Mimo kategórií
Zoznam fašistických spoločností

Danny Kollár - Ako (nielen) na Lidl:
https://www.mojevideo.sk/video/35f99/ako_(nielen)_na_lidl_hamranove_slovensko_2021.html


Ako pustiť žilou nadnárodnému reťazcu, ktorý na svojich zákazníkov volá policajtov, ktorí bijú občanov.


**Danny Kollár - Ako (nielen) na Lidl:** https://www.mojevideo.sk/video/35f99/ako_(nielen)_na_lidl_hamranove_slovensko_2021.html Ako pustiť žilou nadnárodnému reťazcu, ktorý na svojich zákazníkov volá policajtov, ktorí bijú občanov.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 6. 11. 2021 o 20:19

@gašpar

„§ 59b zákona č.
355/2007 Z. z. výslovne uvádza, že vyhláška je všeobecne záväzným právnym
predpisom

Žádný zákon ani jeho paragraf nemůže zrušit pravidlo: Lex superior derogat inferiori, což ovšem ten policista nemůže vědět. A zabránit silou může jen trestnému činu nikoliv přestupku, což ho také asi nenaučili.
Celkem by mě zajímalo jak by ten hňup jednal, kdyby tam byl zarouškovaný právník, se kterým by jako s nepřestupcem musel jednat, kam by došly jeho argumenty až by na něho začal sypat čísla rozsudků, které zrušily ty jejich slavné vyhlášky.
Pokud ovšem beru v potaz následná prohlášení ministra a premiera, tak lze příště očakávat přístup ještě mnohem horší a brutálnější, protože teď se budou cítin na koni a s podporou. Situace není hodná závidění.


@gašpar [quote="pid:41176, uid:96"]„§ 59b zákona č. 355/2007 Z. z. výslovne uvádza, že vyhláška je všeobecne záväzným právnym predpisom[/quote] Žádný zákon ani jeho paragraf nemůže zrušit pravidlo: **Lex superior derogat inferiori,** což ovšem ten policista nemůže vědět. A zabránit silou může jen trestnému činu nikoliv přestupku, což ho také asi nenaučili. Celkem by mě zajímalo jak by ten hňup jednal, kdyby tam byl zarouškovaný právník, se kterým by jako s nepřestupcem musel jednat, kam by došly jeho argumenty až by na něho začal sypat čísla rozsudků, které zrušily ty jejich slavné vyhlášky. Pokud ovšem beru v potaz následná prohlášení ministra a premiera, tak lze příště očakávat přístup ještě mnohem horší a brutálnější, protože teď se budou cítin na koni a s podporou. Situace není hodná závidění.

LIDL - majitelem je rodina jejíž hlavou je jakýsi Dieter Schwarz (pan Černý) a on jako soukromá osoba je 6 nejbohatší němec. Je to rodinný klan, který je zvlíštním způsobem propojený a v každé dceřiné společnosti je jeden jeho syn (Silverline, Parkside a podobně - nechodím tam nakupovat už dlouho). Ty dceřinky vyrábějí jenom a pouze pro obchodní řetězec LIDL, takže by se dalo říci, že mimo toho co kupuje na místním trhu nebo doveze a prodává je vlastně takový deštník pro asi 5 firem.
Starý pán již léta nevychází mezi lidi, neexistuje ani jeho fotografie a je o něm obecně známo je je Iluminát vysokého stupně.
Jejich taktika vstupu na trh je všude stejná, přijdou, pronajmou prostory a jdou 10% pod cenu ostatních řetězců v mítě. Následuje přetažení zákazníků a v okamžiku, kdy se to do značné míry povede jsou ceny dorovnány do výše konkurence. Kupující obvykle nemigrují zpět k původnímu prodejci, protože ještě stále LIDL poskytuje vyšší kvalitu než ostatní. Po dvou až třech letech následuje nákup prostor a snížení kvality prodávaného zboží.
Tento scénář byl naprosto stejně v Čechách, v Řecku, v Polsku a nakonec i na Kypru.
Došlo však k jedné události, kterou je třeba zmínit! A ta se jmenuje Řecký týden. V reklamním letáku byla použita fotografie z ostrova Santorini (ta hezká, kde jsou všechny zdi bílé a střechy modré), která je výhradním majetkem EOTu (Řecká turistická organizace, podléhající ministerstvu turistiky. Tato organizace najmula osobu a uhradila všechny náklady na sbírku fotorafií z celého Řecka pro účely turistiky. A reklamní oddělení LIDLu tuto fotografii použilo a ve Photoshopu pozměnilo a po úpravě bez souhlasu a platby umístilo ve svém reklamním letáku.
To samozřejmě vzbudilo nelibost nejen u občanů, jak jsem četl, ale především u oprávněných a to zcela důvodně. Oni totiž odstranili z kostelů kříže a na to jsou řekové velmi citliví, neboť jsou silně věřící. A strhla se diplomatická a soudní mela, která však do dnešního dne ještě nezkončila.
Toto uvádím záměrně, aby čtenář pochopil, co si LIDL dovolí a jak se domnívá, že vládne světu. Musím podotknout, že i na Kypru v Lemesolu po této jejich akci (podle prohlášení dvou pokladních jedna polka a druhá rumunka) se tržby scvrkly na polovinu. Je podle nich též pravdou, že od této aféry opět stouply, ale již ne na původní hodnoty i když inflace v jejich prodejnách činí okolo 7%. (Inflace není možná správný terminus technicus, ale je to rozdíl cen jejich zboží k 1.8.2020 a k témuž datu 2021). Takže žádná hitparáda!


Nelinčujte mě, třeba vás to ani nezajímá, ale myslím, že je dobré hledět na problémy ze všech úhlů.


LIDL - majitelem je rodina jejíž hlavou je jakýsi Dieter Schwarz (pan Černý) a on jako soukromá osoba je 6 nejbohatší němec. Je to rodinný klan, který je zvlíštním způsobem propojený a v každé dceřiné společnosti je jeden jeho syn (Silverline, Parkside a podobně - nechodím tam nakupovat už dlouho). Ty dceřinky vyrábějí jenom a pouze pro obchodní řetězec LIDL, takže by se dalo říci, že mimo toho co kupuje na místním trhu nebo doveze a prodává je vlastně takový deštník pro asi 5 firem. Starý pán již léta nevychází mezi lidi, neexistuje ani jeho fotografie a je o něm obecně známo je je Iluminát vysokého stupně. Jejich taktika vstupu na trh je všude stejná, přijdou, pronajmou prostory a jdou 10% pod cenu ostatních řetězců v mítě. Následuje přetažení zákazníků a v okamžiku, kdy se to do značné míry povede jsou ceny dorovnány do výše konkurence. Kupující obvykle nemigrují zpět k původnímu prodejci, protože ještě stále LIDL poskytuje vyšší kvalitu než ostatní. Po dvou až třech letech následuje nákup prostor a snížení kvality prodávaného zboží. Tento scénář byl naprosto stejně v Čechách, v Řecku, v Polsku a nakonec i na Kypru. Došlo však k jedné události, kterou je třeba zmínit! A ta se jmenuje Řecký týden. V reklamním letáku byla použita fotografie z ostrova Santorini (ta hezká, kde jsou všechny zdi bílé a střechy modré), která je výhradním majetkem EOTu (Řecká turistická organizace, podléhající ministerstvu turistiky. Tato organizace najmula osobu a uhradila všechny náklady na sbírku fotorafií z celého Řecka pro účely turistiky. A reklamní oddělení LIDLu tuto fotografii použilo a ve Photoshopu pozměnilo a po úpravě bez souhlasu a platby umístilo ve svém reklamním letáku. To samozřejmě vzbudilo nelibost nejen u občanů, jak jsem četl, ale především u oprávněných a to zcela důvodně. Oni totiž odstranili z kostelů kříže a na to jsou řekové velmi citliví, neboť jsou silně věřící. A strhla se diplomatická a soudní mela, která však do dnešního dne ještě nezkončila. Toto uvádím záměrně, aby čtenář pochopil, co si LIDL dovolí a jak se domnívá, že vládne světu. Musím podotknout, že i na Kypru v Lemesolu po této jejich akci (podle prohlášení dvou pokladních jedna polka a druhá rumunka) se tržby scvrkly na polovinu. Je podle nich též pravdou, že od této aféry opět stouply, ale již ne na původní hodnoty i když inflace v jejich prodejnách činí okolo 7%. (Inflace není možná správný terminus technicus, ale je to rozdíl cen jejich zboží k 1.8.2020 a k témuž datu 2021). Takže žádná hitparáda! Nelinčujte mě, třeba vás to ani nezajímá, ale myslím, že je dobré hledět na problémy ze všech úhlů.

seznam.cz
je fašistická společnost. Výňatek z rozhovoru s Lukačovičem. Po čem ten zmrd volá?


https://echo24.cz/a/SUs2t/majitel-seznamu-lukacovic-radi-jak-na-neockovane?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=632501&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&dop_req_id=EkakDZdhQd4-202111071831&dop_id=14154676


Přesvědčit ty ostatní k očkování je velmi snadné. Stačí do čela celé akce postavit autoritu, zvýšit k vakcíně důvěru a nabídnout očkovaným nějaké výhody. A v první řadě se je naučit chápat,“ zakončil Lukačovič.


Nabídnout nějaké výhody, samozřejmě na úkor neočkovaných, třeba nevyplácet neočkovaným mzdu co? Je už mi na blití z toho tlaku, na vlastní sebedestrukci!


seznam.cz je fašistická společnost. Výňatek z rozhovoru s Lukačovičem. Po čem ten zmrd volá? https://echo24.cz/a/SUs2t/majitel-seznamu-lukacovic-radi-jak-na-neockovane?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=632501&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&dop_req_id=EkakDZdhQd4-202111071831&dop_id=14154676 Přesvědčit ty ostatní k očkování je velmi snadné. Stačí do čela celé akce postavit autoritu, zvýšit k vakcíně důvěru a nabídnout očkovaným nějaké výhody. A v první řadě se je naučit chápat,“ zakončil Lukačovič. Nabídnout nějaké výhody, samozřejmě na úkor neočkovaných, třeba nevyplácet neočkovaným mzdu co? Je už mi na blití z toho tlaku, na vlastní sebedestrukci!

Decathlon - nekompromisná kontrola OTP QR kodov dvoma nestastnikmi na vstupe …


Decathlon - nekompromisná kontrola OTP QR kodov dvoma nestastnikmi na vstupe …

rodina jejíž hlavou je jakýsi Dieter Schwarz (pan Černý) a on jako soukromá osoba je 6 nejbohatší němec. Je to rodinný klan, který je zvlíštním způsobem propojený a v každé dceřiné společnosti je jeden jeho syn

Znal jsem jednoho “maďarského” Schwarze, který se časem přejmenoval a zašil se do USA...
je o něm obecně známo je je Iluminát vysokého stupně

To výše uvedené svědčí o tom, že klan bude jewrejský.
To by vysvětlovalo, proč nemají problém s
Oni totiž odstranili z kostelů kříže

Jejich taktika vstupu na trh je všude stejná, přijdou, pronajmou prostory

a pokud staví, tak bez povolení pokácí stromy, aby bylo na halu a poutače dobře vidět. Více než 15 let jsme tam kvůli tomu s rodinou nenakupovali (nejsme žádní zelení fanatici, ale že se tu ti fašouni chovali jak za protektorátu, tak to nás vytočilo...). Nakonec jsme vyměkli a párkrát za rok tam zajdeme :-)


Aféra s kříži proběhla i v ČR. Nedlouho potom ještě jedna, s černošským “modelem” na letáku Lidlu...


[quote="pid:41690, uid:311"]rodina jejíž hlavou je jakýsi Dieter Schwarz (pan Černý) a on jako soukromá osoba je 6 nejbohatší němec. Je to rodinný klan, který je zvlíštním způsobem propojený a v každé dceřiné společnosti je jeden jeho syn[/quote] Znal jsem jednoho “maďarského” Schwarze, který se časem přejmenoval a zašil se do USA... [quote="pid:41690, uid:311"]je o něm obecně známo je je Iluminát vysokého stupně[/quote] To výše uvedené svědčí o tom, že klan bude jewrejský. To by vysvětlovalo, proč nemají problém s [quote="pid:41690, uid:311"]Oni totiž odstranili z kostelů kříže[/quote] [quote="pid:41690, uid:311"]Jejich taktika vstupu na trh je všude stejná, přijdou, pronajmou prostory[/quote] a pokud staví, tak bez povolení pokácí stromy, aby bylo na halu a poutače **dobře vidět**. Více než 15 let jsme tam kvůli tomu s rodinou nenakupovali (nejsme žádní zelení fanatici, ale že se tu ti fašouni chovali jak za protektorátu, tak to nás vytočilo...). Nakonec jsme vyměkli a párkrát za rok tam zajdeme :-) Aféra s kříži proběhla i v ČR. Nedlouho potom ještě jedna, s černošským “modelem” na letáku Lidlu...

Aféra s kříži proběhla i v ČR. Nedlouho potom ještě jedna, s černošským “modelem” na letáku Lidlu...


Vidím, že máš dobrý přehled, o tom jsem se nějak nedověděl nebo mi to uniklo. Asi to nebylo celkově tak rozmáznutý na všech stranách jako ty kříže. Stejně si myslím, že jestli bude v budoucnu 5tý a nebo 7mý v pořadí bohatosti mu asi bude celkem jedno. Ono totiž jestli máš deset miliard nebo jedenáct je celkem jedno, v katagorii miliardářů už jsi a to je pro ně meta. Z čeho tak soudím? Ze dvou informací. První, že se soudí a druhá, že představitele LIDLu v Řecku pozval ministr obchodu na pracovní oběd a sdělil mu, že:"pokud se vaše firma rozhodne opustit řecký trh, nikdo jí v tom rozhodnutí nebude bránit" (velmi diplomaticky a pěkně řečeno, že?) a on na to prohlásil, že se jejich firma takto jistě nerozhodne.
Pro osoby neznající diplomatický jazyk přeložím: Táhněte do pryč, nikdo vás tady nechce!


[quote="pid:41698, uid:240"]Aféra s kříži proběhla i v ČR. Nedlouho potom ještě jedna, s černošským “modelem” na letáku Lidlu...[/quote] Vidím, že máš dobrý přehled, o tom jsem se nějak nedověděl nebo mi to uniklo. Asi to nebylo celkově tak rozmáznutý na všech stranách jako ty kříže. Stejně si myslím, že jestli bude v budoucnu 5tý a nebo 7mý v pořadí bohatosti mu asi bude celkem jedno. Ono totiž jestli máš deset miliard nebo jedenáct je celkem jedno, v katagorii miliardářů už jsi a to je pro ně meta. Z čeho tak soudím? Ze dvou informací. První, že se soudí a druhá, že představitele LIDLu v Řecku pozval ministr obchodu na pracovní oběd a sdělil mu, že:**"pokud se vaše firma rozhodne opustit řecký trh, nikdo jí v tom rozhodnutí nebude bránit"** (velmi diplomaticky a pěkně řečeno, že?) a on na to prohlásil, že se jejich firma takto jistě nerozhodne. Pro osoby neznající diplomatický jazyk přeložím: **Táhněte do pryč, nikdo vás tady nechce!**
Upravené 8. 11. 2021 o 06:16

Nelinčujte mě, třeba vás to ani nezajímá, ale myslím, že je dobré hledět na problémy ze všech úhlů.
tvoj pohlad z greckej perspektivy je neocenitelny.


[quote="pid:41690, uid:311"]Nelinčujte mě, třeba vás to ani nezajímá, ale myslím, že je dobré hledět na problémy ze všech úhlů.[/quote]tvoj pohlad z greckej perspektivy je neocenitelny.

Moderator

odpoved lidlu na email o tom, co budu robit, aby zamedzili zjavnemu napadaniu platiacich ludi policiou (kde bol i link na zname video, kde sa Benes vrhol po zakaznikovi):


"v našich predajniach len dodržiavame platné nariadenia, aby sme ochránili našich zamestnancov a zákazníkov. V prípade vstupu bez prekrytých horných dýchacích ciest hrozí pokuta tomu, kto takéto nariadenie porušuje a aj nám.
Vykázať z predajne môže kohokoľvek iba polícia. My sme ju v tomto prípade ihneď privolali a urobili sme pre vyriešenie situácie maximum. Za konanie pracovníkov polície nezodpovedáme a nemôžeme do ich konania nijako zasahovať. Pokiaľ chcete k situácii v poslednom videu vyjadrenia, odporúčame obrátiť sa na Políciu Slovenskej republiky.
Aj s ohľadom na tento incident žiadame štátne orgány o pomoc a podporu, nakoľko sa cítime byť ohrození.
Ďakujeme za pochopenie a prajeme Vám a Vaším rodinám veľa zdravia."


Takze chrania zdravie selektivne. Covidove zdravie ano, za to citia zodpovednost, ale pri ublizeniach na zdravi po zasahu policie necitia nic..


odpoved lidlu na email o tom, co budu robit, aby zamedzili zjavnemu napadaniu platiacich ludi policiou (kde bol i link na zname video, kde sa Benes vrhol po zakaznikovi): "v našich predajniach len dodržiavame platné nariadenia, aby sme ochránili našich zamestnancov a zákazníkov. V prípade vstupu bez prekrytých horných dýchacích ciest hrozí pokuta tomu, kto takéto nariadenie porušuje a aj nám. Vykázať z predajne môže kohokoľvek iba polícia. My sme ju v tomto prípade ihneď privolali a urobili sme pre vyriešenie situácie maximum. Za konanie pracovníkov polície nezodpovedáme a nemôžeme do ich konania nijako zasahovať. Pokiaľ chcete k situácii v poslednom videu vyjadrenia, odporúčame obrátiť sa na Políciu Slovenskej republiky. Aj s ohľadom na tento incident žiadame štátne orgány o pomoc a podporu, nakoľko sa cítime byť ohrození. Ďakujeme za pochopenie a prajeme Vám a Vaším rodinám veľa zdravia." Takze chrania zdravie selektivne. Covidove zdravie ano, za to citia zodpovednost, ale pri ublizeniach na zdravi po zasahu policie necitia nic..

Mohu potvrdit podle sebe . Od té doby , kdy proběhla provokace Lídlu s tím nastrčeným černomodelem , nedostal a ani nedostane tato jedová chýše ode mne ani korunu .


Mohu potvrdit podle sebe . Od té doby , kdy proběhla provokace Lídlu s tím nastrčeným černomodelem , nedostal a ani nedostane tato jedová chýše ode mne ani korunu .

Ještě jsem sem nic nedal.
Tak tady odkaz na partnery "krásné budoucnosti a lepších zítřků"
https://festival.praguepride.cz/cs/partneri
... Děs a hrůza. Je to cesta do pekel.


Já sám osobně více a více nakupuji u drobných obchodníků.


Ještě jsem sem nic nedal. Tak tady odkaz na partnery "krásné budoucnosti a lepších zítřků" https://festival.praguepride.cz/cs/partneri ... Děs a hrůza. Je to cesta do pekel. Já sám osobně více a více nakupuji u drobných obchodníků.

Syn spoluzakladateľa Esetu vymyslel startup na boj s dezinformáciami. Chce „odstrániť“ hoaxy a dezinformácie
https://www.infovojna.sk/article/syn-spoluzakladatela-esetu-vymyslel-startup-na-boj-s-dezinformaciami-chce-odstranit-hoaxy-a-dezinformacie


**Syn spoluzakladateľa Esetu vymyslel startup na boj s dezinformáciami. Chce „odstrániť“ hoaxy a dezinformácie** https://www.infovojna.sk/article/syn-spoluzakladatela-esetu-vymyslel-startup-na-boj-s-dezinformaciami-chce-odstranit-hoaxy-a-dezinformacie

Česká spořitelna - ostraha si stoupla před bankomat a nenechala mě (bez roušky) vybrat peníze - tak jsem odešla
ETA - prodavačka mě odmítla obsloužit - že prý je sledovaná kamerou a pokud by mě (bez roušky) obsloužila, dostala by pokutu 10 000 Kč. Stěžovala jsem si na vedení firmy ETA a ptala jsem se i na zmiňovanou pokutu, ale dostala jsem nic neříkající odpověď, že je jim líto situace, která nastala, že jsem se mohla např. prodavačce prokázat potvrzením od lékaře a že jim jde o zdraví zákazníků. Dál jsem to neřešila.
Jinak kromě lékáren chodím všude už 5 měsíců bez roušky a nebyl problém smile


**Česká spořitelna** - ostraha si stoupla před bankomat a nenechala mě (bez roušky) vybrat peníze - tak jsem odešla **ETA** - prodavačka mě odmítla obsloužit - že prý je sledovaná kamerou a pokud by mě (bez roušky) obsloužila, dostala by pokutu 10 000 Kč. Stěžovala jsem si na vedení firmy ETA a ptala jsem se i na zmiňovanou pokutu, ale dostala jsem nic neříkající odpověď, že je jim líto situace, která nastala, že jsem se mohla např. prodavačce prokázat potvrzením od lékaře a že jim jde o zdraví zákazníků. Dál jsem to neřešila. Jinak kromě lékáren chodím všude už 5 měsíců bez roušky a nebyl problém :)

Syn spoluzakladateľa Esetu vymyslel startup na boj s dezinformáciami. Chce „odstrániť“ hoaxy a dezinformácie


Tečie im do topánok, a keď teraz panikária, tak čo sa stane ak si uvedomia, že prišli o ochrannú ruku pánka...


[quote="pid:48168, uid:111"]Syn spoluzakladateľa Esetu vymyslel startup na boj s dezinformáciami. Chce „odstrániť“ hoaxy a dezinformácie[/quote] Tečie im do topánok, a keď teraz panikária, tak čo sa stane ak si uvedomia, že prišli o ochrannú ruku pánka...

Moderátor

Česká spořitelna - ostraha si stoupla před bankomat a nenechala mě (bez roušky) vybrat peníze - tak jsem odešla

Ešte pred dvoma rokmi by to bolo opačne. Bankomat má kameru a človek s náhubkom (plienkou) by bol považovaný za Rumcajsa.


[quote="pid:48176, uid:223"]Česká spořitelna - ostraha si stoupla před bankomat a nenechala mě (bez roušky) vybrat peníze - tak jsem odešla[/quote] Ešte pred dvoma rokmi by to bolo opačne. Bankomat má kameru a človek s náhubkom (plienkou) by bol považovaný za Rumcajsa.

Nikto nepríde do raja na cudzom chrbte.

Upravené 13. 12. 2021 o 23:43
12
10.19k
89
33
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept