História
Série výborných z ruštiny přeložených textů Fursova na Outsidermiedii

Série výborných z ruštiny přeložených textů Fursova na Outsidermiedii


Život a smrt kapitalismu, část třetí: Kapitalismus, SSSR-1 a SSSR-2 díl 1/2


https://outsidermedia.cz/zivot-a-smrt-kapitalismu-cast-treti-kapitalismus-sssr-1-a-sssr-2-dil-1-2/


https://outsidermedia.cz/zivot-a-smrt-kapitalismu-1/


https://outsidermedia.cz/zivot-a-smrt-kapitalismu-2-kapitalismus-antikapitalismus-a-osudy-sveta-1-2/


https://outsidermedia.cz/zivot-a-smrt-kapitalismu-2-kapitalismus-antikapitalismus-a-osudy-sveta-2-2/


Série výborných z ruštiny přeložených textů Fursova na Outsidermiedii Život a smrt kapitalismu, část třetí: Kapitalismus, SSSR-1 a SSSR-2 díl 1/2 https://outsidermedia.cz/zivot-a-smrt-kapitalismu-cast-treti-kapitalismus-sssr-1-a-sssr-2-dil-1-2/ https://outsidermedia.cz/zivot-a-smrt-kapitalismu-1/ https://outsidermedia.cz/zivot-a-smrt-kapitalismu-2-kapitalismus-antikapitalismus-a-osudy-sveta-1-2/ https://outsidermedia.cz/zivot-a-smrt-kapitalismu-2-kapitalismus-antikapitalismus-a-osudy-sveta-2-2/

Potvrzuji Nasredinovo hodnocení. Fursov jako vždy svědomitý,stručný a velmi srozumitelný. Každý nově příchozí ke Koncepci by si to měl přečíst. Ale i pro starší studenty výborné souhrny.


Potvrzuji Nasredinovo hodnocení. Fursov jako vždy svědomitý,stručný a velmi srozumitelný. Každý nově příchozí ke Koncepci by si to měl přečíst. Ale i pro starší studenty výborné souhrny.

série výborných z ruštiny přeložených textů Fursova na Outsidermiedii

Život a smrt kapitalismu (1)
citace :
Nekapitalistické zóny jsou prakticky vyprázdněny, nyní kapitalismus nemá kam jinam odhodit rozpory, není kde jinde se „pořádně“ nakrmit, extenzivní cesta je zakázaná. K intenzitě jsou cesty podervány, stále zůstávají institucionální omezení a obrovská masová vrstva maloburžoasie, kterou tito regulátoři, i když jen nějakým sotva viditelným způsobem chrání. Takže to znamená: Pryč s regulátory, pryč s malým a středním kapitálem, pryč s nadměrným počtem obyvatel, a většina ostatních musí spotřebovávat méně, pohybovat se méně – nejen mezi zeměmi, ale také v rámci vlastních zemí (a také musí zhloupnout). Lidé musí být zakotveni lokálně. To vyžaduje mimořádná opatření, která zruší poslední zbytky, pozůstatky Západu v dnešním Postzápadu, jehož nositelem je sociální, kulturní, rasově a etnicky bílá populace. Manifest vrahů, nebo spíše přesněji hrobařů kapitalismu a západní civilizace, napsaný v roce 2020 vysoce postaveným úředníkem ve službách světové elity K. Schwabem ve spolupráci s T. Mallerem, se nazývá The Great Reset. „Velké vynulování“ je pokus formalizovat terminální krizi kapitalismu tak, aby se vytvořily co nejpříznivější podmínky pro nové pány, pány postkapitalismu, a aby se vytvořila lidská masa připravená na nový typ vykořisťování a kontroly.


[quote="pid:27195, uid:317"]série výborných z ruštiny přeložených textů Fursova na Outsidermiedii[/quote] Život a smrt kapitalismu (1) citace : Nekapitalistické zóny jsou prakticky vyprázdněny, nyní kapitalismus nemá kam jinam odhodit rozpory, není kde jinde se „pořádně“ nakrmit, extenzivní cesta je zakázaná. K intenzitě jsou cesty podervány, stále zůstávají institucionální omezení a obrovská masová vrstva maloburžoasie, kterou tito regulátoři, i když jen nějakým sotva viditelným způsobem chrání. Takže to znamená: Pryč s regulátory, pryč s malým a středním kapitálem, pryč s nadměrným počtem obyvatel, a většina ostatních musí spotřebovávat méně, pohybovat se méně – nejen mezi zeměmi, ale také v rámci vlastních zemí (a také musí zhloupnout). Lidé musí být zakotveni lokálně. To vyžaduje mimořádná opatření, která zruší poslední zbytky, pozůstatky Západu v dnešním Postzápadu, jehož nositelem je sociální, kulturní, rasově a etnicky bílá populace. Manifest vrahů, nebo spíše přesněji hrobařů kapitalismu a západní civilizace, napsaný v roce 2020 vysoce postaveným úředníkem ve službách světové elity K. Schwabem ve spolupráci s T. Mallerem, se nazývá The Great Reset. „Velké vynulování“ je pokus formalizovat terminální krizi kapitalismu tak, aby se vytvořily co nejpříznivější podmínky pro nové pány, pány postkapitalismu, a aby se vytvořila lidská masa připravená na nový typ vykořisťování a kontroly.
Upravené 29. 7. 2021 o 18:47
811
3
3
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept