Naši analytici
Principy lidovlády - analytický pohľad čo treba robiť v súčasnej demokracii pre bezkrízový pokrok

https://kob-forum.eu/2021/10/28/principy-lidovlady/


Myslím že dotyčný vyjadril čo treba robiť. Detaily ako :
"Zatím považuji za vhodnější ponechat politiku státu a státnosti v podobě, jak ji formuje současná elita. Jedním z prioritních úkolů dneška je práce na dlouhodobých statistikách rozdělení typů psychiky směrem k lidskému typu psychiky a vytvoření podmínek k tomu, aby se dostatečné množství lidí dostalo na takovou úroveň chápání světa, která jim umožní uplatňovat žrečskou – konceptuální moc. "


Zde bych odkázal na Stalinovu Ústavu z roku 1936 a bohužel nikdy nerealizovaný volební zákon. V tomto zákonu měli mít všechny organizace a pracovní kolektivy právo navrhovat svého kandidáta ze svého středu. Tj. je předpoklad, že by toho kandidáta znali. Znalost kandidáta z běžného pracovního či civilního života je tím kritériem, které může odfiltrovat nelidské typy bez nutnosti vytvářet „prověrkové komise“ (Člověk rozumný má 2 mozkové hemisféry. V levé – analytické je možné pomocí slov lhát; v pravé – obrazné nikoliv. Tj. kandidáta musí ke kandidatuře „posvětit“ jeho sousedé a známí podle obrazu kandidátova života. Jestli vybrali dobře nevíme, ale můžeme se podívat zvenku na pracovní kolektiv nebo obec navrhovaného kandidáta a vidět „bordel“ (a takového kandidáta nevolit) nebo lad.


vyjadril veľmi dobre.
V článku sú popísané otázky ktoré čiastočne hovoria o odpovediach.


https://kob-forum.eu/2021/10/28/principy-lidovlady/ Myslím že dotyčný vyjadril čo treba robiť. Detaily ako : "Zatím považuji za vhodnější ponechat politiku státu a státnosti v podobě, jak ji formuje současná elita. Jedním z prioritních úkolů dneška je práce na dlouhodobých statistikách rozdělení typů psychiky směrem k lidskému typu psychiky a vytvoření podmínek k tomu, aby se dostatečné množství lidí dostalo na takovou úroveň chápání světa, která jim umožní uplatňovat žrečskou – konceptuální moc. " Zde bych odkázal na Stalinovu Ústavu z roku 1936 a bohužel nikdy nerealizovaný volební zákon. V tomto zákonu měli mít všechny organizace a pracovní kolektivy právo navrhovat svého kandidáta ze svého středu. Tj. je předpoklad, že by toho kandidáta znali. Znalost kandidáta z běžného pracovního či civilního života je tím kritériem, které může odfiltrovat nelidské typy bez nutnosti vytvářet „prověrkové komise“ (Člověk rozumný má 2 mozkové hemisféry. V levé – analytické je možné pomocí slov lhát; v pravé – obrazné nikoliv. Tj. kandidáta musí ke kandidatuře „posvětit“ jeho sousedé a známí podle obrazu kandidátova života. Jestli vybrali dobře nevíme, ale můžeme se podívat zvenku na pracovní kolektiv nebo obec navrhovaného kandidáta a vidět „bordel“ (a takového kandidáta nevolit) nebo lad. vyjadril veľmi dobre. V článku sú popísané otázky ktoré čiastočne hovoria o odpovediach.
116
0
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept