Politika v ČR
28. říjen 2021

“Klaus: 28. říjen je v ohrožení. Noví ideologové infikovali děti, hanobí naše vítězství”
28.října 2021 12:51
https://cnn.iprima.cz/klaus-28-rijen-je-v-ohrozeni-novi-ideologove-infikovali-deti-hanobi-nase-vitezstvi-36725


Link obsahuje video nesestříhaného projevu VKst.


Textová verze např. zde
https://www.klaus.cz/clanky/4815


Mimořádně státnický projev, nebral si servítky.
Dodatek: videozáznam prima new má délku 11:29


“Klaus: 28. říjen je v ohrožení. Noví ideologové infikovali děti, hanobí naše vítězství” 28.října 2021 12:51 https://cnn.iprima.cz/klaus-28-rijen-je-v-ohrozeni-novi-ideologove-infikovali-deti-hanobi-nase-vitezstvi-36725 Link obsahuje video **nesestříhaného** projevu VKst. Textová verze např. zde https://www.klaus.cz/clanky/4815 Mimořádně státnický projev, nebral si servítky. Dodatek: videozáznam prima new má délku 11:29
Upravené 28. 10. 2021 o 22:17

Zdánlivě tentýž projev (video) je možné shlédnout i zde


“Česko stojí na klíčové křižovatce. Začíná jít o všechno, řekl v projevu Klaus”
28.října 2021 12:30
“Česko opět stojí na klíčové křižovatce, na které začíná jít o všechno. V Míčovně na Pražském hradě to řekl bývalý prezident Václav Klaus. Kritizoval Evropskou unii. „Politika Bruselu sleduje jiné cíle, než jakými jsou svoboda, prosperita a zvyšování životní úrovně obyvatel Evropy,“ prohlásil.”
https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/klaus-projev-28-rijen-oslavy-vyroci-ceskoslovensko-kritika-brusel-1918.A211028_122402_domaci_lre


Proč zdánlivě? Protože projev je vystříhán!
Navíc velmi necitlivě.


**Zdánlivě** tentýž projev (video) je možné shlédnout i zde “Česko stojí na klíčové křižovatce. Začíná jít o všechno, řekl v projevu Klaus” 28.října 2021 12:30 “Česko opět stojí na klíčové křižovatce, na které začíná jít o všechno. V Míčovně na Pražském hradě to řekl bývalý prezident Václav Klaus. Kritizoval Evropskou unii. „Politika Bruselu sleduje jiné cíle, než jakými jsou svoboda, prosperita a zvyšování životní úrovně obyvatel Evropy,“ prohlásil.” https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/klaus-projev-28-rijen-oslavy-vyroci-ceskoslovensko-kritika-brusel-1918.A211028_122402_domaci_lre Proč zdánlivě? **Protože projev je vystříhán!** Navíc velmi necitlivě.
Upravené 28. 10. 2021 o 14:58

Link obsahuje video nesestříhaného projevu VKst.

Ale aby prestituti ze síenen učinili povinnosti zadost, ihned po projevu VKst mluvicí hlava navázala videospojení s “usmívajícím se” homoPospíšilem a ten nám z příjemného prostředí svého automobilu vysvětlil, že uhnije je vlastně jenom takovým přirozeným prodloužením 28.října.
A že brusel navazuje na hodnoty svobody, demokracie, lidských práv a ekonomické prosperity První republiky. Akorát se to teď jmenuje “jEvropské hovnoty”.
A to, že jsme jedna z nejbezpečnějších zemí na světě, je dáno tím, že jsme v uhniji a v NATO.
Jenom nevím, proč ta slavná uhnije nezajistí stejnou “bezpečnost” jako nám i některým jiným svým členům... :-)
Jo, málem bych zapomněl: a největší byli Masaryk a Venca Flaška.


[quote="pid:40069, uid:240"]Link obsahuje video nesestříhaného projevu VKst.[/quote] Ale aby prestituti ze síenen učinili povinnosti zadost, ihned po projevu VKst mluvicí hlava navázala videospojení s “usmívajícím se” homoPospíšilem a ten nám z příjemného prostředí svého automobilu vysvětlil, že uhnije je vlastně jenom takovým přirozeným prodloužením 28.října. A že brusel navazuje na hodnoty svobody, demokracie, lidských práv a ekonomické prosperity První republiky. Akorát se to teď jmenuje “jEvropské hovnoty”. A to, že jsme jedna z nejbezpečnějších zemí na světě, je dáno tím, že jsme v uhniji a v NATO. Jenom nevím, proč ta slavná uhnije nezajistí stejnou “bezpečnost” jako nám i některým jiným svým členům... :-) Jo, málem bych zapomněl: a největší byli Masaryk a Venca Flaška.

Bože, vypnout TV a neposlouchat homodeje a progresivní Pehe odborníky......


Bože, vypnout TV a neposlouchat homodeje a progresivní Pehe odborníky......

Link obsahuje video nesestříhaného projevu VKst.


https://www.youtube.com/watch?v=_gDy9caEVjM


https://uloz.to/file/sohiH2ej87dY/vaclav-klaus-k-statnimu-svatku-28-rijna-2021-z-micovny-prazskeho-hradu-2021-10-28-mp4


[quote="pid:40069, uid:240"]Link obsahuje video nesestříhaného projevu VKst.[/quote] https://www.youtube.com/watch?v=_gDy9caEVjM https://uloz.to/file/sohiH2ej87dY/vaclav-klaus-k-statnimu-svatku-28-rijna-2021-z-micovny-prazskeho-hradu-2021-10-28-mp4
Upravené 28. 10. 2021 o 21:37

“Klaus pochybuje: Covid a veletoč. Hledejme za tím farmaceutické společnosti”
28.10.2021
“Den vzniku samostatného Československa je příležitostí vzpomínat, ale také připomínat. Jakou cestou republika prošla a jaká ji ještě čeká? Varování před sociálním inženýrstvím, zhodnocení politické scény po volbách, ekonomické a energetické napětí. Nejen o tom bylo dnešní sváteční Interview ČT24 moderátorky Zuzany Tvarůžkové s exprezidentem Václavem Klausem.”
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Klaus-pochybuje-Covid-a-veletoc-Hledejme-za-tim-farmaceuticke-spolecnosti-681751


“Děsím se jako předseda vlády, který ví, jak neřešitelné je vládnout v trojkoalici. Já jako předseda vlády, který byl v České republice nejdéle předsedou vlády, vím, že pětikoalice je neexistující možnost. Pětikoalice může bojovat proti něčemu, negativní program, ale myslím si, že nemůže vládnout. Je snadné být proti něčemu, společně, ale domluvit se na něco, ty strany, které jsou nekonečně odlišné, nedovedu si představit vážnou šanci. Počkáme si a nechvalme dne před večerem, nebo nemalujme čerty na zeď,“ sdělil Klaus.”


“Klaus pochybuje: Covid a veletoč. Hledejme za tím farmaceutické společnosti” 28.10.2021 “Den vzniku samostatného Československa je příležitostí vzpomínat, ale také připomínat. Jakou cestou republika prošla a jaká ji ještě čeká? Varování před sociálním inženýrstvím, zhodnocení politické scény po volbách, ekonomické a energetické napětí. Nejen o tom bylo dnešní sváteční Interview ČT24 moderátorky Zuzany Tvarůžkové s exprezidentem Václavem Klausem.” https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Klaus-pochybuje-Covid-a-veletoc-Hledejme-za-tim-farmaceuticke-spolecnosti-681751 “Děsím se jako předseda vlády, který ví, jak neřešitelné je vládnout v trojkoalici. Já jako předseda vlády, který byl v České republice nejdéle předsedou vlády, vím, že **pětikoalice je neexistující možnost**. Pětikoalice může bojovat proti něčemu, negativní program, ale myslím si, že nemůže vládnout. Je snadné být proti něčemu, společně, ale domluvit se na něco, ty strany, které jsou nekonečně odlišné, nedovedu si představit vážnou šanci. **Počkáme si a nechvalme dne před večerem**, nebo nemalujme čerty na zeď,“ sdělil Klaus.”
Upravené 28. 10. 2021 o 22:24

Oblečení předsedy Senátu Vystrčila při aktu položení věnce za Senát ČR v den naší státnosti617ba558b9e1b


Oblečení předsedy Senátu Vystrčila při aktu položení věnce za Senát ČR v den naší státnosti![617ba558b9e1b](serve/attachment&path=617ba558b9e1b)

Oblečení předsedy Senátu Vystrčila při aktu položení věnce za Senát ČR v den naší státnosti

Áá, tentokrát jsme měli na oslavě Státního svátku milou zahraniční delegaci až z dalekého Tajvanu...


Cože?
Prdlajs z Tajvanu, to je jenom tajvanec.
Oblečený jako šupák.
Tuhle fotku třeba střežit jako oko v hlavě, hodí se do jeho případné předvolební prezidentské kampaně.


[quote="pid:40198, uid:101"]Oblečení předsedy Senátu Vystrčila při aktu položení věnce za Senát ČR v den naší státnosti[/quote] Áá, tentokrát jsme měli na oslavě Státního svátku milou zahraniční delegaci až z dalekého Tajvanu... Cože? Prdlajs z Tajvanu, to je jenom tajvanec. Oblečený jako šupák. Tuhle fotku třeba střežit jako oko v hlavě, hodí se do jeho případné předvolební prezidentské kampaně.

Oblečení předsedy Senátu Vystrčila při aktu položení věnce za Senát ČR v den naší státnosti


Vzhledem ke své roli v otázce české státnosti byl vlastně oblečen přesně tak, jak měl. I s čoklem by se voháknul líp.


[quote="pid:40198, uid:101"]Oblečení předsedy Senátu Vystrčila při aktu položení věnce za Senát ČR v den naší státnosti[/quote] Vzhledem ke své roli v otázce české státnosti byl vlastně oblečen přesně tak, jak měl. I s čoklem by se voháknul líp.
1.1k
11
6
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept