Mimo kategórií
Rusko pomůže uhasit Turecko

Rusko pomůže uhasit Turecko
https://colonelcassad.livejournal.com/6949248.html


"Vzhledem k tomu, že se Turci zjevně nedokáží vyrovnat s rozsáhlými lesními požáry, které zachvátily Turecko, došlo po rusko-tureckých jednáních (konaly se poté, co Turci požádali o pomoc), k dohodě, podle které Ruská federace pošle 11 letadel a vrtulníků do Turecka, což „příteli Recepovi“ pomůže s hašením požárů, které zasáhly téměř polovinu tureckých provincií,..."


Rusko pomůže uhasit Turecko https://colonelcassad.livejournal.com/6949248.html "Vzhledem k tomu, že se Turci zjevně nedokáží vyrovnat s rozsáhlými lesními požáry, které zachvátily Turecko, došlo po rusko-tureckých jednáních (konaly se poté, co Turci požádali o pomoc), k dohodě, podle které Ruská federace pošle 11 letadel a vrtulníků do Turecka, což „příteli Recepovi“ pomůže s hašením požárů, které zasáhly téměř polovinu tureckých provincií,..."

Hoří i Itálie, Bulharsko a Albánie


Italští hasiči dnes ráno ohlásili, že v posledních 24 hodinách museli vyjet k více než 800 zásahům. Na 250 z nich přitom bylo jen na Sicílii, kde v pátek hořelo na okraji přístavního města Catania, do nějž pronikala oblaka hustého kouře. Letiště v tomto turisticky vyhledávaném městě muselo na chvíli přerušit provoz.


Tamní úřady také evakuovaly loděmi asi 150 lidí, kterým se nepodařilo včas dostat do bezpečí a utekli na pláž, na níž je obklíčily plameny.
Podle sicilského guvernéra Nella Musumeciho některá z ohnisek zřejmě úmyslně založili žháři.


S požáry se přitom potýká také jih Řecka,
poblíž přístavu Patras se museli evakuovat obyvatelé několika vesnic. Požáry hlásí rovněž Bulharsko a Albánie, kde také panují velmi vysoké teploty, stejně jako v Severní Makedonii a částech Rumunska.


Evropská unie vyhlásila nejvyšší stupeň nebezpečí požárů v některých místech Itálie, Portugalska,
Španělska a částech severní Afriky.
lesy hoří i ve Francii
https://zpravy.aktualne.cz/zahranici/turecke-pobrezi-egejskeho-more-nadale-suzuji-pozary-z-letovi/r~f9fb8e40f1f211eb9106ac1f6b220ee8/


### Hoří i Itálie, Bulharsko a Albánie Italští hasiči dnes ráno ohlásili, že v posledních 24 hodinách museli vyjet k více než 800 zásahům. Na 250 z nich přitom bylo jen na Sicílii, kde v pátek hořelo na okraji přístavního města Catania, do nějž pronikala oblaka hustého kouře. Letiště v tomto turisticky vyhledávaném městě muselo na chvíli přerušit provoz. Tamní úřady také evakuovaly loděmi asi 150 lidí, kterým se nepodařilo včas dostat do bezpečí a utekli na pláž, na níž je obklíčily plameny. Podle sicilského guvernéra Nella Musumeciho některá z ohnisek zřejmě úmyslně založili žháři. S požáry se přitom potýká také jih Řecka, poblíž přístavu Patras se museli evakuovat obyvatelé několika vesnic. Požáry hlásí rovněž Bulharsko a Albánie, kde také panují velmi vysoké teploty, stejně jako v Severní Makedonii a částech Rumunska. Evropská unie vyhlásila nejvyšší stupeň nebezpečí požárů v některých místech Itálie, Portugalska, Španělska a částech severní Afriky. lesy hoří i ve Francii https://zpravy.aktualne.cz/zahranici/turecke-pobrezi-egejskeho-more-nadale-suzuji-pozary-z-letovi/r~f9fb8e40f1f211eb9106ac1f6b220ee8/
Upravené 31. 7. 2021 o 20:34

Podle všeho další etapa desintegrace a rozkladu kontinentální Evropy. Takhle poslušně koordinované "přírodní požáry" se jen tak nevidí.Vedle kovidu jsou tyhle "nečekané" klimatické a přírodní katastrofy dobrým projímadlem přežrané západní civilizace. Asi je třeba přitvrdit i na 4.prioritě.


Podle všeho další etapa desintegrace a rozkladu kontinentální Evropy. Takhle poslušně koordinované "přírodní požáry" se jen tak nevidí.Vedle kovidu jsou tyhle "nečekané" klimatické a přírodní katastrofy dobrým projímadlem přežrané západní civilizace. Asi je třeba přitvrdit i na 4.prioritě.
453
2
3
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept