Mimo kategórií
„Priama linka s Vladimirom Putinom“ sa začne vysielať 30. júna - začíname live

„Priama linka s Vladimirom Putinom“ sa začne vysielať 30. júna


30 júna bude mať Vladimir Putin ďalšiu priamu linku. Program sa bude vysielať o 12:00 moskovského času na televíznych kanáloch „First“, „Russia 1“, „Russia 24“, NTV, OTR, „Mir“, rozhlasových staniciach „Mayak“, „Vesti FM“ a „Radio“. Rusko".


Hlava štátu bude slobodne odpovedať na otázky, ktoré zaujímajú občanov krajiny.


Každý môže položiť svoju otázku prostredníctvom špeciálnej mobilnej aplikácie „Moskva Putinovi“, ktorá technologicky umožňuje priamo počas vysielania ísť so štúdiom do priamej video komunikácie.


Dotazy budú prijímané aj prostredníctvom webovej stránky programu moskva-putinu.ru (moskva-putinu.ru), SMS alebo MMS správ na číslo 0-40-40 a na telefónnom čísle 8-800-200-40-40.


Textové a video otázky prezidentovi je možné zasielať aj prostredníctvom sociálnych sietí VKontakte a Odnoklassniki. Oficiálne skupiny programu sú vk.com/moskvaputinu a ok.ru/moskvaputinu.


Dotazy budú prijímané od 20. júna 12:00 miestneho času do konca programu 30. júna.


Z ľubovoľného miesta v Rusku môžete bezplatne zavolať do strediska Unified Messaging Center na čísle: 8–800–200–40–40. Zo zahraničia môžete volať telefonicky: + 7–499–550–40–40, + 7–495–539–40–40.


Dotazy vo forme SMS a MMS správ sú na číslo 0-40-40 prijímané iba z telefónov ruských telekomunikačných operátorov. Odoslanie správy je bezplatné. Položiť otázku bude možné iba v ruštine a s objemom najviac 70 znakov.


Vysielanie s prekladom do posunkového jazyka bude k dispozícii 30. júna na webovej stránke programu a v éteri Ruskej verejnoprávnej televízie (OTR).


Podrobné informácie o pripravovanej priamej linke, spôsoboch komunikácie s Centrom spracovania zjednotených správ, archív predchádzajúcich programov sú k dispozícii na webových stránkach moskva-putinu.ru (moskva-putinu.ru).


http://moskva-putinu.ru/


„Priama linka s Vladimirom Putinom“ sa začne vysielať 30. júna 30 júna bude mať Vladimir Putin ďalšiu priamu linku. Program sa bude vysielať o 12:00 moskovského času na televíznych kanáloch „First“, „Russia 1“, „Russia 24“, NTV, OTR, „Mir“, rozhlasových staniciach „Mayak“, „Vesti FM“ a „Radio“. Rusko". Hlava štátu bude slobodne odpovedať na otázky, ktoré zaujímajú občanov krajiny. Každý môže položiť svoju otázku prostredníctvom špeciálnej mobilnej aplikácie „Moskva Putinovi“, ktorá technologicky umožňuje priamo počas vysielania ísť so štúdiom do priamej video komunikácie. Dotazy budú prijímané aj prostredníctvom webovej stránky programu moskva-putinu.ru (moskva-putinu.ru), SMS alebo MMS správ na číslo 0-40-40 a na telefónnom čísle 8-800-200-40-40. Textové a video otázky prezidentovi je možné zasielať aj prostredníctvom sociálnych sietí VKontakte a Odnoklassniki. Oficiálne skupiny programu sú vk.com/moskvaputinu a ok.ru/moskvaputinu. Dotazy budú prijímané od 20. júna 12:00 miestneho času do konca programu 30. júna. Z ľubovoľného miesta v Rusku môžete bezplatne zavolať do strediska Unified Messaging Center na čísle: 8–800–200–40–40. Zo zahraničia môžete volať telefonicky: + 7–499–550–40–40, + 7–495–539–40–40. Dotazy vo forme SMS a MMS správ sú na číslo 0-40-40 prijímané iba z telefónov ruských telekomunikačných operátorov. Odoslanie správy je bezplatné. Položiť otázku bude možné iba v ruštine a s objemom najviac 70 znakov. Vysielanie s prekladom do posunkového jazyka bude k dispozícii 30. júna na webovej stránke programu a v éteri Ruskej verejnoprávnej televízie (OTR). Podrobné informácie o pripravovanej priamej linke, spôsoboch komunikácie s Centrom spracovania zjednotených správ, archív predchádzajúcich programov sú k dispozícii na webových stránkach moskva-putinu.ru (moskva-putinu.ru). http://moskva-putinu.ru/
Upravené 30. 6. 2021 o 11:08

Dňa 30. júna o 12:00 moskovského času sa bude naživo vysielať ❗️ Priama linka s ruským prezidentom Vladimírom Putinom
Ako položiť otázku?
• Prostredníctvom špeciálnej mobilnej aplikácie Moskva Putinovi. Aplikácia umožní nadviazať priame videospojenie so štúdiom.
• Na webových stránkach moskva-putinu.ru, москва-путину.рф.
• Poslať SMS alebo MMS na číslo 0-40-40. Otázky môžu byť iba v ruštine, ich rozsah môže byť maximálne 70 znakov.
• Telefonicky na čísla 8-800-200-40-40 (telefonáty z Ruska), +7-499-550-40-40, +7-495-539-40-40 (telefonáty zo zahraničia).
• Textové otázky a otázky v podobe videa prijímajú aj oficiálne skupiny priamej linky na adresách http://xn--vk-vlcaapp.com/moskvaputinu a ok.ru/moskvaputinu.
Príjem otázok sa už začal a bude trvať až do 30. júna do skončenia priamej linky.
Kde sa dá priama linka sledovať?
V živom vysielaní na televíznych staniciach Pervyj, Rossija 1, Rossija 24, NTV, OTR, Mir, ako aj v rozhlasovom vysielaní staníc Majak, Vesti FM a Radio Rosii.
Foto: Kremlin.ru


Dňa 30. júna o 12:00 moskovského času sa bude naživo vysielať ❗️ Priama linka s ruským prezidentom Vladimírom Putinom Ako položiť otázku? • Prostredníctvom špeciálnej mobilnej aplikácie Moskva Putinovi. Aplikácia umožní nadviazať priame videospojenie so štúdiom. • Na webových stránkach moskva-putinu.ru, москва-путину.рф. • Poslať SMS alebo MMS na číslo 0-40-40. Otázky môžu byť iba v ruštine, ich rozsah môže byť maximálne 70 znakov. • Telefonicky na čísla 8-800-200-40-40 (telefonáty z Ruska), +7-499-550-40-40, +7-495-539-40-40 (telefonáty zo zahraničia). • Textové otázky a otázky v podobe videa prijímajú aj oficiálne skupiny priamej linky na adresách http://xn--vk-vlcaapp.com/moskvaputinu a ok.ru/moskvaputinu. Príjem otázok sa už začal a bude trvať až do 30. júna do skončenia priamej linky. Kde sa dá priama linka sledovať? V živom vysielaní na televíznych staniciach Pervyj, Rossija 1, Rossija 24, NTV, OTR, Mir, ako aj v rozhlasovom vysielaní staníc Majak, Vesti FM a Radio Rosii. Foto: Kremlin.ru

O přímé lince vím, nicméně až doposud jsem se domníval, že to je "pořad" vysílaný pravidelně? Nebo je to takto ad hoc? Že by byl manévr V. V. Putina na zastavení podpindosů v provedení státního převratu?


O přímé lince vím, nicméně až doposud jsem se domníval, že to je "pořad" vysílaný pravidelně? Nebo je to takto ad hoc? Že by byl manévr V. V. Putina na zastavení podpindosů v provedení státního převratu?

Priama línia s Vladimírom Putinom. Najdôležitejšie je
Prezident o očkovaní, jeho očkovaní, zvýšení cien a sociálnych platieb.
SPOLOČNOSŤ
O OČKOVANÍ
Putin nepodporuje povinné očkovanie. Krajiny však majú právo zaviesť povinné očkovanie pre jednotlivé skupiny občanov na odporúčanie lekárov. Toto je podľa zákona o ochrane imunity z roku 1998 V Rusku žiaden zmätok: ′′ Nie je nič jednoduchšie pochopiť, čo sa deje - stačí sa pozrieť do zákona ".
Vyhodený za odmietnutie očkovania, ak je zdravotný test nezákonný.
Rusko nasadí novú várku vakcín proti COVID-19. na Donbass.
Na falošných očkovacích certifikátoch: ′′ Pracujú, hľadajú, dúfajme, že budú niesť zodpovednosť. Potrebujeme presadzovanie práva, aby fungovalo efektívnejšie ".
O PROBILITE RUSKU
ZÁMKY
Akcie v regiónoch sú zamerané na prevenciu lockdownu.
Očkovaniu sa dá zabrániť len šíreniu epidémie. V Rusku je taká príležitosť, sú štyri vakcíny. ′′ Dúfam, že predsudky niektorých občanov budú prebiehať tak, ako bude očkovanie pokračovať. Nemáme žiadne následky na očkovanie ako AstraZeneca alebo Pfizer ".
O JEHO VLASTNOM ZAPOJENÍ
Ak by sa očkovanie robilo nie do ruky, ale inde, museli by ste ich ukázať aj vy?
Vladimír Putin
′′ Žiadali ma, aby som nepovedal, akou vakcínou som zaočkovaný, aby som sa vyhol súťaži Keď som bol očkovaný, v obehu boli dvaja, obaja sú dobrí. Hlavne u lekárov pred očkovaním som sa nekonzultoval. Rozhodla som sa zaočkovať ako ′′ Sputnik ", pri pohľade na skúsenosti mojich známych. Po prvej injekcii som necítil vôbec nič, po štyroch hodinách bola na mieste injekcie citlivosť. Po sekunde - teplota 37,2. som šiel spať, zobudil som sa-36,6 ".
O BEZPLATNOM GAZIFIKÁCII
′′ Ak je na starostovskej chate plyn, tak je niekde v okolí plynová rúra ".
Z hlavnej rúry do domácnosti by mala byť rúra vydláždená zadarmo. Vnútri vlastníctva domu - za peniaze majiteľa.
Vláda pripravuje štandardnú zmluvu o splyňovaní súkromných domov, aby sa zabránilo predraženiu.
O MOŽNOM BLOKOVANÍ SOCIÁLNYCH SIET
Nebudeme nikoho blokovať, ideme s ním do práce. Problém je, že nás pošlú preč, keď sa dožaduje dodržiavania zákona.
Vladimír Putin
′′ Podľa môjho názoru sa dohodli s Telegramom, funguje to, no?"
O KLIMATIZÁCII
′′ Časť nášho územia, a toto je asi 70 %, je v severných zemepisných šírkach a veľa je vo večných mrazoch. Máme tam lokality a infraštruktúru. A ak sa to všetko roztopí, povedie to k veľmi vážnym sociálno-ekonomickým následkom. A rozhodne by sme mali byť na to pripravení ".
′′ Keď sa klimatické zmeny v niektorých regiónoch a okolí planéty a priblížia sa k určitej nebezpečnej vlastnosti, ak ľudstvo stále prispieva ku globálnemu otepľovaniu, môžu tu existovať nenávratné procesy. Môžu priviesť našu planétu do Venuše ".
POLITIKA
Každé územie v Rusku bude mať vlastného kurátora od federálnej vlády, podobne ako na Ďalekom východe.
O PRENOSE MOCI
′′ Boris Nikolajevič Yeltsin na mňa nepreniesol moc. Rozhodnutie o tom, kto má viesť štát, stojí v konečnom dôsledku vždy za ruskými občanmi. Toto je jediný spôsob možný. Samozrejme, moja zodpovednosť je dávať odporúčania tým, ktorí to tvrdia. Príde ten čas, a snáď môžem povedať, že nejaký človek si zaslúži viesť tak úžasnú krajinu ako je naša domovina - Rusko ".
O ŽIVOTE PO REZIGNÁCII
′′ A prečo pracovať po rezignácii, budem sedieť na sporáku ".
EKONOMIKA
O CENÁCH
Nárast cien potravín je globálnym trendom. Odzrkadľuje sa to aj v Rusku, pretože Rusko je súčasťou svetovej ekonomiky.
Vláda prijala viacero opatrení, aby obsahovala ceny. Opatrenia dávajú svoj účinok, nie však pre všetky skupiny produktov. ′′ Budeme pracovať na tom ".
′′ Nemali sme dostatok výrobkov (zeleniny.- ′′ ʺ ′′). Snáď tento rok dosť s alkoholom ".
Nárast stavebných materiálov je spôsobený infláciou. Ročná inflácia je teraz na úrovni 5,9 %. Je nepravdepodobné, že by ju tento rok znížila na cieľ 4 %. bude to približne 5 %.
O SANKCIACH
′′ Rusko nebude reagovať na sankcie za škodu. ′′ Ak (západ.- ′′ ʺ ′′) prekročia nejaké hranice, nájdeme asymetrické spôsoby, ako odpovedať ".
O SOCIÁLNEJ PODPORE
Rodiny so šesťročnými deťmi by mali dostať paušálnu platbu, aj keď tieto deti tento rok nechodia do školy.
′′ Včera som podpísal zákon, podľa ktorého sa peniaze nedajú stiahnuť pod minimum pre život. Napriek pôžičkám banka nemá odteraz právo vyberať peniaze, ak má človek životnú sumu nižšiu ako životné minimum ".
BIZNIS
O PÔŽIČKÁCH PRE PODNIKATEĽOV
′′ Príchod po peniaze nie je náročný, ale ako ich rozdať. Toto by mohlo podkopnúť náš bankový a finančný systém ".
′′ Povedali ste, že 18 % bánk ponúka na požičanie? To je veľa, veľa ".
Medzinárodná politika
O BRITSKOM OBRÁNCOVI V ČIERNOM MORI
Aj keby sme túto loď potopili, ťažko si predstaviť svet, ktorý stojí na pokraji druhej svetovej vojny. Pretože tí, ktorí toto robia, vedia, že z tejto vojny nevyjdú. Preto vieme, za čo stojíme.
Vladimír Putin
′′ Uviazli na našich hraniciach ".
Je znepokojujúce, že sa začal vojenský rozvoj Ukrajiny. Toto sa týka životných záujmov Ruska.
O Ukrajine
Ukrajina nie je zaradená do zoznamu nepriateľských krajín, pretože Putin nepovažuje ukrajinský ľud za nepriateľský. ′′ Verím, že Ukrajinci a Rusi sú len jedni ľudia ".
Prečo sa stretávať so Zelenským, ak dal svoju krajinu pod úplnou vonkajšou kontrolou? Kľúčové problémy sa riešia nie v Kyjeve, ale vo Washingtone, čiastočne v Berlíne a Paríži.
O VZŤAHU S USA
Putin dúfa, že svetové zariadenie prijme ′′ prospešnejší charakter ", a vzťahy medzi Ruskom a Spojenými štátmi sa stanú normálnymi.
ŠPORTOVEC
′′ Skutočnosť, že hokejbalový tím sa neodlíšil a najmä futbalový tím je fakt, ktorý nemôže ostať bez povšimnutia. Nič osobné. Len treba myslieť na to, čo pozitívne urobili tí, ktorí pracujú s národným tímom. Musíme myslieť na personálne zmeny. A ideme ďalej. Máme dobrý potenciál ".
https://news.mail.ru/politics/46932204/?from=newsapp


Priama línia s Vladimírom Putinom. Najdôležitejšie je Prezident o očkovaní, jeho očkovaní, zvýšení cien a sociálnych platieb. SPOLOČNOSŤ O OČKOVANÍ Putin nepodporuje povinné očkovanie. Krajiny však majú právo zaviesť povinné očkovanie pre jednotlivé skupiny občanov na odporúčanie lekárov. Toto je podľa zákona o ochrane imunity z roku 1998 V Rusku žiaden zmätok: ′′ Nie je nič jednoduchšie pochopiť, čo sa deje - stačí sa pozrieť do zákona ". Vyhodený za odmietnutie očkovania, ak je zdravotný test nezákonný. Rusko nasadí novú várku vakcín proti COVID-19. na Donbass. Na falošných očkovacích certifikátoch: ′′ Pracujú, hľadajú, dúfajme, že budú niesť zodpovednosť. Potrebujeme presadzovanie práva, aby fungovalo efektívnejšie ". O PROBILITE RUSKU ZÁMKY Akcie v regiónoch sú zamerané na prevenciu lockdownu. Očkovaniu sa dá zabrániť len šíreniu epidémie. V Rusku je taká príležitosť, sú štyri vakcíny. ′′ Dúfam, že predsudky niektorých občanov budú prebiehať tak, ako bude očkovanie pokračovať. Nemáme žiadne následky na očkovanie ako AstraZeneca alebo Pfizer ". O JEHO VLASTNOM ZAPOJENÍ Ak by sa očkovanie robilo nie do ruky, ale inde, museli by ste ich ukázať aj vy? Vladimír Putin ′′ Žiadali ma, aby som nepovedal, akou vakcínou som zaočkovaný, aby som sa vyhol súťaži Keď som bol očkovaný, v obehu boli dvaja, obaja sú dobrí. Hlavne u lekárov pred očkovaním som sa nekonzultoval. Rozhodla som sa zaočkovať ako ′′ Sputnik ", pri pohľade na skúsenosti mojich známych. Po prvej injekcii som necítil vôbec nič, po štyroch hodinách bola na mieste injekcie citlivosť. Po sekunde - teplota 37,2. som šiel spať, zobudil som sa-36,6 ". O BEZPLATNOM GAZIFIKÁCII ′′ Ak je na starostovskej chate plyn, tak je niekde v okolí plynová rúra ". Z hlavnej rúry do domácnosti by mala byť rúra vydláždená zadarmo. Vnútri vlastníctva domu - za peniaze majiteľa. Vláda pripravuje štandardnú zmluvu o splyňovaní súkromných domov, aby sa zabránilo predraženiu. O MOŽNOM BLOKOVANÍ SOCIÁLNYCH SIET Nebudeme nikoho blokovať, ideme s ním do práce. Problém je, že nás pošlú preč, keď sa dožaduje dodržiavania zákona. Vladimír Putin ′′ Podľa môjho názoru sa dohodli s Telegramom, funguje to, no?" O KLIMATIZÁCII ′′ Časť nášho územia, a toto je asi 70 %, je v severných zemepisných šírkach a veľa je vo večných mrazoch. Máme tam lokality a infraštruktúru. A ak sa to všetko roztopí, povedie to k veľmi vážnym sociálno-ekonomickým následkom. A rozhodne by sme mali byť na to pripravení ". ′′ Keď sa klimatické zmeny v niektorých regiónoch a okolí planéty a priblížia sa k určitej nebezpečnej vlastnosti, ak ľudstvo stále prispieva ku globálnemu otepľovaniu, môžu tu existovať nenávratné procesy. Môžu priviesť našu planétu do Venuše ". POLITIKA Každé územie v Rusku bude mať vlastného kurátora od federálnej vlády, podobne ako na Ďalekom východe. O PRENOSE MOCI ′′ Boris Nikolajevič Yeltsin na mňa nepreniesol moc. Rozhodnutie o tom, kto má viesť štát, stojí v konečnom dôsledku vždy za ruskými občanmi. Toto je jediný spôsob možný. Samozrejme, moja zodpovednosť je dávať odporúčania tým, ktorí to tvrdia. Príde ten čas, a snáď môžem povedať, že nejaký človek si zaslúži viesť tak úžasnú krajinu ako je naša domovina - Rusko ". O ŽIVOTE PO REZIGNÁCII ′′ A prečo pracovať po rezignácii, budem sedieť na sporáku ". EKONOMIKA O CENÁCH Nárast cien potravín je globálnym trendom. Odzrkadľuje sa to aj v Rusku, pretože Rusko je súčasťou svetovej ekonomiky. Vláda prijala viacero opatrení, aby obsahovala ceny. Opatrenia dávajú svoj účinok, nie však pre všetky skupiny produktov. ′′ Budeme pracovať na tom ". ′′ Nemali sme dostatok výrobkov (zeleniny.- ′′ ʺ ′′). Snáď tento rok dosť s alkoholom ". Nárast stavebných materiálov je spôsobený infláciou. Ročná inflácia je teraz na úrovni 5,9 %. Je nepravdepodobné, že by ju tento rok znížila na cieľ 4 %. bude to približne 5 %. O SANKCIACH ′′ Rusko nebude reagovať na sankcie za škodu. ′′ Ak (západ.- ′′ ʺ ′′) prekročia nejaké hranice, nájdeme asymetrické spôsoby, ako odpovedať ". O SOCIÁLNEJ PODPORE Rodiny so šesťročnými deťmi by mali dostať paušálnu platbu, aj keď tieto deti tento rok nechodia do školy. ′′ Včera som podpísal zákon, podľa ktorého sa peniaze nedajú stiahnuť pod minimum pre život. Napriek pôžičkám banka nemá odteraz právo vyberať peniaze, ak má človek životnú sumu nižšiu ako životné minimum ". BIZNIS O PÔŽIČKÁCH PRE PODNIKATEĽOV ′′ Príchod po peniaze nie je náročný, ale ako ich rozdať. Toto by mohlo podkopnúť náš bankový a finančný systém ". ′′ Povedali ste, že 18 % bánk ponúka na požičanie? To je veľa, veľa ". Medzinárodná politika O BRITSKOM OBRÁNCOVI V ČIERNOM MORI Aj keby sme túto loď potopili, ťažko si predstaviť svet, ktorý stojí na pokraji druhej svetovej vojny. Pretože tí, ktorí toto robia, vedia, že z tejto vojny nevyjdú. Preto vieme, za čo stojíme. Vladimír Putin ′′ Uviazli na našich hraniciach ". Je znepokojujúce, že sa začal vojenský rozvoj Ukrajiny. Toto sa týka životných záujmov Ruska. O Ukrajine Ukrajina nie je zaradená do zoznamu nepriateľských krajín, pretože Putin nepovažuje ukrajinský ľud za nepriateľský. ′′ Verím, že Ukrajinci a Rusi sú len jedni ľudia ". Prečo sa stretávať so Zelenským, ak dal svoju krajinu pod úplnou vonkajšou kontrolou? Kľúčové problémy sa riešia nie v Kyjeve, ale vo Washingtone, čiastočne v Berlíne a Paríži. O VZŤAHU S USA Putin dúfa, že svetové zariadenie prijme ′′ prospešnejší charakter ", a vzťahy medzi Ruskom a Spojenými štátmi sa stanú normálnymi. ŠPORTOVEC ′′ Skutočnosť, že hokejbalový tím sa neodlíšil a najmä futbalový tím je fakt, ktorý nemôže ostať bez povšimnutia. Nič osobné. Len treba myslieť na to, čo pozitívne urobili tí, ktorí pracujú s národným tímom. Musíme myslieť na personálne zmeny. A ideme ďalej. Máme dobrý potenciál ". https://news.mail.ru/politics/46932204/?from=newsapp

Vyhodený za odmietnutie očkovania, ak je zdravotný test nezákonný.

Tak tady to ten google překladač zmastil k naprosté nesrozumitelnosti. Správně má být (a Putin řekl): Vyhození z práce za odmítnutí očkování je v případě, kdy je odmítnutí podloženo lékařskou zprávou, podle které člověk nemůže být ze zdravotních důvodů očkován, nezákonné.
Navazovalo to na Putinovo vysvětlení zákona z roku 1998, podle kterého jsou plošně povinná pouze ta očkování, která jsou uvedena v národním očkovacím plánu, čili očkování proti covidu není a nemůže být povinné. Naproti tomu je v tomtéž zákoně uvedeno, že při epidemické situaci mají oblastní orgány pravomoc přikázat povinné očkování rizikových skupin obyvatelstva.


[quote="pid:22460, uid:12"]Vyhodený za odmietnutie očkovania, ak je zdravotný test nezákonný.[/quote] Tak tady to ten google překladač zmastil k naprosté nesrozumitelnosti. Správně má být (a Putin řekl): Vyhození z práce za odmítnutí očkování je v případě, kdy je odmítnutí podloženo lékařskou zprávou, podle které člověk nemůže být ze zdravotních důvodů očkován, nezákonné. Navazovalo to na Putinovo vysvětlení zákona z roku 1998, podle kterého jsou plošně povinná pouze ta očkování, která jsou uvedena v národním očkovacím plánu, čili očkování proti covidu není a nemůže být povinné. Naproti tomu je v tomtéž zákoně uvedeno, že při epidemické situaci mají oblastní orgány pravomoc přikázat povinné očkování rizikových skupin obyvatelstva.

Fidelo

Očkovaniu sa dá zabrániť len šíreniu epidémie. V Rusku je taká príležitosť, sú štyri vakcíny. ′′ Dúfam, že predsudky niektorých občanov budú prebiehať tak, ako bude očkovanie pokračovať. Nemáme žiadne následky na očkovanie ako AstraZeneca alebo Pfizer ".

Jak tohle chápat? On mluví samozřejmě o ruských vakcínách, ale jinak není v rozporu s tím, co do nás hustí mainstream, že očkování je řešení problému, nebo to jenom blbě chápu?
U nás to podali takto (samozřejmě to o nežádoucích následcích západních vakcín nezmínili) :
Šéf Kremlu také prohlásil, že je proti zavedení povinné vakcinace proti této chorobě. Zároveň však zdůraznil, že pandemii lze porazit pouze s pomocí očkování.
Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/rusko-vladimir-putin-debata-s-obcany-sputnik-koronavirus.A210630_130552_zahranicni_kha


A i z toho, co tady říká Veličko https://youtu.be/ex66WbIUAmw mě spíš přijde, že pomalu zabíjet má hlavně Covid, ne vakcíny. Jsem z toho všeho už zmatenej.


[quote="pid:22460, uid:12"]**Očkovaniu sa dá zabrániť len šíreniu epidémie.** V Rusku je taká príležitosť, sú štyri vakcíny. ′′ Dúfam, že predsudky niektorých občanov budú prebiehať tak, ako bude očkovanie pokračovať. **Nemáme žiadne následky na očkovanie ako AstraZeneca alebo Pfizer** ".[/quote] Jak tohle chápat? On mluví samozřejmě o ruských vakcínách, ale jinak není v rozporu s tím, co do nás hustí mainstream, že očkování je řešení problému, nebo to jenom blbě chápu? U nás to podali takto (samozřejmě to o nežádoucích následcích západních vakcín nezmínili) : _Šéf Kremlu také prohlásil, že je proti zavedení povinné vakcinace proti této chorobě. Zároveň však zdůraznil, že pandemii lze porazit pouze s pomocí očkování._ Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/rusko-vladimir-putin-debata-s-obcany-sputnik-koronavirus.A210630_130552_zahranicni_kha A i z toho, co tady říká Veličko https://youtu.be/ex66WbIUAmw mě spíš přijde, že pomalu zabíjet má hlavně Covid, ne vakcíny. Jsem z toho všeho už zmatenej.

Jak tohle chápat?

Západné vakcíny = tichá genocída
Ruské vakcíny = skutočná prevencia pred budúcimi verziami covidu


Keďže Sputnik V si dal pichnúť aj Putin, uvažujem nad sputnikom aj ja.

mě spíš přijde, že pomalu zabíjet má hlavně Covid, ne vakcíny.

pomali zabíjať má kombinácia oboch.


[quote="pid:22491, uid:71"]Jak tohle chápat?[/quote] Západné vakcíny = tichá genocída Ruské vakcíny = skutočná prevencia pred budúcimi verziami covidu Keďže Sputnik V si dal pichnúť aj Putin, uvažujem nad sputnikom aj ja. [quote="pid:22491, uid:71"]mě spíš přijde, že pomalu zabíjet má hlavně Covid, ne vakcíny.[/quote] pomali zabíjať má kombinácia oboch.

Nevím kam to dát,

“Hostem je Michal Romancov, politický geograf a odborník na Rusko.”
A čím nás tento elf obohacuje, kromě toho, že má za ženu Evu Romancovovou, “koordinátorku” Centra proti terorismu a hybridním hrozbám MV ČR?


[quote="pid:22550, uid:402"]Nevím kam to dát,[/quote] “Hostem je Michal Romancov, politický geograf a odborník na Rusko.” A čím nás tento elf obohacuje, kromě toho, že má za ženu Evu Romancovovou, “koordinátorku” Centra proti terorismu a hybridním hrozbám MV ČR?
1.34k
10
6
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept