Zahraničná politika
"státní elita USA" a GP

@Kancelar

Pokud si někdo myslí, že má právo přecházet do osobní roviny, "protože má pravdu", a že má právo ostatní hodnotit, poučovat, varovat a tak podobně, tak dle mého názoru nemá na diskusi co dělat. Oracle se nebyl schopný udržet od toho, aby nesklouzával do osobní roviny, díky čemuž nebyla věcná diskuse s ním možná a nebyla možná ani diskuse obecně, o některých tématech, protože vyvolaly "nástup" Oracle. Tvůj komentář je typický komentář někoho, kdo neměl nikdy za žádný diskusní prostor odpovědnost.


@Kancelar Pokud si někdo myslí, že má právo přecházet do osobní roviny, "protože má pravdu", a že má právo ostatní hodnotit, poučovat, varovat a tak podobně, tak dle mého názoru nemá na diskusi co dělat. Oracle se nebyl schopný udržet od toho, aby nesklouzával do osobní roviny, díky čemuž nebyla věcná diskuse s ním možná a nebyla možná ani diskuse obecně, o některých tématech, protože vyvolaly "nástup" Oracle. Tvůj komentář je typický komentář někoho, kdo neměl nikdy za žádný diskusní prostor odpovědnost.
Upravené 26. 10. 2021 o 12:09

Pokud první a druhý příspěvek Boleta hodnotíš jako "přátelské varování", tak jsi ztratil soudnost, a opět v tomto názoru nejsem sám. Kromě toho, "přátelské varování" a podobně, to jsou fráze jak z mafiánského prostředí. Tam taky dávají přátelské varování.


Všetci to dokážu posúdiť.


V druho príspevku vlákne:


  • Boletus ti neberie tvoj názor a pochválil ťa za zjemnený slovník.
  • Boletus povedal, že chceš oponovať Pjakinovi (Prečo to nerobíš u Pjakina alebo s Pjakinom?).
  • Boletus ťa zas upozornil na zaujímavé časovanie tohto vlákna t.j. zas naznačil egrgoriálnu odozvu.
  • Boletus považuje túto situáciu za trápne.

Tvůj první příspěvek v tomto vlákně snad byl věcný? To je odpověď na otázku, kdo tady sklouzává do osobní roviny.


Je to reakcia na tvoje dovtedajšie správanie, obviňovanie a útoky s tým, že som pripomenul minulosť, všetci to môžu posúdiť:

Keď som rozobral Setterfielda a nazval som ho šarlatánom, ktorému Hox nalatel, tak Hox mal podobnú reakciu, lebo povedal, že kádrujem a nerozumiem tomu, a pri ďalšom argumentačnom kole mi udelil ban na nejaký ten mesiac...


Ban jsi nedostal za to, že jsi s někým nesouhlasil, ale za způsob prosazování až vnucování svých názorů. Chybu jsem udělal v tom, že jsem ti ten ban nedal dříve.


Ja som ťa zavalil argumentami a dôkazmi, reakcia bola nielen totálne odmietnutie dôkazov a argumentov, ale aj z tvojej strany taká verbálna agresivita, ako ty teraz prejavuješ. Takže nie je to nič prekvapujúce, že sa u mňa prejavila tu i tam frustrácia.


Pre záujemcov:


Iste Hox, a teraz nám vysvetli prečo som napísal 21.12.2018 o 6:41 s názvom "Hox, sklamal si ma":

Dobre teraz chronologicky tvoje príspevky a osobné útoky na moju adresu:


[quote="pid:39650, uid:235"]Pokud první a druhý příspěvek Boleta hodnotíš jako "přátelské varování", tak jsi ztratil soudnost, a opět v tomto názoru nejsem sám. Kromě toho, "přátelské varování" a podobně, to jsou fráze jak z mafiánského prostředí. Tam taky dávají přátelské varování.[/quote] Všetci to dokážu posúdiť. [quote="pid:39483, uid:7"]V druho príspevku vlákne: - Boletus ti neberie tvoj názor a pochválil ťa za zjemnený slovník. - Boletus povedal, že chceš oponovať Pjakinovi (Prečo to nerobíš u Pjakina alebo s Pjakinom?). - Boletus ťa zas upozornil na zaujímavé časovanie tohto vlákna t.j. zas naznačil egrgoriálnu odozvu. - Boletus považuje túto situáciu za trápne.[/quote] [quote="pid:39650, uid:235"]Tvůj první příspěvek v tomto vlákně snad byl věcný? To je odpověď na otázku, kdo tady sklouzává do osobní roviny.[/quote] Je to reakcia na tvoje dovtedajšie správanie, obviňovanie a útoky s tým, že som pripomenul minulosť, všetci to môžu posúdiť: [quote="pid:38160, uid:7"]Keď som rozobral Setterfielda a nazval som ho šarlatánom, ktorému Hox nalatel, tak Hox mal podobnú reakciu, lebo povedal, že kádrujem a nerozumiem tomu, a pri ďalšom argumentačnom kole mi udelil ban na nejaký ten mesiac...[/quote] [quote="pid:39650, uid:235"]Ban jsi nedostal za to, že jsi s někým nesouhlasil, ale za způsob prosazování až vnucování svých názorů. Chybu jsem udělal v tom, že jsem ti ten ban nedal dříve.[/quote] Ja som ťa zavalil argumentami a dôkazmi, reakcia bola nielen totálne odmietnutie dôkazov a argumentov, ale aj z tvojej strany taká verbálna agresivita, ako ty teraz prejavuješ. Takže nie je to nič prekvapujúce, že sa u mňa prejavila tu i tam frustrácia. Pre záujemcov: [quote="pid:38780, uid:7"]Iste Hox, a teraz nám vysvetli prečo som napísal 21.12.2018 o 6:41 s názvom "Hox, sklamal si ma":[/quote] [quote="pid:38808, uid:7"]Dobre teraz chronologicky tvoje príspevky a osobné útoky na moju adresu:[/quote]

Moderátor

Pokud si někdo myslí, že má právo přecházet do osobní roviny, "protože má pravdu", a že má právo ostatní hodnotit, poučovat, varovat a tak podobně, tak dle mého názoru nemá na diskusi co dělat.


Mám povinnosť povedať ostatným kde robia chyby a možné dopady ich činov, lebo to mi káže svedomie a ostatný majú právo poslúchnuť alebo odmietnuť či ignorovať to čo hovorím. Ostatne na to tu boli žreci.


A síce máš právo spochybniť moju rolu žreca (ja som prvý, ktorý to spochybňuje), ale nemáš právo mi zakazovať poslúchnuť moje svedomie.


Oracle se nebyl schopný udržet od toho, aby nesklouzával do osobní roviny, díky čemuž nebyla věcná diskuse s ním možná a nebyla možná ani diskuse obecně, o některých tématech, protože vyvolaly "nástup" Oracle.


Hovorí to ten, kto zaútočil na Boletusa obvinením, že ide do osobnej roviny a že je manipulátor.


Tvůj komentář je typický komentář někoho, kdo neměl nikdy za žádný diskusní prostor odpovědnost.


Vytýkaš mi to, čo ty sám robíš t.j. ideš do osobnej roviny, hodnotíš a poučuješ z pozície "pretože mám pravdu". Z koho ty robíš dobrý deň?! Namaľoval si krivšiu hubu než komixový Joker od Batmana...


[quote="pid:39654, uid:235"]Pokud si někdo myslí, že má právo přecházet do osobní roviny, "protože má pravdu", a že má právo ostatní hodnotit, poučovat, varovat a tak podobně, tak dle mého názoru nemá na diskusi co dělat.[/quote] **Mám povinnosť** povedať ostatným kde robia chyby a možné dopady ich činov, lebo to mi káže svedomie a ostatný **majú právo** poslúchnuť alebo odmietnuť či ignorovať to čo hovorím. Ostatne na to tu boli žreci. A síce máš právo spochybniť moju rolu žreca (ja som prvý, ktorý to spochybňuje), ale nemáš právo mi zakazovať poslúchnuť moje svedomie. [quote="pid:39654, uid:235"]Oracle se nebyl schopný udržet od toho, aby nesklouzával do osobní roviny, díky čemuž nebyla věcná diskuse s ním možná a nebyla možná ani diskuse obecně, o některých tématech, protože vyvolaly "nástup" Oracle.[/quote] Hovorí to ten, kto zaútočil na Boletusa obvinením, že ide do osobnej roviny a že je manipulátor. [quote="pid:39654, uid:235"]Tvůj komentář je typický komentář někoho, kdo neměl nikdy za žádný diskusní prostor odpovědnost.[/quote] **Vytýkaš mi to, čo ty sám robíš** t.j. ideš do osobnej roviny, hodnotíš a poučuješ z pozície "pretože mám pravdu". Z koho ty robíš dobrý deň?! Namaľoval si krivšiu hubu než komixový Joker od Batmana...

Moderátor

Ono bude nejlepší tohle vydařené vlákno smazat .


Ono bude nejlepší tohle vydařené vlákno smazat .

@Oracle_911 a @Hox toto je posledne upozornenie

ak neprestanete s tym vzajomnym presvedcovanim, kto ma pravdu, tak vas obidvoch budem musiet na tyzden bloknut na fore, aby vam vychladli hlavy


a to si nerobim srandu


@Oracle_911 a @Hox toto je posledne upozornenie ak neprestanete s tym vzajomnym presvedcovanim, kto ma pravdu, tak vas obidvoch budem musiet na tyzden bloknut na fore, aby vam vychladli hlavy a to si nerobim srandu

@Oracle_911 a @Hox toto je posledne upozornenie

Čiže zhodnotil si, že obaja diskutéry sa previnili a ich prístupy nie sú vhodné? Dobre tomu rozumiem? Čiže nieriešiš obsah príspevkov v tomto vlákne a to kto ich kde viedol?


Podľa mňa v tomto vlákne nejde ani tak o nejaké fakty, tie sú druhoradé, tu ide o formu vedenia diskusie. Taktiež to poukazuje na určitý egregoriálny stav, ktorý vytvára možnú zacyklenosť. Človek môže mať perfektný rozhľad v uričtom smere, ale časom sa v tom môže zacykliť a už len recykluje dookola to isté a niektorým sa zdá, že je to novota odpovedajúca skutočnosti.


Toľko môj pohľad.


[quote="pid:39670, uid:1"]@Oracle_911 a @Hox toto je posledne upozornenie[/quote] Čiže zhodnotil si, že obaja diskutéry sa previnili a ich prístupy nie sú vhodné? Dobre tomu rozumiem? Čiže nieriešiš obsah príspevkov v tomto vlákne a to kto ich kde viedol? Podľa mňa v tomto vlákne nejde ani tak o nejaké fakty, tie sú druhoradé, tu ide o formu vedenia diskusie. Taktiež to poukazuje na určitý egregoriálny stav, ktorý vytvára možnú zacyklenosť. Človek môže mať perfektný rozhľad v uričtom smere, ale časom sa v tom môže zacykliť a už len recykluje dookola to isté a niektorým sa zdá, že je to novota odpovedajúca skutočnosti. Toľko môj pohľad.

Taktiež to poukazuje na určitý egregoriálny stav, ktorý vytvára možnú zacyklenosť.


A čo keď je to úplne naopak a až skrze Nea sa prejavil egregor? Pretože tu vzniká degratačná zacyklenosť (a pri tom si to mohli vidiskutovať cez zprávy, k čomu boli vyzvaný).


[quote="pid:39685, uid:254"]Taktiež to poukazuje na určitý egregoriálny stav, ktorý vytvára možnú zacyklenosť.[/quote] A čo keď je to úplne naopak a až skrze Nea sa prejavil egregor? Pretože tu vzniká degratačná zacyklenosť (a pri tom si to mohli vidiskutovať cez zprávy, k čomu boli vyzvaný).
Upravené 26. 10. 2021 o 16:20

A čo keď je to úplne naopak a až skrze Nea sa prejavil egregor?


Admin hocijakeho KSB fora to ma tazke. To je fakt.


Pretože tu vzniká degratačná zacyklenosť


Ono degradacna zacyklenost moze byt aj v diskusii, kde sa vsetci poklepavaju po ramene. Nekonfliktnost a hladky priebeh v urcitom casovom obdobi este nevylucuje zacyklenost.


Co ak je to naopak a zacyklenost bola narusena prichodom nejakeho prispevku a tym sa spustila egregorialna ochrana zacyklenosti?


Egregory su silna vec a kazdy z nich cerpame, preto popri hodnoteni nejakych faktov a nazorov je dobre si vsimat aj egregorialny stav v ktorom sa diskutuju dane informacie, proste ich pozadie. To musi robit kazdy pre seba. Napriklad predlzovanie uvedeneho vlakna dovolilo lepsi nahlad nie len do nazorov diskutujucich, ale aj do urcitiych egregorialnych vplyvov.


Narusenie egregorialneho vplyvu je doslova umenie. Tu ide o spravne "nacasovanie" a primerany vklad informacie v pravu chvilu. Niekedy je potrebny aj hlucnejsi vklad...atd. Miera je nekonecna...


[quote="pid:39692, uid:217"]A čo keď je to úplne naopak a až skrze Nea sa prejavil egregor?[/quote] Admin hocijakeho KSB fora to ma tazke. To je fakt. [quote="pid:39692, uid:217"]Pretože tu vzniká degratačná zacyklenosť[/quote] Ono degradacna zacyklenost moze byt aj v diskusii, kde sa vsetci poklepavaju po ramene. Nekonfliktnost a hladky priebeh v urcitom casovom obdobi este nevylucuje zacyklenost. Co ak je to naopak a zacyklenost bola narusena prichodom nejakeho prispevku a tym sa spustila egregorialna ochrana zacyklenosti? Egregory su silna vec a kazdy z nich cerpame, preto popri hodnoteni nejakych faktov a nazorov je dobre si vsimat aj egregorialny stav v ktorom sa diskutuju dane informacie, proste ich pozadie. To musi robit kazdy pre seba. Napriklad predlzovanie uvedeneho vlakna dovolilo lepsi nahlad nie len do nazorov diskutujucich, ale aj do urcitiych egregorialnych vplyvov. Narusenie egregorialneho vplyvu je doslova umenie. Tu ide o spravne "nacasovanie" a primerany vklad informacie v pravu chvilu. Niekedy je potrebny aj hlucnejsi vklad...atd. Miera je nekonecna...

Za sebe tuhle záležitost uzavírám, jen dodám, že každý kdo dal plus pod tenhle komentář


https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/3758/st-aacute-tn-iacute-elita-usa-a-gp/1#post-38160


a tím řekl "tento způsob diskuse je korektní a chci, aby to tady takto fungovalo", přiložil polínko pod hranici, na které může tahle diskuse jednou shořet. To je samozřejmě jen můj názor a nikomu ho nenutím.


Za sebe tuhle záležitost uzavírám, jen dodám, že každý kdo dal plus pod tenhle komentář https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/3758/st-aacute-tn-iacute-elita-usa-a-gp/1#post-38160 a tím řekl "tento způsob diskuse je korektní a chci, aby to tady takto fungovalo", přiložil polínko pod hranici, na které může tahle diskuse jednou shořet. To je samozřejmě jen můj názor a nikomu ho nenutím.
Upravené 26. 10. 2021 o 19:32

Ještě jeden rest. Zde se může každý zájemce podívat, zda odpovídá skutečnosti, že mě Oracle "zahltil argumenty, na které jsem neměl odpověď":


https://web.archive.org/web/20200129074203/http://www.vodaksb.eu/diskuse/ksb-a-dvtr/comment-page-5/#comment-184290


Ještě jeden rest. Zde se může každý zájemce podívat, zda odpovídá skutečnosti, že mě Oracle "zahltil argumenty, na které jsem neměl odpověď": https://web.archive.org/web/20200129074203/http://www.vodaksb.eu/diskuse/ksb-a-dvtr/comment-page-5/#comment-184290
Upravené 26. 10. 2021 o 20:01

Prosím Hoxi už toho nechte. Výsledek žádný, význam to nemělo žádný..ega byla leštena, ale všechno to bylo na nic. Žádný užitek.


Prosím Hoxi už toho nechte. Výsledek žádný, význam to nemělo žádný..ega byla leštena, ale všechno to bylo na nic. Žádný užitek.

"zahltil argumenty, na které jsem neměl odpověď"


Neviem ako čítaš moje príspevky a aký máš filter u iných, ale ja som povedal presne toto:


Ja som ťa zavalil argumentami a dôkazmi, reakcia bola nielen totálne odmietnutie dôkazov a argumentov, ale aj z tvojej strany taká verbálna agresivita, ako ty teraz prejavuješ. Takže nie je to nič prekvapujúce, že sa u mňa prejavila tu i tam frustrácia.


Inak vďaka za ten odkaz, všetci môžu prečítať, kde v čom má pravdu v našom spore a o to mi šlo od začiatku...
https://web.archive.org/web/20200129074203/http://www.vodaksb.eu/diskuse/ksb-a-dvtr/comment-page-5/#comment-184290


[quote="pid:39753, uid:235"]"zahltil argumenty, na které jsem neměl odpověď"[/quote] Neviem ako čítaš moje príspevky a aký máš filter u iných, ale ja som povedal presne toto: [quote="pid:39655, uid:7"]Ja som ťa zavalil argumentami a dôkazmi, reakcia bola nielen totálne odmietnutie dôkazov a argumentov, ale aj z tvojej strany taká verbálna agresivita, ako ty teraz prejavuješ. Takže nie je to nič prekvapujúce, že sa u mňa prejavila tu i tam frustrácia.[/quote] Inak vďaka za ten odkaz, všetci môžu prečítať, kde v čom má pravdu v našom spore a o to mi šlo od začiatku... https://web.archive.org/web/20200129074203/http://www.vodaksb.eu/diskuse/ksb-a-dvtr/comment-page-5/#comment-184290

Moderátor

Upravené 27. 10. 2021 o 00:47

@Neo

Doufám že to výše nebylo plané varování a vzhledem k tomu že Oracle pokračuje dále, i když jsem na jeho kydání už nereagoval, bude aplikován důsledek.


@Neo Doufám že to výše nebylo plané varování a vzhledem k tomu že Oracle pokračuje dále, i když jsem na jeho kydání už nereagoval, bude aplikován důsledek.

@Neo chcem ta poprosiť, aby si ani jedného z účastníkov neblokoval.

@Oracle_911 myslím si, že v komunite si jeden z najbystrejších ľudí. Tento príspevok má byť predovšetkým venovaný tebe. V jednom z vlákien si sa vyjadril, že budeš brániť komunitu stoj čo stoj. Vtedy si podľa mňa nakreslil určitú červenú líniu, čím si dal niekomu (niečomu) do rúk zbraň, ktorú používa proti tebe. Od jedného miesta tohto vlákna, kde si vecne a komplexne faktologicky poukázal prečo tvrdíš to čo tvrdíš došlo k zacykleniu príspevkov.

Pretože tu vzniká degradačná zacyklenosť

Všimol som si, že za posledné dva tri týždne prebieha simultánny útok na samotnú koncepciu. Napríklad také správy a komentáre na telegrame.

Podľa mňa a je to len môj názor, bol si vybraný, ako objekt útoku. Cieľom nie je ani Pjakin ani pohovorenie si o tom a tom cieľom je degradačná zacyklenosť, do ktorej aj ty sám prispievaš svojou mierou. Ja nebudem sudca (to mi ani neprináleží) ale svoj čas a svoju energiu dokážeš využívať oveľa oveľa prospešnejším tvorivejším spôsobom. Lebo aj toto:

Doufám že to výše nebylo plané varování a vzhledem k tomu že Oracle pokračuje dále, i když jsem na jeho kydání už nereagoval, bude aplikován důsledek.

môže byť cieľom určitej entity.


Dúfam a verím, že tento môj príspevok nebude ani jedna zo strán brať ako osobný útok.
Nenaskakujme na tie isté hrable, sme to predsa my, kto rozhoduje o tom, čomu budeme venovať pozornosť a čomu nie. Viac sem neprispejem a @Neo, ak to bude ďalej pokračovať, máš moju plnú podporu no ak ťa ešte raz môžem poprosiť počkaj.

@Neo chcem ta poprosiť, aby si ani jedného z účastníkov neblokoval. @Oracle_911 myslím si, že v komunite si jeden z najbystrejších ľudí. Tento príspevok má byť predovšetkým venovaný tebe. V jednom z vlákien si sa vyjadril, že budeš brániť komunitu stoj čo stoj. Vtedy si podľa mňa nakreslil určitú červenú líniu, čím si dal niekomu (niečomu) do rúk zbraň, ktorú používa proti tebe. Od jedného miesta tohto vlákna, kde si vecne a komplexne faktologicky poukázal prečo tvrdíš to čo tvrdíš došlo k zacykleniu príspevkov. [quote="pid:39692, uid:217"]Pretože tu vzniká degradačná zacyklenosť[/quote] Všimol som si, že za posledné dva tri týždne prebieha simultánny útok na samotnú koncepciu. Napríklad také správy a komentáre na telegrame. Podľa mňa a je to len môj názor, bol si vybraný, ako objekt útoku. Cieľom nie je ani Pjakin ani pohovorenie si o tom a tom cieľom je degradačná zacyklenosť, do ktorej aj ty sám prispievaš svojou mierou. Ja nebudem sudca (to mi ani neprináleží) ale svoj čas a svoju energiu dokážeš využívať oveľa oveľa prospešnejším tvorivejším spôsobom. Lebo aj toto: [quote="pid:39815, uid:235"]Doufám že to výše nebylo plané varování a vzhledem k tomu že Oracle pokračuje dále, i když jsem na jeho kydání už nereagoval, bude aplikován důsledek.[/quote] môže byť cieľom určitej entity. Dúfam a verím, že tento môj príspevok nebude ani jedna zo strán brať ako osobný útok. Nenaskakujme na tie isté hrable, sme to predsa my, kto rozhoduje o tom, čomu budeme venovať pozornosť a čomu nie. Viac sem neprispejem a @Neo, ak to bude ďalej pokračovať, máš moju plnú podporu no ak ťa ešte raz môžem poprosiť počkaj.
Upravené 27. 10. 2021 o 06:25

Hox "na které může tahle diskuse jednou shořet"
s tým máš svoje skúsenosti, však. vodu si takto párkrát cielene upálil, ale čo už, mal si tú moc a možnosť, lenže tu si už len radový diskutér


"Doufám že to výše nebylo plané varování a vzhledem k tomu že Oracle pokračuje dále, i když jsem na jeho kydání už nereagoval, bude aplikován důsledek."
už niekoľko strán a vlákien tu veľmi úspešne troluješ. ide o urazené ego či ješitnosť že tu už nie si všemocný nad názormi iných a v prípade že si nepresadíš svoje tak už to tu nemôžeš vypnúť? alebo si prevzal štafetu boja proti Pjakinovi od VP SSSR? škoda, že sa ešte Oracle chytá na tie tvoje trolovacie pasce typu "Ještě jeden rest. Zde se může každý zájemce podívat, zda odpovídá skutečnosti, že mě Oracle "zahltil argumenty". nestojí mu to za odpoveď.
týmto končím svoj prvý a zároveň posledný príspevok v tejto téme


Hox "na které může tahle diskuse jednou shořet" s tým máš svoje skúsenosti, však. vodu si takto párkrát cielene upálil, ale čo už, mal si tú moc a možnosť, lenže tu si už len radový diskutér "Doufám že to výše nebylo plané varování a vzhledem k tomu že Oracle pokračuje dále, i když jsem na jeho kydání už nereagoval, bude aplikován důsledek." už niekoľko strán a vlákien tu veľmi úspešne troluješ. ide o urazené ego či ješitnosť že tu už nie si všemocný nad názormi iných a v prípade že si nepresadíš svoje tak už to tu nemôžeš vypnúť? alebo si prevzal štafetu boja proti Pjakinovi od VP SSSR? škoda, že sa ešte Oracle chytá na tie tvoje trolovacie pasce typu "Ještě jeden rest. Zde se může každý zájemce podívat, zda odpovídá skutečnosti, že mě Oracle "zahltil argumenty". nestojí mu to za odpoveď. týmto končím svoj prvý a zároveň posledný príspevok v tejto téme

Jeden z pozitivních výsledků vývoje každého příznivce a hlavně praktického uživatele Koncepce by měl být jeho osobní růst a stále výraznější využívání vlastního Rozlišení a Svědomí. Pojďme to zkusit i s využitím tohoto diskusního tématu a hlavně enormně zbytnělého vlákna. Já už dlouho používám ani nevím odkud vyslyšené heslo OREL MOUCHY NECHYTÁ . Copak nechceme být ORLY poznání a vědění ? Mě to hodně pomáhá v určování si osobní MÍRY informací, které dávám ven do diskusí...


Jeden z pozitivních výsledků vývoje každého příznivce a hlavně praktického uživatele Koncepce by měl být jeho osobní růst a stále výraznější využívání vlastního Rozlišení a Svědomí. Pojďme to zkusit i s využitím tohoto diskusního tématu a hlavně enormně zbytnělého vlákna. Já už dlouho používám ani nevím odkud vyslyšené heslo** OREL MOUCHY NECHYTÁ .** Copak nechceme být ORLY poznání a vědění ? Mě to hodně pomáhá v určování si osobní MÍRY informací, které dávám ven do diskusí...

@Boletus

Stále zde nikdo neviděl jakékoliv věcné argumenty k tématu z tvé strany, pouze psychologizační příspěvky. Píšeš "nebudu nic dodávat" ale nemáš k čemu, zatím jsi k tomu nic nenapsal. Pokud ano, dej link kde.


@Boletus Stále zde nikdo neviděl jakékoliv věcné argumenty k tématu z tvé strany, pouze psychologizační příspěvky. Píšeš "nebudu nic dodávat" ale nemáš k čemu, zatím jsi k tomu nic nenapsal. Pokud ano, dej link kde.

Adminovi nebo adminům:


Můj názor je, že na každé diskusi, která si dělá nějaké ambice na serióznost, by ubohost jako tady vyplodil oracle v první reakci byla bez přemýšlení smazána a její autor zabanován. Nebudu rozebírat proč, je to myslím dostatečně zřejmé. Tady se to nestalo a podobná věc byla ještě podpořena. Bez dalšího komentáře.


Adminovi nebo adminům: Můj názor je, že na každé diskusi, která si dělá nějaké ambice na serióznost, by ubohost jako tady vyplodil oracle v první reakci byla bez přemýšlení smazána a její autor zabanován. Nebudu rozebírat proč, je to myslím dostatečně zřejmé. Tady se to nestalo a podobná věc byla ještě podpořena. Bez dalšího komentáře.

Vtedy si podľa mňa nakreslil určitú červenú líniu, čím si dal niekomu (niečomu) do rúk zbraň, ktorú používa proti tebe. Od jedného miesta tohto vlákna, kde si vecne a komplexne faktologicky poukázal prečo tvrdíš to čo tvrdíš došlo k zacykleniu príspevkov.


Treba ale položiť otázku kto alebo čo používa Hoxa resp. toho, kto za neho vydáva, lebo toto mi potvrdilo moje najhoršie podozrenia:


Doufám že to výše nebylo plané varování a vzhledem k tomu že Oracle pokračuje dále, i když jsem na jeho kydání už nereagoval, bude aplikován důsledek.

Stále zde nikdo neviděl jakékoliv věcné argumenty k tématu z tvé strany, pouze psychologizační příspěvky. Píšeš "nebudu nic dodávat" ale nemáš k čemu, zatím jsi k tomu nic nenapsal. Pokud ano, dej link kde.


škoda, že sa ešte Oracle chytá na tie tvoje trolovacie pasce typu "Ještě jeden rest. Zde se může každý zájemce podívat, zda odpovídá skutečnosti, že mě Oracle "zahltil argumenty". nestojí mu to za odpoveď.
týmto končím svoj prvý a zároveň posledný príspevok v tejto téme


Dobre robíš, mal by som urobiť to aj ja.


Copak nechceme být ORLY poznání a vědění ?


A treba vedieť aj to, kedy bojovať a do ktorých bitiek ísť. Takže ja z tohto vlákna sťahujem konečnou platnosťou.


[quote="pid:39817, uid:69"]Vtedy si podľa mňa nakreslil určitú červenú líniu, čím si dal niekomu (niečomu) do rúk zbraň, ktorú používa proti tebe. Od jedného miesta tohto vlákna, kde si vecne a komplexne faktologicky poukázal prečo tvrdíš to čo tvrdíš došlo k zacykleniu príspevkov.[/quote] Treba ale položiť otázku kto alebo čo používa Hoxa resp. toho, kto za neho vydáva, lebo toto mi potvrdilo moje najhoršie podozrenia: [quote="pid:39815, uid:235"]Doufám že to výše nebylo plané varování a vzhledem k tomu že Oracle pokračuje dále, i když jsem na jeho kydání už nereagoval, bude aplikován důsledek.[/quote] [quote="pid:39834, uid:235"]Stále zde nikdo neviděl jakékoliv věcné argumenty k tématu z tvé strany, pouze psychologizační příspěvky. Píšeš "nebudu nic dodávat" ale nemáš k čemu, zatím jsi k tomu nic nenapsal. Pokud ano, dej link kde.[/quote] [quote="pid:39818, uid:96"]škoda, že sa ešte Oracle chytá na tie tvoje trolovacie pasce typu "Ještě jeden rest. Zde se může každý zájemce podívat, zda odpovídá skutečnosti, že mě Oracle "zahltil argumenty". nestojí mu to za odpoveď. týmto končím svoj prvý a zároveň posledný príspevok v tejto téme[/quote] Dobre robíš, mal by som urobiť to aj ja. [quote="pid:39823, uid:57"]Copak nechceme být ORLY poznání a vědění ?[/quote] A treba vedieť aj to, kedy bojovať a do ktorých bitiek ísť. Takže ja z tohto vlákna sťahujem konečnou platnosťou.

Moderátor

A kdo by si třeba chtěl myslet, že o ubohosti od oracle mluvím proto, že to bylo namířené proti mě... pro mě za mě klidně si to myslete smile, je to váš život, vaše rozhodnutí.


Co se týká zavření diskuse na vodě, jak tady někdo otevřel, na tom není nic složitého. Začala tam vznikat informační bublina, nic podstatného se tam neřešilo a hlavně nic podstatného se tam řešit už nedalo. A to je přesně to, co už nemá s KSB nic společného.


A kdo by si třeba chtěl myslet, že o ubohosti od oracle mluvím proto, že to bylo namířené proti mě... pro mě za mě klidně si to myslete :), je to váš život, vaše rozhodnutí. Co se týká zavření diskuse na vodě, jak tady někdo otevřel, na tom není nic složitého. Začala tam vznikat informační bublina, nic podstatného se tam neřešilo a hlavně nic podstatného se tam řešit už nedalo. A to je přesně to, co už nemá s KSB nic společného.

Tady už se mínusuje pravda? Nebo mi ten, kdo dal mínus příspěvku o Boletusovi, může ukázat kde jsou ty jeho argumenty.


Tady už se mínusuje pravda? Nebo mi ten, kdo dal mínus příspěvku o Boletusovi, může ukázat kde jsou ty jeho argumenty.

Tak tomuhle se říká posedlost . Po novém trockismus .


Tak tomuhle se říká posedlost . Po novém trockismus .

@Hox a @Oracle_911 bohuzial, je mi luto, ale na tyzden budete mat klud od fora, aby vam obidvom vychladli hlavy

myslim si, ze vam to neuskodi, ale prospeje


@Hox a @Oracle_911 bohuzial, je mi luto, ale na tyzden budete mat klud od fora, aby vam obidvom vychladli hlavy myslim si, ze vam to neuskodi, ale prospeje

@Hox a @Oracle_911 bohuzial, je mi luto, ale na tyzden budete mat klud od fora, aby vam obidvom vychladli hlavy

myslim si, ze vam to neuskodi, ale prospeje


@Hox a @Oracle_911 bohuzial, je mi luto, ale na tyzden budete mat klud od fora, aby vam obidvom vychladli hlavy myslim si, ze vam to neuskodi, ale prospeje

Hoxi,
Pamatuješ si, co jsme spolu kdysi řešili mailem, na co jsem se Tě ptal, na co jsi mi odpovídal?
Klidně to sem stručně napiš a kdy to cca bylo, jen se ptám, jestli jsi to opravdu ty.
Já se do těch vašich přestřelek s Orim nikdy nesral, v podstatě to jede už od dob Levanetu, ale tady mi něco tzv. “Neštymuje”.
Díky za odpověď ;-)


Hoxi, Pamatuješ si, co jsme spolu kdysi řešili mailem, na co jsem se Tě ptal, na co jsi mi odpovídal? Klidně to sem stručně napiš a kdy to cca bylo, jen se ptám, jestli jsi to opravdu ty. Já se do těch vašich přestřelek s Orim nikdy nesral, v podstatě to jede už od dob Levanetu, ale tady mi něco tzv. “Neštymuje”. Díky za odpověď ;-)

Tlieskam.Niekomu sa darí.Rozdeľ a panuj.Očkovaní-neočkovaní,Smer-Hlas,Kotlebovci-Republika,Za Hoxa-za Oracla,Za Pjakina-proti Pjakinovi atď.atď.Nech sa len nezaoberajú podstatnejšími vecami ale energiu nech vybíjajú vzájomne.


Tlieskam.Niekomu sa darí.Rozdeľ a panuj.Očkovaní-neočkovaní,Smer-Hlas,Kotlebovci-Republika,Za Hoxa-za Oracla,Za Pjakina-proti Pjakinovi atď.atď.Nech sa len nezaoberajú podstatnejšími vecami ale energiu nech vybíjajú vzájomne.

Dobrý no, takže jestli se jedná o Hoxe, tak budu čekat na odpověď tejden.


Vůbec nechápu to banování lidí, který v ČSR prostoru rozjeli KSB mezi širší veřejnost a fakt mě to začíná srát, tyhle bany. Jsme tady někde v lágru, že nemůžeme psát vlastní názory? Tady někomu zase moc začíná přerůstat přes hlavu a nejsem na straně Oriho, nebo Hoxe, někdo by si měl znovu přečíst “Sad roste sám?” a velmi rychle se probrat.


Dobrý no, takže jestli se jedná o Hoxe, tak budu čekat na odpověď tejden. Vůbec nechápu to banování lidí, který v ČSR prostoru rozjeli KSB mezi širší veřejnost a fakt mě to začíná srát, tyhle bany. Jsme tady někde v lágru, že nemůžeme psát vlastní názory? Tady někomu zase moc začíná přerůstat přes hlavu a nejsem na straně Oriho, nebo Hoxe, někdo by si měl znovu přečíst “Sad roste sám?” a velmi rychle se probrat.

Zbytecny ban, dokonce skodlivy pro forum. Diskuze se mela presunout do jineho vlakna, uzamknout a Oriho a Hoxe nasmerovat na soukromy chat.


Zbytecny ban, dokonce skodlivy pro forum. Diskuze se mela presunout do jineho vlakna, uzamknout a Oriho a Hoxe nasmerovat na soukromy chat.

že nemůžeme psát vlastní názory
Kazdy moze pisat vlastny nazor. Ide o to, ako vnimas nazor ineho cloveka. Pokial v tebe chyba laska a pochopenie tak je vacsinou diskusia s inak zmyslajucim zbytocna. Nedokazes pochopit myslienky ineho clovek, preco tak mysli, preco sa tak vyjadril. Taka diskusia nie je tvoriva. Ani jedna strana v nej nepride k nejakemu novemu zaveru. Obe strany su zabarikadovane a koniec. Prave laska a pochopenie posuva ludi dopredu, snazi sa pochopit druhu stranu. Ako by mohla matka vychovavat deti, keby sa nasnazila pochopit ako zmyslaju, preco vykonali to ta tamto? A ked pochopis ako druhy zmysla, tak uz sa na neho hnevat nebudes, zacnes viest debatu kreativnu, vysvetlit svoje myslienky v jeho slovniku aby nastala zhoda, pochopenie. To je ciel diskusie. A nie chytanie sa za slovicka. A pod. Napriklad v minulosti som nedokazal viest konverzaciu s krestansky zalozenymi ludmi. Ale oni nie su zli, len som nedokazal hovorit ich jazykom. Ked som pochopil, ze chyba je vo mne tak som sa zmenil. A co sa stalo? Teraz nemam problem komunikovat s kymkolvek na akukolvek temu. Klucovy je ten moment kedy pochopis, ze vlastne druha strana teoreticky moze mat pravdu, ze vlastne on hovori to co ty len inymi slovami, ze vlastne len doplna pohlad na istinu pravdou vyjadrenou svojim vlastnym jazykom. Neskutocne vela hadok vznika z dovodu nepochopenia jazyka druheho cloveka, pritom obaja mozu hovorit to iste, ale nechapu sa lebo pouzivaju ine slova na vyjadrenie.


[quote="pid:39864, uid:633"]že nemůžeme psát vlastní názory[/quote] Kazdy moze pisat vlastny nazor. Ide o to, ako vnimas nazor ineho cloveka. Pokial v tebe chyba laska a pochopenie tak je vacsinou diskusia s inak zmyslajucim zbytocna. Nedokazes pochopit myslienky ineho clovek, preco tak mysli, preco sa tak vyjadril. Taka diskusia nie je tvoriva. Ani jedna strana v nej nepride k nejakemu novemu zaveru. Obe strany su zabarikadovane a koniec. Prave laska a pochopenie posuva ludi dopredu, snazi sa pochopit druhu stranu. Ako by mohla matka vychovavat deti, keby sa nasnazila pochopit ako zmyslaju, preco vykonali to ta tamto? A ked pochopis ako druhy zmysla, tak uz sa na neho hnevat nebudes, zacnes viest debatu kreativnu, vysvetlit svoje myslienky v jeho slovniku aby nastala zhoda, pochopenie. To je ciel diskusie. A nie chytanie sa za slovicka. A pod. Napriklad v minulosti som nedokazal viest konverzaciu s krestansky zalozenymi ludmi. Ale oni nie su zli, len som nedokazal hovorit ich jazykom. Ked som pochopil, ze chyba je vo mne tak som sa zmenil. A co sa stalo? Teraz nemam problem komunikovat s kymkolvek na akukolvek temu. Klucovy je ten moment kedy pochopis, ze vlastne druha strana teoreticky moze mat pravdu, ze vlastne on hovori to co ty len inymi slovami, ze vlastne len doplna pohlad na istinu pravdou vyjadrenou svojim vlastnym jazykom. Neskutocne vela hadok vznika z dovodu nepochopenia jazyka druheho cloveka, pritom obaja mozu hovorit to iste, ale nechapu sa lebo pouzivaju ine slova na vyjadrenie.
Upravené 27. 10. 2021 o 10:37

Prave laska a pochopenie posuva ludi dopredu


To jsou takový pozérský, rádoby pseudointelektuální kecy a příručky míjející se v důsledku každýmu konkrétnímu tématu, že to už ani není vtipný.


Osobně jsem přišel diskutovat o realitě a ne se tady pitvat v blbostech, chceš lásku? Tak pojď sem do Prahy a diskutuj s Havloidama, rychlostí světla Tě to přejde, protože až tam na Tebe začne řvát 10 blbců a ty tam budeš sedět jako Buddha a usmívat se na ně, tak se moc nikam nikdo neposunete..


[quote="pid:39866, uid:106"]Prave laska a pochopenie posuva ludi dopredu[/quote] To jsou takový pozérský, rádoby pseudointelektuální kecy a příručky míjející se v důsledku každýmu konkrétnímu tématu, že to už ani není vtipný. Osobně jsem přišel diskutovat o realitě a ne se tady pitvat v blbostech, chceš lásku? Tak pojď sem do Prahy a diskutuj s Havloidama, rychlostí světla Tě to přejde, protože až tam na Tebe začne řvát 10 blbců a ty tam budeš sedět jako Buddha a usmívat se na ně, tak se moc nikam nikdo neposunete..

Ano Ferry , taky jsem to zažil , i když za jiné situace . Jen doplním , že nejenom padne ten dělící val , ale potom toho člověka vidíme jinak . Chápeme ho a tím pochopíme i kus sebe sama .
Já jsem si takhle například uvědomil . že člověk který mi neseděl , mi takhle nastavil zrcadlo , takže jsem u něj nesnášel , kus sám sebe . Po poznání a zpracování poznaného , se vše změnilo .
Po téhle zkušenosti jsem se postupně dopracoval k poznání , že komunikovat se dá ztěžka a nebo volně a přirozeně .
Mám i tu zkušenost , že lidé jsou už předprogramovaní v psychice na jednání s druhým . Podle toho jak začnete komunikovat , tak nastavujete další směřování . Slušně pozdravím , požádám , poděkuji . Mám vyzkoušené a lety potvrzené , že drtivá většina lidí okamžitě přijme tento způsob komunikace a pokračuje ve stejném duchu .


Ano Ferry , taky jsem to zažil , i když za jiné situace . Jen doplním , že nejenom padne ten dělící val , ale potom toho člověka vidíme jinak . Chápeme ho a tím pochopíme i kus sebe sama . Já jsem si takhle například uvědomil . že člověk který mi neseděl , mi takhle nastavil zrcadlo , takže jsem u něj nesnášel , kus sám sebe . Po poznání a zpracování poznaného , se vše změnilo . Po téhle zkušenosti jsem se postupně dopracoval k poznání , že komunikovat se dá ztěžka a nebo volně a přirozeně . Mám i tu zkušenost , že lidé jsou už předprogramovaní v psychice na jednání s druhým . Podle toho jak začnete komunikovat , tak nastavujete další směřování . Slušně pozdravím , požádám , poděkuji . Mám vyzkoušené a lety potvrzené , že drtivá většina lidí okamžitě přijme tento způsob komunikace a pokračuje ve stejném duchu .

Tikale , to hádání nemá smysl . Nech je , at se vypovídají . Ten člověk si takhle bude sám sobě zpracovávat to , co mu tlačí na psychiku . On položí otázku a když ho necháš , tak si na ni bude i sám odpovídat .


Tikale , to hádání nemá smysl . Nech je , at se vypovídají . Ten člověk si takhle bude sám sobě zpracovávat to , co mu tlačí na psychiku . On položí otázku a když ho necháš , tak si na ni bude i sám odpovídat .

Posílal jsem odpověď Hoxovi na poukaz, že jsem nepřispěl dovlákna ničím věcným (ne věčným) . Zde je link aspoň pro ostatní,Hox ho uvidí až za týden
https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/3758/st-aacute-tn-iacute-elita-usa-a-gp/3#post-39203 . Visí ve vlákně už nějaký ten den, takže věcná účast v diskusi na téma struktura a personální identifikace globálních elit - splněna ?


Posílal jsem odpověď Hoxovi na poukaz, že jsem nepřispěl dovlákna ničím věcným (ne věčným) . Zde je link aspoň pro ostatní,Hox ho uvidí až za týden https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/3758/st-aacute-tn-iacute-elita-usa-a-gp/3#post-39203 . Visí ve vlákně už nějaký ten den, takže věcná účast v diskusi na téma struktura a personální identifikace globálních elit - splněna ?

Tak pojď sem do Prahy a diskutuj s Havloidama, rychlostí světla Tě to přejde, protože až tam na Tebe začne řvát 10 blbců a ty tam budeš sedět jako Buddha a usmívat se na ně, tak se moc nikam nikdo neposunete..


Každý se bije tam kde stojí, někdo si vybral jih, druhý západ, .. a teď už může vidět změnu ve svém okolí, kterou popisuje jako cestu.
Tikale, ty jsi v tom největším peklíčku, smekám, že tam dokážeš žít.
Zajíždím Prahu celkem pravidelně a je to pořád horší, ale kdo jinej by tam měl být, když ne ty?


[quote="pid:39867, uid:633"]Tak pojď sem do Prahy a diskutuj s Havloidama, rychlostí světla Tě to přejde, protože až tam na Tebe začne řvát 10 blbců a ty tam budeš sedět jako Buddha a usmívat se na ně, tak se moc nikam nikdo neposunete..[/quote] Každý se bije tam kde stojí, někdo si vybral jih, druhý západ, .. a teď už může vidět změnu ve svém okolí, kterou popisuje jako cestu. Tikale, ty jsi v tom největším peklíčku, smekám, že tam dokážeš žít. Zajíždím Prahu celkem pravidelně a je to pořád horší, ale kdo jinej by tam měl být, když ne ty?
Upravené 27. 10. 2021 o 12:02

na tyzden budete mat klud od fora

Ač nerad, počítám, že tenhle ban obanujeme...


[quote="pid:39850, uid:1"]na tyzden budete mat klud od fora[/quote] Ač nerad, počítám, že tenhle ban obanujeme...

Osobně jsem přišel diskutovat o realitě a ne se tady pitvat v blbostech, chceš lásku? Tak pojď sem do Prahy a diskutuj s Havloidama, rychlostí světla Tě to přejde, protože až tam na Tebe začne řvát 10 blbců a ty tam budeš sedět jako Buddha a usmívat se na ně, tak se moc nikam nikdo neposunete..


Tikale také působím v Praze. Je potřeba pracovat tak, jak podpindosové v Rusku nebo u nás. Jak to dělají? Přijde nějaký příkaz svrchu a oni ho buď ignorují, nebo vyplní podle sebe, nebo se posílají papíry mezi odděleními a čeká se, až to vyhnije. Takže pokud jsme na místě, kde něco takového můžeme ovlivnit, to nejmenší co můžeme udělat je, pozdržet to do nejzaššího terminu, nebo udělat jinou "švejkovinu". Ale snažit se podrývat systém zevnitř.


Je důležité jim také ukázat, že se jich nebojíme. Před několika léty k nám do firmy přišel dopis od tzv. investigativních novinářů (Hovorková a spol.) s otázkou, jak to, že spolupracujeme s jednou firmou a jako důkaz nám poslali bankovní údaje (transakce), které nemohli získat nikde jinde, jen u naší banky.


Napsal jsem jim velice tvrdý dopis s tím, že jsme soukromá firma, a že jim není nic do toho, s kým obchodujeme. Zároveň jsem poslal dopis i do naší banky, aby si tam udělali pořádek, jinak se budeme i s našimi miliony poroučet. Výsledek byl, že se poroučel náš osobní bankéř.


[quote="pid:39867, uid:633"]Osobně jsem přišel diskutovat o realitě a ne se tady pitvat v blbostech, chceš lásku? Tak pojď sem do Prahy a diskutuj s Havloidama, rychlostí světla Tě to přejde, protože až tam na Tebe začne řvát 10 blbců a ty tam budeš sedět jako Buddha a usmívat se na ně, tak se moc nikam nikdo neposunete..[/quote] Tikale také působím v Praze. Je potřeba pracovat tak, jak podpindosové v Rusku nebo u nás. Jak to dělají? Přijde nějaký příkaz svrchu a oni ho buď ignorují, nebo vyplní podle sebe, nebo se posílají papíry mezi odděleními a čeká se, až to vyhnije. Takže pokud jsme na místě, kde něco takového můžeme ovlivnit, to nejmenší co můžeme udělat je, pozdržet to do nejzaššího terminu, nebo udělat jinou "švejkovinu". Ale snažit se podrývat systém zevnitř. Je důležité jim také ukázat, že se jich nebojíme. Před několika léty k nám do firmy přišel dopis od tzv. investigativních novinářů (Hovorková a spol.) s otázkou, jak to, že spolupracujeme s jednou firmou a jako důkaz nám poslali bankovní údaje (transakce), které nemohli získat nikde jinde, jen u naší banky. Napsal jsem jim velice tvrdý dopis s tím, že jsme soukromá firma, a že jim není nic do toho, s kým obchodujeme. Zároveň jsem poslal dopis i do naší banky, aby si tam udělali pořádek, jinak se budeme i s našimi miliony poroučet. Výsledek byl, že se poroučel náš osobní bankéř.
Upravené 27. 10. 2021 o 17:58
19.75k
260
50
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept