Politika v SR
Brepty

Heger sa opäť pomýlil.


"Nie je to tak dávno, čo Eduard Heger pred kamerami povedal, že v regiónoch, v ktorých je zaočkovanosť vyššia, sa bude pandémia šíriť omnoho rýchlejšie. Po tomto vyjadrení je video zastavené."
"Dnes /napísané 3.9./sa na sociálnych sieťach zdieľa ďalšie video, v ktorom sa premiérovi podarilo povedať niečo, čoho sa chytili konšpiračné a dezinformačné weby. „Dôležitá pri každom regióne bude zaočkovanosť daného regiónu, lebo tá bude spôsobovať potom aj následné hospitalizácie,“ povedal premiér na kamery. Hoci je každému jasné, čo týmito slovami myslel, niet pochýb o tom, že čoskoro vznikne nový hoax."


https://www.startitup.sk/heger-sa-pred-kamerami-opat-pomylil-chytili-sa-toho-konspiratori-je-to-vas-dlhodoby-plan-vravia/?fbclid=IwAR1a7V0k6nmz9IKyW4zhCMkq8Br4z_JoDn4iHXDhrP6M7j5119sDAiIlLo4


Podobných breptov už bolo toľko, že by možno nebolo odveci si ich zosumarizovať. Nemusia sa týkať len kovidu, ako prvé mi napadá Matovičovo vyjadrenie o smrti Kuciaka /"mýľnik"/, cez krajinu, kde sa nebudeme báť zomierať /Čaputová/, Sulíkovo pošmyknutie, že vakcíny menia DNA - jednoducho všetko, čo patrí k tejto bande.


Heger sa opäť pomýlil. "Nie je to tak dávno, čo Eduard Heger pred kamerami povedal, že v regiónoch, v ktorých je zaočkovanosť vyššia, sa bude pandémia šíriť omnoho rýchlejšie. Po tomto vyjadrení je video zastavené." "Dnes /napísané 3.9./sa na sociálnych sieťach zdieľa ďalšie video, v ktorom sa premiérovi podarilo povedať niečo, čoho sa chytili konšpiračné a dezinformačné weby. „Dôležitá pri každom regióne bude zaočkovanosť daného regiónu, lebo tá bude spôsobovať potom aj následné hospitalizácie,“ povedal premiér na kamery. Hoci je každému jasné, čo týmito slovami myslel, niet pochýb o tom, že čoskoro vznikne nový hoax." https://www.startitup.sk/heger-sa-pred-kamerami-opat-pomylil-chytili-sa-toho-konspiratori-je-to-vas-dlhodoby-plan-vravia/?fbclid=IwAR1a7V0k6nmz9IKyW4zhCMkq8Br4z_JoDn4iHXDhrP6M7j5119sDAiIlLo4 Podobných breptov už bolo toľko, že by možno nebolo odveci si ich zosumarizovať. Nemusia sa týkať len kovidu, ako prvé mi napadá Matovičovo vyjadrenie o smrti Kuciaka /"mýľnik"/, cez krajinu, kde sa nebudeme báť zomierať /Čaputová/, Sulíkovo pošmyknutie, že vakcíny menia DNA - jednoducho všetko, čo patrí k tejto bande.

video cca 2:50 , včerajšie TN na Markíze


reportáž
Náhla zmena podmienok pri návšteve pápeža Františka na Slovensku vyvoláva rozpaky


"z hľadiska nárastu CHRÍPKY" /redaktorka/
"nebojíme sa JEJ" /Pellegrini/


https://www.tvnoviny.sk/domace/2037880_nahla-zmena-podmienok-pri-navsteve-papeza-frantiska-na-slovensku-vyvolava-rozpaky


video cca 2:50 , včerajšie TN na Markíze reportáž Náhla zmena podmienok pri návšteve pápeža Františka na Slovensku vyvoláva rozpaky "z hľadiska nárastu CHRÍPKY" /redaktorka/ "nebojíme sa JEJ" /Pellegrini/ https://www.tvnoviny.sk/domace/2037880_nahla-zmena-podmienok-pri-navsteve-papeza-frantiska-na-slovensku-vyvolava-rozpaky

Vzhľadom na jedno upozornenie @Atevi som si spomenula na predchádzajúci príspevok o "chrípke".
Dala by som obe ruky do ohňa za to, že som v septembri jasne počula slovo "chrípky". Pozerala som najprv tv, až ma heglo, že či dobre počujem, potom som si to vyhľadala v archíve cez pc a nemala som žiadne pochybnosti.
Dnes som si to pustila znova a zrazu som počula "krivky".
Asi potrebujem ušného, nie lepší počítač smile

Tu ale potom vyvstáva otázka: Ľudia, aj si overujete občas, čo kto napíše?
Alebo len slepo dôverujete?
/samozrejme, aj ja hlavne slepo dôverujem smile /


Ešte by som chcela poprosiť, ak nájdete brept, kľudne ho tu zverejnite. Ako som už písala, bolo by fajn mať ich pokope. Hlavne tie Matovičove, aj staršie.


Vzhľadom na jedno upozornenie @Atevi som si spomenula na predchádzajúci príspevok o "chrípke". Dala by som obe ruky do ohňa za to, že som v septembri jasne počula slovo "chrípky". Pozerala som najprv tv, až ma heglo, že či dobre počujem, potom som si to vyhľadala v archíve cez pc a nemala som žiadne pochybnosti. Dnes som si to pustila znova a zrazu som počula "krivky". Asi potrebujem ušného, nie lepší počítač :D Tu ale potom vyvstáva otázka: Ľudia, aj si overujete občas, čo kto napíše? Alebo len slepo dôverujete? /samozrejme, aj ja hlavne slepo dôverujem ;) / Ešte by som chcela poprosiť, ak nájdete brept, kľudne ho tu zverejnite. Ako som už písala, bolo by fajn mať ich pokope. Hlavne tie Matovičove, aj staršie.

Ivan Gašparovič - Organizácia spojených nádorov:
https://www.youtube.com/watch?v=0Xqunh_Mwvk


**Ivan Gašparovič - Organizácia spojených nádorov:** https://www.youtube.com/watch?v=0Xqunh_Mwvk
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
711
3
2
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept