KSB a DVTR
3. Globálny prediktor - globálne koncepty
GP

organizovaná skupina sa dá opísať
-staticky to je štruktúra (odpoveď na otázku kto?)
-dynamicky, to je vektor cieľov a riadiace projekty (odpoveď na otázku čo?)
-konceptuálne, to je koncept riadenia (odpoveď na otázku ako?)


organizovaná skupina sa dá opísať -staticky to je štruktúra (odpoveď na otázku kto?) -dynamicky, to je vektor cieľov a riadiace projekty (odpoveď na otázku čo?) -konceptuálne, to je koncept riadenia (odpoveď na otázku ako?)

koreň konceptu je infiltrácia cudzieho kultového slova (učenia) do spoločnosti, efektívnou obranou indogénnej spoločnosti je odmietať takéto slovné novinky (v súčasnosti najvypuklejší príklad je bezmedzné tlačenie angličtiny a s ňou cudzí umelci ako Celeste Buckingham a tí dokážu nenápadne a pre mladých atraktívne infiltrovať cudzie obrazy do mysle).


konzervativizmus a odmietanie cudzieho je to, čo bráni chorobe šíriť sa, imunitná reakcia resp. karanténa. Hollywood a multikulturalizmus sú konečná fáza rakoviny, lebo umožňujú voľnú infiltráciu čohokoľvek kedykoľvek. To je skutočný zmysel amerického liberalizmu (rocková hudba, voľná láska, krátke sukne, drogy) ako aj Sorosovej "Otvorenej spoločnosti" - taká spoločnosť je otvorená infiltrácii nových slov a obrazov z noosféry a zožerie všetko, čo jej podstrčia.


Kresťanstvo mocné klany západu odpisujú, lebo my Slovania sme si ho adaptovali na konzervatívny koncept našej obrany proti ich novým útočným a deštrukčným zmenám, už nie je nástrojom našej likvidácie ako v minulosti, ale naopak bránime sa ním. Preto propagujú paganizmus, šamanstvo, atd. Problém je že prastaré kulty vôbec neberú do úvahy dnešnú koncentráciu zdrojov a neposkytujú iný koncept proti cudzej nadvláde, ako meč a kopiju. Lenže V. Putin povedal jednu závažnú vec: epocha kopijí a koní pominula, odpovieme západu vedeckým a technickým pokrokom! Napojenie všetkého vedeckého pokroku v SR na západné granty ale systémovo znemožňuje takú protihru proti nadvláde nadnárodnej úrovne riadenia.


koreň konceptu je infiltrácia cudzieho kultového slova (učenia) do spoločnosti, efektívnou obranou indogénnej spoločnosti je odmietať takéto slovné novinky (v súčasnosti najvypuklejší príklad je bezmedzné tlačenie angličtiny a s ňou cudzí umelci ako Celeste Buckingham a tí dokážu nenápadne a pre mladých atraktívne infiltrovať cudzie obrazy do mysle). konzervativizmus a odmietanie cudzieho je to, čo bráni chorobe šíriť sa, imunitná reakcia resp. karanténa. Hollywood a multikulturalizmus sú konečná fáza rakoviny, lebo umožňujú voľnú infiltráciu čohokoľvek kedykoľvek. To je skutočný zmysel amerického liberalizmu (rocková hudba, voľná láska, krátke sukne, drogy) ako aj Sorosovej "Otvorenej spoločnosti" - taká spoločnosť je otvorená infiltrácii nových slov a obrazov z noosféry a zožerie všetko, čo jej podstrčia. Kresťanstvo mocné klany západu odpisujú, lebo my Slovania sme si ho adaptovali na konzervatívny koncept našej obrany proti ich novým útočným a deštrukčným zmenám, už nie je nástrojom našej likvidácie ako v minulosti, ale naopak bránime sa ním. Preto propagujú paganizmus, šamanstvo, atd. Problém je že prastaré kulty vôbec neberú do úvahy dnešnú koncentráciu zdrojov a neposkytujú iný koncept proti cudzej nadvláde, ako meč a kopiju. Lenže V. Putin povedal jednu závažnú vec: epocha kopijí a koní pominula, odpovieme západu vedeckým a technickým pokrokom! Napojenie všetkého vedeckého pokroku v SR na západné granty ale systémovo znemožňuje takú protihru proti nadvláde nadnárodnej úrovne riadenia.
Upravené 5. 8. 2021 o 15:19

koreň konceptu

Pozoruhodná poznámka.


Celeste Buckingham

Trefa do “černého”.
Jak kdyby vypadla ze seriálu Twin Peaks. Stačí pogúglit obrázky.


Nomen omen.
Celeste ~ celestial ~ nebeský, božský (aspoň mimikruje jménem, když už to není pravda)
Buck ~ dolar (peníze); samec/kozel/koza; jančit (jako kůň)
Bucking ~ tvrdě jít za něčím
Ham ~ šunka; kýta/zadní strana stehna; nadměrně zdůrazňovat všechny pohyby a gesta, často záměrně (přehrávat, falešnost)
Celeste BuckingHam ~ ......


[quote="pid:28375, uid:644"]koreň konceptu[/quote] Pozoruhodná poznámka. [quote="pid:28375, uid:644"]Celeste Buckingham[/quote] Trefa do “černého”. Jak kdyby vypadla ze seriálu Twin Peaks. Stačí pogúglit obrázky. Nomen omen. Celeste ~ celestial ~ nebeský, božský (aspoň mimikruje jménem, když už to není pravda) Buck ~ dolar (peníze); samec/kozel/koza; jančit (jako kůň) Bucking ~ tvrdě jít za něčím Ham ~ šunka; kýta/zadní strana stehna; nadměrně zdůrazňovat všechny pohyby a gesta, často záměrně (přehrávat, falešnost) Celeste BuckingHam ~ ......

Plošné odsúdenie kresťanstva ako "biblického konceptu GP" je chybný postup, lebo grécky projekt sa GP nevydaril pre spurnosť a neovládateľnosť Grékov. Presne to isté hovoria o Slovanoch... Pravoslávne kresťantvo je pre GP veľký problém, preto ho chceli nacisti nahradiť jehovizmom (plán Göbbelsa, dnes jehovizmus pomerne úspešne rozšírili v SR) a dnes ďalšími sektami, ku ktorým patrí aj neo-slovanstvo. Stalin po zničujúcom bačovaní britských trockistov zastavil teror a - obnovil pravoslávnu cirkev!!! Dal patriarchovi rezidenciu v Moskve a zabezpečil financie na začatie činnosti, školenie nových kňazov! Pokúsil sa získať pre Moskvu vedenie medzi pravoslávnymi cirkvami, čo mu znemožnil konštantinopolský patriarchát. Dnes je konšt. patriarchát, resp. čo z neho ostalo, znova predvojom boja červených proti pravosláviu na Ukrajine! Čírou náhodou po revitalizácii Ruska Putinom v špičke boja o mysle ukrajinských pravoslávnych odrazu Erdogan premenil pravoslávnu Hagiu Sophiu v Istanbule na mešitu - úder proti celému pravosláviu.


Voľným okom vidieť obrovskú snahu niektorých protagonistov levanet presvedčiť ľudí, že pravoslávie, ktoré je najsilnejšou zbraňou Slovanov, treba odmietnuť a vymazať... Miesto neho máme akože zobrať falošný "neo-slovanský" védizmus, ktorého spoločný menovateľ s ďalšími novými sektami je, že postupne vytvára filozofiu a kult mimozemšťanov, ktorí akože "sledujú našu planétu a pomáhajú nám", ako náhradu monoteistickej filozofie. Preto sa tieto sekty úhrnne nazývajú termínom ufo-slovanstvo, patrí to do širšej skupiny siekt pretláčajúcich kozmo-náboženstvo. Spamätajme sa, veď to je presne to, čo tlačí Hollywood a ďalšie psycho-operácie pod kontrolou bielej vetvy GP.


Plošné odsúdenie kresťanstva ako "biblického konceptu GP" je chybný postup, lebo grécky projekt sa GP nevydaril pre spurnosť a neovládateľnosť Grékov. Presne to isté hovoria o Slovanoch... Pravoslávne kresťantvo je pre GP veľký problém, preto ho chceli nacisti nahradiť jehovizmom (plán Göbbelsa, dnes jehovizmus pomerne úspešne rozšírili v SR) a dnes ďalšími sektami, ku ktorým patrí aj neo-slovanstvo. Stalin po zničujúcom bačovaní britských trockistov zastavil teror a - obnovil pravoslávnu cirkev!!! Dal patriarchovi rezidenciu v Moskve a zabezpečil financie na začatie činnosti, školenie nových kňazov! Pokúsil sa získať pre Moskvu vedenie medzi pravoslávnymi cirkvami, čo mu znemožnil konštantinopolský patriarchát. Dnes je konšt. patriarchát, resp. čo z neho ostalo, znova predvojom boja červených proti pravosláviu na Ukrajine! Čírou náhodou po revitalizácii Ruska Putinom v špičke boja o mysle ukrajinských pravoslávnych odrazu Erdogan premenil pravoslávnu Hagiu Sophiu v Istanbule na mešitu - úder proti celému pravosláviu. Voľným okom vidieť obrovskú snahu niektorých protagonistov levanet presvedčiť ľudí, že pravoslávie, ktoré je najsilnejšou zbraňou Slovanov, treba odmietnuť a vymazať... Miesto neho máme akože zobrať falošný "neo-slovanský" védizmus, ktorého spoločný menovateľ s ďalšími novými sektami je, že postupne vytvára filozofiu a kult mimozemšťanov, ktorí akože "sledujú našu planétu a pomáhajú nám", ako náhradu monoteistickej filozofie. Preto sa tieto sekty úhrnne nazývajú termínom ufo-slovanstvo, patrí to do širšej skupiny siekt pretláčajúcich kozmo-náboženstvo. Spamätajme sa, veď to je presne to, čo tlačí Hollywood a ďalšie psycho-operácie pod kontrolou bielej vetvy GP.
Upravené 6. 8. 2021 o 23:43

Pozoruhodná poznámka


Spomeň si na základnú frázu: Na počiatku bolo slovo a to slovo bolo Boh...


Rozoberme si to - v časoch prvotnej spoločnosti neboli náboženstvá, indogénne národy žili v súlade s prírodou a neklaňali sa modlám, báli sa prírodných živlov, postupne vznikali kulty ohňa, vody, vetra, slnka, mesiaca atd. Slovania pravdepodobne mali iba múdrych starcov a brezové hájiky, kde človek mohol pookriať medzi stromami a pestovať prirodzenú duchovnosť (breza má v Rusku dodnes špecifické postavenie, Rusi ju vnímajú ako niečo symbolické, tradícia pitia brezovej miazgy na jar pred pučaním má významné ozdravné účinky, brezové vetvičky sa používajú na šlahanie tela v bani - ruskej saune).
Ďalšia etapa bolo veštenie z čísel, neskôr veštenie z hviezd.
... a potom prišiel niekto s novým slovom, ktoré nikto nepoznal a ešte nikto nepočul - to slovo bolo "Boh". Táto udalosť sa tými, čo tento koncept vytvorili, zvečnila ako začiatok civilizácie - ide o mestské štáty Ur, Uruk, Lagaš v Mezopotámii. Každé mesto malo svojho Boha, ktorému bolo zasvätené. To je začiatok konceptu, koncept začal už PRED egyptskou etapou!


V tom zmysle agitovanie za ukončenie biblického projektu je agitovaním za ukončenie našej civilizácie... To najviac vyhovuje sektám, ktoré veria, že po Apokalypse príde JK znova na zem a vo svojom zvrátenom myslení sa snažia Apokalypsu priblížiť s odôvodnením, že približujú príchod JK, čo je ale samozrejme zlá interpretácia, lebo podla skutočného kresťanstva by také hrozné myšlienky mať nemali.


[quote="pid:28477, uid:240"]Pozoruhodná poznámka[/quote] Spomeň si na základnú frázu: Na počiatku bolo slovo a to slovo bolo Boh... Rozoberme si to - v časoch prvotnej spoločnosti neboli náboženstvá, indogénne národy žili v súlade s prírodou a neklaňali sa modlám, báli sa prírodných živlov, postupne vznikali kulty ohňa, vody, vetra, slnka, mesiaca atd. Slovania pravdepodobne mali iba múdrych starcov a brezové hájiky, kde človek mohol pookriať medzi stromami a pestovať prirodzenú duchovnosť (breza má v Rusku dodnes špecifické postavenie, Rusi ju vnímajú ako niečo symbolické, tradícia pitia brezovej miazgy na jar pred pučaním má významné ozdravné účinky, brezové vetvičky sa používajú na šlahanie tela v bani - ruskej saune). Ďalšia etapa bolo veštenie z čísel, neskôr veštenie z hviezd. ... a potom prišiel niekto s novým slovom, ktoré nikto nepoznal a ešte nikto nepočul - to slovo bolo "Boh". Táto udalosť sa tými, čo tento koncept vytvorili, zvečnila ako začiatok civilizácie - ide o mestské štáty Ur, Uruk, Lagaš v Mezopotámii. Každé mesto malo svojho Boha, ktorému bolo zasvätené. To je začiatok konceptu, koncept začal už PRED egyptskou etapou! V tom zmysle agitovanie za ukončenie biblického projektu je agitovaním za ukončenie našej civilizácie... To najviac vyhovuje sektám, ktoré veria, že po Apokalypse príde JK znova na zem a vo svojom zvrátenom myslení sa snažia Apokalypsu priblížiť s odôvodnením, že približujú príchod JK, čo je ale samozrejme zlá interpretácia, lebo podla skutočného kresťanstva by také hrozné myšlienky mať nemali.
Upravené 7. 8. 2021 o 00:16

Bucking ~ tvrdě jít za něčím
Ham


celé storočia je tu s civilizáciou ako paralelný svet niečo, čo sa volá fallický kult, predmetom ktorého je stoporený penis (nežartujem). pre vyznavačov tohto kultu by to mohlo byť chápané ako "božské stehná pre fallus samca".
sexuálna tematika je aj dnes veľmi používaná na manipuláciu, napr. reklama so sexuálnym podtónom sa považuje za predpoklad komerčného úspechu produktu.


[quote="pid:28477, uid:240"]Bucking ~ tvrdě jít za něčím Ham[/quote] celé storočia je tu s civilizáciou ako paralelný svet niečo, čo sa volá fallický kult, predmetom ktorého je stoporený penis (nežartujem). pre vyznavačov tohto kultu by to mohlo byť chápané ako "božské stehná pre fallus samca". sexuálna tematika je aj dnes veľmi používaná na manipuláciu, napr. reklama so sexuálnym podtónom sa považuje za predpoklad komerčného úspechu produktu.

postupne vznikali kulty ohňa, vody, vetra, slnka, mesiaca atd.
To by platilo len vtedy, ked by sme uznali darwinovu teoriu, tjs ze clovek pochadza z erektusa\pitekantropa, co samozrejme nie je pravda, pretoze erektus\pitekantrop pochadza z cloveka. Nabozenstva vytvarali zdegenerovane vetvy cloveka. Clovek pritom staval pyramidy, jazdil na dinosauroch a podobne. Vestenie z cisel z hviezd netreba podcenovat. Samozrejme samotny vyraz "vestenie" je nespravny - spravne by to malo byt nieco ako numerologia, astrologia. Numberologia ma realny vyznam. Clovek znaly realne vie podla vasho datumu narodenia vycitat urcite vase vlastnosti, pretoze podla datumu vie zisit akymi planetami\vesmirnymi polami bol clovek ovplyvneny pocas tehotenstva. Tiez existuje par pravd o zvieratach horoskopu - napriklad ze skorpiona nemoze vystat vacsina ostatnych a podobne, pricom to su tiez pravdive veci. Takze ono to nie je postavene na vode, je v tom kus pravdy.


V tom zmysle agitovanie za ukončenie biblického projektu je agitovaním za ukončenie našej civilizácie...
Clovek nepotrebuje ziadne nabozenstvo, clovek potrebuje vieru v Stvoritela. To su diametralne odlisne veci. Po precitani knih KSB vieme o tom, kolko nanosu bolo prilozeneho k uceniu jezisa. Ved pravdivych tam je tak 10 % a ostatnych 90 % ide proti uceniu jezisa. Nabozenstva boli vytvorene pre ludi "jednoduchsich" to sa dneska da krasne vidiet na ciganoch. Prid k ciganovi, preklaj ho a uvidis ako sa bude bat .... cigani silno veria v povery, rozne ritualy a podobne, pretoze nechapu realny stav veci, nechapu co ritual dokaze a co nie, co je pre ritual podstatne a co nie. Podla mna nabozenstva vznikli ked iste skupiny cloveka na planete zdegenerovali do isteho stupna, kedy uz nevedeli riadne vysvetlit javy prirodne. Podobne ako majovia. Ti tiez mali nabozenstvo, a ake dobre! Ved to nabozenstvo ich nakoniec vsetkych zabilo, ked sa z vrcholkov pyramid potokmi liala krv.
Pravoslavie je preto pestovane v Rusku, lebo ma aspon trosicku zo stareho vedizmu. Aj tak pred prichodom pravoslavia na Rus musela byt vykonana "ocista" - zabili vsetkych co mali 200 rokov a viac, tjs starych vedickych zrecov, ludi a podobne, tych co realne vedeli ako svet funguje. Az ked ten odpor zmizol, tak bolo nastolene "pravoslavie". A co vidime po nastoleni pravoslavia ... uz sa ludia leda 90 rokov dozili. Takze pravoslavie je regress voci povodnemu svetonazoru Slovanov. Mimochodom som robil vlastny vyskum o tom ako dlho na Slovensku bol vedizmus a som sa dopatral ze este pred zaciatkom 1 sv vojny boli na SLovensku dedinky pod tatrami cisto vedicke, take v horach skryte. Takze bajky o tom, ze Cyril a Metod nam priniesli krestanstvo su blud. Slovansky narod toto ucenie odmietol, co je jasne vyjadrene absenciou historickych udalosti v krestanskom dejepise od roku 990 po 1100. Tjs za 100 rokov vykynozili biblicky projekt. Avsak potom sa dostal naspat, pretoze ludia viac degenerovali a mysleli si ze to je nieco IN a COOL, podobne ako dnesne LGBT, BLM a pod. Takze realny pohlad je taky, ze na Slovensku vedizmus trval velmi dlho, hlavne ho treba hladat u obycajnych ludi ako tesari, bacovia a podobne. Este v 18 st tu bol zivy. Ale v mestach, kde vycinali babky biblickeho projektu, bol vytlaceny ovela skor. Ved to boli prave madarski zemepeani, co nanucovali krestanstvo nasim ludom. Aj napriek tomu vsetkemu, sa stale najdu ludia, co vam do kostola nepojdu, co veria v cosi co sa nabozesntvom ani nazvat neda, co maju triezvy nazor na vsetko, co vedia ako je svet ustrojeny, co si to kdesi nastudovali a dokazu vyvracat bludy sirene fararmi a pritom teologicke vzdelanie nemaju! A to je navrat k tym pocitakom vedizmu, kedy to nebola zbierka bohov, ritualov a neviem coho, ale boli to svetonazorove informacie o tom ako je ustrojeny nas svet.
Pridavok , mojzis s rohami z kezmarku610e17a349da8
Nadoba s perunovou hviezdou
610e17e901223
Kto vie, co ma hladat ten vidi. Kto nevie co ma hladat, ten si mysli, ze pochadzem z opice.


[quote="pid:28573, uid:644"]postupne vznikali kulty ohňa, vody, vetra, slnka, mesiaca atd.[/quote]To by platilo len vtedy, ked by sme uznali darwinovu teoriu, tjs ze clovek pochadza z erektusa\pitekantropa, co samozrejme nie je pravda, pretoze erektus\pitekantrop pochadza z cloveka. Nabozenstva vytvarali zdegenerovane vetvy cloveka. Clovek pritom staval pyramidy, jazdil na dinosauroch a podobne. Vestenie z cisel z hviezd netreba podcenovat. Samozrejme samotny vyraz "vestenie" je nespravny - spravne by to malo byt nieco ako numerologia, astrologia. Numberologia ma realny vyznam. Clovek znaly realne vie podla vasho datumu narodenia vycitat urcite vase vlastnosti, pretoze podla datumu vie zisit akymi planetami\vesmirnymi polami bol clovek ovplyvneny pocas tehotenstva. Tiez existuje par pravd o zvieratach horoskopu - napriklad ze skorpiona nemoze vystat vacsina ostatnych a podobne, pricom to su tiez pravdive veci. Takze ono to nie je postavene na vode, je v tom kus pravdy. [quote="pid:28573, uid:644"]V tom zmysle agitovanie za ukončenie biblického projektu je agitovaním za ukončenie našej civilizácie...[/quote]Clovek nepotrebuje ziadne nabozenstvo, clovek potrebuje vieru v Stvoritela. To su diametralne odlisne veci. Po precitani knih KSB vieme o tom, kolko nanosu bolo prilozeneho k uceniu jezisa. Ved pravdivych tam je tak 10 % a ostatnych 90 % ide proti uceniu jezisa. Nabozenstva boli vytvorene pre ludi "jednoduchsich" to sa dneska da krasne vidiet na ciganoch. Prid k ciganovi, preklaj ho a uvidis ako sa bude bat .... cigani silno veria v povery, rozne ritualy a podobne, pretoze nechapu realny stav veci, nechapu co ritual dokaze a co nie, co je pre ritual podstatne a co nie. Podla mna nabozenstva vznikli ked iste skupiny cloveka na planete zdegenerovali do isteho stupna, kedy uz nevedeli riadne vysvetlit javy prirodne. Podobne ako majovia. Ti tiez mali nabozenstvo, a ake dobre! Ved to nabozenstvo ich nakoniec vsetkych zabilo, ked sa z vrcholkov pyramid potokmi liala krv. Pravoslavie je preto pestovane v Rusku, lebo ma aspon trosicku zo stareho vedizmu. Aj tak pred prichodom pravoslavia na Rus musela byt vykonana "ocista" - zabili vsetkych co mali 200 rokov a viac, tjs starych vedickych zrecov, ludi a podobne, tych co realne vedeli ako svet funguje. Az ked ten odpor zmizol, tak bolo nastolene "pravoslavie". A co vidime po nastoleni pravoslavia ... uz sa ludia leda 90 rokov dozili. Takze pravoslavie je regress voci povodnemu svetonazoru Slovanov. Mimochodom som robil vlastny vyskum o tom ako dlho na Slovensku bol vedizmus a som sa dopatral ze este pred zaciatkom 1 sv vojny boli na SLovensku dedinky pod tatrami cisto vedicke, take v horach skryte. Takze bajky o tom, ze Cyril a Metod nam priniesli krestanstvo su blud. Slovansky narod toto ucenie odmietol, co je jasne vyjadrene absenciou historickych udalosti v krestanskom dejepise od roku 990 po 1100. Tjs za 100 rokov vykynozili biblicky projekt. Avsak potom sa dostal naspat, pretoze ludia viac degenerovali a mysleli si ze to je nieco IN a COOL, podobne ako dnesne LGBT, BLM a pod. Takze realny pohlad je taky, ze na Slovensku vedizmus trval velmi dlho, hlavne ho treba hladat u obycajnych ludi ako tesari, bacovia a podobne. Este v 18 st tu bol zivy. Ale v mestach, kde vycinali babky biblickeho projektu, bol vytlaceny ovela skor. Ved to boli prave madarski zemepeani, co nanucovali krestanstvo nasim ludom. Aj napriek tomu vsetkemu, sa stale najdu ludia, co vam do kostola nepojdu, co veria v cosi co sa nabozesntvom ani nazvat neda, co maju triezvy nazor na vsetko, co vedia ako je svet ustrojeny, co si to kdesi nastudovali a dokazu vyvracat bludy sirene fararmi a pritom teologicke vzdelanie nemaju! A to je navrat k tym pocitakom vedizmu, kedy to nebola zbierka bohov, ritualov a neviem coho, ale boli to svetonazorove informacie o tom ako je ustrojeny nas svet. Pridavok , mojzis s rohami z kezmarku![610e17a349da8](serve/attachment&path=610e17a349da8) Nadoba s perunovou hviezdou ![610e17e901223](serve/attachment&path=610e17e901223) Kto vie, co ma hladat ten vidi. Kto nevie co ma hladat, ten si mysli, ze pochadzem z opice.

Vestenie z cisel z hviezd netreba podcenovat


veštenie z čísel a hviezd je podvod, je to pôvodný koncept, z ktorého sa vyvinula dnešná metodika GP.


[quote="pid:28577, uid:106"]Vestenie z cisel z hviezd netreba podcenovat[/quote] veštenie z čísel a hviezd je podvod, je to pôvodný koncept, z ktorého sa vyvinula dnešná metodika GP.

veštenie z čísel a hviezd je podvod, je to pôvodný koncept, z ktorého sa vyvinula dnešná metodika GP.


Veľký omyl. GP iba využíva neznalosť numerológie a astrológie ostatných.


[quote="pid:28638, uid:644"]veštenie z čísel a hviezd je podvod, je to pôvodný koncept, z ktorého sa vyvinula dnešná metodika GP.[/quote] Veľký omyl. GP iba využíva neznalosť numerológie a astrológie ostatných.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 7. 8. 2021 o 18:08

Pravoslavie je preto pestovane v Rusku, lebo ma aspon trosicku zo stareho vedizmu.

to je úplný blud, vedizmus je podvrh, vytvorený okolo roku 2003 na základe beletristicko - sektárskej publikácie Slovano árijské védy. je to nový falošný koncept ako infiltrovať babylonských bohov do slovanského prostredia a rozbiť jednotu v ruskom pravosláví. To isté mal v pláne Göbbels s jehovizmom, akurát mu Rusi nedali možnosť.


[quote="pid:28577, uid:106"]Pravoslavie je preto pestovane v Rusku, lebo ma aspon trosicku zo stareho vedizmu.[/quote] to je úplný blud, vedizmus je podvrh, vytvorený okolo roku 2003 na základe beletristicko - sektárskej publikácie Slovano árijské védy. je to nový falošný koncept ako infiltrovať babylonských bohov do slovanského prostredia a rozbiť jednotu v ruskom pravosláví. To isté mal v pláne Göbbels s jehovizmom, akurát mu Rusi nedali možnosť.
Upravené 7. 8. 2021 o 18:21

GP iba využíva neznalosť numerológie a astrológie ostatných.


nezmysel, viem to historicky doložiť. kagani zakladali svoju moc na oblbovaní menej rozvinutých stepných národov tvrdením, že veštia z hviezd a keď im "z hviezd" poradili, kde majú ísť lúpiť a bola bohatá korisť, schopnosť kaganov bola v ich očiach potvrdená. V skutočnosti boli súčasťou tajnej siete bielej vetvy GP a svoje informácie čerpali od rozviedky, správy sa posielali cez kuriérov v rámci kupeckých karaván. v tej dobe nikto nechápal, že by mohlo existovať niečo ako pošta po celom známom svete, a tak kagani skutočne vedeli veci pre stepných chánov nepochopiteľné. Ale celkom určite to neťahali z klobúka, ani nevypočítali z čísel, či hviezd, to bola len báchorka, aby utajili existenciu svojej rozviedky a tajnej siete.Tak dokázali kagani smerovať výboje stepných národov tam, kde to pre nadnárodnú politiku potrebovali. Tam treba hľadať dôvod nájazdov Hunov, Maďarov, Avarov,ale aj Ottomanov...


[quote="pid:28642, uid:623"]GP iba využíva neznalosť numerológie a astrológie ostatných.[/quote] nezmysel, viem to historicky doložiť. kagani zakladali svoju moc na oblbovaní menej rozvinutých stepných národov tvrdením, že veštia z hviezd a keď im "z hviezd" poradili, kde majú ísť lúpiť a bola bohatá korisť, schopnosť kaganov bola v ich očiach potvrdená. V skutočnosti boli súčasťou tajnej siete bielej vetvy GP a svoje informácie čerpali od rozviedky, správy sa posielali cez kuriérov v rámci kupeckých karaván. v tej dobe nikto nechápal, že by mohlo existovať niečo ako pošta po celom známom svete, a tak kagani skutočne vedeli veci pre stepných chánov nepochopiteľné. Ale celkom určite to neťahali z klobúka, ani nevypočítali z čísel, či hviezd, to bola len báchorka, aby utajili existenciu svojej rozviedky a tajnej siete.Tak dokázali kagani smerovať výboje stepných národov tam, kde to pre nadnárodnú politiku potrebovali. Tam treba hľadať dôvod nájazdov Hunov, Maďarov, Avarov,ale aj Ottomanov...

nezmysel, viem to historicky doložiť.

Tys asi nečetl DVTR viď? Jinak, jako konceptuál bys to nemohl vyslovit. V DVTR se jednoznačně mluví o astrologii, jako o disciplíně, která by se měla vyučovat.


[quote="pid:28646, uid:644"]nezmysel, viem to historicky doložiť.[/quote] Tys asi nečetl DVTR viď? Jinak, jako konceptuál bys to nemohl vyslovit. V DVTR se jednoznačně mluví o astrologii, jako o disciplíně, která by se měla vyučovat.
Upravené 7. 8. 2021 o 18:24

mojzis s rohami z kezmarku

je nepochybné, že červení organizovali nenávisť proti Židom, totiž červení a bieli v minulosti viedli medzi sebou v extrémnom prípade aj vojny, konkrétne keď išlo o kontrolu svetového obchodu alebo o odstránenie staršieho keltského konceptu novším latinským.


Nadoba s perunovou hviezdou


odkiaľ čerpáš istotu, že tí, čo ti tvrdia že toto je "Perúnova hviezda", neklamú? hviezda je západný okultný symbol, Slovania nepoužívali takú symboliku. Slovania si brali príklady na umeleckú činnosť výlučne v prírode. Nejde o nič iné, ako jednoduchý kvetový motív. Vyraziť motív do plechu je dosť zložitá vec, veľmi vymýšľať vzhľadom na dobové technické možnosti nemohli.


[quote="pid:28577, uid:106"]mojzis s rohami z kezmarku[/quote] je nepochybné, že červení organizovali nenávisť proti Židom, totiž červení a bieli v minulosti viedli medzi sebou v extrémnom prípade aj vojny, konkrétne keď išlo o kontrolu svetového obchodu alebo o odstránenie staršieho keltského konceptu novším latinským. [quote="pid:28577, uid:106"]Nadoba s perunovou hviezdou[/quote] odkiaľ čerpáš istotu, že tí, čo ti tvrdia že toto je "Perúnova hviezda", neklamú? hviezda je západný okultný symbol, Slovania nepoužívali takú symboliku. Slovania si brali príklady na umeleckú činnosť výlučne v prírode. Nejde o nič iné, ako jednoduchý kvetový motív. Vyraziť motív do plechu je dosť zložitá vec, veľmi vymýšľať vzhľadom na dobové technické možnosti nemohli.

hviezda je západný okultný symbol,
Je to perunova hviezda, znak zivota, slnka, pozri sa na kvety ako rastu ... ked v nich nevidis tu hviezdu tak skus navstivit ocneho. Ten symbol sa v prirode vyskytuje velmi casto. Inak ako tak citam tvoje prispevky, tak ta bavi diverzna cinnost? Co tak zobrat do ruky knihu namiesto klavesnice?


[quote="pid:28650, uid:644"]hviezda je západný okultný symbol,[/quote]Je to perunova hviezda, znak zivota, slnka, pozri sa na kvety ako rastu ... ked v nich nevidis tu hviezdu tak skus navstivit ocneho. Ten symbol sa v prirode vyskytuje velmi casto. Inak ako tak citam tvoje prispevky, tak ta bavi diverzna cinnost? Co tak zobrat do ruky knihu namiesto klavesnice?

tak ono s tou astrologiou, podla mna je to ako s kalendarom. Pri urcitom zoskupeni hviezd/planet/suhvezdi proste sa otvaraju urcite energeticke kanaly, ktore mavaju casto prejav na hmotnom svete, ked nicim inym tak ovplyvnenim nalady ludi.....Baran/snezienky v kalendari/jar/zaciatok....vsetko rasi, puci....uplne ina nalada aj pre posledneho materialistu ako v zime Kozoroh/sneh/zima/staroba. Ale cim je clovek viac rozvinuty, tym menej podlieha na instinktivnej urovni prirodnym javom ale robi tom skor uvedomelo. Je mozne a pravdepodobne, ze kazda kultura mala svoju podobu zverokruhu a dokazala v nej urcitym sposobo citat. Ale pochopit mozes viac menej len v takej miere, v akej to mas u seba usporiadane, nemozes pochopit nieco nad tvoju kapacitu len tak sam od seba (typicky Indiani, ktori boli varovani samanmi o prichode bielych, ale nedokazali si ani predstavit, co to pre nich znamena). Ak mas info este cez rozviedku, tvoje info su presnejsie a cielenejsie. Ak na oracle911 niekto hovoril, ze kriticke obdobie pre nas nastava august-oktober a dalsi povie ze to je len preto, ze 5 planet je retre (teda "cuva"smile, tak to pre niekoho moze znamenat vedomost pri ktorej sa pripravi, na niekoho ineho len taku blbost a niekoho len akademicku zaujimavost....a mozno kazdy bude mat aj podla toho skusenost. Nie kazda trauma kazdeho boli


tak ono s tou astrologiou, podla mna je to ako s kalendarom. Pri urcitom zoskupeni hviezd/planet/suhvezdi proste sa otvaraju urcite energeticke kanaly, ktore mavaju casto prejav na hmotnom svete, ked nicim inym tak ovplyvnenim nalady ludi.....Baran/snezienky v kalendari/jar/zaciatok....vsetko rasi, puci....uplne ina nalada aj pre posledneho materialistu ako v zime Kozoroh/sneh/zima/staroba. Ale cim je clovek viac rozvinuty, tym menej podlieha na instinktivnej urovni prirodnym javom ale robi tom skor uvedomelo. Je mozne a pravdepodobne, ze kazda kultura mala svoju podobu zverokruhu a dokazala v nej urcitym sposobo citat. Ale pochopit mozes viac menej len v takej miere, v akej to mas u seba usporiadane, nemozes pochopit nieco nad tvoju kapacitu len tak sam od seba (typicky Indiani, ktori boli varovani samanmi o prichode bielych, ale nedokazali si ani predstavit, co to pre nich znamena). Ak mas info este cez rozviedku, tvoje info su presnejsie a cielenejsie. Ak na oracle911 niekto hovoril, ze kriticke obdobie pre nas nastava august-oktober a dalsi povie ze to je len preto, ze 5 planet je retre (teda "cuva"), tak to pre niekoho moze znamenat vedomost pri ktorej sa pripravi, na niekoho ineho len taku blbost a niekoho len akademicku zaujimavost....a mozno kazdy bude mat aj podla toho skusenost. Nie kazda trauma kazdeho boli

tak ono s tou astrologiou, podla mna je to ako s kalendarom. Pri urcitom zoskupeni hviezd/planet/suhvezdi proste sa otvaraju urcite energeticke kanaly, ktore mavaju casto prejav na hmotnom svete, ked nicim inym tak ovplyvnenim nalady ludi.....

existuje lunární kalendář cyklů měsíce, podle něj je měsíc rozdělen po 28 dnech, 14 D(dorůstající), 14 C(couvající), Nov a Úplněk. V určité dny se začíná s léčbou nebo projekty, kombinuje se vhodná strava, barva oblečení má také vliv na účinek, jsou určité dny přiřazené kořenu, jiné květu...
Cyklické rytmy se opakují a mají své vrcholy, ty by jsme se měli naučit využívat pro usměrňování "náhody" ve prospěch božího díla.
Já jsem četl a mohu doporučit:
Neznámá moc Luny 1 - Vliv cyklu Měsíce na naše zdraví - Johanna Paunggerová, Thomas Poppe(kniha už není v prodeji a nemá aktuální lunární kalendář, ale autoři mají více knih)
Info o knize:
https://knihy.heureka.cz/neznama-moc-luny-1-vliv-cyklu-mesice-na-nase-zdravi-johanna-paunggerova-thomas-poppe/#recenze


[quote="pid:28711, uid:187"]tak ono s tou astrologiou, podla mna je to ako s kalendarom. Pri urcitom zoskupeni hviezd/planet/suhvezdi proste sa otvaraju urcite energeticke kanaly, ktore mavaju casto prejav na hmotnom svete, ked nicim inym tak ovplyvnenim nalady ludi.....[/quote] existuje lunární kalendář cyklů měsíce, podle něj je měsíc rozdělen po 28 dnech, 14 D(dorůstající), 14 C(couvající), Nov a Úplněk. V určité dny se začíná s léčbou nebo projekty, kombinuje se vhodná strava, barva oblečení má také vliv na účinek, jsou určité dny přiřazené kořenu, jiné květu... Cyklické rytmy se opakují a mají své vrcholy, ty by jsme se měli naučit využívat pro usměrňování "náhody" ve prospěch božího díla. Já jsem četl a mohu doporučit: Neznámá moc Luny 1 - Vliv cyklu Měsíce na naše zdraví - Johanna Paunggerová, Thomas Poppe(kniha už není v prodeji a nemá aktuální lunární kalendář, ale autoři mají více knih) Info o knize: https://knihy.heureka.cz/neznama-moc-luny-1-vliv-cyklu-mesice-na-nase-zdravi-johanna-paunggerova-thomas-poppe/#recenze
Upravené 8. 8. 2021 o 12:00

tak ono s tou astrologiou, podla mna je to ako s kalendarom.

Myslím, že dokazovat fungování astrologie není potřeba nějak složitě. Stačí se podívat na naše nejbližší nebeské těleso, kterým je Měsíc. Co zná každý z nás je vliv Měsíce na příliv a odliv. Nebo ještě něco bližšího k nám je každoměsíční menstruace u žen. A to jsou jen dva viditelné důkazy vlivu vesmírného tělesa.
Takže pokud vidíme vliv Měsíce, dá se s určitostí předpokládat, že vliv mají i ostatní nebeská tělesa.
Závěrem, tvrdit, že astrologie je blud, je jako tvrdit, že mořský příliv a odliv neexistuje, stejně jako neexistuje menstruace u žen.


[quote="pid:28711, uid:187"]tak ono s tou astrologiou, podla mna je to ako s kalendarom.[/quote] Myslím, že dokazovat fungování astrologie není potřeba nějak složitě. Stačí se podívat na naše nejbližší nebeské těleso, kterým je Měsíc. Co zná každý z nás je vliv Měsíce na příliv a odliv. Nebo ještě něco bližšího k nám je každoměsíční menstruace u žen. A to jsou jen dva viditelné důkazy vlivu vesmírného tělesa. Takže pokud vidíme vliv Měsíce, dá se s určitostí předpokládat, že vliv mají i ostatní nebeská tělesa. Závěrem, tvrdit, že astrologie je blud, je jako tvrdit, že mořský příliv a odliv neexistuje, stejně jako neexistuje menstruace u žen.
Upravené 8. 8. 2021 o 11:56

dokazovat fungování astrologie není potřeba nějak složitě


Pod Astrologií rozumím působení různých polí přicházejíc z vesmíru, z hvězd na pole planety, přírody až ke konkrétnímu člověku. Snaží se tedy nějak přečíst kmitání některých frekvencí ve vesmíru. Pak vznikají dvě otázky:


1) Nakolik jsou výsledky jejich pozorování správné?
(Bylo by velmi žádoucí vědět jak vznikla původní astrologie, empiricky /zápisem a sledováním/ nebo vědecky /dříve uměli měřit ty pole/ a jestli původně správné výsledky se v průběhu dějin nedeformovali a nebo mohlo dojít ve vesmíru ke změnám.)


2) Jak moc to ovlivňuje chování konkrétního člověka nebo přírody nebo sociálních super systému?


Astrologie může vybrat vhodné období pro nějakou činnost nebo upozorňovat na nějaké útlumy, kdy hrozí nehody a katastrofy. Jenže dnes se v mnoha případech jednotliví astrologové snaží uhodnout všechno z mála a proto získala astrologie pověst šarlatanství.


Velmi výstižná je komedie "Jáchyme hoď ho do stroje", kdy hrdina měl informaci o svých dobrých a špatných dnech a to mu pomohlo změnit život k lepšímu a získat celoživotní partnerku a založit rodinu. Na konci filmu se ukáže, že hrdina jednal celou dobu podle nesprávných informací (špatného "horoskopu" ). Docela vtipné, komedie potvrzuje, že existují bio-pole (kdyby to nevzal hrdina v úvahu tak svůj život nedokáže změnit), které nás ovlivňují. Jenže a v tom je pointa, je tu velmi silná zpětná vazba, kdy svou vůli (nebo vírou) můžeme působení vnějších polí přetlačit a vibrovat vlastním bio-polem podle svého rozhodnutí a působit tak významně na kvalitu svého života, potažmo celé společnosti.


Na vesmír "nahlížím" jako na velmi složitou kmitající soustavu (obsahující nezměrné množství frekvencí různé intenzity). Vhodná frekvence s dostatečnou intenzitou může tu kmitající soustavu přeladit na jiné fungování (třeba lidštější) - takový mám obrázek o podstatě "magie" celkově.


[quote="pid:28716, uid:312"]dokazovat fungování astrologie není potřeba nějak složitě[/quote] Pod Astrologií rozumím působení různých polí přicházejíc z vesmíru, z hvězd na pole planety, přírody až ke konkrétnímu člověku. Snaží se tedy nějak přečíst kmitání některých frekvencí ve vesmíru. Pak vznikají dvě otázky: 1) Nakolik jsou výsledky jejich pozorování správné? (Bylo by velmi žádoucí vědět jak vznikla původní astrologie, empiricky /zápisem a sledováním/ nebo vědecky /dříve uměli měřit ty pole/ a jestli původně správné výsledky se v průběhu dějin nedeformovali a nebo mohlo dojít ve vesmíru ke změnám.) 2) Jak moc to ovlivňuje chování konkrétního člověka nebo přírody nebo sociálních super systému? Astrologie může vybrat vhodné období pro nějakou činnost nebo upozorňovat na nějaké útlumy, kdy hrozí nehody a katastrofy. Jenže dnes se v mnoha případech jednotliví astrologové snaží uhodnout všechno z mála a proto získala astrologie pověst šarlatanství. Velmi výstižná je komedie "Jáchyme hoď ho do stroje", kdy hrdina měl informaci o svých dobrých a špatných dnech a to mu pomohlo změnit život k lepšímu a získat celoživotní partnerku a založit rodinu. Na konci filmu se ukáže, že hrdina jednal celou dobu podle nesprávných informací (špatného "horoskopu" ). Docela vtipné, komedie potvrzuje, že existují bio-pole (kdyby to nevzal hrdina v úvahu tak svůj život nedokáže změnit), které nás ovlivňují. Jenže a v tom je pointa, je tu velmi silná zpětná vazba, kdy svou vůli (nebo vírou) můžeme působení vnějších polí přetlačit a vibrovat vlastním bio-polem podle svého rozhodnutí a působit tak významně na kvalitu svého života, potažmo celé společnosti. Na vesmír "nahlížím" jako na velmi složitou kmitající soustavu (obsahující nezměrné množství frekvencí různé intenzity). Vhodná frekvence s dostatečnou intenzitou může tu kmitající soustavu přeladit na jiné fungování (třeba lidštější) - takový mám obrázek o podstatě "magie" celkově.
Upravené 8. 8. 2021 o 17:54

2) Jakou moc to ovlivňuje chování konkrétního člověka nebo přírody nebo sociálních super systémů?


zatím bych zůstal u toho měsíce, protože je to u něj nejviditelnější:


  1. když budu plánovat operaci, dám její termín po úplňku, aby rána méně krvácela a dobře se v následujících 2 týdnech hojila

  2. sázet rostliny bych měl za ubývajícího měsíce, energie a vlhkost se stahuje ke kořenům, sklízet při úplňku, na vrcholu kdy je energie v plodu nebo květu.

  3. Nejvhodnější doba na začátek nových projektů je Nov, protože energie(voda) začíná stoupat. Lidské tělo je z velké části tvořeno právě vodou.


https://www.centrum-o-zdravi.cz/blog/zajimavosti/muze-nase-telo-fungovat-bez-vody


ale kdo by dneska koukal jak jde měsíc :-)


Doplnění o vodě: Masaru Emoto naučil miliony lidí po celém světě milovat čistou vodu. Voda má paměť.
https://www.zenysro.cz/blogy/zdravi-a-zivotni-styl/masaru-emoto-naucil-miliony-lidi-po-celem-svete-milovat-cistou-vodu-voda-ma-pamet-promlouvejme-mile-k-vode-co-pijeme


[quote="pid:28772, uid:426"]2) Jakou moc to ovlivňuje chování konkrétního člověka nebo přírody nebo sociálních super systémů?[/quote] zatím bych zůstal u toho měsíce, protože je to u něj nejviditelnější: 1. když budu plánovat operaci, dám její termín po úplňku, aby rána méně krvácela a dobře se v následujících 2 týdnech hojila 2. sázet rostliny bych měl za ubývajícího měsíce, energie a vlhkost se stahuje ke kořenům, sklízet při úplňku, na vrcholu kdy je energie v plodu nebo květu. 3. Nejvhodnější doba na začátek nových projektů je Nov, protože energie(voda) začíná stoupat. Lidské tělo je z velké části tvořeno právě vodou. https://www.centrum-o-zdravi.cz/blog/zajimavosti/muze-nase-telo-fungovat-bez-vody ale kdo by dneska koukal jak jde měsíc :-) Doplnění o vodě: Masaru Emoto naučil miliony lidí po celém světě milovat čistou vodu. Voda má paměť. https://www.zenysro.cz/blogy/zdravi-a-zivotni-styl/masaru-emoto-naucil-miliony-lidi-po-celem-svete-milovat-cistou-vodu-voda-ma-pamet-promlouvejme-mile-k-vode-co-pijeme
Upravené 8. 8. 2021 o 19:05

s tou astrologiou, podla mna je to ako s kalendarom


presne tak, ide o fyzikálne pôsobenie planét a telies, veď aj Mesiac spôsobuje príliv, ale žiadne čítanie osudov z hviezd neexistuje, podvodník ktorý sa vyznal, mohol v minulosti javy ako zatmenie zneužiť, aby sa vyhlásil za čarodejníka s nadprirodzenými schopnosťami a votrel sa do priazne nejakého vládcu. ak mal ešte rozviedku ako zdroj ďalších informácií, tak bola ilúzia (takmer) dokonalá. o tých, ktorí skončili na škripci, alebo iným nepekným spôsobom, keď sa ich podvod prevalil, pekné rozprávky nehovoria, ale určite ich bolo nemálo.


[quote="pid:28711, uid:187"]s tou astrologiou, podla mna je to ako s kalendarom[/quote] presne tak, ide o fyzikálne pôsobenie planét a telies, veď aj Mesiac spôsobuje príliv, ale žiadne čítanie osudov z hviezd neexistuje, podvodník ktorý sa vyznal, mohol v minulosti javy ako zatmenie zneužiť, aby sa vyhlásil za čarodejníka s nadprirodzenými schopnosťami a votrel sa do priazne nejakého vládcu. ak mal ešte rozviedku ako zdroj ďalších informácií, tak bola ilúzia (takmer) dokonalá. o tých, ktorí skončili na škripci, alebo iným nepekným spôsobom, keď sa ich podvod prevalil, pekné rozprávky nehovoria, ale určite ich bolo nemálo.
Upravené 9. 8. 2021 o 08:50

tvrdit, že astrologie je blud, je jako tvrdit, že mořský příliv a odliv neexistuje, stejně jako neexistuje menstruace u žen


myslím, že sme sa nepochopili, ja nepopieram fyzikálny vplyv Mesiaca a iných vesmírnych javov na človeka a celú biosféru (astronómia, biológia), ale to, že je možné z hviezd vyčítať budúcnosť, osud človeka atd. (astrológia). v tomto kontexte je to blud, nie je to možné, ale v minulosti sa také tvrdenie zneužívalo napr. kaganmi voči stepným národom na území dnešnej RF.


[quote="pid:28716, uid:312"]tvrdit, že astrologie je blud, je jako tvrdit, že mořský příliv a odliv neexistuje, stejně jako neexistuje menstruace u žen[/quote] myslím, že sme sa nepochopili, ja nepopieram fyzikálny vplyv Mesiaca a iných vesmírnych javov na človeka a celú biosféru (astronómia, biológia), ale to, že je možné z hviezd vyčítať budúcnosť, osud človeka atd. (astrológia). v tomto kontexte je to blud, nie je to možné, ale v minulosti sa také tvrdenie zneužívalo napr. kaganmi voči stepným národom na území dnešnej RF.
Upravené 8. 8. 2021 o 20:18

Je to perunova hviezda, znak zivota, slnka, pozri sa na kvety ako rastu

a ja tvrdím, že je to výmysel to s tou Perúnovou hviezdou, ako mi vydokladuješ že máš pravdu? že sa to píše v Slovano árijských védach - modernej knižke neznámeho pôvodu? kto má zdrojovú základňu produkovať také kvalitné fejky ako SAV? faktologicky SAV neobstojí a dôkazy nie sú. ako mám takej špekulácii veriť? len preto, že je to hrubá kniha s peknými obrázkami? potrebujem poznať zdroj informácie a autori SAV ho odmietli vydať na vedecké skúmanie. všetci máme radi rozprávky, ale uveriť niečomu takému smrdí riadeným poblúdením. tu obzvlášť platí: «dôveruj, ale preveruj», ale tiež «nikdy nepodceňuj inteligentného a motivovaného protivníka».


problém je nejednota v zobrazovaní onej "Perúnovej hviezdy", na tejto anglickej stránke https://berserkheroes.ru/sk/remont-v-vannojj-komnate/obereg-svarogov-krest-obereg-alatyr-alatyr-obereg/ sa to zobrazuje ako kríž, ktorý sa v heraldike nazýva 11. gekerbtes Kreuz (), ktorý je veľmi podobný známemu maltézskemu krížu.


na tejto SK stránke sa popisuje ako šesťcípy kvetový vzor v kruhu http://www.somslovan.sk/symboly-slovanov/ o tom sa asi teraz bavíme... lenže v texte sú zjavné dôkazy, že celé neoslovanstvo je egyptský kult schovaný za falošnú slovanskú symboliku: «Tento útvar bol nájdený v mnohých kultúrach v rámci duchovných praktík, ale aj v rámci umenia. Napr. v Osirisovom chráme v Abydose v Egypte alebo v Indii, aj v Číne, Japonsku či Mexiku.» Aký jasnejší podpis GP chcete nájsť? Chcete to doskúmať? Dôjdete až k Baalovi do Babylonu...


So staroslovienskou kultúrou to nemá nič spoločné, je to infiltrácia babylonského kultu s egyptskými modifikáciami do gréckeho a odtiaľ do slovanského prostredia. Perún nie je nič iné, ako grécky Zeus a ten je totožý s egyptským Osirisom.


Významný je aj počet lúčov, u Slovanov by som očakával 8, nie 6. lebo osemuholník je základný stavebný princíp v drevených sakrálnych stavbách. Z hľadiska harmonických frekvencií sa staré chrámy robili na pôdoryse 2x1 meter a násobky, násobilo sa 2. Číslo 2 sa dá chápať aj ako základ rodiny - muž a žena. Za dokonalé číslo sa v štruktúrach GP ale považuje 3, nie 2. Tá šestka je preto hybrid z 2 a 3 a ako vieme pre pravých kresťanov, ktorí "pravo slávia" je 6 symbolom Zla.


Ja som videl presne taký symbol v Rakúsku v oblasti, ktorá bola najprv keltská a potom latinská pápežsko-benátska, ale nie slovanská!!!


[quote="pid:28678, uid:106"]Je to perunova hviezda, znak zivota, slnka, pozri sa na kvety ako rastu[/quote] a ja tvrdím, že je to výmysel to s tou Perúnovou hviezdou, ako mi vydokladuješ že máš pravdu? že sa to píše v Slovano árijských védach - modernej knižke neznámeho pôvodu? kto má zdrojovú základňu produkovať také kvalitné fejky ako SAV? faktologicky SAV neobstojí a dôkazy nie sú. ako mám takej špekulácii veriť? len preto, že je to hrubá kniha s peknými obrázkami? potrebujem poznať zdroj informácie a autori SAV ho odmietli vydať na vedecké skúmanie. všetci máme radi rozprávky, ale uveriť niečomu takému smrdí riadeným poblúdením. tu obzvlášť platí: «dôveruj, ale preveruj», ale tiež «nikdy nepodceňuj inteligentného a motivovaného protivníka». problém je nejednota v zobrazovaní onej "Perúnovej hviezdy", na tejto anglickej stránke https://berserkheroes.ru/sk/remont-v-vannojj-komnate/obereg-svarogov-krest-obereg-alatyr-alatyr-obereg/ sa to zobrazuje ako kríž, ktorý sa v heraldike nazýva 11. gekerbtes Kreuz (https://en.wikipedia.org/wiki/File:Heraldic_crosses_Stroehl.png), ktorý je veľmi podobný známemu maltézskemu krížu. na tejto SK stránke sa popisuje ako šesťcípy kvetový vzor v kruhu http://www.somslovan.sk/symboly-slovanov/ o tom sa asi teraz bavíme... lenže v texte sú zjavné dôkazy, že celé neoslovanstvo je egyptský kult schovaný za falošnú slovanskú symboliku: «Tento útvar bol nájdený v mnohých kultúrach v rámci duchovných praktík, ale aj v rámci umenia. Napr. v Osirisovom chráme v Abydose v Egypte alebo v Indii, aj v Číne, Japonsku či Mexiku.» Aký jasnejší podpis GP chcete nájsť? Chcete to doskúmať? Dôjdete až k Baalovi do Babylonu... So staroslovienskou kultúrou to nemá nič spoločné, je to infiltrácia babylonského kultu s egyptskými modifikáciami do gréckeho a odtiaľ do slovanského prostredia. Perún nie je nič iné, ako grécky Zeus a ten je totožý s egyptským Osirisom. Významný je aj počet lúčov, u Slovanov by som očakával 8, nie 6. lebo osemuholník je základný stavebný princíp v drevených sakrálnych stavbách. Z hľadiska harmonických frekvencií sa staré chrámy robili na pôdoryse 2x1 meter a násobky, násobilo sa 2. Číslo 2 sa dá chápať aj ako základ rodiny - muž a žena. Za dokonalé číslo sa v štruktúrach GP ale považuje 3, nie 2. Tá šestka je preto hybrid z 2 a 3 a ako vieme pre pravých kresťanov, ktorí "pravo slávia" je 6 symbolom Zla. Ja som videl presne taký symbol v Rakúsku v oblasti, ktorá bola najprv keltská a potom latinská pápežsko-benátska, ale nie slovanská!!!
Upravené 9. 8. 2021 o 11:40

tak to pre niekoho moze znamenat vedomost pri ktorej sa pripravi, na niekoho ineho len taku blbost a niekoho len akademicku zaujimavost....a mozno kazdy bude mat aj podla toho skusenost. Nie kazda trauma kazdeho boli


niečo podobné tvrdil Marx - sociálne konštrukty sa tvoria na základe reálneho života ľudí v danom kontexte rozvoja výroby a vzdelanosti. preto odmietol Hegela, ktorý staval na dohadoch a sústredil sa na reálny život chudoby, v ťažkom živote ktorej videl dôvod na spoločenskú zmenu. ďalej tvrdil, že priama demokracia odstráni rozkol medzi človekom a štátom a štát samovoľne zanikne, lebo už nebude potrebný.


tieto jeho myšlienky mali závažné dopady na fungovanie GP:


  • začal ich dehonestovať v dave tým, že ich zatiahol do extrému cez falošný neomarxizmus, lebo ohrozujú jeho koncept; marxizmus bol označený za spoločenskú diskvalifikáciu aby sa zakrylo, že Stalinský socializmus je spravodlivejší a lepší koncept ako parazitický koncept GP
  • zakomponoval Marxovu filozofiu do konceptu - dnešného modelu oligarchického kapitalizmu
  • nahradenie chudoby pocitom dostatku lacného nekvalitného tovaru odstránilo pálčivý dôvod na zmenu, preto je ťažké mobilizovať ľudí na akékoľvek demonštrácie a GP má so svojou zdrojovou základňou úplnú kontrolu.
  • priama demokracia je propagovaná riadenou opozíciou ako východisko z krízy, chýba ale uvedomenie, že to znamená aj likvidáciu štátov, ktoré sú hlavnou obranou národov proti útlaku nadnárodnej elity, inými slovami bez štátu by všetko riadili výlučne inštitúcie Sorosovho typu a jednotliví občania tomu nedokážu čeliť. likvidácia národných štátov je momentálne hlavná agenda GP na 6. až 3. priorite.

[quote="pid:28711, uid:187"]tak to pre niekoho moze znamenat vedomost pri ktorej sa pripravi, na niekoho ineho len taku blbost a niekoho len akademicku zaujimavost....a mozno kazdy bude mat aj podla toho skusenost. Nie kazda trauma kazdeho boli[/quote] niečo podobné tvrdil Marx - sociálne konštrukty sa tvoria na základe reálneho života ľudí v danom kontexte rozvoja výroby a vzdelanosti. preto odmietol Hegela, ktorý staval na dohadoch a sústredil sa na reálny život chudoby, v ťažkom živote ktorej videl dôvod na spoločenskú zmenu. ďalej tvrdil, že priama demokracia odstráni rozkol medzi človekom a štátom a štát samovoľne zanikne, lebo už nebude potrebný. tieto jeho myšlienky mali závažné dopady na fungovanie GP: - začal ich dehonestovať v dave tým, že ich zatiahol do extrému cez falošný neomarxizmus, lebo ohrozujú jeho koncept; marxizmus bol označený za spoločenskú diskvalifikáciu aby sa zakrylo, že Stalinský socializmus je spravodlivejší a lepší koncept ako parazitický koncept GP - zakomponoval Marxovu filozofiu do konceptu - dnešného modelu oligarchického kapitalizmu - nahradenie chudoby pocitom dostatku lacného nekvalitného tovaru odstránilo pálčivý dôvod na zmenu, preto je ťažké mobilizovať ľudí na akékoľvek demonštrácie a GP má so svojou zdrojovou základňou úplnú kontrolu. - priama demokracia je propagovaná riadenou opozíciou ako východisko z krízy, chýba ale uvedomenie, že to znamená aj likvidáciu štátov, ktoré sú hlavnou obranou národov proti útlaku nadnárodnej elity, inými slovami bez štátu by všetko riadili výlučne inštitúcie Sorosovho typu a jednotliví občania tomu nedokážu čeliť. likvidácia národných štátov je momentálne hlavná agenda GP na 6. až 3. priorite.
Upravené 9. 8. 2021 o 11:42

Darwin patril k britskej verchuške, musíme pripustiť možnosť, že darwinizmus je čiastočne ideologická, čiastočne vedecká teória. povestné jedovaté 1% lži sa skrýva v téze "the fittest survive", čo je v priamej opozícii s ľudskosťou a pri extrémnej implementácii z nej priamo odvodíme eugeniku a ideológiu "životnej sily". Myšlienka "rozvoja druhov" je pravdivá, ale rakovinový princíp "prežijú najsilnejší" treba revidovať na


  1. organizmus sa množí, kým nevyužije celý svoj životný priestor
  2. ak organizmus zničí svoje životné prostredie, neprežije
  3. človek je slabé zviera, preto musí využívať kolektívne princípy - kultúru a múdrosť generácií aby prežil, pri individualizme neprežije.

[quote="pid:28369, uid:644"]Darwin patril k britskej verchuške, musíme pripustiť možnosť, že darwinizmus je čiastočne ideologická, čiastočne vedecká teória. povestné jedovaté 1% lži sa skrýva v téze "the fittest survive", čo je v priamej opozícii s ľudskosťou a pri extrémnej implementácii z nej priamo odvodíme eugeniku a ideológiu "životnej sily". Myšlienka "rozvoja druhov" je pravdivá, ale rakovinový princíp "prežijú najsilnejší" treba revidovať na 1. organizmus sa množí, kým nevyužije celý svoj životný priestor 2. ak organizmus zničí svoje životné prostredie, neprežije 3. človek je slabé zviera, preto musí využívať kolektívne princípy - kultúru a múdrosť generácií aby prežil, pri individualizme neprežije.[/quote]

Vhodná frekvence s dostatečnou intenzitou může tu kmitající soustavu přeladit na jiné fungování


vynikajúce, presne viera v to, že všetko kmitá a keď človek nájde súzvuk s kmitaním prírody a spoločnosti, nájde šťastie, to je pravá viera starých slovanských národov, nie védické výmysly templárov a anglo-holandských slobodomurárov...


napr. v starých časoch nikto nevraždil a nelúpil, lebo ľudia verili, že keď si privlastnia vec po zavraždenom, dostanú sa do zlej harmónie so svetom a ich celý život skrachuje... možno preto pravoslávie "ladilo" staroslovienskym ľuďom, lebo presadzovalo tieto hodnoty, latinský odklon od pravého slávenia tieto hodnoty otvorene neguje parazitizmom, úžerou a váľaním sa v zlate cirkevných hodnostárov. preto mali úspech asketickí misionári, lebo nebolo na nich vidieť, že ich poslali tí, ktorí myslia úplne opačne...


[quote="pid:28772, uid:426"]Vhodná frekvence s dostatečnou intenzitou může tu kmitající soustavu přeladit na jiné fungování[/quote] vynikajúce, presne viera v to, že všetko kmitá a keď človek nájde súzvuk s kmitaním prírody a spoločnosti, nájde šťastie, to je pravá viera starých slovanských národov, nie védické výmysly templárov a anglo-holandských slobodomurárov... napr. v starých časoch nikto nevraždil a nelúpil, lebo ľudia verili, že keď si privlastnia vec po zavraždenom, dostanú sa do zlej harmónie so svetom a ich celý život skrachuje... možno preto pravoslávie "ladilo" staroslovienskym ľuďom, lebo presadzovalo tieto hodnoty, latinský odklon od pravého slávenia tieto hodnoty otvorene neguje parazitizmom, úžerou a váľaním sa v zlate cirkevných hodnostárov. preto mali úspech asketickí misionári, lebo nebolo na nich vidieť, že ich poslali tí, ktorí myslia úplne opačne...
Upravené 9. 8. 2021 o 11:43

a ja tvrdím, že je to výmysel to s tou Perúnovou hviezdou,
Asi si malo chodil po muzeach Slovenskej kultury ked perunovu hviezdu (kvet zivota) nepoznas. Alebo mozno si nevedel kde sa pozerat. Co som navstivil akekolvek muzea starych obydli, starej kultury, tak tento sybol je vsade. Nad dverami na pistalkach na posteli, proste lud tento symbol pouzival bezne. Tu nie su potrebne ziadne knizky od SAV a neviem coho este, tu staci navstivit muzea a presvedcit sa na vlastne oci. Ludia ten symbol pouzivali este skor ako vysli "Slovansko arijske vedy". Symbol sa da vidiet na roznych predmetoch aj 1000 rokov starych. Na vychodnom slovensku sa ten symbol vola aj Perunica. Neviem ci ty zijes len v obyvacke a nikdy si nevidel nic starsie ako TV ale nechapem odkial prameni tvoj odpor k takym faktom. Ved este moj dedo narodeny v roku 1929 hovorieval "Bodaj by ce PERUN pobil". Takze perun nie je ziadny vymysel "anglosasov z roku 2000". Ked aj potom si budes mysliet, ze je to symbol okultny, ze vsetci co ho pouzivali a poznali boli okultisti, tak to ti len poprajem vela zdaru v zivote ....


[quote="pid:28803, uid:644"]a ja tvrdím, že je to výmysel to s tou Perúnovou hviezdou,[/quote]Asi si malo chodil po muzeach Slovenskej kultury ked perunovu hviezdu (kvet zivota) nepoznas. Alebo mozno si nevedel kde sa pozerat. Co som navstivil akekolvek muzea starych obydli, starej kultury, tak tento sybol je vsade. Nad dverami na pistalkach na posteli, proste lud tento symbol pouzival bezne. Tu nie su potrebne ziadne knizky od SAV a neviem coho este, tu staci navstivit muzea a presvedcit sa na vlastne oci. Ludia ten symbol pouzivali este skor ako vysli "Slovansko arijske vedy". Symbol sa da vidiet na roznych predmetoch aj 1000 rokov starych. Na vychodnom slovensku sa ten symbol vola aj Perunica. Neviem ci ty zijes len v obyvacke a nikdy si nevidel nic starsie ako TV ale nechapem odkial prameni tvoj odpor k takym faktom. Ved este moj dedo narodeny v roku 1929 hovorieval "Bodaj by ce PERUN pobil". Takze perun nie je ziadny vymysel "anglosasov z roku 2000". Ked aj potom si budes mysliet, ze je to symbol okultny, ze vsetci co ho pouzivali a poznali boli okultisti, tak to ti len poprajem vela zdaru v zivote ....
Upravené 9. 8. 2021 o 10:44

že sa to píše v Slovano árijských védach - modernej knižke neznámeho pôvodu? kto má zdrojovú základňu produkovať také kvalitné fejky ako SAV? faktologicky SAV neobstojí a dôkazy nie sú. ako mám takej špekulácii veriť? len preto, že je to hrubá kniha s peknými obrázkami? potrebujem poznať zdroj informácie a autori SAV ho odmietli vydať na vedecké skúmanie.

Tento požadavek je oprávněný.
Ale nejde s jeho pomocí "odepsat" každou "svatou" knihu?


(Mírně odbočím: články pana VK na aeronetu jsou často pečlivě ozdrojované. Zde na fóru jsem některé z nich rozebral, přečetl jsem si cizojazyčné zdroje, a ukázalo se, že výsledný článek byl zavádějící, obsahující rozpory s použitými zdroji.)
(Problém cizojazyčnosti nastává i u svatých knih a jejich zdrojů.)


[quote="pid:28803, uid:644"]že sa to píše v Slovano árijských védach - modernej knižke neznámeho pôvodu? kto má zdrojovú základňu produkovať také kvalitné fejky ako SAV? faktologicky SAV neobstojí a dôkazy nie sú. ako mám takej špekulácii veriť? len preto, že je to hrubá kniha s peknými obrázkami? potrebujem poznať zdroj informácie a autori SAV ho odmietli vydať na vedecké skúmanie.[/quote] Tento požadavek je oprávněný. Ale nejde s jeho pomocí "odepsat" každou "svatou" knihu? (Mírně odbočím: články pana VK na aeronetu jsou často pečlivě ozdrojované. Zde na fóru jsem některé z nich rozebral, přečetl jsem si **cizojazyčné** zdroje, a ukázalo se, že výsledný článek byl zavádějící, obsahující rozpory s použitými zdroji.) (Problém cizojazyčnosti nastává i u svatých knih a jejich zdrojů.)

@analytik
Abych zůstal u tématu - globálny-prediktor-globálne-koncepty/.
1.GP využíval postavení planet na plánování a realizaci řízení, tedy si dělal horoskopy.
2.Že bylo v minulosti i dnes hodně podvodníků nebo agentů je pravda, ale co to mění na funkčnosti nástroje plánování podle postavení hvězd?
3.Slované tyto znalosti měli, znali, vnímali jak země dýchá, nepotřebovali si dělat horoskopy, to jim bylo násilně odebráno a nahrazeno vědou.

A tak se stane, že začneš nazývat cykly měsíce ve vztahu k člověku jako "obyčejný fyzikální jev".
S vírou je to těžké, dovést k vodě můžeš, ale...
Nemusíme přebírat úplně všechno, ale můžeme se poučit a vrátit některé znalosti do našeho vztahu s okolím(vesmírem).


@analytik Abych zůstal u tématu - globálny-prediktor-globálne-koncepty/. 1.GP využíval postavení planet na plánování a realizaci řízení, tedy si dělal horoskopy. 2.Že bylo v minulosti i dnes hodně podvodníků nebo agentů je pravda, ale co to mění na funkčnosti nástroje plánování podle postavení hvězd? 3.Slované tyto znalosti měli, znali, vnímali jak země dýchá, nepotřebovali si dělat horoskopy, to jim bylo násilně odebráno a nahrazeno vědou. A tak se stane, že začneš nazývat cykly měsíce ve vztahu k člověku jako "obyčejný fyzikální jev". S vírou je to těžké, dovést k vodě můžeš, ale... Nemusíme přebírat úplně všechno, ale můžeme se poučit a vrátit některé znalosti do našeho vztahu s okolím(vesmírem).

Perunica


čo povieš na toto? https://hr.wikipedia.org/wiki/Jadranska_perunika


a teraz si pozrieme latinizovanú verziu https://www.google.com/search?q=Perunica


charakteristický výsledok: Perunica: terranes, microcontinents,. Geological Society, London!!!


a teraz si požičiam od liberálov štatistiku, nechcem tým propagovať tú stránku, lebo je protislovenská, ale pre náš účel je to dobrá analytika https://blbec.online/blb/529-slovieni


takže tieto veci šíria v SR hlavne slovieni.com, tartaria.sk, biosfera.info


ajhľa, ale pre tartaria.sk je štatistika tu https://apescout.com/site/tartaria.sk


Slovakia 1850 79.1% 62.1%
Czech Republic 9655 13.8% 27.7%
United Kingdom 197345 2.4% 5.3%
(Pozn. prepracované)
Chybička sa vlúdila - niekto v UK si prezerá tartaria.sk . No nie je to divné pri stránke, orientovanej výlučne na ČSSR? Takže ten, kto tie stránky vyvíja, sedí v UK a jeho londýnsky personál tie stránky navštevuje kvôli managementu. Urobil ale chybu, lebo svoje vlastné návštevy mal vyradiť zo štatistiky.
Nepriamy argument je aj, že stránka je spravovaná Trubanovou firmou Websupport, s.r.o. tam sa dá namietať, že veľa stránok je na Websupport, ale prečo by mal niekto ísť práve cez Websupport, keď sú stovky iných firiem? lebo používa pre svoju činnosť infraštruktúru vyššieho stupňa riadenia, ktorú jeho pániček chce mať pod úplnou kontrolou...


Navyše Tartaria je hanlivé slovo «zem temna» - Tartaros-řecká mytologie, propast představující původní chaos z kterého se zrodil Tartaros, který s matkou zemí Gaiou zplodil syna Tyfóna. Ten začal dělat na Olympu takový bordel, že ho Titáni museli umravnit .....hodit zpět do Tartaru-chaosu...
Ak by niekto naozaj úprimne miloval Sláviu, nenazval by ju krajinou temna, nemyslíš?
Celá Tartaria ako sa dnes prezentuje na Internete je jedna obrovská kopa templárskych lží. Stavia sa do falošného kontextu a zneužíva sa fakt, že dav dnes nečíta vedecké publikácie z 19. storočia, ktoré celý strapec projektov ako je neoslovanstvo Trechlebova, ideológiu Rodu a podobné nezmysly jednoznačne vyvracajú.


Podstatou manipulácie je zobrať nejaké historické fakty a vymyslieť im novú interpretáciu, ktorá umožní uchvátiť riadenie cieľovej skupiny. Potom stačí mať zdrojovú základňu GP, aby taký projekt dostal podporu médií... Takých projektov sú stovky, človek pracujúci ale nemá čas to všetko doskúmať do podstaty a keď sa niečo objaví z 3 a viac zdrojov častejšie, začína to brať ako hypotézu a po čase tomu začne veriť... Tak funguje aj známe Overtonovo okno.


[quote="pid:28863, uid:106"]Perunica[/quote] čo povieš na toto? https://hr.wikipedia.org/wiki/Jadranska_perunika a teraz si pozrieme latinizovanú verziu https://www.google.com/search?q=Perunica charakteristický výsledok: Perunica: terranes, microcontinents,. Geological Society, London!!! a teraz si požičiam od liberálov štatistiku, nechcem tým propagovať tú stránku, lebo je protislovenská, ale pre náš účel je to dobrá analytika https://blbec.online/blb/529-slovieni takže tieto veci šíria v SR hlavne slovieni.com, tartaria.sk, biosfera.info ajhľa, ale pre tartaria.sk je štatistika tu https://apescout.com/site/tartaria.sk Slovakia 1850 79.1% 62.1% Czech Republic 9655 13.8% 27.7% United Kingdom 197345 2.4% 5.3% (Pozn. prepracované) Chybička sa vlúdila - niekto v UK si prezerá tartaria.sk . No nie je to divné pri stránke, orientovanej výlučne na ČSSR? Takže ten, kto tie stránky vyvíja, sedí v UK a jeho londýnsky personál tie stránky navštevuje kvôli managementu. Urobil ale chybu, lebo svoje vlastné návštevy mal vyradiť zo štatistiky. Nepriamy argument je aj, že stránka je spravovaná Trubanovou firmou Websupport, s.r.o. tam sa dá namietať, že veľa stránok je na Websupport, ale prečo by mal niekto ísť práve cez Websupport, keď sú stovky iných firiem? lebo používa pre svoju činnosť infraštruktúru vyššieho stupňa riadenia, ktorú jeho pániček chce mať pod úplnou kontrolou... Navyše Tartaria je hanlivé slovo «zem temna» - Tartaros-řecká mytologie, propast představující původní chaos z kterého se zrodil Tartaros, který s matkou zemí Gaiou zplodil syna Tyfóna. Ten začal dělat na Olympu takový bordel, že ho Titáni museli umravnit .....hodit zpět do Tartaru-chaosu... Ak by niekto naozaj úprimne miloval Sláviu, nenazval by ju krajinou temna, nemyslíš? Celá Tartaria ako sa dnes prezentuje na Internete je jedna obrovská kopa templárskych lží. Stavia sa do falošného kontextu a zneužíva sa fakt, že dav dnes nečíta vedecké publikácie z 19. storočia, ktoré celý strapec projektov ako je neoslovanstvo Trechlebova, ideológiu Rodu a podobné nezmysly jednoznačne vyvracajú. Podstatou manipulácie je zobrať nejaké historické fakty a vymyslieť im novú interpretáciu, ktorá umožní uchvátiť riadenie cieľovej skupiny. Potom stačí mať zdrojovú základňu GP, aby taký projekt dostal podporu médií... Takých projektov sú stovky, človek pracujúci ale nemá čas to všetko doskúmať do podstaty a keď sa niečo objaví z 3 a viac zdrojov častejšie, začína to brať ako hypotézu a po čase tomu začne veriť... Tak funguje aj známe Overtonovo okno.
Upravené 25. 1. 2022 o 11:05

myslím, že sme sa nepochopili, ja nepopieram fyzikálny vplyv Mesiaca a iných vesmírnych javov na človeka a celú biosféru (astronómia, biológia), ale to, že je možné z hviezd vyčítať budúcnosť, osud človeka atd. (astrológia). v tomto kontexte je to blud,

Tak, jak mají vesmírná tělesa fyzikální vliv (hormonální soustavu člověka), kde jsem uvedl příklad Měsíce, tak mají vliv i na psychiku člověka a jeho duchovní stránku. Jde jenom o to, že ty fyzikální projevy jsou více viditelné, než ty druhé. Ale to neznamená, že když nejsou na první pohled viditelné, že neexistují.
Vše co je ve vesmíru se projevuje kmitáním o různých frekvencích. Přičemž vše je zároveň vysílačem i přijímačem, tudíž se navzájem vše ovlivňuje.
Lidstvo za ty statisíce let pozorováním zjistilo, že určité postavení vesmírných těles má vliv na chování lidí. Jednoduše se to vykládá jako: co je nahoře, je i dole. Pro ty, kteří tuto vědu ovládají pak není složité vyslovit určité prognózy chování jednotlivých subjektů.
Já si vypracoval svůj horoskop a byl jsem šokován, jak se s mým životem shoduje, až do takových podrobností, kde mi bylo předpovězeno úmrtí sourozence a podobné důležité situace v mém životě.
Já si myslím, že astrologie je jakýmsi algoritmem chování každého z nás daný nám Stvořitelem, jelikož u každého člověka je neopakovatelný a je dán místem a časem zrození. Ani u jednovaječných dvojčat není identický, jelikož i když je shodné místo, není shodný čas.
Jako příklad může posloužit videohra, kde podobný algoritmus u svých postav vytváří tvůrce videohry.


Náš Stvořitel to udělal na jedné straně složitě (stvořil vesmír) a na druhé jednoduše. Každý, kdo se v tom vesmíru narodí, dostane svůj algoritmus chování podle postavení hvězd. Nemusí se zaobírat každým člověkem jednotlivě. Jeden vzoreček, s několika proměnnými zabezpečí jedinečnost osudu.


[quote="pid:28801, uid:644"]myslím, že sme sa nepochopili, ja nepopieram fyzikálny vplyv Mesiaca a iných vesmírnych javov na človeka a celú biosféru (astronómia, biológia), ale to, že je možné z hviezd vyčítať budúcnosť, osud človeka atd. (astrológia). v tomto kontexte je to blud,[/quote] Tak, jak mají vesmírná tělesa fyzikální vliv (hormonální soustavu člověka), kde jsem uvedl příklad Měsíce, tak mají vliv i na psychiku člověka a jeho duchovní stránku. Jde jenom o to, že ty fyzikální projevy jsou více viditelné, než ty druhé. Ale to neznamená, že když nejsou na první pohled viditelné, že neexistují. Vše co je ve vesmíru se projevuje kmitáním o různých frekvencích. Přičemž vše je zároveň vysílačem i přijímačem, tudíž se navzájem vše ovlivňuje. Lidstvo za ty statisíce let pozorováním zjistilo, že určité postavení vesmírných těles má vliv na chování lidí. Jednoduše se to vykládá jako: co je nahoře, je i dole. Pro ty, kteří tuto vědu ovládají pak není složité vyslovit určité prognózy chování jednotlivých subjektů. Já si vypracoval svůj horoskop a byl jsem šokován, jak se s mým životem shoduje, až do takových podrobností, kde mi bylo předpovězeno úmrtí sourozence a podobné důležité situace v mém životě. Já si myslím, že astrologie je jakýmsi algoritmem chování každého z nás daný nám Stvořitelem, jelikož u každého člověka je neopakovatelný a je dán místem a časem zrození. Ani u jednovaječných dvojčat není identický, jelikož i když je shodné místo, není shodný čas. Jako příklad může posloužit videohra, kde podobný algoritmus u svých postav vytváří tvůrce videohry. Náš Stvořitel to udělal na jedné straně složitě (stvořil vesmír) a na druhé jednoduše. Každý, kdo se v tom vesmíru narodí, dostane svůj algoritmus chování podle postavení hvězd. Nemusí se zaobírat každým člověkem jednotlivě. Jeden vzoreček, s několika proměnnými zabezpečí jedinečnost osudu.

súhlasím, nemožno odpísať Псалтырь na ktorý je veľa historických odkazov, ale SAV? veď to stojí úplne na vode, robí to biela vetva GP, rovnako ako videá MaP, Fullforda a ďalšie dezinformačné projekty - majú tam skrytý podpis vo forme symboliky "bielych klobúkov" či "bieleho draka" apod.!


pan VK je sofistikovaná dezinformácia, pozbiera fakty a dá im inú interpretáciu - klasický vzorec manipulácie. ja myslím, že tie texty tvorí skupina ľudí, finálnu úpravu robí možno jednotlivec, aby to nebolo vidieť...


Problém cizojazyčnosti nastává i u svatých knih a jejich zdrojů


ale pre mňa ruský jazyk nie je cudzí, slovenčina má takmer úplnú zhodu so staroruštinou. ruština mi "ladí", ako veľmi dávno stratený a znovu nájdený koreň pravdy, zasypaný storočiami latinského prachu. stačilo oprášiť prach a vrátiť sa v mysli do tých dávnych čias... preto som dospel k poznaniu, že staroruština je náš pôvodný jazyk, ktorý nám latinská okupácia GP vzala.


súhlasím, nemožno odpísať Псалтырь na ktorý je veľa historických odkazov, ale SAV? veď to stojí úplne na vode, robí to biela vetva GP, rovnako ako videá MaP, Fullforda a ďalšie dezinformačné projekty - majú tam skrytý podpis vo forme symboliky "bielych klobúkov" či "bieleho draka" apod.! pan VK je sofistikovaná dezinformácia, pozbiera fakty a dá im inú interpretáciu - klasický vzorec manipulácie. ja myslím, že tie texty tvorí skupina ľudí, finálnu úpravu robí možno jednotlivec, aby to nebolo vidieť... [quote="pid:28866, uid:240"]Problém cizojazyčnosti nastává i u svatých knih a jejich zdrojů[/quote] ale pre mňa ruský jazyk nie je cudzí, slovenčina má takmer úplnú zhodu so staroruštinou. ruština mi "ladí", ako veľmi dávno stratený a znovu nájdený koreň pravdy, zasypaný storočiami latinského prachu. stačilo oprášiť prach a vrátiť sa v mysli do tých dávnych čias... preto som dospel k poznaniu, že staroruština je náš pôvodný jazyk, ktorý nám latinská okupácia GP vzala.
Upravené 9. 8. 2021 o 12:42

Každý, kdo se v tom vesmíru narodí, dostane svůj algoritmus chování podle postavení hvězd


algoritmus tvorí spoločnosť, v ktorej človek vyrastá a reálne udalosti jeho života, nie postavenie hviezd. na isté defekty alebo prednosti môže mať vplyv mesiac počatia, priebeh tehotenstva a termín pôrodu, psychika matky (v Rusku otec počas pôrodu ochádzal do poľa, aby nenarušil psychiku rodičky, čo by mohlo spôsobiť smrť ženy alebo dieťaťa, dnešné nápady s prítomnosťou otca pri pôrode podľa staroslovienskych zvykov ohrozujú život ženy a dieťaťa).


fyzikálne vplyvy vesmírnych udalostí môžu zmeniť psychiku vojakov pred bitkou, alebo vybrať dobrý termín na orbu, či pripustenie kravy, ale nemôžu určiť, kedy ti zomrie súrodenec, to je náhodná súvislosť.


cigánka čo háda z ruky je určite dobrá psychologička, ale nikto nevie nič o jej pôvode, resp. o tom, kde predtým zbierala skúsenosti... ako vznikli fenomény ako "lekár" Kašpirovskij? jednoducho niektorí ľudia vedia o psychológii zásadne viac, ako iní...


[quote="pid:28879, uid:312"]Každý, kdo se v tom vesmíru narodí, dostane svůj algoritmus chování podle postavení hvězd[/quote] algoritmus tvorí spoločnosť, v ktorej človek vyrastá a reálne udalosti jeho života, nie postavenie hviezd. na isté defekty alebo prednosti môže mať vplyv mesiac počatia, priebeh tehotenstva a termín pôrodu, psychika matky (v Rusku otec počas pôrodu ochádzal do poľa, aby nenarušil psychiku rodičky, čo by mohlo spôsobiť smrť ženy alebo dieťaťa, dnešné nápady s prítomnosťou otca pri pôrode podľa staroslovienskych zvykov ohrozujú život ženy a dieťaťa). fyzikálne vplyvy vesmírnych udalostí môžu zmeniť psychiku vojakov pred bitkou, alebo vybrať dobrý termín na orbu, či pripustenie kravy, ale nemôžu určiť, kedy ti zomrie súrodenec, to je náhodná súvislosť. cigánka čo háda z ruky je určite dobrá psychologička, ale nikto nevie nič o jej pôvode, resp. o tom, kde predtým zbierala skúsenosti... ako vznikli fenomény ako "lekár" Kašpirovskij? jednoducho niektorí ľudia vedia o psychológii zásadne viac, ako iní...
Upravené 9. 8. 2021 o 12:55

ale pre mňa ruský jazyk nie je cudzí

Nebyla řeč o ruštině ani jiném Slovanském jazyku.
Měl jsem na mysli staroegyptštinu, aramejštinu, hebrejštinu, řečtinu, latinu, perštinu, arabštinu, ...


[quote="pid:28885, uid:644"]ale pre mňa ruský jazyk nie je cudzí[/quote] Nebyla řeč o ruštině ani jiném Slovanském jazyku. Měl jsem na mysli staroegyptštinu, aramejštinu, hebrejštinu, řečtinu, latinu, perštinu, arabštinu, ...

cigánka čo háda z ruky je určite dobrá psychologička, ale nikto nevie nič o jej pôvode, resp. o tom, kde predtým zbierala skúsenosti... ako vznikli fenomény ako "lekár" Kašpirovskij? jednoducho niektorí ľudia vedia o psychológii zásadne viac, ako iní...

Tady si uhnul trochu vedle, ne? Astrologie není věštění z ruky.


[quote="pid:28889, uid:644"]cigánka čo háda z ruky je určite dobrá psychologička, ale nikto nevie nič o jej pôvode, resp. o tom, kde predtým zbierala skúsenosti... ako vznikli fenomény ako "lekár" Kašpirovskij? jednoducho niektorí ľudia vedia o psychológii zásadne viac, ako iní...[/quote] Tady si uhnul trochu vedle, ne? Astrologie není věštění z ruky.

algoritmus tvorí spoločnosť

Jaký algoritmus vytvořila společnost u tříletého dítěte? Už u něj jsou patrné znaky jeho charakteru, temperamentu, jestli se jedná o introverta, nebo extroverta. Ty nemáš děti? Pokud je máš, jsou oba stejné? Žijí v jedné rodině, v malé společnosti, tak by měly být stejné, ale nejsou, proč?


[quote="pid:28889, uid:644"]algoritmus tvorí spoločnosť[/quote] Jaký algoritmus vytvořila společnost u tříletého dítěte? Už u něj jsou patrné znaky jeho charakteru, temperamentu, jestli se jedná o introverta, nebo extroverta. Ty nemáš děti? Pokud je máš, jsou oba stejné? Žijí v jedné rodině, v malé společnosti, tak by měly být stejné, ale nejsou, proč?

aramejštinu, hebrejštinu, řečtinu

aramejské a grécke texty sú vzájomne nepreložiteľné, najznámejší teoretik prekladov bol J.W.Goethe, ten pokladal za jediný správny preklad, keď je strana delená na stĺpec s pôvodným jazykom a stĺpec s prekladom, inak nepovažoval preklad za hodnoverný.


podľa Palestínčanov je hebrejčina podvod, všetky staré knihy boli napísané v aramejčine a gréčtine, dokonca jeden veľmi vzdelaný pán tvrdí, že tam, kde sa v latinských (resp. anglických) textoch nachádza «Hebrejci», v starogréckych origináloch sa nachádza «banditi» a že všetky latinské Biblie boli pri preklade pozmenené. ako vieme, moc založená na latinskom jazyku sa potom starala, aby pôvodné texty zmizli z obehu...


arabčina je v útlme, podľa konkrétnych histoických súvislostí jej rozkvet súvisí s miestom pobytu bielej vetvy GP.


môj tip: perzština skrýva ešte do budúcnosti veľa prekvapení...


[quote="pid:28890, uid:240"]aramejštinu, hebrejštinu, řečtinu[/quote] aramejské a grécke texty sú vzájomne nepreložiteľné, najznámejší teoretik prekladov bol J.W.Goethe, ten pokladal za jediný správny preklad, keď je strana delená na stĺpec s pôvodným jazykom a stĺpec s prekladom, inak nepovažoval preklad za hodnoverný. podľa Palestínčanov je hebrejčina podvod, všetky staré knihy boli napísané v aramejčine a gréčtine, dokonca jeden veľmi vzdelaný pán tvrdí, že tam, kde sa v latinských (resp. anglických) textoch nachádza «Hebrejci», v starogréckych origináloch sa nachádza «banditi» a že všetky latinské Biblie boli pri preklade pozmenené. ako vieme, moc založená na latinskom jazyku sa potom starala, aby pôvodné texty zmizli z obehu... arabčina je v útlme, podľa konkrétnych histoických súvislostí jej rozkvet súvisí s miestom pobytu bielej vetvy GP. môj tip: perzština skrýva ešte do budúcnosti veľa prekvapení...
Upravené 9. 8. 2021 o 13:14

Astrologie není věštění z ruky

je to z rovnakej skupiny konceptov, ako zakryť skutočné vedomosti a opiť rohlíkom menej vedomý dav, ktorý má obdivovať, ale nemá rozumieť podstate...


napr. ja som kagan, poviem chánovi niektorých stepných kočovníkov, že som vyveštil z hviezd, kam má podniknúť lúpežnú výpravu, aby som nemusel prezradiť, že prišiel s karavánou posol od môjho patróna v ďalekých krajoch, ktorý prikazuje, že treba poslať "Tartarov - rozumej lúpežníkov a ničiteľov" vraždiť a lúpiť do slovanskej Panónie, lebo tamojší Slovania sa nechcú podrobiť pápežsko-benátskej moci. tak sa "pomocou tupých vojakov robí zahraničná (nadnárodná) politika".


[quote="pid:28893, uid:312"]Astrologie není věštění z ruky[/quote] je to z rovnakej skupiny konceptov, ako zakryť skutočné vedomosti a opiť rohlíkom menej vedomý dav, ktorý má obdivovať, ale nemá rozumieť podstate... napr. ja som kagan, poviem chánovi niektorých stepných kočovníkov, že som vyveštil z hviezd, kam má podniknúť lúpežnú výpravu, aby som nemusel prezradiť, že prišiel s karavánou posol od môjho patróna v ďalekých krajoch, ktorý prikazuje, že treba poslať "Tartarov - rozumej lúpežníkov a ničiteľov" vraždiť a lúpiť do slovanskej Panónie, lebo tamojší Slovania sa nechcú podrobiť pápežsko-benátskej moci. tak sa "pomocou tupých vojakov robí zahraničná (nadnárodná) politika".
Upravené 9. 8. 2021 o 13:13

napr. ja som kagan, poviem chánovi niektorých stepných kočovníkov, že som vyveštil z hviezd kam má podniknúť lúpežnú výpravu, aby som nemusel prezradiť, že prišiel s karavánou posol od môjho patróna v ďalekých krajoch

Právě proto, aby se toto nestávalo, a aby byl každý schopen si svoji prognózu vypočítat sám, bylo navrhnuto, aby se astrologie, jako disciplína vyučovala.


[quote="pid:28902, uid:644"]napr. ja som kagan, poviem chánovi niektorých stepných kočovníkov, že som vyveštil z hviezd kam má podniknúť lúpežnú výpravu, aby som nemusel prezradiť, že prišiel s karavánou posol od môjho patróna v ďalekých krajoch[/quote] Právě proto, aby se toto nestávalo, a aby byl každý schopen si svoji prognózu vypočítat sám, bylo navrhnuto, aby se astrologie, jako disciplína vyučovala.

algoritmus tvorí spoločnosť, v ktorej človek vyrastá a reálne udalosti jeho života, nie postavenie hviezd.


cigánka čo háda z ruky je určite dobrá psychologička, ale nikto nevie nič o jej pôvode, resp. o tom, kde predtým zbierala skúsenosti...


Si poriadne naivný. Svedčí to o tom, že tomu nerozumieš, a preto si to vysvetľuješ takto detsky. Keby si tomu rozumel, tak by si niečo takéto nemohol napísať. Je to ako keď materialista dokazuje neexistenciu Boha. To je tiež humorné.


Navyše Tartaria je hanlivé slovo «zem temna»


Veľká Tartária je označenie nášho slovanského územia, ktoré sa uchovalo na starých mapách. Áno, výraz pravdepodobne nie je náš, ale aj Putinovi ukazovali mapu Veľkej Tartárie.


Prečo sa Leva-net volá Leva (Levašov), keď je o KSB? Možno preto, že jeho autor prešiel vývojom, ale názov už nezmenil, pretože bol zaužívaný.


Z toho istého dôvodu sa Tartária volá Tartária. Vladimír Laubert tiež prešiel za 15 rokov vývojom. Už tri roky staré články sú staré z pohľadu poznania a aktuálnosti informácií. Napríklad už vieme, že bohov sme nemali. Vlado vie, že Nikolaj Levašov bol agent západu. Lenže vďaka Levašovovi a pár ďalším sme sa dozvedeli veci, ktoré by nám inak zostali utajené. A je na nás, na našej intuícií, overiť si či sú pravdivé alebo nie. Väčšina pravdivá je, niektoré nie sú. Vlado neraz písal, že naši nepriatelia chcú vytvoriť nové náboženstvo na základoch Slovanstva a varuje nás pred ním. Nesúhlasím so všetkým čo Vlado píše, ale niektoré veci trafí úplne presne. Píše o veciach a z pohľadu, ktorým sa KSB vyhýba alebo ich úplne ignoruje. A jedna vec sa mi u neho páči, že Človek nemá mať autority, ale má byť sám sebe autoritou. Veľa študentov KSB potrebuje vedenie, pretože sa nevedia viesť sami. To, že ti to nesedí je v poriadku. Keďže nechápeš ani numerológiu a astrológiu, neočakávam, že by si pochopil toto.


[quote="pid:28889, uid:644"]algoritmus tvorí spoločnosť, v ktorej človek vyrastá a reálne udalosti jeho života, nie postavenie hviezd.[/quote] [quote="pid:28889, uid:644"]cigánka čo háda z ruky je určite dobrá psychologička, ale nikto nevie nič o jej pôvode, resp. o tom, kde predtým zbierala skúsenosti...[/quote] Si poriadne naivný. Svedčí to o tom, že tomu nerozumieš, a preto si to vysvetľuješ takto detsky. Keby si tomu rozumel, tak by si niečo takéto nemohol napísať. Je to ako keď materialista dokazuje neexistenciu Boha. To je tiež humorné. [quote="pid:28877, uid:644"]Navyše Tartaria je hanlivé slovo «zem temna»[/quote] Veľká Tartária je označenie nášho slovanského územia, ktoré sa uchovalo na starých mapách. Áno, výraz pravdepodobne nie je náš, ale aj Putinovi ukazovali mapu Veľkej Tartárie. Prečo sa Leva-net volá Leva (Levašov), keď je o KSB? Možno preto, že jeho autor prešiel vývojom, ale názov už nezmenil, pretože bol zaužívaný. Z toho istého dôvodu sa Tartária volá Tartária. Vladimír Laubert tiež prešiel za 15 rokov vývojom. Už tri roky staré články sú staré z pohľadu poznania a aktuálnosti informácií. Napríklad už vieme, že bohov sme nemali. Vlado vie, že Nikolaj Levašov bol agent západu. Lenže vďaka Levašovovi a pár ďalším sme sa dozvedeli veci, ktoré by nám inak zostali utajené. A je na nás, na našej intuícií, overiť si či sú pravdivé alebo nie. Väčšina pravdivá je, niektoré nie sú. Vlado neraz písal, že naši nepriatelia chcú vytvoriť nové náboženstvo na základoch Slovanstva a varuje nás pred ním. Nesúhlasím so všetkým čo Vlado píše, ale niektoré veci trafí úplne presne. Píše o veciach a z pohľadu, ktorým sa KSB vyhýba alebo ich úplne ignoruje. A jedna vec sa mi u neho páči, že Človek nemá mať autority, ale má byť sám sebe autoritou. Veľa študentov KSB potrebuje vedenie, pretože sa nevedia viesť sami. To, že ti to nesedí je v poriadku. Keďže nechápeš ani numerológiu a astrológiu, neočakávam, že by si pochopil toto.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 9. 8. 2021 o 13:45

charakteru, temperamentu


toto môže byť následkom rušivých vplyov počas tehotenstva. napr. nervozita matky, fajčenie a iné sa prenesie do psychickej nepohody dieťaťa.


výchova prebieha od 1 do 6 rokov veku, potom sa už len rozvíja, čo sa založilo, základy už nejde zmeniť. ak sa človek v istom veku nenaučí rozprávať, už sa nenaučí nikdy. občas sa stali také prípady aj v modernej dobe, raz som čítal o tom článok, žiadne také dieťa sa nedokázalo zapojiť do normálneho života v spoločnosti a takí nešťastníci umreli v mladom veku, možno od stresu.


[quote="pid:28894, uid:312"]charakteru, temperamentu[/quote] toto môže byť následkom rušivých vplyov počas tehotenstva. napr. nervozita matky, fajčenie a iné sa prenesie do psychickej nepohody dieťaťa. výchova prebieha od 1 do 6 rokov veku, potom sa už len rozvíja, čo sa založilo, základy už nejde zmeniť. ak sa človek v istom veku nenaučí rozprávať, už sa nenaučí nikdy. občas sa stali také prípady aj v modernej dobe, raz som čítal o tom článok, žiadne také dieťa sa nedokázalo zapojiť do normálneho života v spoločnosti a takí nešťastníci umreli v mladom veku, možno od stresu.
Upravené 9. 8. 2021 o 14:23

arabčina je v útlme

Nerad ti oponuji, ale arabština, je zrcadlovým obrazem ruštiny, potažmo Staroslovenštiny. My čteme slovo z leva doprava, oni opačně. Jsou to jediné dva prapůvodní jazyky světa. Vlastně jeden, který se četl ze dvou stran.


[quote="pid:28897, uid:644"]arabčina je v útlme[/quote] Nerad ti oponuji, ale arabština, je zrcadlovým obrazem ruštiny, potažmo Staroslovenštiny. My čteme slovo z leva doprava, oni opačně. Jsou to jediné dva prapůvodní jazyky světa. Vlastně jeden, který se četl ze dvou stran.
Upravené 9. 8. 2021 o 13:24

je to z rovnakej skupiny konceptov,
Mam pocit, ze vnimas veci okolo seba z velmi jednoducheho jednostranneho pohladu. Ako ked decko povie, ze auto je zle lebo dymi a skoro niekoho zrazilo na prechode. Ale ved podstata auta je uplne niekde inde a nie v tom ze dymi (vesti) alebo ze zrazilo niekoho na prechode (ze ciganky pouzivaju astrologiu na podvody). Podobne ako clanky o tartarii atd ... .to akoze teraz mame zavrhnut vsetko co o Slovanstve vieme, pretoze nejaky tajny anglosaski agent prekrutil poznanie o tartarii, vedach atd ??? To ked budeme uvazovat takym sposobom, tak mozeme odpisat vsetko v zivote. Skor si myslim, ze by sme mali ocistovat poznanie od nanosov casu, spiny, diverznej cinnosti ... pretoze poznanie s nanosmi spiny moze obsahovat dolezitu informaciu. Mozno aj ty chces svojimi slovami povedat, ze to co niekto povedal o tartarii nemusi byt pravda, ale tu by si mal jednodznacne povedat co pravda nie je a preco to pravda nie je. Avsak ty len odsudis nejaku pravdu za dezinformaciu, pricom sa ani nedotkens jej hlbinnej podstaty. Napriklad to vestenie. Vsetci chapeme, ze cigani ho zneuzivaju ze ho zneuziva kade kto, ale my chapeme aj hlbinnu podstatu a to ze realne astrologia (nepravom zneuzivana vestcami) sa pouzivala, pouziva a aj bude pouzivat na predikciu spravania sa spolocnsoti. Skus v svojich odpovediach spominat obe stranky veci, aj povrchnu aj hlbinnu, aby sme ta dokazali lepsie pochopit. Ak hlbinnu nevidis, tak studuj!


[quote="pid:28902, uid:644"]je to z rovnakej skupiny konceptov,[/quote]Mam pocit, ze vnimas veci okolo seba z velmi jednoducheho jednostranneho pohladu. Ako ked decko povie, ze auto je zle lebo dymi a skoro niekoho zrazilo na prechode. Ale ved podstata auta je uplne niekde inde a nie v tom ze dymi (vesti) alebo ze zrazilo niekoho na prechode (ze ciganky pouzivaju astrologiu na podvody). Podobne ako clanky o tartarii atd ... .to akoze teraz mame zavrhnut vsetko co o Slovanstve vieme, pretoze nejaky tajny anglosaski agent prekrutil poznanie o tartarii, vedach atd ??? To ked budeme uvazovat takym sposobom, tak mozeme odpisat vsetko v zivote. Skor si myslim, ze by sme mali ocistovat poznanie od nanosov casu, spiny, diverznej cinnosti ... pretoze poznanie s nanosmi spiny moze obsahovat dolezitu informaciu. Mozno aj ty chces svojimi slovami povedat, ze to co niekto povedal o tartarii nemusi byt pravda, ale tu by si mal jednodznacne povedat co pravda nie je a preco to pravda nie je. Avsak ty len odsudis nejaku pravdu za dezinformaciu, pricom sa ani nedotkens jej hlbinnej podstaty. Napriklad to vestenie. Vsetci chapeme, ze cigani ho zneuzivaju ze ho zneuziva kade kto, ale my chapeme aj hlbinnu podstatu a to ze realne astrologia (nepravom zneuzivana vestcami) sa pouzivala, pouziva a aj bude pouzivat na predikciu spravania sa spolocnsoti. Skus v svojich odpovediach spominat obe stranky veci, aj povrchnu aj hlbinnu, aby sme ta dokazali lepsie pochopit. Ak hlbinnu nevidis, tak studuj!

Tartária je označenie nášho slovanského územia


snaha o pretláčanie nepreukázateľných výmyslov. Putin sa k tomu postavil váhavo, lebo nevedel, čo to urobí s ruskou spoločnosťou, uvoľnil preto cenzúru, lebo v tom rozpoznal časovanú bombu a chcel, aby sa tým začali zaoberať seriózne ústavy, ktoré v Rusku sú. ja si pamätám, ako vyhýbavo sa vyjadril k novej interpretácii bitky na Kulikovom poli. takže Putina do toho montovať je mylná interpretácia udalostí.


vďaka Levašovovi a pár a pár ďalším sme sa dozvedeli veci, ktoré by nám inak zostali utajené


vďaka nemu ti natlačili do hlavy toľko dezinformácií, že si ich prijal za pravdu a vybudoval si si z toho svoju vieru. Levašov žil v USA!!! po stretnutí s Rockefellerom sa vrátil do Ruska a stal sa "prorokom".


daj si do vyhladávača toto "Viele schreiben, dass die Veröffentlichung der Werke des Okkultisten Levashov vom Chef des Rockefeller-Clans finanziert wird.", otvor tretí odkaz zhora.


[quote="pid:28906, uid:623"]Tartária je označenie nášho slovanského územia[/quote] snaha o pretláčanie nepreukázateľných výmyslov. Putin sa k tomu postavil váhavo, lebo nevedel, čo to urobí s ruskou spoločnosťou, uvoľnil preto cenzúru, lebo v tom rozpoznal časovanú bombu a chcel, aby sa tým začali zaoberať seriózne ústavy, ktoré v Rusku sú. ja si pamätám, ako vyhýbavo sa vyjadril k novej interpretácii bitky na Kulikovom poli. takže Putina do toho montovať je mylná interpretácia udalostí. [quote="pid:28906, uid:623"]vďaka Levašovovi a pár a pár ďalším sme sa dozvedeli veci, ktoré by nám inak zostali utajené[/quote] vďaka nemu ti natlačili do hlavy toľko dezinformácií, že si ich prijal za pravdu a vybudoval si si z toho svoju vieru. Levašov žil v USA!!! po stretnutí s Rockefellerom sa vrátil do Ruska a stal sa "prorokom". daj si do vyhladávača toto "Viele schreiben, dass die Veröffentlichung der Werke des Okkultisten Levashov vom Chef des Rockefeller-Clans finanziert wird.", otvor tretí odkaz zhora.
Upravené 9. 8. 2021 o 13:33

vďaka nemu ti natlačili do hlavy toľko dezinformácií, že si ich prijal za pravdu a vybudoval si si z toho svoju vieru


Veľmi by ma zaujímalo ktoré to sú, keď mi tak dobre vidíš do hlavy. Aktívny si dnes dostatočne, určite mi to uspokojujúco vysvetlíš.


Levašov žil v USA!!! po stretnutí s Rockefellerom sa vrátil do Ruska a stal sa "prorokom".


Veď som napísal, že to bol agent západu. Čomu nerozumieš?


[quote="pid:28910, uid:644"]vďaka nemu ti natlačili do hlavy toľko dezinformácií, že si ich prijal za pravdu a vybudoval si si z toho svoju vieru[/quote] Veľmi by ma zaujímalo ktoré to sú, keď mi tak dobre vidíš do hlavy. Aktívny si dnes dostatočne, určite mi to uspokojujúco vysvetlíš. [quote="pid:28910, uid:644"]Levašov žil v USA!!! po stretnutí s Rockefellerom sa vrátil do Ruska a stal sa "prorokom".[/quote] Veď som napísal, že to bol agent západu. Čomu nerozumieš?
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 9. 8. 2021 o 13:32

Veľká Tartária je označenie nášho slovanského územia,

Tady píšu o tom, co se rozumí pod pojmem Tartarie. Díl 4. část druhá.
https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/1361/v%C3%BDznamov%C3%A9-roviny-rusk%C3%A9ho-slovansk%C3%A9ho-jazyka-aneb-rusk%C3%BD-jazyk-netradi%C4%8Dn%C4%9B


[quote="pid:28906, uid:623"]Veľká Tartária je označenie nášho slovanského územia,[/quote] Tady píšu o tom, co se rozumí pod pojmem Tartarie. Díl 4. část druhá. https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/1361/v%C3%BDznamov%C3%A9-roviny-rusk%C3%A9ho-slovansk%C3%A9ho-jazyka-aneb-rusk%C3%BD-jazyk-netradi%C4%8Dn%C4%9B

arabština, je zrcadlovým obrazem ruštiny

to je pre mňa nová informácia, vieš to nejako doložiť?


[quote="pid:28908, uid:312"]arabština, je zrcadlovým obrazem ruštiny[/quote] to je pre mňa nová informácia, vieš to nejako doložiť?
Upravené 9. 8. 2021 o 14:24

to akoze teraz mame zavrhnut vsetko co o Slovanstve vieme, pretoze nejaky tajny anglosaski agent prekrutil poznanie o tartarii, vedach


agent nič neprekrútil ale vytvoril, zobral nejaké fakty a pomiešal ich tak, aby uchvátil riadenie subjektu - slovansky cítiacich ľudí.


napr. prišiel na to cez dátovú analytiku NSA, ktorá analyzuje všetky dotazy na Internete, že ľudia v slovanských krajinách sa veľmi zaujímajú o slovanstvo, tak vytvoril svoje, falošné slovanstvo, aby uchvátil riadenie tých ľudí.


[quote="pid:28909, uid:106"]to akoze teraz mame zavrhnut vsetko co o Slovanstve vieme, pretoze nejaky tajny anglosaski agent prekrutil poznanie o tartarii, vedach[/quote] agent nič neprekrútil ale vytvoril, zobral nejaké fakty a pomiešal ich tak, aby uchvátil riadenie subjektu - slovansky cítiacich ľudí. napr. prišiel na to cez dátovú analytiku NSA, ktorá analyzuje všetky dotazy na Internete, že ľudia v slovanských krajinách sa veľmi zaujímajú o slovanstvo, tak vytvoril svoje, falošné slovanstvo, aby uchvátil riadenie tých ľudí.

Prečo sa Leva-net volá Leva (Levašov), keď je o KSB? Možno preto, že jeho autor prešiel vývojom, ale názov už nezmenil, pretože bol zaužívaný.


že leva-net znamená Levašov-net je pre mňa novinka. vie to niekto potvrdiť alebo vyvrátiť?


ja som si preklepol webnode.sk a zistil som, že ide o nadnárodnú firmu so sídlom vo Švajčiarsku a programátormi v Brne. hlavná činnosť je predávanie generátora web stránok, z čoho sa nedá uživiť, lebo rôzni registrátori domén dávajú takú službu v cene prevádzky domény. táto firma platí ale tuším 120 ľudí. odkiaľ na to berie? niekto ju dotuje. kto dotuje také firmy? napr. ten, kto potrebuje nenápadne prevádzkovať systém pre zdanlivo nezávislé sekty. stopa peňazí je pri sociálnej manipulácii v prvom rade použitá infraštruktúra, ktorá stojí veľa peňazí, lebo programátori sú drahí.


[quote="pid:28906, uid:623"]Prečo sa Leva-net volá Leva (Levašov), keď je o KSB? Možno preto, že jeho autor prešiel vývojom, ale názov už nezmenil, pretože bol zaužívaný.[/quote] že leva-net znamená Levašov-net je pre mňa novinka. vie to niekto potvrdiť alebo vyvrátiť? ja som si preklepol webnode.sk a zistil som, že ide o nadnárodnú firmu so sídlom vo Švajčiarsku a programátormi v Brne. hlavná činnosť je predávanie generátora web stránok, z čoho sa nedá uživiť, lebo rôzni registrátori domén dávajú takú službu v cene prevádzky domény. táto firma platí ale tuším 120 ľudí. odkiaľ na to berie? niekto ju dotuje. kto dotuje také firmy? napr. ten, kto potrebuje nenápadne prevádzkovať systém pre zdanlivo nezávislé sekty. stopa peňazí je pri sociálnej manipulácii v prvom rade použitá infraštruktúra, ktorá stojí veľa peňazí, lebo programátori sú drahí.
Upravené 20. 8. 2021 o 17:00

to je pre mňa nová informácia, vieš to nejako doložiť?

Dával jsem ti odkazy na Ruskou školu Ruského jazyka. Tam se s tím běžně pracuje. Myslím, že i v mém článku o sanskritu jsem to zmínil. Už si to nepamatuji a teď se mi to nechce hledat.


[quote="pid:28921, uid:644"]to je pre mňa nová informácia, vieš to nejako doložiť?[/quote] Dával jsem ti odkazy na Ruskou školu Ruského jazyka. Tam se s tím běžně pracuje. Myslím, že i v mém článku o sanskritu jsem to zmínil. Už si to nepamatuji a teď se mi to nechce hledat.

Podľa mňa je tartaria.sk nedostatočne úspešná, lebo má obmedzený dopad na populáciu.


Tartária je zameraná na prácu v jemnohmotnom svete a v sfére príčin. Tam nie je dôležitý počet sympatizantov. Napríklad ty si krásnym príkladom toho, že pre teba určená nie je. Je to práca na úrovni, ktorú nielen že nechápeš, ale ani neveríš že je to možné.


[quote="pid:28927, uid:644"]Podľa mňa je tartaria.sk nedostatočne úspešná, lebo má obmedzený dopad na populáciu.[/quote] Tartária je zameraná na prácu v jemnohmotnom svete a v sfére príčin. Tam nie je dôležitý počet sympatizantov. Napríklad ty si krásnym príkladom toho, že pre teba určená nie je. Je to práca na úrovni, ktorú nielen že nechápeš, ale ani neveríš že je to možné.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.

Zdravia všetkým.
Vidím že sa tu rozbehla veľmi zaujímavá diskusia. Diskusia o Slovanoch a veštení. K vešteniu môžem povedať niečo z vlastných skúseností. Tí ktorí to naozaj dokážu o sebe málo kedy povedia ja viem veštiť. Väčšina z nich povie pozriem sa a uvidím čo sa ukáže. Tí ktorí to dokážu najlepšie nepotrebujú karty, čísla či astrológiu. Úplne im stačí byť v očnom kontakte , v prípade veľmi významných udalostí stačí aby boli blízko. Lenže sú isté udalosti ktoré sa nesmú vyzradiť aj keby mohli zachrániť život. Nemôže byť varovanie povedané priamo. Človek by sa nemal montovať osudu do plánov. Je možné vytvoriť ďalšiu voľbu no tú voľbu musí urobiť ten koho sa to priamo týka.
Slovanstvo, Slovansko Arijské Védy. Ak chce niekto dôkazy tie sú v Indii. Je tam veľa kníh z čias keď do Indie prišli národy serveru. Vysoký bradatý Biely učitelia. Na otázku prečo dnes nie sú dôkazy o existencii Civilizácie Slovanov je jednoduchá. Niekto ničí všetko čo sa nájde a odporuje to súčasnému výkladu "histórie", je zaujímavé že máme vlastné pomenovanie Dejiny a Dejepis. História je písaná víťazmy no v skutočnosti je písaná niekým kto potrebuje zamaskovať pravdu a vlastnú existenciu.
Ďalšie dôkazy sú zasypané v zemi. Mnohé sa objavilo na východ od Uralu. Zatiaľ nie je národ Slovanov pripravený na pravdu, lebo pravda síce oslobodzuje no po dlhých rokoch v sladkej lži je príliš trpká.
S pozdravom Peter.


Zdravia všetkým. Vidím že sa tu rozbehla veľmi zaujímavá diskusia. Diskusia o Slovanoch a veštení. K vešteniu môžem povedať niečo z vlastných skúseností. Tí ktorí to naozaj dokážu o sebe málo kedy povedia ja viem veštiť. Väčšina z nich povie pozriem sa a uvidím čo sa ukáže. Tí ktorí to dokážu najlepšie nepotrebujú karty, čísla či astrológiu. Úplne im stačí byť v očnom kontakte , v prípade veľmi významných udalostí stačí aby boli blízko. Lenže sú isté udalosti ktoré sa nesmú vyzradiť aj keby mohli zachrániť život. Nemôže byť varovanie povedané priamo. Človek by sa nemal montovať osudu do plánov. Je možné vytvoriť ďalšiu voľbu no tú voľbu musí urobiť ten koho sa to priamo týka. Slovanstvo, Slovansko Arijské Védy. Ak chce niekto dôkazy tie sú v Indii. Je tam veľa kníh z čias keď do Indie prišli národy serveru. Vysoký bradatý Biely učitelia. Na otázku prečo dnes nie sú dôkazy o existencii Civilizácie Slovanov je jednoduchá. Niekto ničí všetko čo sa nájde a odporuje to súčasnému výkladu "histórie", je zaujímavé že máme vlastné pomenovanie Dejiny a Dejepis. História je písaná víťazmy no v skutočnosti je písaná niekým kto potrebuje zamaskovať pravdu a vlastnú existenciu. Ďalšie dôkazy sú zasypané v zemi. Mnohé sa objavilo na východ od Uralu. Zatiaľ nie je národ Slovanov pripravený na pravdu, lebo pravda síce oslobodzuje no po dlhých rokoch v sladkej lži je príliš trpká. S pozdravom Peter.

Mnohé sa objavilo na východ od Uralu. Zatiaľ nie je národ Slovanov pripravený na pravdu, lebo pravda síce oslobodzuje no po dlhých rokoch v sladkej lži je príliš trpká.


Máš na mysli niečo konkrétne, alebo len všeobecne známe veci?


[quote="pid:28944, uid:14"]Mnohé sa objavilo na východ od Uralu. Zatiaľ nie je národ Slovanov pripravený na pravdu, lebo pravda síce oslobodzuje no po dlhých rokoch v sladkej lži je príliš trpká.[/quote] Máš na mysli niečo konkrétne, alebo len všeobecne známe veci?
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.

@Ogar Valach
Nič konkrétne, len náznaky. Kovové úlomky nájdené pri rižovaní zlatá, pyramídy na poloostrove Kola, pri Vladivostoku. Oblasť na Kamcatke kde nechunguje nič poháňané elektrinov. Nefungujú tam ani spaľovacie motory so sviečkami. Kurgany na ďalekom severe Sibíru a podobne. Myslíš že posledný technologický pokrok v Rusku bol zapríčinený iba vzdelávaním či aj tým čo sa našlo na ostrovoch v Arktíde?

@Ogar Valach Nič konkrétne, len náznaky. Kovové úlomky nájdené pri rižovaní zlatá, pyramídy na poloostrove Kola, pri Vladivostoku. Oblasť na Kamcatke kde nechunguje nič poháňané elektrinov. Nefungujú tam ani spaľovacie motory so sviečkami. Kurgany na ďalekom severe Sibíru a podobne. Myslíš že posledný technologický pokrok v Rusku bol zapríčinený iba vzdelávaním či aj tým čo sa našlo na ostrovoch v Arktíde?

Ďalšie dôkazy sú zasypané v zemi.

A další budou ve vatikánské knihovně. Kam se mimo jiné postupně ”přestěhovala” - pravděpodobně formou “požárů” - Alexandrijská knihovna.
Něco bude i v habsburské knihovně ve Vídni.


[quote="pid:28944, uid:14"]Ďalšie dôkazy sú zasypané v zemi.[/quote] A další budou ve vatikánské knihovně. Kam se mimo jiné postupně ”přestěhovala” - pravděpodobně formou “požárů” - Alexandrijská knihovna. Něco bude i v habsburské knihovně ve Vídni.

@Počtář
Ani Slovensko nie je vínimkou. Pri Čadci je oblasť Babia Hora. Cez druhú svetovú tam boli zakopaný Nemci. Neskôr tam mali základňu Rusi po 68 roku až kým neodišli. Nemci aj Rusi tam niečo hľadali, či sa niečo našlo alebo nie neviem. No o tom kopci sa toho veľa dozvedieť nedá. Aspoň nič z čias kým tam boli základné. https://pieroaz55.blog.pravda.sk/2017/02/01/zahady-na-slovensku/
Záhad okolo danej oblasti je viac ako dosť.

@Počtář Ani Slovensko nie je vínimkou. Pri Čadci je oblasť Babia Hora. Cez druhú svetovú tam boli zakopaný Nemci. Neskôr tam mali základňu Rusi po 68 roku až kým neodišli. Nemci aj Rusi tam niečo hľadali, či sa niečo našlo alebo nie neviem. No o tom kopci sa toho veľa dozvedieť nedá. Aspoň nič z čias kým tam boli základné. https://pieroaz55.blog.pravda.sk/2017/02/01/zahady-na-slovensku/ Záhad okolo danej oblasti je viac ako dosť.

Odpoveď na všetku kritiku a poznámky ku védizmu naraz.


Hlavný predstaviteľ védizmu je Trechlebov a Levašov. Levašov je zdokumentovaný agent Rockef. Trechlebov tu vyhlasuje Putina a Jefimova za 5. kolónu - v reakcii na otázku na známu sériu prednášok Jefimova pre pracovníkov FSB.
https://ok.ru/video/11109860838
Takže ústredná postava védizmu v Rusku ide otvorene a tvrdo proti Jefimovovi a Putinovi. Každý kto používa KSB ako nástroj, musí týmto šéfa védistov v Rusku rozoznať ako nepriateľskú protisilu a musí pochopiť protiruský vektor cieľov tzv. védizmu. Trechlebov je vo videu zjavne nesvoj, neodpovedal presvedčivo. Keďže ja verím viac Jefimovovi ako Trechebovovi, védizmus je u mňa nepodložený fejk, ktorý má zviesť na falošný cieľ. Keď robili v 8. storočí Germánov svetovým policajtom, čo im povedali? že všetky európske jazyky sú indo-germánske a Germáni sú pupok sveta. Teraz povedia nám, že všetky európske jazyky sú indo-slovanské, nie je to rovnaká pasca, aby urobili svetového policajta zo Slovanov? Najprv nás presvedčia o našej výnimočnosti a potom z nás urobia mäso pre delá ako z Germánov.


Uzáver: veriť sa dnes dá iba skutkom, nie slovám a obrázkom na tartaria.sk. ...
(zvyšok presunutý do inej diskusie)
https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/3031/%C4%8Dinnost-pjakina-nem-aacute-ve-skute%C4%8Dnosti-nic-spole%C4%8Dn-eacute-ho-s-ksb-a-jeho-analytika-nen-iacute-aplikac-iacute-ksb/5#post-29202


Odpoveď na všetku kritiku a poznámky ku védizmu naraz. Hlavný predstaviteľ védizmu je Trechlebov a Levašov. Levašov je zdokumentovaný agent Rockef. Trechlebov tu vyhlasuje Putina a Jefimova za 5. kolónu - v reakcii na otázku na známu sériu prednášok Jefimova pre pracovníkov FSB. https://ok.ru/video/11109860838 Takže ústredná postava védizmu v Rusku ide otvorene a tvrdo proti Jefimovovi a Putinovi. Každý kto používa KSB ako nástroj, musí týmto šéfa védistov v Rusku rozoznať ako nepriateľskú protisilu a musí pochopiť protiruský vektor cieľov tzv. védizmu. Trechlebov je vo videu zjavne nesvoj, neodpovedal presvedčivo. Keďže ja verím viac Jefimovovi ako Trechebovovi, védizmus je u mňa nepodložený fejk, ktorý má zviesť na falošný cieľ. Keď robili v 8. storočí Germánov svetovým policajtom, čo im povedali? že všetky európske jazyky sú indo-germánske a Germáni sú pupok sveta. Teraz povedia nám, že všetky európske jazyky sú indo-slovanské, nie je to rovnaká pasca, aby urobili svetového policajta zo Slovanov? Najprv nás presvedčia o našej výnimočnosti a potom z nás urobia mäso pre delá ako z Germánov. Uzáver: veriť sa dnes dá iba skutkom, nie slovám a obrázkom na tartaria.sk. ... (zvyšok presunutý do inej diskusie) https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/3031/%C4%8Dinnost-pjakina-nem-aacute-ve-skute%C4%8Dnosti-nic-spole%C4%8Dn-eacute-ho-s-ksb-a-jeho-analytika-nen-iacute-aplikac-iacute-ksb/5#post-29202
Upravené 11. 8. 2021 o 09:08

Konkrétna ukážka myslenia védistov na ich diskusnom fóre - neupravené


Организовал установку Фонд Святого Всехвального апостола Андрея Первозванного!!! Те самые "христанутые", которых ненавидит весь м-инфо и левашОвцы (iskra) в том числе.


Жаль, что нет возможности показать их двуличие на м-инфо...


ako veľmi mi to pripomína slovenských liberálov...


Konkrétna ukážka myslenia védistov na ich diskusnom fóre - neupravené Организовал установку Фонд Святого Всехвального апостола Андрея Первозванного!!! Те самые "христанутые", которых ненавидит весь м-инфо и левашОвцы (iskra) в том числе. Жаль, что нет возможности показать их двуличие на м-инфо... ako veľmi mi to pripomína slovenských liberálov...

Každý kto používa KSB ako nástroj, musí týmto šéfa védistov v Rusku rozoznať ako nepriateľskú protisilu a musí pochopiť protiruský vektor cieľov tzv. védizmu.


Zjavne ti chýba rozlíšenie, pretože si plný nenávisti. Trechlebov je agent západu. Ale to neznamená, že Védy sú zlé. Ak niečomu nemôžeš zabrániť, postav sa tomu do čela. Védy si začali nachádzať cestu medzi ľudí, tak sa globálny prediktor pokúsil prevziať riadenie. Kľúčové je slovíčko pokúsil. Stavil na Trechlebova, Chineviča a Levašova. Levašov si uvedomil svoju úlohu a chcel ísť vlastnou cestou, tak skončil ako skončil (zomrel na rakovinu).


Ale prečo si neprečítať, čo si o tom myslí Vladimír Laubert v jeho článku Učitelia a učitelia, v ktorom spomína aj trojicu Trechlebov, Chinevič a Levašov:
https://www.tartaria.sk/dedicstvo-predkov/zdravie/607-ucitelia-a-ucitelia
https://www.tartaria.sk/dedicstvo-predkov/zdravie/608-ucitelia-a-ucitelia-2


VP SSSR po júni 2018 naozaj prepúšťa dôležité udalosti mlčaním a niektorí šíritelia KSB to ospravedlňujú, neviem prečo, veď podľa zákonu času sa ukázalo, že je to pravda. Ak dáte na 6. zmysel, kedysi som si s veľkým nadšením pustil Veličkove Zmysly budúcnosti, ale po pozretí videa som mal divný pocit disharmónie.


Som rád, že sa aspoň v niečom zhodneme. K Michailovi Veličkovi som sa už vyjadroval .


[quote="pid:29080, uid:644"]Každý kto používa KSB ako nástroj, musí týmto šéfa védistov v Rusku rozoznať ako nepriateľskú protisilu a musí pochopiť protiruský vektor cieľov tzv. védizmu.[/quote] Zjavne ti chýba rozlíšenie, pretože si plný nenávisti. Trechlebov je agent západu. Ale to neznamená, že Védy sú zlé. Ak niečomu nemôžeš zabrániť, postav sa tomu do čela. Védy si začali nachádzať cestu medzi ľudí, tak sa globálny prediktor pokúsil prevziať riadenie. Kľúčové je slovíčko pokúsil. Stavil na Trechlebova, Chineviča a Levašova. Levašov si uvedomil svoju úlohu a chcel ísť vlastnou cestou, tak skončil ako skončil (zomrel na rakovinu). Ale prečo si neprečítať, čo si o tom myslí Vladimír Laubert v jeho článku **Učitelia a učitelia**, v ktorom spomína aj trojicu Trechlebov, Chinevič a Levašov: https://www.tartaria.sk/dedicstvo-predkov/zdravie/607-ucitelia-a-ucitelia https://www.tartaria.sk/dedicstvo-predkov/zdravie/608-ucitelia-a-ucitelia-2 [quote="pid:29080, uid:644"]VP SSSR po júni 2018 naozaj prepúšťa dôležité udalosti mlčaním a niektorí šíritelia KSB to ospravedlňujú, neviem prečo, veď podľa zákonu času sa ukázalo, že je to pravda. Ak dáte na 6. zmysel, kedysi som si s veľkým nadšením pustil Veličkove Zmysly budúcnosti, ale po pozretí videa som mal divný pocit disharmónie.[/quote] Som rád, že sa aspoň v niečom zhodneme. K Michailovi Veličkovi som sa už [vyjadroval](https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/3031/%C4%8Dinnost-pjakina-nem-aacute-ve-skute%C4%8Dnosti-nic-spole%C4%8Dn-eacute-ho-s-ksb-a-jeho-analytika-nen-iacute-aplikac-iacute-ksb/1#post-26095) .
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 10. 8. 2021 o 14:44

Každý kto používa KSB ako nástroj, musí týmto šéfa védistov v Rusku rozoznať ako nepriateľskú protisilu a musí pochopiť protiruský vektor cieľov

Myslím, že se tady zaměňují dvě věci, védy s vykladači véd.
Védismus u Slovanů byl. Pokud ne, je potřeba definovat, co bylo místo něj. KSB tvrdí, že to byla súborná společnost. Dejme tomu, že je to tak. Tato súborná společnost byla řízena. Klidně mohla být řízena védami.
U KSB vidím snahu slovo "védy" nahradit něčím, co by védy diskvalifikovalo.
Ono totiž neznamená, že védy nebyly, ale to, že výklad véd si přisvojili lidé, kteří védy zprofanovali.
Podobně, jak církev zprofanovala víru v Boha.


[quote="pid:29080, uid:644"]Každý kto používa KSB ako nástroj, musí týmto šéfa védistov v Rusku rozoznať ako nepriateľskú protisilu a musí pochopiť protiruský vektor cieľov[/quote] Myslím, že se tady zaměňují dvě věci, **védy** s **vykladači véd**. Védismus u Slovanů byl. Pokud ne, je potřeba definovat, co bylo místo něj. KSB tvrdí, že to byla súborná společnost. Dejme tomu, že je to tak. Tato súborná společnost byla řízena. Klidně mohla být řízena védami. U KSB vidím snahu slovo "védy" nahradit něčím, co by védy diskvalifikovalo. Ono totiž neznamená, že védy nebyly, ale to, že **výklad véd** si přisvojili lidé, kteří védy zprofanovali. Podobně, jak církev zprofanovala víru v Boha.
Upravené 10. 8. 2021 o 14:12

Teraz povedia nám, že všetky európske jazyky sú indo-slovanské, nie je to rovnaká pasca, aby urobili svetového policajta zo Slovanov?

Tady zapomínáš, že Slované mají jiný světonázor. Oni nikdy války nezačínali, ale ukončovali. Z toho důvodu, udělat světového policajta ze Slovanů se nepovede.
Jak to řekl otec Neždet v seriálu? Štír má v genech útočit a kousat, my máme v genech lásku.


[quote="pid:29080, uid:644"]Teraz povedia nám, že všetky európske jazyky sú indo-slovanské, nie je to rovnaká pasca, aby urobili svetového policajta zo Slovanov?[/quote] Tady zapomínáš, že Slované mají jiný světonázor. Oni nikdy války nezačínali, ale ukončovali. Z toho důvodu, udělat světového policajta ze Slovanů se nepovede. Jak to řekl otec Neždet v seriálu? Štír má v genech útočit a kousat, my máme v genech lásku.

Hlavný predstaviteľ védizmu je Trechlebov a Levašov. Levašov je zdokumentovaný agent Rockef.

šéfa védistov v Rusku rozoznať ako nepriateľskú protisilu

Toto je možná správný předpoklad.
Ze kterého ale nijak neplyne závěr
protiruský vektor cieľov tzv. védizmu


Dejme tomu, že začnu poutavě vyprávět o motýlech, přednášet o nich nějakou faktologii a přitom budu tvrdit, že tyto znalosti mám z nejznámější knihy o motýlech, která se jmenuje "Majnkampf".
Bude to znamenat, že "Majnkampf" je kniha o motýlech?


Keď robili v 8. storočí Germánov svetovým policajtom, čo im povedali? že všetky európske jazyky sú indo-germánske a Germáni sú pupok sveta. Teraz povedia nám, že všetky európske jazyky sú indo-slovanské, nie je to rovnaká pasca, aby urobili svetového policajta zo Slovanov? Najprv nás presvedčia o našej výnimočnosti a potom z nás urobia mäso pre delá ako z Germánov.

Ano, této snahy si také všímám. Marná snaha.


A VP SSSR si nerušene funguje ďalej. Divné...

Ajajaj, tomuhle tématu je věnováno megavlákno zde
https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/3031/%C4%8Dinnost-pjakina-nem-aacute-ve-skute%C4%8Dnosti-nic-spole%C4%8Dn-eacute-ho-s-ksb-a-jeho-analytika-nen-iacute-aplikac-iacute-ksb/
snad již dohořelo, sem ho nevplétejme.
:-)


[quote="pid:29080, uid:644"]Hlavný predstaviteľ védizmu je Trechlebov a Levašov. Levašov je zdokumentovaný agent Rockef.[/quote] [quote="pid:29080, uid:644"]šéfa védistov v Rusku rozoznať ako nepriateľskú protisilu[/quote] Toto je možná správný předpoklad. Ze kterého ale nijak neplyne závěr [quote="pid:29080, uid:644"]protiruský vektor cieľov tzv. védizmu[/quote] Dejme tomu, že začnu poutavě vyprávět o motýlech, přednášet o nich nějakou faktologii a přitom budu tvrdit, že tyto znalosti mám z nejznámější knihy o motýlech, která se jmenuje "Majnkampf". Bude to znamenat, že "Majnkampf" je kniha o motýlech? [quote="pid:29080, uid:644"]Keď robili v 8. storočí Germánov svetovým policajtom, čo im povedali? že všetky európske jazyky sú indo-germánske a Germáni sú pupok sveta. Teraz povedia nám, že všetky európske jazyky sú indo-slovanské, nie je to rovnaká pasca, aby urobili svetového policajta zo Slovanov? Najprv nás presvedčia o našej výnimočnosti a potom z nás urobia mäso pre delá ako z Germánov.[/quote] Ano, této snahy si také všímám. Marná snaha. [quote="pid:29080, uid:644"]A VP SSSR si nerušene funguje ďalej. Divné...[/quote] Ajajaj, tomuhle tématu je věnováno megavlákno zde https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/3031/%C4%8Dinnost-pjakina-nem-aacute-ve-skute%C4%8Dnosti-nic-spole%C4%8Dn-eacute-ho-s-ksb-a-jeho-analytika-nen-iacute-aplikac-iacute-ksb/ snad již dohořelo, sem ho nevplétejme. :-)
Upravené 10. 8. 2021 o 15:32

Trechlebov, Chinevič a Levašov


takze 10 percent virusov je pre teba uplne zanedbatelne, ale Biblia ci Koran je pre teba necitatelny... a vsetko napisane pred rokom 2012 je vlastne zastarane a musis pocuvat velku zricu, taku inglingsku panenku skakavu... keby to nebolo k placu tak by som sa na tychto clankoch celkom dobre pobavil. nastastie vacsina ludi pochopila kde je sever a od Lauberta bocia, uz vas zostalo len par desiatok...


Keďže nechápeš ani numerológiu a astrológiu, neočakávam, že by si pochopil toto.


ty vies opravit vobec strechu a postavit zaklady na dom ze tu hovoris o chapani astrologii dedko vsevedko? lebo zatial si len taky sofistikovany Cico Ciciak, co maloco cital a maloco chape ale citi sa byt povolany sa ku vsetkemu vyjadrit.


vedizmus je podvrh, vytvorený okolo roku 2003 na základe beletristicko - sektárskej publikácie Slovano árijské védy.
Chinievic toto propaguje uz od konca 80. rokoch cize bud bol pripravovany dlhsie, alebo sa napojil na vytvoreny temny egregor ktory ho ovladol a nasledne isli vsetci na skolenia do ameriky. cirou nahodou tam bol aj sudruh Laubert...
k vedam ma urcite blizsie Sidorov, ktory sa v mnohom prekryva s KOB, ale aj Velesova kniha mi pride ako podvrh.


GP ma iste najlepsie organizovanu rozviedku ale vdaka zakonu casu mu uz nestaci ani ezoterika ani rozviedka.


[quote="pid:29088, uid:623"]Trechlebov, Chinevič a Levašov[/quote] takze 10 percent virusov je pre teba uplne zanedbatelne, ale Biblia ci Koran je pre teba necitatelny... a vsetko napisane pred rokom 2012 je vlastne zastarane a musis pocuvat velku zricu, taku inglingsku panenku skakavu... keby to nebolo k placu tak by som sa na tychto clankoch celkom dobre pobavil. nastastie vacsina ludi pochopila kde je sever a od Lauberta bocia, uz vas zostalo len par desiatok... [quote="pid:28906, uid:623"]Keďže nechápeš ani numerológiu a astrológiu, neočakávam, že by si pochopil toto.[/quote] ty vies opravit vobec strechu a postavit zaklady na dom ze tu hovoris o chapani astrologii dedko vsevedko? lebo zatial si len taky sofistikovany Cico Ciciak, co maloco cital a maloco chape ale citi sa byt povolany sa ku vsetkemu vyjadrit. [quote="pid:28644, uid:644"]vedizmus je podvrh, vytvorený okolo roku 2003 na základe beletristicko - sektárskej publikácie Slovano árijské védy.[/quote] Chinievic toto propaguje uz od konca 80. rokoch cize bud bol pripravovany dlhsie, alebo sa napojil na vytvoreny temny egregor ktory ho ovladol a nasledne isli vsetci na skolenia do ameriky. cirou nahodou tam bol aj sudruh Laubert... k vedam ma urcite blizsie Sidorov, ktory sa v mnohom prekryva s KOB, ale aj Velesova kniha mi pride ako podvrh. GP ma iste najlepsie organizovanu rozviedku ale vdaka zakonu casu mu uz nestaci ani ezoterika ani rozviedka.

ty vies opravit vobec strechu a postavit zaklady na dom ze tu hovoris o chapani astrologii dedko vsevedko?


Zato ty si čítal všetko a nepochopil nič. Možno by si si nemal toľko trieskať hlavu o zem, nerobí ti to dobre. smile


[quote="pid:29135, uid:252"]ty vies opravit vobec strechu a postavit zaklady na dom ze tu hovoris o chapani astrologii dedko vsevedko?[/quote] Zato ty si čítal všetko a nepochopil nič. Možno by si si nemal toľko trieskať hlavu o zem, nerobí ti to dobre. ;)
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 10. 8. 2021 o 19:23

Védismus u Slovanů byl

Védizmus u Slovanov nebol, je to komplet výmysel od začiatku do konca. Boli infiltrované čiastkové veci, ako Perún=Zeus=Osiris. Je jasné, že keď na juhu mali obrovské stáda dobytka, vzbudzovalo to u Slovanov obdiv. Obchod sever-juh bežal, teda bežali aj chýry a sluchy o veľkom majetku a sile juhu. Tak sa dostali do kultúry severu také veci, ako napr. Rožanica (nájdite si na vyhľadávači). Existuje kniha sovietskeho historika Rybakova z 1981, ktorý priamo vyvracia ideológiu Rodu a popisuje mechanizmus, ako sa cudzie prímesi babylonského a gréckeho typu dostávali do slovanských krajov.


Článok: Tartaria Levašova je projekt CIA. Ako rozbíjajú Rusko. https://pobasenki.ru/biblioteka/mirovaya-zakulisa/tartariya-levashova-proekt-tsru-kak-raschlenyayut-rossiyu.html


článok tvrdí, že obsah celého projektu védizmu manipuluje dejiny na 2. priorite s cieľom zraziť medzi sebou Rusko a Čínu, čo je realistický geopolitický cieľ.


[quote="pid:29089, uid:312"]Védismus u Slovanů byl[/quote] Védizmus u Slovanov nebol, je to komplet výmysel od začiatku do konca. Boli infiltrované čiastkové veci, ako Perún=Zeus=Osiris. Je jasné, že keď na juhu mali obrovské stáda dobytka, vzbudzovalo to u Slovanov obdiv. Obchod sever-juh bežal, teda bežali aj chýry a sluchy o veľkom majetku a sile juhu. Tak sa dostali do kultúry severu také veci, ako napr. Rožanica (nájdite si na vyhľadávači). Existuje kniha sovietskeho historika Rybakova z 1981, ktorý priamo vyvracia ideológiu Rodu a popisuje mechanizmus, ako sa cudzie prímesi babylonského a gréckeho typu dostávali do slovanských krajov. Článok: Tartaria Levašova je projekt CIA. Ako rozbíjajú Rusko. https://pobasenki.ru/biblioteka/mirovaya-zakulisa/tartariya-levashova-proekt-tsru-kak-raschlenyayut-rossiyu.html článok tvrdí, že obsah celého projektu védizmu manipuluje dejiny na 2. priorite s cieľom zraziť medzi sebou Rusko a Čínu, čo je realistický geopolitický cieľ.
Upravené 11. 8. 2021 o 08:54

aj Velesova kniha mi pride ako podvrh


presne k rovnakému podozreniu som došiel aj ja.


ja čítam knihy z 19. storočia a sovietskych historikov, presne túto tematiku opisuje Rybakov, takže je jasné, že začali už v 70. rokoch, inak by to nemohol vo svojej knihe z 1981 rozoberať, nebol by žiaden podklad. takže ideologický rozklad ZSSR a ČSSR začal infiltráciou do radov historikov a zmenou smerovania sovietskej kinematografie, keď miesto exportu sovietskeho kvalitného filmu, začalo ZSSR kupovať ideologickú diverziu z Hollywoodu, čím súčasne vyničilo valuty a nemohlo nakupovať nádejné nové technológie z iných častí sveta... Kľúčové osoby, ktoré rozložili ZSSR boli Andropov a Kosygin. Spojka bol Ševarnadze. Brežnev nebol zradca, ale na tých 2 nestačil.


[quote="pid:29135, uid:252"]aj Velesova kniha mi pride ako podvrh[/quote] presne k rovnakému podozreniu som došiel aj ja. ja čítam knihy z 19. storočia a sovietskych historikov, presne túto tematiku opisuje Rybakov, takže je jasné, že začali už v 70. rokoch, inak by to nemohol vo svojej knihe z 1981 rozoberať, nebol by žiaden podklad. takže ideologický rozklad ZSSR a ČSSR začal infiltráciou do radov historikov a zmenou smerovania sovietskej kinematografie, keď miesto exportu sovietskeho kvalitného filmu, začalo ZSSR kupovať ideologickú diverziu z Hollywoodu, čím súčasne vyničilo valuty a nemohlo nakupovať nádejné nové technológie z iných častí sveta... Kľúčové osoby, ktoré rozložili ZSSR boli Andropov a Kosygin. Spojka bol Ševarnadze. Brežnev nebol zradca, ale na tých 2 nestačil.
Upravené 11. 8. 2021 o 09:10

Bude to znamenat, že "Majnkampf" je kniha o motýlech?


bohužiaľ 80% bežných ľudí aj taká priehľadná manipulácia oklame a ďalších 18% sa neodhodlá ísť proti parnému valcu, ktorý chrlí lož. iba zvyšné 2% majú možnosť a odvahu tú lož rozkrývať. preto sa lži darí.


[quote="pid:29107, uid:240"]Bude to znamenat, že "Majnkampf" je kniha o motýlech?[/quote] bohužiaľ 80% bežných ľudí aj taká priehľadná manipulácia oklame a ďalších 18% sa neodhodlá ísť proti parnému valcu, ktorý chrlí lož. iba zvyšné 2% majú možnosť a odvahu tú lož rozkrývať. preto sa lži darí.

preto sa lži darí.

Asi jsem to tím přirovnáním trochu zamotal. (Protože mi připadá, že se mnou souhlasíš, i když se tím přirovnáním snažím část z toho, co tvrdíš, zpochybnit :-)
Pro mne je to přirovnání analogií pro:
Když se najdou 3 lidé, kteří poutavě o něčem vypráví nebo šíří nějaké informace, o kterých tvrdí, že jsou to SAV, tak to ještě nutně neznamená, ani že je to totožné se SAV, ale ani to nemusí znamenat, že SAV neexistují.
(Z mého přirovnání: “Mejnkampf” není kniha o motýlech, ale přesto existuje.)


Pokud jde o mne, nemám v otázce SAV jednoznačné “jasno”.
Jisté je pouze jedno: nejméně některé věci jsou tam velmi silné. Takže pokud by byly “pravé” (tj. tak staré, jak o nich někteří tvrdí), byla by to “bomba”. Ovšem pokud by byly “nepravé” (tj. novodobé/nedávno někým vytvořené), tak to je potom situace daleko drsnější, to by byla “atomovka”, vytvořit takovou sílu dnes.


(Nelze v této souvislosti nevzpomenout Rukopis královédvorský a Rukopis zelenohorský. Pokud se nepletu, jsou současnou mejnstrýmovou “vědou” považovány za falsa. Tím uniká podstata. Tyto rukopisy odvedly práci, kterou měly odvést, bez ohledu na jejich (ne)pravost. Navíc - pokud vím - nikdo nezpochybňuje, že jsou řemeslně i umělecky mimořádně kvalitní. Před časem byl jeden z nich někde vystavován a v popisku k výstavě mne zarazila formulace typu “bude vystaven originál falešného Rukopisu zelenohorského” :-))


[quote="pid:29201, uid:644"]preto sa lži darí.[/quote] Asi jsem to tím přirovnáním trochu zamotal. (Protože mi připadá, že se mnou souhlasíš, i když se tím přirovnáním snažím část z toho, co tvrdíš, zpochybnit :-) Pro mne je to přirovnání analogií pro: Když se najdou 3 lidé, kteří poutavě o něčem vypráví nebo šíří nějaké informace, o kterých tvrdí, že jsou to SAV, tak to ještě nutně neznamená, ani že je to totožné se SAV, ale ani to nemusí znamenat, že SAV neexistují. (Z mého přirovnání: “Mejnkampf” není kniha o motýlech, ale přesto existuje.) Pokud jde o mne, nemám v otázce SAV jednoznačné “jasno”. Jisté je pouze jedno: nejméně některé věci jsou tam velmi silné. Takže pokud by byly “pravé” (tj. tak staré, jak o nich někteří tvrdí), byla by to “bomba”. Ovšem pokud by byly “nepravé” (tj. novodobé/nedávno někým vytvořené), tak to je potom situace daleko drsnější, to by byla “atomovka”, vytvořit takovou sílu dnes. (Nelze v této souvislosti nevzpomenout Rukopis královédvorský a Rukopis zelenohorský. Pokud se nepletu, jsou současnou mejnstrýmovou “vědou” považovány za falsa. Tím uniká podstata. Tyto rukopisy odvedly práci, kterou měly odvést, bez ohledu na jejich (ne)pravost. Navíc - pokud vím - nikdo nezpochybňuje, že jsou řemeslně i umělecky mimořádně kvalitní. Před časem byl jeden z nich někde vystavován a v popisku k výstavě mne zarazila formulace typu “bude vystaven **originál** falešného Rukopisu zelenohorského” :-))
Upravené 11. 8. 2021 o 16:06

Pokud jde o mne, nemám v otázce SAV jednoznačné “jasno”.


1981-ЯзычествоДревнихСлавян[РыбаковБА]
культ Рода пришел к славянам с юга, со стороны халдеев (Pozn. chaldejskí žreci Babylonu), греков и римлян
Греческие божества Скифские божества Славянские божества, имена которых считаются иранскими
Гестия Табити
Зевс Папай Стрибог
Гея Апи
Аполлон Гойтосир Дажьбог
Афродита Небесная Аргимпаса
Посейдон Фагимасад (только у царских скифов)
Арес ? Хорс
Симаргл


первенство Перуна в Киевской Руси - дело очень позднее, почти современное рождению Киевского государства.


в 980 г. были поставлены, как известно, идолы Перуна, Хорса, Дажьбога, Стрибога, Симаргла и Макоши.(Летопись по Лаврентьевскому списку. СПб., 1897, с. 77.)


Культ Ярилы, известный в средние века и у западных славян, представляется чрезвычайно близким к античным культам умирающего и воскресающего бога плодородия, весенней "ярой" плодоносящей силы вроде культа Диониса, а следовательно, стадиально наиболее поздним. Наличие имени Ярилы и связанных с этим божеством обрядов у южных славян позволяет датировать время появления культа Ярилы-Яровита эпохой до великого расселения славян в VI в. н. э.
Белес был богом богатства, скотоводства, может быть, плодовитости. Выражение идеи богатства при посредстве полисемантичного слова "скот" (равнозначного латинскому "pecunia" - "скот", "богатство"smile ведет нас в совершенно определенную историческую эпоху, когда главным богатством племени были именно скот, стада крупного рогатого скота, "говяда", т. е. в бронзовый век.
Самым загадочным и наименее изученным из всех славянских божеств является Род - божество, известное только восточным славянам и не уцелевшее в этнографическом материале.
Перечислив нескольких олимпийских богов (Зевса, Афродиту, Артемиду) и вспомнив библейского Ваала, автор переходит к своим, русским богам, упомянув (сверх того, что было занесено в летопись) Рода, рожаниц, вил-русалок и Переплута. Все дополнения связаны с аграрными культами.(Рыбаков Б. А. Русалии и бог Симаргл-Переплут. - СА, 1967, № 2,) Далее автор встретился в имевшемся у него в руках тексте Григория Богослова с выражением Chaldaion astronomia nai genetlialogia, которое он и перевел как "халдейская астрономия и родопочитание". родопочитание, иже есть мартолой. Мартолоями называли в древней Руси ложные, отреченные книги, трактующие о гадании по звездам: "Мартолой - рекше астролог (Астролог)".
Род сопоставлен с Озирисом - "проклятым богом" египтян! сказано, что культ Озириса заимствован халдеями! "...от тех [египтян] извыкоша древле халдеи и начаша требы творити своима богама - Роду и рожаници".(Гальковский Н. М. Борьба христианства..., т. II, с. 24.) Трудно сказать, какое вавилонское божество было заменено здесь Родом и рожаницей. Быть может, это библейский Ваал (Баал-Хадд), почитавшийся и в Халдее-Вавилоне! (strana 379)
автор "Слова об идолах" считал культ Рода одной из мировых религий, которая некогда охватывала Египет (Озирис), Вавилон, Грецию ("Артемид" - Аполлон?), Рим и славянский мир!!!
!!!Не меньший интерес для нас представляет сопоставление русского сочинения с Библией, так как оно выявляет имя библейского двойника Рода, того божества, с которым приходилось соперничать библейскому богу: это - Гад, или Ваал (Баал-Хадд), ханаанской (сиро-палестинской) мифологии, бог плодородия и жизни части древних евреев и финикийцев. Ваал посылает дождь и росу, орошая нивы и виноградники. Ваала представляли умирающим и воскресающим богом, подобно Озирису или Дионису.
Женской парой Ваала была богиня Анат (она же Рахмаи). Исследователи установили, что в ханаанской мифологии, как и во многих других, действуют два поколения богов. Старший бог Эл (!) (вроде Урана или Крона) выступает, подобно Роду, совместно с двумя женщинами! Миф пронизан фаллической символикой. Две женщины, сотворенные над огнем на морском берегу, становятся женами Эла и рождают ему двух дочерей - Утреннюю Зарю и Вечернюю Зарю. Последующее потомство Эла - божества плодородия. Ваал - сын Эла-Быка.
Здесь перед нами снова полная параллель Роду и его двум рожаницам: Ваал, бог плодородия, и две богини, связанные с полем и урожаем, причем богини, как и в охотничьих мифах, - мать и дочь-дева. Имя Ваала означает "владыка", "хозяин". Интересны эпитеты Ваала: "Могучий Воин", "Владыка Земли", "Ездящий на облаках" и др.(Гордон С. Ханаанейская мифология, с. 223, 227.) В мифах Ваал погибает в схватке с морским богом Яммом, но затем воскресает вновь, и снова начинаются тучные годы плодородия.
Весь приведенный здесь ряд слов объединен смысловым стержнем: огненное, красное пламенеющее, молниеподобное. "Родьство огньное" пытались объяснить ошибкой переводчиков, принявших по созвучию греческое geenna (геенна) за genea - род. Однако это маловероятно; как объяснить, что все переводчики в разных городах и в разные века обязательно ошибались, и притом всегда одинаково? Обилие славянских слов с корнем "род" в значении красного и огненного (сравни латинское ardeo - гореть, ardor - жар, зной) позволяет считать слово "родьство" славянским обозначением пекла(!), а не ошибкой.


tzv. Perúnova hviezda - koleso kolovratu so 6 priečkami = koleso Jupitera.
с культом верховного небесного божества связан определенный символ - "колесо Юпитера" с шестью спицами. Круг с шестилепестковой розеткой внутри, "громовый знак", был полисеман-тичен: он выражал и идею солнца ("вещь бо есть солнце свету"smile, и идею "белого света", всей Вселенной. Солнце в народном искусстве могло обозначаться разными способами (круг, крест, крест в круге, круг с вось-милепестковой или шестилепестковой розеткой), но понятие "белого света", идентичное понятию Рода, выражалось только шестилепестковой розеткой, только колесом с шестью спицами.
...центральное место занимало "колесо Юпитера", символизирующее белый свет (slnko).
Очень важным представляется взаимоотношение всеобъемлющего Рода со Светом, божеством, которому ставят идолов... тождество Рода и Света: каждый из них в том или ином источнике сопоставляется с христианским богом-творцом.


Для восточных славян таким "единым богом в небесах" был Род; ему же, вероятно, поклонялись под именем Света. Для западных славян божеством "белого света" был Святовит, имя которого состоит из двух частей: первая (СВЯТ) обозначала и "святость" и "свет", а вторая (ВИТ), недостаточно разъясненная лингвистами, сближается иногда с понятиями "радости", "тучности".(Niederle L. Slovanske Starozitnosti, t. II, s. 142.)


Веpоятнее всего, что паpy pожаниц следyет сближать с аpхаичной и шиpочайше pаспpостpаненной божественной паpой: Лето и Аpтемида или Лада и Леля - в обоих слyчаях мать и дочь. По сyществy же Лада и ее дочь, богини весенней возpождающейся пpиpоды, богини бpака и pазмножения, вполне соответствyют двyм pожаницам. Hо наpядy с кyльтом этой богини население наиболее отдаленных севеpных pайонов (а именно к немy и были по пpеимyществy обpащены обличения кyльта pожаниц) пpодолжало еще веpить в двyх pожаниц, сохpаняя не только их безымянность, но и их теснейшyю связь с аpхаичным охотничьим мифом о двyх полyженщинах-полyлосихах.


В этих мифах, как мы помним, главными пеpсонажами являются 2 женщины-лосихи, Hебесные Хозяйки миpа, pождающие для земли (для людей и звеpей) оленей и дpyгих полезных животных. Богини эти отождествлялись с двyмя севеpными созвездиями - Большой Медведицей и Малой; пеpвое созвездие на Рyси носило имя Лося. поиск наиболее аpхаичного женского обpаза мы должны начинать с тех вышивок, котоpые содеpжат изобpажения оленей или лосей, еще не вытесненных конями и всадниками.


[quote="pid:29207, uid:240"]Pokud jde o mne, nemám v otázce SAV jednoznačné “jasno”.[/quote] 1981-ЯзычествоДревнихСлавян[РыбаковБА] культ Рода пришел к славянам с юга, со стороны халдеев (Pozn. chaldejskí žreci Babylonu), греков и римлян Греческие божества Скифские божества Славянские божества, имена которых считаются иранскими Гестия Табити Зевс Папай Стрибог Гея Апи Аполлон Гойтосир Дажьбог Афродита Небесная Аргимпаса Посейдон Фагимасад (только у царских скифов) Арес ? Хорс Симаргл первенство Перуна в Киевской Руси - дело очень позднее, почти современное рождению Киевского государства. в 980 г. были поставлены, как известно, идолы Перуна, Хорса, Дажьбога, Стрибога, Симаргла и Макоши.(Летопись по Лаврентьевскому списку. СПб., 1897, с. 77.) Культ Ярилы, известный в средние века и у западных славян, представляется чрезвычайно близким к античным культам умирающего и воскресающего бога плодородия, весенней "ярой" плодоносящей силы вроде культа Диониса, а следовательно, стадиально наиболее поздним. Наличие имени Ярилы и связанных с этим божеством обрядов у южных славян позволяет датировать время появления культа Ярилы-Яровита эпохой до великого расселения славян в VI в. н. э. Белес был богом богатства, скотоводства, может быть, плодовитости. Выражение идеи богатства при посредстве полисемантичного слова "скот" (равнозначного латинскому "pecunia" - "скот", "богатство") ведет нас в совершенно определенную историческую эпоху, когда главным богатством племени были именно скот, стада крупного рогатого скота, "говяда", т. е. в бронзовый век. Самым загадочным и наименее изученным из всех славянских божеств является Род - божество, известное только восточным славянам и не уцелевшее в этнографическом материале. Перечислив нескольких олимпийских богов (Зевса, Афродиту, Артемиду) и вспомнив библейского Ваала, автор переходит к своим, русским богам, упомянув (сверх того, что было занесено в летопись) Рода, рожаниц, вил-русалок и Переплута. Все дополнения связаны с аграрными культами.(Рыбаков Б. А. Русалии и бог Симаргл-Переплут. - СА, 1967, № 2,) Далее автор встретился в имевшемся у него в руках тексте Григория Богослова с выражением Chaldaion astronomia nai genetlialogia, которое он и перевел как "халдейская астрономия и родопочитание". родопочитание, иже есть мартолой. Мартолоями называли в древней Руси ложные, отреченные книги, трактующие о гадании по звездам: "Мартолой - рекше астролог (Астролог)". Род сопоставлен с Озирисом - "проклятым богом" египтян! сказано, что культ Озириса заимствован халдеями! "...от тех [египтян] извыкоша древле халдеи и начаша требы творити своима богама - Роду и рожаници".(Гальковский Н. М. Борьба христианства..., т. II, с. 24.) Трудно сказать, какое вавилонское божество было заменено здесь Родом и рожаницей. Быть может, это библейский Ваал (Баал-Хадд), почитавшийся и в Халдее-Вавилоне! (strana 379) автор "Слова об идолах" считал культ Рода одной из мировых религий, которая некогда охватывала Египет (Озирис), Вавилон, Грецию ("Артемид" - Аполлон?), Рим и славянский мир!!! !!!Не меньший интерес для нас представляет сопоставление русского сочинения с Библией, так как оно выявляет имя библейского двойника Рода, того божества, с которым приходилось соперничать библейскому богу: это - Гад, или Ваал (Баал-Хадд), ханаанской (сиро-палестинской) мифологии, бог плодородия и жизни части древних евреев и финикийцев. Ваал посылает дождь и росу, орошая нивы и виноградники. Ваала представляли умирающим и воскресающим богом, подобно Озирису или Дионису. Женской парой Ваала была богиня Анат (она же Рахмаи). Исследователи установили, что в ханаанской мифологии, как и во многих других, действуют два поколения богов. Старший бог Эл (!) (вроде Урана или Крона) выступает, подобно Роду, совместно с двумя женщинами! Миф пронизан фаллической символикой. Две женщины, сотворенные над огнем на морском берегу, становятся женами Эла и рождают ему двух дочерей - Утреннюю Зарю и Вечернюю Зарю. Последующее потомство Эла - божества плодородия. Ваал - сын Эла-Быка. Здесь перед нами снова полная параллель Роду и его двум рожаницам: Ваал, бог плодородия, и две богини, связанные с полем и урожаем, причем богини, как и в охотничьих мифах, - мать и дочь-дева. Имя Ваала означает "владыка", "хозяин". Интересны эпитеты Ваала: "Могучий Воин", "Владыка Земли", "Ездящий на облаках" и др.(Гордон С. Ханаанейская мифология, с. 223, 227.) В мифах Ваал погибает в схватке с морским богом Яммом, но затем воскресает вновь, и снова начинаются тучные годы плодородия. Весь приведенный здесь ряд слов объединен смысловым стержнем: огненное, красное пламенеющее, молниеподобное. "Родьство огньное" пытались объяснить ошибкой переводчиков, принявших по созвучию греческое geenna (геенна) за genea - род. Однако это маловероятно; как объяснить, что все переводчики в разных городах и в разные века обязательно ошибались, и притом всегда одинаково? Обилие славянских слов с корнем "род" в значении красного и огненного (сравни латинское ardeo - гореть, ardor - жар, зной) позволяет считать слово "родьство" славянским обозначением пекла(!), а не ошибкой. tzv. Perúnova hviezda - koleso kolovratu so 6 priečkami = koleso Jupitera. с культом верховного небесного божества связан определенный символ - "колесо Юпитера" с шестью спицами. Круг с шестилепестковой розеткой внутри, "громовый знак", был полисеман-тичен: он выражал и идею солнца ("вещь бо есть солнце свету"), и идею "белого света", всей Вселенной. Солнце в народном искусстве могло обозначаться разными способами (круг, крест, крест в круге, круг с вось-милепестковой или шестилепестковой розеткой), но понятие "белого света", идентичное понятию Рода, выражалось только шестилепестковой розеткой, только колесом с шестью спицами. ...центральное место занимало "колесо Юпитера", символизирующее белый свет (slnko). Очень важным представляется взаимоотношение всеобъемлющего Рода со Светом, божеством, которому ставят идолов... тождество Рода и Света: каждый из них в том или ином источнике сопоставляется с христианским богом-творцом. Для восточных славян таким "единым богом в небесах" был Род; ему же, вероятно, поклонялись под именем Света. Для западных славян божеством "белого света" был Святовит, имя которого состоит из двух частей: первая (СВЯТ) обозначала и "святость" и "свет", а вторая (ВИТ), недостаточно разъясненная лингвистами, сближается иногда с понятиями "радости", "тучности".(Niederle L. Slovanske Starozitnosti, t. II, s. 142.) Веpоятнее всего, что паpy pожаниц следyет сближать с аpхаичной и шиpочайше pаспpостpаненной божественной паpой: Лето и Аpтемида или Лада и Леля - в обоих слyчаях мать и дочь. По сyществy же Лада и ее дочь, богини весенней возpождающейся пpиpоды, богини бpака и pазмножения, вполне соответствyют двyм pожаницам. Hо наpядy с кyльтом этой богини население наиболее отдаленных севеpных pайонов (а именно к немy и были по пpеимyществy обpащены обличения кyльта pожаниц) пpодолжало еще веpить в двyх pожаниц, сохpаняя не только их безымянность, но и их теснейшyю связь с аpхаичным охотничьим мифом о двyх полyженщинах-полyлосихах. В этих мифах, как мы помним, главными пеpсонажами являются 2 женщины-лосихи, Hебесные Хозяйки миpа, pождающие для земли (для людей и звеpей) оленей и дpyгих полезных животных. Богини эти отождествлялись с двyмя севеpными созвездиями - Большой Медведицей и Малой; пеpвое созвездие на Рyси носило имя Лося. поиск наиболее аpхаичного женского обpаза мы должны начинать с тех вышивок, котоpые содеpжат изобpажения оленей или лосей, еще не вытесненных конями и всадниками.

pokud by byly “pravé” (tj. tak staré, jak o nich někteří tvrdí), byla by to “bomba”. Ovšem pokud by byly “nepravé” (tj. novodobé/nedávno někým vytvořené), tak to je potom situace daleko drsnější, to by byla “atomovka”


existuje niekoľko ďalších interpretácií - napr. veci v SAV naozaj boli súčasťou spoločnosti v niektorých regiónoch na juhu Ruska, ale boli importované z juhu z Babylonu a SAV úplne mení kontext týchto faktov a ideologický význam - infiltrovaný babylonský kult prehlasuje za vlastný slovanský kult a to je to povestné 1% lži ktoré všetko mení...
v dnešnom ponímaní, ako keby si povedal, že jehovizmus je slovanské kresťanstvo, lebo neuznáva pápeža a RKC rovnako ako ruské pravoslávie a začal podsúvať jehovizmus ako najpravejšie náboženstvo pre každého "správneho Slovana". ak použijeme predpoklad 1% lži ukrytej v 99% pravdy, tak to nemôže byť všetko úplne vymyslené, predpokladje, že je len zmenený kontext udalostí. v starých časoch sa importované cudzie Slovo (kult) nešírilo rýchlo a často sa ujalo v jednom regióne, ale v druhom nie, u vlastného kultu by asi neboli rozdiely medzi východnými, južnými a západnými Slovanmi...


Presnejší popis 2 ipostáz Roda - Rod ako kult bohatstva - množstva dobytka, resp. Rod ako boh plodnosti pre fallický kult (penis ako zdroj oplodnenia). Neskoršie dvoj-jelenie, kde 2 ženské bohyne porodia po dve jelenčatá (staré známe jelene sa vyskytujú v mnohých oblastiach Európy) mohlo byť šírené keltským konceptom aj na územie dnešnej SR - Halstattská kultúra, 2 jelene môžu byť nasledovníci starých známych annunaki a býka na Ishtar gate v Babylone, kde dvojica annunaki-býk sa zmenila na 2 jelene, potom postupne na draka a koňa, 2 levy a pri kombinácii dynastií kombinácia zvierat - napr. kôň jednoroh a lev na Buckinghamskom paláci v Londýne).
ešte jedna hypotéza: annunaki = lakomstvo, býk = sexuálna žiadostivosť, 2 základné ľudské slabosti, pomocou ktorých bolo možné riadiť svoju strednú a nízku El-itu v čase (El = hlavný babylonský boh), keď ešte neboli peniaze. so zmenami spoločnosti sa to menilo na iné zvieracie symboly, ktoré vzbudzovali rešpekt. aj s latinským jazykovým konceptom stále tento princíp sedí - biela vetva janovská riadenie založené na lakomosti (peniaze, burza, úžera, obchod, korupcia, mamon, zberateľstvo), červená vetva benátska riadenie založené na bezmedznej sexuálnej žiadostivosti (orgie v Benátkach, právo prvej noci feudálnej šľachty na nevesty jej poddaných v pápežsko-benátskom domíniu, pedofília, pornografia, móda, erotické zoznamky).
vždy išlo teda v pozadí o lakomstvo a smilstvo, ktorým držala vedomá menšina, čiže GP, šľachtu a kupectvo, teda servisnú El-itu pod kontrolou (keby sa ich tajomstvo prevalilo, dedinčania, resp. dnes bulvárne médiá, by ich bez váhania zlynčovali, takže vydieranie bolo účinné). to by vysvetľovalo pôvod "2 centier riadenia" ale táto úvaha ide omnoho hlbšie ako KSB.


[quote="pid:29207, uid:240"]pokud by byly “pravé” (tj. tak staré, jak o nich někteří tvrdí), byla by to “bomba”. Ovšem pokud by byly “nepravé” (tj. novodobé/nedávno někým vytvořené), tak to je potom situace daleko drsnější, to by byla “atomovka”[/quote] existuje niekoľko ďalších interpretácií - napr. veci v SAV naozaj boli súčasťou spoločnosti v niektorých regiónoch na juhu Ruska, ale boli importované z juhu z Babylonu a SAV úplne mení kontext týchto faktov a ideologický význam - infiltrovaný babylonský kult prehlasuje za vlastný slovanský kult a to je to povestné 1% lži ktoré všetko mení... v dnešnom ponímaní, ako keby si povedal, že jehovizmus je slovanské kresťanstvo, lebo neuznáva pápeža a RKC rovnako ako ruské pravoslávie a začal podsúvať jehovizmus ako najpravejšie náboženstvo pre každého "správneho Slovana". ak použijeme predpoklad 1% lži ukrytej v 99% pravdy, tak to nemôže byť všetko úplne vymyslené, predpokladje, že je len zmenený kontext udalostí. v starých časoch sa importované cudzie Slovo (kult) nešírilo rýchlo a často sa ujalo v jednom regióne, ale v druhom nie, u vlastného kultu by asi neboli rozdiely medzi východnými, južnými a západnými Slovanmi... Presnejší popis 2 ipostáz Roda - Rod ako kult bohatstva - množstva dobytka, resp. Rod ako boh plodnosti pre fallický kult (penis ako zdroj oplodnenia). Neskoršie dvoj-jelenie, kde 2 ženské bohyne porodia po dve jelenčatá (staré známe jelene sa vyskytujú v mnohých oblastiach Európy) mohlo byť šírené keltským konceptom aj na územie dnešnej SR - Halstattská kultúra, 2 jelene môžu byť nasledovníci starých známych annunaki a býka na Ishtar gate v Babylone, kde dvojica annunaki-býk sa zmenila na 2 jelene, potom postupne na draka a koňa, 2 levy a pri kombinácii dynastií kombinácia zvierat - napr. kôň jednoroh a lev na Buckinghamskom paláci v Londýne). ešte jedna hypotéza: annunaki = lakomstvo, býk = sexuálna žiadostivosť, 2 základné ľudské slabosti, pomocou ktorých bolo možné riadiť svoju strednú a nízku El-itu v čase (El = hlavný babylonský boh), keď ešte neboli peniaze. so zmenami spoločnosti sa to menilo na iné zvieracie symboly, ktoré vzbudzovali rešpekt. aj s latinským jazykovým konceptom stále tento princíp sedí - biela vetva janovská riadenie založené na lakomosti (peniaze, burza, úžera, obchod, korupcia, mamon, zberateľstvo), červená vetva benátska riadenie založené na bezmedznej sexuálnej žiadostivosti (orgie v Benátkach, právo prvej noci feudálnej šľachty na nevesty jej poddaných v pápežsko-benátskom domíniu, pedofília, pornografia, móda, erotické zoznamky). vždy išlo teda v pozadí o lakomstvo a smilstvo, ktorým držala vedomá menšina, čiže GP, šľachtu a kupectvo, teda servisnú El-itu pod kontrolou (keby sa ich tajomstvo prevalilo, dedinčania, resp. dnes bulvárne médiá, by ich bez váhania zlynčovali, takže vydieranie bolo účinné). to by vysvetľovalo pôvod "2 centier riadenia" ale táto úvaha ide omnoho hlbšie ako KSB.
Upravené 12. 8. 2021 o 04:18

Anál-tiku tobě z toho tvého procesu per anál ctrl+c&ctrl+v padá pořádný faetus. Ty jsi takový dokončovatel iluzionistů Levašov&corp, jelikož do toho análního fermentu spláchneš i těch několik procent reálií, na kterých to ti tvoji anální kolegové-iluzionisté postavili. Nechceš ještě pokecat s vlastním svědomím?? Možná by se našel nějaký scarabeus co by si z toho trusu uválel i kuličku.....tak 5% statistických.....smile


Anál-tiku tobě z toho tvého procesu per anál ctrl+c&ctrl+v padá pořádný faetus. Ty jsi takový dokončovatel iluzionistů Levašov&corp, jelikož do toho análního fermentu spláchneš i těch několik procent reálií, na kterých to ti tvoji anální kolegové-iluzionisté postavili. Nechceš ještě pokecat s vlastním svědomím?? Možná by se našel nějaký scarabeus co by si z toho trusu uválel i kuličku.....tak 5% statistických.....:)

Vedi.Vini......

Upravené 12. 8. 2021 o 07:18

procesu per anál

prečítaj si tu o čo ide a prestaň zámerne a hlúpo provokovať. https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%D0%B0%D0%BB%D0%BB%D0%B8%D1%87%D0%B5%D1%81%D0%BA%D0%B8%D0%B9_%D0%BA%D1%83%D0%BB%D1%8C%D1%82


opísal som možnú súvislosť kultov aj ich spoločného menovateľa, ešte nikto to tak neopísal, lebo vyvodiť akýkoľek uzáver na časovom rozsahu 4 až 8000 rokov nie je jednoduché. ak nechápeš rozdiel medzi tvrdením, falošnou interpretáciou tvrdenia a hypotézou, tak radšej mlč.


[quote="pid:29328, uid:190"]procesu per anál[/quote] prečítaj si tu o čo ide a prestaň zámerne a hlúpo provokovať. https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%D0%B0%D0%BB%D0%BB%D0%B8%D1%87%D0%B5%D1%81%D0%BA%D0%B8%D0%B9_%D0%BA%D1%83%D0%BB%D1%8C%D1%82 opísal som možnú súvislosť kultov aj ich spoločného menovateľa, ešte nikto to tak neopísal, lebo vyvodiť akýkoľek uzáver na časovom rozsahu 4 až 8000 rokov nie je jednoduché. ak nechápeš rozdiel medzi tvrdením, falošnou interpretáciou tvrdenia a hypotézou, tak radšej mlč.

prečítaj si tu o čo ide
Analytiku...tak som to prečítal...no a co?? Princip krista neseného na kříži není přeci nic jiného než transformace Dionýsova falického kultu do jiných obrazů. Magii falické symboliky jsem často využíval. Její síla je tak mocná, že umí i zabíjet, o čemž se na vlastní kůži přesvědčil i černokněžník Aleister Crowley...smile Takže děkuji, už netřeba. Existují mocnější a při neodborné manipulaci méně destruktivní systémy. Jenže magie falických symbolů je součástí tohoto světa a tak je s ní potřeba nakládat rozumně a například nevylévat vaničku i s dítětem.
Hele....kdybychom spolu seděli pod širým nebem a třeba u ohně, tak bychom si mohli i parádně pokecat, vzájemně se obohatit soustavou subjektivních, volně plynoucích obrazů. Jenže toto je digitální plkárna, kde avatar Archal něco řeší s avatarem Analytik....digitálně. Chybí oční kontakt, řeč těla, barva hlasu....atd. Proto tady dávám spíše volnost svému limbickému vopičákovi. Je to specialista na destrukci. Má zálibu v rozkopávání často unifikovaných báboviček na pískovišti.


[quote="pid:29418, uid:644"]prečítaj si tu o čo ide[/quote]Analytiku...tak som to prečítal...no a co?? Princip krista neseného na kříži není přeci nic jiného než transformace Dionýsova falického kultu do jiných obrazů. Magii falické symboliky jsem často využíval. Její síla je tak mocná, že umí i zabíjet, o čemž se na vlastní kůži přesvědčil i černokněžník Aleister Crowley...:) Takže děkuji, už netřeba. Existují mocnější a při neodborné manipulaci méně destruktivní systémy. Jenže magie falických symbolů je součástí tohoto světa a tak je s ní potřeba nakládat rozumně a například nevylévat vaničku i s dítětem. Hele....kdybychom spolu seděli pod širým nebem a třeba u ohně, tak bychom si mohli i parádně pokecat, vzájemně se obohatit soustavou subjektivních, volně plynoucích obrazů. Jenže toto je digitální plkárna, kde avatar Archal něco řeší s avatarem Analytik....digitálně. Chybí oční kontakt, řeč těla, barva hlasu....atd. Proto tady dávám spíše volnost svému limbickému vopičákovi. Je to specialista na destrukci. Má zálibu v rozkopávání často unifikovaných báboviček na pískovišti.

Vedi.Vini......

Upravené 13. 8. 2021 o 09:20

dávám spíše volnost svému limbickému vopičákovi


typický démonický typ myslenia, ty nie si človek a už sa ním možno ani nestaneš, si príliš skazený


[quote="pid:29427, uid:190"]dávám spíše volnost svému limbickému vopičákovi[/quote] typický démonický typ myslenia, ty nie si človek a už sa ním možno ani nestaneš, si príliš skazený
Upravené 7. 2. 2022 o 00:39

si príliš skazený
Jak se to vezme, do tvé party Mirků Dušínů z Rychlých šípů určitě nepatřím. Vopičák by to prezentoval peprnějším způsobem, ale necháme ho spát. Svojí roli splnil a já už na tebe reagovat nebudu......slunce v duši tobě a všem tobě podobným...smile


[quote="pid:29429, uid:644"]si príliš skazený[/quote]Jak se to vezme, do tvé party Mirků Dušínů z Rychlých šípů určitě nepatřím. Vopičák by to prezentoval peprnějším způsobem, ale necháme ho spát. Svojí roli splnil a já už na tebe reagovat nebudu......slunce v duši tobě a všem tobě podobným...:)

Vedi.Vini......

Zkus to Archale dodržet. Kromě sebestředného formalizovaného narcisizmu si do téhle zajimavé debaty skutečně nic nepřinesl.Ne poprvé...


Zkus to Archale dodržet. Kromě sebestředného formalizovaného narcisizmu si do téhle zajimavé debaty skutečně nic nepřinesl.Ne poprvé...
123
10.61k
172
20
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept