Mimo kategórií
„Bojím se o život. Můj manžel plánuje nehodu v autě,“ napsala princezna Diana před smrtí

našla som zaujmavý článok, krátky príspevok o Dianinej smrti.....zaujal ma ale jeden z komentárov pod článkom ktorý hovorí toto:


"V 2015 som robil v Anglicku. Stretol som sa so zenou- Anglicankou, ktorá tvrdila, ze v minulosti písala na volnej nohe pre the Mirror. Povedala, ze Dianu zastrelil v tom tuneli v Parízi ostrelovac britských speciálnych síl SAS. Na dovod jej likvidácie si uz nespomínam. Dodiho al Fayeda mali zabit spolu s Dianou nie kvoli ich vztahu, ale z pomsty voci jeho otcovi- egyptskému miliardárovi Mohamedovi al Fayedovi, ktorý mal s britským vládnucim rezimim Windsor dlhodobo konflikty. Skrátka zavrazdili syna, aby sa pomstili otcovi. "
https://www.infovojna.sk/article/bojim-se-o-zivot-mj-manzel-planuje-nehodu-v-aute-napsala-princezna-diana-pred-smrti


našla som zaujmavý článok, krátky príspevok o Dianinej smrti.....zaujal ma ale jeden z komentárov pod článkom ktorý hovorí toto: "V 2015 som robil v Anglicku. Stretol som sa so zenou- Anglicankou, ktorá tvrdila, ze v minulosti písala na volnej nohe pre the Mirror. Povedala, ze Dianu zastrelil v tom tuneli v Parízi ostrelovac britských speciálnych síl SAS. Na dovod jej likvidácie si uz nespomínam. Dodiho al Fayeda mali zabit spolu s Dianou nie kvoli ich vztahu, ale z pomsty voci jeho otcovi- egyptskému miliardárovi Mohamedovi al Fayedovi, ktorý mal s britským vládnucim rezimim Windsor dlhodobo konflikty. Skrátka zavrazdili syna, aby sa pomstili otcovi. " https://www.infovojna.sk/article/bojim-se-o-zivot-mj-manzel-planuje-nehodu-v-aute-napsala-princezna-diana-pred-smrti
258
0
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept