Mimo kategórií
Zemetrasenie M5.0 zasiahlo LaPalmu - najväčšie zemetrasenie za posledných 50 rokov

Obavy zo zosuvu pôdy a megacunami v Atlantickom oceáne v sobotu ráno narastajú po zemetrasení s magnitúdou 5,0, ktoré zasiahlo ostrov LaPalma na Kanárskych ostrovoch v Atlantickom oceáne pri severozápadnom pobreží Afriky. Išlo o najsilnejšie zemetrasenie, aké zasiahlo ostrov za posledných 50 rokov; a zhoduje sa s prebiehajúcou erupciou sopky.


Zemetrasenie nastalo o 06:24 UTC, čo bolo 2:24 ráno tu na východnom pobreží Spojených štátov. Zemetrasenie sa odohralo v malej hĺbke iba 13 km.


Dôvod, prečo táto webová stránka, rozhlasová relácia a mnohí ľudia venujú takú veľkú pozornosť tejto sopečnej erupcii a zemetraseniam, ktoré sa tam odohrávajú, súvisí s výskumom, ktorý v 80. rokoch 20. storočia vykonali geológovia. Existuje časť ostrova LaPalma, ktorá je taká veľká ako ostrov Manhattan v New Yorku, ktorá je úplne nestabilná a mohla by skĺznuť z ostrova do oceánu.


Ak by sa toľko kameňa a špiny zosunulo, vytvorilo by to vlnu cunami, ktorá by prešla cez Atlantický oceán a narazila na východné pobrežie Spojených štátov. Asi o 7 až 8 hodín neskôr, keď zasiahne východné pobrežie, vodná stena prichádzajúca na breh bude mať výšku tridsať až päťdesiat METROV (100 až 164 stôp), čo by zničilo takmer všetky mestá na východnom pobreží USA a možno aj zabilo. miliónov.


Tu je krátke, štvorminútové video, ktoré to vysvetľuje s vedcami, ktorí urobili zistenia:


https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/m5-0-quake-strikes-lapalma-biggest-quake-in-50-years


Obavy zo zosuvu pôdy a megacunami v Atlantickom oceáne v sobotu ráno narastajú po zemetrasení s magnitúdou 5,0, ktoré zasiahlo ostrov LaPalma na Kanárskych ostrovoch v Atlantickom oceáne pri severozápadnom pobreží Afriky. Išlo o najsilnejšie zemetrasenie, aké zasiahlo ostrov za posledných 50 rokov; a zhoduje sa s prebiehajúcou erupciou sopky. Zemetrasenie nastalo o 06:24 UTC, čo bolo 2:24 ráno tu na východnom pobreží Spojených štátov. Zemetrasenie sa odohralo v malej hĺbke iba 13 km. Dôvod, prečo táto webová stránka, rozhlasová relácia a mnohí ľudia venujú takú veľkú pozornosť tejto sopečnej erupcii a zemetraseniam, ktoré sa tam odohrávajú, súvisí s výskumom, ktorý v 80. rokoch 20. storočia vykonali geológovia. Existuje časť ostrova LaPalma, ktorá je taká veľká ako ostrov Manhattan v New Yorku, ktorá je úplne nestabilná a mohla by skĺznuť z ostrova do oceánu. Ak by sa toľko kameňa a špiny zosunulo, vytvorilo by to vlnu cunami, ktorá by prešla cez Atlantický oceán a narazila na východné pobrežie Spojených štátov. Asi o 7 až 8 hodín neskôr, keď zasiahne východné pobrežie, vodná stena prichádzajúca na breh bude mať výšku tridsať až päťdesiat METROV (100 až 164 stôp), čo by zničilo takmer všetky mestá na východnom pobreží USA a možno aj zabilo. miliónov. Tu je krátke, štvorminútové video, ktoré to vysvetľuje s vedcami, ktorí urobili zistenia: https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/m5-0-quake-strikes-lapalma-biggest-quake-in-50-years

ty brdo, ze by sa splnili tie proroctva o zaplavenom Manhatane?


ty brdo, ze by sa splnili tie proroctva o zaplavenom Manhatane?

proroctva o zaplavenom Manhatane
najlepšie proroctvá sú tie naplánované. O možnom megatsunami sa už vie celé dekády, zbrane, ktorými ich môžu vyvolať už majú dávno odskúšané. Teraz ide len o to, kto sa danou správou vydiera. Florida je dosť vzdorovitá močiaru, tam by mohol byť aj primárny cieľ, nakoľko tam horstiev niet, ni možnosti úniku. Finálne dejstvo divadla pre ovečky sa práve odohráva.


[quote="pid:40522, uid:187"]proroctva o zaplavenom Manhatane[/quote]najlepšie proroctvá sú tie naplánované. O možnom megatsunami sa už vie celé dekády, zbrane, ktorými ich môžu vyvolať už majú dávno odskúšané. Teraz ide len o to, kto sa danou správou vydiera. Florida je dosť vzdorovitá močiaru, tam by mohol byť aj primárny cieľ, nakoľko tam horstiev niet, ni možnosti úniku. Finálne dejstvo divadla pre ovečky sa práve odohráva.
Upravené 31. 10. 2021 o 20:33

Film "Deep Impact" z r. 1998
2,5 km velky ulomek komety spadne do Atlantiku a vyvola 400-450 m vysokou megatsunami, ktera kompletne znici NY. Znicujici vlna zasahne hluboko do Apallach.....
nemecky: https://de.wikipedia.org/wiki/Deep_Impact_(Film)
anglicky: https://en.wikipedia.org/wiki/Deep_Impact_(film)


**Film "Deep Impact" z r. 1998** 2,5 km velky ulomek komety spadne do Atlantiku a vyvola 400-450 m vysokou megatsunami, ktera kompletne znici NY. Znicujici vlna zasahne hluboko do Apallach..... nemecky: https://de.wikipedia.org/wiki/Deep_Impact_(Film) anglicky: https://en.wikipedia.org/wiki/Deep_Impact_(film)
852
5
4
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept