Mimo kategórií
V Berlíne spustila neznáma osoba paľbu na okoloidúcich

V Berlíne spustila neznáma osoba paľbu na okoloidúcich


Neznáma osoba spustila paľbu na okoloidúcich v centre Berlína. Informujú o tom nemecké noviny Bild.


K streľbe došlo v blízkosti baru v oblasti Wedding v centre Mitte. Ťažké traumy naučili najmenej troch ľudí, iná žena je v šoku. Všetky obete boli hospitalizované.


Podľa denníka je zločinec teraz na úteku, polícia po ňom pátra. Na mieste pracujú ozbrojení strážcovia zákona, územie je ohraničené páskou. Vyšetrovanie incidentu sa začalo.


17 júna spustila streľbu neznáma osoba aj v centre Espelkamp v západnom Nemecku. Podľa rôznych zdrojov zomreli až dvaja ľudia.


https://lenta.ru/news/2021/06/21/berlin/


V Berlíne spustila neznáma osoba paľbu na okoloidúcich Neznáma osoba spustila paľbu na okoloidúcich v centre Berlína. Informujú o tom nemecké noviny Bild. K streľbe došlo v blízkosti baru v oblasti Wedding v centre Mitte. Ťažké traumy naučili najmenej troch ľudí, iná žena je v šoku. Všetky obete boli hospitalizované. Podľa denníka je zločinec teraz na úteku, polícia po ňom pátra. Na mieste pracujú ozbrojení strážcovia zákona, územie je ohraničené páskou. Vyšetrovanie incidentu sa začalo. 17 júna spustila streľbu neznáma osoba aj v centre Espelkamp v západnom Nemecku. Podľa rôznych zdrojov zomreli až dvaja ľudia. https://lenta.ru/news/2021/06/21/berlin/

Vyšetrovanie incidentu sa začalo
Určitě ztratil na útěku cestovní pas.


[quote="pid:21046, uid:12"]Vyšetrovanie incidentu sa začalo[/quote]Určitě ztratil na útěku cestovní pas.

Tak prý vyřizování účtů mezi arabskými novonemci, píší novinky i seznam, diskusi určitě za chvilku zruší, pro netolerantní názory neslučitelné s evropskými hodnotami.. 😋


Tak prý vyřizování účtů mezi arabskými novonemci, píší novinky i seznam, diskusi určitě za chvilku zruší, pro netolerantní názory neslučitelné s evropskými hodnotami..
552
4
4
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept