Zahraničná politika
Holanďani ukradli Krymské Skythské zlato ...

https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/sbirka-zlato-krym-ukrajina-navraceni-soud-rozhodnuti.A211026_120727_zahranicni_misl


Silně pochybuji, že to zlato zůstane na území Ukrajiny. Tuším, že bude zapůjčeno do USA nebo do Malobrtanistánu a už ho nikdy nikdo neuvidí ...


https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/sbirka-zlato-krym-ukrajina-navraceni-soud-rozhodnuti.A211026_120727_zahranicni_misl Silně pochybuji, že to zlato zůstane na území Ukrajiny. Tuším, že bude zapůjčeno do USA nebo do Malobrtanistánu a už ho nikdy nikdo neuvidí ...

Tuším, že bude zapůjčeno do USA nebo do Malobrtanistánu a už ho nikdy nikdo neuvidí ...


Holanďani ukradli Krymské Skythské zlato ... - Lopkovia sa nezapreli, celými ich dejinami sa vinie zlodejina ako červená niť.


[quote="pid:39669, uid:317"]Tuším, že bude zapůjčeno do USA nebo do Malobrtanistánu a už ho nikdy nikdo neuvidí ...[/quote] Holanďani ukradli Krymské Skythské zlato ... - Lopkovia sa nezapreli, celými ich dejinami sa vinie zlodejina ako červená niť.

a tak ma to vacsiu hodnotu ako historicka pamiatka nez ako roztavena zlata tehlicka. A ked to bude aj v USA, tak sa to neskor moze vynutit ako vratit, ono aj Rusko a Ermitaz su dost silne paky


a tak ma to vacsiu hodnotu ako historicka pamiatka nez ako roztavena zlata tehlicka. A ked to bude aj v USA, tak sa to neskor moze vynutit ako vratit, ono aj Rusko a Ermitaz su dost silne paky
Upravené 26. 10. 2021 o 18:35

Silně pochybuji, že to zlato zůstane na území Ukrajiny. Tuším, že bude zapůjčeno do USA nebo do Malobrtanistánu a už ho nikdy nikdo neuvidí ...


Pokus o tlak na Rusov kvôli zostrelenému lietadlu a plynovej kalamite, to sa "Holanďania" škaredo prerátali...


[quote="pid:39669, uid:317"]Silně pochybuji, že to zlato zůstane na území Ukrajiny. Tuším, že bude zapůjčeno do USA nebo do Malobrtanistánu a už ho nikdy nikdo neuvidí ...[/quote] Pokus o tlak na Rusov kvôli zostrelenému lietadlu a plynovej kalamite, to sa "Holanďania" škaredo prerátali...

Moderátor

Pokus o tlak na Rusov kvôli zostrelenému lietadlu a plynovej kalamite, to sa "Holanďania" škaredo prerátali...

Takoví "Bartuškové" v talárech.


[quote="pid:39808, uid:7"]Pokus o tlak na Rusov kvôli zostrelenému lietadlu a plynovej kalamite, to sa "Holanďania" škaredo prerátali...[/quote] Takoví "Bartuškové" v talárech.

Západ (jeho dnes už dementnící elity) nikdy neskončí se svým principiálním odporem vůči Rusku. Zkuste to vzít z hlediska 1.světonázorové prioroty a potvrdí se vám to Pjakinovo konstatování Neverending story. Je to souboj civilizačních paradigmat (Západu a Severu), z nichž to jedno Lidské má podporu Tvůrce a to druhé ví, že jemu přáno není. Copak to neznáme z pohádek, kde jeden ze sourozenců jen z pocitu ,že mu je přáno "shůry" mńě - svého sourozence zabije? Ale konce jsou vždy dobré.
Ani za našeho života se asi zázračné změny nedočkáme. Dokud jedna strana bude žít a donucovat i druhé žít v paradigmatu civilizačních PYRAMID ,ke změně nedojde. Podstatné je, že se obě pyramidy vlastní vahou a vygenerovanou negativní energií začínají zjevně drolit a rozpadat .Každý z nás je tím malým detonátorem, který opakovaně svým kladívkem mravně podložených ZNALOSTÍ tluče do tej pyramidy právě tam,kde stojí. Každým osobním posunem se to naše osobní kladívko zvětšuje a je na nás, abychom ho dokázali udržet a účinně s ním pracovat.


Západ (jeho dnes už dementnící elity) nikdy neskončí se svým principiálním odporem vůči Rusku. Zkuste to vzít z hlediska 1.světonázorové prioroty a potvrdí se vám to Pjakinovo konstatování Neverending story. Je to souboj civilizačních paradigmat (Západu a Severu), z nichž to jedno Lidské má podporu Tvůrce a to druhé ví, že jemu přáno není. Copak to neznáme z pohádek, kde jeden ze sourozenců jen z pocitu ,že mu je přáno "shůry" mńě - svého sourozence zabije? Ale konce jsou vždy dobré. Ani za našeho života se asi zázračné změny nedočkáme. Dokud jedna strana bude žít a donucovat i druhé žít v paradigmatu civilizačních PYRAMID ,ke změně nedojde. Podstatné je, že se obě pyramidy vlastní vahou a vygenerovanou negativní energií začínají zjevně drolit a rozpadat .Každý z nás je tím malým detonátorem, který opakovaně svým kladívkem mravně podložených ZNALOSTÍ tluče do tej pyramidy právě tam,kde stojí. Každým osobním posunem se to naše osobní kladívko zvětšuje a je na nás, abychom ho dokázali udržet a účinně s ním pracovat.
Upravené 27. 10. 2021 o 07:40

Taková zajímavost: Skýti jsou starověké a středověké slangové pojmenování pro Rusy. Tak jako jsme my ve středověku říkali Italům Vlaši anebo dnes občas nazýváme Němce skopčáky a Rusy Ivany. Podle Ratka Sudeckého tak byzantští historici označovali občas Rusy. Prostě synonymum.
Dále Sibiř je mladý název. Původně se Sibiř nenazývala Sibiř, ale Skýtie. Na Sibiř byla Skýtie přejmenovaná v 18. nebo 19. století němcama. Pojmenovaná je po sibiřském městě - Sibiř.
Na mapě severu Olause Magnusona z roku 1539 je Severní ledový oceán pojmenovaný Skýtský oceán.
Dále na Magně Chartě z roku 1320 je uvedeno, že Skotové přišli na britské ostrovy v minulosti z Velké Skýtie.
https://www.youtube.com/watch?v=Y6un98EX4LI


Taková zajímavost: Skýti jsou starověké a středověké slangové pojmenování pro Rusy. Tak jako jsme my ve středověku říkali Italům Vlaši anebo dnes občas nazýváme Němce skopčáky a Rusy Ivany. Podle Ratka Sudeckého tak byzantští historici označovali občas Rusy. Prostě synonymum. Dále Sibiř je mladý název. Původně se Sibiř nenazývala Sibiř, ale Skýtie. Na Sibiř byla Skýtie přejmenovaná v 18. nebo 19. století němcama. Pojmenovaná je po sibiřském městě - Sibiř. Na mapě severu Olause Magnusona z roku 1539 je Severní ledový oceán pojmenovaný Skýtský oceán. Dále na Magně Chartě z roku 1320 je uvedeno, že Skotové přišli na britské ostrovy v minulosti z Velké Skýtie. https://www.youtube.com/watch?v=Y6un98EX4LI

ja sa nestiham divit dnesnym obcanom, 2 vysoke, manager a obdivuje holandanov pre ich podnikatelskeho ducha, ze tam maju vsetko, ze maju prsty v kazdej podnikatelskej aktivite.
od dob kolonializmu si vytvorili system, u nas (cr) vsade ruzickovy kel z Holandska (nekupujem), ten cesky ci sr uz neexistuje, a ten chrchlavy jazyk - nu, ked v zahranici vidim skupinky mladych dovolenkarov, neraz medzi sebou chrchlu.
zhrnutie: mladez sa od rodicov ucia poznat cely svet, aby mu lepsie porozumeli az s nim budu obchodovat. princip parazitizmu a zlodejstva prevzali od gp a vzoru kralovskych smejdov. na rovnakom principe funguju nemci.
zlato vratia, treba dlhodobo tlacit a preberat mu obchody (ovo,zel,ryza,kvety..), t.j. vybudovat funkcny dopravny system s velkokapacitnym pristavom. (...ale mozem sa mylit)


ja sa nestiham divit dnesnym obcanom, 2 vysoke, manager a obdivuje holandanov pre ich podnikatelskeho ducha, ze tam maju vsetko, ze maju prsty v kazdej podnikatelskej aktivite. od dob kolonializmu si vytvorili system, u nas (cr) vsade ruzickovy kel z Holandska (nekupujem), ten cesky ci sr uz neexistuje, a ten chrchlavy jazyk - nu, ked v zahranici vidim skupinky mladych dovolenkarov, neraz medzi sebou chrchlu. zhrnutie: mladez sa od rodicov ucia poznat cely svet, aby mu lepsie porozumeli az s nim budu obchodovat. princip parazitizmu a zlodejstva prevzali od gp a vzoru kralovskych smejdov. na rovnakom principe funguju nemci. zlato vratia, treba dlhodobo tlacit a preberat mu obchody (ovo,zel,ryza,kvety..), t.j. vybudovat funkcny dopravny system s velkokapacitnym pristavom. (...ale mozem sa mylit)

vsade ruzickovy kel z Holandska


Kupuji květiny zásadně v malých českých květinářstvích.
Zatím vydržely vždy déle než ty holandské, o kterých jsem slyšel.


[quote="pid:39846, uid:197"]vsade ruzickovy kel z Holandska[/quote] Kupuji květiny zásadně v malých českých květinářstvích. Zatím vydržely vždy déle než ty holandské, o kterých jsem slyšel.

Kupuji květiny zásadně v malých českých květinářstvích.

Mám doma jahody (odroda Senga), ktoré rastú v našej záhrade už minimálne 50 rokov. Posledné roky som aj zopár nových sadeníc kúpil z obchodu. Zaujímavé je, že tie kupované nepúšťajú fázy, ktorými sa rozmnožujú, ako to u jahôd býva. Tie staré sengy púšťajú fázy-výhonky. Nové kupované nie. Tak mi napadlo, že takýmto šľachtením sa vytvára závislosť zákazníka na predajcovi (Podobne ako to robí monsanto so semenami, z ktorého vyrastie rastlina so semenami, ale tie sú už neplodné). Tie staré sengy sú menšie ale sladkejšie. Chuťovo veľmi dobré.


[quote="pid:39979, uid:181"]Kupuji květiny zásadně v malých českých květinářstvích.[/quote] Mám doma jahody (odroda Senga), ktoré rastú v našej záhrade už minimálne 50 rokov. Posledné roky som aj zopár nových sadeníc kúpil z obchodu. Zaujímavé je, že tie kupované nepúšťajú fázy, ktorými sa rozmnožujú, ako to u jahôd býva. Tie staré sengy púšťajú fázy-výhonky. Nové kupované nie. Tak mi napadlo, že takýmto šľachtením sa vytvára závislosť zákazníka na predajcovi (Podobne ako to robí monsanto so semenami, z ktorého vyrastie rastlina so semenami, ale tie sú už neplodné). Tie staré sengy sú menšie ale sladkejšie. Chuťovo veľmi dobré.
1.06k
9
9
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept