Politika v ČR
I ty Česko budeš mít svojí Zuzku!

Zaujal mě článek na FORBES, kde se ozvučuje kandidatura Paní Nerudové - Rektorky Brněnské Mendlovy University.


https://cs.wikipedia.org/wiki/Danu%C5%A1e_Nerudov%C3%A1
https://mendelu.cz/26370-Lid%C3%A9%20na%20MENDELU?osoba=1304


I když uznávám, že Paní Rektorka, je někde jinde, co se týče formálního vzdělaní a zkušeností, ale krásná je o tom žádná...


Obávám se, že tak jak k nám dorazila později ona vlna politik - byznysmen. Tak nás čeká opožděně i vlna - Žena na hradě, ne že bych byl apriori proti tomu, ale tak nějak to na mě působí jako Zuzka 2.0 ? Co myslíte?


Na konci ledna 2018 ji do rektorské funkce jmenoval prezident Miloš Zeman[8], a to s účinností od 1. února 2018. Výňatek z Wiki.


Je možné, že to bude tedy kádr Globalistů...? Tím pádem by mohli být ukojeni i ti, kteří chtějí reprezentativní vzhled, což uznejme Miloši chybí smile


Dočetl jsem článek na FORBESU je to placené nemá smysl posílat link, ale cituje tam Havla! Takže majáček: Naděje není to přesvědčení, že něco dopadne, ale jistota, že má něco smysl, bez ohledu na to, jak to dopadne...


Zaujal mě článek na FORBES, kde se ozvučuje kandidatura Paní Nerudové - Rektorky Brněnské Mendlovy University. https://cs.wikipedia.org/wiki/Danu%C5%A1e_Nerudov%C3%A1 https://mendelu.cz/26370-Lid%C3%A9%20na%20MENDELU?osoba=1304 I když uznávám, že Paní Rektorka, je někde jinde, co se týče formálního vzdělaní a zkušeností, ale krásná je o tom žádná... Obávám se, že tak jak k nám dorazila později ona vlna politik - byznysmen. Tak nás čeká opožděně i vlna - Žena na hradě, ne že bych byl apriori proti tomu, ale tak nějak to na mě působí jako Zuzka 2.0 ? Co myslíte? Na konci ledna 2018 ji do rektorské funkce jmenoval prezident Miloš Zeman[8], a to s účinností od 1. února 2018. Výňatek z Wiki. Je možné, že to bude tedy kádr Globalistů...? Tím pádem by mohli být ukojeni i ti, kteří chtějí reprezentativní vzhled, což uznejme Miloši chybí :) Dočetl jsem článek na FORBESU je to placené nemá smysl posílat link, ale cituje tam Havla! Takže majáček: Naděje není to přesvědčení, že něco dopadne, ale jistota, že má něco smysl, bez ohledu na to, jak to dopadne...
Upravené 3. 6. 2021 o 07:34

reprezentativní vzhled, což uznejme Miloši chybí

S tímhle nesouhlas...
:-)


[quote="pid:18351, uid:149"]reprezentativní vzhled, což uznejme Miloši chybí[/quote] S tímhle nesouhlas... :-)

S tímhle nesouhlas...
Počtáři, já tam dal ten smajlík, jako pomrknutí na ty co se řídí, něčím tak nízkým a povrchním jako je vzhled, a vůbec je nezajímají názory, postoje a řídící kvality. Bohužel i takový a není jich zrovna málo, se v naší společnosti nacházejí... Vem si, že spousta těch pokládá funkci prezidenta jen jako formalitu, má to být dle nich hezký přívěšek a neplést se do politiky, sem tam položit věnec a když je to třeba povzbudit národ. Viz funkce paní Čaputové.


Kouknu na LInkedi a vidím to stádo co se řídí právě jen těmi povrchními pudy. A ti jsou bohužel ve vysokých řídících funkcích. Chtějí krásně vypadající postavičku, typu princezna Diana, ale státníka a osobnost nepotřebují. Pak když se bavím o tom, jaké má mít president kvality a schopnosti, nestačím se divit a celou diskuzi raději opustím, protože komu není dáno...


Myslím si, že až čas ukáže, kdo byl Prezident a kdo P-rezident.


[quote="pid:18367, uid:240"]S tímhle nesouhlas...[/quote]Počtáři, já tam dal ten smajlík, jako pomrknutí na ty co se řídí, něčím tak nízkým a povrchním jako je vzhled, a vůbec je nezajímají názory, postoje a řídící kvality. Bohužel i takový a není jich zrovna málo, se v naší společnosti nacházejí... Vem si, že spousta těch pokládá funkci prezidenta jen jako formalitu, má to být dle nich hezký přívěšek a neplést se do politiky, sem tam položit věnec a když je to třeba povzbudit národ. Viz funkce paní Čaputové. Kouknu na LInkedi a vidím to stádo co se řídí právě jen těmi povrchními pudy. A ti jsou bohužel ve vysokých řídících funkcích. Chtějí krásně vypadající postavičku, typu princezna Diana, ale státníka a osobnost nepotřebují. Pak když se bavím o tom, jaké má mít president kvality a schopnosti, nestačím se divit a celou diskuzi raději opustím, protože komu není dáno... Myslím si, že až čas ukáže, kdo byl Prezident a kdo P-rezident.
Upravené 3. 6. 2021 o 09:40

link, ale cituje tam Havla! Takže majáčik: Nádej nie je to presvedčenie, že niečo dopadne, ale istota, že má niečo zmysel, bez ohľadu na to, ako to dopadne ...


no ja neviem, vyzerá dobre, ale hlava štátu? Určite nie, toto ny mal byt muž.


ma 42 rokov a je profesorkou a rektorkou,toto mi nesedí, tam musí byt niečo iné. Vysoké školy a univerzity, tak to vieme, kto to aspoň tu ovláda.


[quote="pid:18351, uid:149"]link, ale cituje tam Havla! Takže majáčik: Nádej nie je to presvedčenie, že niečo dopadne, ale istota, že má niečo zmysel, bez ohľadu na to, ako to dopadne ...[/quote] no ja neviem, vyzerá dobre, ale hlava štátu? Určite nie, toto ny mal byt muž. ma 42 rokov a je profesorkou a rektorkou,toto mi nesedí, tam musí byt niečo iné. Vysoké školy a univerzity, tak to vieme, kto to aspoň tu ovláda.

Ženský kádr tu bezesporu je. A bude podle mně nominován a na rozdíl od mladého vzhledného trdla má i něco za sebou. Tedy tvrdé stress-testy
Alena Vitásková.
Je dobré kalkulovat s tím, že střední Evropa podle představ globalistů i Ruska se příliš neliší. Společná snaha likvidovat silné atlantické vnější řízení a přejít na dostatečně emancipovanou národní podobu. Globalisté i Rusko uvítá "neutralizovanou" střední Evropu jako nárazníkovou a hlavně stabilní zónu.Oba formáty - RU II nebo Mezimoří mohou všem vyhovovat geopoliticky a konceptuálně se bude samozřejmě neustále pracovat ( tříbit) na koncepci BLOKU ( zájem Ruska) anebo konglomerátu (zájem GP).
Tady jde spíše o to, že Češi jsou zvyklí na paternalizmus prezidentů , je to jakýsi historický znak. Přemysl Oráč, husitství,tatíček Masaryk. Takže moc na prezidentku nesázím, ale může dojít k překvapení. Vitásková je silná figura.


Ženský kádr tu bezesporu je. A bude podle mně nominován a na rozdíl od mladého vzhledného trdla má i něco za sebou. Tedy tvrdé stress-testy Alena Vitásková. Je dobré kalkulovat s tím, že střední Evropa podle představ globalistů i Ruska se příliš neliší. Společná snaha likvidovat silné atlantické vnější řízení a přejít na dostatečně emancipovanou národní podobu. Globalisté i Rusko uvítá "neutralizovanou" střední Evropu jako nárazníkovou a hlavně stabilní zónu.Oba formáty - RU II nebo Mezimoří mohou všem vyhovovat geopoliticky a konceptuálně se bude samozřejmě neustále pracovat ( tříbit) na koncepci BLOKU ( zájem Ruska) anebo konglomerátu (zájem GP). Tady jde spíše o to, že Češi jsou zvyklí na paternalizmus prezidentů , je to jakýsi historický znak. Přemysl Oráč, husitství,tatíček Masaryk. Takže moc na prezidentku nesázím, ale může dojít k překvapení. Vitásková je silná figura.

Počtáři, já tam dal ten smajlík

Sem pochopil :-)
Jenom jsem chtěl zvýraznit, že vnější vzhled je dle mne naopak Milošova silná stránka :-)
(mimochodem, poslední dobou si všímám, že VKst má slušný pivas, že by důsledek domácího korona-vězení?)


[quote="pid:18370, uid:149"]Počtáři, já tam dal ten smajlík[/quote] Sem pochopil :-) Jenom jsem chtěl zvýraznit, že vnější vzhled je dle mne naopak Milošova silná stránka :-) (mimochodem, poslední dobou si všímám, že VKst má slušný pivas, že by důsledek domácího korona-vězení?)

Ženský kádr tu bezesporu je. A bude podle mně nominován a na rozdíl od mladého vzhledného trdla má i něco za sebou. Tedy tvrdé stress-testy
Alena Vitásková.

To ano.
Ale počítám, že každý takový kádr potřebuje svého sparring partnera/nahrávače (Šláfenberk pro Zemana v 1. volbě) nebo slušného slabocha (Drahoš pro Zemana v 2. volbě), tedy někoho, kdo vytuneluje ostatní kavárenské kandidáty a pak prohraje.


Vitásková je silná figura.

Životaschopná, dle příjmení. Dokáže projevit i mužskou energii.


[quote="pid:18382, uid:57"]Ženský kádr tu bezesporu je. A bude podle mně nominován a na rozdíl od mladého vzhledného trdla má i něco za sebou. Tedy tvrdé stress-testy Alena Vitásková.[/quote] To ano. Ale počítám, že každý takový kádr potřebuje svého sparring partnera/nahrávače (Šláfenberk pro Zemana v 1. volbě) nebo slušného slabocha (Drahoš pro Zemana v 2. volbě), tedy někoho, kdo vytuneluje ostatní kavárenské kandidáty a pak prohraje. [quote="pid:18382, uid:57"]Vitásková je silná figura.[/quote] Životaschopná, dle příjmení. Dokáže projevit i mužskou energii.
Upravené 3. 6. 2021 o 11:38

Bolete, ano paní Vitásková, je jistě silný kalibr, ale nezapomínej, že spoustě pindosům šlápla na kuří oko, nebude to mít vůbec jednoduché, mimochodem oznámila svou kandidatůru? Ale, uměl bych si jí jako Prezidentku představit.


Bolete, ano paní Vitásková, je jistě silný kalibr, ale nezapomínej, že spoustě pindosům šlápla na kuří oko, nebude to mít vůbec jednoduché, mimochodem oznámila svou kandidatůru? Ale, uměl bych si jí jako Prezidentku představit.

I když proti paní Vitáskové vůbec nic nemám, domnívám se, že "děláte účet bez hostinského". Na tahu je ještě pan prezident... Pochybuji, že nemá vybraného svého nástupce.


I když proti paní Vitáskové vůbec nic nemám, domnívám se, že "děláte účet bez hostinského". Na tahu je ještě pan prezident... Pochybuji, že nemá vybraného svého nástupce.

vitásková nemá v přímé volbě šanci


vitásková nemá v přímé volbě šanci

Proč ? A proti komu nemá šanci ? Zkus to vysvětlit.
To, že "někdo" otevřel Institut Aleny Vitáskové nesvědčí o její bezvýznamnosti. Naopak - právě přímá volba ji tu šanci dává.Ale může klidně sehrát i roli ledoborce. Zeman určitě nebude proti ní.
Co se týče faktu, že zatím nedeklarovala zájem - to je plus a ne mínus. Energetika bude brzy na hlavních stránkách českého tisku a právě Vitásková patří mezi uznávané figury v tomto oboru. Jdeo to, které ekonomické skupiny se rozhodnou stoupnout si za ni.


Proč ? A proti komu nemá šanci ? Zkus to vysvětlit. To, že "někdo" otevřel Institut Aleny Vitáskové nesvědčí o její bezvýznamnosti. Naopak - právě přímá volba ji tu šanci dává.Ale může klidně sehrát i roli ledoborce. Zeman určitě nebude proti ní. Co se týče faktu, že zatím nedeklarovala zájem - to je plus a ne mínus. Energetika bude brzy na hlavních stránkách českého tisku a právě Vitásková patří mezi uznávané figury v tomto oboru. Jdeo to, které ekonomické skupiny se rozhodnou stoupnout si za ni.

Pochybuji, že nemá vybraného svého nástupce.
Máš nějaký tip? Že bychom rozvířili debatu... Protože, ozvučených kandidátů z jeho strany si nejsem vědom...


[quote="pid:18387, uid:270"]Pochybuji, že nemá vybraného svého nástupce.[/quote]Máš nějaký tip? Že bychom rozvířili debatu... Protože, ozvučených kandidátů z jeho strany si nejsem vědom...

Ale počítám, že každý takový kádr potřebuje svého sparring partnera/nahrávače (Šláfenberk pro Zemana v 1. volbě) nebo slušného slabocha (Drahoš pro Zemana v 2. volbě), tedy někoho, kdo vytuneluje ostatní kavárenské kandidáty a pak prohraje.


Mě teď pobavila myšlenka, jak demoblok postaví Miroslavu Němcovou a následná debata s paní Vitáskovou. To by byl trhák.


S tou M. Němcovou si nedělám legraci.
viz.
https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/miroslava-nemcova-senatorka-kandidatura-prezidentka-kritika-zemana.A210426_154017_domaci_brzy


Myslím si, že je již čas se na téma budoucí President bavit. Myslím si, že M. Zeman, asi další období kandidovat nebude, a stane se šedou eminencí.
Zda má šanci znovu uspět V. Klaus, si netroufám odhadovat, ale kampaň proti němu běží na plné obrátky...


[quote="pid:18384, uid:240"]Ale počítám, že každý takový kádr potřebuje svého sparring partnera/nahrávače (Šláfenberk pro Zemana v 1. volbě) nebo slušného slabocha (Drahoš pro Zemana v 2. volbě), tedy někoho, kdo vytuneluje ostatní kavárenské kandidáty a pak prohraje.[/quote] Mě teď pobavila myšlenka, jak demoblok postaví Miroslavu Němcovou a následná debata s paní Vitáskovou. To by byl trhák. S tou M. Němcovou si nedělám legraci. viz. https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/miroslava-nemcova-senatorka-kandidatura-prezidentka-kritika-zemana.A210426_154017_domaci_brzy Myslím si, že je již čas se na téma budoucí President bavit. Myslím si, že M. Zeman, asi další období kandidovat nebude, a stane se šedou eminencí. Zda má šanci znovu uspět V. Klaus, si netroufám odhadovat, ale kampaň proti němu běží na plné obrátky...

vitásková nemá v přímé volbě šanci

Nelze říct, když ještě ani kampaň nezačala.


[quote="pid:18389, uid:402"]vitásková nemá v přímé volbě šanci[/quote] Nelze říct, když ještě ani kampaň nezačala.

Máš nějaký tip? Že bychom rozvířili debatu...


Nemám, dáme se raději překvapit. Zemětřesení na Zamini ale něčemu napovídá...


[quote="pid:18393, uid:149"]Máš nějaký tip? Že bychom rozvířili debatu...[/quote] Nemám, dáme se raději překvapit. Zemětřesení na Zamini ale něčemu napovídá...
Upravené 3. 6. 2021 o 12:57

Mě teď pobavila myšlenka, jak demoblok postaví Miroslavu Němcovou

Tak já jsem měl spíše na mysli
kandidatura Paní Nerudové - Rektorky Brněnské Mendlovy University

Ale nějaké křoví navíc neuškodí...
:-)


[quote="pid:18395, uid:149"]Mě teď pobavila myšlenka, jak demoblok postaví Miroslavu Němcovou[/quote] Tak já jsem měl spíše na mysli [quote="pid:18351, uid:149"]kandidatura Paní Nerudové - Rektorky Brněnské Mendlovy University[/quote] Ale nějaké křoví navíc neuškodí... :-)

Ale nějaké křoví navíc neuškodí...
Tak je jasné, že bude postaveno více kandidátů, ze stejné stáje pod jinou visačkou... Viz. Hilšer a Fišer, stejní paňácové smile)


[quote="pid:18402, uid:240"]Ale nějaké křoví navíc neuškodí...[/quote]Tak je jasné, že bude postaveno více kandidátů, ze stejné stáje pod jinou visačkou... Viz. Hilšer a Fišer, stejní paňácové :))

Ospravedlňujem sa za príspevok mimo tému, ale @Tristan tu máš nápovedu k tomu, či bude alebo nebude v našom regióne horúca vojna na 6 priorite.

střední Evropa podle představ globalistů i Ruska se příliš neliší. Společná snaha likvidovat silné atlantické vnější řízení a přejít na dostatečně emancipovanou národní podobu.

Začistenie podpindosov bude prebiehať pomocou iných mechanizmov.

Ospravedlňujem sa za príspevok mimo tému, ale @Tristan tu máš nápovedu k tomu, či bude alebo nebude v našom regióne horúca vojna na 6 priorite. [quote="pid:18382, uid:57"]střední Evropa podle představ globalistů i Ruska se příliš neliší. Společná snaha likvidovat silné atlantické vnější řízení a přejít na dostatečně emancipovanou národní podobu.[/quote] Začistenie podpindosov bude prebiehať pomocou iných mechanizmov.

to na mě působí jako Zuzka
2.0 ? Co myslíte?

Souhlas.
A, že je krásná, nevolíme přece miss, ale Prezidenta. Ten může být ošklivý jak noc, na kolečkovém křesle, hlavně když ví, jak se řídí svět.


[quote="pid:18351, uid:149"]to na mě působí jako Zuzka 2.0 ? Co myslíte?[/quote] Souhlas. A, že je krásná, nevolíme přece miss, ale Prezidenta. Ten může být ošklivý jak noc, na kolečkovém křesle, hlavně když ví, jak se řídí svět.
Upravené 3. 6. 2021 o 18:01

ošklivý jak noc

Noc je krásná...


[quote="pid:18471, uid:312"]ošklivý jak noc[/quote] Noc je krásná...
1.21k
20
8
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept