Mimo kategórií
Milionára Darsta odsúdili v USA za vraždu pred 21 rokmi na doživotie

Súd v Los Angeles vo štvrtok odsúdil na doživotie za vraždu svojej blízkej známej Susan Bermanovej 100 miliónov dolárov realitného magnáta Roberta Dursta. Informoval o tom denník Los Angeles Times.


V septembri porota uznala Darsta vinným z vraždy tretieho stupňa po troch dňoch rokovania. Podľa denníka 78-ročný magnát, ktorý vlastní niekoľko kancelárskych budov v centre New Yorku, počas vynesení rozsudku nepovedal ani slovo a jeho obhajoba sa nepokúsila podať žiadosť o zmiernenie trestu.


Počas procesu, ktorý trval asi päť mesiacov, bol Durst vo svojom svedectve zmätený a na konci sám priznal, že „bolo veľmi ťažké uveriť a prijať“, že poslal list s uvedením polohy Bermanovho tela a nezabil jeho blízky priateľ.


V roku 2015 sa pri nakrúcaní dokumentárneho cyklu s názvom The Jinx: The Life and Deaths of Robert Durst nechtiac priznal k niekoľkým vraždám. „No, to je všetko. Chytili ste sa. Čo som urobil? Zabil som ich všetkých,“ povedal, keď vošiel do kúpeľne bez toho, aby odstránil mikrofón.


V marci toho istého roku bol Durst zatknutý v New Orleans v Louisiane. Podnikateľ je tiež podozrivý z účasti na záhadnom zmiznutí svojej prvej manželky Kathleen Durstovej v roku 1982. Sám dlhé roky tvrdil, že „nemal ani najmenšiu predstavu“ o tom, kto Bermana zabil, a nevedel, čo sa stalo s jeho prvou manželkou.


https://tass.ru/proisshestviya/12671107


Súd v Los Angeles vo štvrtok odsúdil na doživotie za vraždu svojej blízkej známej Susan Bermanovej 100 miliónov dolárov realitného magnáta Roberta Dursta. Informoval o tom denník Los Angeles Times. V septembri porota uznala Darsta vinným z vraždy tretieho stupňa po troch dňoch rokovania. Podľa denníka 78-ročný magnát, ktorý vlastní niekoľko kancelárskych budov v centre New Yorku, počas vynesení rozsudku nepovedal ani slovo a jeho obhajoba sa nepokúsila podať žiadosť o zmiernenie trestu. Počas procesu, ktorý trval asi päť mesiacov, bol Durst vo svojom svedectve zmätený a na konci sám priznal, že „bolo veľmi ťažké uveriť a prijať“, že poslal list s uvedením polohy Bermanovho tela a nezabil jeho blízky priateľ. V roku 2015 sa pri nakrúcaní dokumentárneho cyklu s názvom The Jinx: The Life and Deaths of Robert Durst nechtiac priznal k niekoľkým vraždám. „No, to je všetko. Chytili ste sa. Čo som urobil? Zabil som ich všetkých,“ povedal, keď vošiel do kúpeľne bez toho, aby odstránil mikrofón. V marci toho istého roku bol Durst zatknutý v New Orleans v Louisiane. Podnikateľ je tiež podozrivý z účasti na záhadnom zmiznutí svojej prvej manželky Kathleen Durstovej v roku 1982. Sám dlhé roky tvrdil, že „nemal ani najmenšiu predstavu“ o tom, kto Bermana zabil, a nevedel, čo sa stalo s jeho prvou manželkou. https://tass.ru/proisshestviya/12671107
129
0
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept