KSB a DVTR
Astrologie a KSB

Má KSB limity za které se nesmí? Už jsem zde zaregistroval několik dotazů, kam zmizelo téma(smazané vlákno) jak se chránit proti účinkům vakcín a nikdo k tomu nic nedal.
Osobně jsem přispěl do tohoto tématu příspěvky odkazující na lunární cykly a jejich vliv.
Poslední příspěvky byly výzvou JOX13 k smazání kvůli odkazu na účinky železa na lidský organismus, bohužel jsem si nezapamatoval nick, který to odkazoval a rád bych věřil, že to bylo z tohoto důvodu.
Já sleduji voduksb a nyní ksb forum od roku 2014 a celou dobu si říkám, jak se chráníte proti té sebrance co dokáže skutečně lidem zničit život, mluvím z vlastní zkušenosti, na mě si došlápli.
Držím si odstup né kvůli sobě, ale oni se neštítí ubližovat dětem, kurvy prodejné.
Má tedy astrologie místo v metodice řízení podle KSB, nebo ne? Je tato technogenní civilizace životaschopná pouze bez znalostí těch předchozích(biogenních)?


Co si myslet o textech jako je: Tetrabiblos - mezi astrology se po dobu tisíce nebo více let
těšila vážnosti Bible.
https://ceskaastrologie.cz/wp-content/uploads/2020/12/tetrabiblos.pdf


Má KSB limity za které se nesmí? Už jsem zde zaregistroval několik dotazů, kam zmizelo téma(smazané vlákno) jak se chránit proti účinkům vakcín a nikdo k tomu nic nedal. Osobně jsem přispěl do tohoto tématu příspěvky odkazující na lunární cykly a jejich vliv. Poslední příspěvky byly výzvou JOX13 k smazání kvůli odkazu na účinky železa na lidský organismus, bohužel jsem si nezapamatoval nick, který to odkazoval a rád bych věřil, že to bylo z tohoto důvodu. Já sleduji voduksb a nyní ksb forum od roku 2014 a celou dobu si říkám, jak se chráníte proti té sebrance co dokáže skutečně lidem zničit život, mluvím z vlastní zkušenosti, na mě si došlápli. Držím si odstup né kvůli sobě, ale oni se neštítí ubližovat dětem, kurvy prodejné. Má tedy astrologie místo v metodice řízení podle KSB, nebo ne? Je tato technogenní civilizace životaschopná pouze bez znalostí těch předchozích(biogenních)? Co si myslet o textech jako je: Tetrabiblos - mezi astrology se po dobu tisíce nebo více let těšila vážnosti Bible. https://ceskaastrologie.cz/wp-content/uploads/2020/12/tetrabiblos.pdf

Neumím ti odpovědět na většinu tvého příspěvku - protože nevím. Ale k té astrologii přece jen... osobní názor a oklikou.
Nevím o tom, že by KSB cosi zakazovala. Je to teorie - ne žádná ideologie, program, náboženství. Ale to určitě víš, když už jsi působil na "Vodě". Astrologie jako taková přeci není ničím škodlivá - pokud se nedegraduje na pouhopouhé "jdi tam - nevím kam, přines to - nevím co". Astrologie je předchůdkyní astronomie (ta z ní vyšla) a je o možnostech - ne o věštění. Osobně beru např. horoskop jako soubor možností - ne jako to, co se má stát a stane. Každému může dobře pomoci, když zná své silné a slabé stránky - o co se může opřít a na čem "zapracovat". Jenže - dneska ne každý, kdo si říká astrolog, umí taky udělat kvalitní horoskop. Když se tomu chce člověk věnovat, je to skutečná věda.
Ten Tetrabiblos neznám (nejsem astrolog), ale možná jsem se s tím už setkala a nevěděla o tom. A ještě zpět ke KSB.


Myslím si, že žádný zdroj, ve kterém najdeš nějaké poučení a informace, není "zakázaný". Co však zakázané je - to je manipulace s druhými. Ten zákaz není "pro KSB", ale pro tebe, protože se takové chování člověku vymstí. A Člověkem se nestaneš... To je základ a od toho tu KSB je = aby člověk nastoupil na cestu k Člověku a nezůstal trčet někde u biorobota nebo démona. A Člověk má duši se svědomím (blbě řečeno).


A jestli má astrologie své místo v metodice řízení? Pokud mi bude nápomocná k předvídání určitých vývojových možností - nebo mi pomůže v brzkém odhalení svých vlastních možností (v sebepoznání) - pak proč ne.
Připomínám, že jde o můj názor. Sama ráda poslouchám Světlanu Dragan, což je současná ruská astroložka.


Neumím ti odpovědět na většinu tvého příspěvku - protože nevím. Ale k té astrologii přece jen... osobní názor a oklikou. Nevím o tom, že by KSB cosi zakazovala. Je to teorie - ne žádná ideologie, program, náboženství. Ale to určitě víš, když už jsi působil na "Vodě". Astrologie jako taková přeci není ničím škodlivá - pokud se nedegraduje na pouhopouhé "jdi tam - nevím kam, přines to - nevím co". Astrologie je předchůdkyní astronomie (ta z ní vyšla) a je o možnostech - ne o věštění. Osobně beru např. horoskop jako soubor možností - ne jako to, co se má stát a stane. Každému může dobře pomoci, když zná své silné a slabé stránky - o co se může opřít a na čem "zapracovat". Jenže - dneska ne každý, kdo si říká astrolog, umí taky udělat kvalitní horoskop. Když se tomu chce člověk věnovat, je to skutečná věda. Ten Tetrabiblos neznám (nejsem astrolog), ale možná jsem se s tím už setkala a nevěděla o tom. A ještě zpět ke KSB. Myslím si, že žádný zdroj, ve kterém najdeš nějaké poučení a informace, není "zakázaný". Co však zakázané je - to je manipulace s druhými. Ten zákaz není "pro KSB", ale pro tebe, protože se takové chování člověku vymstí. A Člověkem se nestaneš... To je základ a od toho tu KSB je = aby člověk nastoupil na cestu k Člověku a nezůstal trčet někde u biorobota nebo démona. A Člověk má duši se svědomím (blbě řečeno). A jestli má astrologie své místo v metodice řízení? Pokud mi bude nápomocná k předvídání určitých vývojových možností - nebo mi pomůže v brzkém odhalení svých vlastních možností (v sebepoznání) - pak proč ne. Připomínám, že jde o můj názor. Sama ráda poslouchám Světlanu Dragan, což je současná ruská astroložka.
Upravené 18. 8. 2021 o 22:56

Dostatočne všeobecná teória riadenia
http://files.leva-net.webnode.cz/200007852-22b8923b16/DVTR%2013.8.pdf
Strana 29, zde se popisuje něco k astrologii. Já bych hledal odpověď zde, ale Lin to stihla popsat mnohem chápavějším způsobem, takže informace je stejná, jen řečená jinak.


Dostatočne všeobecná teória riadenia http://files.leva-net.webnode.cz/200007852-22b8923b16/DVTR%2013.8.pdf Strana 29, zde se popisuje něco k astrologii. Já bych hledal odpověď zde, ale Lin to stihla popsat mnohem chápavějším způsobem, takže informace je stejná, jen řečená jinak.

Dušan

Nevím o tom, že by KSB cosi zakazovala. Je to teorie - ne žádná ideologie, program, náboženství.

Lin, děkuji za tvou reakci a se vším co jsi napsala dále souhlasím. Co mě trápí je spící království, ta absence reakce na smazané téma, které by mělo pomoci lidem co se probouzí ze sna důvěry ve stát, chtějíc dobro pro všechny. Já se se setkávám se všemi, očko, neočko, pindos, nepindos a odmítám je obětovat protože sní.
Bylo mi 14 let když jsem si před 30-ti lety připínal trikoloru a vyřvával konec komunistům, ať žije demokracie, ale to asi známe všichni, mě s celou třídou pozval P. Pithart do sněmovny, abych se s ním fotil jak jsme tu demošku vyhráli. Tenkrát jsem z toho neměl rozum(já vůl- já blázen), můj děda byl konceptuál, měl knihy VP CCCP, mě bylo tenkrát 6 let a ukazoval mi skříň plnou knih s tímto logem(šedá a zelená barva logo na čelní straně zlaté písmo v ruštině, rok 84) později je podle jeho slov dal na bezpečné místo k přátelům z armády(byl veterán z 2.sv. a bojoval s L. Svobodou, měl hodně vyznamenání a byl raněn), on i babička, která měla vytetované číslo na předloktí z pracovního lágru v Reichu mi pořád opakovali, že nesmíme dopustit opakování horké války, ale že na nás bude záviset jak válka dopadne, říkali, že válka neskončila, umřeli velmi zákeřně rukou toho čemu říkáme zdravotnictví ještě před "sametem". Kaleidoskop a mozaiku, ďábla a boha z matrjošek mě učili ještě jako dítě, ale já zapomněl a chtěl kolu a demošku.
Já jenom už nechci naletět na další slepou kolej loutkovodičů, chtěl bych mír pro všechny.


[quote="pid:29978, uid:203"]Nevím o tom, že by KSB cosi zakazovala. Je to teorie - ne žádná ideologie, program, náboženství.[/quote] Lin, děkuji za tvou reakci a se vším co jsi napsala dále souhlasím. Co mě trápí je spící království, ta absence reakce na smazané téma, které by mělo pomoci lidem co se probouzí ze sna důvěry ve stát, chtějíc dobro pro všechny. Já se se setkávám se všemi, očko, neočko, pindos, nepindos a odmítám je obětovat protože sní. Bylo mi 14 let když jsem si před 30-ti lety připínal trikoloru a vyřvával konec komunistům, ať žije demokracie, ale to asi známe všichni, mě s celou třídou pozval P. Pithart do sněmovny, abych se s ním fotil jak jsme tu demošku vyhráli. Tenkrát jsem z toho neměl rozum(já vůl- já blázen), můj děda byl konceptuál, měl knihy VP CCCP, mě bylo tenkrát 6 let a ukazoval mi skříň plnou knih s tímto logem(šedá a zelená barva logo na čelní straně zlaté písmo v ruštině, rok 84) později je podle jeho slov dal na bezpečné místo k přátelům z armády(byl veterán z 2.sv. a bojoval s L. Svobodou, měl hodně vyznamenání a byl raněn), on i babička, která měla vytetované číslo na předloktí z pracovního lágru v Reichu mi pořád opakovali, že nesmíme dopustit opakování horké války, ale že na nás bude záviset jak válka dopadne, říkali, že válka neskončila, umřeli velmi zákeřně rukou toho čemu říkáme zdravotnictví ještě před "sametem". Kaleidoskop a mozaiku, ďábla a boha z matrjošek mě učili ještě jako dítě, ale já zapomněl a chtěl kolu a demošku. Já jenom už nechci naletět na další slepou kolej loutkovodičů, chtěl bych mír pro všechny.

Dostatočne všeobecná teória riadenia
http://files.leva-net.webnode.cz/200007852-22b8923b16/DVTR%2013.8.pdf
Strana 29, zde se popisuje něco k astrologii. Já bych hledal odpověď zde, ale Lin to stihla popsat mnohem chápavějším způsobem, takže informace je stejná, jen řečená jinak.


Text ze strany 29 a 30:


Keďže základom každého riadenia je dostatočná predpovedateľnosť správania systému pod
vplyvom:
 vnútorných zmien v samotnom systéme;
 vonkajších faktorov zo strany prostredia;
 samotného riadenia,
— tak spoločnosť určitým spôsobom reaguje aj na informáciu prognostického charakteru. Preto už
samotný fakt akejkoľvek prognózy (a tým skôr šírenie prognostickej informácie v spoločnosti) mení
predchádzajúce miery neurčitostí v priebehu udalostí, t.j. pravdepodobnosti a pravdepodobnostné
predurčenosti v medziach umožnených Vyšším predurčením. Preto zverejnenie prognózy môže byť
riadiacou činnosťou, a môže byť aj činnosťou rozvracajúcou konkrétny proces riadenia, avšak
spadajúcou pod iný proces riadenia.




V súvislosti s tým, že počas posledných rokov sa v RF masovo (ako predtým v okolitom svete)
zverejňujú všakovaké astrologické prognózy, je nutné urobiť dôležitú poznámku: treba si uvedomiť,
že ak v astrológii máme vidieť vedu o energo-informačných rytmoch vzájomného pôsobenia
Vesmíru, Zeme, jej biosféry a živých ľudí, tak astrológia dáva prognózy najpravdepodobnejšieho
vývoja procesov za tichého predpokladu, že nenastane (alebo bude zablokovaná) spontánna,
aspoň trochu efektívna reakcia na neprijateľné prognózy a negatívny priebeh udalostí zo strany
tých, komu je prognóza určená; taktiež sa, za toho istého tichého predpokladu, zvykne odignorovať aj
možnosť účelovo zareagovať na samotný fakt prognózy.
29
D o s t a t o č n e v š e o b e c n á t e ó r i a r i a d e n i a
V prípade ľudí, ktorí sa nezamýšľajú nad väzbami medzi prognostikou, jej následným
«spontánnym» vyplnením a účelovým riadením, ktorého ciele sa nie vždy zhodujú so samotnou
prognostikou, lebo pramenia z inej, tak tieto zamlčania slúžia ako prostriedky na programovanie ich
nevedomých úrovní na neodvratnosť vyplnenia zverejnenej prognózy.
Programovanie psychiky prognózami (reálnymi aj falošnými, astrologickými a ostatnými) slúži
ako jeden z prostriedkov na riadenie bezducho dôverčivého davu.
Astrologická prognóza: je viac-menej presná prognóza vonkajších a vnútorných okolností vo
vzťahu k človeku a spoločnostiam, avšak nejde o prognózu (predurčenie) riadenia zo strany človeka,
ktorý na tieto okolnosti reaguje. Človek reaguje na prognózy a okolnosti na základe svojej mravne
podmienenej duchovnosti, ktorá v sebe zahŕňa aj chápanie sveta a zručnosť biopoľového vnímania
reality a pôsobenia na ňu. Tým skôr mimo astrológiu zostáva priamy adresný zásah Zhora do priebehu
udalostí, ktorý kedysi predurčil aj rytmiku energo-informačných procesov vo Vesmíre, ktorá je
predmetom štúdia a výkladu v astrológii.


  • Prognózy sa od proroctiev odlišujú zdrojom svojho pôvodu: Proroctvá, tie vždy pochádzajú z hierarchicky vyšších úrovní v Objektívnej realite, nežsamotná psychika človeka: t.j. z úrovne egregorov (kolektívnej psychiky) alebo priamo odBoha, a človeku je ponechaná len možnosť viac či menej adekvátne ohlásiť toto proroctvomedzi sebe podobnými. Prognóza, to je plod vlastného (intuitívneho alebo vedome algoritmického) úsilia človekav rámci jeho možností, a tiež je to informácia predkladaná (alebo vnucovaná) subjektmi, ktorénepatria do skupiny tých, čo uskutočňujú hierarchicky vyššie riadenie vo vzťahuk spotrebiteľovi prognózy (človek alebo spoločnosť).

...............................................................................


Děkuji za odkaz, jestli jsem to dobře pochopil, tak se zde píše o vykladačích astrologie pro dav a jeho programování, ale já mluvím o osvojení základních znalostí astrologie a její využití pro prognózy každého jednotlivce, psal jsem o tom ve vlákně metodologie řízení.


Uvedu příklad z praxe základní znalosti jak ji vnímám já:
Seděl jsem na zahradě s holkou 20let, maturantka, total obohacena o dnešní normy být COOL(kérky po celém těle, sex s holkama i klukama a zábava jedině na na tripu), říkám jí: Máš pěkný hodinky, kolik je? Ona: nevím, já je neumím, mám je protože se mi líbí :-) Když jsme se dosmáli, tak jí povídám, koukni na slunce a řekni kolik je, před sebou máš jih 12 hodin(celá), vpravo západ na 3 hodinách(1/4), za zády sever na 6(1/2) a vlevo máš východ 9 hodin(3/4). Spletla se o 5 minut, tak jí říkám za hodinu, kolik je přesně na hodinkách, už to umí, navíc kdyby jí kleknul mobil a hodinky neměla, tak zvedne hlavu a ví.


S měsícem je to podobné, s dalšími planetami také, jen trocha cviku a čtete si na obloze jako v kalendáři nebo diáři, můžete plánovat a dělat přesnější prognózy.


[quote="pid:29982, uid:137"]Dostatočne všeobecná teória riadenia http://files.leva-net.webnode.cz/200007852-22b8923b16/DVTR%2013.8.pdf Strana 29, zde se popisuje něco k astrologii. Já bych hledal odpověď zde, ale Lin to stihla popsat mnohem chápavějším způsobem, takže informace je stejná, jen řečená jinak.[/quote] Text ze strany 29 a 30: Keďže základom každého riadenia je dostatočná predpovedateľnosť správania systému pod vplyvom:  vnútorných zmien v samotnom systéme;  vonkajších faktorov zo strany prostredia;  samotného riadenia, — tak spoločnosť určitým spôsobom reaguje aj na informáciu prognostického charakteru. Preto už samotný fakt akejkoľvek prognózy (a tým skôr šírenie prognostickej informácie v spoločnosti) mení predchádzajúce miery neurčitostí v priebehu udalostí, t.j. pravdepodobnosti a pravdepodobnostné predurčenosti v medziach umožnených Vyšším predurčením. Preto zverejnenie prognózy môže byť riadiacou činnosťou, a môže byť aj činnosťou rozvracajúcou konkrétny proces riadenia, avšak spadajúcou pod iný proces riadenia. * * * V súvislosti s tým, že počas posledných rokov sa v RF masovo (ako predtým v okolitom svete) zverejňujú všakovaké astrologické prognózy, je nutné urobiť dôležitú poznámku: treba si uvedomiť, že ak v astrológii máme vidieť vedu o energo-informačných rytmoch vzájomného pôsobenia Vesmíru, Zeme, jej biosféry a živých ľudí, tak astrológia dáva prognózy najpravdepodobnejšieho vývoja procesov za tichého predpokladu, že nenastane (alebo bude zablokovaná) spontánna, aspoň trochu efektívna reakcia na neprijateľné prognózy a negatívny priebeh udalostí zo strany tých, komu je prognóza určená; taktiež sa, za toho istého tichého predpokladu, zvykne odignorovať aj možnosť účelovo zareagovať na samotný fakt prognózy. 29 D o s t a t o č n e v š e o b e c n á t e ó r i a r i a d e n i a V prípade ľudí, ktorí sa nezamýšľajú nad väzbami medzi prognostikou, jej následným «spontánnym» vyplnením a účelovým riadením, ktorého ciele sa nie vždy zhodujú so samotnou prognostikou, lebo pramenia z inej, tak tieto zamlčania slúžia ako prostriedky na programovanie ich nevedomých úrovní na neodvratnosť vyplnenia zverejnenej prognózy. Programovanie psychiky prognózami (reálnymi aj falošnými, astrologickými a ostatnými) slúži ako jeden z prostriedkov na riadenie bezducho dôverčivého davu. Astrologická prognóza: je viac-menej presná prognóza vonkajších a vnútorných okolností vo vzťahu k človeku a spoločnostiam, avšak nejde o prognózu (predurčenie) riadenia zo strany človeka, ktorý na tieto okolnosti reaguje. Človek reaguje na prognózy a okolnosti na základe svojej mravne podmienenej duchovnosti, ktorá v sebe zahŕňa aj chápanie sveta a zručnosť biopoľového vnímania reality a pôsobenia na ňu. Tým skôr mimo astrológiu zostáva priamy adresný zásah Zhora do priebehu udalostí, ktorý kedysi predurčil aj rytmiku energo-informačných procesov vo Vesmíre, ktorá je predmetom štúdia a výkladu v astrológii. * * * Prognózy sa od proroctiev odlišujú zdrojom svojho pôvodu:  Proroctvá, tie vždy pochádzajú z hierarchicky vyšších úrovní v Objektívnej realite, než samotná psychika človeka: t.j. z úrovne egregorov (kolektívnej psychiky) alebo priamo od Boha, a človeku je ponechaná len možnosť viac či menej adekvátne ohlásiť toto proroctvo medzi sebe podobnými.  Prognóza, to je plod vlastného (intuitívneho alebo vedome algoritmického) úsilia človeka v rámci jeho možností, a tiež je to informácia predkladaná (alebo vnucovaná) subjektmi, ktoré nepatria do skupiny tých, čo uskutočňujú hierarchicky vyššie riadenie vo vzťahu k spotrebiteľovi prognózy (človek alebo spoločnosť). ............................................................................... Děkuji za odkaz, jestli jsem to dobře pochopil, tak se zde píše o vykladačích astrologie pro dav a jeho programování, ale já mluvím o osvojení základních znalostí astrologie a její využití pro prognózy každého jednotlivce, psal jsem o tom ve vlákně metodologie řízení. Uvedu příklad z praxe základní znalosti jak ji vnímám já: Seděl jsem na zahradě s holkou 20let, maturantka, total obohacena o dnešní normy být COOL(kérky po celém těle, sex s holkama i klukama a zábava jedině na na tripu), říkám jí: Máš pěkný hodinky, kolik je? Ona: nevím, já je neumím, mám je protože se mi líbí :-) Když jsme se dosmáli, tak jí povídám, koukni na slunce a řekni kolik je, před sebou máš jih 12 hodin(celá), vpravo západ na 3 hodinách(1/4), za zády sever na 6(1/2) a vlevo máš východ 9 hodin(3/4). Spletla se o 5 minut, tak jí říkám za hodinu, kolik je přesně na hodinkách, už to umí, navíc kdyby jí kleknul mobil a hodinky neměla, tak zvedne hlavu a ví. S měsícem je to podobné, s dalšími planetami také, jen trocha cviku a čtete si na obloze jako v kalendáři nebo diáři, můžete plánovat a dělat přesnější prognózy.

https://www.youtube.com/watch?v=LpgwjBrc0lQ


cas 26:10, ked astrologiu vyuzivaju v armade tak bezpochyby aj v FSB a inych strukturach.


Jefimov o tom hovori v suvislosti s Mayskym kalendarom. https://www.youtube.com/watch?v=zCiT-wyUCv0


ved matematika je rec Boha a my pozname len zlomok z nej.


https://www.youtube.com/watch?v=LpgwjBrc0lQ cas 26:10, ked astrologiu vyuzivaju v armade tak bezpochyby aj v FSB a inych strukturach. Jefimov o tom hovori v suvislosti s Mayskym kalendarom. https://www.youtube.com/watch?v=zCiT-wyUCv0 ved matematika je rec Boha a my pozname len zlomok z nej.

bezpochyby aj v FSB a inych strukturach.
To mozem potvrdit. Som cital rogozkina a on tiez si vsimol zaujimave opakovania v historii jedneho storocia. Nazval to "Algoritmus hluposti". S tymto algoritmom sa tak pekne vidal ku GRU. Vsetko im povedal co objavil. Oni povedali len "Ano". Nic viac mu nepovedali. Oni o tom vedeli. Takze ano, GRU a ine tajne sluzby aktivne pouzivaju astrologiu. 611eabb8e36e6


[quote="pid:30107, uid:252"]bezpochyby aj v FSB a inych strukturach.[/quote]To mozem potvrdit. Som cital rogozkina a on tiez si vsimol zaujimave opakovania v historii jedneho storocia. Nazval to "Algoritmus hluposti". S tymto algoritmom sa tak pekne vidal ku GRU. Vsetko im povedal co objavil. Oni povedali len "Ano". Nic viac mu nepovedali. Oni o tom vedeli. Takze ano, GRU a ine tajne sluzby aktivne pouzivaju astrologiu. ![611eabb8e36e6](serve/attachment&path=611eabb8e36e6)

mohol by si tu tabulku objasnit? niektore roky su jasne ale niektore menej.


mohol by si tu tabulku objasnit? niektore roky su jasne ale niektore menej.

Amatersky preklad z original knihy


Roky, ktorých súčet je 6, sú spojené s veľkým množstvom negatívnych udalostí: krízami, zlomami, zmenami v duchovnom smerovaní rozvoja spoločnosti atď. V „hustej“ (fyzickej) rovine to všetko nadobúda podobu vojen, „Černobyľ“, zemetrasenia - to sú procesy, ktoré popisuje 9-ročný cyklus. Nie je však oddelený od cyklov opísaných G. Kvašom, ale je s nimi úzko spojený. Pozrime sa bližšie na to, čo sa stalo.
1893 - zrod ideológie komunizmu, 1905 - prvá revolúcia, 1917 - októbrový prevrat. Linka sprava doľava a hore (od roku 1893 do roku 1917) - nová myšlienka spoločnosti sa rodí na pozadí stability starej paradigmy cisárskej moci, ale v roku 1905 sa ľudia prostredníctvom vojny a ústupku konsolidujú novým trendom (slávny kráľovský manifest). Táto čiara grafu je 24-ročný cyklus.
V rokoch 1917 až 1929 nasleduje dvanásťročné obdobie dejín našej krajiny. Vláda získava na sile, snaží sa stabilizovať, ale tiež spôsobuje straty - smrť V. Lenina (1923 - berúc do úvahy náčrt udalostí). Do konca tohto cyklu (1929) - postupná koncentrácia moci v rovnakých rukách.
1929 otvára nové 24-ročné obdobie stabilizácie spoločnosti („Veľký prielom“, autokracia). Joseph Stalin, najmocnejší ezoterik, ktorý by podľa jeho rodného grafu mohol byť nielen panovníkom, ale aj najväčším kazateľom, ktorý tento cyklus plne realizoval. Mimochodom, Peter I, ktorý spôsobil najsilnejšiu deformáciu ruskému genofondu, úplne vládol.
36-ročný cyklus od roku 1689 do roku 1725. Všimnite si prosím: v Rusku sa po násilnom tzv. Krste Ruska nezmenila forma moci! V Rusku vždy existoval ezoterický monarchizmus! Aj keď túto moc nazývali socializmom, komunizmom alebo demokratickou reformou!
Ďalej. 1941 - úplná jednota ľudí prostredníctvom potrebného (ako v roku 1905) vojenského vlastenectva. A rovnako ako v predchádzajúcom 24-ročnom cykle (1893–1917) spoločnosť zažíva prenikanie, vznik nových myšlienok.
Prechodný 12-ročný cyklus (1953 - 1965) začína smrťou J. V. Stalina a končí príchodom L. I. Brežneva k moci. A opäť, bolestivé hľadanie novej cesty pre rozvoj spoločnosti a možnosti stabilizácie. 1959 - začiatok "topenia", ale aj vznik "karibskej krízy".
Nový 24-ročný cyklus, ktorý sa začal v roku 1965, je ďalším obdobím stability, ktorý dostal svoje meno - stagnácia. A opäť, aby sa upevnila spoločnosť bola za potreby vojna - Afganistan, a vo forme odškodnenia vznikli ústupky novým myšlienkam - disidentom, podzemiu. Počas tohto obdobia vykonáva úlohu panovníka 12. oddiel KGB. Leonid Brežnev – zástera toho polymonarchu. Ak by bol ezoterik ako Vladimir Uľyanov alebo Josef Stalin, potom by Andropov, Černenki a Gorbačov nemuseli dokončiť tento 24-ročný cyklus.
1989 - 2001 - reformy, demokracia, systém viacerých strán a kolaps ekonomiky nevyhnutný počas tohto obdobia, inflácia, duchovná degradácia spoločnosti. 1995 - relatívna stabilita, ale ako v rokoch 1923 a 1959 pravdepodobnosť zmeny vo vedení a peňažnej zásobe. Poznámka: denominácia v roku 1997 sa úplne zhoduje s Chruščovovou výmenou peňazí. Ako sa však už deje, zrod novej „karibskej krízy“ už prebieha, úlohu zohrávajú udalosti v Čečensku a na Balkáne. Zároveň je to obdobie, ktoré predchádzalo vzniku novej paradigmy.
Rok 2001 otvára nielen ďalší, 24-ročný stabilizačný cyklus, ale aj vznik nových myšlienok. Toto obdobie sa skončí v roku 2025. Nezabudnite, že uprostred cyklu je rok 2013, v ktorom by sa mala uskutočniť ďalšia konsolidácia spoločnosti. Tento rok je plný nebezpečenstva novej svetovej vojny, na čo nesmieme zabúdať. Ten istý cyklus (2001–2025) sa môže stať obdobím najsilnejšieho monarchického riadenia založeného na všetkých druhoch psychotronického a psychotropného zombírovania populácie našej krajiny a planéty ako celku. Toto zombírovanie cez "amerikanizáciu" ideológie začalo príchodom klanu Michail Gorbačova, ktorý, podobne ako Peter I., prešiel k moci zasvetením Škótskym slobodomurárskym domom. Tento proces šiel ešte silnejšie za Borisa Jeľcina! Tieto myšlienky, založené na ezoterických vedomostiach, boli intenzívne vypracované cez tzv. 12. oddelenie KGB už v predchádzajúcom cykle (1965-1989), ktorý pripadá hlavne počas vlády Brežnevovej koalície. Venujte pozornosť počtu 12: 12 apoštolov, magickému klanu 12, ktorý poskytol volebnú kampaň B. Jelcina, Y. Lužkova ...
Pre každú krajinu môžete získať svoj graf, ale v našej tabuľke sa môže niečo prehliadnuť. Môžeme si napríklad všimnúť zrkadlový obraz západných a východných algoritmov. Napríklad rok 1929 je u nás vzostup, naša kolektivizácia a Veľká hospodárska kríza je u ich. Z tohto hľadiska je globálna finančná kríza, ktorá sa začala v roku 1998, pretiahnutím, prerozdelením očakávanej superkrízy z roku 2001 - úplného kolapsu ideológie a ekonomiky Spojených štátov. Tento proces je nevyhnutný na zavedenie poruchy do algoritmu a ukončenie vonkajšieho negatívneho vplyvu na civilizáciu.
V stĺpci označenom 6 rokov mimo grafu - bod kontaktu medzi dejinami Západu a východu:
1914 - vojna;
1932 - Kominterna a Hitler prišli k moci, prenikanie myšlienok východu na západ v protiváhu na 1896 - "kapitál";
1950 - vrchol "studenej" vojny;
1968 - Vietnam, Československo, Fr. Sino-sovietskej;
1986 - koniec studenej vojny a Černobyľ.


Je ľahké samostatne extrapolovať danú tabuľku v minulosti aj v budúcnosti, môžete pokračovať v hľadaní vzorov, vedeckých objavov, kataklyziem, zmien v klimatických podmienkach atď. Môžete napríklad nájsť svoj dátum narodenia a prezerať udalosti života na zvislej strane tabuľky, analyzovať ich synchronizáciu s hlavným časovým tokom našej histórie. Všimnite si prosím: každých 9 rokov Neptún spôsobí celkovú stratu energie. Ide o zmenu bydliska, smrti blízkych, choroby ... Preto je vek 18 rokov, keď sa vykonáva vojenský nábor - oslabenie Neptúna uľahčuje robiť zombie a obetovať vojakov! Autor, ktorý objavil tento algoritmus, si nestanovil cieľ zachytiť predstavu čitateľov počtom zhodných historických faktov, ktoré sú v súlade s určitou pravidelnosťou. To je, samozrejme, samo o sebe prekvapujúce, ale nič viac. Záver však naznačuje: ak v histórii našej planetárnej civilizácie existuje algoritmus, znamená to, že ho niekto nastavil, naprogramoval (súčasne so zavedením záznamu dátumov arabskými číslicami). Odtiaľ, celkom prirodzene, vyvstáva otázka: komu je výhodné, aby si ľudia nevšimli zjavnú umelosť daného programu „Algoritmu hlúposti“, v plnom súlade s ktorým pozemšťania slepo a nenávisťou ničia svoj vlastný druh?


Amatersky preklad z original knihy Roky, ktorých súčet je 6, sú spojené s veľkým množstvom negatívnych udalostí: krízami, zlomami, zmenami v duchovnom smerovaní rozvoja spoločnosti atď. V „hustej“ (fyzickej) rovine to všetko nadobúda podobu vojen, „Černobyľ“, zemetrasenia - to sú procesy, ktoré popisuje 9-ročný cyklus. Nie je však oddelený od cyklov opísaných G. Kvašom, ale je s nimi úzko spojený. Pozrime sa bližšie na to, čo sa stalo. 1893 - zrod ideológie komunizmu, 1905 - prvá revolúcia, 1917 - októbrový prevrat. Linka sprava doľava a hore (od roku 1893 do roku 1917) - nová myšlienka spoločnosti sa rodí na pozadí stability starej paradigmy cisárskej moci, ale v roku 1905 sa ľudia prostredníctvom vojny a ústupku konsolidujú novým trendom (slávny kráľovský manifest). Táto čiara grafu je 24-ročný cyklus. V rokoch 1917 až 1929 nasleduje dvanásťročné obdobie dejín našej krajiny. Vláda získava na sile, snaží sa stabilizovať, ale tiež spôsobuje straty - smrť V. Lenina (1923 - berúc do úvahy náčrt udalostí). Do konca tohto cyklu (1929) - postupná koncentrácia moci v rovnakých rukách. 1929 otvára nové 24-ročné obdobie stabilizácie spoločnosti („Veľký prielom“, autokracia). Joseph Stalin, najmocnejší ezoterik, ktorý by podľa jeho rodného grafu mohol byť nielen panovníkom, ale aj najväčším kazateľom, ktorý tento cyklus plne realizoval. Mimochodom, Peter I, ktorý spôsobil najsilnejšiu deformáciu ruskému genofondu, úplne vládol. 36-ročný cyklus od roku 1689 do roku 1725. Všimnite si prosím: v Rusku sa po násilnom tzv. Krste Ruska nezmenila forma moci! V Rusku vždy existoval ezoterický monarchizmus! Aj keď túto moc nazývali socializmom, komunizmom alebo demokratickou reformou! Ďalej. 1941 - úplná jednota ľudí prostredníctvom potrebného (ako v roku 1905) vojenského vlastenectva. A rovnako ako v predchádzajúcom 24-ročnom cykle (1893–1917) spoločnosť zažíva prenikanie, vznik nových myšlienok. Prechodný 12-ročný cyklus (1953 - 1965) začína smrťou J. V. Stalina a končí príchodom L. I. Brežneva k moci. A opäť, bolestivé hľadanie novej cesty pre rozvoj spoločnosti a možnosti stabilizácie. 1959 - začiatok "topenia", ale aj vznik "karibskej krízy". Nový 24-ročný cyklus, ktorý sa začal v roku 1965, je ďalším obdobím stability, ktorý dostal svoje meno - stagnácia. A opäť, aby sa upevnila spoločnosť bola za potreby vojna - Afganistan, a vo forme odškodnenia vznikli ústupky novým myšlienkam - disidentom, podzemiu. Počas tohto obdobia vykonáva úlohu panovníka 12. oddiel KGB. Leonid Brežnev – zástera toho polymonarchu. Ak by bol ezoterik ako Vladimir Uľyanov alebo Josef Stalin, potom by Andropov, Černenki a Gorbačov nemuseli dokončiť tento 24-ročný cyklus. 1989 - 2001 - reformy, demokracia, systém viacerých strán a kolaps ekonomiky nevyhnutný počas tohto obdobia, inflácia, duchovná degradácia spoločnosti. 1995 - relatívna stabilita, ale ako v rokoch 1923 a 1959 pravdepodobnosť zmeny vo vedení a peňažnej zásobe. Poznámka: denominácia v roku 1997 sa úplne zhoduje s Chruščovovou výmenou peňazí. Ako sa však už deje, zrod novej „karibskej krízy“ už prebieha, úlohu zohrávajú udalosti v Čečensku a na Balkáne. Zároveň je to obdobie, ktoré predchádzalo vzniku novej paradigmy. Rok 2001 otvára nielen ďalší, 24-ročný stabilizačný cyklus, ale aj vznik nových myšlienok. Toto obdobie sa skončí v roku 2025. Nezabudnite, že uprostred cyklu je rok 2013, v ktorom by sa mala uskutočniť ďalšia konsolidácia spoločnosti. Tento rok je plný nebezpečenstva novej svetovej vojny, na čo nesmieme zabúdať. Ten istý cyklus (2001–2025) sa môže stať obdobím najsilnejšieho monarchického riadenia založeného na všetkých druhoch psychotronického a psychotropného zombírovania populácie našej krajiny a planéty ako celku. Toto zombírovanie cez "amerikanizáciu" ideológie začalo príchodom klanu Michail Gorbačova, ktorý, podobne ako Peter I., prešiel k moci zasvetením Škótskym slobodomurárskym domom. Tento proces šiel ešte silnejšie za Borisa Jeľcina! Tieto myšlienky, založené na ezoterických vedomostiach, boli intenzívne vypracované cez tzv. 12. oddelenie KGB už v predchádzajúcom cykle (1965-1989), ktorý pripadá hlavne počas vlády Brežnevovej koalície. Venujte pozornosť počtu 12: 12 apoštolov, magickému klanu 12, ktorý poskytol volebnú kampaň B. Jelcina, Y. Lužkova ... Pre každú krajinu môžete získať svoj graf, ale v našej tabuľke sa môže niečo prehliadnuť. Môžeme si napríklad všimnúť zrkadlový obraz západných a východných algoritmov. Napríklad rok 1929 je u nás vzostup, naša kolektivizácia a Veľká hospodárska kríza je u ich. Z tohto hľadiska je globálna finančná kríza, ktorá sa začala v roku 1998, pretiahnutím, prerozdelením očakávanej superkrízy z roku 2001 - úplného kolapsu ideológie a ekonomiky Spojených štátov. Tento proces je nevyhnutný na zavedenie poruchy do algoritmu a ukončenie vonkajšieho negatívneho vplyvu na civilizáciu. V stĺpci označenom 6 rokov mimo grafu - bod kontaktu medzi dejinami Západu a východu: 1914 - vojna; 1932 - Kominterna a Hitler prišli k moci, prenikanie myšlienok východu na západ v protiváhu na 1896 - "kapitál"; 1950 - vrchol "studenej" vojny; 1968 - Vietnam, Československo, Fr. Sino-sovietskej; 1986 - koniec studenej vojny a Černobyľ. Je ľahké samostatne extrapolovať danú tabuľku v minulosti aj v budúcnosti, môžete pokračovať v hľadaní vzorov, vedeckých objavov, kataklyziem, zmien v klimatických podmienkach atď. Môžete napríklad nájsť svoj dátum narodenia a prezerať udalosti života na zvislej strane tabuľky, analyzovať ich synchronizáciu s hlavným časovým tokom našej histórie. Všimnite si prosím: každých 9 rokov Neptún spôsobí celkovú stratu energie. Ide o zmenu bydliska, smrti blízkych, choroby ... Preto je vek 18 rokov, keď sa vykonáva vojenský nábor - oslabenie Neptúna uľahčuje robiť zombie a obetovať vojakov! Autor, ktorý objavil tento algoritmus, si nestanovil cieľ zachytiť predstavu čitateľov počtom zhodných historických faktov, ktoré sú v súlade s určitou pravidelnosťou. To je, samozrejme, samo o sebe prekvapujúce, ale nič viac. Záver však naznačuje: ak v histórii našej planetárnej civilizácie existuje algoritmus, znamená to, že ho niekto nastavil, naprogramoval (súčasne so zavedením záznamu dátumov arabskými číslicami). Odtiaľ, celkom prirodzene, vyvstáva otázka: komu je výhodné, aby si ľudia nevšimli zjavnú umelosť daného programu „Algoritmu hlúposti“, v plnom súlade s ktorým pozemšťania slepo a nenávisťou ničia svoj vlastný druh?

Co však zakázané je - to je manipulace s druhými. Ten zákaz není "pro KSB", ale pro tebe, protože se takové chování člověku vymstí. A Člověkem se nestaneš... To je základ a od toho tu KSB je = aby člověk nastoupil na cestu k Člověku a nezůstal trčet někde u biorobota nebo démona. A Člověk má duši se svědomím (blbě řečeno).


Někdy je opakem pravdy další hluboká pravda. Jsi ochotna připustit, že né já, ale ty jsi řízena pomocí programu? Dožadovat se u druhých svědomí není cesta. Cesta je spolupráce


V čem tedy zhruba spočívá moje manipulace?(pokud tedy tvá výtka stále trvá)


[quote="pid:29978, uid:203"]Co však zakázané je - to je manipulace s druhými. Ten zákaz není "pro KSB", ale pro tebe, protože se takové chování člověku vymstí. A Člověkem se nestaneš... To je základ a od toho tu KSB je = aby člověk nastoupil na cestu k Člověku a nezůstal trčet někde u biorobota nebo démona. A Člověk má duši se svědomím (blbě řečeno).[/quote] Někdy je opakem pravdy další hluboká pravda. Jsi ochotna připustit, že né já, ale ty jsi řízena pomocí programu? Dožadovat se u druhých svědomí není cesta. Cesta je spolupráce V čem tedy zhruba spočívá moje manipulace?(pokud tedy tvá výtka stále trvá)

V čem tedy zhruba spočívá moje manipulace?(pokud tedy tvá výtka stále trvá)


Tak to je nedorozumění. Nic nevytýkám - jde JEN o způsob vyjádření, kdy jsem použila jakoby "hovor k tobě". Nenapadlo by mě, že bys v tom viděl "problém s výtkou" - zvláště v kontextu celého mého příspěvku.
Stejně tak bych mohla napsat "Ten zákaz není pro KSB, ale pro nás....(atd).".


Dožadovat se u druhých svědomí není cesta


Tomuto zas nerozumím já. Já mám fungující svědomí za naprosto základní Lidskou schopnost = za znak Lidství. Bez svědomí není ani ta spolupráce, protože spolupracovat s někým bez svědomí je jako spolupracovat s anglosasy.


[quote="pid:30128, uid:641"]V čem tedy zhruba spočívá moje manipulace?(pokud tedy tvá výtka stále trvá)[/quote] Tak to je nedorozumění. Nic nevytýkám - jde **JEN o způsob vyjádření**, kdy jsem použila jakoby "hovor k tobě". Nenapadlo by mě, že bys v tom viděl "problém s výtkou" - zvláště v kontextu celého mého příspěvku. Stejně tak bych mohla napsat "Ten zákaz není pro KSB, ale pro nás....(atd).". [quote="pid:30128, uid:641"]Dožadovat se u druhých svědomí není cesta[/quote] **Tomuto zas nerozumím já**. Já mám fungující svědomí za naprosto základní Lidskou schopnost = za znak Lidství. Bez svědomí není ani ta spolupráce, protože spolupracovat s někým bez svědomí je jako spolupracovat s anglosasy.

bezpochyby aj v FSB a inych strukturach.

To mozem potvrdit. Som cital rogozkina a on tiez si vsimol zaujimave opakovania v historii jedneho storocia. Nazval to "Algoritmus hluposti". S tymto algoritmom sa tak pekne vidal ku GRU. Vsetko im povedal co objavil. Oni povedali len "Ano". Nic viac mu nepovedali. Oni o tom vedeli. Takze ano, GRU a ine tajne sluzby aktivne pouzivaju astrologiu.


Tak přidám další střípek do mozaiky, protože mým cílem není bořit ani brát, ale rozvoj. Mozaiku můžeme složit jen společně.


Když připustíme, že je to pravda a dochází cyklicky k zhloupnutí, tak jak chcete dnes garantovat, že za 7 nebo 9 let nezhloupnete a vaše ideály a svědomí nezakrní?


Na otázku, jestli je ten či onen člověk nebo zvíře odpovídá : C. G. Jung o Sigmundu Freudovi:
ukázka z článku:
Proti Freudově jednostrannosti se nedalo nic dělat. Snad by mu byla mohla otevřít oči vlastní vnitřní zkušenost; avšak jeho intelekt by i ji možná zredukoval na „pouhou sexualitu“ nebo „psychosexualitu“. propadl navždy jednomu aspektu, a právě proto v něm vidím tragickou postavu; neboť to byl velký muž, a co ještě víc - člověk něčím uchvácený.
celý článek.. https://jung.sneznik.cz/odkazy/sigmund-freud


Celou dobu máme před očima obrovský stroj, máme i návod k obsluze a většina to přejde jako indiáni, kteří na moři neviděli lodě dobyvatelů. Nesleduji žádné astrology, protože mi nemůžou nic dát, nikomu to nerozmlouvám, ale z mého pohledu je to jako by mi někdo říkal, jak bych se měl cítit.


Ještě přidám jeden odkaz na Jungovu analytiku, aby bylo jasné jako moc máme pod kontrolou naše vědomí.
Carl Gustav Jung


Analytická psychologie


… věci se mohou ve skutečnosti velmi lišit od toho, jak je utváří naše vědomí.


Vědomí je navíc charakterizováno jistou omezeností. Vdaném okamžiku může podržet jen málo simultánních obsahů. Zbytek je v té době nevědomý a my jen dostáváme jakýsi druh trvání nebo obecného pochopení či uvědomění si vědomého světa pomocí následnosti vědomích momentů. Nikdy nemůžeme mít obraz totality, protože naše vědomí je příliš úzké; můžeme vidět pouze záblesky existence. Je to stále, jako bychom se dívali štěrbinou, takže vidíme pouze jednotlivý okamžik. Oblast nevědomí je obrovská a stále souvislá, zatímco oblast vědomí je omezené pole okamžitého pohledu.


Takže podle mě je cestou rozvoj a spolupráce, umět se posunout.


Lin není to osobní a děkuji za tvé příspěvky a pohled na věc, měl jsem z toho odstavce pocit, že za útok na dogma mě čeká trest, díky za upřesnění.
Obrázek pro lepší představu.


[quote="pid:30107, uid:252"]bezpochyby aj v FSB a inych strukturach.[/quote] [quote="pid:30108, uid:106"]To mozem potvrdit. Som cital rogozkina a on tiez si vsimol zaujimave opakovania v historii jedneho storocia. Nazval to "Algoritmus hluposti". S tymto algoritmom sa tak pekne vidal ku GRU. Vsetko im povedal co objavil. Oni povedali len "Ano". Nic viac mu nepovedali. Oni o tom vedeli. Takze ano, GRU a ine tajne sluzby aktivne pouzivaju astrologiu.[/quote] Tak přidám další střípek do mozaiky, protože mým cílem není bořit ani brát, ale rozvoj. Mozaiku můžeme složit jen společně. Když připustíme, že je to pravda a dochází cyklicky k zhloupnutí, tak jak chcete dnes garantovat, že za 7 nebo 9 let nezhloupnete a vaše ideály a svědomí nezakrní? Na otázku, jestli je ten či onen člověk nebo zvíře odpovídá : C. G. Jung o Sigmundu Freudovi: ukázka z článku: Proti Freudově jednostrannosti se nedalo nic dělat. Snad by mu byla mohla otevřít oči vlastní vnitřní zkušenost; avšak jeho intelekt by i ji možná zredukoval na „pouhou sexualitu“ nebo „psychosexualitu“. propadl navždy jednomu aspektu, a právě proto v něm vidím tragickou postavu; neboť to byl velký muž, a co ještě víc - člověk něčím uchvácený. celý článek.. https://jung.sneznik.cz/odkazy/sigmund-freud Celou dobu máme před očima obrovský stroj, máme i návod k obsluze a většina to přejde jako indiáni, kteří na moři neviděli lodě dobyvatelů. Nesleduji žádné astrology, protože mi nemůžou nic dát, nikomu to nerozmlouvám, ale z mého pohledu je to jako by mi někdo říkal, jak bych se měl cítit. Ještě přidám jeden odkaz na Jungovu analytiku, aby bylo jasné jako moc máme pod kontrolou naše vědomí. Carl Gustav Jung Analytická psychologie … věci se mohou ve skutečnosti velmi lišit od toho, jak je utváří naše vědomí. Vědomí je navíc charakterizováno jistou omezeností. Vdaném okamžiku může podržet jen málo simultánních obsahů. Zbytek je v té době nevědomý a my jen dostáváme jakýsi druh trvání nebo obecného pochopení či uvědomění si vědomého světa pomocí následnosti vědomích momentů. Nikdy nemůžeme mít obraz totality, protože naše vědomí je příliš úzké; můžeme vidět pouze záblesky existence. Je to stále, jako bychom se dívali štěrbinou, takže vidíme pouze jednotlivý okamžik. Oblast nevědomí je obrovská a stále souvislá, zatímco oblast vědomí je omezené pole okamžitého pohledu. Takže podle mě je cestou rozvoj a spolupráce, umět se posunout. Lin není to osobní a děkuji za tvé příspěvky a pohled na věc, měl jsem z toho odstavce pocit, že za útok na dogma mě čeká trest, díky za upřesnění. Obrázek pro lepší představu. http://3.bp.blogspot.com/_3GjSUVUyuZM/TG3mRIvv4yI/AAAAAAAAABs/BkPXz-fZxTc/s640/Jung%27s+id,+ego.png

Vědomí je navíc charakterizováno jistou omezeností. Vdaném okamžiku může podržet jen málo simultánních obsahů. Zbytek je v té době nevědomý a my jen dostáváme jakýsi druh trvání nebo obecného pochopení či uvědomění si vědomého světa pomocí následnosti vědomích momentů. Nikdy nemůžeme mít obraz totality, protože naše vědomí je příliš úzké; můžeme vidět pouze záblesky existence. Je to stále, jako bychom se dívali štěrbinou, takže vidíme pouze jednotlivý okamžik. Oblast nevědomí je obrovská a stále souvislá, zatímco oblast vědomí je omezené pole okamžitého pohledu.


to je zapadny materialisticky pohlad, ktory je dostatocne rozobraty v Zakladoch sociologie ci Rozhovoroch o zivote, pripadne aj v Prid na pomoc mojej neviere.


[quote="pid:30200, uid:641"]Vědomí je navíc charakterizováno jistou omezeností. Vdaném okamžiku může podržet jen málo simultánních obsahů. Zbytek je v té době nevědomý a my jen dostáváme jakýsi druh trvání nebo obecného pochopení či uvědomění si vědomého světa pomocí následnosti vědomích momentů. Nikdy nemůžeme mít obraz totality, protože naše vědomí je příliš úzké; můžeme vidět pouze záblesky existence. Je to stále, jako bychom se dívali štěrbinou, takže vidíme pouze jednotlivý okamžik. Oblast nevědomí je obrovská a stále souvislá, zatímco oblast vědomí je omezené pole okamžitého pohledu.[/quote] to je zapadny materialisticky pohlad, ktory je dostatocne rozobraty v Zakladoch sociologie ci Rozhovoroch o zivote, pripadne aj v Prid na pomoc mojej neviere.

to je zapadny materialisticky pohlad, ktory je dostatocne rozobraty v Zakladoch sociologie ci Rozhovoroch o zivote, pripadne aj v Prid na pomoc mojej neviere.


No já na tom nevidím nic materiálního, mluvím za sebe. Já cítím spojení s bohem(věřím bohu). Kde přesně se o tom píše? Něco mám načteno


[quote="pid:30224, uid:252"]to je zapadny materialisticky pohlad, ktory je dostatocne rozobraty v Zakladoch sociologie ci Rozhovoroch o zivote, pripadne aj v Prid na pomoc mojej neviere.[/quote] No já na tom nevidím nic materiálního, mluvím za sebe. Já cítím spojení s bohem(věřím bohu). Kde přesně se o tom píše? Něco mám načteno

Ak by bol ezoterik ako Vladimir Uľyanov alebo Josef Stalin, potom by Andropov, Černenki a Gorbačov nemuseli dokončiť tento 24-ročný cyklus.


cize Putin moze na druhej informacne-algoritmickej priorite zmenit osud Ruska 19.storocia?


[quote="pid:30111, uid:106"]Ak by bol ezoterik ako Vladimir Uľyanov alebo Josef Stalin, potom by Andropov, Černenki a Gorbačov nemuseli dokončiť tento 24-ročný cyklus.[/quote] cize Putin moze na druhej informacne-algoritmickej priorite zmenit osud Ruska 19.storocia?

cize Putin moze na druhej informacne-algoritmickej priorite zmenit osud Ruska 19.storocia?
Samozrejme ze moze, ked nariadi vydanie pravdiveho dejepisu.


[quote="pid:30238, uid:252"]cize Putin moze na druhej informacne-algoritmickej priorite zmenit osud Ruska 19.storocia?[/quote]Samozrejme ze moze, ked nariadi vydanie pravdiveho dejepisu.
Upravené 21. 8. 2021 o 08:51

No já na tom nevidím nic materiálního, mluvím za sebe. Já cítím spojení s bohem(věřím bohu). Kde přesně se o tom píše? Něco mám načteno


presnu pasaz ti nenapisem, v tychto knihach sa rozobera psychologia(aj zapadna skola). v skratke len tolko, ze Clovek nie je len vedomie a podvedomie ale zapadna veda ignoruje take aspekty ako Noosfera, intuicia, mravnost atd... podla vasej viery sa vam stan...


Samozrejme ze moze, ked nariadi vydanie pravdiveho dejepisu.


lenze v tabulke hovori autor o cykloch, pricom nie je upresnene co vsetko na tie cykly ma vplyv. staci ze vodca ochrani spolocnost pred chybami minulosti v buducnosti? to je dost fatalisticky pohlad... to staci GP zlikvidovat Putina a Rusko sa opat dostane do rovnakej katastrofickej matrice.


[quote="pid:30228, uid:641"]No já na tom nevidím nic materiálního, mluvím za sebe. Já cítím spojení s bohem(věřím bohu). Kde přesně se o tom píše? Něco mám načteno[/quote] presnu pasaz ti nenapisem, v tychto knihach sa rozobera psychologia(aj zapadna skola). v skratke len tolko, ze Clovek nie je len vedomie a podvedomie ale zapadna veda ignoruje take aspekty ako Noosfera, intuicia, mravnost atd... podla vasej viery sa vam stan... [quote="pid:30249, uid:106"]Samozrejme ze moze, ked nariadi vydanie pravdiveho dejepisu.[/quote] lenze v tabulke hovori autor o cykloch, pricom nie je upresnene co vsetko na tie cykly ma vplyv. staci ze vodca ochrani spolocnost pred chybami minulosti v buducnosti? to je dost fatalisticky pohlad... to staci GP zlikvidovat Putina a Rusko sa opat dostane do rovnakej katastrofickej matrice.

ale já mluvím o osvojení základních znalostí astrologie a její využití pro prognózy každého jednotlivce


To Ti pochipitelně nikdo a nic nebrání. KSB je metodologie (o seberozvoji), takže když se to naučíš a vyzkoušíš v praxi, že to funguje, tak já bych to používal na Tvé místě. Jen si je třeba dát pozor na rady ostatním. Tady bych se osobně dost zdráhal.


zapadny materialisticky pohlad


Podle mne to Celovek měl napsat "zapadny-materialisticky pohlad", aby bylo jasné, že západní pohled je materialistický a že to slovo "materialistický" nijak nesouvisí s hodnocením toho, co jsi napsal. Podle mne sis to chybně spojil.


[quote="pid:29995, uid:641"]ale já mluvím o osvojení základních znalostí astrologie a její využití pro prognózy každého jednotlivce[/quote] To Ti pochipitelně nikdo a nic nebrání. KSB je metodologie (o seberozvoji), takže když se to naučíš a vyzkoušíš v praxi, že to funguje, tak já bych to používal na Tvé místě. Jen si je třeba dát pozor na rady ostatním. Tady bych se osobně dost zdráhal. [quote="pid:30224, uid:252"]zapadny materialisticky pohlad[/quote] Podle mne to Celovek měl napsat "zapadny-materialisticky pohlad", aby bylo jasné, že západní pohled je materialistický a že to slovo "materialistický" nijak nesouvisí s hodnocením toho, co jsi napsal. Podle mne sis to chybně spojil.

Dušan

Podle mne to Celovek měl napsat "zapadny-materialisticky pohlad", aby bylo jasné, že západní pohled je materialistický a že to slovo "materialistický" nijak nesouvisí s hodnocením toho, co jsi napsal. Podle mne sis to chybně spojil.


Je možné, že jsem si to špatně spojil a proto bych si to potřeboval v sobě ujasnit. Souhlasím, že západní pohled v psychologii vynechává boha, HNR jak si ho vykládáme zde, ale to Jung(na kterého odkazuji) nedělá a to je v rozporu s tím tvrzením, že KSB někoho odmítá, takhle do mozaiky bude pořád něco chybět. Ale třeba se pletu a o Jungovi nevím zásadní informace.
Myslím, že v rámci jeho chápání světa(například v jednom rozhovoru se bál Stalinových bomb a byl do určité míry v nějakém programu, ale to jsme všichni), zkoumal stavy vědomí a kolektivní paměti, vyvazování ze škodlivých egregorů(programů), to se snažil předat obyčejným lidem, aby mohli pracovat na svém nevědomí a stát se tak člověkem.


Jak už psal @Ferry , že kdyby bylo víc vidoucích(Stalin), nemusely by se dokončovat některé cykly.

Děkuji všem za příspěvky do mozaiky v tomto vlákně. Za sebe už nechám prostor jiným aktuálním tématům.


[quote="pid:30440, uid:137"]Podle mne to Celovek měl napsat "zapadny-materialisticky pohlad", aby bylo jasné, že západní pohled je materialistický a že to slovo "materialistický" nijak nesouvisí s hodnocením toho, co jsi napsal. Podle mne sis to chybně spojil.[/quote] Je možné, že jsem si to špatně spojil a proto bych si to potřeboval v sobě ujasnit. Souhlasím, že západní pohled v psychologii vynechává boha, HNR jak si ho vykládáme zde, ale to Jung(na kterého odkazuji) nedělá a to je v rozporu s tím tvrzením, že KSB někoho odmítá, takhle do mozaiky bude pořád něco chybět. Ale třeba se pletu a o Jungovi nevím zásadní informace. Myslím, že v rámci jeho chápání světa(například v jednom rozhovoru se bál Stalinových bomb a byl do určité míry v nějakém programu, ale to jsme všichni), zkoumal stavy vědomí a kolektivní paměti, vyvazování ze škodlivých egregorů(programů), to se snažil předat obyčejným lidem, aby mohli pracovat na svém nevědomí a stát se tak člověkem. Jak už psal @Ferry , že kdyby bylo víc vidoucích(Stalin), nemusely by se dokončovat některé cykly. Děkuji všem za příspěvky do mozaiky v tomto vlákně. Za sebe už nechám prostor jiným aktuálním tématům.
1.67k
18
5
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept