Mimo kategórií
Budeme mať na svietenie a kúrenie?

Zostáva už len veriť, že budú u nás predčasné voľby alebo EU klakne skôr, než sa tie miliardy prelejú cez Remišovej ľudí.


Zostáva už len veriť, že budú u nás predčasné voľby alebo EU klakne skôr, než sa tie miliardy prelejú cez Remišovej ľudí.

veriť


Problém je v tých nášlapných mínach, že sa ľudia vyzúria na odborníkoch, ktorí na to upozorňovali. Že vylejú svoj hnev inde a nie v prvom rade na sebe. Toto nejde len z nižšej úrovne, ale samozrejme rovnako aj z vyššej úrovne, lebo toto bolo naimplantované zvonka. Že sme zlí, že štát je zlý atď. Toto sú dôsledky.


[quote="pid:36342, uid:48"]veriť[/quote] Problém je v tých nášlapných mínach, že sa ľudia vyzúria na odborníkoch, ktorí na to upozorňovali. Že vylejú svoj hnev inde a nie v prvom rade na sebe. Toto nejde len z nižšej úrovne, ale samozrejme rovnako aj z vyššej úrovne, lebo toto bolo naimplantované zvonka. Že sme zlí, že štát je zlý atď. Toto sú dôsledky.

Moderátor

zmenila by som zaradenie do : naši analytici.
Výborné články,posúvam ďalej.


zmenila by som zaradenie do : naši analytici. Výborné články,posúvam ďalej.

mohol si to dať sem....


Ďakujem, nevedel som a odteraz už viem.


[quote="pid:36370, uid:17"]mohol si to dať sem....[/quote] Ďakujem, nevedel som a odteraz už viem.

Moderátor

Ten článek se mi jeví ještě jako velmi optimistický. Někde dva dny zpátky Okamura uváděl detaily smlouvy Green Deal, kterou podepsal i "náš" Babiš a která se má od příštího roku naplňovat. Okamura uvedl, že si celý text podrobně prostudoval a Brusel se zde vůbec netají faktem, že na elektrickou energii "dosáhne" pouhá třetina obyvatel. Pro zbytek bude nedostupnou komoditou.
Chápu, že pro mnohé se takové zprávy jeví jako "šumění suché trávy", protože - "tohle by si nemohli dovolit" (viz třeba můj syn). A já říkám -. ale mohli... pokud jim to dovolíme....
Ještě přilepím takovou "maličkost".
Možná jste zaregistrovali zprávu, že kvůli nedostatku uhlí na evropském trhu jsme ho začali dovážet z Austrálie. No - tak "prima"... to je Green Deal v praxi. Místo toho, abychom si vytěžili své (velmi kvalitní) uhlí na Ostravsku nebo Kladensku (pro vlastní potřebu), tak doly zavíráme a dovážíme cosi z Austrálie. Přes celou zeměkouli. Tak to se fakt ekologicky "vyplatí"...


Ten článek se mi jeví ještě jako velmi optimistický. Někde dva dny zpátky Okamura uváděl detaily smlouvy Green Deal, kterou podepsal i "náš" Babiš a která se má od příštího roku naplňovat. Okamura uvedl, že si celý text podrobně prostudoval a Brusel se zde vůbec netají faktem, že na elektrickou energii "dosáhne" pouhá třetina obyvatel. Pro zbytek bude nedostupnou komoditou. Chápu, že pro mnohé se takové zprávy jeví jako "šumění suché trávy", protože - "tohle by si nemohli dovolit" (viz třeba můj syn). A já říkám -. ale mohli... **pokud jim to dovolíme.**... Ještě přilepím takovou "maličkost". Možná jste zaregistrovali zprávu, že kvůli nedostatku uhlí na evropském trhu jsme ho začali dovážet z Austrálie. No - tak "prima"... to je Green Deal v praxi. Místo toho, abychom si vytěžili své (velmi kvalitní) uhlí na Ostravsku nebo Kladensku (pro vlastní potřebu), tak doly zavíráme a dovážíme cosi z Austrálie. Přes celou zeměkouli. Tak to se fakt ekologicky "vyplatí"...
Upravené 7. 10. 2021 o 16:10

k energii tu máme další info
MAP 1004 EU zakázala Česku a Slovensku zlevnit plyn a elektřinu! Naopak schválila dotace pro umělce!
https://www.youtube.com/watch?v=bsFcLSRfH7g


http://michalapetr.cz/doku.php
Komisař Frans Timmermans,(foto vlevo) přezdívaný některými politiky „Prase“, (sociální demokrat), smetl včera se slovy: “O green dealu se nediskutuje!”, plán Andreje Babiše na zlevnění plynu i elektřiny! Timmermans je komisařem díky ochraně Georga Sörose. Plyn je drahý díky finančním spekulacím s tzv. Emisními povolenkami! Spekulanti je skoupili a teď jejich cenu ženou nahoru! Timmermans se už ve Španělsku vyjádřil, že řešením je, že se má jezdit na kolech, aby se ušetřilo. Timmermans si před pár týdny v Praze notoval s Pirátem Hříbem nad Green Deal opatřeními proti Pražanům. Viktor Orbán po oznámení EU komise, že nedovolí snižovat ceny plynu a elektřiny podle Babiš-Sánchezova plánu, oznámil, že s Českem a Polskem plán na snižování cen, protlačí. (Asi bude zase nové Orbán-Veto!)


Plán Babiš-Sánchez (španělský předseda vlády) ještě podporovaly Francie, Řecko, Rumunsko. Součástí plánu bylo i zlevnění elektřiny. Její cena se v EU pod nátlakem Německa musí odvíjet od ceny plynu, bez ohledu, z čeho se vyrábí. Německo si tak zajišťuje, že má „levnější“ elektřinu a naopak Češi, Slováci a další, kteří ji vyrábějí z uhlí nebo z jádra, mají „dražší“ elektřinu. Slovensko se k plánům Babiš-Sánchéz ani novému Orbán-atd nepřipojilo. Další důkaz toho, že je v područí spekulanta Sörose!


Místo plánu na zlevnění elektřiny a plynu, byl na jednání EU schválen jiný Sánchezův plán. Podle něj budou Itálie (500EUR), Francie (300EUR) a Španělsko (400EUR) rozdávat v šecích mladým lidem. Šeky bude možné utratit jenom za kulturní akce a knihy schválených umělců! Mladí Španělé, Italové ani Francouzí nepracují, mají až 35% nezaměstnanost. EU jim proto rozdá šeky, aby se doma nenudili a chodili se bavit uměním. Peníze (miliardy EUR) se tak přesunou do kapes probruselských umělců. Češi a Slováci mají jezdit na kolech, pracovat a platit za drahou elektřinu a plyn. O smyslu EU už nikdo nemůže pochybovat!


k energii tu máme další info MAP 1004 EU zakázala Česku a Slovensku zlevnit plyn a elektřinu! Naopak schválila dotace pro umělce! https://www.youtube.com/watch?v=bsFcLSRfH7g http://michalapetr.cz/doku.php Komisař Frans Timmermans,(foto vlevo) přezdívaný některými politiky „Prase“, (sociální demokrat), smetl včera se slovy: “O green dealu se nediskutuje!”, plán Andreje Babiše na zlevnění plynu i elektřiny! Timmermans je komisařem díky ochraně Georga Sörose. Plyn je drahý díky finančním spekulacím s tzv. Emisními povolenkami! Spekulanti je skoupili a teď jejich cenu ženou nahoru! Timmermans se už ve Španělsku vyjádřil, že řešením je, že se má jezdit na kolech, aby se ušetřilo. Timmermans si před pár týdny v Praze notoval s Pirátem Hříbem nad Green Deal opatřeními proti Pražanům. Viktor Orbán po oznámení EU komise, že nedovolí snižovat ceny plynu a elektřiny podle Babiš-Sánchezova plánu, oznámil, že s Českem a Polskem plán na snižování cen, protlačí. (Asi bude zase nové Orbán-Veto!) Plán Babiš-Sánchez (španělský předseda vlády) ještě podporovaly Francie, Řecko, Rumunsko. Součástí plánu bylo i zlevnění elektřiny. Její cena se v EU pod nátlakem Německa musí odvíjet od ceny plynu, bez ohledu, z čeho se vyrábí. Německo si tak zajišťuje, že má „levnější“ elektřinu a naopak Češi, Slováci a další, kteří ji vyrábějí z uhlí nebo z jádra, mají „dražší“ elektřinu. Slovensko se k plánům Babiš-Sánchéz ani novému Orbán-atd nepřipojilo. Další důkaz toho, že je v područí spekulanta Sörose! Místo plánu na zlevnění elektřiny a plynu, byl na jednání EU schválen jiný Sánchezův plán. Podle něj budou Itálie (500EUR), Francie (300EUR) a Španělsko (400EUR) rozdávat v šecích mladým lidem. Šeky bude možné utratit jenom za kulturní akce a knihy schválených umělců! Mladí Španělé, Italové ani Francouzí nepracují, mají až 35% nezaměstnanost. EU jim proto rozdá šeky, aby se doma nenudili a chodili se bavit uměním. Peníze (miliardy EUR) se tak přesunou do kapes probruselských umělců. Češi a Slováci mají jezdit na kolech, pracovat a platit za drahou elektřinu a plyn. O smyslu EU už nikdo nemůže pochybovat!
1.09k
7
6
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept