Politika v ČR
Telicka odchazi z politiky
Y

Telička se rozhodl vzdát se všech volených funkcí, a to včetně mandátu zastupitele středočeského kraje za hnutí Hlas. Chce se prý soustředit na podnikání a činnost v nevládních organizacích.
Bývalý eurokomisař také uvedl, že během svého profesního života se věnoval otázce přivedení Česka do Evropské unie, přičemž ČR v této struktuře následně reprezentoval. Míní se proto i nadále účastnit diskuze o evropské integraci.
https://cz.sputniknews.com/20210606/byvaly-eurokomisar-pavel-telicka-se-rozhodl-skoncit-v-politice-14754738.html


Telička se rozhodl vzdát se všech volených funkcí, a to včetně mandátu zastupitele středočeského kraje za hnutí Hlas. Chce se prý soustředit na podnikání a činnost v nevládních organizacích. Bývalý eurokomisař také uvedl, že během svého profesního života se věnoval otázce přivedení Česka do Evropské unie, přičemž ČR v této struktuře následně reprezentoval. Míní se proto i nadále účastnit diskuze o evropské integraci. https://cz.sputniknews.com/20210606/byvaly-eurokomisar-pavel-telicka-se-rozhodl-skoncit-v-politice-14754738.html
Upravené 7. 6. 2021 o 09:36

Je to signál i ostatním pindosům, že je čas vzít kramle, třeba jak to udělal Kalousek...


Je to signál i ostatním pindosům, že je čas vzít kramle, třeba jak to udělal Kalousek...

Chce se prý soustředit na podnikání a činnost v nevládních organizacích.

Chce dál dojit a dojit. Jako poslanec v EP už nemá možnost, do našeho parlamentu se nedostane, tak bude dojit v neziskovkách. Špinavý farizej.


[quote="pid:18889, uid:68"]Chce se prý soustředit na podnikání a činnost v nevládních organizacích.[/quote] Chce dál dojit a dojit. Jako poslanec v EP už nemá možnost, do našeho parlamentu se nedostane, tak bude dojit v neziskovkách. Špinavý farizej.

"Telicka odchazi z politiky"
To bylo jasné už v okamžiku (02/2019), kdy založil ten svůj "Hlas" (hnutí).
Tak proč to ohlašuje s tak velkým zpožděním?


Mimochodem, Pellegrini má také "Hlas" (strana), zajímavá shoda jmen.


Je to výlupek:
"Pavel Telička (narozen 24. srpna 1965 Washington, USA) je český politik, bývalý diplomat a lobbista..."
"...od května do listopadu 2004 člen Evropské komise..."
"Je členem Trilaterální komise."
https://cs.wikipedia.org/wiki/Pavel_Teli%C4%8Dka


"Telicka odchazi z politiky" To bylo jasné už v okamžiku (02/2019), kdy založil ten svůj "Hlas" (hnutí). Tak proč to ohlašuje s tak velkým zpožděním? Mimochodem, Pellegrini má také "Hlas" (strana), zajímavá shoda jmen. Je to výlupek: "Pavel Telička (narozen 24. srpna 1965 **Washington**, USA) je český politik, bývalý diplomat a lobbista..." "...od května do listopadu 2004 člen Evropské komise..." "Je členem Trilaterální komise." https://cs.wikipedia.org/wiki/Pavel_Teli%C4%8Dka
Upravené 7. 6. 2021 o 10:14

Nojo , blíží se volba presidenta .
Či rezidenta ? Toť otázka .
Prachů na kampaň má díky vlastizradě , coby zemský škůdce , více než dost . Koneckonců , čtvrtá říše užitečné idioty a jinou pakáž královsky dotuje , drobečky z kolonií .


Nojo , blíží se volba presidenta . Či rezidenta ? Toť otázka . Prachů na kampaň má díky vlastizradě , coby zemský škůdce , více než dost . Koneckonců , čtvrtá říše užitečné idioty a jinou pakáž královsky dotuje , drobečky z kolonií .

Nezapomeňme na jeho "zásluhy" při vyjednávání našich "výhodných" podmínek našeho vstupu do EU. On byl "vrchním vyjednavačem" (oficiální název funkce) pro vstup.
Dal jim při tom ještě mnohem více, než požadovali!


Následně pracoval i pro Bakalu v OKD.


Je to svině nevídaných rozměrů.


Nezapomeňme na jeho "zásluhy" při vyjednávání našich "výhodných" podmínek našeho vstupu do EU. On byl "vrchním vyjednavačem" (oficiální název funkce) pro vstup. Dal jim při tom ještě mnohem více, než požadovali! Následně pracoval i pro Bakalu v OKD. Je to svině nevídaných rozměrů.

parazit sve zvyklosti nemeni. jen zmeni hostitele.


parazit sve zvyklosti nemeni. jen zmeni hostitele.
507
6
7
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept