Zdravie a záhrada
Pri zápaloch hrdla, nosa a uší pomáhajú aj nanočastice koloidného striebra

Pri zápaloch hrdla, nosa a uší pomáhajú aj nanočastice koloidného striebra


Vývoj medicíny úzko súvisí s modernými technologickými postupmi, na ktorých sa zakladá aj jej pokrok. Jeden zo súčasných prístupov považuje nanočastice koloidného striebra za efektívny nástroj boja proti zápalom dýchacích ciest, nosa a uší. Liečivé účinky striebra však nie sú žiadnou novinkou, jeho výnimočné vlastnosti už poznáme celé stáročia.


https://komercnespravy.pravda.sk/zdravie/clanok/602949-pri-zapaloch-hrdla-nosa-a-usi-pomahaju-aj-nanocastice-koloidneho-strieba/


Pri zápaloch hrdla, nosa a uší pomáhajú aj nanočastice koloidného striebra Vývoj medicíny úzko súvisí s modernými technologickými postupmi, na ktorých sa zakladá aj jej pokrok. Jeden zo súčasných prístupov považuje nanočastice koloidného striebra za efektívny nástroj boja proti zápalom dýchacích ciest, nosa a uší. Liečivé účinky striebra však nie sú žiadnou novinkou, jeho výnimočné vlastnosti už poznáme celé stáročia. https://komercnespravy.pravda.sk/zdravie/clanok/602949-pri-zapaloch-hrdla-nosa-a-usi-pomahaju-aj-nanocastice-koloidneho-strieba/

Zapaly su sposobovane prekyselovanim. Ma vyznam pokracovat v prekyselovani (nenastudovani si podstaty) a nadalej suplovat nestihajucu detoxikaciu tela zmoreneho nezdravou zivotospravou ?
Tie bakterie a parazity iba konzumuju poskodene a oslabene tkanivo, su cistici alebo konzumenti tazko stravitelnej p/otravy (skroby,zivocisne, tepelne spracovane). Iste, pri premnozeni sposobuju vela skody a manipuluju nasou volou.
Je mozne si utvorit obraz aj z nasledujucej informacie linka ak to niekoho zaujima:



  • Například musel každý z nich držet přísnou dietu, složenou pouze ze syrové stravy, která tělo na celý proces připravila. První speciální stravovací rituál trval tisíc dní a po něm následoval další, stejně dlouhý cyklus. Cílem bylo tělo dehydratovat a, což je ještě důležitější, zbavit všech bakterií a červů, kteří způsobují posmrtný rozklad. Buddhističtí mniši nepovažovali tento proces za sebevraždu, ale viděli ho spíše jako cestu ke konečnému osvícení. Pokud se jim po přípravných fázích podařilo dosáhnout formy Sokushinbutsu, a pokud bylo jejich tělo tisíc dní po jejich smrti nalezeno neporušené, znamenalo to, že jejich duchovní cesta byla naplněna.
  • Příprava tedy začínala přísnou dietou, kdy měli mniši povoleno pouze pít vodu a jíst ovoce, ořechy a semena, která byla sbírána v okolních lesích a v horách. Takové složení ze syrové stravy pomohlo tělu zbavit se tuku a svalů. V další fázi přípravy konzumovali potravu jako například kořeny a kůru z borovic. Popíjeli také čaj z urushi, toxické mízy stromu zvaného škumpa lakodárná.
  • Obzvláště tento jedovatý čaj pomáhal očistit vnitřní orgány od všech parazitů, aby se zabránilo rozkladu tělesných pozůstatků.


Ak mate zaujem a cas, mozete si pozriet (EN) tuto skvelu prednasku: linka


Zapaly su sposobovane prekyselovanim. Ma vyznam pokracovat v prekyselovani (nenastudovani si podstaty) a nadalej suplovat nestihajucu detoxikaciu tela zmoreneho nezdravou zivotospravou ? Tie bakterie a parazity iba konzumuju poskodene a oslabene tkanivo, su cistici alebo konzumenti tazko stravitelnej p/otravy (skroby,zivocisne, tepelne spracovane). Iste, pri premnozeni sposobuju vela skody a manipuluju nasou volou. Je mozne si utvorit obraz aj z nasledujucej informacie [linka](https://www.suenee.cz/bizarni-praxe-sebe-mumifikace-buddhistickych-mnichu/) ak to niekoho zaujima: >- Například musel každý z nich držet přísnou dietu, složenou pouze ze syrové stravy, která tělo na celý proces připravila. První speciální stravovací rituál trval tisíc dní a po něm následoval další, stejně dlouhý cyklus. Cílem bylo tělo dehydratovat a, což je ještě důležitější, zbavit všech bakterií a červů, kteří způsobují posmrtný rozklad. Buddhističtí mniši nepovažovali tento proces za sebevraždu, ale viděli ho spíše jako cestu ke konečnému osvícení. Pokud se jim po přípravných fázích podařilo dosáhnout formy Sokushinbutsu, a pokud bylo jejich tělo tisíc dní po jejich smrti nalezeno neporušené, znamenalo to, že jejich duchovní cesta byla naplněna. - Příprava tedy začínala přísnou dietou, kdy měli mniši povoleno pouze pít vodu a jíst ovoce, ořechy a semena, která byla sbírána v okolních lesích a v horách. Takové složení ze syrové stravy pomohlo tělu zbavit se tuku a svalů. V další fázi přípravy konzumovali potravu jako například kořeny a kůru z borovic. Popíjeli také čaj z urushi, toxické mízy stromu zvaného škumpa lakodárná. - Obzvláště tento jedovatý čaj pomáhal očistit vnitřní orgány od všech parazitů, aby se zabránilo rozkladu tělesných pozůstatků. Ak mate zaujem a cas, mozete si pozriet (EN) tuto skvelu prednasku: [linka](https://uloz.to/file/aLjHh4wG/ynutrition-avi)
Upravené 28. 10. 2021 o 21:29

Ma vyznam pokracovat v prekyselovani (nenastudovani si podstaty) a nadalej suplovat nestihajucu detoxikaciu tela zmoreneho nezdravou zivotospravou ?


ano ma to vyznam, kedze prekyslenie sposobuje aj negativne myslenie a destruktivne vplyvy - EM ziarenie, neprirodzeny habitat(mesto), chemicke latky atd... treba sa cistit aspon na tych frontoch, na ktore mame dosah. Asketizmus je odklonenie cloveka na slepu kolaj, treba si najst mieru - kazdy ju ma inde.


[quote="pid:39921, uid:197"]Ma vyznam pokracovat v prekyselovani (nenastudovani si podstaty) a nadalej suplovat nestihajucu detoxikaciu tela zmoreneho nezdravou zivotospravou ?[/quote] ano ma to vyznam, kedze prekyslenie sposobuje aj negativne myslenie a destruktivne vplyvy - EM ziarenie, neprirodzeny habitat(mesto), chemicke latky atd... treba sa cistit aspon na tych frontoch, na ktore mame dosah. Asketizmus je odklonenie cloveka na slepu kolaj, treba si najst mieru - kazdy ju ma inde.

kedze prekyslenie sposobuje aj negativne myslenie
Toto ma zaujalo, mozes o tom napisat viac?


[quote="pid:39952, uid:252"]kedze prekyslenie sposobuje aj negativne myslenie[/quote] Toto ma zaujalo, mozes o tom napisat viac?

prekyslenie sposobuje aj negativne myslenie

Tady nerozumím.
Překyselení je příčinou negativního myšlení, nebo negativní myšlení způsobuje překyselení nebo obojí?


[quote="pid:39952, uid:252"]prekyslenie sposobuje aj negativne myslenie[/quote] Tady nerozumím. Překyselení je příčinou negativního myšlení, nebo negativní myšlení způsobuje překyselení nebo obojí?

mozes o tom napisat viac?


asi nepoviem nic viac, co by si nevedel. ako v hmotnom aspekte na cloveka zle posobia rozne zvyky, ktore berie za prirodzene(pitie po jedle, jedenie v noci, atd...), tak v informacnej rovine je to hresenie, nenavist a dalsie "nizke" emocie ktore sa zakorenili v spolocnosti. zapadna veda to nazvala psychosomatikou - z historie ale aj z vlastneho okolia urcite pozname pripady, kedy clovek zil v hmotnom aspekte nezdravo ale dozil sa v zdravi vysokeho veku, lebo bol vnutorne vyrovnany. Neumyvakin hovori o tom, ze lgbti sub"kultura" celi roznych chorobam az ku zlyhaniu imunity(AIDS) lebo porusuju vsetky mravne normy nastavne HNR, on tvrdi ze virus HIV nejestvuje a imunita im zlyha kvoli informacnemu spustnutiu nasledkom coho sa v tele premnozia rozne patogeny a viry. Komplexne sebaovladanie najdeme u jedneho z milionov a preto sa takmer kazdy dopusti nejakej odchylky - ci uz v mysleni alebo zivotosprave, ktora telo neharmonizuje ale nici takze treba pracovat na vsetkych frontoch - materialne aj informacne. Ludia sa vacsinou cuduju ze keby to tak bolo, ako to ze sa rozny spekulanti a kriminalnici(aj globalni)dozivaju vysokeho veku? podla mna ich Vesmir neznici kvoli tomu, ze sluzia ako vychovavatelia pre ostatnych - v Korane sa pise, ze nie otrokar nesie hlavny podiel viny ale otrok, ktory o slobodu nebojuje. pokial ludia nastavia obraz spolocnosti inak, tak aj spekulanti a kriminalnici sa stanu v objektivnej realite zbytocni a budu eliminovani bud v zarodku alebo neskor. presne podla socio-kulturnych a noosfernych zakonitosti. http://leva-net.webnode.cz/galerie/photogallerycbm_731945/60/#objektivne-zakonitosti-jpg1


pripojim este prispevok E-Majercaka z HS


1.-2. septembra som sa zúčastnil Konceptuálneho fóra v Petrohrade (Петербургский концептуальный форум) za účasti p. Velička, p. Jefimova, p. Šašichina (zrejme bude namiesto p. Zaznobina do trojky, ale to nepovedali) a tele konferenčne aj p. Pjakina. Okrem es tam boli všetci králi, nižníci až po sedmičky čo niečo v KSB. Je toho veľa čo by sa dalo popísať, skúsim postupne ako mi čas dovolí.
Takže jedna z vecí čo sme diskutovali v prvý deň s p. Šašichinom bola ohľadom stravy. Rozprávali sme sa, že u nás na Slovensku nejaká skupina sa vydeľuje od iných, pretože tvrdí, že kto nevie ovládať sám seba a pracovať na svojom zdraví ako môže riadiť iných, ako môže postupovať v KSB
Budem parafrázovať, pretože to nemám presne zachytené z toho čo mi o tom p. Šašichin povedal, len som si to písal, ale jeho názor bol asi takýto ...
Človek zmenou stravy prejdením na bezmäsitú stravu, prípadne inú zdravú stravu, ktorú radí p. Jefimov sa mu zmení žalúdok. Oni nemajú zistené po biologickej linke aké to má priame dopady na človeka, či je to zdravé alebo nie. Rozpráva to iba p. Jefimov a už sa veľa krát hádali na tom, aby toto ľuďom nevykladal, pretože o tom nevie dosť. Myslí si, že ľudia nie sú pokusné králiky a ľudia to nesmú brať za základ, lebo niektorým to namiesto pomoci môže uškodiť. Okrem iného ľudia sa pri zmene v rámci KBS menia a podľa priority (1-6) na ktorej zmene u seba pracujú. Takže, ak sa menia na vyššej priorite (1-4), tak táto zmena môže mať vplyv na ich zdravie – priorita 5 a táto zmena sa deje v súlade s tým ako sa má človek vyvíjať.
Zrejme ich tá naša debata vyprovokovala natoľko, že na druhý deň keď hovorili verejne o zdraví, pre p. Jefimova veľmi podstatná oblasť, tak začal tým, že nie je sám v tomto odborník, ale že sa snaží dobre žiť a vlastne hovorí to podľa seba. Že je potrebné dostať odborníkov do tejto oblasti, že to čo hovorí nemá overené, ale že to prežil a zdieľa s ľuďmi čo si on myslí, že je dobré. K tomu došiel behom desaťročí svojich vlastných skúseností. Je nutné hľadať pre seba vlastnú koncepciu zdravého života ako dlho a zdravo žili naše babky a dedovia. Samozrejme sa tomu treba venovať vo vlastnom riadení samého seba.
Na to p. Šašichin hneď po ňom povedal, že zaujímať sa iba o zdravie iba o jednu z priorít KSB nie je veľmi dobré, že je tam množstvo zložiek, ktoré treba riešiť. Veda, ktorá rieši tieto veci nie je k dispozícii. Človek, ktorý rieši vyššie priority s Noosférou to má potom vplyv aj na jeho fyziologické nastavenie.
Bolo toho viac, ale toto som si nejako zpoznámkoval. Celé to ich vystúpenie je určite niekde na youtube. Viac neskôr ...


Tady nerozumím.
Překyselení je příčinou negativního myšlení, nebo negativní myšlení způsobuje překyselení nebo obojí?

C je spravne.


Neboť vskutku, na syna člověka číhá bezpočet nebezpečí a zlého. Kníže pekel, zřídlo všeho zla, číhá v těle všech lidí. Je smrtí, je pánem všech běd, a zatímco se obléká do pěkných šatů, lidi jen pokouší a utiskuje. Slibuje bohatství a moc a zářivé paláce a šaty ze stříbra a zlata a množství služebníků. Slibuje slávu a nádheru, rozkoše a požitky, přemíru jídla a pití, hýřivý smyslný život a zahálčivé dny. A láká každého tím, po čem mu srdce nejvíc prahne. A v onom dni, kdy se synové člověka stanou otroky marnivostí a ohavností, zmocní se za to všeho, čím je Matka země bohatě obdařila. Ubere si z jejich dechu, krve, kostí, masa, vnitřností i jejich očí a uší. A dech člověka se stává krátkým a sípavým, plným trýzně a zápachu, jako dech nečistých dobytčat. Jeho krev houstne a páchne jako voda močálu, hrudkovatí a je černá jako noc smrti. Jeho kosti tvrdnou a sukovatí, vysychají drtí se jako kámen, který dopadne na skálu. Jeho maso tuční a vodnatí, rudne a hnije vyrážkami a hroznými nádory. A jeho střeva se plní odpornými nečistotami, kalnými proudy úpadku, v nichž řádí hrozní cizopasníci. Jeho oči se zakalují, až je zastře černá noc, a uši ohluchnou, jako ticho hrobu. A nakonec zbloudilý syn člověka ztrácí život. Neboť nedodržel zákony své Matky a vršil hřích na hříchy. Proto jsou mu odebrány všechny dary přírody: dech, krev, kosti, maso, vnitřnosti, oči a uši a po tom všem život, jímž Matka země korunovala jeho tělo.


Ale pokud si syn člověka uvědomí svoje chyby, zalituje svých hříchů a zřekne se jich, jako by se nikdy nestaly, a chce se opět navrátit k Matce zemi, dodržuje její zákony a osvobodí se z drápů Satanových odoláním jeho pokušením, pak Matka země přijme bloudícího syna s láskou a pošle své anděly, aby mu sloužili. Vskutku, pravím vám, když syn člověka odolá Satanovi, který v něm přebývá, a nevykonává jeho vůli, v tutéž hodinu spatří anděly Matky země, kteří mu všemi silami pomohou, aby se z moci ďáblů vymanil.


Více zde: http://leva-net.webnode.cz/products/dobra-zprava-svetu-od-jezise-krista-v-podani-ucednika-jana/


[quote="pid:39965, uid:106"]mozes o tom napisat viac?[/quote] asi nepoviem nic viac, co by si nevedel. ako v hmotnom aspekte na cloveka zle posobia rozne zvyky, ktore berie za prirodzene(pitie po jedle, jedenie v noci, atd...), tak v informacnej rovine je to hresenie, nenavist a dalsie "nizke" emocie ktore sa zakorenili v spolocnosti. zapadna veda to nazvala psychosomatikou - z historie ale aj z vlastneho okolia urcite pozname pripady, kedy clovek zil v hmotnom aspekte nezdravo ale dozil sa v zdravi vysokeho veku, lebo bol vnutorne vyrovnany. Neumyvakin hovori o tom, ze lgbti sub"kultura" celi roznych chorobam az ku zlyhaniu imunity(AIDS) lebo porusuju vsetky mravne normy nastavne HNR, on tvrdi ze virus HIV nejestvuje a imunita im zlyha kvoli informacnemu spustnutiu nasledkom coho sa v tele premnozia rozne patogeny a viry. Komplexne sebaovladanie najdeme u jedneho z milionov a preto sa takmer kazdy dopusti nejakej odchylky - ci uz v mysleni alebo zivotosprave, ktora telo neharmonizuje ale nici takze treba pracovat na vsetkych frontoch - materialne aj informacne. Ludia sa vacsinou cuduju ze keby to tak bolo, ako to ze sa rozny spekulanti a kriminalnici(aj globalni)dozivaju vysokeho veku? podla mna ich Vesmir neznici kvoli tomu, ze sluzia ako vychovavatelia pre ostatnych - v Korane sa pise, ze nie otrokar nesie hlavny podiel viny ale otrok, ktory o slobodu nebojuje. pokial ludia nastavia obraz spolocnosti inak, tak aj spekulanti a kriminalnici sa stanu v objektivnej realite zbytocni a budu eliminovani bud v zarodku alebo neskor. presne podla socio-kulturnych a noosfernych zakonitosti. http://leva-net.webnode.cz/galerie/photogallerycbm_731945/60/#objektivne-zakonitosti-jpg1 pripojim este prispevok E-Majercaka z HS 1.-2. septembra som sa zúčastnil Konceptuálneho fóra v Petrohrade (Петербургский концептуальный форум) za účasti p. Velička, p. Jefimova, p. Šašichina (zrejme bude namiesto p. Zaznobina do trojky, ale to nepovedali) a tele konferenčne aj p. Pjakina. Okrem es tam boli všetci králi, nižníci až po sedmičky čo niečo v KSB. Je toho veľa čo by sa dalo popísať, skúsim postupne ako mi čas dovolí. Takže jedna z vecí čo sme diskutovali v prvý deň s p. Šašichinom bola ohľadom stravy. Rozprávali sme sa, že u nás na Slovensku nejaká skupina sa vydeľuje od iných, pretože tvrdí, že kto nevie ovládať sám seba a pracovať na svojom zdraví ako môže riadiť iných, ako môže postupovať v KSB Budem parafrázovať, pretože to nemám presne zachytené z toho čo mi o tom p. Šašichin povedal, len som si to písal, ale jeho názor bol asi takýto ... Človek zmenou stravy prejdením na bezmäsitú stravu, prípadne inú zdravú stravu, ktorú radí p. Jefimov sa mu zmení žalúdok. Oni nemajú zistené po biologickej linke aké to má priame dopady na človeka, či je to zdravé alebo nie. Rozpráva to iba p. Jefimov a už sa veľa krát hádali na tom, aby toto ľuďom nevykladal, pretože o tom nevie dosť. Myslí si, že ľudia nie sú pokusné králiky a ľudia to nesmú brať za základ, lebo niektorým to namiesto pomoci môže uškodiť. Okrem iného ľudia sa pri zmene v rámci KBS menia a podľa priority (1-6) na ktorej zmene u seba pracujú. Takže, ak sa menia na vyššej priorite (1-4), tak táto zmena môže mať vplyv na ich zdravie – priorita 5 a táto zmena sa deje v súlade s tým ako sa má človek vyvíjať. Zrejme ich tá naša debata vyprovokovala natoľko, že na druhý deň keď hovorili verejne o zdraví, pre p. Jefimova veľmi podstatná oblasť, tak začal tým, že nie je sám v tomto odborník, ale že sa snaží dobre žiť a vlastne hovorí to podľa seba. Že je potrebné dostať odborníkov do tejto oblasti, že to čo hovorí nemá overené, ale že to prežil a zdieľa s ľuďmi čo si on myslí, že je dobré. K tomu došiel behom desaťročí svojich vlastných skúseností. Je nutné hľadať pre seba vlastnú koncepciu zdravého života ako dlho a zdravo žili naše babky a dedovia. Samozrejme sa tomu treba venovať vo vlastnom riadení samého seba. Na to p. Šašichin hneď po ňom povedal, že zaujímať sa iba o zdravie iba o jednu z priorít KSB nie je veľmi dobré, že je tam množstvo zložiek, ktoré treba riešiť. Veda, ktorá rieši tieto veci nie je k dispozícii. Človek, ktorý rieši vyššie priority s Noosférou to má potom vplyv aj na jeho fyziologické nastavenie. Bolo toho viac, ale toto som si nejako zpoznámkoval. Celé to ich vystúpenie je určite niekde na youtube. Viac neskôr ... [quote="pid:39994, uid:240"]Tady nerozumím. Překyselení je příčinou negativního myšlení, nebo negativní myšlení způsobuje překyselení nebo obojí?[/quote] C je spravne. Neboť vskutku, na syna člověka číhá bezpočet nebezpečí a zlého. Kníže pekel, zřídlo všeho zla, číhá v těle všech lidí. Je smrtí, je pánem všech běd, a zatímco se obléká do pěkných šatů, lidi jen pokouší a utiskuje. Slibuje bohatství a moc a zářivé paláce a šaty ze stříbra a zlata a množství služebníků. Slibuje slávu a nádheru, rozkoše a požitky, přemíru jídla a pití, hýřivý smyslný život a zahálčivé dny. A láká každého tím, po čem mu srdce nejvíc prahne. A v onom dni, kdy se synové člověka stanou otroky marnivostí a ohavností, zmocní se za to všeho, čím je Matka země bohatě obdařila. Ubere si z jejich dechu, krve, kostí, masa, vnitřností i jejich očí a uší. A dech člověka se stává krátkým a sípavým, plným trýzně a zápachu, jako dech nečistých dobytčat. Jeho krev houstne a páchne jako voda močálu, hrudkovatí a je černá jako noc smrti. Jeho kosti tvrdnou a sukovatí, vysychají drtí se jako kámen, který dopadne na skálu. Jeho maso tuční a vodnatí, rudne a hnije vyrážkami a hroznými nádory. A jeho střeva se plní odpornými nečistotami, kalnými proudy úpadku, v nichž řádí hrozní cizopasníci. Jeho oči se zakalují, až je zastře černá noc, a uši ohluchnou, jako ticho hrobu. A nakonec zbloudilý syn člověka ztrácí život. Neboť nedodržel zákony své Matky a vršil hřích na hříchy. Proto jsou mu odebrány všechny dary přírody: dech, krev, kosti, maso, vnitřnosti, oči a uši a po tom všem život, jímž Matka země korunovala jeho tělo. Ale pokud si syn člověka uvědomí svoje chyby, zalituje svých hříchů a zřekne se jich, jako by se nikdy nestaly, a chce se opět navrátit k Matce zemi, dodržuje její zákony a osvobodí se z drápů Satanových odoláním jeho pokušením, pak Matka země přijme bloudícího syna s láskou a pošle své anděly, aby mu sloužili. Vskutku, pravím vám, když syn člověka odolá Satanovi, který v něm přebývá, a nevykonává jeho vůli, v tutéž hodinu spatří anděly Matky země, kteří mu všemi silami pomohou, aby se z moci ďáblů vymanil. Více zde: http://leva-net.webnode.cz/products/dobra-zprava-svetu-od-jezise-krista-v-podani-ucednika-jana/
Upravené 28. 10. 2021 o 21:28
723
5
4
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept