Mimo kategórií
Ekonomické důsledky Vrbětic

Rusko zakázalo dovoz krmiv a krmných přísad z Česka.


https://www.novinky.cz/ekonomika/clanek/rusko-zakazalo-dovoz-krmiv-a-krmnych-prisad-z-ceska-40363691#seq_no=2&source=hp&dop_id=40363691&dop_ab_variant=0&dop_req_id=V9j1UlOAzYn-202106181006&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz


Jak jsem asi před třemi dny psal, že nemám čas na pokračování mého témata o Ruském jazyce, bylo to způsobeno stejným problémem.
Ruská strana nám neobnovila certifikát na naše výrobky. Před měsícem rozhodnutí posunuli na neurčito. Podle propočtu nás to zatím stálo 50 mil. korun. Momentálně pracujeme jak zběsilí na tom, abychom tuto věc vyřešili.
Myslíte, že Koudelka a spol. nám tuto ztrátu nahradí? Myslím, že spíš nám přijde kontrola z finančáku, kvůli ohromnému propadu tržeb oproti loňskému roku. Hrozí, že letos budeme po 12 letech prvně ve ztrátě, když loňský rok byl, co se týče tržeb rekordní.


Rusko zakázalo dovoz krmiv a krmných přísad z Česka. https://www.novinky.cz/ekonomika/clanek/rusko-zakazalo-dovoz-krmiv-a-krmnych-prisad-z-ceska-40363691#seq_no=2&source=hp&dop_id=40363691&dop_ab_variant=0&dop_req_id=V9j1UlOAzYn-202106181006&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Jak jsem asi před třemi dny psal, že nemám čas na pokračování mého témata o Ruském jazyce, bylo to způsobeno stejným problémem. Ruská strana nám neobnovila certifikát na naše výrobky. Před měsícem rozhodnutí posunuli na neurčito. Podle propočtu nás to zatím stálo 50 mil. korun. Momentálně pracujeme jak zběsilí na tom, abychom tuto věc vyřešili. Myslíte, že Koudelka a spol. nám tuto ztrátu nahradí? Myslím, že spíš nám přijde kontrola z finančáku, kvůli ohromnému propadu tržeb oproti loňskému roku. Hrozí, že letos budeme po 12 letech prvně ve ztrátě, když loňský rok byl, co se týče tržeb rekordní.
Upravené 18. 6. 2021 o 12:20

Nešlo by podat žalobu na stát kvůli ušlým výdělkům ?


Nešlo by podat žalobu na stát kvůli ušlým výdělkům ?

Nešlo by podat žalobu na stát kvůli ušlým výdělkům ?

Zatím toto vůbec neřešíme. Rusko otevřeně nepřiznalo, že jsou to sankce. Prostě má technické prostředky, které mají stejný, nebo ještě horší důsledky. Vzhledem k tomu má naše vláda důvod oponovat, že jí se to netýká. Sankce to nejsou a tečka.


[quote="pid:20720, uid:88"]Nešlo by podat žalobu na stát kvůli ušlým výdělkům ?[/quote] Zatím toto vůbec neřešíme. Rusko otevřeně nepřiznalo, že jsou to sankce. Prostě má technické prostředky, které mají stejný, nebo ještě horší důsledky. Vzhledem k tomu má naše vláda důvod oponovat, že jí se to netýká. Sankce to nejsou a tečka.
260
2
2
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept