Politika v ČR
Zánik národa. Zabraňme tomu!

Zánik národa. Zabraňme tomu! Vzdělanci spustili akci: I vás hledají
28.10.2021 7:14
"Česká republika stojí před krizí, jaká tu ještě nebyla, domnívá se řada osobností a zakládá spolek Kudy z krize, který má za cíl najít řešení. „Vyvrátíme lži o tom, že vůči likvidaci národů v globalizovaném světě údajně není alternativy, “říkají profesor Keller, sociolog Petr Hampl, profesor Budil a řada dalších. Kdo chce přispět, může, spolek prý nelpí na dogmatech a vyzývá: „Zveme ke spolupráci každého, kdo si uvědomuje vážnost současné krize a kdo si plně cení národní svrchovanosti. Každého, komu není lhostejný osud dalších generací a budoucnost naší republiky.“"


"Spolek vede sociolog a spisovatel Petr Hampl, autor knihy Prolomení hradeb, dále profesor Jan Keller, bývalý europoslanec a autor odborných knih, ve vedení je i spisovatelka, publicistka a signatářka Charty 77 Lenka Procházková a historik Josef Skála, dále manažer a vodohospodář Jan Skalický a makroekonom Jaroslav Šulc. Ve vědecké radě pak figuruje již zmíněný profesor Keller, a také zakladatel a emeritní děkan Fakulty filozofické Západočeské univerzity v Plzni Ivo Budil, docent Radim Valenčík a entomolog Martin Konvička."


https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Zanik-naroda-Zabranme-tomu-Vzdelanci-spustili-akci-I-vas-hledaji-681693


**Zánik národa. Zabraňme tomu! Vzdělanci spustili akci: I vás hledají** 28.10.2021 7:14 "Česká republika stojí před krizí, jaká tu ještě nebyla, domnívá se řada osobností a zakládá spolek Kudy z krize, který má za cíl najít řešení. „Vyvrátíme lži o tom, že vůči likvidaci národů v globalizovaném světě údajně není alternativy, “říkají profesor Keller, sociolog Petr Hampl, profesor Budil a řada dalších. Kdo chce přispět, může, spolek prý nelpí na dogmatech a vyzývá: „Zveme ke spolupráci každého, kdo si uvědomuje vážnost současné krize a kdo si plně cení národní svrchovanosti. Každého, komu není lhostejný osud dalších generací a budoucnost naší republiky.“" "Spolek vede sociolog a spisovatel Petr Hampl, autor knihy Prolomení hradeb, dále profesor Jan Keller, bývalý europoslanec a autor odborných knih, ve vedení je i spisovatelka, publicistka a signatářka Charty 77 Lenka Procházková a historik Josef Skála, dále manažer a vodohospodář Jan Skalický a makroekonom Jaroslav Šulc. Ve vědecké radě pak figuruje již zmíněný profesor Keller, a také zakladatel a emeritní děkan Fakulty filozofické Západočeské univerzity v Plzni Ivo Budil, docent Radim Valenčík a entomolog Martin Konvička." https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Zanik-naroda-Zabranme-tomu-Vzdelanci-spustili-akci-I-vas-hledaji-681693
Upravené 28. 10. 2021 o 19:11

Můžeš se přidat a ukázat jak se to má dělat


Můžeš se přidat a ukázat jak se to má dělat

Už když tam vidím šmejda Hampla , který se živí coby firemní psycholog - šmejd který pomáhá vyhledávat ty nejvhodnější sociopaty , tak je mi jasné , že jde o akci , začneme dřív , než Nás někdo předběhne . Stejná šmejdakce , jako u krtka Volného .
Vždy to probíhá tak , že se sbírají ovečky na více stranách , protože se tím snaží předcházet nepodchyceným vlasteneckým projevům .
Co kdyby takovou iniciativu začal někdo , kdo to myslí vážně a dokázal tak lidi stmelit . To by pro šmejdy byla katastrofa .


Už když tam vidím šmejda Hampla , který se živí coby firemní psycholog - šmejd který pomáhá vyhledávat ty nejvhodnější sociopaty , tak je mi jasné , že jde o akci , začneme dřív , než Nás někdo předběhne . Stejná šmejdakce , jako u krtka Volného . Vždy to probíhá tak , že se sbírají ovečky na více stranách , protože se tím snaží předcházet nepodchyceným vlasteneckým projevům . Co kdyby takovou iniciativu začal někdo , kdo to myslí vážně a dokázal tak lidi stmelit . To by pro šmejdy byla katastrofa .
Upravené 29. 10. 2021 o 00:24

Co kdyby takovou iniciativu začal někdo , kdo to myslí vážně


A co ty Putinovče ? Myslíš to vážně ? Tak začni a neurážej jiné.


[quote="pid:40169, uid:185"]Co kdyby takovou iniciativu začal někdo , kdo to myslí vážně[/quote] A co ty Putinovče ? Myslíš to vážně ? Tak začni a neurážej jiné.

@Putinovec to celkem trefil. Už před volbami mi v Trikolóře vadil Ivo Budil. Toho pána si velmi dobře pamatuji z dob studií. Moje kamarádka ho tehdy měla jako vedoucího nebo konzultanta dizertační práce. Tak jsem občas zavítal na půdu filosofické fakulty. Ten pán má příjemné vystupování, je s ním docela věcná a dobrá debata, ale to je jen pozlátko. Měl jsem několikrát takové nutkání sám pro sebe mu říkat pro jeho názory "mírumilovný" nacista.
Je to ryzí germanofil.
"ČR by měla být pod správou SRN, stejně nemáme žádnou svou historii, neumíme si vládnout, jedině v německém náručí nás naučí civilizaci.." - Toť Ivo Budil.

Dost mi připomníná roli gestapáka ve filmu vyšší princip, kdy starý profesor kvůli studentům jde za velitelem služebny a ten si s ním pohovoří o antické literatuře v dobré náladě a naslouchá mu a pak bez mrknutí oka je lhostejný k popravě několika studentů.


Stejně jak Putinovec v tom vidím motivaci: Aby nás nikdo nepředběhl a zároveň aby byli pastí na případné vlastenecké tendence.


Hamplovu knihu Prolomení Hradeb jsem ve třech čtvrtinách odložil a nedočetl. Nedalo se to. Plná nesmyslů a kulhající logiky. Dřív jsem netušil, zda je to jeho neochotou nebo neschopností vidět a vnímat evidentní procesy/fakta nebo záměr.
S odstupem času a po shlédnutí konfrontace s KSB a DOTU (tuším p. Vondruška), si myslím, že to vše je záměr. Prostě ryzí imitačně-provokační činnost.


@Putinovec to celkem trefil. Už před volbami mi v Trikolóře vadil Ivo Budil. Toho pána si velmi dobře pamatuji z dob studií. Moje kamarádka ho tehdy měla jako vedoucího nebo konzultanta dizertační práce. Tak jsem občas zavítal na půdu filosofické fakulty. Ten pán má příjemné vystupování, je s ním docela věcná a dobrá debata, ale to je jen pozlátko. Měl jsem několikrát takové nutkání sám pro sebe mu říkat pro jeho názory "mírumilovný" nacista. Je to ryzí germanofil. _"ČR by měla být pod správou SRN, stejně nemáme žádnou svou historii, neumíme si vládnout, jedině v německém náručí nás naučí civilizaci.."_ - Toť Ivo Budil. Dost mi připomníná roli gestapáka ve filmu vyšší princip, kdy starý profesor kvůli studentům jde za velitelem služebny a ten si s ním pohovoří o antické literatuře v dobré náladě a naslouchá mu a pak bez mrknutí oka je lhostejný k popravě několika studentů. Stejně jak Putinovec v tom vidím motivaci: Aby nás nikdo nepředběhl a zároveň aby byli pastí na případné vlastenecké tendence. Hamplovu knihu Prolomení Hradeb jsem ve třech čtvrtinách odložil a nedočetl. Nedalo se to. Plná nesmyslů a kulhající logiky. Dřív jsem netušil, zda je to jeho neochotou nebo neschopností vidět a vnímat evidentní procesy/fakta nebo záměr. S odstupem času a po shlédnutí konfrontace s KSB a DOTU (tuším p. Vondruška), si myslím, že to vše je záměr. Prostě ryzí imitačně-provokační činnost.
Upravené 29. 10. 2021 o 09:15

Zdá se, že Ivo Budil byl obsazen do stejné role jako svého času Robějšek se kterým ho spojuje plagiátorství německých textů.


http://www.biograf.org/budil/wikka.php?wakka=MediaShrnuti


A protože Budil stejně jako Robějšek má plagiátorské máslo na hlavě je snadno ovladatelný. Oba dva spolu s Hamplem zřejmě byli vysláni německými loutkovodiči, aby infiltrovali české vlastenecké kruhy. Němci nejsou blbí, dobře vědí, že díky masívní hospodářské krizi a sociálního šoku z ní bude vláda fialového hnusu brzy proklínána a nenáviděna celým národem a znovu se objeví stesk a vzpomínky na klidnou a spokojenou dobu socialismu a dobrých vztahů s Ruskem, který bude mít velmi silnou inerci. Proto už v předstihu začali s rozmísťováním svých loutek, aby byli připraveni až nastane správný čas.


Zdá se, že Ivo Budil byl obsazen do stejné role jako svého času Robějšek se kterým ho spojuje plagiátorství německých textů. http://www.biograf.org/budil/wikka.php?wakka=MediaShrnuti A protože Budil stejně jako Robějšek má plagiátorské máslo na hlavě je snadno ovladatelný. Oba dva spolu s Hamplem zřejmě byli vysláni německými loutkovodiči, aby infiltrovali české vlastenecké kruhy. Němci nejsou blbí, dobře vědí, že díky masívní hospodářské krizi a sociálního šoku z ní bude vláda fialového hnusu brzy proklínána a nenáviděna celým národem a znovu se objeví stesk a vzpomínky na klidnou a spokojenou dobu socialismu a dobrých vztahů s Ruskem, který bude mít velmi silnou inerci. Proto už v předstihu začali s rozmísťováním svých loutek, aby byli připraveni až nastane správný čas.
Upravené 29. 10. 2021 o 09:41

Ludvíku , já vím že to myslíš dobře a že tě ta více než třicetiletá katastrofa-válka? sere stejně tak , jako i ostatní .
Ale podívej se na tyto aktéry do jejich minulosti , kde se derou do popředí , při každém pnutí určitého prosazovaného procesu . A všimni si i toho , jak a kam tato jejich touha "pomáhat" dopadá .
Jsou to krysaři , dusící vlastenecké síly .
Scénář je stejný . Rychle převzít iniciativu , poslepovat odpůrce zhovadilostí a následně se v rámci organizace rozhádat a tím všechny otrávit .


Ludvíku , já vím že to myslíš dobře a že tě ta více než třicetiletá katastrofa-válka? sere stejně tak , jako i ostatní . Ale podívej se na tyto aktéry do jejich minulosti , kde se derou do popředí , při každém pnutí určitého prosazovaného procesu . A všimni si i toho , jak a kam tato jejich touha "pomáhat" dopadá . Jsou to krysaři , dusící vlastenecké síly . Scénář je stejný . Rychle převzít iniciativu , poslepovat odpůrce zhovadilostí a následně se v rámci organizace rozhádat a tím všechny otrávit .

Tady se zase sjeli šerloci se širého okolí :-)))))
Kdo je tedy ten pravý ryzí nefalšovaný vlastenec? Okamura? Zeman? Klaus? Ti nemají z minulosti máslo na hlavě? Kdo je podle vás hoden vaší vševědoucí pozornosti? Že se nestydíte takhle kádrovat. Pánové se ještě nestihli projevit a vy už "víte", jak typicky "české", raději nic nedělat, abych mohl pak říkat "já jsem to říkal".
V težké situaci je třeba spolupracovat s kýmkoli vnitřní sporu se můžou řešit pak. Cokoli dělat je lepší než na foru žvanit o tom kdo všechno je "imitačně provokační".


Tady se zase sjeli šerloci se širého okolí :-))))) Kdo je tedy ten pravý ryzí nefalšovaný vlastenec? Okamura? Zeman? Klaus? Ti nemají z minulosti máslo na hlavě? Kdo je podle vás hoden vaší vševědoucí pozornosti? Že se nestydíte takhle kádrovat. Pánové se ještě nestihli projevit a vy už "víte", jak typicky "české", raději nic nedělat, abych mohl pak říkat "já jsem to říkal". V težké situaci je třeba spolupracovat s kýmkoli vnitřní sporu se můžou řešit pak. Cokoli dělat je lepší než na foru žvanit o tom kdo všechno je "imitačně provokační".

Me tam jeste zaujal Konvicka. Zrovna nedavno jsem si rikal, kam tahle figurka zmizela... My o vlku...


Zdejsi mudrlanty komentovat nebudu. Mame tu na foru par jedincu s vysokou kvantitou komentaru a potrebou vyjadrovat se ke vsemu, zato s nulovou kvalitou a informacni hodnotou. Kdo vi, ten vi. Ja nebudu primo adresovat a krmit je svoji energii.


Me tam jeste zaujal Konvicka. Zrovna nedavno jsem si rikal, kam tahle figurka zmizela... My o vlku... Zdejsi mudrlanty komentovat nebudu. Mame tu na foru par jedincu s vysokou kvantitou komentaru a potrebou vyjadrovat se ke vsemu, zato s nulovou kvalitou a informacni hodnotou. Kdo vi, ten vi. Ja nebudu primo adresovat a krmit je svoji energii.

Budila si pamatuju pro jeho výrok služebníčka: „Myslím, že Rakousko se k Visegrádské čtyřce připojí tehdy, až pro něho budeme zajímavějším partnerem než Německo, a v tomto ohledu musíme na sobě ještě hodně pracovat. Není to ale nemožné.“
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Profesor-Ivo-Budil-Mohli-jsme-byt-Rakousko-jsme-periferie-Zapadu-Tihle-za-to-muzou-Ale-uz-maji-problemy-Velka-sance-pripravte-se-625764


Budila si pamatuju pro jeho výrok služebníčka: „Myslím, že Rakousko se k Visegrádské čtyřce připojí tehdy, až pro něho budeme zajímavějším partnerem než Německo, a v tomto ohledu musíme na sobě ještě hodně pracovat. Není to ale nemožné.“ https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Profesor-Ivo-Budil-Mohli-jsme-byt-Rakousko-jsme-periferie-Zapadu-Tihle-za-to-muzou-Ale-uz-maji-problemy-Velka-sance-pripravte-se-625764

Že se nestydíte takhle kádrovat. Pánové se ještě nestihli projevit a vy už "víte", jak typicky "české", raději nic nedělat, abych mohl pak říkat "já jsem to říkal".


Jaképak kádrování. Ego prosím stranou.
"Po ovoci poznáte je" a proto je na snadě, že se od těchto profláknutých kádrů dá čekat vše jen ne vlastenecká motivace.
Snaží se postavit do čela vlasteneckého hnutí, aby mohli proces řídit.
(Když nemůžeš něco zakázat/zastavit, postav se do čela procesu a urči směr.)
Tohle přesně je podstatou takového spolku.


Takže prosím žádné nesmysly o kádrování, jde o podstatu.


[quote="pid:40205, uid:402"]Že se nestydíte takhle kádrovat. Pánové se ještě nestihli projevit a vy už "víte", jak typicky "české", raději nic nedělat, abych mohl pak říkat "já jsem to říkal".[/quote] Jaképak kádrování. Ego prosím stranou. "Po ovoci poznáte je" a proto je na snadě, že se od těchto profláknutých kádrů dá čekat vše jen ne vlastenecká motivace. Snaží se postavit do čela vlasteneckého hnutí, aby mohli proces řídit. (Když nemůžeš něco zakázat/zastavit, postav se do čela procesu a urči směr.) Tohle přesně je podstatou takového spolku. Takže prosím žádné nesmysly o kádrování, jde o podstatu.

Ale tady přeci nemáme na vybranou.
Ty procesy jsou objektivní nelze je zrušit, můžeme je pouze korigovat a to jde jen zevnitř. Sezením mimo se nic změnit nedá.
A ty výroky Budila jsou spíš směšné než nebezpečné evidentně jde o názor germanofila na "penzi" nic nebezpečného.


Ale tady přeci nemáme na vybranou. Ty procesy jsou objektivní nelze je zrušit, můžeme je pouze korigovat a to jde jen zevnitř. Sezením mimo se nic změnit nedá. A ty výroky Budila jsou spíš směšné než nebezpečné evidentně jde o názor germanofila na "penzi" nic nebezpečného.

Konvička, Hampl, Bohbot a další jsou členové redakce Nová buržoazie, která propaguje Trojmoří.
https://www.novaburzoazie.com/432657895


Konvička, Hampl, Bohbot a další jsou členové redakce Nová buržoazie, která propaguje Trojmoří. https://www.novaburzoazie.com/432657895

Snaží se postavit do čela vlasteneckého hnutí, aby mohli proces řídit.


Jen at řídí, je třeba do toho jít s nima a v pravý čas je odstrčit od kormidla.


Tak jako to udělali narodnici v Rusku. Kdyby do toho nešli Rusko by nezachránili.


A kádrování to je, ještě ani nezaseli a vy už počítáte "ovoce".


[quote="pid:40209, uid:390"]Snaží se postavit do čela vlasteneckého hnutí, aby mohli proces řídit.[/quote] Jen at řídí, je třeba do toho jít s nima a v pravý čas je odstrčit od kormidla. Tak jako to udělali narodnici v Rusku. Kdyby do toho nešli Rusko by nezachránili. A kádrování to je, ještě ani nezaseli a vy už počítáte "ovoce".
Upravené 29. 10. 2021 o 10:24

To sice ano, ale přidat se k tomu spolku znamená přidat mu na důležitosti, vážnosti.
Když v tom spolku zůstane jen pár jim podobní, budou neškodní. Nejlepší je, nechat je vyz(h)nít do ztracena a nevšímat si jich. Bez pozornosti a bez lidí nejsou ničím. Pak nebudou mít co řídit.


Apropos, taky tu byl jeden marginální neuznanej rakušák.. nic nebezpečného..
A kolik toho měl na svědomí. Řekl bych, že ten rakušák a ten povedenej spolek bude mít kurátory ze stejné stáje.


To sice ano, ale přidat se k tomu spolku znamená přidat mu na důležitosti, vážnosti. Když v tom spolku zůstane jen pár jim podobní, budou neškodní. Nejlepší je, nechat je vyz(h)nít do ztracena a nevšímat si jich. Bez pozornosti a bez lidí nejsou ničím. Pak nebudou mít co řídit. Apropos, taky tu byl jeden marginální neuznanej rakušák.. nic nebezpečného.. A kolik toho měl na svědomí. Řekl bych, že ten rakušák a ten povedenej spolek bude mít kurátory ze stejné stáje.

Jajajaja ta iniciativa vyjde zdola a to ve chvíli , kdy lidé řeknou hromadně , Máme toho dost a spočítáme Vám to Vy svině .
Právě tehdy se vynoří skupina lidí , která bude skutečně pracovat pro splnění cílů lidí zdola . A zrovna tak dokáží pomocí několika slov ,pojmenovat a jasně identifikovat cíle těchto nasraných lidí .
To co už tradičně vylézá z děr , se tomuto přirozenému nezastavitelnému procesu snaží předejít a směrovat jej do ztracena , nejlépe jejich rozdělením .
Buďto tuhle pradávnou hru na rozeštveš a panuješ chápeš a nebo jsi připravený stát se jejich tradiční obětí .
Je to jen na tobě !


Jajajaja ta iniciativa vyjde zdola a to ve chvíli , kdy lidé řeknou hromadně , Máme toho dost a spočítáme Vám to Vy svině . Právě tehdy se vynoří skupina lidí , která bude skutečně pracovat pro splnění cílů lidí zdola . A zrovna tak dokáží pomocí několika slov ,pojmenovat a jasně identifikovat cíle těchto nasraných lidí . To co už tradičně vylézá z děr , se tomuto přirozenému nezastavitelnému procesu snaží předejít a směrovat jej do ztracena , nejlépe jejich rozdělením . Buďto tuhle pradávnou hru na rozeštveš a panuješ chápeš a nebo jsi připravený stát se jejich tradiční obětí . Je to jen na tobě !

Mimochodem že vám podobně nevadí rozhovory Boletuse s paní (euro) Vítovou nebo Al Malik.
Nebo stačí něco sem tam žblebtnout o koncepci a evidentně imitačně provokační ANS je rázem čistá jako lilie?


Já se ke spolku kudy z krize rozhodně přidám, důvodem je Skála.


Mimochodem že vám podobně nevadí rozhovory Boletuse s paní (euro) Vítovou nebo Al Malik. Nebo stačí něco sem tam žblebtnout o koncepci a evidentně imitačně provokační ANS je rázem čistá jako lilie? Já se ke spolku kudy z krize rozhodně přidám, důvodem je Skála.

kdy lidé řeknou hromadně , Máme toho dost a spočítáme Vám to Vy svině .


Aha takže nikdy, tohle je totiž nejlepší způsob jak nahnat masu prvnímu demagogovi, který se v okolí objeví.


Změna musí přijít shora zdola musí být jen naplněna nadšením.
Tvoji činnost v tomto vlákně vyhodnocuji jako imitačně provokační, protože nechceš hledat řešení, ale snažíš se rozvracet nově vzniklou iniciativu sotva stihla vzniknout. Jen na základě historie některých aktérů.


Jak už jsem řekl, momentálně nic lepšího než tento spolek na naší scéně není, až se něco objeví, můžeme si podiskutovat.


[quote="pid:40215, uid:185"]kdy lidé řeknou hromadně , Máme toho dost a spočítáme Vám to Vy svině .[/quote] Aha takže nikdy, tohle je totiž nejlepší způsob jak nahnat masu prvnímu demagogovi, který se v okolí objeví. Změna musí přijít shora zdola musí být jen naplněna nadšením. Tvoji činnost v tomto vlákně vyhodnocuji jako imitačně provokační, protože nechceš hledat řešení, ale snažíš se rozvracet nově vzniklou iniciativu sotva stihla vzniknout. Jen na základě historie některých aktérů. Jak už jsem řekl, momentálně nic lepšího než tento spolek na naší scéně není, až se něco objeví, můžeme si podiskutovat.

Moje představa o novém národním obrození nebo o národním obrození 2.0 je poněkud jiná.
Pomohu si Základama sociologie 6 str. 252-3


21.4.2. Ideály a jejich uvádění do života:
algoritmika sociálních přeměn
Avšak ohlášení těch či oněch ideálů samo o sobě nevede k jejich automatickému a okamžitému uvedení do života, a to v žádných předem daných či výhledových lhůtách. Příčiny tkví v tom, že život společnosti v režimu odlišujícím se od těch či oněch ideálů (i kdyby je dostatečně široké vrstvy obyvatelstva vyznávaly) je objektivně podmíněn statistikou mravně-psychologických typů (myslí se tím typy psychiky pozn. JV) vlastních této společnosti, které formují její psychodynamiku a odráží se v ní i výsledcích její práce.


Způsob života – ten stávající – je vyjádřením mravně podmíněné algoritmiky psychiky všech členů této společnosti ...


....


Aby tedy mohly být jakékoliv ideály uvedeny do života, je nutné v dané společnosti změnit reálnou statistiku mravně-psychologických typů...


... tj. je nutné provést změnu této statistiky změnou kultury (posuzované jako informačně-algoritmický systém) sdružující v sobě danou množinu jedinců. Jinými slovy, úkol uvedení statistiky mravně-psychologických typů vlastních dané společnosti do souladu s těmi či oněmi ideály vyžaduje vedení příslušné politiky, tj. uvědomělé jednání jak státnosti, tak i zainteresované politicky aktivní veřejnosti.


A pouze ve výsledku takovéhoto uvědomělého účelného jednání, nachází-li odezvu v životě, může ve společnosti po určité době vzniknout taková statistika mravně-psychologických typů, jaká povede k takové změně způsobu života společnosti, jež bude vyjádřením dříve vyhlášených ideálů.


Mno a národní obrození bylo právě takovou změnou kultury (byť v rámci tehdejší koncepce řízení a uvnitř R-U). Jen díky národnímu obrození byla zachována česká národnost, a v důsledcích se podařilo zřídit Československo, byť jako projektově zkonstruovaný stát z moci nadnárodního řízení.


Národní obrození 2.0 já tedy chápu jako snahu zopakovat změny statistiky typů psychiky změnou kultury, ale za situace, kdy díky DVTR a KSB chápeme řízení, takže naše cíle mohou být vyšší, než jen pouhé zachování národní svébytnosti (byť i to je hodně).


Uvedení pánové výše svým germanofilstvím jdou proti Národnímu obrození.


Moje představa o novém národním obrození nebo o národním obrození 2.0 je poněkud jiná. Pomohu si Základama sociologie 6 str. 252-3 21.4.2. Ideály a jejich uvádění do života: algoritmika sociálních přeměn Avšak ohlášení těch či oněch ideálů samo o sobě nevede k jejich automatickému a okamžitému uvedení do života, a to v žádných předem daných či výhledových lhůtách. Příčiny tkví v tom, že život společnosti v režimu odlišujícím se od těch či oněch ideálů (i kdyby je dostatečně široké vrstvy obyvatelstva vyznávaly) je objektivně podmíněn statistikou mravně-psychologických typů (myslí se tím typy psychiky pozn. JV) vlastních této společnosti, které formují její psychodynamiku a odráží se v ní i výsledcích její práce. Způsob života – ten stávající – je vyjádřením mravně podmíněné algoritmiky psychiky všech členů této společnosti ... .... **Aby tedy mohly být jakékoliv ideály uvedeny do života, je nutné v dané společnosti změnit reálnou statistiku mravně-psychologických typů...** **... tj. je nutné provést změnu této statistiky změnou kultury (posuzované jako informačně-algoritmický systém)** sdružující v sobě danou množinu jedinců. Jinými slovy, úkol uvedení statistiky mravně-psychologických typů vlastních dané společnosti do souladu s těmi či oněmi ideály vyžaduje vedení příslušné politiky, tj. uvědomělé jednání jak státnosti, tak i zainteresované politicky aktivní veřejnosti. A pouze ve výsledku takovéhoto uvědomělého účelného jednání, nachází-li odezvu v životě, může ve společnosti po určité době vzniknout taková statistika mravně-psychologických typů, jaká povede k takové změně způsobu života společnosti, jež bude vyjádřením dříve vyhlášených ideálů. Mno a národní obrození bylo právě takovou změnou kultury (byť v rámci tehdejší koncepce řízení a uvnitř R-U). Jen díky národnímu obrození byla zachována česká národnost, a v důsledcích se podařilo zřídit Československo, byť jako projektově zkonstruovaný stát z moci nadnárodního řízení. Národní obrození 2.0 já tedy chápu jako snahu zopakovat změny statistiky typů psychiky změnou kultury, ale za situace, kdy díky DVTR a KSB chápeme řízení, takže naše cíle mohou být vyšší, než jen pouhé zachování národní svébytnosti (byť i to je hodně). Uvedení pánové výše svým germanofilstvím jdou proti Národnímu obrození.

A co ty Putinovče ? Myslíš to vážně ? Tak začni a neurážej jiné.

Počítám, že Putinovec má
Je to ryzí germanofil.
"ČR by měla být pod správou SRN, stejně nemáme žádnou svou historii, neumíme si vládnout, jedině v německém náručí nás naučí civilizaci.." - Toť Ivo Budil.

i nemá
spisovatelka, publicistka a signatářka Charty 77 Lenka Procházková a historik Josef Skála

pravdu.
To je dáno tím, že ten spolek je směs.
V souladu s mojí dlouhodobou tezí, že v každé organizaci jsou vždy 2 křídla.
Uvidíme v čase, jaký bude “mocenský” vývoj uvnitř spolku, kdo ho bude řídit a jakým směrem.


[quote="pid:40187, uid:270"]A co ty Putinovče ? Myslíš to vážně ? Tak začni a neurážej jiné.[/quote] Počítám, že Putinovec má [quote="pid:40192, uid:390"]Je to ryzí germanofil. "ČR by měla být pod správou SRN, stejně nemáme žádnou svou historii, neumíme si vládnout, jedině v německém náručí nás naučí civilizaci.." - Toť Ivo Budil.[/quote] i nemá [quote="pid:40107, uid:270"]spisovatelka, publicistka a signatářka Charty 77 Lenka Procházková a historik Josef Skála[/quote] pravdu. To je dáno tím, že ten spolek je směs. V souladu s mojí dlouhodobou tezí, že v každé organizaci jsou vždy 2 křídla. Uvidíme v čase, jaký bude “mocenský” vývoj uvnitř spolku, kdo ho bude řídit a jakým směrem.

Boletus se k ničemu (k již přednastavenému rámci, struktuře, ideologii) "nepřidává".


Souhlasím, ale podobné to je nebo lépe řečeno v rámci toho spolku se to přeci dá dělat stejně. Přispívat tam články z pohledu KSB atd a vyvažovat. Spousta lidí se k nim přidá, okázalou ignorací ještě nikdo nikdy nic nevyřešil.


[quote="pid:40222, uid:292"]Boletus se k ničemu (k již přednastavenému rámci, struktuře, ideologii) "nepřidává".[/quote] Souhlasím, ale podobné to je nebo lépe řečeno v rámci toho spolku se to přeci dá dělat stejně. Přispívat tam články z pohledu KSB atd a vyvažovat. Spousta lidí se k nim přidá, okázalou ignorací ještě nikdo nikdy nic nevyřešil.

Souhlasím, ale podobné to je nebo lépe řečeno v rámci toho spolku se to přeci dá dělat stejně. Přispívat tam články z pohledu KSB atd a vyvažovat. Spousta lidí se k nim přidá, okázalou ignorací ještě nikdo nikdy nic nevyřešil.


Budil jako germanofil je v otázce světonázoru proti nám.
Hampl se svou vírou v západní ideály taktéž.


[quote="pid:40225, uid:402"]Souhlasím, ale podobné to je nebo lépe řečeno v rámci toho spolku se to přeci dá dělat stejně. Přispívat tam články z pohledu KSB atd a vyvažovat. Spousta lidí se k nim přidá, okázalou ignorací ještě nikdo nikdy nic nevyřešil.[/quote] Budil jako germanofil je v otázce světonázoru proti nám. Hampl se svou vírou v západní ideály taktéž.

Jsou to krysaři , dusící vlastenecké síly .
Scénář je stejný . Rychle převzít iniciativu , poslepovat odpůrce zhovadilostí a následně se v rámci organizace rozhádat a tím všechny otrávit .

Ve spolku (ve “vědecké radě" ) je i Konvička. Ten humbuk, který svého prováděl, počítám, že nějakou užitečnost měl.
Jeho vrcholem bylo, že byl 17. listopadu (někdy v roce 2015, 16) na Albertově na stejném pódiu jako Zeman.
Ale nakonec to zavedl do ztracena.
Co píše Putinovec na Konvu sedí...
Jenom je otázka, nakolik - právě on - to činí (ne)vědomě.


[quote="pid:40203, uid:185"]Jsou to krysaři , dusící vlastenecké síly . Scénář je stejný . Rychle převzít iniciativu , poslepovat odpůrce zhovadilostí a následně se v rámci organizace rozhádat a tím všechny otrávit .[/quote] Ve spolku (ve “vědecké radě" ) je i Konvička. Ten humbuk, který svého prováděl, počítám, že nějakou užitečnost měl. Jeho vrcholem bylo, že byl 17. listopadu (někdy v roce 2015, 16) na Albertově na stejném pódiu jako Zeman. Ale nakonec to zavedl do ztracena. Co píše Putinovec na Konvu sedí... Jenom je otázka, nakolik - právě on - to činí (ne)vědomě.
Upravené 29. 10. 2021 o 11:36

Jeho vrcholem bylo, že byl 17. listopadu (někdy v roce 2015, 16) na Albertově na stejném pódiu jako Zeman.
Ale nakonec to zavedl do ztracena.


On to Konvička popisoval tak, že vytvořili FB skupinu o desetitisících členů, ale neprošli sítem vytvoření ogranizace v realitě. Ti nejhlasitější aktéři na FB se v realitě ukázali neakceschopnými ... a pak náboj, který hnutí mělo vyprchal.


[quote="pid:40227, uid:240"]Jeho vrcholem bylo, že byl 17. listopadu (někdy v roce 2015, 16) na Albertově na stejném pódiu jako Zeman. Ale nakonec to zavedl do ztracena.[/quote] On to Konvička popisoval tak, že vytvořili FB skupinu o desetitisících členů, ale neprošli sítem vytvoření ogranizace v realitě. Ti nejhlasitější aktéři na FB se v realitě ukázali neakceschopnými ... a pak náboj, který hnutí mělo vyprchal.

Ne, není to podobné. Boletus se k ničemu (k již přednastavenému rámci, struktuře, ideologii) "nepřidává". Mluví tam sám za sebe a poměrně gramotně i za KSB. Nevpisuje se do zájmů a cílů paní Vítové nebo kohokoliv jiného. Má své vlastní a využil danou platformu.

A to je ten důvod, proč jsem Boletusovi v této souvislosti nakonec nekladl žádné otázky, i když mne pár dětinských dodnes hodně "svrbí".
Mlčeti zlato. A u toho v tomto konkrétním případě i zůstanu. Nikdy nevíš, kdo čte.
:-)
A pořad s Boletusem na SVCS si s chutí opět poslechnu.


[quote="pid:40222, uid:292"]Ne, není to podobné. Boletus se k ničemu (k již přednastavenému rámci, struktuře, ideologii) "nepřidává". Mluví tam sám za sebe a poměrně gramotně i za KSB. Nevpisuje se do zájmů a cílů paní Vítové nebo kohokoliv jiného. Má své vlastní a využil danou platformu.[/quote] A to je ten důvod, proč jsem Boletusovi v této souvislosti nakonec nekladl žádné otázky, i když mne pár dětinských dodnes hodně "svrbí". Mlčeti zlato. A u toho v tomto konkrétním případě i zůstanu. Nikdy nevíš, kdo čte. :-) A pořad s Boletusem na SVCS si s chutí opět poslechnu.

a pak náboj, který hnutí mělo vyprchal.

Máslo podražilo.


Pamatuji si z té doby, že Okamura se mu velmi rychle začal vyhýbat jako čert kříži...
A já jsem furt nemohl pobrat proč...
:-)


[quote="pid:40230, uid:388"]a pak náboj, který hnutí mělo vyprchal.[/quote] Máslo podražilo. Pamatuji si z té doby, že Okamura se mu velmi rychle začal vyhýbat jako čert kříži... A já jsem furt nemohl pobrat proč... :-)

Máslo podražilo.
Vies mi pripomenut kde bola ta legendarna fraza? Ako viem co to priblizne znamena, ale chcel by som sa naucit presnu formulaciu.


[quote="pid:40233, uid:240"]Máslo podražilo.[/quote] Vies mi pripomenut kde bola ta legendarna fraza? Ako viem co to priblizne znamena, ale chcel by som sa naucit presnu formulaciu.

Vzdělanci spustili akci: I vás hledají

Aby nás pak mohli zavřít?


[quote="pid:40107, uid:270"]Vzdělanci spustili akci: I vás hledají[/quote] Aby nás pak mohli zavřít?

Máslo podražilo.


Taktéž se připojuji k tomu, že když chceš používat nějakou frázi, že by bylo dobré jí nejprve vysvětlit.


[quote="pid:40233, uid:240"]Máslo podražilo.[/quote] Taktéž se připojuji k tomu, že když chceš používat nějakou frázi, že by bylo dobré jí nejprve vysvětlit.

by bylo dobré jí nejprve vysvětlit

Je to základní teze beztrukturního řízení. Zná to každý student KSB, který alespoň trochu nahlédl do tlustých knih, nebo si minimálně poslechl Petrova.
Na této větě Petrov zevrubně vysvětlil princip bezstrukturního řízení.


[quote="pid:40236, uid:388"]by bylo dobré jí nejprve vysvětlit[/quote] Je to základní teze beztrukturního řízení. Zná to každý student KSB, který alespoň trochu nahlédl do tlustých knih, nebo si minimálně poslechl Petrova. Na této větě Petrov zevrubně vysvětlil princip bezstrukturního řízení.
Upravené 29. 10. 2021 o 11:49

Zná to každý student KSB


V kterých tlustých knihách to je? V Základech sociologie 1, v pasážích, kde se píše o bezstrukturním řízení to není.


[quote="pid:40237, uid:312"]Zná to každý student KSB[/quote] V kterých tlustých knihách to je? V Základech sociologie 1, v pasážích, kde se píše o bezstrukturním řízení to není.
Upravené 29. 10. 2021 o 12:01

V kterých tlustých knihách to je?

Četl jsem to v DVTR verzi z roku 2014, kde se píše také o Astrologii, jako o nauce, kterou je potřeba vrátit do škol. Celá tato verze byla uveřejněna v 15 lekcích generála Petrova na YT. Porovnával jsem psanou verzi s namluvenou a odchylky tam nebyly.


[quote="pid:40240, uid:388"]V kterých tlustých knihách to je?[/quote] Četl jsem to v DVTR verzi z roku 2014, kde se píše také o Astrologii, jako o nauce, kterou je potřeba vrátit do škol. Celá tato verze byla uveřejněna v 15 lekcích generála Petrova na YT. Porovnával jsem psanou verzi s namluvenou a odchylky tam nebyly.

Dík, takže ne ve všech tlustých knihách, ale v DVTR.


Dík, takže ne ve všech tlustých knihách, ale v DVTR.

Aby nás pak mohli zavřít?


To je asi tak jediná logická, i když naprosto irelevatní námitka v tomto vlákně.


[quote="pid:40235, uid:312"]Aby nás pak mohli zavřít?[/quote] To je asi tak jediná logická, i když naprosto irelevatní námitka v tomto vlákně.
Upravené 29. 10. 2021 o 12:08

Vies mi pripomenut kde bola ta legendarna fraza? Ako viem co to priblizne znamena, ale chcel by som sa naucit presnu formulaciu.

Taktéž se připojuji k tomu, že když chceš používat nějakou frázi, že by bylo dobré jí nejprve vysvětlit.

Počítal jsem, že to je notoricky známý obrat...:-)
Poprvé jsem to pravděpodobně zaznamenal v některé z úvodních přednášek generála Petrova - tam bude asi nejpřesnější formulace.


Dále se to vyskytuje u VVPj např. zde
https://pjakin.webnode.cz/l/30-5-2017-otazka-odpoved/
https://pjakin.webnode.cz/l/12-6-2017-otazka-odpoved/
https://pjakin.webnode.cz/l/28-5-2018-otazka-odpoved/


Hledejte řetězec "máslo".
:-)


[quote="pid:40234, uid:106"]Vies mi pripomenut kde bola ta legendarna fraza? Ako viem co to priblizne znamena, ale chcel by som sa naucit presnu formulaciu.[/quote] [quote="pid:40236, uid:388"]Taktéž se připojuji k tomu, že když chceš používat nějakou frázi, že by bylo dobré jí nejprve vysvětlit.[/quote] Počítal jsem, že to je notoricky známý obrat...:-) Poprvé jsem to pravděpodobně zaznamenal v některé z úvodních přednášek generála Petrova - tam bude asi nejpřesnější formulace. Dále se to vyskytuje u VVPj např. zde https://pjakin.webnode.cz/l/30-5-2017-otazka-odpoved/ https://pjakin.webnode.cz/l/12-6-2017-otazka-odpoved/ https://pjakin.webnode.cz/l/28-5-2018-otazka-odpoved/ Hledejte řetězec "máslo". :-)

naprosto irelevatní námitka v tomto vlákně.

Proč irelevantní. Podívej se do nedávné historie, jak probíhalo zavírání Židů. Nejprve je nechali přihlásit se k židovství a pak již stačilo použít seznamy na jejich likvidaci.


[quote="pid:40248, uid:402"]naprosto irelevatní námitka v tomto vlákně.[/quote] Proč irelevantní. Podívej se do nedávné historie, jak probíhalo zavírání Židů. Nejprve je nechali přihlásit se k židovství a pak již stačilo použít seznamy na jejich likvidaci.

Počítal jsem, že to je notoricky známý obrat...:-)


A kterou z 65 knih máme začít? ... Kterou chcete.


Videa Petrova ani nejsou tlustými knihami


Ne, není to notoricky známé.


[quote="pid:40250, uid:240"]Počítal jsem, že to je notoricky známý obrat...:-)[/quote] A kterou z 65 knih máme začít? ... Kterou chcete. Videa Petrova ani nejsou tlustými knihami Ne, není to notoricky známé.

Videa Petrova ani nejsou tlustými knihami

Videa Petrova jsou přednášky KSB a DVTR a jdou podle psaných tlustých knih. Pro mě osobně je víc dostupný poslech, jelikož si víc pamatuji to, co slyším, než to co vidím.


[quote="pid:40252, uid:388"]Videa Petrova ani nejsou tlustými knihami[/quote] Videa Petrova jsou přednášky KSB a DVTR a jdou podle psaných tlustých knih. Pro mě osobně je víc dostupný poslech, jelikož si víc pamatuji to, co slyším, než to co vidím.
Upravené 29. 10. 2021 o 16:07

Ne, není to notoricky známé.

Asi pro tebe, jelikož to na fóru již léta působí jako mem.


[quote="pid:40252, uid:388"]Ne, není to notoricky známé.[/quote] Asi pro tebe, jelikož to na fóru již léta působí jako mem.

tak nemusi ist o snahu prevziat riadenie (to by sme im davali na hodnote imho viac ako im patri).....proste teoreticka moznost, ako sa vyviezt na vlne buducich nepokojov hore a dostat sa na nejake teple miesto.....a stoji ich to len nejake to sedenie pri PC a stretnutiach.
Tak ako Seliga u nas na vlne Kuciak a je na takom mieste, kde by najblizsich 20 rokov sa pravdepodobnej nedostal. Vela ludi sa poucilo na tychto tahoch a chcu si ich zopakovat....koniec koncov aj cely 89.


tak nemusi ist o snahu prevziat riadenie (to by sme im davali na hodnote imho viac ako im patri).....proste teoreticka moznost, ako sa vyviezt na vlne buducich nepokojov hore a dostat sa na nejake teple miesto.....a stoji ich to len nejake to sedenie pri PC a stretnutiach. Tak ako Seliga u nas na vlne Kuciak a je na takom mieste, kde by najblizsich 20 rokov sa pravdepodobnej nedostal. Vela ludi sa poucilo na tychto tahoch a chcu si ich zopakovat....koniec koncov aj cely 89.

Ještě k tomu kdo je imitačně provokační.
Spíš bych si vsadil tady na toho pána
https://www.youtube.com/watch?v=W0ig6ZO5DpA


Než na naprosto nezajímavé a necharismatické figurky Budila, Hampla a Konvičku.
Přítomnost Konvičky vidím jako problém spíš z důvodu možné diskreditace onoho spolku, uvidíme jak se bude projevovat.


Ještě k tomu kdo je imitačně provokační. Spíš bych si vsadil tady na toho pána https://www.youtube.com/watch?v=W0ig6ZO5DpA Než na naprosto nezajímavé a necharismatické figurky Budila, Hampla a Konvičku. Přítomnost Konvičky vidím jako problém spíš z důvodu možné diskreditace onoho spolku, uvidíme jak se bude projevovat.

Ještě k tomu kdo je imitačně provokační.
Spíš bych si vsadil tady na toho pána

IPČ s Landou je rozebírána také v tomto vlákně.
https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/3873/post-40362&page=from_notify&nid=997426#post-40362
Můžu vědět jak si teda představuješ spolupráci a spojování, pokud to co natočil Landa je IPČ.
Po ovoci poznáte je a já v tom videu neviděl nic proti našim společným cílům, spíš mi přijde, že jsou pojmy KSB, mina a IPČ často používány nesprávně, chybí různé úhly Istiny.


[quote="pid:40389, uid:402"]Ještě k tomu kdo je imitačně provokační. Spíš bych si vsadil tady na toho pána[/quote] IPČ s Landou je rozebírána také v tomto vlákně. https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/3873/post-40362&page=from_notify&nid=997426#post-40362 Můžu vědět jak si teda představuješ spolupráci a spojování, pokud to co natočil Landa je IPČ. Po ovoci poznáte je a já v tom videu neviděl nic proti našim společným cílům, spíš mi přijde, že jsou pojmy KSB, mina a IPČ často používány nesprávně, chybí různé úhly Istiny.

Ja som vždy skeptický keď ma chce niekto zachrániť. V takomto kontexte zachrániť nejakú skupinu ľudí jednoducho nie je možné, nedá sa zachrániť niekoho kto je odhodlaný a robí všetko preto aby spáchal sebevraždu, ľudia na to musia prísť sami.


Ja som vždy skeptický keď ma chce niekto zachrániť. V takomto kontexte zachrániť nejakú skupinu ľudí jednoducho nie je možné, nedá sa zachrániť niekoho kto je odhodlaný a robí všetko preto aby spáchal sebevraždu, ľudia na to musia prísť sami.

Ja som vždy skeptický keď ma chce niekto zachrániť.

ľudia na to musia prísť sami.

A jak se to dozví, když jim to nikdo neřekne? Myslím, že když něco odmítneš, musíš mít nějaký lepší plán. V tom vlákně co odkazuji jsem položil dotaz jestli řízený(usměrňovaný) lídr může převzít kontrolu.
Každý člověk se vyvíjí a Landa je srdcař, přehlížet tuhle stránku a odepsat ho jako IPČ nebude celá mozaika, ale chápu, že kaleidoskop se líp pamatuje.
"Lidi na to musí přijít sami", to vypadá jako plán 0.


[quote="pid:40398, uid:592"]Ja som vždy skeptický keď ma chce niekto zachrániť.[/quote] [quote="pid:40398, uid:592"]ľudia na to musia prísť sami.[/quote] A jak se to dozví, když jim to nikdo neřekne? Myslím, že když něco odmítneš, musíš mít nějaký lepší plán. V tom vlákně co odkazuji jsem položil dotaz jestli řízený(usměrňovaný) lídr může převzít kontrolu. Každý člověk se vyvíjí a Landa je srdcař, přehlížet tuhle stránku a odepsat ho jako IPČ nebude celá mozaika, ale chápu, že kaleidoskop se líp pamatuje. "Lidi na to musí přijít sami", to vypadá jako plán 0.

"Lidi na to musí přijít sami", to vypadá jako plán 0.


Každý má dostupný internet doslova za babku (za smiešny poplatok nepoznám efektívnejší zdroj informácií) už minimálne 10-12 rokov v našom priestore...zase nerobme z ľudí nejakých starovekých otrokov, ktorých jedinou možnosťou zlepšiť svoj život je veštiť z nočnej oblohy.


[quote="pid:40407, uid:641"]"Lidi na to musí přijít sami", to vypadá jako plán 0.[/quote] Každý má dostupný internet doslova za babku (za smiešny poplatok nepoznám efektívnejší zdroj informácií) už minimálne 10-12 rokov v našom priestore...zase nerobme z ľudí nejakých starovekých otrokov, ktorých jedinou možnosťou zlepšiť svoj život je veštiť z nočnej oblohy.

Každý má dostupný internet
Snad máš pravdu a bude to stačit.
zase nerobme z ľudí nejakých starovekých otrokov, ktorých jedinou možnosťou zlepšiť svoj život je veštiť z nočnej oblohy.

Mnozí si myslí, že jeho předci byli tupela a teprve až astronomie vnesla rozum do báchorek pomatenců astrologů, a nejvíc to tvrdí ti, co nehledají informace. Každý máme internet, můžeš si pravdu najít a pak o těch otrocích napsat.


[quote="pid:40434, uid:592"]Každý má dostupný internet[/quote]Snad máš pravdu a bude to stačit. [quote="pid:40434, uid:592"]zase nerobme z ľudí nejakých starovekých otrokov, ktorých jedinou možnosťou zlepšiť svoj život je veštiť z nočnej oblohy.[/quote] Mnozí si myslí, že jeho předci byli tupela a teprve až astronomie vnesla rozum do báchorek pomatenců astrologů, a nejvíc to tvrdí ti, co nehledají informace. Každý máme internet, můžeš si pravdu najít a pak o těch otrocích napsat.
Upravené 3. 11. 2021 o 11:41

Videa Petrova ani nejsou tlustými knihami

Nikde jsem v tomto vlákně nepsal o tlustých knihách. Pouze jsem jako možný pramen pro rčení s máslem zmínil videa Petrova.
Ne, není to notoricky známé.

Vzhledem k frekvenci výskytu tohoto rčení
Dále se to vyskytuje u VVPj např. zde

jsem se nechal trošku unést, že když to znám “i” já, zná to většina...
:-)


[quote="pid:40252, uid:388"]Videa Petrova ani nejsou tlustými knihami[/quote] Nikde jsem v tomto vlákně nepsal o tlustých knihách. Pouze jsem jako možný pramen pro rčení s máslem zmínil videa Petrova. [quote="pid:40252, uid:388"]Ne, není to notoricky známé.[/quote] Vzhledem k frekvenci výskytu tohoto rčení [quote="pid:40250, uid:240"]Dále se to vyskytuje u VVPj např. zde[/quote] jsem se nechal trošku unést, že když to znám “i” já, zná to většina... :-)

Kudy z energetické krize
https://www.kudyzkrize.cz/2021/11/09/kudy-z-energeticke-krize/


Nejsem si jist, zda "radit" našim současným politikům, napříč politickým spektrem, v řešení problémů, které svojí činností de facto způsobili, je tou správnou cestou k naplnění záměrů a cílů rodícího se sdružení "Kudy z krize". Řešení krize, se kterými se naše společnost a stát v současnosti potýkají, by mělo být, dle mne, založeno na zásadních systémových změnách naší společnosti a státu; a ne se omezit na na diskuzi o řešení problémů, vytržených z celku.


Kudy z energetické krize https://www.kudyzkrize.cz/2021/11/09/kudy-z-energeticke-krize/ Nejsem si jist, zda "radit" našim současným politikům, napříč politickým spektrem, v řešení problémů, které svojí činností de facto způsobili, je tou správnou cestou k naplnění záměrů a cílů rodícího se sdružení "Kudy z krize". Řešení krize, se kterými se naše společnost a stát v současnosti potýkají, by mělo být, dle mne, založeno na zásadních systémových změnách naší společnosti a státu; a ne se omezit na na diskuzi o řešení problémů, vytržených z celku.

Nejsem si jist, zda "radit" našim současným politikům, napříč politickým spektrem, v řešení problémů, které svojí činností de facto způsobili ...
... a ne se omezit na na diskuzi o řešení problémů, vytržených z celku

Na začátku každého overtona je diskuse...


[quote="pid:42191, uid:270"]Nejsem si jist, zda "radit" našim současným politikům, napříč politickým spektrem, v řešení problémů, které svojí činností de facto způsobili ... ... a ne se omezit na na diskuzi o řešení problémů, vytržených z celku[/quote] Na začátku každého overtona je diskuse...

Na začátku každého overtona je diskuse...


Není diskuze jako diskuze. S někým se, z různých důvodů, diskutovat nedá.


[quote="pid:42195, uid:240"]Na začátku každého overtona je diskuse...[/quote] Není diskuze jako diskuze. S někým se, z různých důvodů, diskutovat nedá.

Hleda se narodni ptak
Nedávno přijatá koaliční smlouva Spolu a Pirátů se STAN zahrnuje mimo jiného volbu českého národního ptáka. Tuto aktivitu bývalý poradce exprezidenta Václava Klause Pavel Hasenkopf považuje za nesmyslné podlézání USA.
V komentářích k jeho příspěvku na Facebooku však uživatelé přesto nabídli několik vtipných variant.
„Volba národního ptáka… aneb snaha být anglosaští za každou cenu. Každý stát USA a každá kanadská provincie má svého státního / provinčního ptáka. O myšlenkových obzorech a mentálním zázemí autorů to dost vypovídá,“ poznamenal právník Hasenkopf.
Dale na:
https://cz.sputniknews.com/20211109/hasenkopf-volba-narodniho-ptaka-je-stejna-jako-vnucovani-halloweenu-nekolik-kandidatu-vsak-navrhl-16456994.html


**Hleda se narodni ptak** Nedávno přijatá koaliční smlouva Spolu a Pirátů se STAN zahrnuje mimo jiného volbu českého národního ptáka. Tuto aktivitu bývalý poradce exprezidenta Václava Klause Pavel Hasenkopf považuje za nesmyslné podlézání USA. V komentářích k jeho příspěvku na Facebooku však uživatelé přesto nabídli několik vtipných variant. „Volba národního ptáka… aneb snaha být anglosaští za každou cenu. Každý stát USA a každá kanadská provincie má svého státního / provinčního ptáka. O myšlenkových obzorech a mentálním zázemí autorů to dost vypovídá,“ poznamenal právník Hasenkopf. Dale na: https://cz.sputniknews.com/20211109/hasenkopf-volba-narodniho-ptaka-je-stejna-jako-vnucovani-halloweenu-nekolik-kandidatu-vsak-navrhl-16456994.html
2.65k
54
16
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept