Mimo kategórií
Blizi se vypnuti WhatsAppu na nekterych telefonech s verzemi Android 4.1

Miliony uživatelů WhatsAppu potřebují upgradovat svůj telefon s Androidem, jinak bude aplikace na jejich zařízeních zablokována. Již 1. listopadu budou z WhatsAppu odpojeny desítky modelů, které nelze aktualizovat na verzi Android 4.1. Zkontrolujte, zda váš model chytrého telefonu náhodou není na seznamu těch, které brzy ztratí přístup k WhatsAppu.
https://cz.sputniknews.com/20211025/pozor-blizi-se-vypnuti-whatsappu-na-desitkach-modelu-chytrych-telefonu-s-androidem-16282652.html


Miliony uživatelů WhatsAppu potřebují upgradovat svůj telefon s Androidem, jinak bude aplikace na jejich zařízeních zablokována. Již 1. listopadu budou z WhatsAppu odpojeny desítky modelů, které nelze aktualizovat na verzi Android 4.1. Zkontrolujte, zda váš model chytrého telefonu náhodou není na seznamu těch, které brzy ztratí přístup k WhatsAppu. https://cz.sputniknews.com/20211025/pozor-blizi-se-vypnuti-whatsappu-na-desitkach-modelu-chytrych-telefonu-s-androidem-16282652.html

Já doufám, že zde není nikdo tak nepříčetný, že by měl v telefonu nainstalován Whatsapp.


Já doufám, že zde není nikdo tak nepříčetný, že by měl v telefonu nainstalován Whatsapp.

nikdo tak nepříčetný, ž


Nemyslím, že to je o nepríčetnosti, ale skôr o neznalosti, pohodlnosti ale aj nevyhnutnosti. Užívateľom smartfónov, sietí FB či Insta je jedno, ktoré aplikácie používajú, nakoniec, ich aj tak vlastní jedna firma a ich myseľ a pohyb sú už mapované inde a whatsapp k tomu nie je treba. A niekedy to nie je ani možné, keď rodina a známi whatsapp nechcú vymeniť. Je to podobné ako s URL linkami na fóre: časť z nich stále obsahuje sledovacie identifikátory, aj sa to tu už riešilo, ale buzerácia celého osadenstva fóra je viac rušivá, ako prínos.


[quote="pid:39509, uid:372"]nikdo tak nepříčetný, ž[/quote] Nemyslím, že to je o nepríčetnosti, ale skôr o neznalosti, pohodlnosti ale aj nevyhnutnosti. Užívateľom smartfónov, sietí FB či Insta je jedno, ktoré aplikácie používajú, nakoniec, ich aj tak vlastní jedna firma a ich myseľ a pohyb sú už mapované inde a whatsapp k tomu nie je treba. A niekedy to nie je ani možné, keď rodina a známi whatsapp nechcú vymeniť. Je to podobné ako s URL linkami na fóre: časť z nich stále obsahuje sledovacie identifikátory, aj sa to tu už riešilo, ale buzerácia celého osadenstva fóra je viac rušivá, ako prínos.

Já doufám, že zde není nikdo tak nepříčetný, že by měl v telefonu nainstalován Whatsapp.

Proc jsem podle Tebe nepricetny? Mam signal, whatsup, telegram a messengera. Kazdy okruh mych osobnich nebo pracovnich kontaktu pouziva jinou aplikaci na zpravy. Jestli uz ta obava z datoveho spehovani neni zacatek stihomamu?


[quote="pid:39509, uid:372"]Já doufám, že zde není nikdo tak nepříčetný, že by měl v telefonu nainstalován Whatsapp.[/quote] Proc jsem podle Tebe nepricetny? Mam signal, whatsup, telegram a messengera. Kazdy okruh mych osobnich nebo pracovnich kontaktu pouziva jinou aplikaci na zpravy. Jestli uz ta obava z datoveho spehovani neni zacatek stihomamu?

nainstalován


WhatsApp taky využívám na svém telefonu s 5G, které je ve větších městech dostupné.


[quote="pid:39509, uid:372"]nainstalován[/quote] WhatsApp taky využívám na svém telefonu s 5G, které je ve větších městech dostupné.
405
4
5
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept