Zahraničná politika
„Přehlídka absurdity pokračuje“: Deripaska komentoval vyhledávání ve Spojených státech

Nedávno média informovala, že v domě ruského miliardáře Děripasky FBI provedla prohlídky.


Dnes, média zveřejnila reakci Děripasky na tuto skutečnost.


Miliardář Oleg Deripaska ve svém kanálu Telegram komentoval pátrání v domech patřících jeho příbuzným ve Washingtonu a New Yorku.


"Chtěl bych se zeptat: kolik Putinových peněz bylo včera nalezeno v těchto opuštěných domech? Dokázali jste se během hledání občerstvit kyselým džemem ze skříní a pár lahví vodky, ukradených v nejlepších tradicích bolševických Shvonderů, “napsal podnikatel.


Poznamenal, že nikdy nepřestává žasnout nad „nepřiměřenou hloupostí části amerického establishmentu“, která nadále „živí své voliče nejrůznějšími nesmysly“ ohledně vlivu Ruska na domácí politiku USA. "Je načase přiznat zřejmé: Trump vyhrál [prezidentské volby 2016], samozřejmě ne sám!" Pomohli mu tito němí lidé z Washingtonu, kteří tak naštvali své voliče, že byli připraveni hlasovat pro kohokoli, “řekl Deripaska.


Miliardář poznamenal, že Spojené státy přišly o jadernou technologii v „mírové energii“, a proto „budou i nadále spalovat uhlí a plyn a zasírat životní prostředí“. Evropa zároveň „také nechce zmrazit kvůli hororovým příběhům NATO, že přijdou Rusové“, napsal s odkazem na energetickou krizi, která v regionu vypukla.


"Ano, a my, Rusové, nyní chceme jediný ekonomický prostor od Lisabonu do Vladivostoku s prosperující populací a neporušenou přírodou." Ale ne. Abychom potěšili obskuristy z amerického vojensko-průmyslového komplexu a pár bláznivých analytiků, přehlídka absurdity pokračuje, “uvedl Deripaska.


V úterý 19. října vyšlo najevo, že FBI přišla s prohlídkami ve dvou domech - v New Yorku a Washingtonu, které jsou spojeny s Deripaskou. Mluvčí podnikatele Forbesu řekl , že majetek patří příbuzným miliardáře a prohlídky se provádějí „na základě dvou soudních příkazů souvisejících se sankcemi USA“.


Později zdroje pro The New York Times uvedly , že prohlídky v domech spojených s Deripaskou byly součástí vyšetřování možného porušení amerických sankcí podnikatelem. Vyšetřování podle nich provádí FBI a federální prokurátoři z prokuratury pro jižní obvod New Yorku.
https://www.forbes.ru/milliardery/443475-sou-absurda-prodolzaetsa-deripaska-prokommentiroval-obyski-v-ssa?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop


Nějak Gosděpovcům nevychází tlak sankcemi na ruského miliardáře, aby pomohl sundat Putina. Zřejmě, miliardář vidí pro sebe větší hrozbu z jejích strany a nechce zažívat hrůzu bez konce, jako třeba Mišiko Saakašvili. smile


Vidíte, jak uvědoměle začal mluvit ten, který ještě nedávno byl schopný vyhodit tisíce lidí na dlažbu:


"Ano, a my, Rusové, nyní chceme jediný ekonomický prostor od Lisabonu do Vladivostoku s prosperující populací a neporušenou přírodou."


Srdce se raduje nad takovými slovy. smile


Nedávno média informovala, že v domě ruského miliardáře Děripasky FBI provedla prohlídky. Dnes, média zveřejnila reakci Děripasky na tuto skutečnost. Miliardář Oleg Deripaska ve svém kanálu Telegram komentoval pátrání v domech patřících jeho příbuzným ve Washingtonu a New Yorku. "Chtěl bych se zeptat: kolik Putinových peněz bylo včera nalezeno v těchto opuštěných domech? Dokázali jste se během hledání občerstvit kyselým džemem ze skříní a pár lahví vodky, ukradených v nejlepších tradicích bolševických Shvonderů, “napsal podnikatel. Poznamenal, že nikdy nepřestává žasnout nad „nepřiměřenou hloupostí části amerického establishmentu“, která nadále „živí své voliče nejrůznějšími nesmysly“ ohledně vlivu Ruska na domácí politiku USA. "Je načase přiznat zřejmé: Trump vyhrál [prezidentské volby 2016], samozřejmě ne sám!" Pomohli mu tito němí lidé z Washingtonu, kteří tak naštvali své voliče, že byli připraveni hlasovat pro kohokoli, “řekl Deripaska. Miliardář poznamenal, že Spojené státy přišly o jadernou technologii v „mírové energii“, a proto „budou i nadále spalovat uhlí a plyn a zasírat životní prostředí“. Evropa zároveň „také nechce zmrazit kvůli hororovým příběhům NATO, že přijdou Rusové“, napsal s odkazem na energetickou krizi, která v regionu vypukla. "Ano, a my, Rusové, nyní chceme jediný ekonomický prostor od Lisabonu do Vladivostoku s prosperující populací a neporušenou přírodou." Ale ne. Abychom potěšili obskuristy z amerického vojensko-průmyslového komplexu a pár bláznivých analytiků, přehlídka absurdity pokračuje, “uvedl Deripaska. V úterý 19. října vyšlo najevo, že FBI přišla s prohlídkami ve dvou domech - v New Yorku a Washingtonu, které jsou spojeny s Deripaskou. Mluvčí podnikatele Forbesu řekl , že majetek patří příbuzným miliardáře a prohlídky se provádějí „na základě dvou soudních příkazů souvisejících se sankcemi USA“. Později zdroje pro The New York Times uvedly , že prohlídky v domech spojených s Deripaskou byly součástí vyšetřování možného porušení amerických sankcí podnikatelem. Vyšetřování podle nich provádí FBI a federální prokurátoři z prokuratury pro jižní obvod New Yorku. https://www.forbes.ru/milliardery/443475-sou-absurda-prodolzaetsa-deripaska-prokommentiroval-obyski-v-ssa?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop Nějak Gosděpovcům nevychází tlak sankcemi na ruského miliardáře, aby pomohl sundat Putina. Zřejmě, miliardář vidí pro sebe větší hrozbu z jejích strany a nechce zažívat hrůzu bez konce, jako třeba Mišiko Saakašvili. :) Vidíte, jak uvědoměle začal mluvit ten, který ještě nedávno byl schopný vyhodit tisíce lidí na dlažbu: "Ano, a my, Rusové, nyní chceme jediný ekonomický prostor od Lisabonu do Vladivostoku s prosperující populací a neporušenou přírodou." Srdce se raduje nad takovými slovy. (blush)
330
0
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept