Politika v SR
Draxler predstavil svoj nový tím

Predvolebná kampaň pokračuje
Draxler píše na fb
MôJ TÍM


Zhromažďujem okolo seba ľudí so znalosťami bezpečnostnej problematiky, hospodárskej politiky, ale aj školstva či zdravotníctva.
Jeseň pravdepodobne bude veľmi komplikovaná a bude treba pripraviť viacero mechanizmov na to, ako konkrétne pomáhať rôznym organizáciám. Okrem toho vláda už bude musieť mať naozaj adresnú, presnú kritiku, a to prinajmenšom každý týždeň.


Ostatné mesiace som o nastávajúcej kríze hovoril s mnohými ľuďmi z podnikateľskej sféry, zo štátnej správy, aj z iných oblastí. Dohodli sme sa, že bude treba vytvoriť koordinačný štáb, zložený z prvotriednych odborníkov.
Prví ľudia z tohto tímu sa verejnosti predstavujú, ďalší pribudnú do septembra. Spolupracujeme tiež s ľuďmi priamo zo štátnej správy, aj so špičkovými odborníkmi zo zahraničia.


Nebude to ľahké, ale inak sa nedá. Ďalší tím medzitým pripravuje podrobnú víziu toho, ako by Slovensko malo naozaj fungovať.


Tu o tom píšu viac


https://www1.pluska.sk/spravy/z-domova/draxler-predstavil-svoj-novy-tim-skupina-odbornikov-ide-to-novu-stranu?itm_modul=articles-rubric-list&itm_brand=plus1&itm_template=rubric&itm_position=8


Predvolebná kampaň pokračuje Draxler píše na fb MôJ TÍM Zhromažďujem okolo seba ľudí so znalosťami bezpečnostnej problematiky, hospodárskej politiky, ale aj školstva či zdravotníctva. Jeseň pravdepodobne bude veľmi komplikovaná a bude treba pripraviť viacero mechanizmov na to, ako konkrétne pomáhať rôznym organizáciám. Okrem toho vláda už bude musieť mať naozaj adresnú, presnú kritiku, a to prinajmenšom každý týždeň. Ostatné mesiace som o nastávajúcej kríze hovoril s mnohými ľuďmi z podnikateľskej sféry, zo štátnej správy, aj z iných oblastí. Dohodli sme sa, že bude treba vytvoriť koordinačný štáb, zložený z prvotriednych odborníkov. Prví ľudia z tohto tímu sa verejnosti predstavujú, ďalší pribudnú do septembra. Spolupracujeme tiež s ľuďmi priamo zo štátnej správy, aj so špičkovými odborníkmi zo zahraničia. Nebude to ľahké, ale inak sa nedá. Ďalší tím medzitým pripravuje podrobnú víziu toho, ako by Slovensko malo naozaj fungovať. Tu o tom píšu viac https://www1.pluska.sk/spravy/z-domova/draxler-predstavil-svoj-novy-tim-skupina-odbornikov-ide-to-novu-stranu?itm_modul=articles-rubric-list&itm_brand=plus1&itm_template=rubric&itm_position=8

Týmto sa Draxler definitívne prezradil aj odrovnal.


Napríklad menom Anton Marcinčin, čo je škodná na pohľadanie. Kam vkročil, tam už tráva nerastie. Mal na starosti menej rozvinuté regióny, ale úspešne tam odsabotoval, čo sa dalo. No skrátka káder Svetovej banky, nájomný ekonomický vrah, vzor Mikloš.


Týmto sa Draxler definitívne prezradil aj odrovnal. Napríklad menom Anton Marcinčin, čo je škodná na pohľadanie. Kam vkročil, tam už tráva nerastie. Mal na starosti menej rozvinuté regióny, ale úspešne tam odsabotoval, čo sa dalo. No skrátka káder Svetovej banky, nájomný ekonomický vrah, vzor Mikloš.

Moderátor

tak vies, niekto tu kampan platit musi a Draxler to nebude:-)


tak vies, niekto tu kampan platit musi a Draxler to nebude:-)

Viacerí ľudia cítia, že je tu zo strany spoločnosti veľká požiadavka alebo skôr nevyhnutnosť na kvalitatívne zmeny vo fungovaní štátu po skončení vyčíňania tejto vlády. Teraz je aj správna príležitosť, keď tu skoro nič nefunguje, ľahšie sa presadia systémové (myslím fakt systémové) zmeny.
Teraz sa bude bojovať o to v akom duchu sa budú budúce zmeny niesť. Ako konceptuáli nestojme bokom kým si niekto iný pretlačí svoje predstavy a my budeme len dúfať, že to tentokrát dobre dopadne. Ak tu aj nie sú odborníci čo by sa vedeli pridať, tak treba aspoň aktívne formovať informačné pole. Čo vlastne chceme.


Viacerí ľudia cítia, že je tu zo strany spoločnosti veľká požiadavka alebo skôr nevyhnutnosť na kvalitatívne zmeny vo fungovaní štátu po skončení vyčíňania tejto vlády. Teraz je aj správna príležitosť, keď tu skoro nič nefunguje, ľahšie sa presadia systémové (myslím fakt systémové) zmeny. Teraz sa bude bojovať o to v akom duchu sa budú budúce zmeny niesť. Ako konceptuáli nestojme bokom kým si niekto iný pretlačí svoje predstavy a my budeme len dúfať, že to tentokrát dobre dopadne. Ak tu aj nie sú odborníci čo by sa vedeli pridať, tak treba aspoň aktívne formovať informačné pole. Čo vlastne chceme.

Spolupracujeme tiež s ľuďmi priamo zo štátnej správy,


aj so špičkovými odborníkmi zo zahraničia.


[quote="pid:20412, uid:17"]Spolupracujeme tiež s ľuďmi priamo zo štátnej správy, #aj so špičkovými odborníkmi zo zahraničia.[/quote]

JankA

Týmto sa Draxler definitívne prezradil aj odrovnal.


no súhlas. Nejake divne kádre a žiadna zena, tot fatálne chyba v tomto genderizmes:-)


a ešte dodám, ze tieto mena mi nič nehovoria, som zvedavá čo riadili doteraz okrem autá. Potom to dopadne ako s týmto výkvetom, čo tu je aktuálne. Ach jaj


[quote="pid:20423, uid:127"]Týmto sa Draxler definitívne prezradil aj odrovnal.[/quote] no súhlas. Nejake divne kádre a žiadna zena, tot fatálne chyba v tomto genderizmes:-) a ešte dodám, ze tieto mena mi nič nehovoria, som zvedavá čo riadili doteraz okrem autá. Potom to dopadne ako s týmto výkvetom, čo tu je aktuálne. Ach jaj
Upravené 16. 6. 2021 o 19:12

aj so špičkovými odborníkmi zo zahraničia.

Hm.Akože zahraničie okamžite rozsvietilo červené svetlo u mňa a myslím si že nie som jediná...


[quote="pid:20412, uid:17"]aj so špičkovými odborníkmi zo zahraničia.[/quote] Hm.Akože zahraničie okamžite rozsvietilo červené svetlo u mňa a myslím si že nie som jediná...

Nič sa nedeje náhodne a všetko má svoj význam a zmysel.

511
6
7
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept