Zdravie a záhrada
Zákaz vstupu do práce bez testu či očkování? Už se to zvažuje, řekl Hamáček

Končící ministr vnitra a šéf Ústředního krizového štábu Jan Hamáček v pondělí uvedl, že pokud se bude epidemiologická situace dále zhoršovat dojde ke zpřísnění opatření. Jednou z možností pak podle něj je, že by do práce mohli jít jen lidé, kteří se mohou prokázat potvrzením o bezinfekčnosti. Případné testy by si pak museli zaměstnanci hradit sami.
„A pokud by nebyl zaměstnanec potvrzení o bezinfekčnosti schopný předložit, tak by to znamenalo překážky na straně zaměstnance,“ doplnil Hamáček.
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/ministr-vnitra-hamacek-po-jednani-ustredniho-krizoveho-stabu-40375939


Končící ministr vnitra a šéf Ústředního krizového štábu Jan Hamáček v pondělí uvedl, že pokud se bude epidemiologická situace dále zhoršovat dojde ke zpřísnění opatření. Jednou z možností pak podle něj je, že by do práce mohli jít jen lidé, kteří se mohou prokázat potvrzením o bezinfekčnosti. Případné testy by si pak museli zaměstnanci hradit sami. „A pokud by nebyl zaměstnanec potvrzení o bezinfekčnosti schopný předložit, tak by to znamenalo překážky na straně zaměstnance,“ doplnil Hamáček. https://www.novinky.cz/domaci/clanek/ministr-vnitra-hamacek-po-jednani-ustredniho-krizoveho-stabu-40375939

Ten Hamacek se snad zblaznil.Jaky k tomu ma vubec mandat po prohranych volbach.


Ten Hamacek se snad zblaznil.Jaky k tomu ma vubec mandat po prohranych volbach.

Právník Hasenkopf: Za předpokladu, že bude očkování zákonem nařízeno, pak je možné jím podmiňovat cokoli dalšího.
Jestliže je však očkování dobrovolné, pak je jakékoli omezení plynoucí z jeho nepodstoupení - zejména pak omezení přístupu do zaměstnání - v rozporu s první větou čl. 1 a s čl. 3 odst. 1 Listiny základních práv a svobod. V rozporu s nimi by byla i změna zákoníku práce, která by to dovolila.
Za předpokladu, že bude očkování zákonem nařízeno, bude stát odpovídat za očkováním způsobenou škodu.
https://www.facebook.com/pavel.hasenkopf.5/posts/4775695035815783


Právník Hasenkopf: Za předpokladu, že bude očkování zákonem nařízeno, pak je možné jím podmiňovat cokoli dalšího. Jestliže je však očkování dobrovolné, pak je jakékoli omezení plynoucí z jeho nepodstoupení - zejména pak omezení přístupu do zaměstnání - v rozporu s první větou čl. 1 a s čl. 3 odst. 1 Listiny základních práv a svobod. V rozporu s nimi by byla i změna zákoníku práce, která by to dovolila. Za předpokladu, že bude očkování zákonem nařízeno, bude stát odpovídat za očkováním způsobenou škodu. https://www.facebook.com/pavel.hasenkopf.5/posts/4775695035815783

Ten Hamacek se snad zblaznil.Jaky k tomu ma vubec mandat po prohranych volbach.

Pro očkovací lobby je to nejlepší situace. Stará vláda ještě nesložila demisi, zavede to člověk, který už nemá co ztratit a nová vláda, to již nezruší a bude operovat tím, já nic, já muzikant. Stěžujte si u Hamáčka.


[quote="pid:39487, uid:266"]Ten Hamacek se snad zblaznil.Jaky k tomu ma vubec mandat po prohranych volbach.[/quote] Pro očkovací lobby je to nejlepší situace. Stará vláda ještě nesložila demisi, zavede to člověk, který už nemá co ztratit a nová vláda, to již nezruší a bude operovat tím, já nic, já muzikant. Stěžujte si u Hamáčka.

Hamejda je jen poslušný potkan pověřený Aspen institutem plnit svěřenou agendu . Dost toho splnil, tak ještě nějaké to hovno na té své osobní botě unese a pak se odpaří. Ale co je důležité- vždy bude k nalezení a pohnání k zodpovědnosti, protože smrad ho všude prozradí.
AŤ si ho najdou především vlastní, podobně jak Filipa. Stejné úlohy, stejné výsledky.


Hamejda je jen poslušný potkan pověřený Aspen institutem plnit svěřenou agendu . Dost toho splnil, tak ještě nějaké to hovno na té své osobní botě unese a pak se odpaří. Ale co je důležité- vždy bude k nalezení a pohnání k zodpovědnosti, protože smrad ho všude prozradí. AŤ si ho najdou především vlastní, podobně jak Filipa. Stejné úlohy, stejné výsledky.

Hamejda je jen poslušný potkan pověřený Aspen institutem plnit svěřenou agendu .

Hamáček Aspenský je prasopes.
Howg.


[quote="pid:39494, uid:57"]Hamejda je jen poslušný potkan pověřený Aspen institutem plnit svěřenou agendu .[/quote] Hamáček Aspenský je prasopes. Howg.

Za předpokladu, že bude očkování zákonem nařízeno, pak je možné jím podmiňovat cokoli dalšího.

Nařídit to zákonem znamená vzít na sebe zodpovědnost (poslanci, kteří to schválí) = právní důsledky následky svého rozhodnutí (nasadit si smyčku). Tomu se celou dobu úzkostlivě vyhýbají. Vydáváním nesmyslných protizákonných nařízení se zodpovědnost za důsledky přesouvá k aktivním hlupákům, kteří se je snaží aplikovat.
Myslím, že budou pokračovat po prošlápnutém chodníku. Hamajda se asi snaží, čím dále tvrdší rétorikou, vyděsit a přimět k očkování pár dalších z těch, co doposud vzdorují a tím si zasloužit možnost olízat páníčkovi boty (asi hledá své další uplatnění). Asi zaslechl zprávy z Rakouska - obdobné výroky nového kancléře, tak se honem přidává.


[quote="pid:39492, uid:101"]Za předpokladu, že bude očkování zákonem nařízeno, pak je možné jím podmiňovat cokoli dalšího.[/quote] Nařídit to zákonem znamená vzít na sebe zodpovědnost (poslanci, kteří to schválí) = právní důsledky následky svého rozhodnutí (nasadit si smyčku). Tomu se celou dobu úzkostlivě vyhýbají. Vydáváním nesmyslných protizákonných nařízení se zodpovědnost za důsledky přesouvá k aktivním hlupákům, kteří se je snaží aplikovat. Myslím, že budou pokračovat po prošlápnutém chodníku. Hamajda se asi snaží, čím dále tvrdší rétorikou, vyděsit a přimět k očkování pár dalších z těch, co doposud vzdorují a tím si zasloužit možnost olízat páníčkovi boty (asi hledá své další uplatnění). Asi zaslechl zprávy z Rakouska - obdobné výroky nového kancléře, tak se honem přidává.

tvrdší rétorikou, vyděsit a přimět k očkování pár dalších z těch, co doposud vzdorují a tím si zasloužit možnost olízat páníčkovi boty (asi hledá


je cez čiaru, o tom žádná. Ale u nás na sk sa neickuju skôr menej vzdelaní, myslím tým skôr robotníkov a pod. Ja by som si celkom pozrela ako týždeň v Prahe nepustia smetiarov do roboty. Ja by som tých smetiarov napr aj podporila.
Oni musia pritlačiť aby podľahla kritická masa.


[quote="pid:39498, uid:177"]tvrdší rétorikou, vyděsit a přimět k očkování pár dalších z těch, co doposud vzdorují a tím si zasloužit možnost olízat páníčkovi boty (asi hledá[/quote] je cez čiaru, o tom žádná. Ale u nás na sk sa neickuju skôr menej vzdelaní, myslím tým skôr robotníkov a pod. Ja by som si celkom pozrela ako týždeň v Prahe nepustia smetiarov do roboty. Ja by som tých smetiarov napr aj podporila. Oni musia pritlačiť aby podľahla kritická masa.

Ministerstva zvažují úpravu zákonů tak, aby zaměstnanci neočkovaní proti covidu či bez testu nebo jiného dokladu o bezinfekčnosti nemohli na pracoviště.
Rada vlády pro zdravotní rizika to ale podle ministra zdravotnictví Adama Vojtěcha (za ANO) vůbec neřešila a ani Hamáček toto téma nevznesl.


V tuto chvíli jsme to neprojednávali. Nevím, jestli byl pan Hamáček připojen na radě vlády, která byla on-line, ale že by tam toto téma vznesl, to tam nezaznělo,“ řekl v reakci na Hamáčkovo vyjádření ministr zdravotnictví.


Komora proti
Úprava zákonů, podle které by zaměstnanci neočkovaní proti covidu-19 či bez testu nebo jiného dokladu o bezinfekčnosti nemohli na pracoviště, by paralyzovala chod celé země. ČTK to řekl mluvčí Hospodářské komory Miroslav Diro. Tak zásadní krok by stát měl podle něj nejprve důkladně projednat se zaměstnavateli, aby znali parametry tohoto záměru.
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/do-prace-jen-s-testem-nebo-ockovanim-vlada-zvazi-italskou-cestu-178754


Ministerstva zvažují úpravu zákonů tak, aby zaměstnanci neočkovaní proti covidu či bez testu nebo jiného dokladu o bezinfekčnosti nemohli na pracoviště. Rada vlády pro zdravotní rizika to ale podle ministra zdravotnictví Adama Vojtěcha (za ANO) vůbec neřešila a ani Hamáček toto téma nevznesl. „_**V tuto chvíli jsme to neprojednávali. Nevím, jestli byl pan Hamáček připojen na radě vlády, která byla on-line, ale že by tam toto téma vznesl, to tam nezaznělo**,_“ řekl v reakci na Hamáčkovo vyjádření ministr zdravotnictví. **Komora proti** Úprava zákonů, podle které by zaměstnanci neočkovaní proti covidu-19 či bez testu nebo jiného dokladu o bezinfekčnosti nemohli na pracoviště, by paralyzovala chod celé země. ČTK to řekl mluvčí Hospodářské komory Miroslav Diro. Tak zásadní krok by stát měl podle něj nejprve důkladně projednat se zaměstnavateli, aby znali parametry tohoto záměru. https://www.seznamzpravy.cz/clanek/do-prace-jen-s-testem-nebo-ockovanim-vlada-zvazi-italskou-cestu-178754
Upravené 25. 10. 2021 o 14:14

Tak alespoň Hamajdův kolega z Aspenu bude mít radost.


https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Sabotaz-ockovani-Etzler-zboril-uplne-vse-To-je-zle-681318
https://www.aspeninstitutece.org/people-profile/tomas-etzler/


https://twitter.com/tvtomas/status/1452018737503158280

To jsou takový svině.


Tak alespoň Hamajdův kolega z Aspenu bude mít radost. https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Sabotaz-ockovani-Etzler-zboril-uplne-vse-To-je-zle-681318 https://www.aspeninstitutece.org/people-profile/tomas-etzler/ https://twitter.com/tvtomas/status/1452018737503158280 To jsou takový svině.
Upravené 25. 10. 2021 o 14:09

Místopředseda Svobodných Luboš Zálom podal na okresní státní zastupitelství v Berouně oznámení o podezření ze spáchání trestného činu. To míří na ministra vnitra a dosluhujícího předsedu ČSSD Jana Hamáčka, který dnes po zasedání Ústředního krizového štábu zmínil, že nová proticovidová opatření by se mohla týkat neočkovaných občanů.


"Vzhledem k tomu, že z očkování se stala nikoliv věc osobního zdraví, ale věc politická, je odpor vůči očkování u mnoha lidí vyjádřením jejich politického či ideového postoje, nebo věcí svědomí."


"S ohledem na tyto skutečnosti jsem nabyl podezření, že tímto byla splněna skutková podstata $ 402 Trestního zákoníku (Apartheid a diskriminace skupiny lidí). Bránit určité přesně definované skupině lidí pracovat, přičemž tuto skupinu lze definovat na základě morálního či politického přesvědčení, je dle mého názoru naplněním toho, co tento paragraf postihuje a ministr Jan Hamáček se dopustil trestného činu," dodal Zálom a žádá o řádné prošetření.
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Trestny-cin-Ockuj-se-jinak-nepracujes-Na-Hamacka-jde-udani-681382


Místopředseda Svobodných Luboš Zálom podal na okresní státní zastupitelství v Berouně oznámení o podezření ze spáchání trestného činu. To míří na ministra vnitra a dosluhujícího předsedu ČSSD Jana Hamáčka, který dnes po zasedání Ústředního krizového štábu zmínil, že nová proticovidová opatření by se mohla týkat neočkovaných občanů. "Vzhledem k tomu, že z očkování se stala nikoliv věc osobního zdraví, ale věc politická, je odpor vůči očkování u mnoha lidí vyjádřením jejich politického či ideového postoje, nebo věcí svědomí." "S ohledem na tyto skutečnosti jsem nabyl podezření, že tímto byla splněna skutková podstata $ 402 Trestního zákoníku (Apartheid a diskriminace skupiny lidí). Bránit určité přesně definované skupině lidí pracovat, přičemž tuto skupinu lze definovat na základě morálního či politického přesvědčení, je dle mého názoru naplněním toho, co tento paragraf postihuje a ministr Jan Hamáček se dopustil trestného činu," dodal Zálom a žádá o řádné prošetření. https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Trestny-cin-Ockuj-se-jinak-nepracujes-Na-Hamacka-jde-udani-681382

https://boleslavsky.denik.cz/z-regionu/horke-hlavy-pred-domem-ministra-hamacka-zklidnovala-policie-20210418.html
https://www.lidovky.cz/domov/hamackuv-dum-obklopili-demonstranti-prinesli-si-s-sebou-i-rakev.A210220_135118_ln_domov_lihla
Zřejmě mu ta varování nestačila . Patrně má potřebu testovat nesmrtelnost svojí a své rodiny . Protože to co vykdákl na povel někoho jiného , z něj i jeho rodiny dělá logicky cíl č. 1 , pro mnoho nasraných lidí . A že těch nasraných bude v řádu statisíců , o tom netřeba pochybovat .


https://boleslavsky.denik.cz/z-regionu/horke-hlavy-pred-domem-ministra-hamacka-zklidnovala-policie-20210418.html https://www.lidovky.cz/domov/hamackuv-dum-obklopili-demonstranti-prinesli-si-s-sebou-i-rakev.A210220_135118_ln_domov_lihla Zřejmě mu ta varování nestačila . Patrně má potřebu testovat nesmrtelnost svojí a své rodiny . Protože to co vykdákl na povel někoho jiného , z něj i jeho rodiny dělá logicky cíl č. 1 , pro mnoho nasraných lidí . A že těch nasraných bude v řádu statisíců , o tom netřeba pochybovat .

Michal Hašek za ČSSD píše na facebooku:


Ke zprávám médií o dnešním jednání Ústředního krizového štábu ČR jedna podstatná informace ☝️Případné zavedení povinnosti prokázat, že je člověk zdráv v zaměstnání (očkování, test, prodělaná nemoc) NENÍ návrh Jana Hamáčka a ministerstva vnitra, nýbrž úvaha hlavní hygieničky a ministerstva zdravotnictví ☝️☝️☝️, kterou musí projednat ještě s ministerstvem práce a sociálních věcí (směrem k výkladu zákoníku práce). Totéž platí u otázky testování ve školách, kde jde o dohodu ministerstev zdravotnictví a školství. ÚKŠ dnes projednal aktuální informace ze všech dotčených resortů a opakovaně byl ujištěn zástupci již zmíněných ministerstev, že v nynější fázi není třeba dalších kroků ze strany ÚKŠ.
https://www.facebook.com/michal.hasek.7/posts/10221323768024837


Na dotaz, proč je zmiňován Hamáček, Hašek píše: protoze shrnoval prubeh UKS na tiskovce. Ministr Vojtech by se mel omluvit a udelat si poradek na MZDr. Hlavni hygienicka je jeho podrizena...


Michal Hašek za ČSSD píše na facebooku: Ke zprávám médií o dnešním jednání Ústředního krizového štábu ČR jedna podstatná informace ☝️Případné zavedení povinnosti prokázat, že je člověk zdráv v zaměstnání (očkování, test, prodělaná nemoc) NENÍ návrh Jana Hamáčka a ministerstva vnitra, nýbrž úvaha hlavní hygieničky a ministerstva zdravotnictví ☝️☝️☝️, kterou musí projednat ještě s ministerstvem práce a sociálních věcí (směrem k výkladu zákoníku práce). Totéž platí u otázky testování ve školách, kde jde o dohodu ministerstev zdravotnictví a školství. ÚKŠ dnes projednal aktuální informace ze všech dotčených resortů a opakovaně byl ujištěn zástupci již zmíněných ministerstev, že v nynější fázi není třeba dalších kroků ze strany ÚKŠ. https://www.facebook.com/michal.hasek.7/posts/10221323768024837 Na dotaz, proč je zmiňován Hamáček, Hašek píše: protoze shrnoval prubeh UKS na tiskovce. Ministr Vojtech by se mel omluvit a udelat si poradek na MZDr. Hlavni hygienicka je jeho podrizena...

Nebylo to jen od Hamáčka odvedení pozornosti od profláklého puče na prezidenta? Hněv se teď převede na Hamáčka místo na sráče ze senátu... Jen přemýšlím nahlas...


Nebylo to jen od Hamáčka odvedení pozornosti od profláklého puče na prezidenta? Hněv se teď převede na Hamáčka místo na sráče ze senátu... Jen přemýšlím nahlas...

Apikace Tečka, která má usnadnit prokázání bezinfekčnosti, má další problém. Očkovaným lidem, kteří se nakazí covidem, aplikace nákazu nezohlední a pacient je stále „bezinfekční“. Přitom má být v karanténě.


https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/aplikace-bezinfeknost-nakaza-qr-kod-covid19-ockovany.A211025_081154_domaci_vank?zdroj=top


Apikace Tečka, která má usnadnit prokázání bezinfekčnosti, má další problém. Očkovaným lidem, kteří se nakazí covidem, aplikace nákazu nezohlední a pacient je stále „bezinfekční“. Přitom má být v karanténě. https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/aplikace-bezinfeknost-nakaza-qr-kod-covid19-ockovany.A211025_081154_domaci_vank?zdroj=top

Vzdycky kdyz nejakej kreten zacne takhle placat, vzpomenu na Nemce, kterak v cele s Goebbelsem hulakali cosi o totalni valce, zatimco Ruda armada nezadrzitelne otacela kormidlo. Soucasna situace je analogicka. Dochazi jim zdroje a cas a cim jsou slabsi, o to vic rvou. Je vsak treba byt stale na pozoru a pripraven na vse, tyhle svine se nestiti niceho.


Vzdycky kdyz nejakej kreten zacne takhle placat, vzpomenu na Nemce, kterak v cele s Goebbelsem hulakali cosi o totalni valce, zatimco Ruda armada nezadrzitelne otacela kormidlo. Soucasna situace je analogicka. Dochazi jim zdroje a cas a cim jsou slabsi, o to vic rvou. Je vsak treba byt stale na pozoru a pripraven na vse, tyhle svine se nestiti niceho.

Premiér Andrej Babiš po pondělním jednání vlády uvedl, že se tuto středu kvůli návrhu kontrolovat bezinfekčnost na covid u zaměstnanců sejde tripartita. Babiš chce znát stanovisko zaměstnavatelů a odborů.
https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/ustredni-krizovy-stab-jan-hamacek.A211025_092818_domaci_indr


Premiér Andrej Babiš po pondělním jednání vlády uvedl, že se tuto středu kvůli návrhu kontrolovat bezinfekčnost na covid u zaměstnanců sejde tripartita. Babiš chce znát stanovisko zaměstnavatelů a odborů. https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/ustredni-krizovy-stab-jan-hamacek.A211025_092818_domaci_indr

Mírný ústup
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/babis-hamackuv-plan-s-neockovanymi-neni-realny-40376003#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=KeDO4u6se0k-202110251433&dop_id=40376003&source=hp&seq_no=2&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz


Mírný ústup https://www.novinky.cz/domaci/clanek/babis-hamackuv-plan-s-neockovanymi-neni-realny-40376003#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=KeDO4u6se0k-202110251433&dop_id=40376003&source=hp&seq_no=2&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

Seznamu s námi došla trpělivost.


https://www.seznamzpravy.cz/clanek/blog-je-nacase-vytesnit-antivaxery-178655#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&dop_req_id=HkGRTbdyoNv-202110251504&dop_id=178655&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz


Seznamu s námi došla trpělivost. https://www.seznamzpravy.cz/clanek/blog-je-nacase-vytesnit-antivaxery-178655#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&dop_req_id=HkGRTbdyoNv-202110251504&dop_id=178655&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

dnes mi zrovna psala kamaradka z australie/stat NSW, kopiruji sem jeji zpravu:


V praci nam dal podminku, ze pokid nebudeme mit do urciteho terminu 1davku, ze musime skoncit, tak jsem zacala pres agenta hledat domek na rentu, real estate volal kvuli reference bossovi, jako posl.zamestnavateli a on najednou co to jako ma byt, jako to se nedame ocko? Tak on uvidi se co rozhodne board, nakonec rozhodli, ze muzeme i bez ocka, ale nesmime o tom mluvit a vydrzet do 1.12. . . . Tak ja uz nevim co si tom blazinci myslet


/vse je o lidech. firmy bojuji s nedostatkem lidi a pokud by bylo takove narizeni, zbavi se dalsich.
pobavila mne sousedka penzistka, ktere jsem rikala, ze snad musi videt, ze to neni zdravotni problem a ona "a o cem to je? to jako neni nemoc? v ceske televizi rekli...." to jsem radeji uz neposlouchala


dnes mi zrovna psala kamaradka z australie/stat NSW, kopiruji sem jeji zpravu: V praci nam dal podminku, ze pokid nebudeme mit do urciteho terminu 1davku, ze musime skoncit, tak jsem zacala pres agenta hledat domek na rentu, real estate volal kvuli reference bossovi, jako posl.zamestnavateli a on najednou co to jako ma byt, jako to se nedame ocko? Tak on uvidi se co rozhodne board, nakonec rozhodli, ze muzeme i bez ocka, ale nesmime o tom mluvit a vydrzet do 1.12. . . . Tak ja uz nevim co si tom blazinci myslet /vse je o lidech. firmy bojuji s nedostatkem lidi a pokud by bylo takove narizeni, zbavi se dalsich. pobavila mne sousedka penzistka, ktere jsem rikala, ze snad musi videt, ze to neni zdravotni problem a ona "a o cem to je? to jako neni nemoc? v ceske televizi rekli...." to jsem radeji uz neposlouchala

Oni musia pritlačiť aby podľahla kritická masa.


Lavazzo, nepodvolim se jim. radsi at me postavi ke zdi, ale cely zivot to mam tak, ze cim vic me nekdo do neceho nuti, tak to neudelam.
zrovna jsem si rikala, ze zalozim na foru sekci "konec se blizi, nevzdavejme to", a pak jsem videla tento prispevek:-(
prece nas nesmi nezlomit


[quote="pid:39499, uid:273"]Oni musia pritlačiť aby podľahla kritická masa.[/quote] Lavazzo, nepodvolim se jim. radsi at me postavi ke zdi, ale cely zivot to mam tak, ze cim vic me nekdo do neceho nuti, tak to neudelam. zrovna jsem si rikala, ze zalozim na foru sekci "konec se blizi, nevzdavejme to", a pak jsem videla tento prispevek:-( prece nas nesmi nezlomit

Ani já se nepodvolím . A stavět ke zdi se nenechám . Klidně i chcípnu , ale udělám všechno pro to , abych těch sviní vzal sebou co nejvíc .


Ani já se nepodvolím . A stavět ke zdi se nenechám . Klidně i chcípnu , ale udělám všechno pro to , abych těch sviní vzal sebou co nejvíc .

Jak píše Putinovec, dvakrát podtrženo. :-)


Jak píše Putinovec, dvakrát podtrženo. :-)

Ani já se nepodvolím. To zde snad nikdo.
Přidávám i testování. Jsem ochoten se tomu vyhnout za jakoukoli cenu.


Ani já se nepodvolím. To zde snad nikdo. Přidávám i testování. Jsem ochoten se tomu vyhnout za jakoukoli cenu.

To zde snad nikdo.

Tipnul bych si, že i na tomto fóru asi už budou někteří očkovaní, nemyslím teď třeba ty aktivní, ale obecně pravidelné návštěvníky.


[quote="pid:39551, uid:372"]To zde snad nikdo.[/quote] Tipnul bych si, že i na tomto fóru asi už budou někteří očkovaní, nemyslím teď třeba ty aktivní, ale obecně pravidelné návštěvníky.

Tipnul bych si, že i na tomto fóru asi už budou někteří očkovaní, nemyslím teď třeba ty aktivní, ale obecně pravidelné návštěvníky.

Počítám, že jsou a není třeba je odsuzovat.
Ne každý má k dispozici stejný manévrovací prostor a tlaky jsou a jsou různého typu, trvá to dlouho.
Pokud se tedy vůbec ptát, tak by možná otázka měla znít spíše takto: Je zde/čte zde nějaký zapálený svědek kovidův?


[quote="pid:39567, uid:71"]Tipnul bych si, že i na tomto fóru asi už budou někteří očkovaní, nemyslím teď třeba ty aktivní, ale obecně pravidelné návštěvníky.[/quote] Počítám, že jsou a není třeba je odsuzovat. Ne každý má k dispozici stejný manévrovací prostor a tlaky jsou a jsou různého typu, trvá to dlouho. Pokud se tedy vůbec ptát, tak by možná otázka měla znít spíše takto: Je zde/čte zde nějaký zapálený svědek kovidův?
Upravené 25. 10. 2021 o 18:34

Jedno je jisté, dochází jim čas. Společně s Bohem vykopneme Lucifera, tak jako to udělal Bůh kdysi, jenom toho zmrda rohatýho pošleme zpět do pekel a ne na jinou planetu.


Jedno je jisté, dochází jim čas. Společně s Bohem vykopneme Lucifera, tak jako to udělal Bůh kdysi, jenom toho zmrda rohatýho pošleme zpět do pekel a ne na jinou planetu.

Počítám, že jsou a není třeba je odsuzovat.


Já neodsuzuju ty, které někdo brutálním nátlakem donutil. I tak si ale myslím, že stále měli možnost to neudělat.


Odsuzuju ty, kteří si to nechali píchnout za tenisky, mobil, nebo den volna. To je něco naprosto šílenýho.


[quote="pid:39570, uid:240"]Počítám, že jsou a není třeba je odsuzovat.[/quote] Já neodsuzuju ty, které někdo brutálním nátlakem donutil. I tak si ale myslím, že stále měli možnost to neudělat. Odsuzuju ty, kteří si to nechali píchnout za tenisky, mobil, nebo den volna. To je něco naprosto šílenýho.

Jedno je jisté, dochází jim čas. Společně s Bohem vykopneme Lucifera, tak jako to udělal Bůh kdysi, jenom toho zmrda rohatýho pošleme zpět do pekel a ne na jinou planetu.


Výborně! smile


[quote="pid:39572, uid:633"]Jedno je jisté, dochází jim čas. Společně s Bohem vykopneme Lucifera, tak jako to udělal Bůh kdysi, jenom toho zmrda rohatýho pošleme zpět do pekel a ne na jinou planetu.[/quote] Výborně! :D

Nejde o to kdo je , či není . Je to rozhodnutí , které si každý udělal nakonec sám za sebe . Sice z donucení , ale předpokládám , že ne fyzickým . Tady mám jasno a nevidím opíchané jako nepřátele , ale jako oběti a to i své vlastní slabosti , kdy nejsou ochotni bojovat za svá lidská práva .
Jde o to , že dnes už spoustu lidí není ochotno ustupovat a to z toho důvodu , že už nemají kam . Pokud chtějí myši tlačit do kouta , tak se seznámí s jejich chrupem .


Nejde o to kdo je , či není . Je to rozhodnutí , které si každý udělal nakonec sám za sebe . Sice z donucení , ale předpokládám , že ne fyzickým . Tady mám jasno a nevidím opíchané jako nepřátele , ale jako oběti a to i své vlastní slabosti , kdy nejsou ochotni bojovat za svá lidská práva . Jde o to , že dnes už spoustu lidí není ochotno ustupovat a to z toho důvodu , že už nemají kam . Pokud chtějí myši tlačit do kouta , tak se seznámí s jejich chrupem .

Tady mám jasno a nevidím opíchané jako nepřátele



Já také ne ... Mám mnoho přátel, důchodců ... A ti mi na moje námitky řekli: "Stát zavelel, a my jsme poslechli ..." Ty dobré důvěřivé duše nechápou, že stát za "totáče" neznamená to samé, co stát dnes ... Stát za "totáče" měl zájem, aby jeho populace byla zdravá. Dnešní stát na zdraví své populace "s prominutím z "vysoka" sere ..."


> Tady mám jasno a nevidím opíchané jako nepřátele Já také ne ... Mám mnoho přátel, důchodců ... A ti mi na moje námitky řekli: "Stát zavelel, a my jsme poslechli ..." Ty dobré důvěřivé duše nechápou, že stát za "totáče" neznamená to samé, co stát dnes ... Stát za "totáče" měl zájem, aby jeho populace byla zdravá. Dnešní stát na zdraví své populace "s prominutím z "vysoka" sere ..."
Upravené 25. 10. 2021 o 18:49

Počítám, že jsou a není třeba je odsuzovat.

To určitě ne, naopak je potřeba se spojit a těm zločincům společně nakopat prdel. Takže za mě naopak jejich případnou přítomnost tady na fóru určitě vítám.
Ono je potřeba vždycky zohlednit to, jestli dotyčný má rodinu, nemá rodinu, má děti které ještě živí, má úvěry/hypotéky (ano může třeba nemovitost prodat, manželka ale může být proti … hrozí rozpad rodiny).
Já ze sebe třeba nikomu nic nedlužím, ale mám děti, o které jde hlavně. Jsem připravený odejít ze stávající práce (být odejit), do práce nějakou dobu nechodit si pak můžu dovolit, ale i to má své limity.


Ale to jak teď po volbách začali neskutečně tlačit na pilu může mít ten efekt, že se probudí nadkritické množství oveček a dostaví se efekt opičí pracky. Žádný plán nikdy nevyjde podle představ, jestě k tomu když se pospíchá, za nás stačí zatím jenom čekat a vydržet to.


[quote="pid:39570, uid:240"]Počítám, že jsou a není třeba je odsuzovat.[/quote] To určitě ne, naopak je potřeba se spojit a těm zločincům společně nakopat prdel. Takže za mě naopak jejich případnou přítomnost tady na fóru určitě vítám. Ono je potřeba vždycky zohlednit to, jestli dotyčný má rodinu, nemá rodinu, má děti které ještě živí, má úvěry/hypotéky (ano může třeba nemovitost prodat, manželka ale může být proti … hrozí rozpad rodiny). Já ze sebe třeba nikomu nic nedlužím, ale mám děti, o které jde hlavně. Jsem připravený odejít ze stávající práce (být odejit), do práce nějakou dobu nechodit si pak můžu dovolit, ale i to má své limity. Ale to jak teď po volbách začali neskutečně tlačit na pilu může mít ten efekt, že se probudí nadkritické množství oveček a dostaví se efekt opičí pracky. Žádný plán nikdy nevyjde podle představ, jestě k tomu když se pospíchá, za nás stačí zatím jenom čekat a vydržet to.

za nás stačí zatím jenom čekat a vydržet to.
Mám velkou obavu, že tím to neskončí. Připravili se předem. Mám na mysli bankovní identitu, která je spojena s databázemi zdravotních pojišťoven. Může to dojít až do fáze, kdy se nedostanete ani ke svým penězům, bez záznamu o očkování.
Už je tam k dispozici i covid pas.
https://www.airbank.cz/produkty/bankovni-identita/?airbid1=ppc_a_494929234059_12&gclid=EAIaIQobChMI14eHj5jm8wIVEQ4rCh0j1gFPEAAYASAAEgLaBPD_BwE


[quote="pid:39593, uid:71"]za nás stačí zatím jenom čekat a vydržet to.[/quote]Mám velkou obavu, že tím to neskončí. Připravili se předem. Mám na mysli bankovní identitu, která je spojena s databázemi zdravotních pojišťoven. Může to dojít až do fáze, kdy se nedostanete ani ke svým penězům, bez záznamu o očkování. Už je tam k dispozici i covid pas. https://www.airbank.cz/produkty/bankovni-identita/?airbid1=ppc_a_494929234059_12&gclid=EAIaIQobChMI14eHj5jm8wIVEQ4rCh0j1gFPEAAYASAAEgLaBPD_BwE
Upravené 25. 10. 2021 o 20:28

Hlavně nesmíme nikdo propadat strachu, jakmile se nás ten hnusnej démon bude snažit chtít zmocnit, tak ho musíme ihned zadusit, přece Bůh je v každém z nás, tak dejme sobě a Bohu prostor a tu svini rohatou v sobě likvidujme, co to dá.


Jakmile přijdou deprese, nervozita, strach..to je strava pro toho rohatýho zmrda a to mu nesmíme dát, musíme ho nechat vyhladovět a pomyslně mu skákat na tlamě a zabíjet ho.


Hlavně nesmíme nikdo propadat strachu, jakmile se nás ten hnusnej démon bude snažit chtít zmocnit, tak ho musíme ihned zadusit, přece Bůh je v každém z nás, tak dejme sobě a Bohu prostor a tu svini rohatou v sobě likvidujme, co to dá. Jakmile přijdou deprese, nervozita, strach..to je strava pro toho rohatýho zmrda a to mu nesmíme dát, musíme ho nechat vyhladovět a pomyslně mu skákat na tlamě a zabíjet ho.

Jakmile přijdou deprese, nervozita, strach..to je strava pro toho rohatýho zmrda a to mu nesmíme dát, musíme ho nechat vyhladovět a pomyslně mu skákat na tlamě a zabíjet ho.


Vy mi dnes perlíte z duše smile


[quote="pid:39602, uid:633"]Jakmile přijdou deprese, nervozita, strach..to je strava pro toho rohatýho zmrda a to mu nesmíme dát, musíme ho nechat vyhladovět a pomyslně mu skákat na tlamě a zabíjet ho.[/quote] Vy mi dnes perlíte z duše :)

Též doporučuji zachovat klid. Zatím se v zásadě nic neděje. Uvidíme, jestli budou chtít jít cestou Rakouska či Itálie a pak jak se k tomu postaví zaměstnavatelé. U nás v holdingu vedení jasně prohlásilo, že nikoho do vakcín nutit nebude. Je však otázka případné kontroly ze strany státu jako v případě testování. Pak by to bylo zlé.


Též doporučuji zachovat klid. Zatím se v zásadě nic neděje. Uvidíme, jestli budou chtít jít cestou Rakouska či Itálie a pak jak se k tomu postaví zaměstnavatelé. U nás v holdingu vedení jasně prohlásilo, že nikoho do vakcín nutit nebude. Je však otázka případné kontroly ze strany státu jako v případě testování. Pak by to bylo zlé.

Jarek

Mám na mysli bankovní identitu, která je spojena s databázemi zdravotních pojišťoven. Může to dojít až do fáze, kdy se nedostanete ani ke svým penězům, bez záznamu o očkování.
Už je tam k dispozici i covid pas.

Toto minimálně zatím není pravda …


[quote="pid:39594, uid:312"]Mám na mysli bankovní identitu, která je spojena s databázemi zdravotních pojišťoven. Může to dojít až do fáze, kdy se nedostanete ani ke svým penězům, bez záznamu o očkování. Už je tam k dispozici i covid pas.[/quote] Toto minimálně zatím není pravda …

Toto minimálně zatím není pravda …

Co konkrétně není pravda? BI začala fungovat v březnu 2021.
Halo, Finiste, čekám na odpověď, co není na mém postu pravda. Pokud se nevyjádříš, uvádíš svojí poznámkou ostatní v omyl.


[quote="pid:39612, uid:333"]Toto minimálně zatím není pravda …[/quote] Co konkrétně není pravda? BI začala fungovat v březnu 2021. Halo, Finiste, čekám na odpověď, co není na mém postu pravda. Pokud se nevyjádříš, uvádíš svojí poznámkou ostatní v omyl.
Upravené 25. 10. 2021 o 22:09

Co konkrétně není pravda? BI začala fungovat v březnu 2021.


BI prozatím není spojena s registry zdravotních pojišťoven. A pokud možno bez emocí.


[quote="pid:39613, uid:312"]Co konkrétně není pravda? BI začala fungovat v březnu 2021.[/quote] BI prozatím není spojena s registry zdravotních pojišťoven. A pokud možno bez emocí.

BI prozatím není spojena s registry zdravotních pojišťoven. A pokud možno bez emocí.

Je spojen s covid pasem. To stačí na detekci neočkovaných a zablokování účtů. Pojišťovny jsou v běhu.
Pokud rovnou napíšeš, co není pravda, nebude potřeba tě o to žádat.
Dávám ještě odkaz na Evropskou digitální identitu, která je nadstavbou naší BI.
https://ec.europa.eu/info/strategy/priorities-2019-2024/europe-fit-digital-age/european-digital-identity_cs


[quote="pid:39615, uid:333"]BI prozatím není spojena s registry zdravotních pojišťoven. A pokud možno bez emocí.[/quote] Je spojen s covid pasem. To stačí na detekci neočkovaných a zablokování účtů. Pojišťovny jsou v běhu. Pokud rovnou napíšeš, co není pravda, nebude potřeba tě o to žádat. Dávám ještě odkaz na Evropskou digitální identitu, která je nadstavbou naší BI. https://ec.europa.eu/info/strategy/priorities-2019-2024/europe-fit-digital-age/european-digital-identity_cs
Upravené 25. 10. 2021 o 23:00

Též doporučuji zachovat klid. Zatím se v zásadě nic neděje.


zatim se nic nedeje, nicmene vzdy, kdyz neco tak vypustili ti nahore do eteru, bylo jasne, ze to v planu maji a jen testuji, jak zareaguji lidi.
v nedeli mi ve fitku rikala jedna pani, ktera pracuje v pecovatelskem dome, ze ona je piesknuta, ale na treti rozhodne nepujde, ze je k tretimu pieksu u nich nenuti, ze udajne je to na bazi dobrovolnosti. mluvily jsme o tom, zda to dane fitko bude vyzadovat od 1. listopadu opravdu nejaky doklad. pani pecovatelka mi rekla, ze klidne ukaze doklad o pieksu v mobilu. pani si asi neuvedomuje, ze kdyz nejde na treti pieks, ze v prosinci nebo lednu uz nebude mit co ukazovat. jenze i zatim s platnym dokladem, by mohla byt solidarni, coz ovsem vyzaduje jiste charakterni predpoklady. co se tyce onoho fitka, tak hodne lidi si odvyklo behem lockdownu cvicit, udajne tak i trenerkam odpadly zajemkyne. sondovala jsem, jestli budou chtit nejake potvrzeni a vypada to, ze ne... vi, ze by prisli o hodne klientu.
v konecnem dusledku je to opravdu o nas lidech, jak se k tomu postavime. pokud pujdu i nekam na kavu a obsluha bude chtit ten vojtechuv vymysl, odejdu, ale nevratim se tam ani potom, az tato saskarna skonci. kdyby tak uvazovala vetsina spolecnosti, bylo by to dobre.


[quote="pid:39606, uid:471"]Též doporučuji zachovat klid. Zatím se v zásadě nic neděje.[/quote] zatim se nic nedeje, nicmene vzdy, kdyz neco tak vypustili ti nahore do eteru, bylo jasne, ze to v planu maji a jen testuji, jak zareaguji lidi. v nedeli mi ve fitku rikala jedna pani, ktera pracuje v pecovatelskem dome, ze ona je piesknuta, ale na treti rozhodne nepujde, ze je k tretimu pieksu u nich nenuti, ze udajne je to na bazi dobrovolnosti. mluvily jsme o tom, zda to dane fitko bude vyzadovat od 1. listopadu opravdu nejaky doklad. pani pecovatelka mi rekla, ze klidne ukaze doklad o pieksu v mobilu. pani si asi neuvedomuje, ze kdyz nejde na treti pieks, ze v prosinci nebo lednu uz nebude mit co ukazovat. jenze i zatim s platnym dokladem, by mohla byt solidarni, coz ovsem vyzaduje jiste charakterni predpoklady. co se tyce onoho fitka, tak hodne lidi si odvyklo behem lockdownu cvicit, udajne tak i trenerkam odpadly zajemkyne. sondovala jsem, jestli budou chtit nejake potvrzeni a vypada to, ze ne... vi, ze by prisli o hodne klientu. v konecnem dusledku je to opravdu o nas lidech, jak se k tomu postavime. pokud pujdu i nekam na kavu a obsluha bude chtit ten vojtechuv vymysl, odejdu, ale nevratim se tam ani potom, az tato saskarna skonci. kdyby tak uvazovala vetsina spolecnosti, bylo by to dobre.

Je spojen s covid pasem. To stačí na detekci neočkovaných a zablokování účtů. Pojišťovny jsou v běhu.
Pokud rovnou napíšeš, co není pravda, nebude potřeba tě o to žádat.
Dávám ještě odkaz na Evropskou digitální identitu, která je nadstavbou naší BI.


  1. Prozatím BI není v plánech zdravotních pojišťoven. Pojištovny sice mají problém, protože jako většina použivá stále rodné číslo jako identifikátor pojištěnce. Pro sjednocení postoje pojišťoven by byla nutná shoda, která zatím není - delší proces a nutná existence mediátora mezi pojišťovnami ála Zajíček

2.Evropská digitální identita bude projekt na pár let. Je pravda, že jsme vedle tuším Estonska a jedné - dvou severských zemí relativně daleko. Ale to neznamená, že to bude legislativně a reálně v blízké době.


=> Proto tvrzení “Toto minimálně zatím není pravda.”


Obrázků o integraci všeho se vším je mnoho a plány zlých jsou mnohé.
Větší a současné nebezpečí jsou tzv cloudy. To už tu je. Dokonce státní správa se již připravila na přesun provozu svojich služeb do SSA Microsoft Azure. Pořád tam ještě nebudou registry, ale první krok učiněn.


Částečně jsme a více budem zotročení centralizací všech digitálně dostupných služeb do amerických nebo čínský popřípadě americko evropských cloudů. A ano BankID/CzechID pod toho mohou být součástí.
A na závěr, jednotný elektronický identifikátor občana už státní správa používá ….


[quote="pid:39616, uid:312"]Je spojen s covid pasem. To stačí na detekci neočkovaných a zablokování účtů. Pojišťovny jsou v běhu. Pokud rovnou napíšeš, co není pravda, nebude potřeba tě o to žádat. Dávám ještě odkaz na Evropskou digitální identitu, která je nadstavbou naší BI.[/quote] 1. Prozatím BI není v plánech zdravotních pojišťoven. Pojištovny sice mají problém, protože jako většina použivá stále rodné číslo jako identifikátor pojištěnce. Pro sjednocení postoje pojišťoven by byla nutná shoda, která zatím není - delší proces a nutná existence mediátora mezi pojišťovnami ála Zajíček 2.Evropská digitální identita bude projekt na pár let. Je pravda, že jsme vedle tuším Estonska a jedné - dvou severských zemí relativně daleko. Ale to neznamená, že to bude legislativně a reálně v blízké době. => Proto tvrzení “Toto minimálně zatím není pravda.” Obrázků o integraci všeho se vším je mnoho a plány zlých jsou mnohé. Větší a současné nebezpečí jsou tzv cloudy. To už tu je. Dokonce státní správa se již připravila na přesun provozu svojich služeb do SSA Microsoft Azure. Pořád tam ještě nebudou registry, ale první krok učiněn. Částečně jsme a více budem zotročení centralizací všech digitálně dostupných služeb do amerických nebo čínský popřípadě americko evropských cloudů. A ano BankID/CzechID pod toho mohou být součástí. A na závěr, jednotný elektronický identifikátor občana už státní správa používá ….
Upravené 26. 10. 2021 o 17:15

pokud pujdu i nekam na kavu a obsluha bude chtit ten vojtechuv vymysl, odejdu, ale nevratim se tam ani potom, az tato saskarna skonci. kdyby tak uvazovala vetsina spolecnosti, bylo by to dobre.

Přesně tak, pokud to pocítí na své peněžence (životní úrovni), snad většina pochopí, že pokud si budou hrát na bachaře a podporovat covid-fašismus, bude to mít pro ně i osobní důsledky.
Dost provozovatelů služeb si to už uvědomilo a aktivně se brání. Je to v konečném důsledku o přežití jejich podnikatelské/živnostenské aktivity.


[quote="pid:39625, uid:347"]pokud pujdu i nekam na kavu a obsluha bude chtit ten vojtechuv vymysl, odejdu, ale nevratim se tam ani potom, az tato saskarna skonci. kdyby tak uvazovala vetsina spolecnosti, bylo by to dobre.[/quote] Přesně tak, pokud to pocítí na své peněžence (životní úrovni), snad většina pochopí, že pokud si budou hrát na bachaře a podporovat covid-fašismus, bude to mít pro ně i osobní důsledky. Dost provozovatelů služeb si to už uvědomilo a aktivně se brání. Je to v konečném důsledku o přežití jejich podnikatelské/živnostenské aktivity.

zatial ta nikto nemoze nutit aby si bankovu identitu prijal. A dokonca napriek vsetkemu este stale nemusis oficialne ziadny bankovy ucet mat (co je samozrejme pre zamestnancov uz problem, ale teoreticky moze mat cela rodina jeden). A podla mna to ani nie je az tak na digitalne otroctvo ktoreho sa bojim aj ja, ale skor ako otvorenie pristupu k tvojim peniazom pore velke IT firmy, ktore nie su bankou ale si zakladaju fintech spolocnosti a vynucuju si pristup. A oficialne ano, mozu, ale ty musis chciet a musis im to dat. Takze ked som kupovala nieco na Amazone, tak mi nukali 50 usd kredit, ak im umoznim sa napojit na moju kartu a ucty. No, ale ked im na to hodis bobka, tak mozu vies co. Nebudem ich pouzivat, nepouzivam ani mobilbanking. Ano, ked si sadne na mna SIS, maju ma na dlani, ale nastastie, az tak poprepajane tie databazy nie su a pri troche stastia ani nebudu


zatial ta nikto nemoze nutit aby si bankovu identitu prijal. A dokonca napriek vsetkemu este stale nemusis oficialne ziadny bankovy ucet mat (co je samozrejme pre zamestnancov uz problem, ale teoreticky moze mat cela rodina jeden). A podla mna to ani nie je az tak na digitalne otroctvo ktoreho sa bojim aj ja, ale skor ako otvorenie pristupu k tvojim peniazom pore velke IT firmy, ktore nie su bankou ale si zakladaju fintech spolocnosti a vynucuju si pristup. A oficialne ano, mozu, ale ty musis chciet a musis im to dat. Takze ked som kupovala nieco na Amazone, tak mi nukali 50 usd kredit, ak im umoznim sa napojit na moju kartu a ucty. No, ale ked im na to hodis bobka, tak mozu vies co. Nebudem ich pouzivat, nepouzivam ani mobilbanking. Ano, ked si sadne na mna SIS, maju ma na dlani, ale nastastie, az tak poprepajane tie databazy nie su a pri troche stastia ani nebudu
Upravené 26. 10. 2021 o 18:53

Prohlášení odborového svazu Aliance drážního provozu k mediálním výrokům o možné povinnosti předkládat potvrzení o bezinfekčnosti při výkonu práce v souvislosti s onemocněním COVID-19


Odborový svaz Aliance drážního provozu tímto veřejně prohlašuje, že veškerými zákonnými prostředky využije svých práv k ochraně zaměstnanců před náznaky diskriminačního jednání či ohrožení jejich právních jistot daných Listinou základních práv a svobod, Ústavou ČR, Zákoníkem práce, Zákonem o ochraně veřejného zdraví, Antidiskriminačním zákonem, Podnikovou kolektivní smlouvou Správy železnic, státní organizace a další platnou legislativou.


Není myslitelné a morálně přípustné, aby zástupci moci výkonné bez projednání na Radě hospodářské a sociální dohody ČR činili prohlášení takového charakteru do mediálního prostoru, která mohou způsobit závažné a nevratné škody pro hospodářství České republiky, ale také pro jednotlivé podniky a instituce. .....
https://adpcz.org/857-administrator


Prohlášení odborového svazu Aliance drážního provozu k mediálním výrokům o možné povinnosti předkládat potvrzení o bezinfekčnosti při výkonu práce v souvislosti s onemocněním COVID-19 Odborový svaz Aliance drážního provozu tímto veřejně prohlašuje, že veškerými zákonnými prostředky využije svých práv k ochraně zaměstnanců před náznaky diskriminačního jednání či ohrožení jejich právních jistot daných Listinou základních práv a svobod, Ústavou ČR, Zákoníkem práce, Zákonem o ochraně veřejného zdraví, Antidiskriminačním zákonem, Podnikovou kolektivní smlouvou Správy železnic, státní organizace a další platnou legislativou. Není myslitelné a morálně přípustné, aby zástupci moci výkonné bez projednání na Radě hospodářské a sociální dohody ČR činili prohlášení takového charakteru do mediálního prostoru, která mohou způsobit závažné a nevratné škody pro hospodářství České republiky, ale také pro jednotlivé podniky a instituce. ..... https://adpcz.org/857-administrator

zatial ta nikto nemoze nutit aby si bankovu identitu prijal

U nás to neplatí. Pokud nesouhlasíš, je to nesouhlas s podmínkami vedení bankovního účtu a v tom případě ti bude zrušen BÚ. Musíš přejít do jiné banky. No a protože všechny banky přecházejí na BI, nemáš prakticky na výběr.


[quote="pid:39733, uid:187"]zatial ta nikto nemoze nutit aby si bankovu identitu prijal[/quote] U nás to neplatí. Pokud nesouhlasíš, je to nesouhlas s podmínkami vedení bankovního účtu a v tom případě ti bude zrušen BÚ. Musíš přejít do jiné banky. No a protože všechny banky přecházejí na BI, nemáš prakticky na výběr.

https://cz.sputniknews.com/20211026/banky-zacinaji-podlehat-tlaku-green-deal-zrusit-ucet-nedopustit-zruseni-hotovosti-rika-matocha-16298559.html
Toto může souviset s diskutovanou BI. KB bude klientům měřit jejich osobní uhlíkovou stopu z nákupů přes kartu a doporučovat co mají dělat jinak. Toto je praktická aplikace Great Resetu. Začne to jemným doporučováním banky toho co si smí člověk koupit, aby jeho stopa byla co nejnižší. V další fázi bude kontrola přes internetové bankovnictví. Současně bude vyvíjen tlak na zrušení hotovosti, aby lidé neměli úniku. V další fázi už banka bude určovat co se smí či nesmí koupit a platbu nepovolí. Jsem stejného názoru jako Fursov, který tvrdí, že depopulace se nebude dít skrze vakcinaci, ale prostřednictvím zeleného fašismu. Nebudou přímo zakazovat mít děti, ale zablokují účet a napálí například uhlíkovou dan za děti, protože uhlíková stopa. V odkazu je uvedeno, že chtějí cílit na mladou generaci. Má to logiku, protože jestliže je potřeba demograficky podtrhnout populaci, je třeba cílit na lidi, kteří budou mít děti či na populaci ještě ve fertilním věku a ne na důchodce. V lidech se bude postupně vytvářet pocit viny, že mají děti a tím zvyšují svoji uhlíkovou stopu. Nepochybuji, že část mladé populace na to skočí. Tohle je fašismus jako řemen. Přemýšlím o hranici co si lidi ještě nechají líbit. Jestli někdo máte účet u KB, tak od ní odejděte. Ted už mě do toho zapadá i to 11. září 2001 a boj proti terorizmu a v jeho rámci pak omezování plateb v hotovosti.


https://cz.sputniknews.com/20211026/banky-zacinaji-podlehat-tlaku-green-deal-zrusit-ucet-nedopustit-zruseni-hotovosti-rika-matocha-16298559.html Toto může souviset s diskutovanou BI. KB bude klientům měřit jejich osobní uhlíkovou stopu z nákupů přes kartu a doporučovat co mají dělat jinak. Toto je praktická aplikace Great Resetu. Začne to jemným doporučováním banky toho co si smí člověk koupit, aby jeho stopa byla co nejnižší. V další fázi bude kontrola přes internetové bankovnictví. Současně bude vyvíjen tlak na zrušení hotovosti, aby lidé neměli úniku. V další fázi už banka bude určovat co se smí či nesmí koupit a platbu nepovolí. Jsem stejného názoru jako Fursov, který tvrdí, že depopulace se nebude dít skrze vakcinaci, ale prostřednictvím zeleného fašismu. Nebudou přímo zakazovat mít děti, ale zablokují účet a napálí například uhlíkovou dan za děti, protože uhlíková stopa. V odkazu je uvedeno, že chtějí cílit na mladou generaci. Má to logiku, protože jestliže je potřeba demograficky podtrhnout populaci, je třeba cílit na lidi, kteří budou mít děti či na populaci ještě ve fertilním věku a ne na důchodce. V lidech se bude postupně vytvářet pocit viny, že mají děti a tím zvyšují svoji uhlíkovou stopu. Nepochybuji, že část mladé populace na to skočí. Tohle je fašismus jako řemen. Přemýšlím o hranici co si lidi ještě nechají líbit. Jestli někdo máte účet u KB, tak od ní odejděte. Ted už mě do toho zapadá i to 11. září 2001 a boj proti terorizmu a v jeho rámci pak omezování plateb v hotovosti.

Jarek

Poznam ludi, ktori si na ucte nechaju minimum a zvysok vyplaty vyberaju. Samozrejme, takato metoda predpoklada existenciu papierikov, ale zase nezamedzia banktransferu na zahranicny ucet v pripade zamedzenia papierov. Kto si v ramci BI necha naskenovat otlacok prsta, tvar, ci umozni identifikaciu hlasom, to moze urobit len úplný idiot.
(info > Dnešní internetové služby předčily i ty nejtajnější sny každého estébáka.Informace, které dříve stály nasazení celého týmu fízlů a několikaleté sledování a odposlouchávání (a to u jediného člověka) jsou teď dobrovolně poskytovány miliony důvěřivých idiotů a centrálně ukládány na úložištích několika korporací.).


Poznam ludi, ktori si na ucte nechaju minimum a zvysok vyplaty vyberaju. Samozrejme, takato metoda predpoklada existenciu papierikov, ale zase nezamedzia banktransferu na zahranicny ucet v pripade zamedzenia papierov. Kto si v ramci BI necha naskenovat otlacok prsta, tvar, ci umozni identifikaciu hlasom, to moze urobit len úplný idiot. ([info](https://www.zvedavec.org/show_ip.php?id=186696&clanek=3073) > Dnešní internetové služby předčily i ty nejtajnější sny každého estébáka.Informace, které dříve stály nasazení celého týmu fízlů a několikaleté sledování a odposlouchávání (a to u jediného člověka) jsou teď dobrovolně poskytovány miliony důvěřivých idiotů a centrálně ukládány na úložištích několika korporací.).
Upravené 26. 10. 2021 o 22:58

Tripartita odmítla restrikce pro neočkované zaměstnance
Sociální partneři i zástupci vlády odmítli na středečním mimořádném jednání tripartity uložení jakýchkoliv restrikcí pro neočkované zaměstnance. https://www.novinky.cz/domaci/clanek/tripartita-odmitla-restrikce-pro-neockovane-zamestnance-40376244


**Tripartita odmítla restrikce pro neočkované zaměstnance** Sociální partneři i zástupci vlády odmítli na středečním mimořádném jednání tripartity uložení jakýchkoliv restrikcí pro neočkované zaměstnance. https://www.novinky.cz/domaci/clanek/tripartita-odmitla-restrikce-pro-neockovane-zamestnance-40376244

Tož ale byl to takový malý nevinný Overton...


Tož ale byl to takový malý nevinný Overton...

Tož ale byl to takový malý nevinný Overton...


Takové okno pořádně zavřít a zajistit okenici na petlici.


[quote="pid:39919, uid:19"]Tož ale byl to takový malý nevinný Overton...[/quote] Takové okno pořádně zavřít a zajistit okenici na petlici.
Upravené 27. 10. 2021 o 21:30

Jak jsme se tady bavili o BI, tak tady máme pokračování.
https://cnn.iprima.cz/konec-hotovosti-a-penize-jen-na-cas-jak-chteji-banky-sveta-zmenit-financni-system-36103?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=631460&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&dop_req_id=XfuePH6e6w1-202110281152&dop_id=14037286


Jak jsme se tady bavili o BI, tak tady máme pokračování. https://cnn.iprima.cz/konec-hotovosti-a-penize-jen-na-cas-jak-chteji-banky-sveta-zmenit-financni-system-36103?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=631460&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&dop_req_id=XfuePH6e6w1-202110281152&dop_id=14037286

akoze nemozem mat vedeny bankovy ucet bez toho, aby som prijala bankovu identitu?


akoze nemozem mat vedeny bankovy ucet bez toho, aby som prijala bankovu identitu?

akoze nemozem mat vedeny bankovy ucet bez toho, aby som prijala bankovu identitu?

Ano, banka ti pošle nové podmínky fungování bankovního účtu, kde bude napsáno, že bankovní identitu můžeš odmítnout, ale v tom případě nebuš moct využívat jejich bankovních služeb.


[quote="pid:40323, uid:187"]akoze nemozem mat vedeny bankovy ucet bez toho, aby som prijala bankovu identitu?[/quote] Ano, banka ti pošle nové podmínky fungování bankovního účtu, kde bude napsáno, že bankovní identitu můžeš odmítnout, ale v tom případě nebuš moct využívat jejich bankovních služeb.

to uz niekde maju tak nastavene? oficialne?

Já mám KB, a dopis mi přišel asi před půl rokem.


[quote="pid:40423, uid:187"]to uz niekde maju tak nastavene? oficialne?[/quote] Já mám KB, a dopis mi přišel asi před půl rokem.
Upravené 30. 10. 2021 o 19:08

ako dali ti noz na krk, ze bud to prijmes cele alebo ti zrusia vsetky ucty? to fakt??


ako dali ti noz na krk, ze bud to prijmes cele alebo ti zrusia vsetky ucty? to fakt??

ako dali ti noz na krk, ze bud to prijmes cele alebo ti zrusia vsetky ucty? to fakt??
Tak.


[quote="pid:40523, uid:187"]ako dali ti noz na krk, ze bud to prijmes cele alebo ti zrusia vsetky ucty? to fakt??[/quote]Tak.

ako dali ti noz na krk, ze bud to prijmes cele alebo ti zrusia vsetky ucty? to fakt??

Ja mám takto účet u ČSOB. A manželke to tiež spravili.
Len tak mimochodom, žijeme v ČR.


[quote="pid:40523, uid:187"]ako dali ti noz na krk, ze bud to prijmes cele alebo ti zrusia vsetky ucty? to fakt??[/quote] Ja mám takto účet u ČSOB. A manželke to tiež spravili. Len tak mimochodom, žijeme v ČR.
Upravené 7. 11. 2021 o 14:46
4.83k
58
19
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept