Zdravie a záhrada
Vedlajsie ucinky vakcin, cast 3

Písali ste tu viacerí alebo v inom vlákne, že ockovani majú problem aktuálne s inými respiracnymi ochoreniami. A ja mám kamoskou, 2x pfizer v júni, je učiteľkou v škôlke, od deti chytila niečo. Je toho veľmi veľa, ale maródi už 2. týždeň. Ona by imunitu voči skolkarskym bacilom mohla mat, či nie? Aspoň fo očkovania určite mala. Tak tu je mizne vysvetlenie, fb Mira Steca:
6179bf7c62c39
6179bf7c91c4d


Písali ste tu viacerí alebo v inom vlákne, že ockovani majú problem aktuálne s inými respiracnymi ochoreniami. A ja mám kamoskou, 2x pfizer v júni, je učiteľkou v škôlke, od deti chytila niečo. Je toho veľmi veľa, ale maródi už 2. týždeň. Ona by imunitu voči skolkarskym bacilom mohla mat, či nie? Aspoň fo očkovania určite mala. Tak tu je mizne vysvetlenie, fb Mira Steca: ![6179bf7c62c39](serve/attachment&path=6179bf7c62c39) ![6179bf7c91c4d](serve/attachment&path=6179bf7c91c4d)
Upravené 27. 10. 2021 o 23:12

kamaradka mi psala, ze ji vzali obe prsa. pry tam neco mela. par mesicu po 2. davce ji to nasli. nerikala jsem ji nic, protoze jasne, ze by rekla, ze to s tim nesouvisi. tech "nahod" je v mem okoli uz moc. to, co v te vakcine je, jako kdyby si naslo to nejslabsi misto v organismu a napadlo to.


kamaradka mi psala, ze ji vzali obe prsa. pry tam neco mela. par mesicu po 2. davce ji to nasli. nerikala jsem ji nic, protoze jasne, ze by rekla, ze to s tim nesouvisi. tech "nahod" je v mem okoli uz moc. to, co v te vakcine je, jako kdyby si naslo to nejslabsi misto v organismu a napadlo to.

kamaradka mi psala, ze ji vzali obe prsa. pry tam neco mela. par mesicu po 2. davce ji to nasli. nerikala jsem ji nic, protoze jasne, ze by rekla, ze to s tim nesouvisi. tech "nahod" je v mem okoli uz moc. to, co v te vakcine je, jako kdyby si naslo to nejslabsi misto v organismu a napadlo to.


Je smutné, že keď sa jej stane niečo takéto, že ju to aj tak neprebudí. To je stratený prípad.


Ale možno ju len podvedomie chráni, pretože keby si priznala, že to vlastne sama dopustila, asi ťažko by sa s tým vyrovnávala. Takto to uvedomenie aspoň na nejaký čas oddiali.


[quote="pid:40108, uid:347"]kamaradka mi psala, ze ji vzali obe prsa. pry tam neco mela. par mesicu po 2. davce ji to nasli. nerikala jsem ji nic, protoze jasne, ze by rekla, ze to s tim nesouvisi. tech "nahod" je v mem okoli uz moc. to, co v te vakcine je, jako kdyby si naslo to nejslabsi misto v organismu a napadlo to.[/quote] Je smutné, že keď sa jej stane niečo takéto, že ju to aj tak neprebudí. To je stratený prípad. Ale možno ju len podvedomie chráni, pretože keby si priznala, že to vlastne sama dopustila, asi ťažko by sa s tým vyrovnávala. Takto to uvedomenie aspoň na nejaký čas oddiali.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.

zenin bratranec riesi svadbu, v kastieli v Halici a ich poziadavka: bez ohladu na ockovaci status, kazdy ucastnik sa musi preukazat negativnym testom. Toz asi zacinaju chapat, ze ockovanie je na 2 veci.


https://www.nitranoviny.sk/muzikant-eugen-botos-po-druhej-davke-sa-mi-v-tele-zacali-robit-zapaly-je-vakcina-sloboda/


Dal si sa zaočkovať, aby si sa mohol vrátiť k práci. Netajíš sa tým, že už dlhší čas máš následky a poznáš viac ľudí, ktorí sú na tom rovnako. Aký je teda tvoj názor na očkovanie dnes?


Dal som sa zaočkovať v prvom rade kvôli mojim rodičom a mojej rodine. Po prvej dávke som mal 38 stupňové teploty, to je prirodzená reakcia tela. Po druhej to už bolo ťažšie, ale prežil som. Lenže v tele sa mi začali robiť zápaly, abscesy. A to na mojich prstoch, s ktorými hrám na hudobný nástroj. Ale na to všetko ja kašlem, lebo žijem, a som tu. Čo ma desí najviac, je fakt, že kopec mojich známych, zaočkovaných oboma dávkami, majú ťažký priebeh Covid. Tak normálne sa pýtam, ako zodpovedný človek, vakcína je sloboda?


Viem, že vakcína neznamená, že covid nedostaneme. Ale má nás, a hlavne našich rodičov ochrániť od ťažkého priebehu… V Anglicku je denne 40.000 ľudí pozitívnych. Očkovanosť majú cez 80%…


Ja chcem veriť tomu, že nás vakcína ochráni. Ale začínam pochybovať. Lebo dnes sú debaty o 3.dávke, potom štvrtej, potom príde „Mutant X Delta Plus“, zase budú robiť nové vakcíny, a budeme žiť v strachu, v lockdowne, v chudobe, bez možnosti vyjadriť svoj názor.


Každý normálny človek musí vidieť, že svet sa mení k horšiemu. Toto ma trápi najviac. Kvôli mojej trojročnej dcérke…


este jeden pripad: https://cnn.iprima.cz/uci-se-znovu-chodit-a-mluvit-australska-herecka-po-ockovani-astrazenecou-utrpela-mrtvici-36467


zenin bratranec riesi svadbu, v kastieli v Halici a ich poziadavka: bez ohladu na ockovaci status, kazdy ucastnik sa musi preukazat negativnym testom. Toz asi zacinaju chapat, ze ockovanie je na 2 veci. https://www.nitranoviny.sk/muzikant-eugen-botos-po-druhej-davke-sa-mi-v-tele-zacali-robit-zapaly-je-vakcina-sloboda/ **Dal si sa zaočkovať, aby si sa mohol vrátiť k práci. Netajíš sa tým, že už dlhší čas máš následky a poznáš viac ľudí, ktorí sú na tom rovnako. Aký je teda tvoj názor na očkovanie dnes?** Dal som sa zaočkovať v prvom rade kvôli mojim rodičom a mojej rodine. Po prvej dávke som mal 38 stupňové teploty, to je prirodzená reakcia tela. Po druhej to už bolo ťažšie, ale prežil som. Lenže v tele sa mi začali robiť zápaly, abscesy. A to na mojich prstoch, s ktorými hrám na hudobný nástroj. Ale na to všetko ja kašlem, lebo žijem, a som tu. Čo ma desí najviac, je fakt, že kopec mojich známych, zaočkovaných oboma dávkami, majú ťažký priebeh Covid. Tak normálne sa pýtam, ako zodpovedný človek, vakcína je sloboda? Viem, že vakcína neznamená, že covid nedostaneme. Ale má nás, a hlavne našich rodičov ochrániť od ťažkého priebehu… V Anglicku je denne 40.000 ľudí pozitívnych. Očkovanosť majú cez 80%… Ja chcem veriť tomu, že nás vakcína ochráni. Ale začínam pochybovať. Lebo dnes sú debaty o 3.dávke, potom štvrtej, potom príde „Mutant X Delta Plus“, zase budú robiť nové vakcíny, a budeme žiť v strachu, v lockdowne, v chudobe, bez možnosti vyjadriť svoj názor. Každý normálny človek musí vidieť, že svet sa mení k horšiemu. Toto ma trápi najviac. Kvôli mojej trojročnej dcérke… este jeden pripad: https://cnn.iprima.cz/uci-se-znovu-chodit-a-mluvit-australska-herecka-po-ockovani-astrazenecou-utrpela-mrtvici-36467

Moderator

Upravené 28. 10. 2021 o 19:08

institut paula ehrlicha v nemecku, poukazuje ve sve zprave z 26. rijna ocekavana data k vedlejsim ucinkum a komplikacim po ockovani proti covid19 u vekove skupiny deti 12-17 let. obzvlaste brisantni je: podle institutu, od zacatku ockovaci kampane, doslo mezi detmi k 5 umrtim, v dusledku ockovani vakcinou firmy biontech/pfizer. napadne jsou predevsim cetna hlaseni zapalu srdecniho svalu a osrdecniku u chlapcu a mlady muzu do 30 let.
PEI (institut paula ehrlicha), uvadi, ze od prosince 2020, tedy od zacatku ockovaci kampane, bylo nahlaseno 1809 podezrelych pripadu na vedlejsi ucinky. temer ve vsech pripadech (1.744) se jednalo o vakcinu biotench. jen ve 26 pripadech se jednalo o spojeni s modernou. pokud se da do souvislosti podezrela hlaseni v relaci k poctu podanych vakcin, ukazuje se, ze u moderny predstavuje procento hlaseni 0.86, u biontechu je to 0.51. ve vekove skupine deti mezi 10 - 19 lety, zemrelo dosud 14 deti na covid.


dle udaju PEI, jsou zajimava data k umrti deti, ktere nastaly po ockovani. podle aktualni studie, zemrelo pravdepodobne pet deti v dusledku ockovani. z toho jedna 16-leta divka, ktera zemrela na poruchu srdecniho rytmu, tri chlapci s tezkymi chronickymi chorobami (PEI k nim neudava vice informaci), z nich jeden 14-lety chlapec zemrel na selhani vicero vnitrnich organu, jeden 15-lety chlapec na horecku a kolaps krevniho obehu a 16-lety chlapec na plicni embolii. dale 12-lety chlapec, ke kteremu chybi vice dat.


PEI dale uvadi, ze vyrazne narostl pocetl zanetu srdecniho svalu a osrdecniku u deti a mladych lidi. ve vekove skupine 12-17, bylo hlaseno 96 pripadu. nejcasteji se to tyka chlapcu po druhe davce. PEI uvadi jeden pripad na 13.812 pocet druhe davky biontechu. pri vypoctu 100.000 davek biotenchu, jedna se o 4,81 pripadu chlapcu, ve veku 12-17 let. brisantni Fälle unter Jungen zwischen 12 und 17 Jahren. pozor: u moderny se jedna o 11,41 priipadu na 100.000 davek, coz je podstane vice, nez biotech.


takze u mladych lidi ve veku 18 az 29 lety, je podle PEI pocet hlaseni onemocneni srdecniho svalu a osrdecniku napadne vysoka. zde se jedna o 4,68 pripadu na 100.000 biontech davek a 11,41 pripadu na 100.000 davek moderny. u vsech ostatnich vekovych skupin je pocet hlaseni podstatne nizsi (napriklad muzi, 30-39,: 1,88 pripadu na 100.000 davek).


Ucinnost vakcin je statisticky upravovana.
u divek jsou zanety osrdecniku a srdecniho svatu zridkavejsi. divky, ve veku 12-17, jeden pripad na cca. 210.000 druhou davku biotenchu, tedy 0,49 pripadu na 100.000 davek biontechu.


jsou ovsem hlaseny velmi zavazne vedlejsi ucinky: mezi nahlasenymi vedlejsimi reakcemi na vakcinu, melo 0.6 procenta deti tezkou dusnost, 0,5 procenta zachvaty kreci, cca. 0,5 procednt deti melo poruchy srdecniho rytmu. jedna se tedy o naprosto tezke symptomy, ktere jsou pro deti dramatickym zazitkem. nejcastejsimi vedlejsimi ucinky jsou bolesti v miste vpichu, bolesti hlavy, unava, horecka.


nova data PEI ukazuji, ze vakcina covid neni pro deti zcela neskodna. i kdyz zatim zavazne vedlejsi ucinky jsou dosud jen zridkave, presto se jedna o tezke poskozeni zdravotniho stavu. ve srovnani k 5 detem, ve veku 12-17, ktere udajne zemreli na vakcinu,zemrelo udajne (podle RKI, institut roberta kocha) od zacatku pandemi 14 deti mezi 10-19 lety na infekci covid.


https://www.tichyseinblick.de/daili-es-sentials/impfnebenwirkungen-todesfaelle-jugendliche/


institut paula ehrlicha v nemecku, poukazuje ve sve zprave z 26. rijna ocekavana data k vedlejsim ucinkum a komplikacim po ockovani proti covid19 u vekove skupiny deti 12-17 let. obzvlaste brisantni je: podle institutu, od zacatku ockovaci kampane, doslo mezi detmi k 5 umrtim, v dusledku ockovani vakcinou firmy biontech/pfizer. napadne jsou predevsim cetna hlaseni zapalu srdecniho svalu a osrdecniku u chlapcu a mlady muzu do 30 let. PEI (institut paula ehrlicha), uvadi, ze od prosince 2020, tedy od zacatku ockovaci kampane, bylo nahlaseno 1809 podezrelych pripadu na vedlejsi ucinky. temer ve vsech pripadech (1.744) se jednalo o vakcinu biotench. jen ve 26 pripadech se jednalo o spojeni s modernou. pokud se da do souvislosti podezrela hlaseni v relaci k poctu podanych vakcin, ukazuje se, ze u moderny predstavuje procento hlaseni 0.86, u biontechu je to 0.51. ve vekove skupine deti mezi 10 - 19 lety, zemrelo dosud 14 deti na covid. dle udaju PEI, jsou zajimava data k umrti deti, ktere nastaly po ockovani. podle aktualni studie, zemrelo pravdepodobne pet deti v dusledku ockovani. z toho jedna 16-leta divka, ktera zemrela na poruchu srdecniho rytmu, tri chlapci s tezkymi chronickymi chorobami (PEI k nim neudava vice informaci), z nich jeden 14-lety chlapec zemrel na selhani vicero vnitrnich organu, jeden 15-lety chlapec na horecku a kolaps krevniho obehu a 16-lety chlapec na plicni embolii. dale 12-lety chlapec, ke kteremu chybi vice dat. PEI dale uvadi, ze vyrazne narostl pocetl zanetu srdecniho svalu a osrdecniku u deti a mladych lidi. ve vekove skupine 12-17, bylo hlaseno 96 pripadu. nejcasteji se to tyka chlapcu po druhe davce. PEI uvadi jeden pripad na 13.812 pocet druhe davky biontechu. pri vypoctu 100.000 davek biotenchu, jedna se o 4,81 pripadu chlapcu, ve veku 12-17 let. brisantni Fälle unter Jungen zwischen 12 und 17 Jahren. pozor: u moderny se jedna o 11,41 priipadu na 100.000 davek, coz je podstane vice, nez biotech. takze u mladych lidi ve veku 18 az 29 lety, je podle PEI pocet hlaseni onemocneni srdecniho svalu a osrdecniku napadne vysoka. zde se jedna o 4,68 pripadu na 100.000 biontech davek a 11,41 pripadu na 100.000 davek moderny. u vsech ostatnich vekovych skupin je pocet hlaseni podstatne nizsi (napriklad muzi, 30-39,: 1,88 pripadu na 100.000 davek). Ucinnost vakcin je statisticky upravovana. u divek jsou zanety osrdecniku a srdecniho svatu zridkavejsi. divky, ve veku 12-17, jeden pripad na cca. 210.000 druhou davku biotenchu, tedy 0,49 pripadu na 100.000 davek biontechu. jsou ovsem hlaseny velmi zavazne vedlejsi ucinky: mezi nahlasenymi vedlejsimi reakcemi na vakcinu, melo 0.6 procenta deti tezkou dusnost, 0,5 procenta zachvaty kreci, cca. 0,5 procednt deti melo poruchy srdecniho rytmu. jedna se tedy o naprosto tezke symptomy, ktere jsou pro deti dramatickym zazitkem. nejcastejsimi vedlejsimi ucinky jsou bolesti v miste vpichu, bolesti hlavy, unava, horecka. nova data PEI ukazuji, ze vakcina covid neni pro deti zcela neskodna. i kdyz zatim zavazne vedlejsi ucinky jsou dosud jen zridkave, presto se jedna o tezke poskozeni zdravotniho stavu. ve srovnani k 5 detem, ve veku 12-17, ktere udajne zemreli na vakcinu,zemrelo udajne (podle RKI, institut roberta kocha) od zacatku pandemi 14 deti mezi 10-19 lety na infekci covid. https://www.tichyseinblick.de/daili-es-sentials/impfnebenwirkungen-todesfaelle-jugendliche/

Dnes FB blokl skupinu zlatý špendlík.
Co mně zaujalo:
Její existenci jsem objevil včera. Někdo vznesl dotaz jestli zůčastnění znají osobně někoho s vedlešími účinky očkování. Jen lidi co znají. Když jsem ty hororové příběhy četl bylo přibývajících cca 400 odpovědí, v některých zmíněno více osob . Skupinu zařízli v počtu 40 000 členů.. Tak mi vychází velmi hrubý odhad že když 40 000 lidí zná 400 plus poškozených tak cca 6mil dospělých zná cca 60 tisíc lidí... A ještě Hlava 22 . Lékař popře souvislost - sám nahlásíš SUKL- SUKL kontaktuje lèkaře- lékař bagatelizuje - záznam není , jen nemáte bráchu,tátu atd...


Dnes FB blokl skupinu zlatý špendlík. Co mně zaujalo: Její existenci jsem objevil včera. Někdo vznesl dotaz jestli zůčastnění znají osobně někoho s vedlešími účinky očkování. Jen lidi co znají. Když jsem ty hororové příběhy četl bylo přibývajících cca 400 odpovědí, v některých zmíněno více osob . Skupinu zařízli v počtu 40 000 členů.. Tak mi vychází velmi hrubý odhad že když 40 000 lidí zná 400 plus poškozených tak cca 6mil dospělých zná cca 60 tisíc lidí... A ještě Hlava 22 . Lékař popře souvislost - sám nahlásíš SUKL- SUKL kontaktuje lèkaře- lékař bagatelizuje - záznam není , jen nemáte bráchu,tátu atd...

Zajímavé studie vakcín ,která by neměla zapadnout,zmínka i o nové vakcíně Valneva VLA2001,která by měla být k dispozici asi počátkem roku 2022.


https://dfens-cz.com/zlomili-vas-a-nechate-se-vakcinovat-tak-pockejte-na-valnevu-ostatni-vakciny-jsou-vyrazne-nebezpecnejsi/?utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz


Zajímavé studie vakcín ,která by neměla zapadnout,zmínka i o nové vakcíně Valneva VLA2001,která by měla být k dispozici asi počátkem roku 2022. https://dfens-cz.com/zlomili-vas-a-nechate-se-vakcinovat-tak-pockejte-na-valnevu-ostatni-vakciny-jsou-vyrazne-nebezpecnejsi/?utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

Od těchto gestapáckých sviní , si nenechám píchnout ani vitamin B . Nevěřil bych tomu , že píchají to , co deklarují .
Nicméně je to způsob zdržovací taktiky , která zrůdám může narušovat plán genocidy , pomocí prokazatelných jedpichů .


Od těchto gestapáckých sviní , si nenechám píchnout ani vitamin B . Nevěřil bych tomu , že píchají to , co deklarují . Nicméně je to způsob zdržovací taktiky , která zrůdám může narušovat plán genocidy , pomocí prokazatelných jedpichů .

Šéf České lékařské komory Milan Kubek před několika lety: "Já bych se očkovat nenechal. Zdravotníci nebudou dělat někomu pokusné králíky."
A v textu je přímo odkaz i na ministerstvo zahraničních věcí, jak se tlak z USA tvoří. A naši šmejdi jsou za zlaťáky prodejní. Korouhvička ví, kam se má natočit, že?


https://www.skrytapravda.cz/z-domova/199-autor-vyroku-vakcinu-nechceme-nejsme-pokusni-kralici-byl-tadada-prezident-ceske-lekarske-komory-milan-kubek


Šéf České lékařské komory Milan Kubek před několika lety: "Já bych se očkovat nenechal. Zdravotníci nebudou dělat někomu pokusné králíky." A v textu je přímo odkaz i na ministerstvo zahraničních věcí, jak se tlak z USA tvoří. A naši šmejdi jsou za zlaťáky prodejní. Korouhvička ví, kam se má natočit, že? https://www.skrytapravda.cz/z-domova/199-autor-vyroku-vakcinu-nechceme-nejsme-pokusni-kralici-byl-tadada-prezident-ceske-lekarske-komory-milan-kubek

Keiseren er naken - Cisár je nahý,
vakcína je v podstate neúčinná


Najnovšia štúdia, ktorá potvrdzuje,
že vakcína je prakticky neúčinná, je švédska
https://steigan.no/2021/10/keiseren-er-naken-vaksinen-er-i-utgangspunktet-ineffektiv-og-effektiv-behandling-for-covid-er-tilgjengelig/
ukazuje,
že vakcína nefunguje proti delta variantu a že plne zaočkovaný,
sa stali novými superroznášačmi.


Od těchto gestapáckých sviní , si nenechám píchnout ani vitamin B .
Nevěřil bych tomu , že píchají to , co deklarují .
Putinovec 👍


Keiseren er naken - Cisár je nahý, vakcína je v podstate neúčinná Najnovšia štúdia, ktorá potvrdzuje, že vakcína je prakticky neúčinná, je švédska https://steigan.no/2021/10/keiseren-er-naken-vaksinen-er-i-utgangspunktet-ineffektiv-og-effektiv-behandling-for-covid-er-tilgjengelig/ ukazuje, že vakcína nefunguje proti delta variantu a že plne zaočkovaný, sa stali novými superroznášačmi. Od těchto gestapáckých sviní , si nenechám píchnout ani vitamin B . Nevěřil bych tomu , že píchají to , co deklarují . Putinovec

A je to tu. Pamätáte sa ako Sulik prekecol, že genova terapia? Tak:


617e7aa47eb87


https://www.nature.com/articles/s41421-021-00329-3?fbclid=IwAR1OE0lUKy7xB873AIgz5qWfoENYKHoUnjEKOkEChCvq-p2CoTwrY_EeLGo


A je to tu. Pamätáte sa ako Sulik prekecol, že genova terapia? Tak: ![617e7aa47eb87](serve/attachment&path=617e7aa47eb87) https://www.nature.com/articles/s41421-021-00329-3?fbclid=IwAR1OE0lUKy7xB873AIgz5qWfoENYKHoUnjEKOkEChCvq-p2CoTwrY_EeLGo
Upravené 31. 10. 2021 o 12:14

Očko?
Další kolaps v Rakousku. Slovenský hokejista se zhroutil, zápas zůstal nedohrán
https://sport.aktualne.cz/hokej/kvuli-kolapsu-hokejisty-bratislavy-zustal-nedohran-zapas-s-d/r~3f21929e38f211eca824ac1f6b220ee8/


Očko? Další kolaps v Rakousku. Slovenský hokejista se zhroutil, zápas zůstal nedohrán https://sport.aktualne.cz/hokej/kvuli-kolapsu-hokejisty-bratislavy-zustal-nedohran-zapas-s-d/r~3f21929e38f211eca824ac1f6b220ee8/

A ešte jeden príspevok:


Dnešné správy zo športu sa už akosi klasicky odohrávajú v oznámení kolapsov a "nečakaných" zdravotných problémov roky tučne kŕmených hviezd a hviezdičiek. Tu je na mieste pesnička "Anonymov" s textom https://www.youtube.com/watch?v=DTJmJH4qMoU


https://www.teraz.sk/sport/aguero-mal-v-zapase-s-alaves-problemy/587213-clanok.html
https://sportnet.sme.sk/spravy/hokej-boris-sadecky-bratislava-capitals-kolaps-ihl-2021-2022/
https://sportnet.sme.sk/spravy/hokej-boris-sadecky-jeho-stav-je-stabilizovany-ale-vazny-stanovisko/ - Hokejistovi údajne zlyhalo srdce.

Boris Sádecký je stabilizovaný na jednotke intenzívnej starostlivosti. Asi to nebude iba taký drobný kolapsík .
Aj Aguero sa chytal za hruď, oj akosi pričasto je kardioproblémov.


No show must go on, takže sa máme na čo tešiť z dielne NHL, stávka na to, či padne viac gólov ako hráčov:
https://sportnet.sme.sk/spravy/hokej-ockovanie-98-percent-nhl-2021-2022/


[quote="pid:34692, uid:273"]A ešte jeden príspevok:[/quote] Dnešné správy zo športu sa už akosi klasicky odohrávajú v oznámení kolapsov a "nečakaných" zdravotných problémov roky tučne kŕmených hviezd a hviezdičiek. Tu je na mieste pesnička "Anonymov" s textom [Čím to je, čím to je, že...?](https://www.youtube.com/watch?v=DTJmJH4qMoU "Čím to je") https://www.teraz.sk/sport/aguero-mal-v-zapase-s-alaves-problemy/587213-clanok.html https://sportnet.sme.sk/spravy/hokej-boris-sadecky-bratislava-capitals-kolaps-ihl-2021-2022/ https://sportnet.sme.sk/spravy/hokej-boris-sadecky-jeho-stav-je-stabilizovany-ale-vazny-stanovisko/ - **Hokejistovi údajne zlyhalo srdce. ** Boris Sádecký je stabilizovaný na jednotke intenzívnej starostlivosti. Asi to nebude iba taký drobný kolapsík . Aj Aguero sa chytal za hruď, oj akosi pričasto je kardioproblémov. No show must go on, takže sa máme na čo tešiť z dielne NHL, stávka na to, či padne viac gólov ako hráčov: https://sportnet.sme.sk/spravy/hokej-ockovanie-98-percent-nhl-2021-2022/
Upravené 31. 10. 2021 o 21:11

Predstavte si, čo by sa stalo, keby 70 percent populácie zeme dostalo AIDS ?! Pritom AIDS je tiež, ako sa zdá, umelo vytvorený vírus. AIDS spôsobuje úplnú stratu imunity, lenže toto sa prejaví až cca za 6 rokov po nakazení... (ak mám dobré informácie, toľko trvá inkubačná doba, kým sa infekcia úplne rozvinie do konečného štádia).
Otázku decimácie ľudstva na zlatú miliardu + 1,4 miliardy obslužného personálu a divochov obnovujúcich planétu by mali vyriešenú.


Vraj Covid má časti genómu z virusu AIDS. Čo ak budú tú vakcinačnú štafetu naťahovať toľko rokov, až kým sa u očkovaných ľudí neprejaví úplná strata prirodzenej imunity, ľudia začnú masovo umierať, a vlády sa vyhovoria na to, že to nie vakcinácia, ale Covid19 to spôsobil... Skrátka ľudí postihla strašná hnusoba, ktorá sa vzala odniekiaľ z netopierov... že nie ľudia umelo vytvorili tento vírus, ale príroda takto potrestala ľudí. Ono pri takom vymieraní by už aj tak bolo zbytočné hľadať vinníka, to len pre oficiálny zápis do histórie. Nastala by kríza a tá by priniesla nové poriadky pre ľudstvo, možno aj nový svetový poriadok.
Dúfam, že táto myšlienka nemá s realitou nič spoločné!


Predstavte si, čo by sa stalo, keby 70 percent populácie zeme dostalo AIDS ?! Pritom AIDS je tiež, ako sa zdá, umelo vytvorený vírus. AIDS spôsobuje úplnú stratu imunity, lenže toto sa prejaví až cca za 6 rokov po nakazení... (ak mám dobré informácie, toľko trvá inkubačná doba, kým sa infekcia úplne rozvinie do konečného štádia). Otázku decimácie ľudstva na zlatú miliardu + 1,4 miliardy obslužného personálu a divochov obnovujúcich planétu by mali vyriešenú. Vraj Covid má časti genómu z virusu AIDS. Čo ak budú tú vakcinačnú štafetu naťahovať toľko rokov, až kým sa u očkovaných ľudí neprejaví úplná strata prirodzenej imunity, ľudia začnú masovo umierať, a vlády sa vyhovoria na to, že to nie vakcinácia, ale Covid19 to spôsobil... Skrátka ľudí postihla strašná hnusoba, ktorá sa vzala odniekiaľ z netopierov... že nie ľudia umelo vytvorili tento vírus, ale príroda takto potrestala ľudí. Ono pri takom vymieraní by už aj tak bolo zbytočné hľadať vinníka, to len pre oficiálny zápis do histórie. Nastala by kríza a tá by priniesla nové poriadky pre ľudstvo, možno aj nový svetový poriadok. Dúfam, že táto myšlienka nemá s realitou nič spoločné!

Ahoj, jsme správce webu www.hrdinovesteckou.cz - jsou tam videa z nežádoucích účinků po vakcinaci covidí vakcínou, ukázky magneetismu lidí - součástí té vakcíny by měla být magnetická částice která tu tukovou kouli měla uchytit na jedno místo, ale ukázalo se že lidé jsou magnetičští i mimo místo v pichu - ono to určitě nezůstalo jen u výroby spikeproteinů, ale už vychází najevo že tam jsou jednodušší "robůtci", zřejmě pokusy jako na krysách, nezůstává to jen u jednoho experimentu... dále tam jsou TV fake, kde jsou záznamy o tom jak se točí "pandemie" a i další rubriky... web vyšel včera a čeká mě tam spousta práce.... těch videí co tam musím poslat je hodně a času málo... i tak budu každý den přidávat videa... Mám v rodině covid věřící co těmhle sra* věří a nechali se napíchat, teď maji každou chvíli rýmu a bolest halvy které se nemůžou zbavit... i tak mi nevěří ale už nadávaji na to že se nechali napíchat a jsou nemocní. Budu rád za každé sdílení, ať se veřejnost dozví o co tady jde a hlavně ať si rozmyslí další dávky,... za žádnou cenu se to nesmí stát normálem.


Ahoj, jsme správce webu www.hrdinovesteckou.cz - jsou tam videa z nežádoucích účinků po vakcinaci covidí vakcínou, ukázky magneetismu lidí - součástí té vakcíny by měla být magnetická částice která tu tukovou kouli měla uchytit na jedno místo, ale ukázalo se že lidé jsou magnetičští i mimo místo v pichu - ono to určitě nezůstalo jen u výroby spikeproteinů, ale už vychází najevo že tam jsou jednodušší "robůtci", zřejmě pokusy jako na krysách, nezůstává to jen u jednoho experimentu... dále tam jsou TV fake, kde jsou záznamy o tom jak se točí "pandemie" a i další rubriky... web vyšel včera a čeká mě tam spousta práce.... těch videí co tam musím poslat je hodně a času málo... i tak budu každý den přidávat videa... Mám v rodině covid věřící co těmhle sra*** věří a nechali se napíchat, teď maji každou chvíli rýmu a bolest halvy které se nemůžou zbavit... i tak mi nevěří ale už nadávaji na to že se nechali napíchat a jsou nemocní. Budu rád za každé sdílení, ať se veřejnost dozví o co tady jde a hlavně ať si rozmyslí další dávky,... za žádnou cenu se to nesmí stát normálem.

Dúfam, že táto myšlienka nemá s realitou nič spoločné!

Klidně to mohl být původní plán, proto i to protlačování mRNA vakcín za každou cenu, ale to by se toho muselo účastnit i Rusko. Takže jim Putin do toho se Sputnikem zase hodil vidle.


[quote="pid:40554, uid:6"]Dúfam, že táto myšlienka nemá s realitou nič spoločné![/quote] Klidně to mohl být původní plán, proto i to protlačování mRNA vakcín za každou cenu, ale to by se toho muselo účastnit i Rusko. Takže jim Putin do toho se Sputnikem zase hodil vidle.

vymieraní

podle mě blbost, úplná ztáta imunity? To těžko, to by muselo dojít ke komplet rekonstrukci - tj - kosti a orgány by musel přestat tvořit bílé krvinky, a kvůli jednomu viru to nebude, jsou tu i bakterie, škodlivé látky... ale co dělá oficiálně (tj. měl by dělat) ten vyrobený spike protein v našem těle?


[quote="pid:40554, uid:6"]vymieraní[/quote] podle mě blbost, úplná ztáta imunity? To těžko, to by muselo dojít ke komplet rekonstrukci - tj - kosti a orgány by musel přestat tvořit bílé krvinky, a kvůli jednomu viru to nebude, jsou tu i bakterie, škodlivé látky... ale co dělá oficiálně (tj. měl by dělat) ten vyrobený spike protein v našem těle?

Nieco na tej znizenej imunite bude, zaockovany Dan Vavra, len tak medzirecou spomenie:


617fb5d76b7dc


Kolega uz tyzden s rymou, ani nevie ci bude moct ist na ockovanie chripkou smile Ti ludia su naozaj nezodpovedni k vlastnemu telu.
Dalsia vec, mnohym ludom sa po ockovani vracaju stare, prekonane choroby, co ine to je, ak nie kolabujuca imunita. Ak to bude len oslabena imunita, tak este OK, ak to ale naozaj imunitu vymaze, s tymi ludmi je coskoro koniec, pretoze to nevyzera, ze by telo s tym bojovalo a prejavovalo sa to znizenou imunitou, ale ono ju to rovno likviduje, resp. preprogramuvava.


A sprava od zeninej kamaratky, teraz krstila syna a farar jej vravel, ze nedavno pochovaval 2x zaockovaneho kolegu (tazky covid).


Nieco na tej znizenej imunite bude, zaockovany Dan Vavra, len tak medzirecou spomenie: ![617fb5d76b7dc](serve/attachment&path=617fb5d76b7dc) Kolega uz tyzden s rymou, ani nevie ci bude moct ist na ockovanie chripkou :D Ti ludia su naozaj nezodpovedni k vlastnemu telu. Dalsia vec, mnohym ludom sa po ockovani vracaju stare, prekonane choroby, co ine to je, ak nie kolabujuca imunita. Ak to bude len oslabena imunita, tak este OK, ak to ale naozaj imunitu vymaze, s tymi ludmi je coskoro koniec, pretoze to nevyzera, ze by telo s tym bojovalo a prejavovalo sa to znizenou imunitou, ale ono ju to rovno likviduje, resp. preprogramuvava. A sprava od zeninej kamaratky, teraz krstila syna a farar jej vravel, ze nedavno pochovaval 2x zaockovaneho kolegu (tazky covid).

Moderator

Upravené 1. 11. 2021 o 10:47

Manžel tety, 2x opichaný. Teraz už 2 týždne leží s ťažkým covid priebehom.


Kamarátkyňa kolegyňa z práce, deň po druhej dávke dostala trombózu a skončila v nemocnici, potom mala ochrnutú ruku.


Manžel tety, 2x opichaný. Teraz už 2 týždne leží s ťažkým covid priebehom. Kamarátkyňa kolegyňa z práce, deň po druhej dávke dostala trombózu a skončila v nemocnici, potom mala ochrnutú ruku.

Hovorkyňa Bieleho domu Jen Psakiová v nedeľu oznámila, že sa nakazila koronavírusom a objavili sa u nej mierne príznaky ochorenia COVID-19. Informovala o tom agentúra AP
https://www.hlavnespravy.sk/hovorkyna-bieleho-domu-psakiova-mala-pozitivny-test-na-covid/2736956


Hovorkyňa Bieleho domu Jen Psakiová v nedeľu oznámila, že sa nakazila koronavírusom a objavili sa u nej mierne príznaky ochorenia COVID-19. Informovala o tom agentúra AP https://www.hlavnespravy.sk/hovorkyna-bieleho-domu-psakiova-mala-pozitivny-test-na-covid/2736956

ad "Vedlajsie ucinky vakcin, cast 3"
Preco si myslite, ze vsetky tieto negative su vedlajsie ucinky vakcin a nie primarne ocakavane ? smile


ad "Vedlajsie ucinky vakcin, cast 3" Preco si myslite, ze vsetky tieto negative su vedlajsie ucinky vakcin a nie primarne ocakavane ? (wasntme)
Upravené 1. 11. 2021 o 13:55

Známemu sa v priebehu mesiaca prejavila rakovina. Je na tom zle a nie je jasné, ako dlho prežije. Samozrejme je génovo zmanipulovaný, pravdepodobne druhou dávkou. smile


Známemu sa v priebehu mesiaca prejavila rakovina. Je na tom zle a nie je jasné, ako dlho prežije. Samozrejme je génovo zmanipulovaný, pravdepodobne druhou dávkou. :(
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.

Takže jim Putin do toho se Sputnikem zase hodil vidle.


Sputnik V by som si neidealizoval.


[quote="pid:40565, uid:71"]Takže jim Putin do toho se Sputnikem zase hodil vidle.[/quote] Sputnik V by som si neidealizoval.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.

Svedectvo Francúza, ktorému manželka zomrela po druhej dávke od Pfizeru & debata s odborníkmi
https://www.infovojna.sk/article/video-svedectvo-francuza-ktoremu-manzelka-zomrela-po-druhej-davke-od-pfizeru-debata-s-odbornikmi


**Svedectvo Francúza, ktorému manželka zomrela po druhej dávke od Pfizeru & debata s odborníkmi** https://www.infovojna.sk/article/video-svedectvo-francuza-ktoremu-manzelka-zomrela-po-druhej-davke-od-pfizeru-debata-s-odbornikmi

Zisky Pfizeru prudko rastú. Vakcína proti Covid-19 zarobila farmaceutickej firme miliardy dolárov
https://www.infovojna.sk/article/zisky-pfizeru-prudko-rastu-vakcina-proti-covid-19-zarobila-farmaceutickej-firme-miliardy-dolarov


**Zisky Pfizeru prudko rastú. Vakcína proti Covid-19 zarobila farmaceutickej firme miliardy dolárov** https://www.infovojna.sk/article/zisky-pfizeru-prudko-rastu-vakcina-proti-covid-19-zarobila-farmaceutickej-firme-miliardy-dolarov

Herec Jiří Lábus sa nakazil covidom. Napriek očkovaniu mal nízku hladinu protilátok a tak podstúpil rovnakú liečbu ako Trump
https://www.hlavnespravy.sk/herec-jiri-labus-sa-nakazil-covidom-napriek-ockovaniu-mal-nizku-hladinu-protilatok-a-tak-podstupil-rovnaku-liecbu-ako-trump/2738268


**Herec Jiří Lábus sa nakazil covidom. Napriek očkovaniu mal nízku hladinu protilátok a tak podstúpil rovnakú liečbu ako Trump** https://www.hlavnespravy.sk/herec-jiri-labus-sa-nakazil-covidom-napriek-ockovaniu-mal-nizku-hladinu-protilatok-a-tak-podstupil-rovnaku-liecbu-ako-trump/2738268

Stroj na smrť funguje ďalej, jeho aktuálne stavy k 21.8.2021:


Pfizer - celkovo 370 390 (nárast od 31.7.2021 o 13,04%), z toho fatálnych 10960 (2,96%), podiel žien 73,3%
Moderna - celkovo 96 585 (nárast o 14,18%), z toho fatálnych 5840 (6,05%), podiel žien 69,9%
AstraZeneca - celkovo 360 027 (nárast o 3,79%), z toho fatálnych 4858 (1,35%), podiel žien 73,2%
Janssen - celkovo 23 796 (nárast o 19,49%), z toho fatálnych 872 (3,66%), podiel žien 61,1%


Celkovo 850 798 závažných vedľajších účinkov z toho 22 530 končiacich smrťou. Tento týždeň ohlasované 250 mil. očkovaných občanov únie predstavuje 0,34% nežiadúcich účinkov oficiálne priznaných. 9 promile predstavuje nebožtíkov.


Dlho som sa nepozeral na oficiálne údaje, každopádne je to mrazivé čítanie, aj s ohľadom na zreteľ, že toto je len špička ľadovca. Pravda ešte stále nemá navrch pred špinavou propagandou svedkov covidových. Takže k novým oficiálnym údajom k dátumu 30.10.2021:


Pfizer - celkovo 531 800 (nárast od 21.8.2021 o 43,58%), z toho fatálnych 13 749 (2,59%), podiel žien 72,8%;
Moderna - celkovo 146 031 (nárast o 51,19%), z toho fatálnych 7 925 (5,43%), podiel žien 69,8%;
Janssen - celkovo 35 075 (nárast o 47,40%), z toho fatálnych 1 626 (4,64%), podiel žien 58,9%;
AstraZeneca - celkovo 402 989 (nárast o 11,93%), z toho fatálnych 5 883 (1,46%), podiel žien 72,4%.


Je to až príliš okaté, prečo musela AstraZeneca ustúpiť, projektantom vymierania sa príliš málo smrtiacou ukázala. Tým sa zreteľne odhalila podstata ďobania oviec kovidových. Jasným favoritom správcov koncentráku sa týmto stáva nový Cyklon B alias Moderna. Je predsa moderné umierať, či?


[quote="pid:30867, uid:77"]Stroj na smrť funguje ďalej, jeho aktuálne stavy k 21.8.2021: Pfizer - celkovo 370 390 (nárast od 31.7.2021 o 13,04%), z toho fatálnych 10960 (2,96%), podiel žien 73,3% Moderna - celkovo 96 585 (nárast o 14,18%), z toho fatálnych 5840 (6,05%), podiel žien 69,9% AstraZeneca - celkovo 360 027 (nárast o 3,79%), z toho fatálnych 4858 (1,35%), podiel žien 73,2% Janssen - celkovo 23 796 (nárast o 19,49%), z toho fatálnych 872 (3,66%), podiel žien 61,1% Celkovo 850 798 závažných vedľajších účinkov z toho 22 530 končiacich smrťou. Tento týždeň ohlasované 250 mil. očkovaných občanov únie predstavuje 0,34% nežiadúcich účinkov oficiálne priznaných. 9 promile predstavuje nebožtíkov.[/quote] Dlho som sa nepozeral na oficiálne údaje, každopádne je to mrazivé čítanie, aj s ohľadom na zreteľ, že toto je len špička ľadovca. Pravda ešte stále nemá navrch pred špinavou propagandou svedkov covidových. Takže k novým oficiálnym údajom k dátumu 30.10.2021: Pfizer - celkovo 531 800 (nárast od 21.8.2021 o 43,58%), z toho fatálnych 13 749 (2,59%), podiel žien 72,8%; Moderna - celkovo 146 031 (nárast o 51,19%), z toho fatálnych 7 925 (5,43%), podiel žien 69,8%; Janssen - celkovo 35 075 (nárast o 47,40%), z toho fatálnych 1 626 (4,64%), podiel žien 58,9%; AstraZeneca - celkovo 402 989 (nárast o 11,93%), z toho fatálnych 5 883 (1,46%), podiel žien 72,4%. Je to až príliš okaté, prečo musela AstraZeneca ustúpiť, projektantom vymierania sa príliš málo smrtiacou ukázala. Tým sa zreteľne odhalila podstata ďobania oviec kovidových. Jasným favoritom správcov koncentráku sa týmto stáva nový Cyklon B alias Moderna. Je predsa moderné umierať, či?
Upravené 3. 11. 2021 o 07:23

STUDIE: Vakcinační spike protein se dostává do buněčného jádra, potlačuje mechanismus opravy DNA, rozpoutá explozi rakoviny, imunodeficience, autoimunitních poruch a urychlí stárnutí
https://www.infovojna.sk/article/studie-vakcinacni-spike-protein-se-dostava-do-bunecneho-jadra-potlacuje-mechanismus-opravy-dna-rozpouta-explozi-rakoviny-imunodeficience-autoimunitnich-poruch-a-urychli-starnuti


**STUDIE: Vakcinační spike protein se dostává do buněčného jádra, potlačuje mechanismus opravy DNA, rozpoutá explozi rakoviny, imunodeficience, autoimunitních poruch a urychlí stárnutí** https://www.infovojna.sk/article/studie-vakcinacni-spike-protein-se-dostava-do-bunecneho-jadra-potlacuje-mechanismus-opravy-dna-rozpouta-explozi-rakoviny-imunodeficience-autoimunitnich-poruch-a-urychli-starnuti

potlačuje mechanismus opravy DNA, rozpoutá explozi rakoviny, imunodeficience, autoimunitních poruch a urychlí stárnutí


I chytračili oni, i chytračil BOH, výsledok je zrejmý. Došlo na dobu, keď živí ďobnutí budú závidieť mŕtvym.


[quote="pid:40961, uid:111"]potlačuje mechanismus opravy DNA, rozpoutá explozi rakoviny, imunodeficience, autoimunitních poruch a urychlí stárnutí[/quote] I chytračili oni, i chytračil BOH, výsledok je zrejmý. Došlo na dobu, keď živí ďobnutí budú závidieť mŕtvym.
Upravené 4. 11. 2021 o 07:17

A co jednodávková Johnson & Johnson vakcína, jaký ta má účel?
Teď se píchá hodně. Občas chodím přes Hlavní nádraží v Praze, jsou tam na ní teď fronty, ráno až ke vchodu, večer je to poloviční, alespoň co jsem měl možnost já vidět. Vůbec ta lokalita působí dost depresivně. Vevnitř fronta na Tečku (proč ty lidi si alespoň nezajdou normálně ke svému praktickému doktorovi, který jim to píchne také?), mezi tím se pohybují různá pochybná individua, venku se v trávě občas válí ta samá individua, těm už v žilách často proudí jiná Tečka. Všude smrdí moč a na konci je dokonce hned vedle chodníku otevřený pisoár, který mohou použít ty civilizovanější.
https://www.idnes.cz/praha/zpravy/praha-hlavni-nadrazi-pisoar-vrchlickeho-sady-paravan.A190808_153111_praha-zpravy_bas
Ale zpět k tomu Johnsonu, za sebe ho považuji jenom za takovou návnadu pro váhající ovečky (nechám teď stranou účinnost a vedlejší účinky), časem může být stažený a jako další dávka této jednodávkové vakcíny už bude jenom na výběr mezi mRNA roztokem od Pfizeru nebo Moderny.
A nebo má Johnson nějaké specifické vedlejší účinky (je často aplikován mladším lidem)?


A co jednodávková Johnson & Johnson vakcína, jaký ta má účel? Teď se píchá hodně. Občas chodím přes Hlavní nádraží v Praze, jsou tam na ní teď fronty, ráno až ke vchodu, večer je to poloviční, alespoň co jsem měl možnost já vidět. Vůbec ta lokalita působí dost depresivně. Vevnitř fronta na Tečku (proč ty lidi si alespoň nezajdou normálně ke svému praktickému doktorovi, který jim to píchne také?), mezi tím se pohybují různá pochybná individua, venku se v trávě občas válí ta samá individua, těm už v žilách často proudí jiná Tečka. Všude smrdí moč a na konci je dokonce hned vedle chodníku otevřený pisoár, který mohou použít ty civilizovanější. https://www.idnes.cz/praha/zpravy/praha-hlavni-nadrazi-pisoar-vrchlickeho-sady-paravan.A190808_153111_praha-zpravy_bas Ale zpět k tomu Johnsonu, za sebe ho považuji jenom za takovou návnadu pro váhající ovečky (nechám teď stranou účinnost a vedlejší účinky), časem může být stažený a jako další dávka této jednodávkové vakcíny už bude jenom na výběr mezi mRNA roztokem od Pfizeru nebo Moderny. A nebo má Johnson nějaké specifické vedlejší účinky (je často aplikován mladším lidem)?

Zdravia všetkým.
Veľmi zaujímavý článok o falšovaní a zatajovaní vedľajších účinkov vakcín Pfizer.
https://www.hlavnespravy.sk/dalsie-odhalenie-britskeho-medicinskeho-zurnalu-takto-nekalo-sa-robili-klinicke-skusky-pfizer-vakciny-proti-covidu/2739666
Všetko len preto aby tebjed dostal zelenú.
S pozdravom Peter.


Zdravia všetkým. Veľmi zaujímavý článok o falšovaní a zatajovaní vedľajších účinkov vakcín Pfizer. https://www.hlavnespravy.sk/dalsie-odhalenie-britskeho-medicinskeho-zurnalu-takto-nekalo-sa-robili-klinicke-skusky-pfizer-vakciny-proti-covidu/2739666 Všetko len preto aby tebjed dostal zelenú. S pozdravom Peter.
Upravené 4. 11. 2021 o 09:55

Vedlejší účinky vakcín
https://plus.rozhlas.cz/migreny-a-silnejsi-krvaceni-vakcina-od-pfizeru-mozna-preci-jen-ovlivnuje-8612884?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=655320&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&dop_req_id=3UIrClfR0gU-202111061936&dop_id=14146798


Vedlejší účinky vakcín https://plus.rozhlas.cz/migreny-a-silnejsi-krvaceni-vakcina-od-pfizeru-mozna-preci-jen-ovlivnuje-8612884?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=655320&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&dop_req_id=3UIrClfR0gU-202111061936&dop_id=14146798

Sestra z Brnianskej JIPky hovorí o znižovaní imunity u očkovaných ľudí.


https://www.youtube.com/watch?v=r6vOdQwfTuE


PS: video je k dispozícii ešte na Telegrame: https://t.me/magatinfo/770


Sestra z Brnianskej JIPky hovorí o znižovaní imunity u očkovaných ľudí. https://www.youtube.com/watch?v=r6vOdQwfTuE PS: video je k dispozícii ešte na Telegrame: https://t.me/magatinfo/770
Upravené 8. 11. 2021 o 16:57

Sestra z Brnianskej JIPky hovorí o znižovaní imunity u očkovaných ľudí.

Už ho stiahli. 😉


[quote="pid:41719, uid:6"]Sestra z Brnianskej JIPky hovorí o znižovaní imunity u očkovaných ľudí.[/quote] Už ho stiahli.

Sestra z Brnianskej JIPky hovorí o znižovaní imunity u očkovaných ľudí.

Tento příspěvek byl velmi vypovídající a hodnotný. Bylo by možné toto video ještě někde nalést? Stojí to za sdílení i na jiných platformách.
(censura je opravdu rychlá, chtěl jsem si ho stáhnout a než jsem tak učinil, tak je odstraněn :-( Příště nesmím váhat)


[quote="pid:41719, uid:6"]Sestra z Brnianskej JIPky hovorí o znižovaní imunity u očkovaných ľudí.[/quote] Tento příspěvek byl velmi vypovídající a hodnotný. Bylo by možné toto video ještě někde nalést? Stojí to za sdílení i na jiných platformách. (censura je opravdu rychlá, chtěl jsem si ho stáhnout a než jsem tak učinil, tak je odstraněn :-( Příště nesmím váhat)

Medzitým v SŠA takto. Hromadné zástavy srdca na festivale .. ved to už by bolo až smiešne, keby to nebolo tak tragické.


https://www.zerohedge.com/medical/least-8-dead-300-injured-after-mysterious-mass-casualty-incident-travis-scott-concert?fbclid=IwAR0UaazAwq6lRs-rx6EesAytge_vwvxIpfDGXc4FX1QRUOEq-uPObzhQf8Q
Fanúšikovia vyzývali organizátorov na zastavenie, ale márne. Ignorácia.


https://www.bbc.com/news/world-us-canada-59188960?fbclid=IwAR1dBPuYLMzJB0IJBEKzVvALkMqG9--H2pYaRJw5uozLZgovGEK0EBnKftg


https://twitter.com/ArisSalehi/status/1457056700205256711?s=20&fbclid=IwAR3GVrzO76JBj5I8w0qPaOYWNyTOpnrtI7dQdl3o7yZXZbwluqXesxV4SNc

ten chlapec nevyzerá, žeby ho niekto ušliapal, či utlačil.Proste sa zložil.

Medzitým v SŠA takto. Hromadné zástavy srdca na festivale .. ved to už by bolo až smiešne, keby to nebolo tak tragické. https://www.zerohedge.com/medical/least-8-dead-300-injured-after-mysterious-mass-casualty-incident-travis-scott-concert?fbclid=IwAR0UaazAwq6lRs-rx6EesAytge_vwvxIpfDGXc4FX1QRUOEq-uPObzhQf8Q Fanúšikovia vyzývali organizátorov na zastavenie, ale márne. Ignorácia. https://www.bbc.com/news/world-us-canada-59188960?fbclid=IwAR1dBPuYLMzJB0IJBEKzVvALkMqG9--H2pYaRJw5uozLZgovGEK0EBnKftg https://twitter.com/ArisSalehi/status/1457056700205256711?s=20&fbclid=IwAR3GVrzO76JBj5I8w0qPaOYWNyTOpnrtI7dQdl3o7yZXZbwluqXesxV4SNc ten chlapec nevyzerá, žeby ho niekto ušliapal, či utlačil.Proste sa zložil.
Upravené 8. 11. 2021 o 10:27

Medzitým v SŠA takto.

Chceli peklo, dostali peklo:
61895bd48c813


[quote="pid:41765, uid:286"]Medzitým v SŠA takto.[/quote] Chceli peklo, dostali peklo: ![61895bd48c813](serve/attachment&path=61895bd48c813)

Chceli peklo, dostali peklo


Tu je článok v angličtine, kde si autor dal námahu pozbierať všetky súvisiace detaily do jedného celku a ukazuje, ako satanistická elita v showbiznise už otvorene pracuje pre svojho pána.


Something Extremely Dark Happened at Travis Scott’s Deadly “Astroworld” Festival


https://vigilantcitizen.com/musicbusiness/something-extremely-dark-happened-at-travis-scotts-deadly-astroworld-festival/


[quote="pid:41883, uid:77"]Chceli peklo, dostali peklo[/quote] Tu je článok v angličtine, kde si autor dal námahu pozbierať všetky súvisiace detaily do jedného celku a ukazuje, ako satanistická elita v showbiznise už otvorene pracuje pre svojho pána. Something Extremely Dark Happened at Travis Scott’s Deadly “Astroworld” Festival https://vigilantcitizen.com/musicbusiness/something-extremely-dark-happened-at-travis-scotts-deadly-astroworld-festival/

Video mě potěšilo, že se někdo další, ze zdravotníků, umí takto ozvat.
Jinak mohu potvrdit (vezl jsem do Olympie příbuznou na Innogy), taková fronta na TEČKU. Nevěřil jsem vlastním očím.
Kam se hrabe fronta na banány.


Video mě potěšilo, že se někdo další, ze zdravotníků, umí takto ozvat. Jinak mohu potvrdit (vezl jsem do Olympie příbuznou na Innogy), taková fronta na TEČKU. Nevěřil jsem vlastním očím. Kam se hrabe fronta na banány.

https://otevrisvoumysl.cz/studie-vakcinacni-spike-protein-se-dostava-do-bunecneho-jadra-potlacuje-mechanismus-opravy-dna-rozpouta-explozi-rakoviny-imunodeficience-autoimunitnich-poruch-a-urychli-starnuti/


Studia o tom, ze hrotovy protein ide do bunkoveho jadra.


https://otevrisvoumysl.cz/studie-vakcinacni-spike-protein-se-dostava-do-bunecneho-jadra-potlacuje-mechanismus-opravy-dna-rozpouta-explozi-rakoviny-imunodeficience-autoimunitnich-poruch-a-urychli-starnuti/ Studia o tom, ze hrotovy protein ide do bunkoveho jadra.

A jasné, že to nemá súvis s očko....
Ja nechápem, kedy tieto ženy uveria?
6189a02193e98


A jasné, že to nemá súvis s očko.... Ja nechápem, kedy tieto ženy uveria? ![6189a02193e98](serve/attachment&path=6189a02193e98)

Vráťa z Austrálie, pekne zhrnul situáciu v Austrálii. Čiže podľa vlády sú za súčasný stav zodpovední neočko dospelí a keď ich dostanú, tak to budú neočko deti, po nich to budú tí čo majú len dve dávky atď.


Vráťa


Vráťa z Austrálie, pekne zhrnul situáciu v Austrálii. Čiže podľa vlády sú za súčasný stav zodpovední neočko dospelí a keď ich dostanú, tak to budú neočko deti, po nich to budú tí čo majú len dve dávky atď. [Vráťa](https://youtu.be/0BRvy_Jbw44)

2:1 je najnovší pomer slobody v Čechách:
https://dennikstandard.sk/teraz/133403/?fbclid=IwAR26mTIGEeAHDw_uPA6kc7cA7RcUzTppaVyTloJje0kpRPFHIxlZfKGDLCg


Mimochodom, napadlo mi, nejde o akciu "TRVALÁ SLOBODA II" ?


2:1 je najnovší pomer slobody v Čechách: https://dennikstandard.sk/teraz/133403/?fbclid=IwAR26mTIGEeAHDw_uPA6kc7cA7RcUzTppaVyTloJje0kpRPFHIxlZfKGDLCg Mimochodom, napadlo mi, nejde o akciu "TRVALÁ SLOBODA II" ?
Upravené 9. 11. 2021 o 11:11

Toto je dobrý nápad. Niečo také by bolo dobré zaslať aj úradom na Slovensku...


GENIÁLNÍ ČESKÁ ADVOKÁTKA: MILÍ ZAMĚSTNANCI, TOTO UKAŽTE SVÝM OTRAVNÝM ZAMĚSTNAVATELŮM A POŠLETE JE DO Ř...!
https://cz24.news/genialni-ceska-advokatka-mili-zamestnanci-toto-ukazte-svym-otravnym-zamestnavatelum-a-poslete-je-do-riti-vyjadreni-kancelare-poslanecke-snemovny-o-opravneni-zjistovat-a-zpracovavat-citlive-osob/


Toto je dobrý nápad. Niečo také by bolo dobré zaslať aj úradom na Slovensku... GENIÁLNÍ ČESKÁ ADVOKÁTKA: MILÍ ZAMĚSTNANCI, TOTO UKAŽTE SVÝM OTRAVNÝM ZAMĚSTNAVATELŮM A POŠLETE JE DO Ř...! https://cz24.news/genialni-ceska-advokatka-mili-zamestnanci-toto-ukazte-svym-otravnym-zamestnavatelum-a-poslete-je-do-riti-vyjadreni-kancelare-poslanecke-snemovny-o-opravneni-zjistovat-a-zpracovavat-citlive-osob/

Na očkovaných pripadá 85 % úmrtí na COVID-19 vo Veľkej Británii za posledné štyri týždne:
https://www.biosferaklub.info/na-ockovanych-pripada-85-umrti-na-covid-19-vo-velkej-britanii-za-posledne-styri-tyzdne/


Je to pochopiteľné, keďže ich je asi 85% génovo zmanipulovaných. Je to dôkaz toho, že proti vírusu je génová manipulácia neúčinná. Lenže nepriamych úmrtí na vedľajšie účinky je mnohonásobne viac.


Dajte si pozor na argumentáciu, že na vírus zomiera viac génovo zmanipulovaných ako neoznačkovaných. Je to pochopiteľné, keď v mnohých krajinách je väčšina génovo zmanipulovaná. Neznamená to, že na vírus zomiera viac génovo zmanipulovaných ako neoznačkovaných. Na vírus ich, zatiaľ, zomiera približne rovnako. Úmrtia na vedľajšie účinky sú už niečo iné.


**Na očkovaných pripadá 85 % úmrtí na COVID-19 vo Veľkej Británii za posledné štyri týždne:** https://www.biosferaklub.info/na-ockovanych-pripada-85-umrti-na-covid-19-vo-velkej-britanii-za-posledne-styri-tyzdne/ Je to pochopiteľné, keďže ich je asi 85% génovo zmanipulovaných. Je to dôkaz toho, že proti vírusu je génová manipulácia neúčinná. Lenže nepriamych úmrtí na vedľajšie účinky je mnohonásobne viac. Dajte si pozor na argumentáciu, že na vírus zomiera viac génovo zmanipulovaných ako neoznačkovaných. Je to pochopiteľné, keď v mnohých krajinách je väčšina génovo zmanipulovaná. Neznamená to, že na vírus zomiera viac génovo zmanipulovaných ako neoznačkovaných. Na vírus ich, zatiaľ, zomiera približne rovnako. Úmrtia na vedľajšie účinky sú už niečo iné.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.

MUDr. Monika Waksmundská spolu s Radkem Pechem
nejen k víkendovému setkání skupiny přibližně 20 lékařů a dalších (o kterém hovořila sestřička z Brna ve videu výše), kde srovnávali vzorky krve očkovaných a neočkovaných
https://volnyblok.cz/audio-radio-bohemia-mudr-monika-waksmundska-a-radek-pech/?fbclid=IwAR1BvKPPTVGN1Go1zIp_h12bkhXkVkGxz1XTkUQ2DKGaqvsxd4Dx1OtLNIY
Jde o audiozáznam. Video bylo z youtube odstraněno.


MUDr. Monika Waksmundská spolu s Radkem Pechem nejen k víkendovému setkání skupiny přibližně 20 lékařů a dalších (o kterém hovořila sestřička z Brna ve videu výše), kde srovnávali vzorky krve očkovaných a neočkovaných https://volnyblok.cz/audio-radio-bohemia-mudr-monika-waksmundska-a-radek-pech/?fbclid=IwAR1BvKPPTVGN1Go1zIp_h12bkhXkVkGxz1XTkUQ2DKGaqvsxd4Dx1OtLNIY Jde o audiozáznam. Video bylo z youtube odstraněno.
Upravené 9. 11. 2021 o 18:19

Kde len súdruhovia zo spotených štátov spravili chybu, keď po preočkovaní temer polovice obyvateľov sa hnusoba šíri rýchlejšie a umiera na ňu viacej ľudí ako pred rokom, keď nebola žiadna vajcina.


Kde len súdruhovia zo spotených štátov spravili chybu, keď po preočkovaní temer polovice obyvateľov sa hnusoba šíri rýchlejšie a umiera na ňu viacej ľudí ako pred rokom, keď nebola žiadna vajcina.
Upravené 9. 11. 2021 o 20:07

Úmrtia na vedľajšie účinky sú už niečo iné.


Áno, sú a dokazujú to čísla z krajín masívne preočkovaných. Začali sa prejavovať depopulačné vlastnosti vakcín:
https://cz24.news/vo-svete-zacalo-velke-vymieranie-mimoriadne-vysoky-narast-umrti-ockovanych-korporatne-media-sa-to-snazia-zatajit-ako-sa-da-caka-vakcinatorov-strasna-pomsta-umierajucich-po-ockovani/


[quote="pid:42047, uid:623"]Úmrtia na vedľajšie účinky sú už niečo iné.[/quote] Áno, sú a dokazujú to čísla z krajín masívne preočkovaných. Začali sa prejavovať depopulačné vlastnosti vakcín: https://cz24.news/vo-svete-zacalo-velke-vymieranie-mimoriadne-vysoky-narast-umrti-ockovanych-korporatne-media-sa-to-snazia-zatajit-ako-sa-da-caka-vakcinatorov-strasna-pomsta-umierajucich-po-ockovani/
Upravené 9. 11. 2021 o 21:38

Nie som jediny co si to vsima ale aj mnozstvo mojich kamaratov mi to potvrdilo ze s ockovanymi aj pri argumntacii to uz zacina byt neunosne (nie ze by to aj pred tym ockovanim bol med lizat).Vidime zomierat sportovcov zname osobnosti same zastavy srdca spravy o miokarditide uz je vidiet aj v mediach urcenych pre vymyvanie mozgov mladych ludi. Ja mam normalne pri konuniakcii s ockovanymi pocit ze zacinaju trpiet uz pokrocilejsim stadiom demencie.


Nie som jediny co si to vsima ale aj mnozstvo mojich kamaratov mi to potvrdilo ze s ockovanymi aj pri argumntacii to uz zacina byt neunosne (nie ze by to aj pred tym ockovanim bol med lizat).Vidime zomierat sportovcov zname osobnosti same zastavy srdca spravy o miokarditide uz je vidiet aj v mediach urcenych pre vymyvanie mozgov mladych ludi. Ja mam normalne pri konuniakcii s ockovanymi pocit ze zacinaju trpiet uz pokrocilejsim stadiom demencie.

Ja mam normalne pri konuniakcii s ockovanymi pocit ze zacinaju trpiet uz pokrocilejsim stadiom demencie.


  • to mám aj ja,že očkovaný si nepamatá ,čo som mu rozprávala . Po tyždni sa pýta na rovnaké veci ...
  • inak včera sa stavila u mna známa (robí ve výskumaku ) a vravela : " Víš kolik je prošlých vakcín naskladněných u nás ? - všechny !A všem změnili data a budou se ted používat . A tenhle prošlý " sajrajt" se bude ted používat .Takže ne , že se tady používa sajrajt , ale tohle bude double sajrajt

[quote="pid:42165, uid:69"]Ja mam normalne pri konuniakcii s ockovanymi pocit ze zacinaju trpiet uz pokrocilejsim stadiom demencie.[/quote] - to mám aj ja,že očkovaný si nepamatá ,čo som mu rozprávala . Po tyždni sa pýta na rovnaké veci ... - inak včera sa stavila u mna známa (robí ve výskumaku ) a vravela : " Víš kolik je prošlých vakcín naskladněných u nás ? - všechny ! A všem změnili data a budou se ted používat . A tenhle prošlý " sajrajt" se bude ted používat . Takže ne , že se tady používa sajrajt , ale tohle bude **double sajrajt**
Upravené 10. 11. 2021 o 08:26

Ja mam normalne pri konuniakcii s ockovanymi pocit ze zacinaju trpiet uz pokrocilejsim stadiom demencie.


Ja skôr myslím, že čím ďalej tým viac sa objavujú v ich zornom poli správy z druhej strany tábora. Oni sa prosto boja, čo s nimi bude. Majú strach a preto sú agresívni.


[quote="pid:42165, uid:69"]Ja mam normalne pri konuniakcii s ockovanymi pocit ze zacinaju trpiet uz pokrocilejsim stadiom demencie.[/quote] Ja skôr myslím, že čím ďalej tým viac sa objavujú v ich zornom poli správy z druhej strany tábora. Oni sa prosto boja, čo s nimi bude. Majú strach a preto sú agresívni.
Upravené 10. 11. 2021 o 08:33

MUDr. Monika Waksmundská spolu s Radkem Pechem

velmi dobry rozhovor a od 50minuty rozpráva aj o tom , čo pomáha ludom očkovanym (nielen) ako chren (křen ) - český ženšen , dobromysl


  • a hlavne rušky dole , hlavne u deti

[quote="pid:42064, uid:223"]MUDr. Monika Waksmundská spolu s Radkem Pechem[/quote] velmi dobry rozhovor a od 50minuty rozpráva aj o tom , čo pomáha ludom očkovanym (nielen) ako chren (křen ) - český ženšen , dobromysl - a hlavne rušky dole , hlavne u deti
Upravené 10. 11. 2021 o 19:22

po preočkovaní temer polovice obyvateľov sa hnusoba šíri rýchlejšie

Na toto majú odpoveď, že ide o delta variant vírusu, ktorý je nákazlivejší a zákernejší, a keby ľudia neboli opichaní, tak by to bolo ešte horšie. Na každú situáciu im spin doktori pripravia vhodnú barličku, aby im od kognitívnej dizonancie neexplodovala hlava.


[quote="pid:42100, uid:77"]po preočkovaní temer polovice obyvateľov sa hnusoba šíri rýchlejšie[/quote] Na toto majú odpoveď, že ide o delta variant vírusu, ktorý je nákazlivejší a zákernejší, a keby ľudia neboli opichaní, tak by to bolo ešte horšie. Na každú situáciu im spin doktori pripravia vhodnú barličku, aby im od kognitívnej dizonancie neexplodovala hlava.

Svetovému rekordmanovi hrozí koniec kariéry: Vďačí za to Pfizeru!
Myokarditída, perikarditída a triviálna mitrálna regurgitácia! Ďakujem Pfizer. Presne toto skonštatoval vrcholový športovec Florian Dagoury na webovej stránke thecovidworld.com. Pfizer bude mať zjavne opäť čo vysvetľovať!


https://www.hlavnydennik.sk/2021/11/10/svetovemu-rekordmanovi-hrozi-koniec-kariery-vdaci-za-to-pfizeru


Svetovému rekordmanovi hrozí koniec kariéry: Vďačí za to Pfizeru! Myokarditída, perikarditída a triviálna mitrálna regurgitácia! Ďakujem Pfizer. Presne toto skonštatoval vrcholový športovec Florian Dagoury na webovej stránke thecovidworld.com. Pfizer bude mať zjavne opäť čo vysvetľovať! https://www.hlavnydennik.sk/2021/11/10/svetovemu-rekordmanovi-hrozi-koniec-kariery-vdaci-za-to-pfizeru
Upravené 12. 11. 2021 o 11:20

to mám aj ja,že očkovaný si nepamatá ,čo som mu rozprávala . Po tyždni sa pýta na rovnaké veci ..


ano, tuto skúsenosť mám aj ja, pisala som tu o tom forme otazky.


Pfizer. Presne toto skonštatoval vrcholový športovec Florian Dagoury na webovej stránke

Podľa mna to s týmto športovcami riadne prestrelili, že ich nútili sa ockovat. Jednak sú viac na očiach a jednak sú zdravotné sledovaný, takze výhovorky na skryte a vrodené srdcové vady asi nebudú na mieste. Keď už toto niekomu nedochádza….


[quote="pid:42170, uid:78"]to mám aj ja,že očkovaný si nepamatá ,čo som mu rozprávala . Po tyždni sa pýta na rovnaké veci ..[/quote] ano, tuto skúsenosť mám aj ja, pisala som tu o tom forme otazky. [quote="pid:42370, uid:286"]Pfizer. Presne toto skonštatoval vrcholový športovec Florian Dagoury na webovej stránke[/quote] Podľa mna to s týmto športovcami riadne prestrelili, že ich nútili sa ockovat. Jednak sú viac na očiach a jednak sú zdravotné sledovaný, takze výhovorky na skryte a vrodené srdcové vady asi nebudú na mieste. Keď už toto niekomu nedochádza….
Upravené 12. 11. 2021 o 05:56

Všimol som si inú vec.


Pravidelne ráno aj poobede počúvam Slovenský rozhlas, vždy v rovnakom čase a robím to už cca 3 roky. Mimoriadne pribudlo breptov a zasekávajúcich sa moderátorov. Dnes ráno sa nevedeli vykoktať rovno dvaja a v podstate tesne po sebe. Muž aj žena.


Všimol som si inú vec. Pravidelne ráno aj poobede počúvam Slovenský rozhlas, vždy v rovnakom čase a robím to už cca 3 roky. Mimoriadne pribudlo breptov a zasekávajúcich sa moderátorov. Dnes ráno sa nevedeli vykoktať rovno dvaja a v podstate tesne po sebe. Muž aj žena.

Moderátor

Ja skôr myslím, že čím ďalej tým viac sa objavujú v ich zornom poli správy z druhej strany tábora. Oni sa prosto boja, čo s nimi bude. Majú strach a preto sú agresívni.


Som tichý pozorovateľ na fb stránke "Som zaočkovaný" a našla som tam aj takýto príspevok:


Jana Sedláčková


  1. novembra o 21:45 ·Prepáčte, nechcem nikoho naštvat....som zaočkovana, ja aj moja rodina ... téma o očkovaní dominuje aj v iných skupinách, v práci , proste všade ..a ja sa začínam sa báť , lebo väčšinou sú ludia proti očkovaniu..bojim sa či to pomôže, či nemajú pravdu..prečo nás tak strašia??chytá má depresia z celej tejto situacie, dosť , že sa človek bojí korony a ešte aj tieto reči počúvať...

[quote="pid:42172, uid:45"]Ja skôr myslím, že čím ďalej tým viac sa objavujú v ich zornom poli správy z druhej strany tábora. Oni sa prosto boja, čo s nimi bude. Majú strach a preto sú agresívni.[/quote] Som tichý pozorovateľ na fb stránke "Som zaočkovaný" a našla som tam aj takýto príspevok: Jana Sedláčková 10. novembra o 21:45 · Prepáčte, nechcem nikoho naštvat....som zaočkovana, ja aj moja rodina ... téma o očkovaní dominuje aj v iných skupinách, v práci , proste všade ..a ja sa začínam sa báť , lebo väčšinou sú ludia proti očkovaniu..bojim sa či to pomôže, či nemajú pravdu..prečo nás tak strašia??chytá má depresia z celej tejto situacie, dosť , že sa človek bojí korony a ešte aj tieto reči počúvať...

Som tichý pozorovateľ na fb stránke "Som zaočkovaný" a našla som tam aj takýto príspevok:


Takto presakujú aj u nás v práci zaočkovaní kolegovia. Zatiaľ to hovoria takým ľahko žartovným tónom, ale presakuje z toho len maskovaná neistota. Žiadna zášť voči mne, neočkovanému.


[quote="pid:42579, uid:286"]Som tichý pozorovateľ na fb stránke "Som zaočkovaný" a našla som tam aj takýto príspevok:[/quote] Takto presakujú aj u nás v práci zaočkovaní kolegovia. Zatiaľ to hovoria takým ľahko žartovným tónom, ale presakuje z toho len maskovaná neistota. Žiadna zášť voči mne, neočkovanému.

Moderátor

Očkovanú hviezdu hospitalizovali s covidom. Kouč: Bolo to hrozivé


Hráč amerického futbalu Dakota Dozier sa ocitol v nemocnici s ťažkým priebehom ochorenia COVID-19.


https://sport.pravda.sk/ostatne-sporty/clanok/606798-zaockovaneho-rozohravaca-hospitalizovali-su-to-vazne-veci-tvrdi-kouc/


Očkovanú hviezdu hospitalizovali s covidom. Kouč: Bolo to hrozivé Hráč amerického futbalu Dakota Dozier sa ocitol v nemocnici s ťažkým priebehom ochorenia COVID-19. https://sport.pravda.sk/ostatne-sporty/clanok/606798-zaockovaneho-rozohravaca-hospitalizovali-su-to-vazne-veci-tvrdi-kouc/
Upravené 12. 11. 2021 o 11:19

chytá má depresia z celej tejto situacie, dosť , že sa človek bojí korony a ešte aj tieto reči počúvať...
A co ji odpověděli?


[quote="pid:42579, uid:286"]chytá má depresia z celej tejto situacie, dosť , že sa človek bojí korony a ešte aj tieto reči počúvať...[/quote]A co ji odpověděli?

presakuje z toho len maskovaná neistota
Skúsenosť z práce: požiadavka vedenia voči nezaočko, aby sa chodili každý týždeň testovať. Ich zdôvodnenie o.i: oni (konkrétne v tomto prípade vraj veľká väčšina 9 z desiatich) vedia, že ako zaočkovaní ma môžu nakaziť, ale potrebujú ukľudniť situáciu, skupina, ktorá sa chystá na 3. dávku musí mať pocit, že ...


[quote="pid:42583, uid:127"]presakuje z toho len maskovaná neistota[/quote]Skúsenosť z práce: požiadavka vedenia voči nezaočko, aby sa chodili každý týždeň testovať. Ich zdôvodnenie o.i: oni (konkrétne v tomto prípade vraj veľká väčšina 9 z desiatich) vedia, že ako zaočkovaní ma môžu nakaziť, ale potrebujú ukľudniť situáciu, skupina, ktorá sa chystá na 3. dávku musí mať pocit, že ...
Upravené 12. 11. 2021 o 10:16

A co ji odpověděli?


Väčšina zo 169 komentárov je chlácholivá, upokojuje ju, utvrdzuje ju, že spravila dobre, že dôverujú odborníkom. Niektoré argumenty v komentároch sú výsmešné voči "antivax". Ale v tomto duchu sa nesie celá táto skupina.


[quote="pid:42585, uid:312"]A co ji odpověděli?[/quote] Väčšina zo 169 komentárov je chlácholivá, upokojuje ju, utvrdzuje ju, že spravila dobre, že dôverujú odborníkom. Niektoré argumenty v komentároch sú výsmešné voči "antivax". Ale v tomto duchu sa nesie celá táto skupina.

brat nasiel taketo perly na tej stranke:


618e3ff92a6dd
618e400137a13
Ta odpoved nemocnice je ale povzbudzujuca!


brat nasiel taketo perly na tej stranke: ![618e3ff92a6dd](serve/attachment&path=618e3ff92a6dd) ![618e400137a13](serve/attachment&path=618e400137a13) Ta odpoved nemocnice je ale povzbudzujuca!

Moderator

Fialova vláda přemýšlí o zavedení povinného očkování 60+


Já dodávám, je nutné eliminovat voliče Babiše, Zemana a také Okamuru. Před námi jsou prezidentské volby.
https://www.parlamentnilisty.cz/politika/poslanecka-snemovna/Uz-se-tesite-na-Fialovu-vladu-Povinne-ockovani-60-a-hlavne-nenechat-mluvit-Valka-683211


Fialova vláda přemýšlí o zavedení povinného očkování 60+ Já dodávám, je nutné eliminovat voliče Babiše, Zemana a také Okamuru. Před námi jsou prezidentské volby. https://www.parlamentnilisty.cz/politika/poslanecka-snemovna/Uz-se-tesite-na-Fialovu-vladu-Povinne-ockovani-60-a-hlavne-nenechat-mluvit-Valka-683211
Upravené 12. 11. 2021 o 15:08

Fialova vláda přemýšlí o zavedení povinného očkování 60+

Z nadpisu článku "...hlavně nenechat mluvit Válka!"


Zdá se, že vysmívané Babišovo střídání ministrů zdravotnictví bude dotaženo k dokonalosti: ministr bude odvolán ještě před svým jmenováním.
:-)


[quote="pid:42601, uid:312"]Fialova vláda přemýšlí o zavedení povinného očkování 60+[/quote] Z nadpisu článku "...hlavně nenechat mluvit Válka!" Zdá se, že vysmívané Babišovo střídání ministrů zdravotnictví bude dotaženo k dokonalosti: ministr bude odvolán ještě před svým jmenováním. :-)
12345 ... 7
72.81k
476
79
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept