Politika v SR
Tkáč postavil susedom supermarket

Tkáč postavil susedom supermarket, štát preberie padnuté teplárne a Sulík nakupuje Ad blue


https://e.dennikn.sk/2584782/firemny-newsfilter-tkac-postavil-susedom-supermarket-stat-preberie-padnute-teplarne-a-sulik-nakupuje-ad-blue/


Zaujmava informácia, no nepíše sa tam názov obchodu...a akých má dodávateľov. Ak má niekto info o tých teplárňach a Sulíkovi, prispejte.


Článok je zamknutý...


**Tkáč postavil susedom supermarket, štát preberie padnuté teplárne a Sulík nakupuje Ad blue** https://e.dennikn.sk/2584782/firemny-newsfilter-tkac-postavil-susedom-supermarket-stat-preberie-padnute-teplarne-a-sulik-nakupuje-ad-blue/ Zaujmava informácia, no nepíše sa tam názov obchodu...a akých má dodávateľov. Ak má niekto info o tých teplárňach a Sulíkovi, prispejte. Článok je zamknutý...

Sulik poziadal SHR aby nakupili ako rezervu Ad blue a hrozil, ze v najhorsom pripade zakaze vyvoz z Dusla Sala (ako posledneho producenta v EU).....ohladom naslednych kompenzacii za porusenie zmluv odberatelom neviem ci mu to vobec doslo. Co sa tyka teplarni, nemam predplatne, tak neviem co konkretne tam je, ale SSE hrozila, ze v pripade neuhradenia 11 mil. eur strat u preberanych klientov od roznych skrachovanych dodavatelov plynu/energie vrati licenciu dodavatela poslednej instancie, na co bola kontra ze SPP bude preberat tychto klientov za rozumne peniaze, predpokladam, ze by organizacne presunuli aj pripadne teplarne (aj ked neviem ako si to zasa Sulik predstavuje, kde zrazu naberu tito tolko plynu, ale zrejme sa to tyka len domacnosti a tam ide o roz)


Sulik poziadal SHR aby nakupili ako rezervu Ad blue a hrozil, ze v najhorsom pripade zakaze vyvoz z Dusla Sala (ako posledneho producenta v EU).....ohladom naslednych kompenzacii za porusenie zmluv odberatelom neviem ci mu to vobec doslo. Co sa tyka teplarni, nemam predplatne, tak neviem co konkretne tam je, ale SSE hrozila, ze v pripade neuhradenia 11 mil. eur strat u preberanych klientov od roznych skrachovanych dodavatelov plynu/energie vrati licenciu dodavatela poslednej instancie, na co bola kontra ze SPP bude preberat tychto klientov za rozumne peniaze, predpokladam, ze by organizacne presunuli aj pripadne teplarne (aj ked neviem ako si to zasa Sulik predstavuje, kde zrazu naberu tito tolko plynu, ale zrejme sa to tyka len domacnosti a tam ide o rozumne mnozstvo)

Tak tu je o tom viac....obchod sa volá Od našich


Počul si už o projekte s názvom „Potraviny od našich“ ? Ide o prevádzku, ktorá vyrastá v bratislavskej mestskej časti Devín. Ako napovedá aj samotný názov, zameraná je na ponuku tradičných, slovenských, zdravých a poctivých výrobkov.


Nakúpiš kedykoľvek


Pri vstupe do prevádzky sa nachádza digitálny kiosk, v ktorom sa môžu zákazníci zaregistrovať. Tkáč vysvetľuje, že registrovaní zákazníci dostanú okrem množstva iných služieb a výhod automaticky aj 5 % odmenu.


„Z tejto odmeny polovička patrí klientovi a druhá polovička pôjde na spoločný fond rozvoja Devína. Nie je to bežná zľava. Budeme sa snažiť, aby mali všetky výrobky porovnateľné ceny s konkurenciou a o niečo nižšie. Navyše budeme transparentne komunikovať hospodárenie potravín,“ tvrdí.


Navrhuje, aby každý rok o fonde rozhodovalo 5 najväčších registrovaných klientov a 5 náhodne vylosovaných registrovaných klientov. Štart registrácie ako aj samotné otvorenie predajne je predbežne naplánované na 2. novembra 2021.


V praxi stačí v registračnom termináli pri dverách kliknúť na tlačidlo „Registrovať“ a vyplniť svoje základné údaje v rámci vernostného programu. Vypíšeš tu aj telefónne číslo, ktoré podľa Tkáča slúži ako hlavný spoj medzi tímom predajne a klientom.


„Veľmi dôležité pre to, aby ste sa vedeli dostať do potravín mimo obchodných hodín a aby sme vás vedeli rozpoznať pri platení a získaní histórie vašich nákupov, je zoskenovanie celej tváre. V tom momente ste registrovaný a pokúsime sa, aby čo najskôr fungovali všetky služby, ktoré sú s tým spojené.“


https://www.startitup.sk/milionar-patrik-tkac-otvara-na-slovensku-prve-potraviny-v-ktorych-nakupis-24-hodin-denne-7-dni-v-tyzdni/


Zvyšok je zamknutý.
Zarazilo ma to skenovanie tváre.....akoby mu nestačili iné údaje pri registrácii. Možno tam v nočných hodinách nikto nebude a preto zrejme aby predišli krádežiam to takto riešia. Neviem si to dosť dobre predstaviť, zrejme nová metoda nakupovania bez obsluhy.


Tak tu je o tom viac....obchod sa volá **Od našich** Počul si už o projekte s názvom „Potraviny od našich“ ? Ide o prevádzku, ktorá vyrastá v bratislavskej mestskej časti Devín. Ako napovedá aj samotný názov, zameraná je na ponuku tradičných, slovenských, zdravých a poctivých výrobkov. Nakúpiš kedykoľvek Pri vstupe do prevádzky sa nachádza digitálny kiosk, v ktorom sa môžu zákazníci zaregistrovať. Tkáč vysvetľuje, že registrovaní zákazníci dostanú okrem množstva iných služieb a výhod automaticky aj 5 % odmenu. „Z tejto odmeny polovička patrí klientovi a druhá polovička pôjde na spoločný fond rozvoja Devína. Nie je to bežná zľava. Budeme sa snažiť, aby mali všetky výrobky porovnateľné ceny s konkurenciou a o niečo nižšie. Navyše budeme transparentne komunikovať hospodárenie potravín,“ tvrdí. Navrhuje, aby každý rok o fonde rozhodovalo 5 najväčších registrovaných klientov a 5 náhodne vylosovaných registrovaných klientov. Štart registrácie ako aj samotné otvorenie predajne je predbežne naplánované na 2. novembra 2021. V praxi stačí v registračnom termináli pri dverách kliknúť na tlačidlo „Registrovať“ a vyplniť svoje základné údaje v rámci vernostného programu. Vypíšeš tu aj telefónne číslo, ktoré podľa Tkáča slúži ako hlavný spoj medzi tímom predajne a klientom. **„Veľmi dôležité pre to, aby ste sa vedeli dostať do potravín mimo obchodných hodín a aby sme vás vedeli rozpoznať pri platení a získaní histórie vašich nákupov, je zoskenovanie celej tváre**. V tom momente ste registrovaný a pokúsime sa, aby čo najskôr fungovali všetky služby, ktoré sú s tým spojené.“ https://www.startitup.sk/milionar-patrik-tkac-otvara-na-slovensku-prve-potraviny-v-ktorych-nakupis-24-hodin-denne-7-dni-v-tyzdni/ Zvyšok je zamknutý. Zarazilo ma to skenovanie tváre.....akoby mu nestačili iné údaje pri registrácii. Možno tam v nočných hodinách nikto nebude a preto zrejme aby predišli krádežiam to takto riešia. Neviem si to dosť dobre predstaviť, zrejme nová metoda nakupovania bez obsluhy.
712
2
2
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept