

JankA

„To dle zákona nejde.“
Odstavení Zemana: Senátoři ostře narazili
03.06.2021 8:01


https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-To-dle-zakona-nejde-Odstaveni-Zemana-Senatori-ostre-narazili-666120


"„Komory Parlamentu nemohou odůvodnit přijetí usnesení podle komentovaného ustanovení toliko nesouhlasem se způsobem, jakým prezident republiky vykonává své pravomoci, resp. věcnými výhradami k němu,“ stojí v textu uznávaných právnických kapacit."


„To dle zákona nejde.“ Odstavení Zemana: Senátoři ostře narazili 03.06.2021 8:01 https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-To-dle-zakona-nejde-Odstaveni-Zemana-Senatori-ostre-narazili-666120 "„Komory Parlamentu nemohou odůvodnit přijetí usnesení podle komentovaného ustanovení toliko nesouhlasem se způsobem, jakým prezident republiky vykonává své pravomoci, resp. věcnými výhradami k němu,“ stojí v textu uznávaných právnických kapacit."

@mrakoplas - Podle mně ti chápavější vidí z pohledu Demobloku jako největšího nepřítele protiblok Opoziční smlouva II (účelový tandem MZ + VK ). Proč ? Tahle dvojka by mohla zvednout zadky určité části nevolících a jako hlavní heslo by použila - protest proti Demobloku a jeho protinárodním výstřelkům. Na tuhle notu slyší i globalisté i Rusko. Oba potřebují dostatečně emancipovanou střední Evropu jako základ nového geopolitického útvaru . Zeman i Klaus zklamali mnohé, ale to se váže na období cca do roku 2010. Dnes už mnozí zapomněli na hříchy obou a berou je jako jednooké mezi slepými. Není doba na hrdinství, je třeba odvrátit útok.
Je zvláštní, že se určité formáty osobního střetu tady na fóru opakují. Tohle je tuším třetí...

@mrakoplas - Podle mně ti chápavější vidí z pohledu Demobloku jako největšího nepřítele protiblok Opoziční smlouva II (účelový tandem MZ + VK ). Proč ? Tahle dvojka by mohla zvednout zadky určité části nevolících a jako hlavní heslo by použila - protest proti Demobloku a jeho protinárodním výstřelkům. Na tuhle notu slyší i globalisté i Rusko. Oba potřebují dostatečně emancipovanou střední Evropu jako základ nového geopolitického útvaru . Zeman i Klaus zklamali mnohé, ale to se váže na období cca do roku 2010. Dnes už mnozí zapomněli na hříchy obou a berou je jako jednooké mezi slepými. Není doba na hrdinství, je třeba odvrátit útok. Je zvláštní, že se určité formáty osobního střetu tady na fóru opakují. Tohle je tuším třetí...

Opoblok potřebuje "odstřelit" Zemana. Pokud by instalovali svého p-rezidenta, neměli by pak problémy s instalací jakékoliv nové vlády. Zeman prohlásil, že pověří sestavením vlády tu stranu, která získá nejvíc hlasů. Počet hlasů se netýká koalicí a ale jednotlivých stran. Z toho plyne, že Bartoš ani Fiala bez "odstřelení" Zemana premiérem nebude. O to se teď hraje.
Podmínka z Amerického velvyslanectví zní jasně. Nastolit vládu, kterou určíme. Bohužel, v cestě stojí Zeman.


Opoblok potřebuje "odstřelit" Zemana. Pokud by instalovali svého p-rezidenta, neměli by pak problémy s instalací jakékoliv nové vlády. Zeman prohlásil, že pověří sestavením vlády tu stranu, která získá nejvíc hlasů. Počet hlasů se netýká koalicí a ale jednotlivých stran. Z toho plyne, že Bartoš ani Fiala bez "odstřelení" Zemana premiérem nebude. O to se teď hraje. Podmínka z Amerického velvyslanectví zní jasně. Nastolit vládu, kterou určíme. Bohužel, v cestě stojí Zeman.

Je zvláštní, že se určité formáty osobního střetu tady na fóru opakují. Tohle je tuším třetí...

Jo. Správné počty, to je základ.


[quote="pid:18457, uid:57"]Je zvláštní, že se určité formáty osobního střetu tady na fóru opakují. Tohle je tuším třetí...[/quote] Jo. Správné počty, to je základ.

Je zvláštní, že se určité formáty osobního střetu tady na fóru opakují. Tohle je tuším třetí...


Hm, už jsem to otvírat nechtěl. Ale osobní střet, Boletusi? Četl jsi vůbec, jak to vzniklo? Nebo Ti připadá normální, že někdo místo diskuse začne nadávat do sluníčkářských trollů s IQ tykve? Jak bys reagoval Ty?
Ty se do mě i při naprosto nevinné zmínce pustíš a nenecháš si nic vysvětlit. Vidíš mi do hlavy, jistý mými úmysly. Můžeš mi uvést jediný příklad, kdy jsem zde rozpoutal osobní střet jako první?
Nebo si mám nechat líbit osobní útoky, nesmyslná obvinění a přejít je s úsměvem? Vidím, že chování Oca shledáváš zcela v pořádku, vinen jsem pochopitelně já. Mimochodem, už na Tebe nereaguji, nediskutuji. Opět jsi však musel naznačit, jaký jsem rozvraceč (... nějaký příklad?) diskuse.


Takže jestli máš nějaké poznatky o mém trollismu či nekalých úmyslech, zařiď, aby mě admin zablokoval. Jinak mě prosím ignoruj, jak jinak činím v Tvém případě i já. Děkuji.


[quote="pid:18457, uid:57"]Je zvláštní, že se určité formáty osobního střetu tady na fóru opakují. Tohle je tuším třetí...[/quote] Hm, už jsem to otvírat nechtěl. Ale osobní střet, Boletusi? Četl jsi vůbec, jak to vzniklo? **Nebo Ti připadá normální, že někdo místo diskuse začne nadávat do sluníčkářských trollů s IQ tykve?** Jak bys reagoval Ty? Ty se do mě i při naprosto nevinné zmínce pustíš a nenecháš si nic vysvětlit. Vidíš mi do hlavy, jistý mými úmysly. Můžeš mi uvést jediný příklad, kdy jsem zde rozpoutal osobní střet jako první? Nebo si mám nechat líbit osobní útoky, nesmyslná obvinění a přejít je s úsměvem? **Vidím, že chování Oca shledáváš zcela v pořádku**, vinen jsem pochopitelně já. Mimochodem, už na Tebe nereaguji, nediskutuji. Opět jsi však musel naznačit, jaký jsem rozvraceč (... nějaký příklad?) diskuse. Takže jestli máš nějaké poznatky o mém trollismu či nekalých úmyslech, zařiď, aby mě admin zablokoval. Jinak mě prosím ignoruj, jak jinak činím v Tvém případě i já. Děkuji.
Upravené 3. 6. 2021 o 18:02

Jo. Správné počty, to je základ.

A potom už jen najít nejmenšího společného jmenovatele.


[quote="pid:18469, uid:240"]Jo. Správné počty, to je základ.[/quote] A potom už jen najít nejmenšího společného jmenovatele.
2.04k
19
13
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept