Zdravie a záhrada
Covid-19 cast 2

Další jewrej na naší straně. (tentokrát přiznal barvu sám)


"„Nikdo nemá právo ptát se na očkování či test!“ Zkušený český lékař: Špinavá hra. Stydím se za kolegy"
30.09.2021
"Bez hrubého selhání formálních lékařských elit – domácích i mezinárodních – by se žádná Covidgate nikdy nekonala. „Politické a byznysové elity by si musely najít jinou záminku pro tak obří manipulaci lidí,“ tvrdí v rozhovoru pro ParlamentníListy.cz Vít Mareček, praktický a pohotovostní lékař. „Nikdo nemá právo ani zjišťovat, zda je člověk proti nemoci covid-19 očkovaný. Toto je ona klíčová informace pro všechny občany, kteří ještě nerezignovali! Tuto informaci nesmí zaměstnavateli sdělit ani závodní lékař, viz institut lékařského tajemství,“ uvádí."
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/-Nikdo-nema-pravo-ptat-se-na-ockovani-ci-test-Zkuseny-cesky-lekar-Spinava-hra-Stydim-se-za-kolegy-678409


Článek sice dlouhý, ale stál mi za přečtení - srdnatě tepe do vlastních řad: do řad lékařů, zdravotních "expertů", "odborníků" a prestitutů.
Sice Trikolorista, ale budiž - odpouštím mu :-)


Další jewrej na naší straně. (tentokrát přiznal barvu sám) "„Nikdo nemá právo ptát se na očkování či test!“ Zkušený český lékař: Špinavá hra. Stydím se za kolegy" 30.09.2021 "Bez hrubého selhání formálních lékařských elit – domácích i mezinárodních – by se žádná Covidgate nikdy nekonala. „Politické a byznysové elity by si musely najít jinou záminku pro tak obří manipulaci lidí,“ tvrdí v rozhovoru pro ParlamentníListy.cz Vít Mareček, praktický a pohotovostní lékař. „Nikdo nemá právo ani zjišťovat, zda je člověk proti nemoci covid-19 očkovaný. Toto je ona klíčová informace pro všechny občany, kteří ještě nerezignovali! Tuto informaci nesmí zaměstnavateli sdělit ani závodní lékař, viz institut lékařského tajemství,“ uvádí." https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/-Nikdo-nema-pravo-ptat-se-na-ockovani-ci-test-Zkuseny-cesky-lekar-Spinava-hra-Stydim-se-za-kolegy-678409 Článek sice dlouhý, ale stál mi za přečtení - srdnatě tepe do vlastních řad: do řad lékařů, zdravotních "expertů", "odborníků" a prestitutů. Sice Trikolorista, ale budiž - odpouštím mu :-)

Milan Markovič: Málokomu doteraz došlo, že dôležité je to, ako sa naučíme s tým vírusom žiť


Pomerne často počúvam „tutovkový“ argument, ktorý by mal totálne uzemniť všetkých, čo si dovolia zapochybovať o primeranosti a racionalite „opatrení“. Aj celkom nedávno dáma v najlepších rokoch tuto z našej štvrte opáčila: – No, ale predsa len, iste vám nemôže byť jedno, že tu máme tie tisícky mŕtvych!


Prikyvujem, súhlasím a odpovedám: – Naozaj mi to nie je jedno, mladá pani. A možno vás ešte viac vystraší, keď vám poviem, že ľudia vždy zomierali a vždy zomierať budú. A či už uveríte, alebo nie, zomriete aj vy a zomriem aj ja. Je to napokon naša jediná stopercentná istota, hoci priznávam – pomerne morbídna. Ide vlastne len o jedno: žiť tak, aby sme tento nevyhnutný proces zbytočne neurýchľovali.


Podľa výrazu tváre i rozpačitej reči tela si dáma tú poslednú vetu, zrejme s námahou, zaradila do databázy a nie som si istý, či po nej ešte niekedy siahne.


Nepoznám nikoho, kto by len tak mávol rukou nad počtom tých obetí, nech by už v skutočnosti bola príčina ich smrti akákoľvek.


Hoci je pravdepodobné, že práve takto mávajú všetci tí, čo si za živý svet nevedia vysvetliť, že na Slovensku (5,4 mil. obyvateľov) už zomrelo viac ako 12,5 tisíc ľudí, kým, povedzme, v Dánsku (5,8 mil.) 2,5 tisíc. Žeby dajako lepšie s tým vírusom bojovali?


Boj s vírusom dávam na rovnakú úroveň ako napríklad boj so severozápadným vetrom. Či boj s prírodou. Aj to sme tu už mali – „Poručíme větru, dešti“. Nejako to už utíchlo. Ktovie prečo.


Je to prapodivné, ale málokomu doteraz došlo, že dôležité je to, ako sa naučíme s tým vírusom žiť.
Tak ako so státisícmi iných vírusov, baktérií, kvasiniek a ďalších mikroorganizmov, ktoré sú súčasťou prírody a teda i našou súčasťou. O viacerých už vieme, na iné (najmä tie novšie, tobôž nami samými skonštruované) si treba zvyknúť, spoznať ich a prispôsobiť sa ich prítomnosti – napríklad tak, že im u seba neponúkneme to najprívetivejšie prostredie a dáme na vedomie, že sme na ne pripravení.


Prinajmenšom životosprávou, odolnou psychikou a životom bez stresov.


Naozaj je to tak ťažko pochopiteľné?


Čo ja viem…


https://www.40plus.sk/milan-markovic-ako-sa-naucime-s-tym-virusom-zit/?fbclid=IwAR3Mo0b-ikee4uKu9s1o_UTEKWH_4enk071U_9Spd4j9rcADgwqjg189zLM


Milan Markovič: Málokomu doteraz došlo, že dôležité je to, ako sa naučíme s tým vírusom žiť Pomerne často počúvam „tutovkový“ argument, ktorý by mal totálne uzemniť všetkých, čo si dovolia zapochybovať o primeranosti a racionalite „opatrení“. Aj celkom nedávno dáma v najlepších rokoch tuto z našej štvrte opáčila: – No, ale predsa len, iste vám nemôže byť jedno, že tu máme tie tisícky mŕtvych! Prikyvujem, súhlasím a odpovedám: – Naozaj mi to nie je jedno, mladá pani. A možno vás ešte viac vystraší, keď vám poviem, že ľudia vždy zomierali a vždy zomierať budú. A či už uveríte, alebo nie, zomriete aj vy a zomriem aj ja. Je to napokon naša jediná stopercentná istota, hoci priznávam – pomerne morbídna. Ide vlastne len o jedno: žiť tak, aby sme tento nevyhnutný proces zbytočne neurýchľovali. Podľa výrazu tváre i rozpačitej reči tela si dáma tú poslednú vetu, zrejme s námahou, zaradila do databázy a nie som si istý, či po nej ešte niekedy siahne. Nepoznám nikoho, kto by len tak mávol rukou nad počtom tých obetí, nech by už v skutočnosti bola príčina ich smrti akákoľvek. Hoci je pravdepodobné, že práve takto mávajú všetci tí, čo si za živý svet nevedia vysvetliť, že na Slovensku (5,4 mil. obyvateľov) už zomrelo viac ako 12,5 tisíc ľudí, kým, povedzme, v Dánsku (5,8 mil.) 2,5 tisíc. Žeby dajako lepšie s tým vírusom bojovali? Boj s vírusom dávam na rovnakú úroveň ako napríklad boj so severozápadným vetrom. Či boj s prírodou. Aj to sme tu už mali – „Poručíme větru, dešti“. Nejako to už utíchlo. Ktovie prečo. Je to prapodivné, ale málokomu doteraz došlo, že dôležité je to, ako sa naučíme s tým vírusom žiť. Tak ako so státisícmi iných vírusov, baktérií, kvasiniek a ďalších mikroorganizmov, ktoré sú súčasťou prírody a teda i našou súčasťou. O viacerých už vieme, na iné (najmä tie novšie, tobôž nami samými skonštruované) si treba zvyknúť, spoznať ich a prispôsobiť sa ich prítomnosti – napríklad tak, že im u seba neponúkneme to najprívetivejšie prostredie a dáme na vedomie, že sme na ne pripravení. Prinajmenšom životosprávou, odolnou psychikou a životom bez stresov. Naozaj je to tak ťažko pochopiteľné? Čo ja viem… https://www.40plus.sk/milan-markovic-ako-sa-naucime-s-tym-virusom-zit/?fbclid=IwAR3Mo0b-ikee4uKu9s1o_UTEKWH_4enk071U_9Spd4j9rcADgwqjg189zLM

Data jen pro ty vyvalené . Pro plebs se používají jen ty upravená čísla . Hezké přiznání .
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/2229-ockovanych-165-prodelanych-Poslanci-to-vedi-A-vic-cisel-681468


Data jen pro ty vyvalené . Pro plebs se používají jen ty upravená čísla . Hezké přiznání . https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/2229-ockovanych-165-prodelanych-Poslanci-to-vedi-A-vic-cisel-681468

Je to trochu mimo vlákno , ale přidám to sem . Nezapomente si dokoupit zásobu vitamínů a dalších látek do zásoby , alespon do jednoho roku . Právě jsem si objednal zásobu vitamínů a doobjednal jsem dostatečnou zásobu práškového vit. C a jedlou sodu bez hliníku , u firmy Fichema , kde mám už dlouhodobě dobré zkušenosti . Vitamínové přípravky jsem objednal u dr. Max , kde si mohu zboží vyzvednout přímo v lekárně , poblíž bydliště . Dále pokud užíváte dlouhodobě leky , můžete požádat své povětšinou ordinačně zabetonované lekaře o předepsání většího balení leků .
V dalším kole covid fašismu se dá očekávat likvidace lidských životů i z této strany .


Je to trochu mimo vlákno , ale přidám to sem . Nezapomente si dokoupit zásobu vitamínů a dalších látek do zásoby , alespon do jednoho roku . Právě jsem si objednal zásobu vitamínů a doobjednal jsem dostatečnou zásobu práškového vit. C a jedlou sodu bez hliníku , u firmy Fichema , kde mám už dlouhodobě dobré zkušenosti . Vitamínové přípravky jsem objednal u dr. Max , kde si mohu zboží vyzvednout přímo v lekárně , poblíž bydliště . Dále pokud užíváte dlouhodobě leky , můžete požádat své povětšinou ordinačně zabetonované lekaře o předepsání většího balení leků . V dalším kole covid fašismu se dá očekávat likvidace lidských životů i z této strany .

Přiznání jednoho z masových vrahů k důvodu , proč je nejen v ČR zaváděn apartheid a fašismus , spojený s likvidací národa , ve všech stránkách lidské činnosti .
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Vojtech-Nebuzerujeme-chranime-vas-Kdybyste-se-ockovali-vse-zrusime-681470


Přiznání jednoho z masových vrahů k důvodu , proč je nejen v ČR zaváděn apartheid a fašismus , spojený s likvidací národa , ve všech stránkách lidské činnosti . https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Vojtech-Nebuzerujeme-chranime-vas-Kdybyste-se-ockovali-vse-zrusime-681470

Očkovaní: Nula protilátek. Neočkovaní: Plno. Vynesla laborantka


Podle zkušeností laborantky Jany Filipové skutečně prodělání covidu-19 vítězí nad očkováním v tvorbě protilátek. „Vidím dnes a denně výsledky, které jednoznačně ukazují, že mnoho lidí po očkování nemá vůbec žádné, nebo jen minimální množství protilátek a naopak mnoho lidí, kteří prodělali covid, má protilátky klidně i po roce a půl,“ říká. Zvýhodňování očkovaných je tedy podle ní nesmysl, stejně tak jako požadovat po těch, kdo mají protilátky, aby se neustále testovali. Její zkušenost pak potvrzuje to, co odhalil pirátský expert na zdravotnictví Ondřej Dostál.
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Ockovani-Nula-protilatek-Neockovani-Plno-Vynesla-laborantka-681473?utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz


Očkovaní: Nula protilátek. Neočkovaní: Plno. Vynesla laborantka Podle zkušeností laborantky Jany Filipové skutečně prodělání covidu-19 vítězí nad očkováním v tvorbě protilátek. „Vidím dnes a denně výsledky, které jednoznačně ukazují, že mnoho lidí po očkování nemá vůbec žádné, nebo jen minimální množství protilátek a naopak mnoho lidí, kteří prodělali covid, má protilátky klidně i po roce a půl,“ říká. Zvýhodňování očkovaných je tedy podle ní nesmysl, stejně tak jako požadovat po těch, kdo mají protilátky, aby se neustále testovali. Její zkušenost pak potvrzuje to, co odhalil pirátský expert na zdravotnictví Ondřej Dostál. https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Ockovani-Nula-protilatek-Neockovani-Plno-Vynesla-laborantka-681473?utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

Jeden košer tým zlých snů , vystřídá jiný košer tým zlých snů .
https://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/zdravotnictvi/Fialovi-odbornici-proti-koronaviru-Majitel-cukrarny-rostlinolekar-ucitel-zemepisu-na-stredni-skole-681490
Dnes odporník na covid , zítra živá mrtvola , naháněná po kanálech davem .


Jeden košer tým zlých snů , vystřídá jiný košer tým zlých snů . https://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/zdravotnictvi/Fialovi-odbornici-proti-koronaviru-Majitel-cukrarny-rostlinolekar-ucitel-zemepisu-na-stredni-skole-681490 Dnes odporník na covid , zítra živá mrtvola , naháněná po kanálech davem .

Fialovi odborníci proti koronaviru? Majitel cukrárny, rostlinolékař, učitel zeměpisu na střední škole
https://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/zdravotnictvi/Fialovi-odbornici-proti-koronaviru-Majitel-cukrarny-rostlinolekar-ucitel-zemepisu-na-stredni-skole-681490


"Anticovid tým koalice SPOLU prý vznikl, aby podával vládě pomocnou ruku s konkrétními návrhy na zastavení současné krize. „Zároveň se snažíme společně najít cestu ke zpomalení přenosu koronaviru bez nutnosti zastavení společnosti, jako je tomu dnes,“ stojí na stránkách týmu. Mezi členy však najdeme spíše politiky než zdravotnické kapacity. Členem je také možná příští ministr zdravotnictví Vlastimil Válek, který se opakovaně dostává do křížku s premiérem Andrejem Babišem."

Co "demokrat" to "odborník"....


**Fialovi odborníci proti koronaviru? Majitel cukrárny, rostlinolékař, učitel zeměpisu na střední škole** https://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/zdravotnictvi/Fialovi-odbornici-proti-koronaviru-Majitel-cukrarny-rostlinolekar-ucitel-zemepisu-na-stredni-skole-681490 "Anticovid tým koalice SPOLU prý vznikl, aby podával vládě pomocnou ruku s konkrétními návrhy na zastavení současné krize. „Zároveň se snažíme společně najít cestu ke zpomalení přenosu koronaviru bez nutnosti zastavení společnosti, jako je tomu dnes,“ stojí na stránkách týmu. Mezi členy však najdeme spíše politiky než zdravotnické kapacity. Členem je také možná příští ministr zdravotnictví Vlastimil Válek, který se opakovaně dostává do křížku s premiérem Andrejem Babišem." ** Co "demokrat" to "odborník"....**

Podle zkušeností laborantky Jany Filipové

Pikantní je, že jde o "tu" Janu Filipovou.
Chvilkovou milionářku vedoucí soudní spor s Babišem.


[quote="pid:39656, uid:158"]Podle zkušeností laborantky Jany Filipové[/quote] Pikantní je, že jde o "tu" Janu Filipovou. Chvilkovou milionářku vedoucí soudní spor s Babišem.

Pozitivní test moderátorky Terezy Kostkové na SARS-CoV-2 poslal podle informací Seznam Zpráv pět párů taneční soutěže StarDance pro sobotní večer mimo parket, zjistily Seznam Zprávy. Všichni účinkující navíc míří na testy. Pro web ZivotvČesku.cz Kostková uvedla, že se nakazila, přestože je očkovaná.


hmm, tak mam pocit, ze nam chteji udelit dalsi vychovnou lekci.


https://www.seznamzpravy.cz/clanek/hvezdy-bez-ockovani-pet-paru-ze-star-dance-musi-do-karanteny-178886


Pozitivní test moderátorky Terezy Kostkové na SARS-CoV-2 poslal podle informací Seznam Zpráv pět párů taneční soutěže StarDance pro sobotní večer mimo parket, zjistily Seznam Zprávy. Všichni účinkující navíc míří na testy. Pro web ZivotvČesku.cz Kostková uvedla, že se nakazila, přestože je očkovaná. hmm, tak mam pocit, ze nam chteji udelit dalsi vychovnou lekci. https://www.seznamzpravy.cz/clanek/hvezdy-bez-ockovani-pet-paru-ze-star-dance-musi-do-karanteny-178886

Kauza StarDance by mohla poslouzit jako otevreni Overtonova okna k testovani ockovanych. Uvidime.


Kauza StarDance by mohla poslouzit jako otevreni Overtonova okna k testovani ockovanych. Uvidime.

Pro zajímavost kopíruji část komentáře z jedné diskuze.
Jde o "myšlenky" "našich" "odborníků" :


Chlíbek - "Očkovaný člověk je nesrovnatelně méně nebezpečný než neočkovaný člověk. Očkování je lepší ochrana než prodělaná nemoc."


Kubek - "Odmítači očkování jsou černí pasažéři a musíme je přesvědčit. Očkování by mělo být povinné. Ti bigotní odpírači, kteří si z toho udělali víru, holt se nedá nic dělat, ty musíme hodit přes palubu. Řešením je očkování a ne se nechat do nekonečna testovat."


Hořejší - "Neočkované nechápu. Opatření by měla lidí k vakcinaci více nutit. Nastavil bych opatření tak, aby k tomu byli více nuceni. Zpřísněná opatření by vedla k tomu, že by se lidé téměř povinně očkovali. Ono se to dá všelijak zařídit tím, že lidé, kteří nebudou očkovaní, budou mít různé potíže, např., že se to takto dá nastavit i ve firmách."


Konvalinka - "Neočkovaní lidé by mohli platit vyšší zdravotní pojištění."


Tachezy - "Myslím si, že to za chvíli nebude taky náš problém, že těch vakcín bude dost a problém bude donutit lidi, aby se očkovali."


Pazdiora - Měli bychom si říct, jak dlouho tolerovat neočkované. Proočkovanost nestačí na vznik kolektivní imunity.(...) Je třeba zvážit, zda neukončit dotace testů a od určitého data nedovolit vstup neočkovaným do práce."


Flegr - "S dětmi by se mělo zacházet jako s nebezpečným odpadem."


Svrčinová - "Zhruba 60-70 % dětí se to všechno naučilo a bojí se. Ti ani nikde nechodí. Ale pak je tady zbytek, kteří chodí." Těch 60-70 % dětí se, slovy Svrčinové, už bojí dostatečně, takže zbývá vyděsit ten zbytek.


Vojtěch - "Epidemie se stala epidemií neočkovaných."


Hamáček - "Bez očkování zákaz vstupu do práce."
(ten možná jen citoval myšlenku Svrčinové)


Pro zajímavost kopíruji část komentáře z jedné diskuze. Jde o "myšlenky" "našich" "odborníků" : Chlíbek - "Očkovaný člověk je nesrovnatelně méně nebezpečný než neočkovaný člověk. Očkování je lepší ochrana než prodělaná nemoc." Kubek - "Odmítači očkování jsou černí pasažéři a musíme je přesvědčit. Očkování by mělo být povinné. Ti bigotní odpírači, kteří si z toho udělali víru, holt se nedá nic dělat, ty musíme hodit přes palubu. Řešením je očkování a ne se nechat do nekonečna testovat." Hořejší - "Neočkované nechápu. Opatření by měla lidí k vakcinaci více nutit. Nastavil bych opatření tak, aby k tomu byli více nuceni. Zpřísněná opatření by vedla k tomu, že by se lidé téměř povinně očkovali. Ono se to dá všelijak zařídit tím, že lidé, kteří nebudou očkovaní, budou mít různé potíže, např., že se to takto dá nastavit i ve firmách." Konvalinka - "Neočkovaní lidé by mohli platit vyšší zdravotní pojištění." Tachezy - "Myslím si, že to za chvíli nebude taky náš problém, že těch vakcín bude dost a problém bude donutit lidi, aby se očkovali." Pazdiora - Měli bychom si říct, jak dlouho tolerovat neočkované. Proočkovanost nestačí na vznik kolektivní imunity.(...) Je třeba zvážit, zda neukončit dotace testů a od určitého data nedovolit vstup neočkovaným do práce." Flegr - "S dětmi by se mělo zacházet jako s nebezpečným odpadem." Svrčinová - "Zhruba 60-70 % dětí se to všechno naučilo a bojí se. Ti ani nikde nechodí. Ale pak je tady zbytek, kteří chodí." Těch 60-70 % dětí se, slovy Svrčinové, už bojí dostatečně, takže zbývá vyděsit ten zbytek. Vojtěch - "Epidemie se stala epidemií neočkovaných." Hamáček - "Bez očkování zákaz vstupu do práce." (ten možná jen citoval myšlenku Svrčinové)
Upravené 26. 10. 2021 o 18:38

Nepřijde Vám podivné , jak neustále zdůraznují štáry na neposlušné ? Už tam chybí jen natištěné plánky s časem .
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/A-je-to-tady-Hygiena-spousti-razie-po-barech-s-policejnim-doprovodem-681542


Nepřijde Vám podivné , jak neustále zdůraznují štáry na neposlušné ? Už tam chybí jen natištěné plánky s časem . https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/A-je-to-tady-Hygiena-spousti-razie-po-barech-s-policejnim-doprovodem-681542

Nepřijde Vám podivné , jak neustále zdůraznují štáry na neposlušné ? Už tam chybí jen natištěné plánky s časem .


udavaji datum, kdy chteji kontroly provadet. pokud by chteli nekoho nachytat, tak by neuvadeli presny datum, nebo se mylim? zase si rikam, jak by se zachoval psychopat. ten by asi uvedl datum, nicmene by se v ty dny nic nedelo a udrzoval by vsechny v napeti.


kdyz se tak divam na svrcinovou, rikam si, jestli predpokladem pro praci hlavni hygienicky je neupraveny a zanedbany vzhled.


[quote="pid:39727, uid:185"]Nepřijde Vám podivné , jak neustále zdůraznují štáry na neposlušné ? Už tam chybí jen natištěné plánky s časem .[/quote] udavaji datum, kdy chteji kontroly provadet. pokud by chteli nekoho nachytat, tak by neuvadeli presny datum, nebo se mylim? zase si rikam, jak by se zachoval psychopat. ten by asi uvedl datum, nicmene by se v ty dny nic nedelo a udrzoval by vsechny v napeti. kdyz se tak divam na svrcinovou, rikam si, jestli predpokladem pro praci hlavni hygienicky je neupraveny a zanedbany vzhled.

Podívejte se , co je to za snaživého ptáčka . Kampak asi patří , tenhle protěžovaný mazánek .
https://people.img.cas.cz/vaclav-horejsi/


Podívejte se , co je to za snaživého ptáčka . Kampak asi patří , tenhle protěžovaný mazánek . https://people.img.cas.cz/vaclav-horejsi/

pro nemcinare link na FB stranku, kde jsou zverejnovany zajimave prispevky. mj tento souhrn zprav:
https://www.facebook.com/104366451995935/videos/382176510271369


mela bych dotaz na zkusene analytiky. na telegramu sleduji dannyho kolara (pote, co jsem videla jeho video k plackove). lze jeho prispevky brat vazne?


pro nemcinare link na FB stranku, kde jsou zverejnovany zajimave prispevky. mj tento souhrn zprav: https://www.facebook.com/104366451995935/videos/382176510271369 mela bych dotaz na zkusene analytiky. na telegramu sleduji dannyho kolara (pote, co jsem videla jeho video k plackove). lze jeho prispevky brat vazne?

Svrčinová byla vybrána právě pro své sociopatické jednání , které ráda provádí v praxi . Více zde .
https://www.denik.cz/regiony/pavla-svrcinova-odbornice-s-prehmaty-dostala-duveru-byt-hlavni-hygienickou-20210.html
I tohle je výsledek Svrčinové v praxi . Škoda že jí ostraváci nedali svoje osobní poděkování . Ale nevadí , tahle jedubaba tomu neuteče .
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/ostrava-se-zlobi-lide-demonstruji-kvuli-necekanemu-zprisneni-opatreni-40331053


Svrčinová byla vybrána právě pro své sociopatické jednání , které ráda provádí v praxi . Více zde . https://www.denik.cz/regiony/pavla-svrcinova-odbornice-s-prehmaty-dostala-duveru-byt-hlavni-hygienickou-20210.html I tohle je výsledek Svrčinové v praxi . Škoda že jí ostraváci nedali svoje osobní poděkování . Ale nevadí , tahle jedubaba tomu neuteče . https://www.novinky.cz/domaci/clanek/ostrava-se-zlobi-lide-demonstruji-kvuli-necekanemu-zprisneni-opatreni-40331053

https://cs.wikipedia.org/wiki/Jan_Konvalinka
Vida vida kde tenhle vykuk studoval . Stejná kapacita jako Hořejší .
Něco mají ptáčkové společného , byl zájem o to , dát jim ty správné názory , v té správné škole . Dnes se to dělá prostřednictvím aspik institutu , dříve to bylo zastřešeno jinak .
Jistě by toho kolem nich šlo vyhrabat mnohem více .
Svrčinová k nim nezapadá , evidentně je to nouzové zaplácnutí postu nulou , která se hodila díky svojí specifické nemravnosti .


https://cs.wikipedia.org/wiki/Jan_Konvalinka Vida vida kde tenhle vykuk studoval . Stejná kapacita jako Hořejší . Něco mají ptáčkové společného , byl zájem o to , dát jim ty správné názory , v té správné škole . Dnes se to dělá prostřednictvím aspik institutu , dříve to bylo zastřešeno jinak . Jistě by toho kolem nich šlo vyhrabat mnohem více . Svrčinová k nim nezapadá , evidentně je to nouzové zaplácnutí postu nulou , která se hodila díky svojí specifické nemravnosti .

Uniklé smlouvy Pfizeru budí rozruch


Společnost Pfizer čelí nové vlně kritiky poté, co americká organizace na ochranu spotřebitele Public Citizen zveřejnila uniklé smlouvy o dodávkách vakcín proti covidu-19, které firma uzavřela s několika státy.


Pozoruhodné například je, že některé smlouvy umožňují firmě měnit termíny dodávek bez jakékoliv penalizace, a například v dohodě s Brazílií a Kolumbií se přímo stanoví, že státy „budou souhlasit s jakoukoliv revizí“, podotýká zpráva...


„Smlouvy důsledně staví zájmy Pfizeru nad zájmy veřejného zdraví,“ řekl deníku The Washington Post (WP) Zain Rizvi, jeden z autorů zprávy. Smlouvy se liší, některé podmínky se však opakují.


Například závazek mlčenlivosti o detailech ujednání, který Pfizer hájí jako běžný „standard obchodních smluv“...


Značný rozruch vyvolala i opakující se klauzule, která některé státy zbavuje „imunity proti předběžnému zabavení jejich aktiv“ jako záruku, že vlády uhradí své závazky.


„Je to skoro, jako kdyby společnost žádala po Spojených státech, aby daly do zástavy Grand Canyon,“ podivoval se podle WP Lawrence Gostin, expert na zdravotnické právo z Georgetownské univerzity...
https://www.novinky.cz/zahranicni/clanek/unikle-smlouvy-pfizeru-budi-rozruch-40376108#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=FEIPJohiah5-202110261351&dop_id=40376108&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz


Vypadá to na akcí GP, jinak by to snad ani neotiskli.


Uniklé smlouvy Pfizeru budí rozruch Společnost Pfizer čelí nové vlně kritiky poté, co americká organizace na ochranu spotřebitele Public Citizen zveřejnila uniklé smlouvy o dodávkách vakcín proti covidu-19, které firma uzavřela s několika státy. Pozoruhodné například je, že některé smlouvy umožňují firmě měnit termíny dodávek bez jakékoliv penalizace, a například v dohodě s Brazílií a Kolumbií se přímo stanoví, že státy „budou souhlasit s jakoukoliv revizí“, podotýká zpráva... „Smlouvy důsledně staví zájmy Pfizeru nad zájmy veřejného zdraví,“ řekl deníku The Washington Post (WP) Zain Rizvi, jeden z autorů zprávy. Smlouvy se liší, některé podmínky se však opakují. Například závazek mlčenlivosti o detailech ujednání, který Pfizer hájí jako běžný „standard obchodních smluv“... Značný rozruch vyvolala i opakující se klauzule, která některé státy zbavuje „imunity proti předběžnému zabavení jejich aktiv“ jako záruku, že vlády uhradí své závazky. „Je to skoro, jako kdyby společnost žádala po Spojených státech, aby daly do zástavy Grand Canyon,“ podivoval se podle WP Lawrence Gostin, expert na zdravotnické právo z Georgetownské univerzity... https://www.novinky.cz/zahranicni/clanek/unikle-smlouvy-pfizeru-budi-rozruch-40376108#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=FEIPJohiah5-202110261351&dop_id=40376108&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Vypadá to na akcí GP, jinak by to snad ani neotiskli.

Podívejte se , co je to za snaživého ptáčka . Kampak asi patří , tenhle protěžovaný mazánek .

Grant-iózní parazit.


[quote="pid:39734, uid:185"]Podívejte se , co je to za snaživého ptáčka . Kampak asi patří , tenhle protěžovaný mazánek .[/quote] Grant-iózní parazit.

Grant-iózní parazit.

A univerzálně použitelný. Na toho se v pekle těší, tyhle svině tam mají speciální péči.
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Tvrde-zavirat-ockovat-i-kojence-A-driv-psal-Stydim-se-za-Cechy-nechteji-bezence-667388


[quote="pid:39758, uid:240"]Grant-iózní parazit.[/quote] A univerzálně použitelný. Na toho se v pekle těší, tyhle svině tam mají speciální péči. https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Tvrde-zavirat-ockovat-i-kojence-A-driv-psal-Stydim-se-za-Cechy-nechteji-bezence-667388

Hodně argumentačně zajímavý rozhovor


Neočkovaná farmaceutka: U léčiv musíme hodnotit risk / benefit, to se u vakcíny proti covidu neděje
https://www.youtube.com/watch?v=PhJ0Uv23tYM


Hodně argumentačně zajímavý rozhovor Neočkovaná farmaceutka: U léčiv musíme hodnotit risk / benefit, to se u vakcíny proti covidu neděje https://www.youtube.com/watch?v=PhJ0Uv23tYM

Myslim, ze toto je Red Pill ktory spominal Oracle na tento tyzden: https://twitter.com/Doctor_I_am_The/status/1453026848976384002?fbclid=IwAR2IcRjdsBTehKaYZI0gXF7sGmffzwkrXrzEhhgKKr8kRz2wXhVaXPx9fYU

61786f2060f38
Vzhladom na odpad, ktory je vo vakcinach, Pfizer je zalovatelny za nekvalitu.


61786f861a8ed
Vakciny desaturuju cervene krvinky (neprenasaju kyslik)
Vakciny sposobuju zrazeniny
Vakciny obsahuju velke mnozstvo necistot


Myslim, ze toto je Red Pill ktory spominal Oracle na tento tyzden: https://twitter.com/Doctor_I_am_The/status/1453026848976384002?fbclid=IwAR2IcRjdsBTehKaYZI0gXF7sGmffzwkrXrzEhhgKKr8kRz2wXhVaXPx9fYU ![61786f2060f38](serve/attachment&path=61786f2060f38) Vzhladom na odpad, ktory je vo vakcinach, Pfizer je zalovatelny za nekvalitu. ![61786f861a8ed](serve/attachment&path=61786f861a8ed) Vakciny desaturuju cervene krvinky (neprenasaju kyslik) Vakciny sposobuju zrazeniny Vakciny obsahuju velke mnozstvo necistot

Moderator

Vcera hoax, dnes nevyvratitelny fakt:

To korona-lhaní tomu hajzlovi asi projde, za stávajícího režimu v SSA.
Ale ta “bíglgate” by ho mohla zaříznout...
;-]


[quote="pid:39789, uid:141"]Vcera hoax, dnes nevyvratitelny fakt:[/quote] To korona-lhaní tomu hajzlovi asi projde, za stávajícího režimu v SSA. Ale ta “bíglgate” by ho mohla zaříznout... ;-]

ČR Důchodová ročenka odhalila, jak ubylo penzí v době covidu
Vyplácených důchodů po letech růstu prudce ubylo
Důležité je proto srovnání počtu zaniklých důchodů z důvodu úmrtí.
V minulých letech se počet pohyboval vždy kolem 90 tisíc.
Loni ovšem toto číslo atakovalo hranici sto tisíc, přesně zaniklo 98 968
starobních důchodů kvůli úmrtí.
https://zpravy.aktualne.cz/finance/rocenka-v-lonskem-covidovem-roce-zanikl-rekordni-pocet-ducho/r~a9b8bc92365c11ecb91a0cc47ab5f122/


ČR **Důchodová ročenka odhalila, jak ubylo penzí v době covidu** Vyplácených důchodů po letech růstu prudce ubylo Důležité je proto srovnání počtu zaniklých důchodů z důvodu úmrtí. V minulých letech se počet pohyboval vždy kolem 90 tisíc. Loni ovšem toto číslo atakovalo hranici sto tisíc, přesně zaniklo 98 968 starobních důchodů kvůli úmrtí. https://zpravy.aktualne.cz/finance/rocenka-v-lonskem-covidovem-roce-zanikl-rekordni-pocet-ducho/r~a9b8bc92365c11ecb91a0cc47ab5f122/
Upravené 27. 10. 2021 o 08:25

Všímáte si podprahového obrázku na gůglu ? Šmejd Fauči jak vyšitý .


Všímáte si podprahového obrázku na gůglu ? Šmejd Fauči jak vyšitý .

Tohle už ani není fraška .
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/StarDance-Ockovani-se-boji-ockovane-Kostkove-Nuti-neockovane-k-ockovani-681611
Je to takový Zdravý nemocný od Moliera , s rozdílem , že toto představení se hraje globálně .


Tohle už ani není fraška . https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/StarDance-Ockovani-se-boji-ockovane-Kostkove-Nuti-neockovane-k-ockovani-681611 Je to takový Zdravý nemocný od Moliera , s rozdílem , že toto představení se hraje globálně .

Šmejd Fauči jak vyšitý .
to je Otto Wichterle - vynálezca kontaktných šošoviek.


[quote="pid:39847, uid:185"]Šmejd Fauči jak vyšitý .[/quote]to je Otto Wichterle - vynálezca kontaktných šošoviek.

Je to takový Zdravý nemocný od Moliera , s rozdílem , že toto představení se hraje globálně

To sedí. Vlastně ne. Je to spíše takové surrealistické jako od Salvadora Dalího. Očkovaní se bojí očkované - jiných očkovaných a tedy nutí neočkované aby se taky naočkovali. A až budeme všichni naočkovaní, tak se budeme bát každý každého. Neuvěřitelné.


[quote="pid:39874, uid:185"]Je to takový Zdravý nemocný od Moliera , s rozdílem , že toto představení se hraje globálně[/quote] To sedí. Vlastně ne. Je to spíše takové surrealistické jako od Salvadora Dalího. Očkovaní se bojí očkované - jiných očkovaných a tedy nutí neočkované aby se taky naočkovali. A až budeme všichni naočkovaní, tak se budeme bát každý každého. Neuvěřitelné.

Jarek

A až budeme všichni naočkovaní, tak se budeme bát každý každého. Neuvěřitelné.


Hlava XXII v 21 storočí vo svetle hygienokracie... Toto sme chceli priatelia?


[quote="pid:39879, uid:471"]A až budeme všichni naočkovaní, tak se budeme bát každý každého. Neuvěřitelné.[/quote] Hlava XXII v 21 storočí vo svetle hygienokracie... Toto sme chceli priatelia?

Hlava XXII v 21 storočí vo svetle hygienokracie... Toto sme chceli priatelia?


Lavazzo, pritom by stacilo, aby lidi rekli "a dost uz, prestante z nas delat hlupaky".
btw: byla jsem ted na jednom vysetreni. absolutne v pohode doktorka i zdravotni sestra. doktorka mi podala ruku, vsechno naprosto v klidu. u nekterych doktoru uz ma clovek pocit, ze je obtezuje nebo radeji at si jen zavola.


[quote="pid:39881, uid:273"]Hlava XXII v 21 storočí vo svetle hygienokracie... Toto sme chceli priatelia?[/quote] Lavazzo, pritom by stacilo, aby lidi rekli "a dost uz, prestante z nas delat hlupaky". btw: byla jsem ted na jednom vysetreni. absolutne v pohode doktorka i zdravotni sestra. doktorka mi podala ruku, vsechno naprosto v klidu. u nekterych doktoru uz ma clovek pocit, ze je obtezuje nebo radeji at si jen zavola.

Ono je to tak, že respirátor máš len ako zálohu pre prípad extrémneho debila. Inak si vystačíš s rúškom. Stačí sa ísť pozrieť napríklad na úrazové alebo príjem do nemocnice, má tam personál respiratory? Nemá, používajú chirurgické rúška. Detto v iných inštitúciách.
Podobne to funguje v ordinácii, kde majú povinne vylepený plagátik, že ošetrujú len zaočkovaných alebo otestovaných, ale v realite o potvrdení nepadne ani slovo.


Ono je to tak, že respirátor máš len ako zálohu pre prípad extrémneho debila. Inak si vystačíš s rúškom. Stačí sa ísť pozrieť napríklad na úrazové alebo príjem do nemocnice, má tam personál respiratory? Nemá, používajú chirurgické rúška. Detto v iných inštitúciách. Podobne to funguje v ordinácii, kde majú povinne vylepený plagátik, že ošetrujú len zaočkovaných alebo otestovaných, ale v realite o potvrdení nepadne ani slovo.

Moderátor

Smrt po očkování ? Je to hoax. Zemřou jen někteří ...


Kamarád chodí do hospody, kde mu chlapi u piva sdělili zaručeně pravou informaci: Všichni očkovaní do tří let zemřou. Je třeba tyto fake-news uvést na pravou míru. Není to pravda. Ministerstvo zdravotnictví na svém webu zveřejnilo tabulku 4, ze které jasně vyplývá, že nezemřou všichni, ale jen někteří.


https://smis-lab.cz/2021/10/02/zvysena-umrtnost-po-prvni-davce-vakciny/


Výborná stránka: Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků


https://smis-lab.cz


Smrt po očkování ? Je to hoax. Zemřou jen někteří ... Kamarád chodí do hospody, kde mu chlapi u piva sdělili zaručeně pravou informaci: Všichni očkovaní do tří let zemřou. Je třeba tyto fake-news uvést na pravou míru. Není to pravda. Ministerstvo zdravotnictví na svém webu zveřejnilo tabulku 4, ze které jasně vyplývá, že nezemřou všichni, ale jen někteří. https://smis-lab.cz/2021/10/02/zvysena-umrtnost-po-prvni-davce-vakciny/ Výborná stránka: Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků https://smis-lab.cz

Tohle už ani není fraška .
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/StarDance-Ockovani-se-boji-ockovane-Kostkove-Nuti-neockovane-k-ockovani-681611

V článku je odkazován nějaký "bývalý ministr školství, boichemik Dalibor Štys" (Rusnokova vláda), který na socsíti vtipně píše:
"„Očkovaní soutěžící se bojí očkované Terezy Kostkové, že je nakazí virem, proti kterému jsou očkováni. Protože právě tato očkovaná Tereza Kostková jim experimentálně ukázala, že očkování proti nákaze virem nechrání,“ shrnul situaci."


Počítám, že Tereza zapracovala dobře.
A pak že ten Stárdens je na nic...
:-)


[quote="pid:39874, uid:185"]Tohle už ani není fraška . https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/StarDance-Ockovani-se-boji-ockovane-Kostkove-Nuti-neockovane-k-ockovani-681611[/quote] V článku je odkazován nějaký "bývalý ministr školství, boichemik Dalibor Štys" (Rusnokova vláda), který na socsíti **vtipně** píše: "„**Očkovaní** soutěžící se bojí **očkované** Terezy Kostkové, že je nakazí virem, proti kterému jsou **očkováni**. Protože právě tato očkovaná Tereza Kostková jim experimentálně ukázala, že očkování proti nákaze virem nechrání,“ shrnul situaci." Počítám, že Tereza zapracovala dobře. A pak že ten Stárdens je na nic... :-)
Upravené 27. 10. 2021 o 14:43

https://www.dnes24.sk/ukradli-kody-na-vyrobu-falosnych-covidpasov-jeden-vyrobili-na-meno-adolf-hitler-401912


Ukradli kódy na výrobu falošných covidpasov. Jeden vyrobili na meno Adolf Hitler


Na internete sa objavili dva covidpasy s platnými QR kódmi na meno Adolf Hitler zhotovené na základe ukradnutých počítačových kódov. Neznámi páchatelia ukradli počítačové kódy, ktoré sa používajú na udeľovanie covidpasov platných v Európskej únii. V dôsledku toho sa na internet dostali počítačové programy, pomocou ktorých je možné vytvoriť falošné covidpasy.


Ukradnuté kódy
Indície zatiaľ smerujú do Francúzska a Poľska, informovala v stredu talianska agentúra ANSA s odvolaním sa na nemenované zdroje oboznámené s prípadom.


Podľa týchto zdrojov už úrady rozhodli o zrušení platnosti všetkých covidpasov, pri ktorých boli použité ukradnuté kódy. Avšak zatiaľ nie je jasné celkové množstvo ukradnutých kódov, upozorňuje ANSA. Európska únia medzitým zvolala sériu stretnutí odborníkov, ktorí majú analyzovať situáciu.


Falošné covidpasy
Na internete sa objavili dva covidpasy s platnými QR kódmi na meno Adolf Hitler zhotovené na základe ukradnutých počítačových kódov, informuje taliansky web Zerozone.it. Na jednom z nich figuruje dátum narodenia 1. januára 1900 a údajne ho vystavili vo Francúzsku 25. októbra. Druhý covidpas s dátumom narodenia 1. januára 1930 vraj pochádza z Poľska.


Ako pre agentúru ANSA uviedol špecialista na počítačovú bezpečnosť z Polytechnickej univerzity v Miláne Stefano Zanero, „i keď tieto prípady poukazujú na Francúzsko a Poľsko, nevieme posúdiť rozsah tohto fenoménu, keďže každý štát si chráni svoje kódy, a tiež ani to, kedy boli kódy ukradnuté – čo mohlo byť aj pred niekoľkými mesiacmi“.


https://www.dnes24.sk/ukradli-kody-na-vyrobu-falosnych-covidpasov-jeden-vyrobili-na-meno-adolf-hitler-401912 **Ukradli kódy na výrobu falošných covidpasov. Jeden vyrobili na meno Adolf Hitler** Na internete sa objavili dva covidpasy s platnými QR kódmi na meno Adolf Hitler zhotovené na základe ukradnutých počítačových kódov. Neznámi páchatelia ukradli počítačové kódy, ktoré sa používajú na udeľovanie covidpasov platných v Európskej únii. V dôsledku toho sa na internet dostali počítačové programy, pomocou ktorých je možné vytvoriť falošné covidpasy. **Ukradnuté kódy** Indície zatiaľ smerujú do Francúzska a Poľska, informovala v stredu talianska agentúra ANSA s odvolaním sa na nemenované zdroje oboznámené s prípadom. Podľa týchto zdrojov už úrady rozhodli o zrušení platnosti všetkých covidpasov, pri ktorých boli použité ukradnuté kódy. Avšak zatiaľ nie je jasné celkové množstvo ukradnutých kódov, upozorňuje ANSA. Európska únia medzitým zvolala sériu stretnutí odborníkov, ktorí majú analyzovať situáciu. **Falošné covidpasy** Na internete sa objavili dva covidpasy s platnými QR kódmi na meno Adolf Hitler zhotovené na základe ukradnutých počítačových kódov, informuje taliansky web Zerozone.it. Na jednom z nich figuruje dátum narodenia 1. januára 1900 a údajne ho vystavili vo Francúzsku 25. októbra. Druhý covidpas s dátumom narodenia 1. januára 1930 vraj pochádza z Poľska. Ako pre agentúru ANSA uviedol špecialista na počítačovú bezpečnosť z Polytechnickej univerzity v Miláne Stefano Zanero, „i keď tieto prípady poukazujú na Francúzsko a Poľsko, nevieme posúdiť rozsah tohto fenoménu, keďže každý štát si chráni svoje kódy, a tiež ani to, kedy boli kódy ukradnuté – čo mohlo byť aj pred niekoľkými mesiacmi“.

Moderator

Očkovaní sa boja neočkovaných. Prečo, ak očkovanie funguje, nútia neočkovaných do očkovania? Jediní, koho neočkovaní akože ohrozujú, sú predsa oni sami. Buďte takí dobrí, propagátori očkovania, a dajte nám pokoj. To, že ste hlúpi neznamená, že na vašu hlúposť musia doplácať aj ostatní.


Očkovaní sa boja neočkovaných. Prečo, ak očkovanie funguje, nútia neočkovaných do očkovania? Jediní, koho neočkovaní akože ohrozujú, sú predsa oni sami. Buďte takí dobrí, propagátori očkovania, a dajte nám pokoj. To, že ste hlúpi neznamená, že na vašu hlúposť musia doplácať aj ostatní.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 27. 10. 2021 o 20:16

zemavek.sk/prof-mudr-krcmery-ruska-budeme-nosit-este-50-rokov/
Este


tak nech sa paci, nech si ho nosí. Ja ho dám max do kosa. Krčméry to mohol vysvetlit Féroví a Zuze. Prečo nemali ruska? A Jarcuska? A Krčméry nosí regulárne Rusko? Prd makový. Veď by sa zroloval ako Dolinský.


Aby sa nezabudlo:
6179905a858b1


[quote="pid:39909, uid:197"]zemavek.sk/prof-mudr-krcmery-ruska-budeme-nosit-este-50-rokov/ Este[/quote] tak nech sa paci, nech si ho nosí. Ja ho dám max do kosa. Krčméry to mohol vysvetlit Féroví a Zuze. Prečo nemali ruska? A Jarcuska? A Krčméry nosí regulárne Rusko? Prd makový. Veď by sa zroloval ako Dolinský. Aby sa nezabudlo: ![6179905a858b1](serve/attachment&path=6179905a858b1)
Upravené 27. 10. 2021 o 19:46

zemavek.sk/prof-mudr-krcmery-ruska-budeme-nosit-este-50-rokov/


50 rokov? Veď ten nevydrží ani päť minút. Keby ho novinári "dusili" ešte ďalšiu minútu, tak by pod svojou vlastnou váhou skolaboval.
https://www.mojevideo.sk/video/35c88/dusiaci_sa_krcmery_kolega_mikas_ma_velmi_tazke_chvile_(04_46).html


[quote="pid:39909, uid:197"]zemavek.sk/prof-mudr-krcmery-ruska-budeme-nosit-este-50-rokov/[/quote] 50 rokov? Veď ten nevydrží ani päť minút. Keby ho novinári "dusili" ešte ďalšiu minútu, tak by pod svojou vlastnou váhou skolaboval. https://www.mojevideo.sk/video/35c88/dusiaci_sa_krcmery_kolega_mikas_ma_velmi_tazke_chvile_(04_46).html
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.

plackove). lze jeho prispevky brat vazne?


aj ja som ho začala sledovat presne v tom čase, a na tento napad prišlo kopec dalších ľudí, lebo tam bolo menej než 5000 sledovateľná a teraz je ich už takmer 8000.


tak zatiaľ si robím názor. Nevedela som čo je doxing, už viem:-) potom ti ešte napisem čo si o to myslím. To čo dal o našej queen znelo dôveryhodne.


[quote="pid:39737, uid:347"]plackove). lze jeho prispevky brat vazne?[/quote] aj ja som ho začala sledovat presne v tom čase, a na tento napad prišlo kopec dalších ľudí, lebo tam bolo menej než 5000 sledovateľná a teraz je ich už takmer 8000. tak zatiaľ si robím názor. Nevedela som čo je doxing, už viem:-) potom ti ešte napisem čo si o to myslím. To čo dal o našej queen znelo dôveryhodne.

V. Klaus starsi: „Adam Vojtěch nehorázně lže. Žádná epidemie neočkovaných není.“ Exprezident se podíval na čísla
Bývalý prezident Václav Klaus se ve svém komentáři na portálu iDdnes vyjádřil k tomu, co označil za „nehorázné lži“ ministra zdravotnictví Adama Vojtěcha. Upozornil na možné temné spojení zájmu farmaceutických firem a lékařů. Čísla prý ukazují, že se o žádnou epidemii neočkovaných, jak dříve řekl ministr zdravotnictví, nejedná.
„Dnešní vydělování neočkovaných a jejich vinění z epidemie je nová kvalita. Svědčí o odvaze k novému stupni obelhávání občanů,“ napsal ve svém komentáři bývalý prezident. Naráží na slova úřadujícího ministra zdravotnictví Adama Vojtěcha, který konstatoval, že v současné době procházíme „epidemií neočkovaných“.
Cely clanek na:
https://cz.sputniknews.com/20211027/adam-vojtech-nehorazne-lze-zadna-epidemie-neockovanych-neni-exprezident-se-podival-na--cisla-16313407.html


**V. Klaus starsi: „Adam Vojtěch nehorázně lže. Žádná epidemie neočkovaných není.“ Exprezident se podíval na čísla** Bývalý prezident Václav Klaus se ve svém komentáři na portálu iDdnes vyjádřil k tomu, co označil za „nehorázné lži“ ministra zdravotnictví Adama Vojtěcha. Upozornil na možné temné spojení zájmu farmaceutických firem a lékařů. Čísla prý ukazují, že se o žádnou epidemii neočkovaných, jak dříve řekl ministr zdravotnictví, nejedná. „Dnešní vydělování neočkovaných a jejich vinění z epidemie je nová kvalita. Svědčí o odvaze k novému stupni obelhávání občanů,“ napsal ve svém komentáři bývalý prezident. Naráží na slova úřadujícího ministra zdravotnictví Adama Vojtěcha, který konstatoval, že v současné době procházíme „epidemií neočkovaných“. Cely clanek na: https://cz.sputniknews.com/20211027/adam-vojtech-nehorazne-lze-zadna-epidemie-neockovanych-neni-exprezident-se-podival-na--cisla-16313407.html
Upravené 28. 10. 2021 o 08:40

Očkovanie mi predĺžilo vlasy a vybielilo zuby. České MISS robia reklamu očkovaniu


Očkovanie vám navarí, uprace, operie, zavezie deti do školy, odpracuje osemhodinovú smenu... Počkať... Veď to všetko robíte vy!!!


[quote="pid:39980, uid:197"]Očkovanie mi predĺžilo vlasy a vybielilo zuby. České MISS robia reklamu očkovaniu[/quote] Očkovanie vám navarí, uprace, operie, zavezie deti do školy, odpracuje osemhodinovú smenu... Počkať... Veď to všetko robíte vy!!!
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.

Rakúšan Franz Alerberger, exšéf oddelenia Verejné zdravie na AGES (Agentúra pre zdravie a výživu; spadá pod rakúske Ministerstvo zdravotníctva), kde bol od roku 2003 do septembra 2021, vyhlásil už na jar 2020: „Keby sa neboli robili všade vo svete PCR testy, tak by sa Covidu-19 nebola venovala takmer žiadna mimoriadna pozornosť“
https://www.hlavnespravy.sk/podla-prof-dr-alerbergera-len-pcr-testy-boli-dovodom-vyhlasenia-nudzovych-stavov/2732790


Rakúšan Franz Alerberger, exšéf oddelenia Verejné zdravie na AGES (Agentúra pre zdravie a výživu; spadá pod rakúske Ministerstvo zdravotníctva), kde bol od roku 2003 do septembra 2021, vyhlásil už na jar 2020: „Keby sa neboli robili všade vo svete PCR testy, tak by sa Covidu-19 nebola venovala takmer žiadna mimoriadna pozornosť“ https://www.hlavnespravy.sk/podla-prof-dr-alerbergera-len-pcr-testy-boli-dovodom-vyhlasenia-nudzovych-stavov/2732790

Bude veselo, 5koalice představila tým pro řešení covidu.


https://www.novinky.cz/domaci/clanek/spolu-ma-tym-k-reseni-epidemie-covidu-40376326#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=s7JoZXIsngG-202110281538&dop_id=40376326&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz


Vede ho ten odpornej slizoun z reklamy na píchání na primě. A bude tam Smejkal nebo Maďar.


Na druhou stranu, at se taky znemožní, aby si lidi nemysleli, že jen Babiš.


Bude veselo, 5koalice představila tým pro řešení covidu. https://www.novinky.cz/domaci/clanek/spolu-ma-tym-k-reseni-epidemie-covidu-40376326#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=s7JoZXIsngG-202110281538&dop_id=40376326&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Vede ho ten odpornej slizoun z reklamy na píchání na primě. A bude tam Smejkal nebo Maďar. Na druhou stranu, at se taky znemožní, aby si lidi nemysleli, že jen Babiš.

Pokud se lidé hromadně přes net domluví a začnou po skupinách toto provádět celodenně postupně ve vybraných objektech , tak covid podvod zmizí raz dva . Po týdnu ty potraviny budou vyvážet hromadně na hnůj .
https://www.infovojna.sk/article/video-aktivisti-odstavili-predajnu-lidl-v-prievidzi-odmietli-nakupovat-s-ruskami-policajti-si-nevedeli-poradit-s-rozhodnutim-veducej-predajne-ktora-neumoznila-zakaznikom-nakupovat
Stačí to navrhnout mladým lidem jako recesi s tím , že sledovanost jejich nahrávek bude neskutečně vysoká .


Pokud se lidé hromadně přes net domluví a začnou po skupinách toto provádět celodenně postupně ve vybraných objektech , tak covid podvod zmizí raz dva . Po týdnu ty potraviny budou vyvážet hromadně na hnůj . https://www.infovojna.sk/article/video-aktivisti-odstavili-predajnu-lidl-v-prievidzi-odmietli-nakupovat-s-ruskami-policajti-si-nevedeli-poradit-s-rozhodnutim-veducej-predajne-ktora-neumoznila-zakaznikom-nakupovat Stačí to navrhnout mladým lidem jako recesi s tím , že sledovanost jejich nahrávek bude neskutečně vysoká .

Trestní tribunál v Haagu zaregistroval žalobu na očkování
Mne sa tento tribunal javi ako divadlo. Su sudcovia v danom tribunale nesvojpravny ? To nevidia, necitaju co sa deje ? K comu im treba podania ? Maju snad nejaku pravomoc voci Slovensku, ci Rusku (tam tiez apeluju/tlacia na vacci) ?


[quote="pid:40204, uid:207"]Trestní tribunál v Haagu zaregistroval žalobu na očkování[/quote]Mne sa tento tribunal javi ako divadlo. Su sudcovia v danom tribunale nesvojpravny ? To nevidia, necitaju co sa deje ? K comu im treba podania ? Maju snad nejaku pravomoc voci Slovensku, ci Rusku (tam tiez apeluju/tlacia na vacci) ?

Dábel vystrkuje růžky .


kdyz jdou ceny energii nahoru, ze penzisti budou muset si hledat asi praci, aby prezili a on je chce zavirat. to jsme vedeli, ze prijde mnohem neco horsiho, nez co tu mame.


[quote="pid:40259, uid:185"]Dábel vystrkuje růžky .[/quote] kdyz jdou ceny energii nahoru, ze penzisti budou muset si hledat asi praci, aby prezili a on je chce zavirat. to jsme vedeli, ze prijde mnohem neco horsiho, nez co tu mame.

kdyz jdou ceny energii nahoru, ze penzisti budou muset si hledat asi praci, aby prezili a on je chce zavirat. to jsme vedeli, ze prijde mnohem neco horsiho, nez co tu mame.


Hlavne útočia na najslabších, ktorí sa dokážu najmenej brániť.


[quote="pid:40261, uid:347"]kdyz jdou ceny energii nahoru, ze penzisti budou muset si hledat asi praci, aby prezili a on je chce zavirat. to jsme vedeli, ze prijde mnohem neco horsiho, nez co tu mame.[/quote] Hlavne útočia na najslabších, ktorí sa dokážu najmenej brániť.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.

Už vidím ako niekto zavrie moju mamu! Doteraz nenosi ruska, nespajluje sa, kašle na všetko, nepozera telku, v septembri ma vytiahla do Turecka, má cez 70. Co jej urobia? Zavrú ju? Aj u nás boli také nápady ale ved to je diskriminácia, boji sa menej ako dnešní mladí ľudia. Nech to skúsia, no to si v Čechách navolili, nestačili sme im ako zlý príklad? Moju mamu nikto a nic nedonuti k vakcíne, obdivujem ju?, dáva mi energiu. Sama hovorí, že je to vojna, ona zažila 50'te roky, otca jej udali susedia, že podniká na cierno, bol v base celá rodina živorila a prežila. My si ani nevieme predstaviť, čo prežívali generácie pred nami vojnu hlad a nevieme pár blbov


Už vidím ako niekto zavrie moju mamu! Doteraz nenosi ruska, nespajluje sa, kašle na všetko, nepozera telku, v septembri ma vytiahla do Turecka, má cez 70. Co jej urobia? Zavrú ju? Aj u nás boli také nápady ale ved to je diskriminácia, boji sa menej ako dnešní mladí ľudia. Nech to skúsia, no to si v Čechách navolili, nestačili sme im ako zlý príklad? Moju mamu nikto a nic nedonuti k vakcíne, obdivujem ju?, dáva mi energiu. Sama hovorí, že je to vojna, ona zažila 50'te roky, otca jej udali susedia, že podniká na cierno, bol v base celá rodina živorila a prežila. My si ani nevieme predstaviť, čo prežívali generácie pred nami vojnu hlad a nevieme pár blbov

Sasko a Rakousko zvažují lockdown neočkovaných.


https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/chystame-uzaveru-neockovanych-vzkazala-saska-vlada-40376420#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=VSPKVdAyyob-202110291338&dop_id=40376420&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz


To už platí v Hamburgu


https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/zadne-sluzby-ani-nakupy-v-hamburku-si-neockovany-poridi-jen-potraviny-40375492


U nás vypouštějí pokusné balónky podobnýcm směrem...


Sasko a Rakousko zvažují lockdown neočkovaných. https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/chystame-uzaveru-neockovanych-vzkazala-saska-vlada-40376420#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=VSPKVdAyyob-202110291338&dop_id=40376420&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz To už platí v Hamburgu https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/zadne-sluzby-ani-nakupy-v-hamburku-si-neockovany-poridi-jen-potraviny-40375492 U nás vypouštějí pokusné balónky podobnýcm směrem...

Sama hovorí, že je to vojna, ona zažila 50'te roky, otca ho udali susedia, že podniká na cerno, bol v base celá rodina živorila a prežila


presne tak. A ja to vnímam tak. Dôležité je preziť. A podľa mna sa stanu odôvodnené aj menej cestné praktiky.


[quote="pid:40278, uid:711"]Sama hovorí, že je to vojna, ona zažila 50'te roky, otca ho udali susedia, že podniká na cerno, bol v base celá rodina živorila a prežila[/quote] presne tak. A ja to vnímam tak. Dôležité je preziť. A podľa mna sa stanu odôvodnené aj menej cestné praktiky.

nezavru ju, len ju budu obmedzovat v pohybe mimo domov. a to uz robia, neviem ako u vas, ale u nas otec nemohol chodit ani na rehabilitacie bez opakovaneho testovania kazdy druhy den. Aj bol nachystany ze sa necha radsej zaockovat (lebo to moje taranie je len taranie), ale ked som mu povedala, ze aj tak na testy nebude musiet chodit az za 6 tyzdnov, 2 tyzdne po druhej davke, tak sa na to vykaslal. No, obchod ci lekaren im zakazat nemozu.....je ale pravda, ze ak nejaky dochodca je cipernejsi a potreboval by si zarobit nejaku korunu kvoli tomu, co sa na nas vali, tak ma smolu alebo bude musiet mat stastie na sefstvo


nezavru ju, len ju budu obmedzovat v pohybe mimo domov. a to uz robia, neviem ako u vas, ale u nas otec nemohol chodit ani na rehabilitacie bez opakovaneho testovania kazdy druhy den. Aj bol nachystany ze sa necha radsej zaockovat (lebo to moje taranie je len taranie), ale ked som mu povedala, ze aj tak na testy nebude musiet chodit az za 6 tyzdnov, 2 tyzdne po druhej davke, tak sa na to vykaslal. No, obchod ci lekaren im zakazat nemozu.....je ale pravda, ze ak nejaky dochodca je cipernejsi a potreboval by si zarobit nejaku korunu kvoli tomu, co sa na nas vali, tak ma smolu alebo bude musiet mat stastie na sefstvo
Upravené 29. 10. 2021 o 16:21

Áda by na tohoto fašistického soukmenovce mohl být hrdý . Ten plán na rozdělování společností čím dál více nabírá jasné obrysy budování koncentráků .
https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/v-pripade-prehlceni-nemocnic-neockovani-musi-opustit-jip-navrhuje-rakousky-starosta-40376469
Až si dav bude tyto zvěrozvěsty fašistické diktatury bude grilovat na ulici , tak budou křičet , že to není spravedlivé .


Áda by na tohoto fašistického soukmenovce mohl být hrdý . Ten plán na rozdělování společností čím dál více nabírá jasné obrysy budování koncentráků . https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/v-pripade-prehlceni-nemocnic-neockovani-musi-opustit-jip-navrhuje-rakousky-starosta-40376469 Až si dav bude tyto zvěrozvěsty fašistické diktatury bude grilovat na ulici , tak budou křičet , že to není spravedlivé .

Kam až to necháte zajít? Výstižné video o současné době


https://www.ac24.cz/zpravy-z-domova/kam-az-to-nechate-zajit-vystizne-video-o-soucasne-dobe/?fbclid=IwAR1IIF-j2rMqSeg7T3oaDV8tFOYZ1U6b0CzjQWfKZqloyVPD_9tFHPPj8hE


Kam až to necháte zajít? Výstižné video o současné době https://www.ac24.cz/zpravy-z-domova/kam-az-to-nechate-zajit-vystizne-video-o-soucasne-dobe/?fbclid=IwAR1IIF-j2rMqSeg7T3oaDV8tFOYZ1U6b0CzjQWfKZqloyVPD_9tFHPPj8hE

https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/v-pripade-prehlceni-nemocnic-neockovani-musi-opustit-jip-navrhuje-rakousky-starosta-40376469
Až si dav bude tyto zvěrozvěsty fašistické diktatury bude grilovat na ulici , tak budou křičet , že to není spravedlivé .
A potom sa ukáže, že v nemocniciach je okolo 90% očkovaných. Pravda sa pomaly derie na povrch a ukazuje, že Slovensko sa v ničom nelíši od sveta čo sa týka očkovaných a neočkovaných. Ako povedal jeden slovenský psychológ, tá banda by sa mála báť hlavne očkovaných a nie neočkovaných a to z toho dôvodu, že očkovaných oklamali.


[quote="pid:40410, uid:185"]https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/v-pripade-prehlceni-nemocnic-neockovani-musi-opustit-jip-navrhuje-rakousky-starosta-40376469 Až si dav bude tyto zvěrozvěsty fašistické diktatury bude grilovat na ulici , tak budou křičet , že to není spravedlivé .[/quote]A potom sa ukáže, že v nemocniciach je okolo 90% očkovaných. Pravda sa pomaly derie na povrch a ukazuje, že Slovensko sa v ničom nelíši od sveta čo sa týka očkovaných a neočkovaných. Ako povedal jeden slovenský psychológ, tá banda by sa mála báť hlavne očkovaných a nie neočkovaných a to z toho dôvodu, že očkovaných oklamali.

Rezignacia uz aj v SMEcku


617f86ff92180


Rezignacia uz aj v SMEcku ![617f86ff92180](serve/attachment&path=617f86ff92180)

Moderator

To očkovaní jsou nebezpeční !
A protože se to ví , tak přeci není nutné je testovat .....
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Smrt-a-nemoc-po-ockovani-Ucinnost-Mala-Profesor-exministr-vybusne-o-vakcinach-682046


To očkovaní jsou nebezpeční ! A protože se to ví , tak přeci není nutné je testovat ..... https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Smrt-a-nemoc-po-ockovani-Ucinnost-Mala-Profesor-exministr-vybusne-o-vakcinach-682046

Z nově hospitalizovaných na JIP spadli neočkovaní nad 65 let pod polovinu


nema niekto Idnes premium? S virovou náloží se něco závažného děje. V odpadu roste od června, varuje vědec


[Z nově hospitalizovaných na JIP spadli neočkovaní nad 65 let pod polovinu](https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/ockovani-covid-koronavirus-lide-nad-65-let-hospitalizace-nemocnice.A211101_094042_domaci_mkop) nema niekto Idnes premium? [S virovou náloží se něco závažného děje. V odpadu roste od června, varuje vědec ](https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/koronavirus-odpadni-vody-rozhovor-jan-bartacek.A211027_103401_domaci_knn)

Moderator

Upravené 1. 11. 2021 o 14:51

aj toto je zaujímavé:


Odpadové vody z najväčšej čistiarne odpadových vôd vo Vrakuni a z čistiarne odpadových vôd Petržalka boli dlhodobo monitorované na prítomnosť RNA fragmentov vírusu SARS-CoV-2 v mesiacoch apríl až jún a september. Výsledky analýz počas monitoringu za obdobie apríl - jún nepreukázali detegovateľnú prítomnosť vybraných RNA fragmentov vírusu. Ich prítomnosť sa po prvý raz potvrdila v odberoch vzoriek získaných z ČOV Vrakuňa a ČOV Petržalka dňa 29. 9. 2020. Rovnako boli RNA fragmenty vírusu nájdené v prítoku na ČOV Vrakuňa a ČOV Petržalka dňa 6. 10. 2020. Preto podľa BVS aj v súčasnosti naďalej intenzívne prebieha monitoring odpadových vôd.


https://www.noviny.sk/slovensko/561589-analyza-odpadovych-vod-dokazuje-ze-koronavirus-siri-sa-medzi-ludmi


Odpadové vody sú podľa BVS už od apríla monitorované na prítomnosť RNA fragmentov nového koronavírusu. Prvýkrát sa však v odpadovej vode objavili až 29. septembra.


Na prítomnosť fragmentov SARS-CoV-2 v odpadovej vode v priebehu pandémie upozornili viaceré krajiny. Taliani dokonca našli pri spätnom výskume koronavírus vo vzorkách odpadových vôd v Miláne a Turíne už 18. decembra, teda najmenej o dva mesiace skôr, ako sa potvrdilo jeho lokálne rozšírenie v populácii.


https://www.24hod.sk/v-odpadovych-vodach-nasli-dokaz-ze-sa-koronavirus-dostal-do-niektorych-casti-bratislavy-cl744025.html


aj toto je zaujímavé: Odpadové vody z najväčšej čistiarne odpadových vôd vo Vrakuni a z čistiarne odpadových vôd Petržalka boli dlhodobo monitorované na prítomnosť RNA fragmentov vírusu SARS-CoV-2 v mesiacoch apríl až jún a september. Výsledky analýz počas monitoringu za obdobie apríl - jún nepreukázali detegovateľnú prítomnosť vybraných RNA fragmentov vírusu. **Ich prítomnosť sa po prvý raz potvrdila v odberoch vzoriek získaných z ČOV Vrakuňa a ČOV Petržalka dňa 29. 9. 2020. Rovnako boli RNA fragmenty vírusu nájdené v prítoku na ČOV Vrakuňa a ČOV Petržalka dňa 6. 10. 2020.** Preto podľa BVS aj v súčasnosti naďalej intenzívne prebieha monitoring odpadových vôd. https://www.noviny.sk/slovensko/561589-analyza-odpadovych-vod-dokazuje-ze-koronavirus-siri-sa-medzi-ludmi Odpadové vody sú podľa BVS už od apríla monitorované na prítomnosť RNA fragmentov nového koronavírusu. Prvýkrát sa však v odpadovej vode objavili až 29. septembra. Na prítomnosť fragmentov SARS-CoV-2 v odpadovej vode v priebehu pandémie upozornili viaceré krajiny. Taliani dokonca našli pri spätnom výskume koronavírus vo vzorkách odpadových vôd v Miláne a Turíne už 18. decembra, teda najmenej o dva mesiace skôr, ako sa potvrdilo jeho lokálne rozšírenie v populácii. https://www.24hod.sk/v-odpadovych-vodach-nasli-dokaz-ze-sa-koronavirus-dostal-do-niektorych-casti-bratislavy-cl744025.html
Upravené 1. 11. 2021 o 15:15

Z nově hospitalizovaných na JIP spadli neočkovaní nad 65 let pod polovinu

Doplním z článku detail:
"Průběžné výsledky za říjen ukazují, že na JIP se síly nově přijímaných očkovaných a neočkovaných seniorů vyrovnávají. Lidí nad 65 let bez očkování je 49,8 procenta (z 317 jich je 158 ) a s plným (dvoudávkovým) očkováním 47,3 procenta. Zbytek tvoří pacienti s nedokončeným očkováním. Před půl rokem se tato čísla výrazně lišila."
(tzn. na JIP/JIS pacientů nad 65 let jich je za 10/2021 50.2% s aspoň jednou dávkou)


Jde o propagací 3. dávky.
"Jedním z vysvětlení je, že ochranný efekt vakcinace podle ministerstva zdravotnictví s časem klesá. Rizikové skupině seniorů nad 65 let se tak od 20. září velmi doporučuje se očkovat „posilující“ třetí dávkou. Celkově je třeba také připomenout, že ve věku nad 65 let je již 80 procent lidí naočkovaných."


V diskusi je poukázáno (jak píše ten diskutér, tak pro "méně matematicky zdatné" ), že je to sice cca 50% na 50%, ale těch 50% očkovaných na JIP/JIS je z 80% očkovaných nad 65 let a těch druhých 50% neočkovaných na JIP/JIS je z 20% neočkovaných nad 65 let.
Takže ze vzorku 100 nemocných lidí na 65 let je 80 očko a 20 neočko. Když bude z těchto 100 onemocnělých např. 20 na JIP/JIS, tak 10 bude očko a 10 bude neočko. Jenomže 10 z 20 je polovina a 10 z 80 je osmina. Takže neočkovaní nad 65 let mají 4x "větší šanci" dostat se na JIP, než očko.
Považuji tuto argumentaci za zavádějící, protože když to dotáhneme ad absurdum a bylo by očkovaných 99.999% nad 65 let, tak by mohla nastat situace, že neočkovaný je jeden, ten onemocní a dostane se na JIP/JIS - to bychom pak mohli říkat, že 100% neočkovaných nad 65 let pokud onemocní, se dostane na JIP/JIS, zatímco u očkovaných je to % "mnohem nižší"...


[quote="pid:40631, uid:10"]Z nově hospitalizovaných na JIP spadli neočkovaní nad 65 let pod polovinu[/quote] Doplním z článku detail: "Průběžné výsledky za říjen ukazují, že na JIP se síly nově přijímaných očkovaných a neočkovaných seniorů vyrovnávají. Lidí nad 65 let bez očkování je 49,8 procenta (z 317 jich je 158 ) a s plným (dvoudávkovým) očkováním 47,3 procenta. Zbytek tvoří pacienti s nedokončeným očkováním. **Před půl rokem se tato čísla výrazně lišila.**" (tzn. **na JIP/JIS pacientů nad 65 let jich je za 10/2021 50.2% s aspoň jednou dávkou**) Jde o propagací 3. dávky. "Jedním z vysvětlení je, že ochranný efekt vakcinace podle ministerstva zdravotnictví s časem klesá. Rizikové skupině seniorů nad 65 let se tak od 20. září velmi doporučuje se očkovat „posilující“ třetí dávkou. Celkově je třeba také připomenout, že ve věku nad 65 let je již 80 procent lidí naočkovaných." V diskusi je poukázáno (jak píše ten diskutér, tak pro "méně matematicky zdatné" ), že je to sice cca 50% na 50%, ale těch 50% očkovaných na JIP/JIS je z 80% očkovaných nad 65 let a těch druhých 50% neočkovaných na JIP/JIS je z 20% neočkovaných nad 65 let. Takže ze vzorku 100 nemocných lidí na 65 let je 80 očko a 20 neočko. Když bude z těchto 100 onemocnělých např. 20 na JIP/JIS, tak 10 bude očko a 10 bude neočko. Jenomže 10 z 20 je polovina a 10 z 80 je osmina. Takže neočkovaní nad 65 let mají 4x "větší šanci" dostat se na JIP, než očko. **Považuji tuto argumentaci za zavádějící**, protože když to dotáhneme ad absurdum a bylo by očkovaných 99.999% nad 65 let, tak by mohla nastat situace, že neočkovaný je jeden, ten onemocní a dostane se na JIP/JIS - to bychom pak mohli říkat, že 100% neočkovaných nad 65 let pokud onemocní, se dostane na JIP/JIS, zatímco u očkovaných je to % "mnohem nižší"...

Lék proti depresi za stokorunu snižuje riziko těžkého průběhu i úmrtí na onemocnění covid-19


Podle výsledků klinické studie snižuje levný lék používaný k léčbě duševních onemocnění riziko úmrtí na covid-19 i potřebu intenzivní lékařské péče u lidí s tímto onemocněním. Lék s názvem fluvoxamin se užívá při stavech, jako jsou deprese a obsedantně-kompulzivní porucha. Je však také známo, že tlumí imunitní reakce a zmírňuje poškození tkání. Výsledky jsou skutečně fascinující: mezi účastníky studie, kteří užívali lék v raných stádiích onemocnění, klesl počet úmrtí souvisejících s covidem-19 zhruba o 90 %. Výrazně klesla také potřeba intenzivní lékařské péče, která se v kombinaci s další léčbou snížila zhruba o 65 %. Výsledky byly publikovány v odborném lékařském časopise The Lancet.


Kedy sa odpise ockovanie a pustia sa lieky do obehu?


[Lék proti depresi za stokorunu snižuje riziko těžkého průběhu i úmrtí na onemocnění covid-19](https://vtm.zive.cz/clanky/lek-proti-depresi-za-stokorunu-snizuje-riziko-tezkeho-prubehu-i-umrti-na-onemocneni-covid-19/sc-870-a-213154/default.aspx) Podle výsledků klinické studie snižuje levný lék používaný k léčbě duševních onemocnění riziko úmrtí na covid-19 i potřebu intenzivní lékařské péče u lidí s tímto onemocněním. Lék s názvem fluvoxamin se užívá při stavech, jako jsou deprese a obsedantně-kompulzivní porucha. Je však také známo, že tlumí imunitní reakce a zmírňuje poškození tkání. Výsledky jsou skutečně fascinující: mezi účastníky studie, kteří užívali lék v raných stádiích onemocnění, klesl počet úmrtí souvisejících s covidem-19 zhruba o 90 %. Výrazně klesla také potřeba intenzivní lékařské péče, která se v kombinaci s další léčbou snížila zhruba o 65 %. Výsledky byly publikovány v odborném lékařském časopise The Lancet. Kedy sa odpise ockovanie a pustia sa lieky do obehu?

Moderator

Upravené 2. 11. 2021 o 08:03

Temu vzhladom na mnozstvo prispevkov a blbnutie niektorym uzivatelom uzatvaram.


Prosim diskutujte v novej teme: Covid-19 časť 3


Temu vzhladom na mnozstvo prispevkov a blbnutie niektorym uzivatelom uzatvaram. Prosim diskutujte v novej teme: [Covid-19 časť 3](https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/3950/covid-19-%C4%8Das%C5%A5-3)

Moderator

1 ... 6789
94.32k
672
80
Táto téma je uzavretá
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept