Naši analytici
Plánování rodiny-jedna z globálních depopulačních technologií + Dokonceni

Nesmíme zapomínat, že hlavní záměr byl zničit naši starou kulturu, kdy chlapec potkal děvče, nějaký čas spolu chodili, pak se zasnoubili, vzali se a měli děti.
Tato rodinná jednotka, jak bylo řečeno Ligou národů, což byla organizace předcházející OSN,
kteří zastávali názor, že rodina jako celek musí být zničena.
Většina toho, co napsal H.G. Wells jsou politicky zaměřené knihy, které tento plán propagují.
Ve skutečnosti, to je kde přišel na svět výraz, někdy kolem konce 19. století, což je jak daleko snaha o znemravnění společnosti sahá, kdy poprvé byl použit výraz „volná láska.“
V jedné z knih, kterou napsal před rokem 1890, Wells říká: „musíme propagovat volnou lásku za účelem toho, abychom zničili a skoncovali se staromódní a přežitou funkcí rodiny. Jakmile toto docílíme, rodina nám nebude dále stát v cestě, když vláda přijde pro jedince.
Každý jedinec bude podléhat pouze vládnoucí vrstvě a nikdo ze členů jeho rodiny ho nebude podporovat tak, jak to dělají primitivní lidské společnosti, aby ho chránili.“
...
Rozvody se staly více a více běžnými.
I když je zajímavé, že rozvody se skutečně rozšířily ne proto, že by je společnost vyžadovala, anebo že by o ně jednotlivci stáli.
Rozvody se rozšířily kvůli hollywoodským „hvězdám.“
Uvědomte si, že dramatický průmysl, což je zábavní průmysl.
Bylo už dávno řečeno, že lidé následují to, co dělají „hvězdy“ a tady jim byly předkládány příklady hvězd, což je hodně okultní záležitost.
My máme ve zvyku zbožňovat bohatství a lidi, slavné lidi.
Chceme být jako oni, chceme se s nimi srovnávat.
Takže celá ta lavina rozvodů byla způsobena Hollywoodem, s hlavními hvězdami coby příklady a běžné ženy o tom začaly mluvit, kdo se rozvádí s tou hvězdou či s onou.
Tak postupně, jak si to uvědomovaly že když se hvězdy rozvádí, proč bych se nemohla i já?
V té době, byly Bernaysovy techniky využívány i v časopisech.
Asi 97% časopisů bylo tehdy vydáváno pro ženy, protože reklamní firmy měly dobře zjištěno, a dodnes je toto používáno a učeno ve školách, že ženy přijmou daleko snadněji novinky, než muži.
Takže – skryto v těchto časopisech a v jejich článcích o slavných hvězdách, které byly popisovány jako hrdinky, bohaté a odvážné každá běžná a obyčejná žena, která toto četla,
se zkoušela těmto hvězdám přizpůsobit.
Bylo jim neustále opakováno, že i ony mohou mít všecko a hned.
...
Cele video je uzasne Alan Watt - linka
Kedze tento myslitel tu uz nie je (2021/03/04 zahadne smile ), dovolim si prilozit aj dalsie linky: linka linka linka linka, Predictive-programming-of-mind-control


Nesmíme zapomínat, že hlavní záměr byl zničit naši starou kulturu, kdy chlapec potkal děvče, nějaký čas spolu chodili, pak se zasnoubili, vzali se a měli děti. Tato rodinná jednotka, jak bylo řečeno Ligou národů, což byla organizace předcházející OSN, kteří zastávali názor, že rodina jako celek musí být zničena. Většina toho, co napsal H.G. Wells jsou politicky zaměřené knihy, které tento plán propagují. Ve skutečnosti, to je kde přišel na svět výraz, někdy kolem konce 19. století, což je jak daleko snaha o znemravnění společnosti sahá, kdy poprvé byl použit výraz „volná láska.“ V jedné z knih, kterou napsal před rokem 1890, Wells říká: „musíme propagovat volnou lásku za účelem toho, abychom zničili a skoncovali se staromódní a přežitou funkcí rodiny. Jakmile toto docílíme, rodina nám nebude dále stát v cestě, když vláda přijde pro jedince. Každý jedinec bude podléhat pouze vládnoucí vrstvě a nikdo ze členů jeho rodiny ho nebude podporovat tak, jak to dělají primitivní lidské společnosti, aby ho chránili.“ ... Rozvody se staly více a více běžnými. I když je zajímavé, že rozvody se skutečně rozšířily ne proto, že by je společnost vyžadovala, anebo že by o ně jednotlivci stáli. Rozvody se rozšířily kvůli hollywoodským „hvězdám.“ Uvědomte si, že dramatický průmysl, což je zábavní průmysl. Bylo už dávno řečeno, že lidé následují to, co dělají „hvězdy“ a tady jim byly předkládány příklady hvězd, což je hodně okultní záležitost. My máme ve zvyku zbožňovat bohatství a lidi, slavné lidi. Chceme být jako oni, chceme se s nimi srovnávat. Takže celá ta lavina rozvodů byla způsobena Hollywoodem, s hlavními hvězdami coby příklady a běžné ženy o tom začaly mluvit, kdo se rozvádí s tou hvězdou či s onou. Tak postupně, jak si to uvědomovaly že když se hvězdy rozvádí, proč bych se nemohla i já? V té době, byly Bernaysovy techniky využívány i v časopisech. Asi 97% časopisů bylo tehdy vydáváno pro ženy, protože reklamní firmy měly dobře zjištěno, a dodnes je toto používáno a učeno ve školách, že ženy přijmou daleko snadněji novinky, než muži. Takže – skryto v těchto časopisech a v jejich článcích o slavných hvězdách, které byly popisovány jako hrdinky, bohaté a odvážné každá běžná a obyčejná žena, která toto četla, se zkoušela těmto hvězdám přizpůsobit. Bylo jim neustále opakováno, že i ony mohou mít všecko a hned. ... Cele video je uzasne [Alan Watt - linka](https://youtu.be/CnLg6u0AQkU?t=1145) Kedze tento myslitel tu uz nie je (2021/03/04 zahadne :( ), dovolim si prilozit aj dalsie linky: [linka](https://canadianliberty.com/alan-watt-passed-away-on-march-4-2021/) [linka](https://youtu.be/NPWbI0wlnWA) [linka](https://youtu.be/YZcfGe_2hdQ) [linka](https://youtu.be/bXvnY1ceCGE), [Predictive-programming-of-mind-control](https://youtu.be/QK2Yoz8M8uw)
Upravené 29. 10. 2021 o 22:17
761
4
3
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept