Politika v SR
Najvyšší súd zrušil rozsudok, Kočnera a Zsuzsovú budú opäť súdiť v Pezinku

Najvyšší súd zrušil rozsudok, Kočnera a Zsuzsovú budú opäť súdiť v Pezinku
aktualizácia
Senát 2T v zložení Peter Paluda, Dana Wänkeová a Ivetta Macejková sa zaoberal odvolaniami prokurátora Úradu špeciálnej prokuratúry, Szabóa či poškodených, respektíve ich splnomocnencov voči rozsudku ŠTS zo septembra 2020. ŠTS vtedy oslobodil spod obžaloby Mariana K. a Alenu Zs. Szabóa uznal za vinného, a to aj v prípade vraždy podnikateľa Petra Molnára, a odsúdil ho na 25-ročný trest odňatia slobody.
https://www.teraz.sk/slovensko/fles-ns-sr-zrusil-rozsudok-v-kauze-ku/556393-clanok.html


Najvyšší súd zrušil rozsudok, Kočnera a Zsuzsovú budú opäť súdiť v Pezinku aktualizácia Senát 2T v zložení Peter Paluda, Dana Wänkeová a Ivetta Macejková sa zaoberal odvolaniami prokurátora Úradu špeciálnej prokuratúry, Szabóa či poškodených, respektíve ich splnomocnencov voči rozsudku ŠTS zo septembra 2020. ŠTS vtedy oslobodil spod obžaloby Mariana K. a Alenu Zs. Szabóa uznal za vinného, a to aj v prípade vraždy podnikateľa Petra Molnára, a odsúdil ho na 25-ročný trest odňatia slobody. https://www.teraz.sk/slovensko/fles-ns-sr-zrusil-rozsudok-v-kauze-ku/556393-clanok.html
Upravené 15. 6. 2021 o 18:08

No, asi nič iné sa čakať nedalo, pekne to zhodnotil na FB Ľuboš Hrica, že citujem: "Ministerka Kolikova ovplyvňovala sudcov najvyššieho súdu, že ak majú byť nezávislí, tak podľa nej by mali dnes (pozn. včera) rozhodnúť tak, ako uzná za vhodné."


No hovorila som dnes s takým známym, sledovateľ mainstreamu, podporca Bidena, zaočkovaný 2x, že to už by bol vrchol, keby týchto dvoch prepustili. Verejnosť ide na tej vlne, čo vytvorili médiá a nikoho, ale nikoho pravda nezaujíma. Ten spis je na webe, Jana Teleki ho rozobrala sprava, zľava, to nie je relevantné. Ako neviem, čo sa to tu nastolilo, tá práca s verejnou mienkou. A to je rovnaké, stačí dosadiť agendu očkovania a pod. Na to má ten známy názor, že je otázka národnej bezpečnosti a má to byť povinné. To je strašné.


Ja som sa nato pozrela z pozícii Zsuzsovej, ona sedí už 3 roky, má doma dcéru, v pubertálnom veku a je bez mamy a je to späť a celá táto tortúra jej začína znova, plus ten ďalší rozsudok. To je ešte strašnejšie.


A tiež Kočner, tak on úplne čistý nebude, takže možno môže o mnohom pouvažovať . Ale určite nie je v poriadku, keď je vo väzení za niečo, čo nespáchal. To je podľa mňa neakceptovateľné. Zaujímavé, že Jana Teleki sa zatiaľ nevyjadrila k tomuto.


No, asi nič iné sa čakať nedalo, pekne to zhodnotil na FB Ľuboš Hrica, že citujem: "Ministerka Kolikova ovplyvňovala sudcov najvyššieho súdu, že ak majú byť nezávislí, tak podľa nej by mali dnes (pozn. včera) rozhodnúť tak, ako uzná za vhodné." No hovorila som dnes s takým známym, sledovateľ mainstreamu, podporca Bidena, zaočkovaný 2x, že to už by bol vrchol, keby týchto dvoch prepustili. Verejnosť ide na tej vlne, čo vytvorili médiá a nikoho, ale nikoho pravda nezaujíma. Ten spis je na webe, Jana Teleki ho rozobrala sprava, zľava, to nie je relevantné. Ako neviem, čo sa to tu nastolilo, tá práca s verejnou mienkou. A to je rovnaké, stačí dosadiť agendu očkovania a pod. Na to má ten známy názor, že je otázka národnej bezpečnosti a má to byť povinné. To je strašné. Ja som sa nato pozrela z pozícii Zsuzsovej, ona sedí už 3 roky, má doma dcéru, v pubertálnom veku a je bez mamy a je to späť a celá táto tortúra jej začína znova, plus ten ďalší rozsudok. To je ešte strašnejšie. A tiež Kočner, tak on úplne čistý nebude, takže možno môže o mnohom pouvažovať . Ale určite nie je v poriadku, keď je vo väzení za niečo, čo nespáchal. To je podľa mňa neakceptovateľné. Zaujímavé, že Jana Teleki sa zatiaľ nevyjadrila k tomuto.
Upravené 16. 6. 2021 o 08:49

Všetko už bolo povedané, čo viac ešte treba dodať.
To, že to skončilo opäť na Kraji, je zrejme logické vyústenie. Trocha ma mrzí, že si NS nedal tú námahu a neobjasnil vec dôkladne, prehodil ten horúci zemiak.
Teraz je opäť všetko na začiatku..... a zaleží len na tom, kto to dostane a ako je ovplyvniteľný a či predvolá skutočných svedkov a nie podhodených. Tiež som rada, že Lipšic tam už nebude....Bývalá sudkyňa Szabóová a spol. to vyriešila správne, síce po tlaku, no dnes môže kľudne spávať.
Takže ideme opäť odznova .... tie titulky presstitutov o nových dôkazoch sú smiešne...každý príčetný čo sa týmto aspoň trocha zaoberal vie, že sú nevinní.


Všetko už bolo povedané, čo viac ešte treba dodať. To, že to skončilo opäť na Kraji, je zrejme logické vyústenie. Trocha ma mrzí, že si NS nedal tú námahu a neobjasnil vec dôkladne, prehodil ten horúci zemiak. Teraz je opäť všetko na začiatku..... a zaleží len na tom, kto to dostane a ako je ovplyvniteľný a či predvolá skutočných svedkov a nie podhodených. Tiež som rada, že Lipšic tam už nebude....Bývalá sudkyňa Szabóová a spol. to vyriešila správne, síce po tlaku, no dnes môže kľudne spávať. Takže ideme opäť odznova .... tie titulky presstitutov o nových dôkazoch sú smiešne...každý príčetný čo sa týmto aspoň trocha zaoberal vie, že sú nevinní.
Upravené 16. 6. 2021 o 09:08

Zaujímavé, že Jana Teleki sa zatiaľ nevyjadrila k tomuto.
Teleki zatial len krátky článok publikovala



Súd obsah navrhovaných dôkazov zo strany odvolajúceho sa prokurátora proti rozsudku nevyhodnotil tak, že do objasnenia veci a zmeny rozsudku neprinesú žiadnu významnú dôkaznú silu. Toto považuje za povinnosť prvostupňového súd, ktorému vrátil vec na dokazovanie a znovurozhodnutie.
Najvyšší súd oboznámil obsah svoje rozhodnutie a odôvodnil k jednotlivým častiam rozhodnutia iba rámcovo, preto nevieme presne posúdiť, do akej miery a ktoré časti rozhodnutia zrušil pre zlý právny názor, alebo pre zle vykonané dokazovanie . Ke však zjavné, že z hľadiska hodnotenia celku dôkaznej situácie mal pochybnosť, či bolo vykonané dokazovanie správne a úplné a vo svetle nových návrhov prokuratúry sa rozhodol procesným postupom, ktorý znamená, že hodnotenie týchto nebude súčasťou konania na Najvyššom súde. Či súd vo významovej časti odôvodnenia priamo uložil nejaké povinnosti alebo viazal svojim právnym názorom prvostupňový súd, to sa dozvieme po publikovaní rozsudku.
Nateraz Slovensko zostáva v polohe krajiny, ktorá nemá doriešenú objednanie vraždy dvoch mladých ľudí a dostáva nálepku spolitizovanej spravodlivosti, ktorá pozostalým neposkytla dostatočnú satisfakciu. O spolitizovaní prípadu zo strany súčasnej politickej garnitúry svedčí aj vyjadrenie ministerky Kolíkovej, ktorá ešte pred rozhodnutím súdu a znalosti odôvodnenia naznačovala, že podá mimoriadny opravný prostriedok v prípade oslobodenia obžalovaných. V tomto smere sa jedná o zjavný politický nátlak na výkon spravodlivosti



https://www.eurorespekt.sk/pripad-kuciakovej-vrazdy-opatovne-bude-riesit-sud-v-pezinku/?fbclid=IwAR1w-B8UD72D0d5bvUatcG3TOII5HIO9upa2bmTLQBBGBw8p3ASBrfakU1o


[quote="pid:20348, uid:273"]Zaujímavé, že Jana Teleki sa zatiaľ nevyjadrila k tomuto.[/quote]Teleki zatial len krátky článok publikovala > Súd obsah navrhovaných dôkazov zo strany odvolajúceho sa prokurátora proti rozsudku nevyhodnotil tak, že do objasnenia veci a zmeny rozsudku neprinesú žiadnu významnú dôkaznú silu. Toto považuje za povinnosť prvostupňového súd, ktorému vrátil vec na dokazovanie a znovurozhodnutie. Najvyšší súd oboznámil obsah svoje rozhodnutie a odôvodnil k jednotlivým častiam rozhodnutia iba rámcovo, preto nevieme presne posúdiť, do akej miery a ktoré časti rozhodnutia zrušil pre zlý právny názor, alebo pre zle vykonané dokazovanie . Ke však zjavné, že z hľadiska hodnotenia celku dôkaznej situácie mal pochybnosť, či bolo vykonané dokazovanie správne a úplné a vo svetle nových návrhov prokuratúry sa rozhodol procesným postupom, ktorý znamená, že hodnotenie týchto nebude súčasťou konania na Najvyššom súde. Či súd vo významovej časti odôvodnenia priamo uložil nejaké povinnosti alebo viazal svojim právnym názorom prvostupňový súd, to sa dozvieme po publikovaní rozsudku. Nateraz Slovensko zostáva v polohe krajiny, ktorá nemá doriešenú objednanie vraždy dvoch mladých ľudí a dostáva nálepku spolitizovanej spravodlivosti, ktorá pozostalým neposkytla dostatočnú satisfakciu. O spolitizovaní prípadu zo strany súčasnej politickej garnitúry svedčí aj vyjadrenie ministerky Kolíkovej, ktorá ešte pred rozhodnutím súdu a znalosti odôvodnenia naznačovala, že podá mimoriadny opravný prostriedok v prípade oslobodenia obžalovaných. V tomto smere sa jedná o zjavný politický nátlak na výkon spravodlivosti https://www.eurorespekt.sk/pripad-kuciakovej-vrazdy-opatovne-bude-riesit-sud-v-pezinku/?fbclid=IwAR1w-B8UD72D0d5bvUatcG3TOII5HIO9upa2bmTLQBBGBw8p3ASBrfakU1o

JankA

Upravené 16. 6. 2021 o 12:09

Teleki sa zatial ani nemusela prilis vyjadrovat dobod ani nevidim ? Toto je ako zapas v jude a mociar prave celou svojou vahou zapracoval na svojej prehre.
Toto je spravna poznamka:

Teraz je opäť všetko na začiatku.

Nove dokazovanie moze priniest nove zavery a novych obvinenych. Separtne hodnotenie tohto pripadu je podla mna velmi zavadzajuce treba to brat v sirsom kontexte.


Teleki sa zatial ani nemusela prilis vyjadrovat dobod ani nevidim ? Toto je ako zapas v jude a mociar prave celou svojou vahou zapracoval na svojej prehre. Toto je spravna poznamka: [quote="pid:20351, uid:17"]Teraz je opäť všetko na začiatku.[/quote] Nove dokazovanie moze priniest nove zavery a novych obvinenych. Separtne hodnotenie tohto pripadu je podla mna velmi zavadzajuce treba to brat v sirsom kontexte.

Kušnírová povedal viac ako jasne ako ŠTs bude pracovať v tejto kauze...vypočujte krátke video
https://t.me/prinasame_nadej/400


Kušnírová povedal viac ako jasne ako ŠTs bude pracovať v tejto kauze...vypočujte krátke video https://t.me/prinasame_nadej/400
Upravené 17. 6. 2021 o 12:57

Kušnírová povedal viac ako
"prostoreká " žena smile


[quote="pid:20589, uid:17"]Kušnírová povedal viac ako[/quote]"prostoreká " žena :D

JankA

669
6
4
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept