Politika v SR
MOVIR - mobilný monitorovací systém určený na ochranu izolovaných skupín obyvateľstva pred šírením vírusových ochorení alebo opačne na ochranu obyvateľstva pred izolovanou skupinou identifikovanou ako zdroj rizika

MOVIR - na Technickej univerzite v Košiciach
Cieľom projektu je vytvorenie a otestovanie mobilného monitorovacieho systému určeného na ochranu izolovaných skupín obyvateľstva pred šírením vírusových ochorení alebo opačne na ochranu obyvateľstva pred izolovanou skupinou identifikovanou ako zdroj rizika, vrátane návrhu, vývoja a overenia modelov správania sa jednotlivcov a entít.
Systém bude vybudovaný z mobilných senzorických prvkov, mobilnej monitorovacej stanice a cloudového dátového systému.
Mobilné senzorické prvky budú inštalované vo forme samostatných, voľne stojacich zariadení, ktorých rozložením v priestore vznikne senzorická sieť.
Systém bude mobilný a nezávislý od pozemnej infraštruktúry.
Projekt má okrem samotného návrhu uceleného systému za cieľ
aj jeho testovanie v teréne so zohľadnením potenciálne vplývajúcich faktorov ako poveternostné podmienky, prašnosť, vibrácie, či prítomnosť zvery.
Cieľom je vytvoriť mobilný monitorovací senzorický systém, ktorý nebude závislý od lokálnych rozvodov elektrickej energie, a ktorý vizuálne nezmení ráz vymedzeného priestoru, a teda nespôsobí dodatočnú psychickú záťaž pre žiadnu z chránených strán.


NÁZOV: Mobilný monitorovací systém pre ochranu izolovaných a rizikových skupín obyvateľstva pred šírením vírusových ochorení
AKRONYM: MOVIR
PRIJÍMATEĽ: Technická univerzita v Košiciach Letná 1/9 04200 Košice
PARTNER: Centrum výcviku Lešť
VÝŠKA NFP: 3 603 671.77 €
MIESTO REALIZÁCIE PROJEKTU Banskobystrický kraj, Pliešovce, okr. Zvolen, Košický kraj, Košice, Rampová 7
ITMS KÓD PROJEKTU 313011AUP1
ITMS LINK PROJEKTU Detail projektu na stránke ITMS
DOBA REALIZÁCIE 3/2021 – 6/2023
OPERAČNÝ PROGRAM Operačný program integrovaná infraštruktúra
KÓD VÝZVY OPII- VA/DP/2020/9.4.-01
ČÍSLO ZMLUVY O POSKYTNUTÍ NFP 112/2021/OPII/VA
ČÍSLO PARTNERSKEJ ZMLUVY 112/2021/OPII/VA/PZ


https://movir.lf.tuke.sk/


MOVIR - na Technickej univerzite v Košiciach Cieľom projektu je vytvorenie a otestovanie mobilného monitorovacieho systému určeného na ochranu izolovaných skupín obyvateľstva pred šírením vírusových ochorení alebo opačne na ochranu obyvateľstva pred izolovanou skupinou identifikovanou ako zdroj rizika, vrátane návrhu, vývoja a overenia modelov správania sa jednotlivcov a entít. Systém bude vybudovaný z mobilných senzorických prvkov, mobilnej monitorovacej stanice a cloudového dátového systému. Mobilné senzorické prvky budú inštalované vo forme samostatných, voľne stojacich zariadení, ktorých rozložením v priestore vznikne senzorická sieť. Systém bude mobilný a nezávislý od pozemnej infraštruktúry. Projekt má okrem samotného návrhu uceleného systému za cieľ aj jeho testovanie v teréne so zohľadnením potenciálne vplývajúcich faktorov ako poveternostné podmienky, prašnosť, vibrácie, či prítomnosť zvery. Cieľom je vytvoriť mobilný monitorovací senzorický systém, ktorý nebude závislý od lokálnych rozvodov elektrickej energie, a ktorý vizuálne nezmení ráz vymedzeného priestoru, a teda nespôsobí dodatočnú psychickú záťaž pre žiadnu z chránených strán. NÁZOV: Mobilný monitorovací systém pre ochranu izolovaných a rizikových skupín obyvateľstva pred šírením vírusových ochorení AKRONYM: MOVIR PRIJÍMATEĽ: Technická univerzita v Košiciach Letná 1/9 04200 Košice PARTNER: Centrum výcviku Lešť VÝŠKA NFP: 3 603 671.77 € MIESTO REALIZÁCIE PROJEKTU Banskobystrický kraj, Pliešovce, okr. Zvolen, Košický kraj, Košice, Rampová 7 ITMS KÓD PROJEKTU 313011AUP1 ITMS LINK PROJEKTU Detail projektu na stránke ITMS DOBA REALIZÁCIE 3/2021 – 6/2023 OPERAČNÝ PROGRAM Operačný program integrovaná infraštruktúra KÓD VÝZVY OPII- VA/DP/2020/9.4.-01 ČÍSLO ZMLUVY O POSKYTNUTÍ NFP 112/2021/OPII/VA ČÍSLO PARTNERSKEJ ZMLUVY 112/2021/OPII/VA/PZ https://movir.lf.tuke.sk/
Upravené 8. 10. 2021 o 09:19

Niekto sa na toto pýtal Oriho v OO. No ja by som zpozornela, toto neveští nič dobrého a v rukách týchto diletantov už tobôž nie.


Niekto sa na toto pýtal Oriho v OO. No ja by som zpozornela, toto neveští nič dobrého a v rukách týchto diletantov už tobôž nie.

neveští nič dobrého

Totální kontrola všeho a všech.


[quote="pid:36484, uid:273"]neveští nič dobrého[/quote] Totální kontrola všeho a všech.

NÁZOV: Mobilný monitorovací systém pre ochranu izolovaných a rizikových skupín obyvateľstva pred šírením vírusových ochorení
AKRONYM: MOVIR

Virtuální ostnatý drát.


[quote="pid:36467, uid:111"]NÁZOV: Mobilný monitorovací systém pre ochranu izolovaných a rizikových skupín obyvateľstva pred šírením vírusových ochorení AKRONYM: MOVIR[/quote] Virtuální ostnatý drát.

Virtuální ostnatý drát.

Obrázek z hlavičky stránky:
615fd4d66b0c3


Digitální koncentrák.
Ani se tím netají.


[quote="pid:36497, uid:240"]Virtuální ostnatý drát.[/quote] Obrázek z hlavičky stránky: ![615fd4d66b0c3](serve/attachment&path=615fd4d66b0c3) Digitální koncentrák. Ani se tím netají.
Upravené 8. 10. 2021 o 07:20

Minule som tak sedel na obede a pocul som bedakanie jedneho hlupaka z Tuke. (Mudry clovek je clovek znaly odboru + ma vysoku mravnost. Toto bol clovek znaly svojho odboru avsak jeho mravnost bola velmi nizka. Poznanie nie je to iste co mudrost. Preto pisem hlupak.) Bedakal o tom, ako systemy na overovanie kovid pasov nefunguju, ako su tazko dostupne, ake je to vsetko neprehladne. Ako databazy su nechranene. Ako sa to vsetko da jednoducho obist .... ale geniusovi na um neprislo, ze ten system je narocky tak postaveny, narocky ma tolko nedokonalosti, aby sa na jeho zaklade nedal postavit digitalny koncentrak. A preco mu to neprislo na um? Lebo poznanie ma ale mravnost chyba, laska k stvoreniu chyba. Bez lasky si moze strcit vseko svoje poznanie niekam, pretoze bez lasky len ohavnosti natvori s tou jeho "genialitou".
Tu vidim podobnu cestu. Ano vieme vyvinut vsetko mozne, ale verim, ze po ceste implementacie sa najde vela mravnych ludi, vyvinutych, ktori si uvedomia, ake moze mat toto nasledky a nahadzu vidly do realnej alikacie tak ako nahadzali do tych kovid pasov.


Minule som tak sedel na obede a pocul som bedakanie jedneho hlupaka z Tuke. (Mudry clovek je clovek znaly odboru + ma vysoku mravnost. Toto bol clovek znaly svojho odboru avsak jeho mravnost bola velmi nizka. Poznanie nie je to iste co mudrost. Preto pisem hlupak.) Bedakal o tom, ako systemy na overovanie kovid pasov nefunguju, ako su tazko dostupne, ake je to vsetko neprehladne. Ako databazy su nechranene. Ako sa to vsetko da jednoducho obist .... ale geniusovi na um neprislo, ze ten system je narocky tak postaveny, narocky ma tolko nedokonalosti, aby sa na jeho zaklade nedal postavit digitalny koncentrak. A preco mu to neprislo na um? Lebo poznanie ma ale mravnost chyba, laska k stvoreniu chyba. Bez lasky si moze strcit vseko svoje poznanie niekam, pretoze bez lasky len ohavnosti natvori s tou jeho "genialitou". Tu vidim podobnu cestu. Ano vieme vyvinut vsetko mozne, ale verim, ze po ceste implementacie sa najde vela mravnych ludi, vyvinutych, ktori si uvedomia, ake moze mat toto nasledky a nahadzu vidly do realnej alikacie tak ako nahadzali do tych kovid pasov.

Keď ľudia vidia, ako si robia backdoory veľké firmy a štáty, keď je to ukázané aj vo filme (100 vecí resp. Bez vecí nad vecou), tak je viac než logické, že si backdoor postaví každý príčetný programátor. Ľudia majú dosť toho, že čo je dovolené im, nemá byť dovolené nám.


Keď ľudia vidia, ako si robia backdoory veľké firmy a štáty, keď je to ukázané aj vo filme (100 vecí resp. Bez vecí nad vecou), tak je viac než logické, že si backdoor postaví každý príčetný programátor. Ľudia majú dosť toho, že čo je dovolené im, nemá byť dovolené nám.

Moderátor

ten system je narocky tak postaveny, narocky ma tolko nedokonalosti, aby sa na jeho zaklade nedal postavit digitalny koncentrak


je to mix zameru a nekompetentnosti zainteresovanych ludi, zahadne chodia ludom SMSky s negativnymi testami aj ked na testy nechodia, keby sme vyzbierali vsetky predlozene potvrdenia o prekonani kovidu, ockovani atd tak by sme zistili, ze kazdy slovak prekonal kovid v priemere 7x a bol ockovany 5x viac ako sa nakupilo vakcin...a to je na nasej slovenskej mentalite to krasne


inak cely tento system monitoringu segregacie uz realne existuje na zapade aj s presnymi postupmi (FEMA z USA), tuto len TUKE zoberie eurofondy za vynalez kolesa


[quote="pid:36505, uid:106"]ten system je narocky tak postaveny, narocky ma tolko nedokonalosti, aby sa na jeho zaklade nedal postavit digitalny koncentrak[/quote] je to mix zameru a nekompetentnosti zainteresovanych ludi, zahadne chodia ludom SMSky s negativnymi testami aj ked na testy nechodia, keby sme vyzbierali vsetky predlozene potvrdenia o prekonani kovidu, ockovani atd tak by sme zistili, ze kazdy slovak prekonal kovid v priemere 7x a bol ockovany 5x viac ako sa nakupilo vakcin...a to je na nasej slovenskej mentalite to krasne inak cely tento system monitoringu segregacie uz realne existuje na zapade aj s presnymi postupmi (FEMA z USA), tuto len TUKE zoberie eurofondy za vynalez kolesa

Obrázek z hlavičky stránky:

Doprčic.
(Na stránku jsem se nedíval, vyšel jsem čistě z textu příspěvku zde...)


[quote="pid:36504, uid:181"]Obrázek z hlavičky stránky:[/quote] Doprčic. (Na stránku jsem se nedíval, vyšel jsem čistě z textu příspěvku zde...)

Je tam kontaktny formular, nebolo by od veci im poslat par slov od srdca. Mozno niekde padnu na urodnu podu.


Je tam kontaktny formular, nebolo by od veci im poslat par slov od srdca. Mozno niekde padnu na urodnu podu.

Moderator

neurobil niekto screenshoty? mena zainteresovanych uz dali prec.


neurobil niekto screenshoty? mena zainteresovanych uz dali prec.

Moderator

neurobil niekto screenshoty? mena zainteresovanych uz dali prec.
vo web archive nie je, ale na tomto odkaze ešte mená sú, ale neviem či všetky https://movir.lf.tuke.sk/index.php/nas-tim/


[quote="pid:36678, uid:10"]neurobil niekto screenshoty? mena zainteresovanych uz dali prec.[/quote]vo web archive nie je, ale na tomto odkaze ešte mená sú, ale neviem či všetky https://movir.lf.tuke.sk/index.php/nas-tim/

vo web archive nie je, ale na tomto odkaze ešte mená sú, ale neviem či všetky https://movir.lf.tuke.sk/index.php/nas-tim/
dakujem, toto som nevedel najst.


[quote="pid:36682, uid:469"]vo web archive nie je, ale na tomto odkaze ešte mená sú, ale neviem či všetky https://movir.lf.tuke.sk/index.php/nas-tim/[/quote]dakujem, toto som nevedel najst.

Moderator

Naď a Ozbrojené sily podávajú trestné oznámenie na opozičných poslancov Kotlebu a Mazureka kvôli videu o kontroverznom projekte MOVIR na kontrolu izolovaných osôb
https://www.hlavnespravy.sk/nad-a-ozbrojene-sily-podavaju-trestne-oznamenie-na-opozicnych-poslancov-kotlebu-a-mazureka-kvoli-videu-o-kontroverznom-projekte-movir-na-kontrolu-izolovanych-osob/2709296


**Naď a Ozbrojené sily podávajú trestné oznámenie na opozičných poslancov Kotlebu a Mazureka kvôli videu o kontroverznom projekte MOVIR na kontrolu izolovaných osôb** https://www.hlavnespravy.sk/nad-a-ozbrojene-sily-podavaju-trestne-oznamenie-na-opozicnych-poslancov-kotlebu-a-mazureka-kvoli-videu-o-kontroverznom-projekte-movir-na-kontrolu-izolovanych-osob/2709296

Naď a Ozbrojené sily podávajú trestné oznámenie na opozičných poslancov


no o dôvod viac to brat vazne. Hlavne keď MO podáva TR. To znamená, že na tom pravdy niečo bude.


[quote="pid:36928, uid:111"]Naď a Ozbrojené sily podávajú trestné oznámenie na opozičných poslancov[/quote] no o dôvod viac to brat vazne. Hlavne keď MO podáva TR. To znamená, že na tom pravdy niečo bude.

Na cz24.news je na tému MOVIR zverejnený článok:
NOVÉ ŠOKUJÚCE INFORMÁCIE O SLOVENSKOM FAŠISTICKOM KONCENTRAČNOM TÁBORE MOVIR – KTO JE KTO A ČO JE ČO
https://cz24.news/movir/


Na cz24.news je na tému MOVIR zverejnený článok: NOVÉ ŠOKUJÚCE INFORMÁCIE O SLOVENSKOM FAŠISTICKOM KONCENTRAČNOM TÁBORE MOVIR – KTO JE KTO A ČO JE ČO https://cz24.news/movir/

NOVÉ ŠOKUJÚCE INFORMÁCIE O SLOVENSKOM FAŠISTICKOM KONCENTRAČNOM TÁBORE


no vôbec to nie je take šokujúce, Slovensko sa stáva testovacím pokusným objektom, vid plošne testovanie za asistencie armády ako aj cudzích vojsk. No pekne sa to zbieha dokopy.


TR je super napad, možno sa dozvieme viac informácií než autori chceli, veď budú musieť dokázať, že Kotleba&co nemajú pravdu…. Ja tá neznalosť riadenia….


[quote="pid:37123, uid:111"]NOVÉ ŠOKUJÚCE INFORMÁCIE O SLOVENSKOM FAŠISTICKOM KONCENTRAČNOM TÁBORE[/quote] no vôbec to nie je take šokujúce, Slovensko sa stáva testovacím pokusným objektom, vid plošne testovanie za asistencie armády ako aj cudzích vojsk. No pekne sa to zbieha dokopy. TR je super napad, možno sa dozvieme viac informácií než autori chceli, veď budú musieť dokázať, že Kotleba&co nemajú pravdu…. Ja tá neznalosť riadenia….
Upravené 11. 10. 2021 o 20:57

A zábava graduje:


https://www.hlavnespravy.sk/nad-je-cas-na-to-aby-najvyssi-sud-vytycil-pojednavanie-s-nepravoplatne-odsudenym-poslancom-marianom-kotlebom/2712298


Z článku:


„Sťažovali sme sa, že keď robíme cvičenia vo vojenských priestoroch, tak nám ľudia chodia do tých areálov a nechtiac ich ohrozujeme na živote. Neviete teraz na území povedzme 20-tisíc hektárov robiť oplotenie. Chceme mať ten systém, čo sa teraz používa napríklad na východnej hranici, a to neviditeľné ploty. Aby sme mali prehľad, či tam nejakí ľudia sú,“ vysvetlil. (pozn. Nad)


a zároveň:


Predmetom oznámenia sú nepravdivé a skresľujúce informácie o vývoji a použití systému MOVIR. Jeho cieľom je vytvorenie a otestovanie mobilného monitorovacieho systému určeného na ochranu izolovaných skupín obyvateľstva pred šírením vírusových ochorení alebo na ochranu obyvateľstva pred izolovanou skupinou identifikovanou ako zdroj rizika.


Tak ako to teda je? Tak vy chcete robiť cvičenia a nato potrbeujete izolovať pred vírusom? Trošku to nesedí. Ináč tie komenty pod článkom nemajú chybu:


napr. Kruti sa ako had, ako veľmi sprostý had.
Bod 1. je čistá sprostosť. Vypustia drona s infra a skontrolovať priestor môžu aj teraz. Na to nepotrebuju studiu za takmer 4 mega EUR.
Bod 2. je ten hlavný a nejde o dron ako zavádza. Ide o rozloženie mobilnych anten a ich zosietovanie aby mohli vytvorit uzavreté kontrolovane uzemie. Je to aj v samotnom názve.


Suvis s ich nezmyselnymi vyhláškami, lockdownami, Australiou, FEMA koncentrakmi v štátoch, a jeho vriťovlezectvo do ich analu vyvolava otázky. Prečo a prečo práve teraz je potrebné chranit vojensku strelnicu.


A toto hovorí o projekte TUKE:


" Cieľom je vytvoriť mobilný monitorovací senzorický systém ... ktorý vizuálne nezmení ráz vymedzeného priestoru, a teda nespôsobí dodatočnú psychickú záťaž pre žiadnu z chránených strán."


Takže na východnej hranici považujeme narušiteľov za "chránenú stranu", ktorej nechceme spôsobovať dodatočnú psychickú záťaž? A čo vlastne ide robiť TUKE, ak to už máme na východnej hranici? A lietajúci dron nad hlavami ľudí im už nemá spôsobovať dodatočnú psychickú záťaž?


Ak sa tie prekopirovane komenty nehodia, vymažem.


A zábava graduje: https://www.hlavnespravy.sk/nad-je-cas-na-to-aby-najvyssi-sud-vytycil-pojednavanie-s-nepravoplatne-odsudenym-poslancom-marianom-kotlebom/2712298 Z článku: „Sťažovali sme sa, že keď robíme cvičenia vo vojenských priestoroch, tak nám ľudia chodia do tých areálov a nechtiac ich ohrozujeme na živote. Neviete teraz na území povedzme 20-tisíc hektárov robiť oplotenie. Chceme mať ten systém, čo sa teraz používa napríklad na východnej hranici, a to neviditeľné ploty. Aby sme mali prehľad, či tam nejakí ľudia sú,“ vysvetlil. (pozn. Nad) a zároveň: Predmetom oznámenia sú nepravdivé a skresľujúce informácie o vývoji a použití systému MOVIR. Jeho cieľom je vytvorenie a otestovanie mobilného monitorovacieho systému určeného na ochranu izolovaných skupín obyvateľstva pred šírením vírusových ochorení alebo na ochranu obyvateľstva pred izolovanou skupinou identifikovanou ako zdroj rizika. Tak ako to teda je? Tak vy chcete robiť cvičenia a nato potrbeujete izolovať pred vírusom? Trošku to nesedí. Ináč tie komenty pod článkom nemajú chybu: napr. Kruti sa ako had, ako veľmi sprostý had. Bod 1. je čistá sprostosť. Vypustia drona s infra a skontrolovať priestor môžu aj teraz. Na to nepotrebuju studiu za takmer 4 mega EUR. Bod 2. je ten hlavný a nejde o dron ako zavádza. Ide o rozloženie mobilnych anten a ich zosietovanie aby mohli vytvorit uzavreté kontrolovane uzemie. Je to aj v samotnom názve. Suvis s ich nezmyselnymi vyhláškami, lockdownami, Australiou, FEMA koncentrakmi v štátoch, a jeho vriťovlezectvo do ich analu vyvolava otázky. Prečo a prečo práve teraz je potrebné chranit vojensku strelnicu. A toto hovorí o projekte TUKE: " Cieľom je vytvoriť mobilný monitorovací senzorický systém ... ktorý vizuálne nezmení ráz vymedzeného priestoru, a teda nespôsobí dodatočnú psychickú záťaž pre žiadnu z chránených strán." Takže na východnej hranici považujeme narušiteľov za "chránenú stranu", ktorej nechceme spôsobovať dodatočnú psychickú záťaž? A čo vlastne ide robiť TUKE, ak to už máme na východnej hranici? A lietajúci dron nad hlavami ľudí im už nemá spôsobovať dodatočnú psychickú záťaž? Ak sa tie prekopirovane komenty nehodia, vymažem.
Upravené 12. 10. 2021 o 16:54

dakujem, toto som nevedel najst.


Protože, zdá se, odstranili položku z menu, ale stránku jako takovou asi ne.


Měl jsem jen snímek obrazovky hlavní strany a tam položka Náš tím byla.


Pokud chcete nějakou stránku - respektive konkrétní podstránku uchovat online, dejte ji do vyhledávače Web Archive, měla by se uložit. (Doufám. Upře se tam alespoň pozornost.)


[quote="pid:36683, uid:10"]dakujem, toto som nevedel najst.[/quote] Protože, zdá se, odstranili položku z menu, ale stránku jako takovou asi ne. Měl jsem jen snímek obrazovky hlavní strany a tam položka Náš tím byla. Pokud chcete nějakou stránku - respektive konkrétní podstránku uchovat online, dejte ji do vyhledávače Web Archive, měla by se uložit. (Doufám. Upře se tam alespoň pozornost.)
Upravené 12. 10. 2021 o 17:20

Ozbrojené sily SR a minister obrany SR Jaroslav Naď (OĽaNO) včera podali trestné oznámenie na opozičných poslancov Mariana Kotlebu (ĽSNS) a Milana Mazureka (Republika) kvôli údajnému dezinformovaniu o projekte košickej Technickej univerzity MOVIR. Dnes ďalší opoziční poslanci Filip Kuffa a Tomáš Taraba (obaja Život-NS) na sociálnej sieti píšu o tom, že rezort obrany vymazal zo svojej internetovej stránky informácie o danom projekte...
https://www.hlavnespravy.sk/poslanci-informuju-ze-ozbrojene-sily-stiahli-zo-svojej-stranky-informacie-o-kontroverznom-projekte-movir/2711944


Ozbrojené sily SR a minister obrany SR Jaroslav Naď (OĽaNO) včera podali trestné oznámenie na opozičných poslancov Mariana Kotlebu (ĽSNS) a Milana Mazureka (Republika) kvôli údajnému dezinformovaniu o projekte košickej Technickej univerzity MOVIR. Dnes ďalší opoziční poslanci Filip Kuffa a Tomáš Taraba (obaja Život-NS) na sociálnej sieti píšu o tom, že rezort obrany vymazal zo svojej internetovej stránky informácie o danom projekte... https://www.hlavnespravy.sk/poslanci-informuju-ze-ozbrojene-sily-stiahli-zo-svojej-stranky-informacie-o-kontroverznom-projekte-movir/2711944

„Vojna“ medzi ministrom obrany Jaroslavom Naďom a poslancom parlamentu Milanom Mazurekom neutícha. Naď síce podal na Mazureka trestné oznámenie, no ten trvá na svojom. A vraj pridá aj ďalšie dôkazy potvrdzujúce jeho predchádzajúce slová.
https://www.hlavnydennik.sk/2021/10/12/mazurek-jaro-nad-ma-strach-taka-je-pravda/


„Vojna“ medzi ministrom obrany Jaroslavom Naďom a poslancom parlamentu Milanom Mazurekom neutícha. Naď síce podal na Mazureka trestné oznámenie, no ten trvá na svojom. A vraj pridá aj ďalšie dôkazy potvrdzujúce jeho predchádzajúce slová. https://www.hlavnydennik.sk/2021/10/12/mazurek-jaro-nad-ma-strach-taka-je-pravda/

Polícia odmietla trestné oznámenie Ministerstva obrany (MO) SR na poslancov Národnej rady SR Mariana Kotlebu a Milana Mazureka pre šírenie poplašnej správy. Rezort podal voči rozhodnutiu sťažnosť, preto nie je právoplatné, doplnila hovorkyňa MO SR Martina Kovaľ Kakaščíková.
"Trestné oznámenie bolo vyšetrovateľom Policajného zboru odmietnuté v zmysle ustanovení Trestného poriadku," skonštatovala Kuzmová. Do Trenčína prípad presunuli vzhľadom na miestnu príslušnosť.
Predmetom oznámenia boli podľa MO SR nepravdivé a skresľujúce informácie o vývoji a použití Mobilného monitorovacieho systému pre ochranu izolovaných a rizikových skupín obyvateľstva pred šírením vírusových ochorení (MOVIR), ktoré poslanci uverejnili vo videách na sociálnej sieti. Rezort ho podal v októbri...
https://www.infovojna.sk/article/policia-odmietla-trestne-oznamenie-nadovho-rezortu-obrany-na-kotlebu-a-mazureka-ktory-hovorili-o-projekte-movir-ako-o-prostriedku-vlady-na-zavadzanie-totality


Polícia odmietla trestné oznámenie Ministerstva obrany (MO) SR na poslancov Národnej rady SR Mariana Kotlebu a Milana Mazureka pre šírenie poplašnej správy. Rezort podal voči rozhodnutiu sťažnosť, preto nie je právoplatné, doplnila hovorkyňa MO SR Martina Kovaľ Kakaščíková. "Trestné oznámenie bolo vyšetrovateľom Policajného zboru odmietnuté v zmysle ustanovení Trestného poriadku," skonštatovala Kuzmová. Do Trenčína prípad presunuli vzhľadom na miestnu príslušnosť. Predmetom oznámenia boli podľa MO SR nepravdivé a skresľujúce informácie o vývoji a použití Mobilného monitorovacieho systému pre ochranu izolovaných a rizikových skupín obyvateľstva pred šírením vírusových ochorení (MOVIR), ktoré poslanci uverejnili vo videách na sociálnej sieti. Rezort ho podal v októbri... https://www.infovojna.sk/article/policia-odmietla-trestne-oznamenie-nadovho-rezortu-obrany-na-kotlebu-a-mazureka-ktory-hovorili-o-projekte-movir-ako-o-prostriedku-vlady-na-zavadzanie-totality
2.64k
22
10
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept