Politika v ČR
Neočkovaní automaticky bez možnosti legálně vydělávat - přichází fašismus?

Já ani nemám sílu se k tomu vyjadřovat, ale vzhledem k tomu jaký psychopati jsou nyní ve vládě a jací následně převezmou žezlo.. Si říkám pravděpodobně jsme pěkně v...


https://ct24.ceskatelevize.cz/domaci/3391186-valkova-je-pro-povinne-ockovani-ochrana-zdravi-ma-prednost-balas-jen-v-krajni-nouzi


https://www.msn.com/cs-cz/zpravy/other/epidemie-covidu-se-v-%C4%8Desku-stala-epidemi%C3%AD-neo%C4%8Dkovan%C3%BDch-%C5%99ekl-vojt%C4%9Bch/ar-AAPXMz0?ocid=msedgntp


Já ani nemám sílu se k tomu vyjadřovat, ale vzhledem k tomu jaký psychopati jsou nyní ve vládě a jací následně převezmou žezlo.. Si říkám pravděpodobně jsme pěkně v... https://ct24.ceskatelevize.cz/domaci/3391186-valkova-je-pro-povinne-ockovani-ochrana-zdravi-ma-prednost-balas-jen-v-krajni-nouzi https://www.msn.com/cs-cz/zpravy/other/epidemie-covidu-se-v-%C4%8Desku-stala-epidemi%C3%AD-neo%C4%8Dkovan%C3%BDch-%C5%99ekl-vojt%C4%9Bch/ar-AAPXMz0?ocid=msedgntp

Si rikam, odkud se najednou objevil Joshua Bartez a jaka je jeho agenda zde na foru


Si rikam, odkud se najednou objevil Joshua Bartez a jaka je jeho agenda zde na foru

Fašizmus tu už dávno je, čo si spal či čo? Ľudia si nechali natlačiť rúška, potom testy, potom aj očkovanie...v podstate bez akéhokoľvek aktívneho odporu. Prečo by nepokračovali ďalej?


Fašizmus tu už dávno je, čo si spal či čo? Ľudia si nechali natlačiť rúška, potom testy, potom aj očkovanie...v podstate bez akéhokoľvek aktívneho odporu. Prečo by nepokračovali ďalej?

Si rikam, odkud se najednou objevil Joshua Bartez


Neo dával nedávno prehľad návštevnosti fóra a tam bolo vidieť, že okrem aktívnych prispievateľov sú tu desiatky naktívnych čitateľov, takže sa dá očakávať, že nové prezývky budú pribúdať aj v diskusii. Kvalita bude otázna, ale aj od niekoľkoročných členov sa objavia príspevky a vlákna, ktoré mali skončiť v súkromnom chate.
Prax ukáže, kto má akú agendu pri každom.


[quote="pid:39713, uid:678"]Si rikam, odkud se najednou objevil Joshua Bartez[/quote] Neo dával nedávno prehľad návštevnosti fóra a tam bolo vidieť, že okrem aktívnych prispievateľov sú tu desiatky naktívnych čitateľov, takže sa dá očakávať, že nové prezývky budú pribúdať aj v diskusii. Kvalita bude otázna, ale aj od niekoľkoročných členov sa objavia príspevky a vlákna, ktoré mali skončiť v súkromnom chate. Prax ukáže, kto má akú agendu pri každom.

Prečo by nepokračovali ďalej?


Ako povedal niekto z blízkeho okolia: čakáme na niekoho, než to porieši a uhladí za nás, my máme už svoje starosti a nech sa o poriadok postará niekto druhý (niektorí dodajú ešte mantru, len nech to nie je Fico). Dá sa toto nazvať spánkom?


[quote="pid:39714, uid:592"]Prečo by nepokračovali ďalej?[/quote] Ako povedal niekto z blízkeho okolia: čakáme na niekoho, než to porieši a uhladí za nás, my máme už svoje starosti a nech sa o poriadok postará niekto druhý (niektorí dodajú ešte mantru, len nech to nie je Fico). Dá sa toto nazvať spánkom?
Upravené 26. 10. 2021 o 18:56

Jakože nejsem aktivní přispěvatel, nicméně tu na fóru se již pohybuji delší dobu
Agenda je jasná najít další konceptuály, kteří na sobě pracují a hájí Zajmy svých rodin, svého okolí a svého národa a státu.
Což popravdě nevím, co to tu člověk pročítá tak žádná snaha o organizaci např. Toho odporu, žádné koncepty jak hájit své zajmy např. V dědině, kde je člověk jediný konceptuál a jen pár lidí rozumných aspoň v některých oblastech, ale neschopní přijmout myšlenky ksb/dvtř, nebo aspoň něco podnětného.. spíš mi to tu občas přijde jak sci-fi a závod kdo to prebije silenejši teorii nebo zaručenou analýzou situace.
Takže moje agenda je sběr infa a kontaktů, nic víc asi nemohu doufat, krom inspirace ostatních...


Jakože nejsem aktivní přispěvatel, nicméně tu na fóru se již pohybuji delší dobu Agenda je jasná najít další konceptuály, kteří na sobě pracují a hájí Zajmy svých rodin, svého okolí a svého národa a státu. Což popravdě nevím, co to tu člověk pročítá tak žádná snaha o organizaci např. Toho odporu, žádné koncepty jak hájit své zajmy např. V dědině, kde je člověk jediný konceptuál a jen pár lidí rozumných aspoň v některých oblastech, ale neschopní přijmout myšlenky ksb/dvtř, nebo aspoň něco podnětného.. spíš mi to tu občas přijde jak sci-fi a závod kdo to prebije silenejši teorii nebo zaručenou analýzou situace. Takže moje agenda je sběr infa a kontaktů, nic víc asi nemohu doufat, krom inspirace ostatních...
Upravené 26. 10. 2021 o 18:54

co to tu člověk pročítá tak žádná snaha o organizaci

Ono ale nejde o žádnou organizaci, ale o to, bojovat, tam kde stojíš.
Např. já v práci (mám dobré kontakty s vedením) jsem je tak dostal na svojí stranu, že celé vedení se nemíní dát očkovat. Manželka jednatele mě požádala o adresu, kde si objednala pro celou rodinu isoprinosin na každý případ.
Všichni sledují O-O Pjakina. Nikdo mě nenutí k očkování. Svým úsilím jsem se pro ně stal nepostradatelným, vybudoval jsem si důvěru, jsem loajální (pracuji pro ně již 20 let) a pokud by bylo nezbytné, pracoval bych z domova.
Přitom se někteří zaměstnanci nechali očkovat, ale je to jen jejich věc. Zaměstnavatel na tom netrvá. Co se týče respirátorů, nasadím si jej jen v případě, že se někdo pohybuje blíže než 1 m ode mě.
Ten vliv se snažím praktikovat každý den, vždy, když je i ta nejmenší příležitost. Většinou se to snažím zlehčit a jít na to formou absurdity, nebo humoru.
To samé s rodinou. Snažím se je i morálně podržet, když vidím, že to jde s nima po psychické stránce dolů.
Právě dnes jsme řešili, čím se předzásobit a jak postupovat dál.
Ještě bych dodal, že jsme se letos dostali mezi firmy, které kontrolovala Maláčová a spol. tj. Inspektorát práce, Hygiena, kontroly trvaly 8 měsíců. Dopadlo to pro nás velmi dobře. Takže doufám, že se v nejbližší době neukážou.


[quote="pid:39732, uid:671"]co to tu člověk pročítá tak žádná snaha o organizaci[/quote] Ono ale nejde o žádnou organizaci, ale o to, **bojovat, tam kde stojíš.** Např. já v práci (mám dobré kontakty s vedením) jsem je tak dostal na svojí stranu, že celé vedení se nemíní dát očkovat. Manželka jednatele mě požádala o adresu, kde si objednala pro celou rodinu isoprinosin na každý případ. Všichni sledují O-O Pjakina. Nikdo mě nenutí k očkování. Svým úsilím jsem se pro ně stal nepostradatelným, vybudoval jsem si důvěru, jsem loajální (pracuji pro ně již 20 let) a pokud by bylo nezbytné, pracoval bych z domova. Přitom se někteří zaměstnanci nechali očkovat, ale je to jen jejich věc. Zaměstnavatel na tom netrvá. Co se týče respirátorů, nasadím si jej jen v případě, že se někdo pohybuje blíže než 1 m ode mě. Ten vliv se snažím praktikovat každý den, vždy, když je i ta nejmenší příležitost. Většinou se to snažím zlehčit a jít na to formou absurdity, nebo humoru. To samé s rodinou. Snažím se je i morálně podržet, když vidím, že to jde s nima po psychické stránce dolů. Právě dnes jsme řešili, čím se předzásobit a jak postupovat dál. Ještě bych dodal, že jsme se letos dostali mezi firmy, které kontrolovala Maláčová a spol. tj. Inspektorát práce, Hygiena, kontroly trvaly 8 měsíců. Dopadlo to pro nás velmi dobře. Takže doufám, že se v nejbližší době neukážou.
Upravené 26. 10. 2021 o 20:29

Si rikam, odkud se najednou objevil Joshua Bartez a jaka je jeho agenda zde na foru

Kde se vzal tu se vzal...
...víc nenapíšu, bych to neschytal.


Dobrý večer vážení, že je Daniel Landa vlastenec zde asi příliš není potřeba rozebírat. Z jeho projevu a činů lze také usoudit, že i když práce VP SSSR nečetl, tak díky řeči života umí celkem konceptuálně světu porozumět a jednat.


https://hi-in.facebook.com/joshua.barthez


A pořádně si přečtu název tématu:
"Neočkovaní automaticky bez možnosti legálně vydělávat - přichází fašismus?"
(To je název článku? Ne. To je narativ.)


Jak praví klasik: "čím víc konceptuál, tím víc adidas".


[quote="pid:39713, uid:678"]Si rikam, odkud se najednou objevil Joshua Bartez a jaka je jeho agenda zde na foru[/quote] Kde se vzal tu se vzal... ...víc nenapíšu, bych to neschytal. [quote="pid:30896, uid:671"]Dobrý večer vážení, že je Daniel Landa vlastenec zde asi příliš není potřeba rozebírat. Z jeho projevu a činů lze také usoudit, že i když práce VP SSSR nečetl, tak díky řeči života umí celkem konceptuálně světu porozumět a jednat.[/quote] https://hi-in.facebook.com/joshua.barthez A pořádně si přečtu název tématu: "Neočkovaní automaticky bez možnosti legálně vydělávat - přichází fašismus?" (To je název článku? Ne. To je narativ.) Jak praví klasik: "čím víc konceptuál, tím víc adidas".
Upravené 26. 10. 2021 o 21:09

Kde se vzal tu se vzal...
...víc nenapíšu, bych to neschytal.



No pane počtář asi vám je jasné, že se za své názory nestydím a vzhledem k oku velkého bratra se z mého pohledu nemá cenu schovávat za anonymní účty - a to není můj účet smile



"Neočkovaní automaticky bez možnosti legálně vydělávat - přichází fašismus?"
(To je název článku? Ne. To je narativ.)



To není název článku, ale název nového vlákna, pro vás to narativ může být, ale pro mě teda není - otazník tam byl jako podnět k napsání názoru zdejších členů - ten narativ byl donedávna pro celou společnost Tečka a konec, nic takového nepřipadalo do úvahy, stejně tak jako hlásali o covidpassech donedávna.. Takže asi ano možná jsem v naivitě zaspal, že tak daleko to nemůže zajít - např. přátelé v armádě očkovaní nemusí být, i když je k tomu "motivují", takže jsem si říkal, že nejprve by začali s povinností v ozbrojených a dalších složkách, jako takový test..


A s Landou - jak se píše v jiným vlákně konceptuálů je ve společnosti drtivá menšina a nic s tím neuděláme v nejbližších letech - jakože lidé a dav potřebují nějaké to zastřešení a vedení, aby přiložili ruku k dílu.. Nic víc jsem tím nesledoval, než abych zjistil co na to říká zdejší komunita..



Ono ale nejde o žádnou organizaci, ale o to, bojovat, tam kde stojíš.



hezky napsané a dost vám v tom případě fandím jen tak dál smile
O to se také snažím ale s malým úspěchem - okolí vůbec nechápe a škatulkují mě do rudých, nenechají si nic vysvětlit a nic nepřečtou.. A práce mi umožňuje setkat se s velkým množstvím lidí (Obchodník) - co jsem vypozoroval, že konceptuálně je společnost totál neschopná - nejrozumnější názory mají staří lidé (ale už se starají max o svou zahradu) a pak sorta co např. čtou různé konspirace např. o mimozemšťanech, ale zase pak jsou uvízlí v pasti hledání senzace a pročítání pochybných zdrojů a tak nějak přestanou řešit důležité věci a přestanou konat činy.. Pak tak nějak spolupráce schopný v některých směrech jsou věřící, jenže jak bylo psáno v pracech VP hledají ducha svatého v různých tranzových stavech.. Mladý total pirástká LGBT propaganda a zvrhlosti různých směrů..


> Kde se vzal tu se vzal... ...víc nenapíšu, bych to neschytal. No pane počtář asi vám je jasné, že se za své názory nestydím a vzhledem k oku velkého bratra se z mého pohledu nemá cenu schovávat za anonymní účty - a to není můj účet :D > "Neočkovaní automaticky bez možnosti legálně vydělávat - přichází fašismus?" (To je název článku? Ne. To je narativ.) To není název článku, ale název nového vlákna, pro vás to narativ může být, ale pro mě teda není - otazník tam byl jako podnět k napsání názoru zdejších členů - ten narativ byl donedávna pro celou společnost Tečka a konec, nic takového nepřipadalo do úvahy, stejně tak jako hlásali o covidpassech donedávna.. Takže asi ano možná jsem v naivitě zaspal, že tak daleko to nemůže zajít - např. přátelé v armádě očkovaní nemusí být, i když je k tomu "motivují", takže jsem si říkal, že nejprve by začali s povinností v ozbrojených a dalších složkách, jako takový test.. A s Landou - jak se píše v jiným vlákně konceptuálů je ve společnosti drtivá menšina a nic s tím neuděláme v nejbližších letech - jakože lidé a dav potřebují nějaké to zastřešení a vedení, aby přiložili ruku k dílu.. Nic víc jsem tím nesledoval, než abych zjistil co na to říká zdejší komunita.. > Ono ale nejde o žádnou organizaci, ale o to, bojovat, tam kde stojíš. hezky napsané a dost vám v tom případě fandím jen tak dál ;) O to se také snažím ale s malým úspěchem - okolí vůbec nechápe a škatulkují mě do rudých, nenechají si nic vysvětlit a nic nepřečtou.. A práce mi umožňuje setkat se s velkým množstvím lidí (Obchodník) - co jsem vypozoroval, že konceptuálně je společnost totál neschopná - nejrozumnější názory mají staří lidé (ale už se starají max o svou zahradu) a pak sorta co např. čtou různé konspirace např. o mimozemšťanech, ale zase pak jsou uvízlí v pasti hledání senzace a pročítání pochybných zdrojů a tak nějak přestanou řešit důležité věci a přestanou konat činy.. Pak tak nějak spolupráce schopný v některých směrech jsou věřící, jenže jak bylo psáno v pracech VP hledají ducha svatého v různých tranzových stavech.. Mladý total pirástká LGBT propaganda a zvrhlosti různých směrů..
Upravené 26. 10. 2021 o 21:50

okolí vůbec nechápe a škatulkují mě do rudých, nenechají si nic vysvětlit a nic nepřečtou

Já měl podobný problém se svými dětmi. Dcera 38 dvě děti, syn 31.
Ještě donedávna mě měli za konspirátora, dnes rozesílají články o covidu, očkování, energetické krizi, všem svým přátelům. Covid a očkování ji, otevřely oči. Zrovna dnes mi dcera říkala, jak je zoufalá z reakcí kamarádů, načež jsem ji připomněl, že jsem se cítil také tak, když mi nadávala do bláznů.
Ale nevzdává to a snaží se otevírat oči ostatním.
Když tak počítám, tak se mi povedlo přetáhnout na naší stranu, tak kolem 20 lidí. A to byly prosím, dost tvrdé hlavy.


[quote="pid:39777, uid:671"]okolí vůbec nechápe a škatulkují mě do rudých, nenechají si nic vysvětlit a nic nepřečtou[/quote] Já měl podobný problém se svými dětmi. Dcera 38 dvě děti, syn 31. Ještě donedávna mě měli za konspirátora, dnes rozesílají články o covidu, očkování, energetické krizi, všem svým přátelům. Covid a očkování ji, otevřely oči. Zrovna dnes mi dcera říkala, jak je zoufalá z reakcí kamarádů, načež jsem ji připomněl, že jsem se cítil také tak, když mi nadávala do bláznů. Ale nevzdává to a snaží se otevírat oči ostatním. Když tak počítám, tak se mi povedlo přetáhnout na naší stranu, tak kolem 20 lidí. A to byly prosím, dost tvrdé hlavy.

Jak praví klasik: "čím víc konceptuál, tím víc adidas".
smile smile smile
https://www.youtube.com/watch?v=Dt-n31kHW-8


[quote="pid:39768, uid:240"]Jak praví klasik: "čím víc konceptuál, tím víc adidas".[/quote]:D :D :D https://www.youtube.com/watch?v=Dt-n31kHW-8
Upravené 26. 10. 2021 o 22:01

a to není můj účet

Však o vlastnictví účtu nepadlo ni slovo...
A s Landou - jak se píše v jiným vlákně konceptuálů je ve společnosti drtivá menšina a nic s tím neuděláme v nejbližších letech

Ale jinak souhlas, Landa je zde dobře zapsaný, jen víc takových landů.
Tyhle žádosti
Budu rád za názory konceptuálně vzdělanějších

se tady taky už párkrát vyskytly a jsou celkem oblíbené. Kdo by neporadil začátečníkovi, který po dvou třech skromných příspěvcích už pak vždycky píše jako profesionál, mluví o akcích, činech, odporu, organizaci?


Ech: ten izomorfismus “Stejných” je zjevný. I ty počáteční vhozy jsou stejné. Pak se na to zapomene. Počátky mizí, nicky zůstávají.
Tož vítej mezi námi, další...


[quote="pid:39777, uid:671"]a to není můj účet[/quote] Však o vlastnictví účtu nepadlo ni slovo... [quote="pid:39777, uid:671"]A s Landou - jak se píše v jiným vlákně konceptuálů je ve společnosti drtivá menšina a nic s tím neuděláme v nejbližších letech[/quote] Ale jinak souhlas, Landa je zde dobře zapsaný, jen víc takových landů. Tyhle žádosti [quote="pid:30896, uid:671"]Budu rád za názory konceptuálně vzdělanějších[/quote] se tady taky už párkrát vyskytly a jsou celkem oblíbené. Kdo by neporadil začátečníkovi, který po dvou třech skromných příspěvcích už pak vždycky píše jako profesionál, mluví o akcích, činech, odporu, organizaci? Ech: ten izomorfismus “Stejných” je zjevný. I ty počáteční vhozy jsou stejné. Pak se na to zapomene. Počátky mizí, nicky zůstávají. Tož vítej mezi námi, další...
Upravené 27. 10. 2021 o 00:46

Když je řeč o Landovi, připomenu analýzu k jeho Blanickému manifestu.
"Kdož sú boží bojovníci, aneb kdopak nám tu čaruje?"
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=890278388128580&id=100014392806893
nebo zde https://quintus-sertorius.webnode.cz/l/k-blanickemu-manifestu/


Když je řeč o Landovi, připomenu analýzu k jeho Blanickému manifestu. "Kdož sú boží bojovníci, aneb kdopak nám tu čaruje?" https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=890278388128580&id=100014392806893 nebo zde https://quintus-sertorius.webnode.cz/l/k-blanickemu-manifestu/
Upravené 27. 10. 2021 o 01:13

Když je řeč o Landovi

To nebyla ani tak řeč o Landovi, jako tichá vzpomínka na finančního dlužníka mediálního pseudomiliardáře Karla CIA Janečka.
:-)


[quote="pid:39810, uid:101"]Když je řeč o Landovi[/quote] To nebyla ani tak řeč o Landovi, jako tichá vzpomínka na finančního dlužníka mediálního pseudomiliardáře Karla CIA Janečka. :-)
Upravené 27. 10. 2021 o 01:19

.. Si říkám pravděpodobně jsme pěkně v...


K tomu nazev vlakna, jak spravne poznamenal Poctar.


Na Telegramu zazivame takoveto utoky prakticky denne


[quote="pid:39709, uid:671"].. Si říkám pravděpodobně jsme pěkně v...[/quote] K tomu nazev vlakna, jak spravne poznamenal Poctar. Na Telegramu zazivame takoveto utoky prakticky denne
Upravené 27. 10. 2021 o 07:06

Na Telegramu zazivame takoveto utoky prakticky denne

Díky @JabiPun , tohle

Si říkám pravděpodobně jsme pěkně v

jsem přehlédl.
A kde se dá nejlépe zjistit “kde jsme”?
No zde
ct24.ceskatelevize.cz

a zde
www.msn.com

miscrosoft network


[quote="pid:39822, uid:678"]Na Telegramu zazivame takoveto utoky prakticky denne[/quote] Díky @JabiPun , tohle [quote="pid:39709, uid:671"]Si říkám pravděpodobně jsme pěkně v[/quote] jsem přehlédl. A kde se dá nejlépe zjistit “kde jsme”? No zde [quote="pid:39709, uid:671"]ct24.ceskatelevize.cz[/quote] a zde [quote="pid:39709,uid:671"]www.msn.com[/quote] miscrosoft network

jsem přehlédl.
A kde se dá nejlépe zjistit “kde jsme”?
No zde


To si děláte naprosto zbytečné domněnky - všichni tady pracují s věřejně dostupnými zdroji, a odkazoval jsem se na ty servery, jako tradiční mainstream, který se k povinnému očkování nějakým způsobem vyjadřuje. Snad nikoho zde ani nemohlo napadnout, že bych ty servery zde, pro jejich "objektivnost" zde nějak propagoval..


K tomu nazev vlakna, jak spravne poznamenal Poctar.


Na Telegramu zazivame takoveto utoky prakticky denne


Nevím o co vám s tím názvem jde, měl jsem se asi vyjádřit jasněji. třeba "Neočkovaní=bezdomovci, pokud to tedy myslí vážně s povinným očkováním.."


se tady taky už párkrát vyskytly a jsou celkem oblíbené. Kdo by neporadil začátečníkovi, který po dvou třech skromných příspěvcích už pak vždycky píše jako profesionál, mluví o akcích, činech, odporu, organizaci?


Ech: ten izomorfismus “Stejných” je zjevný. I ty počáteční vhozy jsou stejné. Pak se na to zapomene. Počátky mizí, nicky zůstávají.
Tož vítej mezi námi, další...


Děkuji za přivítání, i Dáše, to jsem se vcelku pobavil smile
Tak mluvím, jak mluvím, protože se nebojím a protože, jak jsem vlastně již napsal, tak jakýkoliv odpor nebo organizaci, činy a konceptuální rozvoj společnosti ve svém okolí aktuálně nemůžu očekávat. Až na některé vyjímky.. Ale ty přes všechnu dobrou vůli, k učení konceptuálních technologií, nebo třeba ani k víře nepřivedu.. A vlastně ve snaze někoho najít, kdo by měl zájem dělat třeba analýzy stavu řízení, bezpečnosti, společnosti nebo ekonomie, energetiky apod., jsem se vlastně zavraždil mými příspěvky na FB, ze začátku jen takové drobky na aktuální výroky známých osob, lidé se chytli, že to nezapadá do jejich okruhu chápání, tak jsem přiostřil v domnění, že mé argumenty je aspoň donutí hledat nové zdroje a učit se... Ale ne, naopak nic jsem neřekl o Stalinovi o komunistech, o Rusku, ale přesto jsem zaruřečeně Kremlbot, mám brigádku pro ambasádu a hlavu mám vymydlenou Putinovskou propagandou, ale hlavně že ty komentátoři mají v obýváku zapnutou americkou CNN a jsou totálně nezmanipulovaný a mají střízliví pravdoláskařský názor na svět.. smile


Takže možná jsem měl jako 1. spíše vytvořit vlákno, jak postupovat ve svém okolí při šíření KOB?


[quote="pid:39841, uid:240"]jsem přehlédl. A kde se dá nejlépe zjistit “kde jsme”? No zde[/quote] To si děláte naprosto zbytečné domněnky - všichni tady pracují s věřejně dostupnými zdroji, a odkazoval jsem se na ty servery, jako tradiční mainstream, který se k povinnému očkování nějakým způsobem vyjadřuje. Snad nikoho zde ani nemohlo napadnout, že bych ty servery zde, pro jejich "objektivnost" zde nějak propagoval.. [quote="pid:39822, uid:678"]K tomu nazev vlakna, jak spravne poznamenal Poctar. Na Telegramu zazivame takoveto utoky prakticky denne[/quote] Nevím o co vám s tím názvem jde, měl jsem se asi vyjádřit jasněji. třeba "Neočkovaní=bezdomovci, pokud to tedy myslí vážně s povinným očkováním.." [quote="pid:39806, uid:240"]se tady taky už párkrát vyskytly a jsou celkem oblíbené. Kdo by neporadil začátečníkovi, který po dvou třech skromných příspěvcích už pak vždycky píše jako profesionál, mluví o akcích, činech, odporu, organizaci? Ech: ten izomorfismus “Stejných” je zjevný. I ty počáteční vhozy jsou stejné. Pak se na to zapomene. Počátky mizí, nicky zůstávají. Tož vítej mezi námi, další...[/quote] Děkuji za přivítání, i Dáše, to jsem se vcelku pobavil :D Tak mluvím, jak mluvím, protože se nebojím a protože, jak jsem vlastně již napsal, tak jakýkoliv odpor nebo organizaci, činy a konceptuální rozvoj společnosti ve svém okolí aktuálně nemůžu očekávat. Až na některé vyjímky.. Ale ty přes všechnu dobrou vůli, k učení konceptuálních technologií, nebo třeba ani k víře nepřivedu.. A vlastně ve snaze někoho najít, kdo by měl zájem dělat třeba analýzy stavu řízení, bezpečnosti, společnosti nebo ekonomie, energetiky apod., jsem se vlastně zavraždil mými příspěvky na FB, ze začátku jen takové drobky na aktuální výroky známých osob, lidé se chytli, že to nezapadá do jejich okruhu chápání, tak jsem přiostřil v domnění, že mé argumenty je aspoň donutí hledat nové zdroje a učit se... Ale ne, naopak nic jsem neřekl o Stalinovi o komunistech, o Rusku, ale přesto jsem zaruřečeně Kremlbot, mám brigádku pro ambasádu a hlavu mám vymydlenou Putinovskou propagandou, ale hlavně že ty komentátoři mají v obýváku zapnutou americkou CNN a jsou totálně nezmanipulovaný a mají střízliví pravdoláskařský názor na svět.. :D Takže možná jsem měl jako 1. spíše vytvořit vlákno, jak postupovat ve svém okolí při šíření KOB?

Byl bych rád, tedy přál bych si, aby se tu omezila ze strany jistých diskutujících přehnaná podezíravost a paranoia. Děkuji. Moc dobře si vzpomínám, jak to bylo s uživatelem "Jiří.", jak byl osočován a podezírán a dnes? A dost, budu konkrétní... Počtáři, prosím Tě, nech už toho, je to nemístné...


Byl bych rád, tedy přál bych si, aby se tu omezila ze strany jistých diskutujících přehnaná podezíravost a paranoia. Děkuji. Moc dobře si vzpomínám, jak to bylo s uživatelem "Jiří.", jak byl osočován a podezírán a dnes? A dost, budu konkrétní... Počtáři, prosím Tě, nech už toho, je to nemístné...
Upravené 27. 10. 2021 o 12:32

...aby se tu omezila ze strany jistých diskutujících přehnaná podezíravost a paranoia.
...
A dost, budu konkrétní... Počtáři, prosím Tě, nech už toho, je to nemístné...

Zbývá tedy vysvětlit jediné: proč si některých všímám a jiných né...


[quote="pid:39886, uid:19"]...aby se tu omezila ze strany jistých diskutujících přehnaná podezíravost a paranoia. ... A dost, budu konkrétní... Počtáři, prosím Tě, nech už toho, je to nemístné...[/quote] Zbývá tedy vysvětlit jediné: proč si některých všímám a jiných né...

To netuším, ale cítím, že např. s Jiřím Ti to nevyšlo... A nevidím ani nic závadového na tomto uživateli. I já, protože nejsem v KSB zkušený, můžu občas plácnout nesmysl... Prosím, přestaňme se do někoho obouvat, jestli je agent, závadový živel a já nevím, co ještě. Maximálně bych takového uživatele požádal o vysvětlení, jak to či ono myslel, ať to zkusí vysvětlit... Nálepkování není dobré, je nežádoucí... Tímto toto téma z mé strany končím. Děkuji.


To netuším, ale cítím, že např. s Jiřím Ti to nevyšlo... A nevidím ani nic závadového na tomto uživateli. I já, protože nejsem v KSB zkušený, můžu občas plácnout nesmysl... Prosím, přestaňme se do někoho obouvat, jestli je agent, závadový živel a já nevím, co ještě. Maximálně bych takového uživatele požádal o vysvětlení, jak to či ono myslel, ať to zkusí vysvětlit... Nálepkování není dobré, je nežádoucí... Tímto toto téma z mé strany končím. Děkuji.

Zbývá tedy vysvětlit jediné: proč si některých všímám a jiných né...

To netuším, ...

Opakování stejných šablon.
Náhody neexistují.
Kdo vidí, ten vidí.
Kdo slyší, ten slyší.
...ale cítím, že např. s Jiřím Ti to nevyšlo...

Vyšlo, nevyšlo.
Co bylo dříve? Vejce a nebo slepice?
Ostatně počítám, že nyní mohou, příspěvek od příspěvku, dle potřeby všichni rozlišit.


[quote="pid:39901, uid:240"]Zbývá tedy vysvětlit jediné: proč si některých všímám a jiných né...[/quote] [quote="pid:39918, uid:19"]To netuším, ...[/quote] Opakování stejných šablon. Náhody neexistují. Kdo vidí, ten vidí. Kdo slyší, ten slyší. [quote="pid:39918, uid:19"]...ale cítím, že např. s Jiřím Ti to nevyšlo...[/quote] Vyšlo, nevyšlo. Co bylo dříve? Vejce a nebo slepice? Ostatně počítám, že nyní mohou, příspěvek od příspěvku, dle potřeby všichni rozlišit.

To netuším, ale cítím, že např. s Jiřím Ti to nevyšlo... A nevidím ani nic závadového na tomto uživateli. I já, protože nejsem v KSB zkušený, můžu občas plácnout nesmysl... Prosím, přestaňme se do někoho obouvat, jestli je agent, závadový živel a já nevím, co ještě. Maximálně bych takového uživatele požádal o vysvětlení, jak to či ono myslel, ať to zkusí vysvětlit... Nálepkování není dobré, je nežádoucí... Tímto toto téma z mé strany končím. Děkuji.

děkuji Dejv111 za podporu, z mého hlediska dost nepochopitelné, že se tak lehce sklouzává do osobních rovin. Jak je zmíněno v jiném vlákně je to zde neorganizovaná komunita a zcela jistě již je, nebo bude v hledáčku - již z principu honu na čarodejnice. Nicméně nemyslím si, že by třeba taková BISka měla potřebu si zde zakládat své účty a dělat humbuk. Spíše se budou smát, že nám to vůbec stojí za námahu pročítat a filtrovat info.. Jakmi-le by se začalo nějak organizovat, tak možná, ale stejně si myslím, že ve své nadutosti i třeba takový NKÚ, si to tu bude číst jako pohádky na dobrou noc, než aby v tom viděl nějakou hrozbu.


Takže ti "agenti" a "trollové" zde na foru jsou dle mě jen pseudo hrozba (dle momentální situace) a jde jen a pouze o lidi a jejich psychiku a mindráky - viz. matadoři českého ksb momentálně zabanovaní. Ale nikoho nesoudím ani za kamenné uvítání - jedna věc je online, druhá věc je něco říct do očí a online si z toho fakt vrásky dělat nebudu.. A najednu stranu rozumím tomu, že pro zaběhlé, je to jen další budižkničema, co se možná nějak ukáže, ale mezitím budu muset zhodnotit co, jak a proč píše, jestli má vůbec cenu se jeho infem a názory zabývat..


Jinak trochu se mi ulevilo - zatím to shodili ze stolu.


https://ct24.ceskatelevize.cz/domaci/3391838-zive-tripartita-mimoradne-jednala-o-pandemickych-opatrenich-na-pracovistich


[quote="pid:39918, uid:19"]To netuším, ale cítím, že např. s Jiřím Ti to nevyšlo... A nevidím ani nic závadového na tomto uživateli. I já, protože nejsem v KSB zkušený, můžu občas plácnout nesmysl... Prosím, přestaňme se do někoho obouvat, jestli je agent, závadový živel a já nevím, co ještě. Maximálně bych takového uživatele požádal o vysvětlení, jak to či ono myslel, ať to zkusí vysvětlit... Nálepkování není dobré, je nežádoucí... Tímto toto téma z mé strany končím. Děkuji.[/quote] děkuji Dejv111 za podporu, z mého hlediska dost nepochopitelné, že se tak lehce sklouzává do osobních rovin. Jak je zmíněno v jiném vlákně je to zde neorganizovaná komunita a zcela jistě již je, nebo bude v hledáčku - již z principu honu na čarodejnice. Nicméně nemyslím si, že by třeba taková BISka měla potřebu si zde zakládat své účty a dělat humbuk. Spíše se budou smát, že nám to vůbec stojí za námahu pročítat a filtrovat info.. Jakmi-le by se začalo nějak organizovat, tak možná, ale stejně si myslím, že ve své nadutosti i třeba takový NKÚ, si to tu bude číst jako pohádky na dobrou noc, než aby v tom viděl nějakou hrozbu. Takže ti "agenti" a "trollové" zde na foru jsou dle mě jen pseudo hrozba (dle momentální situace) a jde jen a pouze o lidi a jejich psychiku a mindráky - viz. matadoři českého ksb momentálně zabanovaní. Ale nikoho nesoudím ani za kamenné uvítání - jedna věc je online, druhá věc je něco říct do očí a online si z toho fakt vrásky dělat nebudu.. A najednu stranu rozumím tomu, že pro zaběhlé, je to jen další budižkničema, co se možná nějak ukáže, ale mezitím budu muset zhodnotit co, jak a proč píše, jestli má vůbec cenu se jeho infem a názory zabývat.. Jinak trochu se mi ulevilo - zatím to shodili ze stolu. https://ct24.ceskatelevize.cz/domaci/3391838-zive-tripartita-mimoradne-jednala-o-pandemickych-opatrenich-na-pracovistich

děkuji Dejv111 za podporu, z mého hlediska dost nepochopitelné, že se tak lehce sklouzává do osobních rovin.

Doba je zla a ostat v pokoji je cim dalej tazsie. To sa prejavuje aj tu. Viac by som za tym nehladal.


[quote="pid:39926, uid:671"]děkuji Dejv111 za podporu, z mého hlediska dost nepochopitelné, že se tak lehce sklouzává do osobních rovin.[/quote] Doba je zla a ostat v pokoji je cim dalej tazsie. To sa prejavuje aj tu. Viac by som za tym nehladal.

Moderator

Moc dobře si vzpomínám, jak to bylo s uživatelem "Jiří.",


Já už to nechtěl vytahovat, ale dobrá smile Především díky.


Když jsem se díval na tuto diskusi, zažíval jsem trochu deja vu. Pochopitelně, nevím, kdo je Jushua Bartez, jediné, co mohu říci jistě, že bych si takovou přezdívku, pokud se tak opravdu nejmenuju, nezvolil. Zbytek nechť se ukáže.


Už jsem to psal kdysi v nějaké diskusi. Tak stručně ještě jednou, když jsme to téma vytáhli.


Byl jsem naprostý nováček a navíc v situaci, kdy se mi vše hroutilo a já byl naprosto zoufalý. (Dnes ale vidím, že to bylo řízení shora a to špatné se otočilo v pozitivní). Já tehdy potřeboval slyšet něco právě pozitivního. Logicky jsem se tehdy pídil po názoru zkušených zde na fóru. A přesně to jsem napsal.


Zpočátku jsem se taky přesně toho dočkal, až do jistého okamžiku. Víte, já nejsem splachovací, nicméně většinu hrozícíh konfliktů se snažím vyřídit v klidu, pokud to jde. Ale pokud však padne obvinění z čučkaření, zrady a odobných svinstev, tak vypěním. Nota bene v tehdejším stavu.


Dnes jsem poučenější, z dnešního pohledu tak debilní příspěvek bych už nenapsal. Ale co jsem tím delším úvodem chtěl říct?


Že by se mělo šetřit s úsudkem až na dostatek vstupních dat. Například tehdy mi bylo vyčítáno, že šířím pesimismus o Pjakinovi a odrazuji tím případné nováčky zde na fóru. Což byl docela fór, protože jsem byl právě tím nováčkem.


Co jsem si tehdy odnesl, a možná nějaký nováček také? Že to je fórum, kde se navzájem baví lidé, kteří přečetli všechna díla KSB asi tak desetkát a o nováčky vlastně nestojí. O rozšíření "komunity" (tyvole, to je strašný slovo). Že tady panuje trochu paranoia, trochu přílišné sebeuspokojení a přezíravost.


Já tehdy na nějaký čas odešel, ale ten osobní útok ve mě ještě dlouho vřel. Vrátil jsem se, protože to pro mě bylo důležitější než nějaká osobní animozita.


Ale, o tom žádná - nepochybně se tady vyskytují (alespoň to čtou) různí provokatéři a čučkaři. Ale mám pocit, že dlouho to předstírat nevydrží, nejsou na novinkách. Mě se dnes také příspěvky některých uživatelů nelíbí, ale netroufl bych si je přímo obvinit, na to mi chybí jejich dlouhodobější projev.


Takže, chceme (už neříkám chcete, ale chceme) přitáhnout další lidi? Kteří budou zpočátku možná nepolíbení, možná nešikovní, možná naivní. Mají zde najít podporu a možná i vedení, nebo je zhnusíme hned?


Mimochodem, co by si asi nováčci říkali, pokud by četli poslední vlákno o státní elitě.


Na závěr: přátelé, dnes byl kouzelnej den. Azuro, příjemně. Jel jsem do přírody, chodil lesem, po loukách, potkal jenom pár pasoucích se kravek. Doporučuji všem to samé, je to úžasná mentální hygiena.


[quote="pid:39886, uid:19"]Moc dobře si vzpomínám, jak to bylo s uživatelem "Jiří.",[/quote] Já už to nechtěl vytahovat, ale dobrá :) Především díky. Když jsem se díval na tuto diskusi, zažíval jsem trochu deja vu. Pochopitelně, nevím, kdo je Jushua Bartez, jediné, co mohu říci jistě, že bych si takovou přezdívku, pokud se tak opravdu nejmenuju, nezvolil. Zbytek nechť se ukáže. Už jsem to psal kdysi v nějaké diskusi. Tak stručně ještě jednou, když jsme to téma vytáhli. Byl jsem naprostý nováček a navíc v situaci, kdy se mi vše hroutilo a já byl naprosto zoufalý. (Dnes ale vidím, že to bylo řízení shora a to špatné se otočilo v pozitivní). Já tehdy potřeboval slyšet něco právě pozitivního. Logicky jsem se tehdy pídil po názoru zkušených zde na fóru. A přesně to jsem napsal. Zpočátku jsem se taky přesně toho dočkal, až do jistého okamžiku. Víte, já nejsem splachovací, nicméně většinu hrozícíh konfliktů se snažím vyřídit v klidu, pokud to jde. Ale pokud však padne obvinění z čučkaření, zrady a odobných svinstev, tak vypěním. Nota bene v tehdejším stavu. Dnes jsem poučenější, z dnešního pohledu tak debilní příspěvek bych už nenapsal. Ale co jsem tím delším úvodem chtěl říct? Že by se mělo šetřit s úsudkem až na dostatek vstupních dat. Například tehdy mi bylo vyčítáno, že šířím pesimismus o Pjakinovi a odrazuji tím případné nováčky zde na fóru. Což byl docela fór, protože jsem byl právě tím nováčkem. Co jsem si tehdy odnesl, a možná nějaký nováček také? Že to je fórum, kde se navzájem baví lidé, kteří přečetli všechna díla KSB asi tak desetkát a o nováčky vlastně nestojí. O rozšíření "komunity" (tyvole, to je strašný slovo). Že tady panuje trochu paranoia, trochu přílišné sebeuspokojení a přezíravost. Já tehdy na nějaký čas odešel, ale ten osobní útok ve mě ještě dlouho vřel. Vrátil jsem se, protože to pro mě bylo důležitější než nějaká osobní animozita. Ale, o tom žádná - nepochybně se tady vyskytují (alespoň to čtou) různí provokatéři a čučkaři. Ale mám pocit, že dlouho to předstírat nevydrží, nejsou na novinkách. Mě se dnes také příspěvky některých uživatelů nelíbí, ale netroufl bych si je přímo obvinit, na to mi chybí jejich dlouhodobější projev. Takže, chceme (už neříkám chcete, ale chceme) přitáhnout další lidi? Kteří budou zpočátku možná nepolíbení, možná nešikovní, možná naivní. Mají zde najít podporu a možná i vedení, nebo je zhnusíme hned? Mimochodem, co by si asi nováčci říkali, pokud by četli poslední vlákno o státní elitě. Na závěr: přátelé, dnes byl kouzelnej den. Azuro, příjemně. Jel jsem do přírody, chodil lesem, po loukách, potkal jenom pár pasoucích se kravek. Doporučuji všem to samé, je to úžasná mentální hygiena.

A já si tu tak nezávazně plkám s kolegy JabiPun, dasa, JanaK a voni na mě hnedle vytahují roviny. Nakloněné.
Stejné je stejné. S tím nic nenaděláš. Dokud to nebude jiné, jiné to nebude.
Průzkum bojem.
Skupinová obrana funguje.


A já si tu tak nezávazně plkám s kolegy JabiPun, dasa, JanaK a voni na mě hnedle vytahují roviny. Nakloněné. Stejné je stejné. S tím nic nenaděláš. Dokud to nebude jiné, jiné to nebude. Průzkum bojem. Skupinová obrana funguje.

No teda, no teda.
Já myslel, že to je za námi, ale asi ne. Víc to rozebírat nebudu, abychom se nezacyklili jako v jistém vlákně.


Aby nedošlo k mýlce. Odpíchnul jsem to sice od Jushuhy B., ale šlo spíše o obecné zamyšlení, jak přistupovat k nováčkům - s využitím vlastní zkušenosti.


Opakuji, nevím, kdo je zrovna Joshua Bartez, vím jen, že jeho příspěvky se mi nelíbí. Může to být naivnější začátečník, nebo může mít pravdu místní Sherlock Holmes.


Nejsem hovado a nebudu o něm mluvit ve třetí osobě, zeptám se ho přímo.


Takže Joshuo, vrtá mi hlavou pár věcí. Normálně bych se na to vysral, ale jak jsi asi pochopil, něco podobnýho potkalo i mě a možná i proto jsem na určitej styl trochu háklivější.


Pokud můžeš, poprosil bych odpovědět na pár otázek, důvod pro zvolení Tvého nicku vynechám.


1) Proč nediskutuješ i v jiných vláknech?
2) Proč se domníváš, že Daniel Landa je vlastenec a že to zde není potřeba rozebírat, jak jsi napsal?
3) Proč si toto téma uvedl s douškou, že jsme asi v prdeli?


Ad 2) Pokud sleduješ fórum, tak víš, že zde Daniela Landu za vlastence asi nikdo nepovažuje. Možná jsi to přehlédl a možná jsi nepátral v jeho minulosti a nezajímal se o jeho pozadí. Tak jen několik příkladů.
Vzpomínáš si, jak založil obskurní řád Ordo lumen templi? (!!!!) A kdo byl jeho členem? O ty by sis neopřel ani kolo. A vpomínáš, jak s kouhoutem v ruce řval, že Janeček je král (!!) a že rozbije hubu každýmu, kdo se o něj otře? -
Janeček, to je zajímavá figura. Najednou se vynořil z temnot, "někdo" mu dal prachy, vybavil ho krycí historku o vysokofrekvenčním obchodování a začal působit. S ohromnou mediální podporou.
Pak se "vlastenec" Landa spojil s Ledeckým a nějakým výrobcem testů. Po značně nelibé odezvě od jeho "focus group" se toho zřeknul, otočil a teď zapichuje žlutý špendlíky. Až do doby, kdy najde nový byznys, úkol... Mezi námi, je to strašnej pičus. Ale díky předstíranému vlastenectví dokáže oblbnout hodně lidí.


Ad 3) Pokud sleduješ fórum, tak víš, že vše okolo tý frašky s Covidem se tady řeší poměrně obsáhle. A asi nikdo se necítí býti v prdeli. Ano, situace je vážná a než jí projdeme, bude to spojeno se značným osobním diskomfortem a občas někomu ujedou nervy.
Ale nakonec budou v prdeli oni. Já doufám, že to bude dřív než později, protože lidem začíná už trochu hrabat.


Díky za odpovědi.


No teda, no teda. Já myslel, že to je za námi, ale asi ne. Víc to rozebírat nebudu, abychom se nezacyklili jako v jistém vlákně. Aby nedošlo k mýlce. Odpíchnul jsem to sice od Jushuhy B., ale šlo spíše o obecné zamyšlení, jak přistupovat k nováčkům - s využitím vlastní zkušenosti. Opakuji, nevím, kdo je zrovna Joshua Bartez, vím jen, že jeho příspěvky se mi nelíbí. Může to být naivnější začátečník, nebo může mít pravdu místní Sherlock Holmes. Nejsem hovado a nebudu o něm mluvit ve třetí osobě, zeptám se ho přímo. Takže Joshuo, vrtá mi hlavou pár věcí. Normálně bych se na to vysral, ale jak jsi asi pochopil, něco podobnýho potkalo i mě a možná i proto jsem na určitej styl trochu háklivější. Pokud můžeš, poprosil bych odpovědět na pár otázek, důvod pro zvolení Tvého nicku vynechám. 1) Proč nediskutuješ i v jiných vláknech? 2) Proč se domníváš, že Daniel Landa je vlastenec a že to zde není potřeba rozebírat, jak jsi napsal? 3) Proč si toto téma uvedl s douškou, že jsme asi v prdeli? Ad 2) Pokud sleduješ fórum, tak víš, že zde Daniela Landu za vlastence asi nikdo nepovažuje. Možná jsi to přehlédl a možná jsi nepátral v jeho minulosti a nezajímal se o jeho pozadí. Tak jen několik příkladů. Vzpomínáš si, jak založil obskurní řád Ordo lumen templi? (!!!!) A kdo byl jeho členem? O ty by sis neopřel ani kolo. A vpomínáš, jak s kouhoutem v ruce řval, že Janeček je král (!!) a že rozbije hubu každýmu, kdo se o něj otře? - Janeček, to je zajímavá figura. Najednou se vynořil z temnot, "někdo" mu dal prachy, vybavil ho krycí historku o vysokofrekvenčním obchodování a začal působit. S ohromnou mediální podporou. Pak se "vlastenec" Landa spojil s Ledeckým a nějakým výrobcem testů. Po značně nelibé odezvě od jeho "focus group" se toho zřeknul, otočil a teď zapichuje žlutý špendlíky. Až do doby, kdy najde nový byznys, úkol... Mezi námi, je to strašnej pičus. Ale díky předstíranému vlastenectví dokáže oblbnout hodně lidí. Ad 3) Pokud sleduješ fórum, tak víš, že vše okolo tý frašky s Covidem se tady řeší poměrně obsáhle. A asi nikdo se necítí býti v prdeli. Ano, situace je vážná a než jí projdeme, bude to spojeno se značným osobním diskomfortem a občas někomu ujedou nervy. Ale nakonec budou v prdeli oni. Já doufám, že to bude dřív než později, protože lidem začíná už trochu hrabat. Díky za odpovědi.
Upravené 28. 10. 2021 o 13:27

2) Proč se domníváš, že Daniel Landa je vlastenec a že to zde není potřeba rozebírat, jak jsi napsal?

Já bych zkusil toho Landu rozebrat, protože ho nemám zatím kam zařadit.
Informace co dáváš mám taky a souhlasím, že je využíván ke směrování pronárodně smýšlejících určitým směrem(podle mě má dosah v řádu stovek tisíc).
Čí je to nástroj?
Má vlastní image rebela, rovného chlapa, otce, bojovníka, duchovně pokročilého člověka, který chce spojovat národ - staví na mýtech a naší historii(zde bylo myslím už rozebíráno). Husité, Blaník, psychologie, víra bohu(zmiňuje různé kulty, ale není asi nikde ukotven, Slovan a přitom otevřený dalším vírám).


Jeho tvorba, názory vlastence a rodinné hodnoty jsou blízké hodně lidem(otázka, do jaké míry jsou jeho a do jaké míry jsou směrovány někým kdo chápe víc?)
Má určitou podporu části armády(Afghánistán),
vliv na úrovni vlády mluvit k lidem(plandemie).


Nezatracoval bych někoho, protože poslouchá Landu, teda jestli nechceme skočit na špek rozděl a panuj. Ty hodnoty máme stejný.
Na Landu je hodně vidět, tak se na něj tlačí ti co jsou u vesla, mě by víc zajímalo jakej je člověk.
Co jsem zachytil Žito období už omlouval, další chyby uznává, jak to bude dál nevím, ale ten záběr fanoušků co má je velký, pronárodně cítící.
Můžu se mýlit a je to něčí kůň, mě přijde, že se snaží kličkovat, švejkovat.


[quote="pid:40051, uid:372"]2) Proč se domníváš, že Daniel Landa je vlastenec a že to zde není potřeba rozebírat, jak jsi napsal?[/quote] Já bych zkusil toho Landu rozebrat, protože ho nemám zatím kam zařadit. Informace co dáváš mám taky a souhlasím, že je využíván ke směrování pronárodně smýšlejících určitým směrem(podle mě má dosah v řádu stovek tisíc). Čí je to nástroj? Má vlastní image rebela, rovného chlapa, otce, bojovníka, duchovně pokročilého člověka, který chce spojovat národ - staví na mýtech a naší historii(zde bylo myslím už rozebíráno). Husité, Blaník, psychologie, víra bohu(zmiňuje různé kulty, ale není asi nikde ukotven, Slovan a přitom otevřený dalším vírám). Jeho tvorba, názory vlastence a rodinné hodnoty jsou blízké hodně lidem(otázka, do jaké míry jsou jeho a do jaké míry jsou směrovány někým kdo chápe víc?) Má určitou podporu části armády(Afghánistán), vliv na úrovni vlády mluvit k lidem(plandemie). Nezatracoval bych někoho, protože poslouchá Landu, teda jestli nechceme skočit na špek rozděl a panuj. Ty hodnoty máme stejný. Na Landu je hodně vidět, tak se na něj tlačí ti co jsou u vesla, mě by víc zajímalo jakej je člověk. Co jsem zachytil Žito období už omlouval, další chyby uznává, jak to bude dál nevím, ale ten záběr fanoušků co má je velký, pronárodně cítící. Můžu se mýlit a je to něčí kůň, mě přijde, že se snaží kličkovat, švejkovat.

Nezatracoval bych někoho, protože poslouchá Landu, teda jestli nechceme skočit na špek rozděl a panuj. Ty hodnoty máme stejný.
7


Já nezatracuju nikoho, kdo poslouchá Landu. Je to pořád lepší, než poslouchat, co já vím... Mirai.


Na jednu stranu je sice dobře, že do veřejného prostoru vnáší pojmy jako je vlastenectví, nebo nyní odpor ke covidismu.


Jde o to, kam následně své ovečky zavede. Zatím to vždy bylo do slepé uličky... ale vždy přitom držel v ruce prapor vlastenectví a rebelie. Je pravda, že on, či síly za ním, nejsou primitivní.


Mimochodem, třeba Ukolébavka je opravdu zajímavý song.


https://www.youtube.com/watch?v=uGkrzmuA7DU


[quote="pid:40072, uid:641"]Nezatracoval bych někoho, protože poslouchá Landu, teda jestli nechceme skočit na špek rozděl a panuj. Ty hodnoty máme stejný.[/quote]7 Já nezatracuju nikoho, kdo poslouchá Landu. Je to pořád lepší, než poslouchat, co já vím... Mirai. Na jednu stranu je sice dobře, že do veřejného prostoru vnáší pojmy jako je vlastenectví, nebo nyní odpor ke covidismu. Jde o to, kam následně své ovečky zavede. Zatím to vždy bylo do slepé uličky... ale vždy přitom držel v ruce prapor vlastenectví a rebelie. Je pravda, že on, či síly za ním, nejsou primitivní. Mimochodem, třeba Ukolébavka je opravdu zajímavý song. https://www.youtube.com/watch?v=uGkrzmuA7DU

Můžu se mýlit a je to něčí kůň,

Divné je, že mediálny kamoš Landy je miliardár Karel Janeček. Oni sa tak krásne dopĺňajú smile


[quote="pid:40072, uid:641"]Můžu se mýlit a je to něčí kůň,[/quote] Divné je, že mediálny kamoš Landy je miliardár Karel Janeček. Oni sa tak krásne dopĺňajú :)

Jde o to, kam následně své ovečky zavede. Zatím to vždy bylo do slepé uličky... ale vždy přitom držel v ruce prapor vlastenectví a rebelie. Je pravda, že on, či síly za ním, nejsou primitivní.

Tady bych možná viděl ten smysl. Vzít naštvaný pronárodní dav a nasměrovat ho s pomocí lídra(ochotného ke spolupráci vědomé/nevědomé)do slepé uličky a vybít tak energii nespokojených.
Skákat do zdi můžou vlastenci o sto šest a až se jedno naserou, že se nic neděje, vybijou si zlost na lídrovi, kterej to vlastně myslel dobře. Vlastenectví a všechno okolo bude spojeno s tímto příběhem, odvrženo jako slepá cesta. Úkol splněn.


[quote="pid:40074, uid:372"]Jde o to, kam následně své ovečky zavede. Zatím to vždy bylo do slepé uličky... ale vždy přitom držel v ruce prapor vlastenectví a rebelie. Je pravda, že on, či síly za ním, nejsou primitivní.[/quote] Tady bych možná viděl ten smysl. Vzít naštvaný pronárodní dav a nasměrovat ho s pomocí lídra(ochotného ke spolupráci vědomé/nevědomé)do slepé uličky a vybít tak energii nespokojených. Skákat do zdi můžou vlastenci o sto šest a až se jedno naserou, že se nic neděje, vybijou si zlost na lídrovi, kterej to vlastně myslel dobře. Vlastenectví a všechno okolo bude spojeno s tímto příběhem, odvrženo jako slepá cesta. Úkol splněn.

protože ho nemám zatím kam zařadit

Velmi dlouho jsem to měl také tak. Dodnes ho mám až nezdravě blízko onoho pomyslného rozhraní.
Jak říkával Fox Mulder: “Chci uvěřit.”
Ale nejde mi to.


Na něco už jsem Ti reagoval ve vlákně k Afghánistánu zde

Dani-el Landa jest záhada a tvrdý oříšek.


[quote="pid:40072, uid:641"]protože ho nemám zatím kam zařadit[/quote] Velmi dlouho jsem to měl také tak. Dodnes ho mám až nezdravě blízko onoho pomyslného rozhraní. Jak říkával Fox Mulder: “Chci uvěřit.” Ale nejde mi to. Na něco už jsem Ti reagoval ve vlákně k Afghánistánu zde [quote="pid:34695, uid:240"]Dani-el Landa jest záhada a tvrdý oříšek.[/quote]
Upravené 28. 10. 2021 o 16:25

Na něco už jsem Ti reagoval ve vlákně k Afghánistánu zde

Díky, vkládám:
Dani-el Landa jest záhada a tvrdý oříšek.
Vždycky, když se mi to začíná vyjasňovat, tak mi Landa udělá čáru přes rozpočet.
Přijde mi - řečeno s klasikem - že je takový nějaký “mnohovektorový”. Občas mám pocit, že neví, co dělá.


Ale přece je tady jeden pevný bod. Jeho zkrachovalý “projekt Žito 44”. (hmm, 44 říkáš...)
A z něho plynoucí mnohamilionový dluh u pseudomiliardáře Karla CIA Janečka.
https://www.reflex.cz/clanek/zpravy/96944/kouzelnik-zito-daniela-landy-dluzi-miliony-penize-nedostal-ani-spolecnik-karel-janecek.html
https://www.extra.cz/daniel-landa-promluvil-zitem-se-chtel-vymanit-ze-skatulky-ted-nemuze-sehnat-ani-sal-na-koncerty


Za zmínku stojí i jeho epizoda s “Ordo Lumen Templi”.
https://cs.wikipedia.org/wiki/Daniel_Landa
konec cit. Počtář


Je tedy možné, že patří do nějaké stáje?, vypadá to na DS, ale on si v těch spolcích většinou ublíží než pomůže, to by víc ukazovalo na nevědomé jednání.
Ta 44 souvisela s jeho věkem, ale vím kam míříš, nevylučuji ani tuhle variantu.
Jde mi o to, že tito umělci mají velký dosah na řízení procesů a nevím jestli je tento lídr spíš revoluční nebo evoluční.


[quote="pid:40089, uid:240"]Na něco už jsem Ti reagoval ve vlákně k Afghánistánu zde[/quote] Díky, vkládám: Dani-el Landa jest záhada a tvrdý oříšek. Vždycky, když se mi to začíná vyjasňovat, tak mi Landa udělá čáru přes rozpočet. Přijde mi - řečeno s klasikem - že je takový nějaký “mnohovektorový”. Občas mám pocit, že neví, co dělá. Ale přece je tady jeden pevný bod. Jeho zkrachovalý “projekt Žito 44”. (hmm, 44 říkáš...) A z něho plynoucí mnohamilionový dluh u pseudomiliardáře Karla CIA Janečka. https://www.reflex.cz/clanek/zpravy/96944/kouzelnik-zito-daniela-landy-dluzi-miliony-penize-nedostal-ani-spolecnik-karel-janecek.html https://www.extra.cz/daniel-landa-promluvil-zitem-se-chtel-vymanit-ze-skatulky-ted-nemuze-sehnat-ani-sal-na-koncerty Za zmínku stojí i jeho epizoda s “Ordo Lumen Templi”. https://cs.wikipedia.org/wiki/Daniel_Landa konec cit. Počtář Je tedy možné, že patří do nějaké stáje?, vypadá to na DS, ale on si v těch spolcích většinou ublíží než pomůže, to by víc ukazovalo na nevědomé jednání. Ta 44 souvisela s jeho věkem, ale vím kam míříš, nevylučuji ani tuhle variantu. Jde mi o to, že tito umělci mají velký dosah na řízení procesů a nevím jestli je tento lídr spíš revoluční nebo evoluční.

Konec nespravedlnosti. Miliardář Janeček chce změnit Slavíka i politiku
K miliardovému jmění se matematik Karel Janeček dopracoval v oboru, který je pro běžného člověka těžko uchopitelný. Při svých obchodech na burze vsadil na složité matematické vzorce, díky nimž se loni zařadil mezi 100 nejbohatších Čechů. V rozhovoru popisuje, jaké má plány se svým novým volebním systémem D21 i proč koupil Českého slavíka.


https://www.idnes.cz/xman/styl/matematika-burza-cesky-slavik-podnikani-karel-janecek-miliardar.A211022_141342_domaci_hend?zdroj=otvirak


To je dnešný článok, síce v sekcii "pre mužov", ale tam sa objavuje aj Landa. Tento príbeh sa nám pomaly rozbieha, zvláštne je, že až po volbách.



Polygamie je nesymetrická. Já jsem vždycky byl propagátor svobody, tedy aby oba partneři ve vztahu měli svobodnou volbu. Nic takového, aby někdo někoho ovládal.



Landa spadá pod riadenie tohto psychoša?


**Konec nespravedlnosti. Miliardář Janeček chce změnit Slavíka i politiku** K miliardovému jmění se matematik Karel Janeček dopracoval v oboru, který je pro běžného člověka těžko uchopitelný. Při svých obchodech na burze vsadil na složité matematické vzorce, díky nimž se loni zařadil mezi 100 nejbohatších Čechů. V rozhovoru popisuje, jaké má plány se svým novým volebním systémem D21 i proč koupil Českého slavíka. https://www.idnes.cz/xman/styl/matematika-burza-cesky-slavik-podnikani-karel-janecek-miliardar.A211022_141342_domaci_hend?zdroj=otvirak To je dnešný článok, síce v sekcii "pre mužov", ale tam sa objavuje aj Landa. Tento príbeh sa nám pomaly rozbieha, zvláštne je, že až po volbách. > Polygamie je nesymetrická. Já jsem vždycky byl propagátor svobody, tedy aby oba partneři ve vztahu měli svobodnou volbu. Nic takového, aby někdo někoho ovládal. Landa spadá pod riadenie tohto psychoša?

Landa spadá pod riadenie tohto psychoša?

Landa tady byl dávno před Janečkem, to spojení mu viditelně škodí, ale nevím jestli to ví i on, roztaženo v čase tohle mohlo být smyslem, další rozdělení na národní frontě. Nejsem pro ani proti Landovi, hledám v tom řízení, když zařadím Landu do škatulky "Janeček" neuvidím co se děje s lídrem, který má vliv na velkou část lidí.
Asi by se nasral, kdybys ho srovnával v rodinných hodnotách s Janečkem.


[quote="pid:40355, uid:48"]Landa spadá pod riadenie tohto psychoša?[/quote] Landa tady byl dávno před Janečkem, to spojení mu viditelně škodí, ale nevím jestli to ví i on, roztaženo v čase tohle mohlo být smyslem, další rozdělení na národní frontě. Nejsem pro ani proti Landovi, hledám v tom řízení, když zařadím Landu do škatulky "Janeček" neuvidím co se děje s lídrem, který má vliv na velkou část lidí. Asi by se nasral, kdybys ho srovnával v rodinných hodnotách s Janečkem.
3.1k
33
12
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept