Politika v SR
„Západ nás uměle tlačí do konfliktu.“ Danko zveřejnil videopozdrav z Petrohradu

„Západ nás uměle tlačí do konfliktu.“ Danko zveřejnil videopozdrav z Petrohradu, zavítá i do Moskvy


Ve videu předseda slovenské strany SNS uvádí, že se nachází v Petrohradu, tedy na místě, kde se v minulém týdnu nacházel i slovenský ministr zahraničí Ivan Korčok a ministr hospodářství a vicepremiér Richard Sulík. Podle slov Danka toho však dva zmínění muži „moc nezařídili“.
„Chci vás ubezpečit, že budu na každé úrovni, na každém setkání tlumočit pozdravy od Slováků, kteří si přejí normální vztahy s Ruskou federací. Věřím, že zítra vyhrajeme fotbal a v úterý se těším do Moskvy,“ uvedl Danko.
Vyjádřil přesvědčení, že sankce nemají žádný význam. „Když tu vidím ty obrovské investice západních společností, když tu vidím to obrovské množství lidí západních států, jsem přesvědčen, že Západ nás někdy uměle tlačí do konfliktu, aby oni v tichosti obchodovali,“ dodal.
https://cz.sputniknews.com/20210613/zapad-nas-umele-tlaci-do-konfliktu-danko-zverejnil-videopozdrav-z-petrohradu-zavita-i-do-moskvy-14827862.html


„Západ nás uměle tlačí do konfliktu.“ Danko zveřejnil videopozdrav z Petrohradu, zavítá i do Moskvy Ve videu předseda slovenské strany SNS uvádí, že se nachází v Petrohradu, tedy na místě, kde se v minulém týdnu nacházel i slovenský ministr zahraničí Ivan Korčok a ministr hospodářství a vicepremiér Richard Sulík. Podle slov Danka toho však dva zmínění muži „moc nezařídili“. „Chci vás ubezpečit, že budu na každé úrovni, na každém setkání tlumočit pozdravy od Slováků, kteří si přejí normální vztahy s Ruskou federací. Věřím, že zítra vyhrajeme fotbal a v úterý se těším do Moskvy,“ uvedl Danko. Vyjádřil přesvědčení, že sankce nemají žádný význam. „Když tu vidím ty obrovské investice západních společností, když tu vidím to obrovské množství lidí západních států, jsem přesvědčen, že Západ nás někdy uměle tlačí do konfliktu, aby oni v tichosti obchodovali,“ dodal. https://cz.sputniknews.com/20210613/zapad-nas-umele-tlaci-do-konfliktu-danko-zverejnil-videopozdrav-z-petrohradu-zavita-i-do-moskvy-14827862.html
246
0
2
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept