Mimo kategórií
Krejčíková tuplovanou královnou Paříže! Na Roland Garros ovládla i čtyřhru se Siniakovou

FRENCH OPEN - Barbora Krejčíková jako první tenistka po 21 letech vyhrála na Roland Garros dvouhru i čtyřhru. Ve finále deblu s krajankou Kateřinou Siniakovou porazily ve dvou setech americko-polské duo Bethanie Matteková-Sandsová a Iga Šwiateková a navázaly na triumf z roku 2018. Celkově získaly třetí grandslamový titul.


Barbora Krejčíková je královnou letošního Roland Garros. Po včerejším nečekaném triumfu ve dvouhře se stala na pařížské antuce i deblovou šampionkou. S Kateřinou Siniakovou prošly turnajem suverénně jako druhý nasazený pár, ve finále porazily americko-polskou dvojici Bethanie Matteková-Sandsová a Iga Šwiateková 6-4 6-2.


Krejčíková se stala po 21 letech první tenistkou, která na French Open vybojovala tituly ve dvouhře i čtyřhře. Naposledy to dokázala domácí Mary Pierceová v roce 2000. Předtím se to povedlo také legendám Martině Navrátilové (1982, 1984), Američankám Billie Jean Kingové (1972) a Chris Evertové (1974-75), Australance Margaret Courtové (1973) a Rumunce Virginii Ruziciové (1978 ) .


https://www.tenisportal.cz/zpravy/krejcikova-tuplovanou-kralovnou-parize-na-roland-garros-ovladla-i-ctyrhru-se-siniakovou-30996/


Včera:
Senzace dokonána! Krejčíková je první českou vítězkou dvouhry na French Open
https://www.tenisportal.cz/zpravy/senzace-dokonana-krejcikova-je-prvni-ceskou-vitezkou-dvouhry-na-french-open-30988/


FRENCH OPEN - Barbora Krejčíková jako první tenistka po 21 letech vyhrála na Roland Garros dvouhru i čtyřhru. Ve finále deblu s krajankou Kateřinou Siniakovou porazily ve dvou setech americko-polské duo Bethanie Matteková-Sandsová a Iga Šwiateková a navázaly na triumf z roku 2018. Celkově získaly třetí grandslamový titul. Barbora Krejčíková je královnou letošního Roland Garros. Po včerejším nečekaném triumfu ve dvouhře se stala na pařížské antuce i deblovou šampionkou. S Kateřinou Siniakovou prošly turnajem suverénně jako druhý nasazený pár, ve finále porazily americko-polskou dvojici Bethanie Matteková-Sandsová a Iga Šwiateková 6-4 6-2. Krejčíková se stala po 21 letech první tenistkou, která na French Open vybojovala tituly ve dvouhře i čtyřhře. Naposledy to dokázala domácí Mary Pierceová v roce 2000. Předtím se to povedlo také legendám Martině Navrátilové (1982, 1984), Američankám Billie Jean Kingové (1972) a Chris Evertové (1974-75), Australance Margaret Courtové (1973) a Rumunce Virginii Ruziciové (1978 ) . https://www.tenisportal.cz/zpravy/krejcikova-tuplovanou-kralovnou-parize-na-roland-garros-ovladla-i-ctyrhru-se-siniakovou-30996/ Včera: Senzace dokonána! Krejčíková je první českou vítězkou dvouhry na French Open https://www.tenisportal.cz/zpravy/senzace-dokonana-krejcikova-je-prvni-ceskou-vitezkou-dvouhry-na-french-open-30988/
106
0
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept