Politika v ČR
Ing. Alena Vitásková

„Pane ministře Havlíčku, proboha „držte již hubu“.
http://www.rukojmi.cz/clanky/domaci-politika/12141-pane-ministre-havlicku-proboha-drzte-jiz-hubu


"To již není na rezignaci ministra Havlíčka, ale na řádné trestní stíhání těch, kteří jsou s touto šlamastikou spojeni. Co na to státní zastupitelství?"


„Pane ministře Havlíčku, proboha „držte již hubu“. http://www.rukojmi.cz/clanky/domaci-politika/12141-pane-ministre-havlicku-proboha-drzte-jiz-hubu "To již není na rezignaci ministra Havlíčka, ale na řádné trestní stíhání těch, kteří jsou s touto šlamastikou spojeni. Co na to státní zastupitelství?"

Stanovisko bývalé předsedkyně Energetického regulačního úřadu (ERÚ) Ing. Aleny Vitáskové k současné energetické krizi, která nastává nejen v ČR.
http://www.rukojmi.cz/clanky/domaci-politika/12139-stanovisko-byvale-predsedkyne-energetickeho-regulacniho-uradu-eru-ing-aleny-vitaskove-k-soucasne-energeticke-krizi-ktera-nastava-nejen-v-cr


"Když nastoupila vláda Andreje Babiše, najmenovala do vysokých funkcí na ERÚ
přesně ty osoby, které byly za nezvládnuté období let 2009-2010 spolu odpovědni a
z úřadu byli tzv. „odejiti“ (za Nečasovy vlády).


Otázky zní:
1) Proč Babišova vláda tyto osoby jmenovala, přestože o jejich neblahé minulosti
věděla?
2) S kým chce Babišova vláda dělat nápravu situace v energetice? S těmi lidmi
působícími na a kolem ERÚ, kteří nesou významnou spoluvinu za to, kam se
až energetika v této době dostala?
3) S těmi lidmi, kteří stanovili regulované ceny pro spotřebitele vyšší, než
požadoval zákon?"


**Stanovisko bývalé předsedkyně Energetického regulačního úřadu (ERÚ) Ing. Aleny Vitáskové k současné energetické krizi, která nastává nejen v ČR**. http://www.rukojmi.cz/clanky/domaci-politika/12139-stanovisko-byvale-predsedkyne-energetickeho-regulacniho-uradu-eru-ing-aleny-vitaskove-k-soucasne-energeticke-krizi-ktera-nastava-nejen-v-cr "Když nastoupila vláda Andreje Babiše, najmenovala do vysokých funkcí na ERÚ přesně ty osoby, které byly za nezvládnuté období let 2009-2010 spolu odpovědni a z úřadu byli tzv. „odejiti“ (za Nečasovy vlády). Otázky zní: 1) Proč Babišova vláda tyto osoby jmenovala, přestože o jejich neblahé minulosti věděla? 2) S kým chce Babišova vláda dělat nápravu situace v energetice? S těmi lidmi působícími na a kolem ERÚ, kteří nesou významnou spoluvinu za to, kam se až energetika v této době dostala? 3) S těmi lidmi, kteří stanovili regulované ceny pro spotřebitele vyšší, než požadoval zákon?"

O čem se mlčí
Stanislav Novotný se ptá Aleny Vitáskové proč masivní podpora pro obnovitelné zdroje tzv. Green Deal vyvolává vysoké ceny energií, zdražování a likvidaci středního stavu
https://www.youtube.com/watch?v=7xAfVQiEk4Q


**O čem se mlčí** Stanislav Novotný se ptá Aleny Vitáskové proč masivní podpora pro obnovitelné zdroje tzv. Green Deal vyvolává vysoké ceny energií, zdražování a likvidaci středního stavu https://www.youtube.com/watch?v=7xAfVQiEk4Q

Aleny Vitáskové


Podivné, že paní ing. Alena Vitásková dodnes nepochopila, že od Andreje Babiše, Petra Fialy a podobných, kterým jsou milejší "nastříhané zelené papírky" než české národní zájmy, nemůže nikdy nic rozumného a vstřícného očekávat. Lidově se tomu říká: "Házet perly sviním..."


[quote="pid:52450, uid:78"]Aleny Vitáskové[/quote] Podivné, že paní ing. Alena Vitásková dodnes nepochopila, že od Andreje Babiše, Petra Fialy a podobných, kterým jsou milejší "nastříhané zelené papírky" než české národní zájmy, nemůže nikdy nic rozumného a vstřícného očekávat. Lidově se tomu říká: "Házet perly sviním..."
705
3
2
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept