Zahraničná politika
Odpis Covidovej/Vakcinacnej agendy a jej prejavy

«The Real Anthony Fauci»
kniha, ktorá odhaľuje doktora Anthony Fauciho
od Roberta F. Kennedyho jr. (RFK) práve vyšla.


Na Uložtu:


https://uloz.to/file/XONkKRX1ITVs/the-real-anthony-fauci-bill-gates-big-pharma-and-the-global-war-on-democracy-and-health-children-s-health-defense-by-robert-f-kennedy-2021-pdf


https://uloz.to/file/c7quB1EkdkJx/the-real-anthony-fauci-bill-gates-big-pharma-and-the-global-war-on-democracy-and-health-children-s-health-defense-by-robert-f-kennedy-2021-epub


[quote="pid:46674, uid:474"]«The Real Anthony Fauci» kniha, ktorá odhaľuje doktora Anthony Fauciho od Roberta F. Kennedyho jr. (RFK) práve vyšla.[/quote] Na Uložtu: https://uloz.to/file/XONkKRX1ITVs/the-real-anthony-fauci-bill-gates-big-pharma-and-the-global-war-on-democracy-and-health-children-s-health-defense-by-robert-f-kennedy-2021-pdf https://uloz.to/file/c7quB1EkdkJx/the-real-anthony-fauci-bill-gates-big-pharma-and-the-global-war-on-democracy-and-health-children-s-health-defense-by-robert-f-kennedy-2021-epub

Zajímavý výběr článků...


61ac61eb09c5e


Zajímavý výběr článků... ![61ac61eb09c5e](serve/attachment&path=61ac61eb09c5e)

Rozbor proočkovanosti evropských států a zamyšlení nad důvody a dopady vakcinace


Vynikající článek, všem doporučuji přečíst!
Více a více analytiků začleňuje do svých analýz vyšší patra řízení a koncepci, mimoto článek odkrývá důvod proč vlády tlačí na proočkovanost. Dotace jsou totiž při 75% proočkovanosti. No jó, za vším hledej peníze ve společenství, kde vládne doktrína zlatého telete.


[quote="pid:46749, uid:776"]Rozbor proočkovanosti evropských států a zamyšlení nad důvody a dopady vakcinace[/quote] Vynikající článek, všem doporučuji přečíst! Více a více analytiků začleňuje do svých analýz vyšší patra řízení a koncepci, mimoto článek odkrývá důvod proč vlády tlačí na proočkovanost. Dotace jsou totiž při 75% proočkovanosti. No jó, za vším hledej peníze ve společenství, kde vládne doktrína zlatého telete.
Upravené 5. 12. 2021 o 11:07

Ještě je potřeba se ptát, kdo určil hranici 75% a proč zrovna tohle číslo. Ne náhodou dává součet 12, že by od 75% už nebyl problém proočkovat i zbytek populace, třeba násilím - proces ukončen.


Ještě je potřeba se ptát, kdo určil hranici 75% a proč zrovna tohle číslo. Ne náhodou dává součet 12, že by od 75% už nebyl problém proočkovat i zbytek populace, třeba násilím - proces ukončen.

kdo určil hranici 75%


Nevím, ale přijde mi to logické (dle myšlení USA nad státních elit), pokud chci trvale pravidelně očkovat, potřebuji bezpečnou většinu. Podle mě to není nijak propočítané, myslí si když už bude 75% procent v celé Evropě, tak už máme "vyhráno" (opakuji myslím USA nad státní elity - dle jejich uvažování) a mohou to rozjet a očkovat třeba každý měsíc a vysát Evropu z posledních zbytků zdrojů a zcela vyřadit Evropu z globálních trhů. Důsledkem jejich úsilí spíše bude rozdělení Evropy (žába se musí vařit pomalu, jinak z hrnce vyskočí - čím více budou tlačit, tím větší šance je vyskočit).


[quote="pid:46764, uid:776"]kdo určil hranici 75%[/quote] Nevím, ale přijde mi to logické (dle myšlení USA nad státních elit), pokud chci trvale pravidelně očkovat, potřebuji bezpečnou většinu. Podle mě to není nijak propočítané, myslí si když už bude 75% procent v celé Evropě, tak už máme "vyhráno" (opakuji myslím USA nad státní elity - dle jejich uvažování) a mohou to rozjet a očkovat třeba každý měsíc a vysát Evropu z posledních zbytků zdrojů a zcela vyřadit Evropu z globálních trhů. Důsledkem jejich úsilí spíše bude rozdělení Evropy (žába se musí vařit pomalu, jinak z hrnce vyskočí - čím více budou tlačit, tím větší šance je vyskočit).
Upravené 5. 12. 2021 o 12:17

Banány, toaletný papier,

Zabudol si na to najdôležitejšie, internet. Pri vedomí, že je to dvojsečná zbraň, umožnila táto technológia spojenie miliónov neznámych ľudí a najmä výmenu informácií medzi nimi. To je výrazný skok, ktorý značne oslabil ich propagandu. Predtým nemysliteľné, aby si ľudia naprieč kontinentmi zdieľali skúsenosti, vedomosti... Na základe Rozlíšenia nám v mori "informácií" je umožnené hľadať tie pravé. Za éry čisto printových médií toto nebolo možné, čo bolo na papieri bola "pravda". Preto tá obrovská dôvera starších ľudí v tv a printové "správy".


[quote="pid:41922, uid:7"]Banány, toaletný papier,[/quote] Zabudol si na to najdôležitejšie, internet. Pri vedomí, že je to dvojsečná zbraň, umožnila táto technológia spojenie miliónov neznámych ľudí a najmä výmenu informácií medzi nimi. To je výrazný skok, ktorý značne oslabil ich propagandu. Predtým nemysliteľné, aby si ľudia naprieč kontinentmi zdieľali skúsenosti, vedomosti... Na základe Rozlíšenia nám v mori "informácií" je umožnené hľadať tie pravé. Za éry čisto printových médií toto nebolo možné, čo bolo na papieri bola "pravda". Preto tá obrovská dôvera starších ľudí v tv a printové "správy".
Upravené 5. 12. 2021 o 12:34

Finance jsou jen čtvrtá priorita . Chytáte se na připravenou vějičku .
Peníze jsou lákadlem pro zrůdičky , jako motivace . Je potřeba podívat se do vyšších pater pyramidy .


Finance jsou jen čtvrtá priorita . Chytáte se na připravenou vějičku . Peníze jsou lákadlem pro zrůdičky , jako motivace . Je potřeba podívat se do vyšších pater pyramidy .

Finance jsou jen čtvrtá priorita


Skrze čtvrtou prioritu je řízen dav "nemravů" (elity jim nelze říci, protože jejich profesionální dovednosti nejsou elitní, jejich vstupenkou do pozic je všeho schopnost vůči obyvatelstvu a podlézání páníčkovi). Tímto je vysvětlena jejich motivace (to považuji za hodnotnou informaci) v budování covid-fašismu. Z dotací skončí ku prospěchu obyvatel tak 1% až 5% z celkové sumy, ostatní zateče mezi prsty darebákům.


[quote="pid:46769, uid:185"]Finance jsou jen čtvrtá priorita[/quote] Skrze čtvrtou prioritu je řízen dav "nemravů" (elity jim nelze říci, protože jejich profesionální dovednosti nejsou elitní, jejich vstupenkou do pozic je všeho schopnost vůči obyvatelstvu a podlézání páníčkovi). Tímto je vysvětlena jejich motivace (to považuji za hodnotnou informaci) v budování covid-fašismu. Z dotací skončí ku prospěchu obyvatel tak 1% až 5% z celkové sumy, ostatní zateče mezi prsty darebákům.
Upravené 5. 12. 2021 o 13:04

Rozbor proočkovanosti evropských států a zamyšlení nad důvody a dopady vakcinace
https://www.volimcesko.cz/eu-fond-obnovy-ekonomik-po-pandemii-co-muze-nastat/

Vynikající článek, všem doporučuji přečíst!

Článek dobrý.
Ostatně jako třeba tyhle dva (server volimcesko.cz na ně odkazuje)
https://www.citarny.cz/knihy-lide/vzdelavani-a-souvislosti/souvislosti/bidermanova-tabulka-donucovani
nebo tento
https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/bulletin-evidence-that-lapalma-earthquakes-are-artificial-attack


Ale kde to všechno leží?
Na anonymním serveru, kde články jsou podepisovány “Kolektiv VC” (nedělám si srandu).
V logu serveru je skrytá 8-mi ramenná černá swastika obkroužená lanem a cudně skrytá nikoliv fíkovým listem, ale asi lipovým listem.
Součástí grafiky serveru je i logo “ubývající/rozplývající se” České republiky.
Obojí zde
https://www.volimcesko.cz/podpora/
Zdroje citovaného článku jsou “aeronet.cz, qap.ecdc.europa.eu”.
Zajímavý je ten akcent na Trojmoří.


Pokouší se i o hledání symboliky v událostech (aritmetika 11/22) zcela v povrchním stylu aeronetu, viz zde
https://www.volimcesko.cz/exploze-v-liverpoolu-pozastaveni-migrace/
(aeronet není mezi zdroji toho článku, avšak je použitá podobná/stejná frazeologie [ustálená typická slovní spojení] a dikce; citovat nebudu, kdo zná aeronet, tak to tam lehce najde...)


A takhle vypadá hlavní stránka serveru
https://www.volimcesko.cz/
“VOLIM CESKO” ~ bez diakritiky; cesko nikoliv Česká republika a obrázek “ubývající” a “fuzzy” České republiky v kruhu.


A jak vypadá sekce “Naše zprávy”? Nemohu nevzpomenout (už nevím přesně kým a kde zmiňovaný) pojem “ventilátor”.
https://www.volimcesko.cz/nase-zpravy/
(Ano, té zprávy s prof. Turánkem jsem si všiml. Přijde mi, že zpočátku to bylo celkem ok, ale čím blíže k současnosti, tak zrychlili frekvenci publikovaných zpráv a začíná se objevovat aeronetovský pesimismus/bezvýchodnost. Viz i článek zde
https://www.volimcesko.cz/spekulace-o-pravych-duvodech-zavedeni-mrna-ockovani/
do kterého neváhali vložit obrázek 8-mi klátících se zombí..., mimochodem, jeden ze zdrojů je ufo/ezo server http://channeling.safo.cz/)


Pro jistotu uvedu, že nevyzývám k “nečtení” (ostatně sám dosud aeronet čtu, jinak bych ho nemohl nachytávat na hruškách:-).
Pouze počítám s tím, že je dobré vědět, odkud vítr fouká.
Pro sebe tedy počítám, že se jedná o klon aeronetu.
Co, proč, kdo.


[quote="pid:46749, uid:776"]Rozbor proočkovanosti evropských států a zamyšlení nad důvody a dopady vakcinace https://www.volimcesko.cz/eu-fond-obnovy-ekonomik-po-pandemii-co-muze-nastat/[/quote] [quote="pid:46758, uid:426"]Vynikající článek, všem doporučuji přečíst![/quote] Článek dobrý. Ostatně jako třeba tyhle dva (server volimcesko.cz na ně odkazuje) https://www.citarny.cz/knihy-lide/vzdelavani-a-souvislosti/souvislosti/bidermanova-tabulka-donucovani nebo tento https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/bulletin-evidence-that-lapalma-earthquakes-are-artificial-attack Ale kde to všechno leží? Na anonymním serveru, kde články jsou podepisovány “Kolektiv VC” (nedělám si srandu). V logu serveru je skrytá 8-mi ramenná černá swastika obkroužená lanem a cudně skrytá nikoliv fíkovým listem, ale asi lipovým listem. Součástí grafiky serveru je i logo “ubývající/rozplývající se” České republiky. Obojí zde https://www.volimcesko.cz/podpora/ Zdroje citovaného článku jsou “aeronet.cz, qap.ecdc.europa.eu”. Zajímavý je ten akcent na Trojmoří. Pokouší se i o hledání symboliky v událostech (aritmetika 11/22) zcela v povrchním stylu aeronetu, viz zde https://www.volimcesko.cz/exploze-v-liverpoolu-pozastaveni-migrace/ (aeronet není mezi zdroji toho článku, avšak je použitá podobná/stejná frazeologie [ustálená typická slovní spojení] a dikce; citovat nebudu, kdo zná aeronet, tak to tam lehce najde...) A takhle vypadá hlavní stránka serveru https://www.volimcesko.cz/ “VOLIM CESKO” ~ bez diakritiky; cesko nikoliv Česká republika a obrázek “ubývající” a “fuzzy” České republiky v kruhu. A jak vypadá sekce “Naše zprávy”? Nemohu nevzpomenout (už nevím přesně kým a kde zmiňovaný) pojem “ventilátor”. https://www.volimcesko.cz/nase-zpravy/ (Ano, té zprávy s prof. Turánkem jsem si všiml. Přijde mi, že zpočátku to bylo celkem ok, ale čím blíže k současnosti, tak zrychlili frekvenci publikovaných zpráv a začíná se objevovat aeronetovský pesimismus/bezvýchodnost. Viz i článek zde https://www.volimcesko.cz/spekulace-o-pravych-duvodech-zavedeni-mrna-ockovani/ do kterého neváhali vložit obrázek 8-mi klátících se zombí..., mimochodem, jeden ze zdrojů je **ufo/ezo server** http://channeling.safo.cz/) Pro jistotu uvedu, že nevyzývám k “nečtení” (ostatně sám dosud aeronet čtu, jinak bych ho nemohl nachytávat na hruškách:-). Pouze počítám s tím, že je dobré vědět, odkud vítr fouká. Pro sebe tedy počítám, že se jedná o klon aeronetu. Co, proč, kdo.
Upravené 5. 12. 2021 o 19:15

Vědci zvažují hypotézu o tom, že kmen omikron se objevil po přenosu viru z člověka na zvíře, rychle se přizpůsobil a vrátil se zpět k lidem. Agentuře Bloomberg to řekl pracovník Harvardské školy veřejného zdraví Sikhulile Mojo - píše o tom Sputnik .


Poznámka: asi budeme svědky stále stupidnějších příběhů o omikronu. I když určitou logiku to vysvětlení má. Vir si mohl říci: "U lidí není žádná svoboda, všude zvrácená politická korektnost. Samé testy. Jdu ke zvířatům. Tam bude větší volnost". Pak to ale mohl přehodnotit: "U zvířat není žádné PR. Tam bych upadl v zapomnění."


Vědci zvažují hypotézu o tom, že kmen omikron se objevil po přenosu viru z člověka na zvíře, rychle se přizpůsobil a vrátil se zpět k lidem. Agentuře Bloomberg to řekl pracovník Harvardské školy veřejného zdraví Sikhulile Mojo - píše o tom [Sputnik](https://cz.sputniknews.com/20211205/vedci-oznamili-novou-verzi-puvodu-kmene-omikron-16753917.html) . Poznámka: asi budeme svědky stále stupidnějších příběhů o omikronu. I když určitou logiku to vysvětlení má. Vir si mohl říci: "U lidí není žádná svoboda, všude zvrácená politická korektnost. Samé testy. Jdu ke zvířatům. Tam bude větší volnost". Pak to ale mohl přehodnotit: "U zvířat není žádné PR. Tam bych upadl v zapomnění."
Upravené 5. 12. 2021 o 19:09

Vědci zvažují hypotézu o tom, že kmen omikron se objevil po přenosu viru z člověka na zvíře, rychle se přizpůsobil a vrátil se zpět k lidem.

Sice vím, že paměť davu je 14 dnů, ale přece jen. Neměl by jim někdo říct, že netopýři už tady byli?
:-)


[quote="pid:46815, uid:260"]Vědci zvažují hypotézu o tom, že kmen omikron se objevil po přenosu viru z člověka na zvíře, rychle se přizpůsobil a vrátil se zpět k lidem.[/quote] Sice vím, že paměť davu je 14 dnů, ale přece jen. Neměl by jim někdo říct, že netopýři už tady byli? :-)

A takhle vypadá hlavní stránka serveru
https://www.volimcesko.cz/
“VOLIM CESKO” ~ bez diakritiky; cesko nikoliv Česká republika a obrázek “ubývající” a “fuzzy” České republiky v kruhu.


volimcesko je nazev domény (url) kde nelze diakritiku použít, souhlasím je to divné, protože, když se použije co hlavní nápis název domény, tak se dává takto "volimcesko.cz" (to je užitečné k tomu, že si návštěvník zapamatuje doménu respektivě url adresy) bez přidání koncovky .cz není tak zřejmé, že je to je url.


To logo mi asociuje lupu (ČR pod lupou) a pod ní je vidět jásající dav. Co, ale může znamenat těch 10% ? (počet "uvědomělých" ? - tolik je asi potřeba podchytit ideologií - zbytek davu se veze)


Poznámka:
Je to projekt GP, to je zřejmé, ale už viditelně prohrává - je nucen používat|reagovat na terminologii KSB (i když se bude snažit o pokroucení, to mu nemůže vyjít, stejně jako nelze pokroutit matematiku - lidi nejsou blbí, pouze neinformovaní).


[quote="pid:46814, uid:240"]A takhle vypadá hlavní stránka serveru https://www.volimcesko.cz/ “VOLIM CESKO” ~ bez diakritiky; cesko nikoliv Česká republika a obrázek “ubývající” a “fuzzy” České republiky v kruhu.[/quote] volimcesko je nazev domény (url) kde nelze diakritiku použít, souhlasím je to divné, protože, když se použije co hlavní nápis název domény, tak se dává takto "volimcesko.cz" (to je užitečné k tomu, že si návštěvník zapamatuje doménu respektivě url adresy) bez přidání koncovky .cz není tak zřejmé, že je to je url. To logo mi asociuje lupu (ČR pod lupou) a pod ní je vidět jásající dav. Co, ale může znamenat těch 10% ? (počet "uvědomělých" ? - tolik je asi potřeba podchytit ideologií - zbytek davu se veze) Poznámka: Je to projekt GP, to je zřejmé, ale už viditelně prohrává - je nucen používat|reagovat na terminologii KSB (i když se bude snažit o pokroucení, to mu nemůže vyjít, stejně jako nelze pokroutit matematiku - lidi nejsou blbí, pouze neinformovaní).

volimcesko je nazev domény (url) kde nelze diakritiku použít


Oni to ale mají i na úvodní stránce.


A co je vlastně to Česko? Kde se nachází? Já žiju v České republice


[quote="pid:46819, uid:426"]volimcesko je nazev domény (url) kde nelze diakritiku použít[/quote] Oni to ale mají i na úvodní stránce. A co je vlastně to Česko? Kde se nachází? Já žiju v České republice

Neměl by jim někdo říct, že netopýři už tady byli?
Netopýři a lidoopi jsou vyloučeni. Nezodpovědná Číňanka snědla vývar z netopýra, a bylo vymalováno. Nevzpamatovali jsme se z toho dodnes. Říká se, že HIV začalo u lidoopů, a pak se objevilo u homo-komunity. Vzhledem k tomu, že se tento virus šíří hlavně prostřednictvím tělních tekutin, tak tedy nevím ... Co třeba kočky? Univerzální přenašeči skoro všech patogenních breberek. Třeba Flégrova kočka sežrala ptáka, který přilétl odněkud z Afriky... Já vím, já už toho nechám.


[quote="pid:46816, uid:240"]Neměl by jim někdo říct, že netopýři už tady byli?[/quote]Netopýři a lidoopi jsou vyloučeni. Nezodpovědná Číňanka snědla vývar z netopýra, a bylo vymalováno. Nevzpamatovali jsme se z toho dodnes. Říká se, že HIV začalo u lidoopů, a pak se objevilo u homo-komunity. Vzhledem k tomu, že se tento virus šíří hlavně prostřednictvím tělních tekutin, tak tedy nevím ... Co třeba kočky? Univerzální přenašeči skoro všech patogenních breberek. Třeba Flégrova kočka sežrala ptáka, který přilétl odněkud z Afriky... Já vím, já už toho nechám.

To logo mi asociuje lupu (ČR pod lupou)


Já když to logo na hlavní stránce volimcesko.cz vidím, tak si vzpomenu na parodii Hitler vs Verona, která kdysi proběhla českým internetem...
Na videu je hajlující dav, něco vykřikující Hitler a zní text písně: "Už nejsi sám, koho spálil letní žár..."


[quote="pid:46819, uid:426"]To logo mi asociuje lupu (ČR pod lupou)[/quote] Já když to logo na hlavní stránce volimcesko.cz vidím, tak si vzpomenu na parodii Hitler vs Verona, která kdysi proběhla českým internetem... Na videu je hajlující dav, něco vykřikující Hitler a zní text písně: "Už nejsi sám, koho spálil letní žár..."

Zajímavý článek...
Docela velké spojování a srovnávání Covidu s HIV...
Kampak tím asi míří?


Tak nějak mi přijde, že připravují očkovaný dav na to, že bude doživotně závislý na jejich léčbě...
(Samozřejmě, formou pseudovýběru, kdy se další možnosti zamlčují.)


Expert: Koronavirus je mnohem jednodušší než virus HIV, proto byla vakcína rychle


...
Léčba HIV je efektivní, ale doživotní
...
Myslíte, že bude někdy možné pacienty s HIV zcela vyléčit?


Za posledních čtyřicet let léčby jsme vyléčení zaznamenali jenom ve dvou nebo třech případech, a to transplantací kostní dřeně. Z 80 milionů případů. Tohle poukazuje na to, že dnes není možné vyléčit HIV, a nevím, jestli v blízké budoucnosti to bude reálné. Zpráva však je taková, že pokud dostanete HIV, budete sice potřebovat léčbu na celý život, ale efektivní, tolerovatelnou a pohodlnou.
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-zivot-v-cesku-expert-koronavirus-je-mnohem-jednodussi-nez-virus-hiv-proto-byla-vakcina-rychle-182301


Zajímavý článek... Docela velké spojování a srovnávání Covidu s HIV... Kampak tím asi míří? Tak nějak mi přijde, že připravují očkovaný dav na to, že bude doživotně závislý na jejich léčbě... (Samozřejmě, formou pseudovýběru, kdy se další možnosti zamlčují.) **Expert: Koronavirus je mnohem jednodušší než virus HIV, proto byla vakcína rychle** ... Léčba HIV je efektivní, ale doživotní ... Myslíte, že bude někdy možné pacienty s HIV zcela vyléčit? Za posledních čtyřicet let léčby jsme vyléčení zaznamenali jenom ve dvou nebo třech případech, a to transplantací kostní dřeně. Z 80 milionů případů. Tohle poukazuje na to, že dnes není možné vyléčit HIV, a nevím, jestli v blízké budoucnosti to bude reálné. Zpráva však je taková, že pokud dostanete HIV, budete sice potřebovat léčbu na celý život, ale efektivní, tolerovatelnou a pohodlnou. https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-zivot-v-cesku-expert-koronavirus-je-mnohem-jednodussi-nez-virus-hiv-proto-byla-vakcina-rychle-182301
Upravené 6. 12. 2021 o 00:31

volimcesko je nazev domény (url) kde nelze diakritiku použít

Jak píše JabiPun, nejde mi o název domény, jde o to, že tento titulek mají na úvodní stránce. Proto jsem tam dal ten link.
počet "uvědomělých" ? - tolik je asi potřeba podchytit ideologií - zbytek davu se veze

To je pravděpodobné, protože zde
https://www.volimcesko.cz/podpora/
se píše: “Díky Vaším darům bude možné zabezpečit dlouhodobý provoz těchto stránek a získat finance na přípravu dalšího navazujícího projektu.” - pod tím je logo z východu rozmazané ČR.


[quote="pid:46819, uid:426"]volimcesko je nazev domény (url) kde nelze diakritiku použít[/quote] Jak píše JabiPun, nejde mi o název domény, jde o to, že tento titulek mají na úvodní stránce. Proto jsem tam dal ten link. [quote="pid:46819, uid:426"]počet "uvědomělých" ? - tolik je asi potřeba podchytit ideologií - zbytek davu se veze[/quote] To je pravděpodobné, protože zde https://www.volimcesko.cz/podpora/ se píše: “Díky Vaším darům bude možné zabezpečit dlouhodobý provoz těchto stránek **a získat finance na přípravu dalšího navazujícího projektu**.” - pod tím je logo z východu **rozmazané** ČR.

Myslíte, že bude někdy možné pacienty s HIV zcela vyléčit?
To nevím, ale někde jsem četl, už ani nevím kde, že snad ani neexistuje žádná vědecky potvrzená korelace mezi HIV a AIDS. Autoimunitní nemoci tady byly i před HIV. Feťáci a homosexuálové mají v důsledku svého životního stylu k této kategorii nemocí blíže.


[quote="pid:46857, uid:181"]Myslíte, že bude někdy možné pacienty s HIV zcela vyléčit?[/quote]To nevím, ale někde jsem četl, už ani nevím kde, že snad ani neexistuje žádná vědecky potvrzená korelace mezi HIV a AIDS. Autoimunitní nemoci tady byly i před HIV. Feťáci a homosexuálové mají v důsledku svého životního stylu k této kategorii nemocí blíže.

Docela velké spojování a srovnávání Covidu s HIV...


Kopíruji z Kurgiňana:
27.dubna 2020 IA Krasnaja Vesna uvádí, že známý francouzský vědec a nositel Nobelovy ceny za medicínu Luc Antoine Montagnier v rozhovoru pro srbské „Novosti“ uvedl, že covid-19 byl vytvořen uměle. https://rossaprimavera.ru/news/ae2bd55c


Montagnier tvrdí, že to všechno začalo u známého netopýrového viru, s nímž prováděli experimenty. V tomto okamžiku mohlo dojít k chybě nebo úniku z laboratoře. Prováděli experimenty s netopýry? Ve výsledku dostali něco opačného než hledali.


Podle vědce se pomocí koronaviru v laboratoři pokusili získat vakcínu proti AIDS. Montagnier dále vysvětluje, jak k tomu došlo. Byly „vloženy,“ říká, „krátké sekvence viru AIDS do koronaviru o velikosti 20 nukleotidů, což jsou základní jednotky genetického materiálu. Slyšel jsem kritiku od těch, kteří se domnívají, že vsadky jsou příliš malé na to, aby vnesly do proteinu nové informace. Ale tyto malé fragmenty nesou genetické formace, které mohou změnit chování proteinů a změnit složení vnějšího obalu viru, aby byl schopen infikovat lidské buňky. “


Buňka musí být lákána proteinem, chápete? Musí být nalákána na proteiny, aby buňka chtěla tento virus jíst, poté zničí svůj proteinový obal a poté se zapne celý mechanismus genetického přeprogramování buňky a začne produkovat virus. A pak umírá.


Montagnier dále řekl: „Ti, kteří mě kritizují, si hrají s významem slova„ přírodní “. Pravdou je, že tento virus je zpočátku přírodní, protože koronavirus přirozeně existuje u netopýrů, koneckonců ne v oblasti Wuhanu, ale mnohem dále v jiné čínské provincii Yunnan. „Model“ byl nalezen ve viru netopýra, který byl později zpracován a upraven tak, aby se přizpůsobil člověku. Bylo by zajímavé nyní znát budoucnost tohoto chimérického viru. “


A tady, podle vědce, příroda bere vše zpět do svých rukou. Vědci v současné době zkoumají, jak epidemie koronaviru postupuje ve Spojených státech, kde jsou miliony infikovaných lidí a kde se virus velmi rychle mění, zejména v té části, která byla podle Montagniera doplněna lidmi. (Proto je to biologická anomálie, jak říká představitel MONIKI .) Tato část intenzivně mutuje a je v procesu mizení. Virus se sám zničí.


Nechci žádným způsobem absolutizovat postoj Montagniera, zejména proto, že ve svých prohlášeních projevuje určitou politickou orientaci. Ale, co bylo řečeno dříve, na konci ledna, indickým vědcem, zástupcem Mezinárodního centra pro genetické inženýrství Anandem Ranganathanem, který na svém twitteru napsal následující (později byl příspěvek smazán): „Indičtí vědci právě objevili inserci HIV v covidu, která není přítomna v žádném dalším koronaviru. Naznačují, že tento virus nebyl vyvinut náhodou. Je to děsivé, pokud je to pravda. “
https://kob-forum.eu/2020/12/31/kurginan-koronavirus-jeho-cile-autori-a-vladci-cast-i-dokonceni/


[quote="pid:46857, uid:181"]Docela velké spojování a srovnávání Covidu s HIV...[/quote] Kopíruji z Kurgiňana: 27.dubna 2020 IA Krasnaja Vesna uvádí, že známý francouzský vědec a nositel Nobelovy ceny za medicínu Luc Antoine Montagnier v rozhovoru pro srbské „Novosti“ uvedl, že covid-19 byl vytvořen uměle. https://rossaprimavera.ru/news/ae2bd55c Montagnier tvrdí, že to všechno začalo u známého netopýrového viru, s nímž prováděli experimenty. V tomto okamžiku mohlo dojít k chybě nebo úniku z laboratoře. Prováděli experimenty s netopýry? Ve výsledku dostali něco opačného než hledali. Podle vědce se pomocí koronaviru v laboratoři pokusili získat vakcínu proti AIDS. Montagnier dále vysvětluje, jak k tomu došlo. Byly „vloženy,“ říká, „krátké sekvence viru AIDS do koronaviru o velikosti 20 nukleotidů, což jsou základní jednotky genetického materiálu. Slyšel jsem kritiku od těch, kteří se domnívají, že vsadky jsou příliš malé na to, aby vnesly do proteinu nové informace. Ale tyto malé fragmenty nesou genetické formace, které mohou změnit chování proteinů a změnit složení vnějšího obalu viru, aby byl schopen infikovat lidské buňky. “ Buňka musí být lákána proteinem, chápete? Musí být nalákána na proteiny, aby buňka chtěla tento virus jíst, poté zničí svůj proteinový obal a poté se zapne celý mechanismus genetického přeprogramování buňky a začne produkovat virus. A pak umírá. Montagnier dále řekl: „Ti, kteří mě kritizují, si hrají s významem slova„ přírodní “. Pravdou je, že tento virus je zpočátku přírodní, protože koronavirus přirozeně existuje u netopýrů, koneckonců ne v oblasti Wuhanu, ale mnohem dále v jiné čínské provincii Yunnan. „Model“ byl nalezen ve viru netopýra, který byl později zpracován a upraven tak, aby se přizpůsobil člověku. Bylo by zajímavé nyní znát budoucnost tohoto chimérického viru. “ A tady, podle vědce, příroda bere vše zpět do svých rukou. Vědci v současné době zkoumají, jak epidemie koronaviru postupuje ve Spojených státech, kde jsou miliony infikovaných lidí a kde se virus velmi rychle mění, zejména v té části, která byla podle Montagniera doplněna lidmi. (Proto je to biologická anomálie, jak říká představitel MONIKI .) Tato část intenzivně mutuje a je v procesu mizení. Virus se sám zničí. Nechci žádným způsobem absolutizovat postoj Montagniera, zejména proto, že ve svých prohlášeních projevuje určitou politickou orientaci. Ale, co bylo řečeno dříve, na konci ledna, indickým vědcem, zástupcem Mezinárodního centra pro genetické inženýrství Anandem Ranganathanem, který na svém twitteru napsal následující (později byl příspěvek smazán): „Indičtí vědci právě objevili inserci HIV v covidu, která není přítomna v žádném dalším koronaviru. Naznačují, že tento virus nebyl vyvinut náhodou. Je to děsivé, pokud je to pravda. “ https://kob-forum.eu/2020/12/31/kurginan-koronavirus-jeho-cile-autori-a-vladci-cast-i-dokonceni/

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Pollert-Prazdna-luzka-Co-se-nepise-o-covidu-u-nas-Konec-vymluv-na-neockovane-685645
Z článku .


Když už je veřejnost takhle přestrašená, jak na vás zapůsobily zprávy o jihoafrické mutaci omikron, kterou Světová zdravotnická organizace označila za znepokojivou, tedy vysoce nakažlivou variantu, s níž se hůř bojuje nebo má za následek těžký průběh nemoci?


Nijak, virů jsou na světě miliony druhů a teď máme možnost je on-line sledovat a testovat a hlavně o tom psát a strašit. Je to taková hybridní mediálně-sociální válka. Strach z viru je na světě mnohem dříve než samotný virus. Už nás zabíjí, všude ho testujeme, stříkáme na něj dezinfekci, nosíme roušky, bojíme se druhých a virus se ani neobjevil.


https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Pollert-Prazdna-luzka-Co-se-nepise-o-covidu-u-nas-Konec-vymluv-na-neockovane-685645 Z článku . Když už je veřejnost takhle přestrašená, jak na vás zapůsobily zprávy o jihoafrické mutaci omikron, kterou Světová zdravotnická organizace označila za znepokojivou, tedy vysoce nakažlivou variantu, s níž se hůř bojuje nebo má za následek těžký průběh nemoci? Nijak, virů jsou na světě miliony druhů a teď máme možnost je on-line sledovat a testovat a hlavně o tom psát a strašit. Je to taková hybridní mediálně-sociální válka. Strach z viru je na světě mnohem dříve než samotný virus. Už nás zabíjí, všude ho testujeme, stříkáme na něj dezinfekci, nosíme roušky, bojíme se druhých a virus se ani neobjevil.

Mladý Kali rozobral argumentačne s grafmi a šúdiami Ciganikovú, tá sa zmohla len na urážky


https://picuscapital.sk/po-urazkach-nastalo-peklo-kalinak-zlikvidoval-ciganikovu-v-priamom-prenose-vy-sa-nehadate-so-mnou-vy-sa-hadate-s-vedeckymi-studiami/


Mladý Kali rozobral argumentačne s grafmi a šúdiami Ciganikovú, tá sa zmohla len na urážky https://picuscapital.sk/po-urazkach-nastalo-peklo-kalinak-zlikvidoval-ciganikovu-v-priamom-prenose-vy-sa-nehadate-so-mnou-vy-sa-hadate-s-vedeckymi-studiami/

hael, JS22
Četla jsem v jedné diskuzi (to znamená nepotvrzeno - autor tvrdil, že pracuje na transfuzním oddělení), že u jednotlivých vakcín je možno darovat krev až po uplynutí určité doby od oočkování (od 1 týdne do 1 měsíce), protože jinak krev vykazuje HIV pozitivitu.


hael, JS22 Četla jsem v jedné diskuzi (to znamená nepotvrzeno - autor tvrdil, že pracuje na transfuzním oddělení), že u jednotlivých vakcín je možno darovat krev až po uplynutí určité doby od oočkování (od 1 týdne do 1 měsíce), protože jinak krev vykazuje HIV pozitivitu.
Upravené 6. 12. 2021 o 11:39

protože jinak krev vykazuje HIV pozitivitu.
...aj keby to tak bolo nebolo by to nič zvláštne,keďže snahy o výmenu vlastného imunitného systému za sanitárne umelé systémy sú očividné(C19 great reset)


[quote="pid:46891, uid:223"]protože jinak krev vykazuje HIV pozitivitu.[/quote]...aj keby to tak bolo nebolo by to nič zvláštne,keďže snahy o výmenu vlastného imunitného systému za sanitárne umelé systémy sú očividné(C19 great reset)

Pre Slovensko platia pravidlá určené Národnou transfúznou službou uvedené tu: https://www.ntssr.sk/aktualne-usmernenia-k-darovaniu-krvi/635/usmernenie-pre-darcov-krvi-v-svislosti-s-pandmiou-aktnych-ochoren-dchacch-ciest-a-zpalov-pc-covid-19-spsobench-novm-koronavrusom-sars-cov2


Sú tam uvedené lehoty pre očkovaných, prípadne chorých, prišlých z cudziny atď. Kto a ako rozhoduje o podmienkach a lehotách tam nie je, takže to bude vždy otázne.


Pre Slovensko platia pravidlá určené Národnou transfúznou službou uvedené tu: https://www.ntssr.sk/aktualne-usmernenia-k-darovaniu-krvi/635/usmernenie-pre-darcov-krvi-v-svislosti-s-pandmiou-aktnych-ochoren-dchacch-ciest-a-zpalov-pc-covid-19-spsobench-novm-koronavrusom-sars-cov2 Sú tam uvedené lehoty pre očkovaných, prípadne chorých, prišlých z cudziny atď. Kto a ako rozhoduje o podmienkach a lehotách tam nie je, takže to bude vždy otázne.

To nevím, ale někde jsem četl, už ani nevím kde, že snad ani neexistuje žádná vědecky potvrzená korelace mezi HIV a AIDS. Autoimunitní nemoci tady byly i před HIV. Feťáci a homosexuálové mají v důsledku svého životního stylu k této kategorii nemocí blíže.


Vše pod tučným nadpisem je citace článku, nikoliv moje otázka.


Jinak, myslím si, že vše lze vyléčit, ale při zachování stejného životního stylu opravdu velice těžko...


[quote="pid:46873, uid:260"]To nevím, ale někde jsem četl, už ani nevím kde, že snad ani neexistuje žádná vědecky potvrzená korelace mezi HIV a AIDS. Autoimunitní nemoci tady byly i před HIV. Feťáci a homosexuálové mají v důsledku svého životního stylu k této kategorii nemocí blíže.[/quote] Vše pod tučným nadpisem je citace článku, nikoliv moje otázka. Jinak, myslím si, že vše lze vyléčit, ale při zachování stejného životního stylu opravdu velice těžko...

Spojené státy varují před cestami do Portugalska navzdory vysoké proočkovanosti
https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/clanek/spojene-staty-varuji-pred-cestami-do-portugalska-navzdory-vysoke-proockovanosti-40380391

Kandidát na ministra Nekula Zemana ve vitríně neuvidí. Má taky covid

Kandidát na ministra zemědělství Zdeněk Nekula (KDU-ČSL) v úterý nedorazil za prezidentem Milošem Zemanem do Lán na schůzku. Před návštěvou mu totiž test prokázal nákazu koronavirem. Příznaky nemá.


Kandidát na ministra nejeví příznaky onemocnění. „Je po dvou dávkách očkování. Momentálně hledáme náhradní řešení,” uvádí lidovci na Twitteru.
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/kandidat-na-ministra-nekula-zemana-ve-vitrine-neuvidi-ma-taky-covid-40380402


**Spojené státy varují před cestami do Portugalska navzdory vysoké proočkovanosti** https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/clanek/spojene-staty-varuji-pred-cestami-do-portugalska-navzdory-vysoke-proockovanosti-40380391 ** Kandidát na ministra Nekula Zemana ve vitríně neuvidí. Má taky covid ** Kandidát na ministra zemědělství Zdeněk Nekula (KDU-ČSL) v úterý nedorazil za prezidentem Milošem Zemanem do Lán na schůzku. Před návštěvou mu totiž test prokázal nákazu koronavirem. Příznaky nemá. Kandidát na ministra nejeví příznaky onemocnění. „**Je po dvou dávkách očkování.** Momentálně hledáme náhradní řešení,” uvádí lidovci na Twitteru. https://www.novinky.cz/domaci/clanek/kandidat-na-ministra-nekula-zemana-ve-vitrine-neuvidi-ma-taky-covid-40380402

Kandidát na ministra Nekula Zemana ve vitríně neuvidí. Má taky covid
Leda že by ho (Nekulu) taky šoupli do plexi-krabice. Ale se silnějším plexisklem, má jen dvě dávky.


[quote="pid:47092, uid:181"]Kandidát na ministra Nekula Zemana ve vitríně neuvidí. Má taky covid[/quote]Leda že by ho (Nekulu) taky šoupli do plexi-krabice. Ale se silnějším plexisklem, má jen dvě dávky.

Hneď 2 podobné incidenty
Strelec zabil dvoch ľudí v centre verejných služieb v Moskve, zadržali ho
https://www.hlavnespravy.sk/strelec-zabil-dvoch-ludi-v-centre-verejnych-sluzieb-v-moskve-zadrzali-ho/2781766


Totalitné praktiky vlády vedú k zúfalým činom: Muž v Nemecku sfalšoval covidpas, následne sa bál, že mu pre podvod vezmú deti. Radšej zabil ich aj seba
https://www.hlavnespravy.sk/muz-v-nemecku-sfalsoval-covidpas-a-bal-sa-vazenia-nasledne-zrejme-vrazdil/2781794


Toto satanistom isto nehraje do karát .... toto je veľmi nebezpečné a isto to nie je ani prvý ani posledný takýto incident. Budú satanisti musiet premyslieť svoju taktiku zotročovania, lebo keď pojdu ďalej takým štýlom, tak sa môže stať, že aj pri nich sa odrazu ocitne psychicky labilný strelec a ten si len elitu začne vyberať na streľbu.


Hneď 2 podobné incidenty Strelec zabil dvoch ľudí v centre verejných služieb v Moskve, zadržali ho https://www.hlavnespravy.sk/strelec-zabil-dvoch-ludi-v-centre-verejnych-sluzieb-v-moskve-zadrzali-ho/2781766 Totalitné praktiky vlády vedú k zúfalým činom: Muž v Nemecku sfalšoval covidpas, následne sa bál, že mu pre podvod vezmú deti. Radšej zabil ich aj seba https://www.hlavnespravy.sk/muz-v-nemecku-sfalsoval-covidpas-a-bal-sa-vazenia-nasledne-zrejme-vrazdil/2781794 Toto satanistom isto nehraje do karát .... toto je veľmi nebezpečné a isto to nie je ani prvý ani posledný takýto incident. Budú satanisti musiet premyslieť svoju taktiku zotročovania, lebo keď pojdu ďalej takým štýlom, tak sa môže stať, že aj pri nich sa odrazu ocitne psychicky labilný strelec a ten si len elitu začne vyberať na streľbu.

Jistě to nebude náhoda , že fašistický scénář je minimálně v Evropě sladěn k datumu prvního března .
https://www.infovojna.sk/article/polsko-bude-povinne-ockovat-lekare-ucitele-a-policisty-vlada-chysta-dalsi-zprisneni-korona-opatreni


Jistě to nebude náhoda , že fašistický scénář je minimálně v Evropě sladěn k datumu prvního března . https://www.infovojna.sk/article/polsko-bude-povinne-ockovat-lekare-ucitele-a-policisty-vlada-chysta-dalsi-zprisneni-korona-opatreni

Dopouštíte se apartheidu, píší právníci školám. Spory už musí řešit policie


Spolek právníků zasílá školám soupis přečinů, kterých se dopouští, pokud dodržují platná opatření. Nebo se řídí jejich výkladem od Ministerstva školství. Jedné ředitelce už došla trpělivost a stěžuje si u České advokátní komory.

"Každý si vás namaže na chleba. Musím upřímně říct, že jsem se silami v koncích."


Školám ale na podatelnu také opakovaně přichází řada právních stanovisek od různých advokátních skupin s výčtem přečinů, kterých se ředitelé a učitelé podle nich dopouštějí. Ať už tím, že dodržují pravidla stanovená mimořádnými opatřeními, nebo si je vykládají nad rámec svých pravomocí. Jedné ředitelce, která nechce být jmenována, nosí podobná stanoviska žáci i přímo do školy. Jedná se například o dokument s názvem „Důrazné upozornění zástupcům škol a školských zařízení“ od spolku Institut práva a občanských svobod.


Ve stanovisku předseda spolku Tomáš Nielsen ředitele varuje, že nelze na žáky uvalit karanténu, pokud rodiče neobdrželi písemné rozhodnutí z krajské hygienické stanice, nemají právo ve škole vymáhat například nošení respirátorů ve společných prostorách, nebo nastavovat vlastní pravidla pro ochranu provozu školy.
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/koronavirus-testy-dopoustite-se-apartheidu-pisi-pravnici-skolam-spory-uz-musi-resit-policie-182794


Dopouštíte se apartheidu, píší právníci školám. Spory už musí řešit policie Spolek právníků zasílá školám soupis přečinů, kterých se dopouští, pokud dodržují platná opatření. Nebo se řídí jejich výkladem od Ministerstva školství. Jedné ředitelce už došla trpělivost a stěžuje si u České advokátní komory. ** "Každý si vás namaže na chleba. Musím upřímně říct, že jsem se silami v koncích."** Školám ale na podatelnu také opakovaně přichází řada právních stanovisek od různých advokátních skupin s výčtem přečinů, kterých se ředitelé a učitelé podle nich dopouštějí. Ať už tím, že dodržují pravidla stanovená mimořádnými opatřeními, nebo si je vykládají nad rámec svých pravomocí. Jedné ředitelce, která nechce být jmenována, nosí podobná stanoviska žáci i přímo do školy. Jedná se například o dokument s názvem „Důrazné upozornění zástupcům škol a školských zařízení“ od spolku Institut práva a občanských svobod. Ve stanovisku předseda spolku Tomáš Nielsen ředitele varuje, že nelze na žáky uvalit karanténu, pokud rodiče neobdrželi písemné rozhodnutí z krajské hygienické stanice, nemají právo ve škole vymáhat například nošení respirátorů ve společných prostorách, nebo nastavovat vlastní pravidla pro ochranu provozu školy. https://www.seznamzpravy.cz/clanek/koronavirus-testy-dopoustite-se-apartheidu-pisi-pravnici-skolam-spory-uz-musi-resit-policie-182794

Řešením pro tyto učitele a ředitele . je hromadné podání trestních oznámení na ministerstvo školství a ministerstvo smrti . Za každého zaměstnance školy jedno .
Tím ten horký brambor přehodí zpět těm , co se chtějí vyvázat ze své odpovědnosti . Být v této advokátní skupině , tak jim nabídnu právní zastoupení , coby spojování různých skupin proti fašistickým zločincům .


Řešením pro tyto učitele a ředitele . je hromadné podání trestních oznámení na ministerstvo školství a ministerstvo smrti . Za každého zaměstnance školy jedno . Tím ten horký brambor přehodí zpět těm , co se chtějí vyvázat ze své odpovědnosti . Být v této advokátní skupině , tak jim nabídnu právní zastoupení , coby spojování různých skupin proti fašistickým zločincům .

Řešením pro tyto učitele a ředitele . je hromadné podání trestních oznámení na ministerstvo školství a ministerstvo smrti


presne tak. Ucitelia (ti osvietenejsi tu mi snad prepáčia @kulich , @zuzka ), sú takou poslednou skupinou. Je načase, aby sa aj oni prebrali a postavili sa, napr Grohlingovmu nezavaznému manuálu a pod.

u vás v CR pokial sledujem je situácia z právneho hľadiska iná, nakolko sudy fungujú a zrušili už radu opatreni Kena, aj keď sú znova a znova prijímané. Ono by bolo fajn keby sa rodicia a ucitelia dokázali spojiť.


[quote="pid:47193, uid:185"]Řešením pro tyto učitele a ředitele . je hromadné podání trestních oznámení na ministerstvo školství a ministerstvo smrti[/quote] presne tak. Ucitelia (ti osvietenejsi tu mi snad prepáčia @kulich , @zuzka ), sú takou poslednou skupinou. Je načase, aby sa aj oni prebrali a postavili sa, napr Grohlingovmu nezavaznému manuálu a pod. u vás v CR pokial sledujem je situácia z právneho hľadiska iná, nakolko sudy fungujú a zrušili už radu opatreni Kena, aj keď sú znova a znova prijímané. Ono by bolo fajn keby sa rodicia a ucitelia dokázali spojiť.

Výborný nápad, jenže v reálu byli do vedení škol předem dosazeni Trockisté. Neschopní a bezpáteřní, kteří se naopak covidu chytili jako své příležitosti. Ti začnou převlékat kabáty teprve až bude boj u konce. Čest výjimkám.


Výborný nápad, jenže v reálu byli do vedení škol předem dosazeni Trockisté. Neschopní a bezpáteřní, kteří se naopak covidu chytili jako své příležitosti. Ti začnou převlékat kabáty teprve až bude boj u konce. Čest výjimkám.

Covidismus se rozpadá. Nejhorší dezinformace šíří bojovníci proti nim. Vím, co udělám


https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Karel-Janecek-pro-PL-Covidismus-se-rozpada-Nejhorsi-dezinformace-siri-bojovnici-proti-nim-Vim-co-udelam-686025


Covidismus se rozpadá. Nejhorší dezinformace šíří bojovníci proti nim. Vím, co udělám https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Karel-Janecek-pro-PL-Covidismus-se-rozpada-Nejhorsi-dezinformace-siri-bojovnici-proti-nim-Vim-co-udelam-686025

Covidismus se rozpadá. Nejhorší dezinformace šíří bojovníci proti nim. Vím, co udělám

Počítám, že to není propagace Karla CIA Janečka, co?
Protože pokud ano, musel bych doporučit příspěvky z mnoha jiných vláken, aby bylo jasnější, za co a za koho kope tento příslušník 5. kolony a výročními zprávami jeho vlastní firmy RSJ doložitelný falešný/mediální/virtuální tzv. miliardář a filantrop.
Na to, že je to praktikující satanista bohužel (nebo bohudík?) přímé důkazy nemám.
Prezidentské volby v ČR se blíží, vlastně už probíhají...


[quote="pid:47409, uid:818"]Covidismus se rozpadá. Nejhorší dezinformace šíří bojovníci proti nim. Vím, co udělám[/quote] Počítám, že to není propagace Karla CIA Janečka, co? Protože pokud ano, musel bych doporučit příspěvky z mnoha jiných vláken, aby bylo jasnější, za co a za koho kope tento příslušník 5. kolony a výročními zprávami jeho vlastní firmy RSJ doložitelný falešný/mediální/virtuální tzv. miliardář a filantrop. Na to, že je to praktikující satanista bohužel (nebo bohudík?) přímé důkazy nemám. Prezidentské volby v ČR se blíží, vlastně už probíhají...

Některé známé přezdívky a to často po tvrdém střetu mizí , jiné vznikají jako houby po dešti . Netrvá dlouho a ty nejedlé se dají snadno rozlišit .


Některé známé přezdívky a to často po tvrdém střetu mizí , jiné vznikají jako houby po dešti . Netrvá dlouho a ty nejedlé se dají snadno rozlišit .

Počítám, že to není propagace Karla CIA Janečka, co?
Protože pokud ano, musel bych doporučit příspěvky z mnoha jiných vláken, aby bylo jasnější, za co a za koho kope tento příslušník 5. kolony a výročními zprávami jeho vlastní firmy RSJ doložitelný falešný/mediální/virtuální tzv. miliardář a filantrop.
Na to, že je to praktikující satanista bohužel (nebo bohudík?) přímé důkazy nemám.
Prezidentské volby v ČR se blíží, vlastně už probíhají..


Neni to propagace Karla J. Chtel jsem poukazat na to, ze se vyrazne meni informacni pole ohledne odpisu COVID agenty a je to prilezitost


[quote="pid:47410, uid:240"]Počítám, že to není propagace Karla CIA Janečka, co? Protože pokud ano, musel bych doporučit příspěvky z mnoha jiných vláken, aby bylo jasnější, za co a za koho kope tento příslušník 5. kolony a výročními zprávami jeho vlastní firmy RSJ doložitelný falešný/mediální/virtuální tzv. miliardář a filantrop. Na to, že je to praktikující satanista bohužel (nebo bohudík?) přímé důkazy nemám. Prezidentské volby v ČR se blíží, vlastně už probíhají..[/quote] Neni to propagace Karla J. Chtel jsem poukazat na to, ze se vyrazne meni informacni pole ohledne odpisu COVID agenty a je to prilezitost

To nemá chybu . Jistě nebude od věci obejít věznice a vyzvat masové vrahy ke spolupráci .
https://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/clenove-novozelandskeho-gangu-v-bizarnim-videu-vyzyvaji-k-ockovani/
Konec konců , jaký je morální rozdíl mezi masovým vrahem a politikem !
Šou jede dál a vypadá to , že poslušné zrůdičky budou mít důvod k hluboké lítosti . Ne pro náhlé objevení vlastního lidství , ale pro strach z následků svých zločinů .


To nemá chybu . Jistě nebude od věci obejít věznice a vyzvat masové vrahy ke spolupráci . https://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/clenove-novozelandskeho-gangu-v-bizarnim-videu-vyzyvaji-k-ockovani/ Konec konců , jaký je morální rozdíl mezi masovým vrahem a politikem ! Šou jede dál a vypadá to , že poslušné zrůdičky budou mít důvod k hluboké lítosti . Ne pro náhlé objevení vlastního lidství , ale pro strach z následků svých zločinů .

To nevíme

Že to je agent krytý legendou miliardáře, za to dám krk, i když mám jenom jeden. (viz ty výroční zprávy)
Ano teoreticky by to mohl být krtek, ale je otázka, jestli se krtci nechávají takhle mediálně zviditelňovat.
Každopádně jasnější to začne být, až se začne více zhmotňovat jeho role v prezidentské volbě...


[quote="pid:47422, uid:292"]To nevíme[/quote] Že to je agent krytý legendou miliardáře, za to dám krk, i když mám jenom jeden. (viz ty výroční zprávy) Ano teoreticky by to mohl být krtek, ale je otázka, jestli se krtci nechávají takhle mediálně zviditelňovat. Každopádně jasnější to začne být, až se začne více zhmotňovat jeho role v prezidentské volbě...

Česká advokátska komora k návrhu novely očkovacej vyhlášky
Opíšu je závěr, jinak je tam dlouhé vysvětlování a zdůvodňování:


Vyhláška, kterou má být novelizovaná očkovací vyhláška, by v aktuálně navrhované podobě vydaná být neměla. Autorka se v tomto textu pokusila upozornit, že se jedná o předpis problematický snad na všech úrovních. Pokud k jejímu vydání dojde, bude prakticky neživotaschopný a může způsobit řadu komplikací.
https://zemavek.sk/ceska-advokatna-komora-k-navrhu-novely-ockovacej-vyhlasky/


**Česká advokátska komora k návrhu novely očkovacej vyhlášky** Opíšu je závěr, jinak je tam dlouhé vysvětlování a zdůvodňování: Vyhláška, kterou má být novelizovaná očkovací vyhláška, by v aktuálně navrhované podobě vydaná být neměla. Autorka se v tomto textu pokusila upozornit, že se jedná o předpis problematický snad na všech úrovních. Pokud k jejímu vydání dojde, bude prakticky neživotaschopný a může způsobit řadu komplikací. https://zemavek.sk/ceska-advokatna-komora-k-navrhu-novely-ockovacej-vyhlasky/

OSVETI MANAK
https://t.me/osvetimanak/39
BKP: Odpověď kardinálu D. Dukovi na jeho výzvu k vakcinaci (28. 11. 2021) | COS.TV
https://cos.tv/videos/play/32514405069262848


BKP: Odpověď na agitaci KBS k vakcinaci
https://cos.tv/videos/play/32372268569235456


OSVETI MANAK https://t.me/osvetimanak/39 BKP: Odpověď kardinálu D. Dukovi na jeho výzvu k vakcinaci (28. 11. 2021) | COS.TV https://cos.tv/videos/play/32514405069262848 BKP: Odpověď na agitaci KBS k vakcinaci https://cos.tv/videos/play/32372268569235456
Upravené 9. 12. 2021 o 18:48

Adv. Fuellmich: spravodlivosť nepríde cez súdy, ale od ľudí, ktorí povstanú



«Vstaňte a požiadajte ich, aby išli do pekla. Pretože odtiaľ pochádzajú!»


Právnici Reiner Fuellmich a Viviane Fischer
na videu z nedávneho stretnutia v Poľsku
https://www.bitchute.com/video/CwOnjm7jaUNW/
DR. REINER FUELLMICH AND LAWYER VIVIANE FISCHER
(OPEN PRESS CONFERENCE POLAND)


vysvetlili blížiaci sa súd
ktorý niektorý, označujú ako „Norimberg 2.0“
Mnohí očakávajú, že na medzinárodnom súde sa bude konať súdny proces,
kde budú stíhaní kriminálni globalisti stojaci za podvodom Covid.
Fuellmich,
ktorý sám má za sebou dlhú kariéru trestného právnika,
zdôraznil, že súdny systém vlastnia a kontrolujú globalisti, čo znamená,
že na dnešných súdoch neprebehne spravodlivý proces, bez ohľadu na to,
či sa bude konať v Nemecku. USA alebo v inéj krajine


„Jediný spôsob, ako to ukončiť, je,
aby sa ľudia postavili a povedali úradom, že už stačilo.
Nebudú to súdy.
Súdy- možno ich využijeme na upratovanie. Obávam sa však,
že ani na to nie sú dosť dobré.
Pretože sú tak infiltrovaní druhou stranou, že musíme vytvoriť úplne
nový právny systém"


To neznamená, že Fuellmich a jeho spolupracovníci nebudú pokračovať
v príprave procesov,
ktoré budú podobné pôvodným Norimberským procesom.
Právnik uvádza, že budú existovať skutoční sudcovia, skutoční právnici
a skutoční svedkovia,
ale porotou budú ľudia, ktorí môžu sledovať procesy prostredníctvom
živého vysielania. Fuellmich očakáva,
že sa tak stane čoskoro, najneskôr však do konca roka.


Právnikovi však je jasné, že spravodlivosť nepride prostredníctvom
súčasného právneho systému, najmä nie v Nemecku.
Jeho bohaté skúsenosti so spormi na skorumpovaných súdoch
ho naučili aj to, že politici sú len bábky
a že skutoční zločinci sú malá skupina veľmi bohatých ľudí,
ktorí ťahajú za jeden povraz,
a že práve títo ľudia musia niesť zodpovednosť.


Pôvodné norimberské procesy po druhej svetovej vojne nepriniesli
spravodlivosť globalistom,
ktorí financovali obe strany vojny,
keďže bohatí vodcovia spoločností ako IBM a Ford neboli nikdy
postavení pred súd.
Nikdy neboli ani odsúdení za svoje zločiny proti ľudskosti,
ktoré umožnili Hitlerovi a nacizmu dostať sa k moci.
Niektorí z nacistických lekárov, ktorí len „plnili rozkazy“, boli
odsúdení a popravení,
ale tí, ktorí rozkazy vydávali, nie.


Už nezostali žiadne konšpiračné teórie. Všetky sa naplnili a už nie sú teóriami.
Reiner Fuellmich


Jednou z otázok položených do pléna bolo,
že mnohí tvrdia, že vírus neexistuje, keďže nebol nikdy izolovaný.
Jeho odpoveď bola, že z právneho hľadiska je to jedno.
Podvod sa stal s testami PCR, a to bude odhalené legálne.


„Keď vieme, že vírus nie je o nič nebezpečnejší ako chrípka,
a keď vieme, že nemáme koronavírusovú pandémiu,
ale iba pandémiu PCR testov,
poďme za ľuďmi, ktorí prišli s týmito klamstvami:
Drosden, WHO, Tedros, Fauci.
A potom, ako hovoria američania, poďme po dôkazoch. Od jednej osoby k druhej.
Som si istý, že mnohí z týchto ľudí, ktorí sú len „bábkami“,
sú zbabelci a skôr či neskôr nás privedú k tomu, kto je skutočne zodpovedný.


Z toho, čo sme sa dozvedeli od Catherine Austin Fitts,
existuje, samozrejme, veľmi malá skupina veľmi bohatých ľudí, ktorí
vládnu v zákulisí
a používajú tieto „bábky“.
Neviem, možno 300, možno 3000 veľmi bohatých rodín, ktoré investujú
svoje peniaze do veľkých nástrojov ako Blackrock a Vanguard a
niektorých ďalších
a cez tieto investície alebo cez tieto nástroje reinvestujú svoje peniaze.
Napríklad v Deutsche Bank vlastní 10 % akcií Blackrock.
Takto majú kontrolu spolu s možno s Číňanmi a ľuďmi z Kataru.


Veľkou otázkou teda samozrejme je, prečo to robia?
Myslím, že odpoveď je
preto sa nás boja, pretože ich je tak málo,
možno 10 000, možno 3 000, nevieme.
Ale majú veľa peňazí.
Prečo odkial, majú tieto peniaze? Nám ich ukradli
cez ich firmy.
A obávajú sa, že sme to zistili a my sme toho zistili veľa.


Potrebovali teda niečo, čo by rozptýlilo našu pozornosť.
A tak vymysleli Coronu.
Chcú kontrolu, plnú kontrolu, pretože sú psychopati a sociopati.
Snažia sa všetkých vystrašiť, aby už nikto nemohol myslieť sám za seba
a aby každý nakoniec súhlasil s očkovaním
niečím, čo nie je vakcína, ale čo zabíja.“


V súvislosti so súdnym procesom v Norimbergu 2.0 hovorí toto:
„Rozdiel medzi pôvodným Norimberským procesom a tým, o čom uvažujeme,
je ten,
že keď viedli Norimberské procesy, nebol jeden, ale veľa povojnových procesov.
Vojna sa skončila.
To, čo práve robíme a čo plánujeme urobiť, sa stane, kým vojna
pravdepodobne ešte trvá. Dúfame, že to čoskoro prejde.
V skutočnosti to neskončí, pretože je potrebné vykonať veľa upratovacích prác.
Ale dúfam, že to bude trvať ešte pár týždňov,
možno ešte 2 alebo 3 mesiace, ...


Musíme si vytvoriť vlastné právne systémy a aj to urobíme.
Myslím, že si musíme založiť vlastné... no, ako to nazvať?
Myslím, že musíme vytvoriť vlastný paralelný vesmír.
A mali by sme začať hneď.
V mnohých ohľadoch sme už začali. Pretože súčasný systém nemôže pokračovať.
Nie je možné opraviť.
Nedá sa to opraviť.
Musíme si nastaviť systém financií, školstva, práva
ale predovšetkým školstva,
pretože vzdelanie je také dôležité.
Ak sa ľudia nenaučia, o čo ide, ak sa nenaučia, že sa musia pýtať,
tak sa z nich stanu roboti.
A to sa snažia urobit našim deťom.
Jediná rada, ktorú vám môžem dať, je, nedajte sa!


Nadviažte kontakt s ostatnými. Vytvorte si svoj vlastný paralelný vesmír
a spojte sa zo všetkými ľuďmi, ktorí sú na dobrej strane."


Fuellmich na záver hovorí:
Vstaňte a požiadajte ich, aby išli do pekla. Pretože odtiaľ pochádzajú!


Do nórčiny preložila Nina Cappelen.
( do slovenciny translate google )
Adv. Fuellmich:
rettferdighet vil ikke komme gjennom domstolene, men av folket som reiser seg
-9. desember 2021
https://steigan.no/


Adv. Fuellmich: spravodlivosť nepríde cez súdy, ale od ľudí, ktorí povstanú https://steigan.no/wp-content/uploads/2021/12/fuellmich-intervju-696x385.png «Vstaňte a požiadajte ich, aby išli do pekla. Pretože odtiaľ pochádzajú!» Právnici Reiner Fuellmich a Viviane Fischer na videu z nedávneho stretnutia v Poľsku https://www.bitchute.com/video/CwOnjm7jaUNW/ DR. REINER FUELLMICH AND LAWYER VIVIANE FISCHER (OPEN PRESS CONFERENCE POLAND) vysvetlili blížiaci sa súd ktorý niektorý, označujú ako „Norimberg 2.0“ Mnohí očakávajú, že na medzinárodnom súde sa bude konať súdny proces, kde budú stíhaní kriminálni globalisti stojaci za podvodom Covid. Fuellmich, ktorý sám má za sebou dlhú kariéru trestného právnika, zdôraznil, že súdny systém vlastnia a kontrolujú globalisti, čo znamená, že na dnešných súdoch neprebehne spravodlivý proces, bez ohľadu na to, či sa bude konať v Nemecku. USA alebo v inéj krajine „Jediný spôsob, ako to ukončiť, je, aby sa ľudia postavili a povedali úradom, že už stačilo. Nebudú to súdy. Súdy- možno ich využijeme na upratovanie. Obávam sa však, že ani na to nie sú dosť dobré. Pretože sú tak infiltrovaní druhou stranou, že musíme vytvoriť úplne nový právny systém" To neznamená, že Fuellmich a jeho spolupracovníci nebudú pokračovať v príprave procesov, ktoré budú podobné pôvodným Norimberským procesom. Právnik uvádza, že budú existovať skutoční sudcovia, skutoční právnici a skutoční svedkovia, ale porotou budú ľudia, ktorí môžu sledovať procesy prostredníctvom živého vysielania. Fuellmich očakáva, že sa tak stane čoskoro, najneskôr však do konca roka. Právnikovi však je jasné, že spravodlivosť nepride prostredníctvom súčasného právneho systému, najmä nie v Nemecku. Jeho bohaté skúsenosti so spormi na skorumpovaných súdoch ho naučili aj to, že politici sú len bábky a že skutoční zločinci sú malá skupina veľmi bohatých ľudí, ktorí ťahajú za jeden povraz, a že práve títo ľudia musia niesť zodpovednosť. Pôvodné norimberské procesy po druhej svetovej vojne nepriniesli spravodlivosť globalistom, ktorí financovali obe strany vojny, keďže bohatí vodcovia spoločností ako IBM a Ford neboli nikdy postavení pred súd. Nikdy neboli ani odsúdení za svoje zločiny proti ľudskosti, ktoré umožnili Hitlerovi a nacizmu dostať sa k moci. Niektorí z nacistických lekárov, ktorí len „plnili rozkazy“, boli odsúdení a popravení, ale tí, ktorí rozkazy vydávali, nie. Už nezostali žiadne konšpiračné teórie. Všetky sa naplnili a už nie sú teóriami. Reiner Fuellmich Jednou z otázok položených do pléna bolo, že mnohí tvrdia, že vírus neexistuje, keďže nebol nikdy izolovaný. Jeho odpoveď bola, že z právneho hľadiska je to jedno. Podvod sa stal s testami PCR, a to bude odhalené legálne. „Keď vieme, že vírus nie je o nič nebezpečnejší ako chrípka, a keď vieme, že nemáme koronavírusovú pandémiu, ale iba pandémiu PCR testov, poďme za ľuďmi, ktorí prišli s týmito klamstvami: Drosden, WHO, Tedros, Fauci. A potom, ako hovoria američania, poďme po dôkazoch. Od jednej osoby k druhej. Som si istý, že mnohí z týchto ľudí, ktorí sú len „bábkami“, sú zbabelci a skôr či neskôr nás privedú k tomu, kto je skutočne zodpovedný. Z toho, čo sme sa dozvedeli od Catherine Austin Fitts, existuje, samozrejme, veľmi malá skupina veľmi bohatých ľudí, ktorí vládnu v zákulisí a používajú tieto „bábky“. Neviem, možno 300, možno 3000 veľmi bohatých rodín, ktoré investujú svoje peniaze do veľkých nástrojov ako Blackrock a Vanguard a niektorých ďalších a cez tieto investície alebo cez tieto nástroje reinvestujú svoje peniaze. Napríklad v Deutsche Bank vlastní 10 % akcií Blackrock. Takto majú kontrolu spolu s možno s Číňanmi a ľuďmi z Kataru. Veľkou otázkou teda samozrejme je, prečo to robia? Myslím, že odpoveď je preto sa nás boja, pretože ich je tak málo, možno 10 000, možno 3 000, nevieme. Ale majú veľa peňazí. Prečo odkial, majú tieto peniaze? Nám ich ukradli cez ich firmy. A obávajú sa, že sme to zistili a my sme toho zistili veľa. Potrebovali teda niečo, čo by rozptýlilo našu pozornosť. A tak vymysleli Coronu. Chcú kontrolu, plnú kontrolu, pretože sú psychopati a sociopati. Snažia sa všetkých vystrašiť, aby už nikto nemohol myslieť sám za seba a aby každý nakoniec súhlasil s očkovaním niečím, čo nie je vakcína, ale čo zabíja.“ V súvislosti so súdnym procesom v Norimbergu 2.0 hovorí toto: „Rozdiel medzi pôvodným Norimberským procesom a tým, o čom uvažujeme, je ten, že keď viedli Norimberské procesy, nebol jeden, ale veľa povojnových procesov. Vojna sa skončila. To, čo práve robíme a čo plánujeme urobiť, sa stane, kým vojna pravdepodobne ešte trvá. Dúfame, že to čoskoro prejde. V skutočnosti to neskončí, pretože je potrebné vykonať veľa upratovacích prác. Ale dúfam, že to bude trvať ešte pár týždňov, možno ešte 2 alebo 3 mesiace, ... Musíme si vytvoriť vlastné právne systémy a aj to urobíme. Myslím, že si musíme založiť vlastné... no, ako to nazvať? Myslím, že musíme vytvoriť vlastný paralelný vesmír. A mali by sme začať hneď. V mnohých ohľadoch sme už začali. Pretože súčasný systém nemôže pokračovať. Nie je možné opraviť. Nedá sa to opraviť. Musíme si nastaviť systém financií, školstva, práva ale predovšetkým školstva, pretože vzdelanie je také dôležité. Ak sa ľudia nenaučia, o čo ide, ak sa nenaučia, že sa musia pýtať, tak sa z nich stanu roboti. A to sa snažia urobit našim deťom. Jediná rada, ktorú vám môžem dať, je, nedajte sa! Nadviažte kontakt s ostatnými. Vytvorte si svoj vlastný paralelný vesmír a spojte sa zo všetkými ľuďmi, ktorí sú na dobrej strane." Fuellmich na záver hovorí: Vstaňte a požiadajte ich, aby išli do pekla. Pretože odtiaľ pochádzajú! Do nórčiny preložila Nina Cappelen. ( do slovenciny translate google ) Adv. Fuellmich: rettferdighet vil ikke komme gjennom domstolene, men av folket som reiser seg -9. desember 2021 https://steigan.no/

Očkované jednodávkovou vakcínou čeká brzký booster. Mají kam spěchat?


Necelým 400 tisícům Čechů očkovaných vakcínou Janssen (Johnson & Johnson) se tento týden otevřela rychlá cesta k „boosterům“. Posilovací dávku mohou dostat již dva měsíce poté, co dostali první vakcínu. Má to pro ně smysl?
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/tech-ockovane-jednodavkovou-vakcinou-ceka-brzky-booster-maji-kam-spechat-182899


Diskuse k článku je velice výživná.


Čím dál více lidí si uvědomuje, že byli s očkováním slušně řečeno ojeb...obelháni a podvedeni.


Očkované jednodávkovou vakcínou čeká brzký booster. Mají kam spěchat? Necelým 400 tisícům Čechů očkovaných vakcínou Janssen (Johnson & Johnson) se tento týden otevřela rychlá cesta k „boosterům“. Posilovací dávku mohou dostat již dva měsíce poté, co dostali první vakcínu. Má to pro ně smysl? https://www.seznamzpravy.cz/clanek/tech-ockovane-jednodavkovou-vakcinou-ceka-brzky-booster-maji-kam-spechat-182899 Diskuse k článku je velice výživná. Čím dál více lidí si uvědomuje, že byli s očkováním slušně řečeno ojeb...obelháni a podvedeni.
Upravené 10. 12. 2021 o 01:05

je to len v EN, ale clanok uz v MSM: https://dailytelegraph.co.nz/news/pfizer-document-concedes-that-there-is-a-large-increase-in-types-of-adverse-event-reaction-to-its-vaccine/


zaver je uz do oci bijuci:



The NZ government agreed commercial terms with a single company for vaccine supply. It is possible that vital information was withheld. The public was kept in ignorance of known risks. This has divided our society and undermined our fundamental Kiwi tolerance on the basis of not only incomplete but misleading safety data. The government is asleep at the wheel. Knowing full well that safety trials were incomplete, the government apparently accepted information supplied by multinational commercial interests at face value. This should be a ‘never again’ moment. There are huge lessons to be learned and an apology owed to the whole population. The provisions of the NZ BIll of Rights should be given constitutional status. The vaccine mandates should be withdrawn and those affected by them compensated. The proposed vaccination of 5 -11 year olds should be stopped.



Strojovy preklad:



Vláda Nového Zélandu dohodla obchodné podmienky s jedinou spoločnosťou na dodávku vakcín. Je možné, že boli zadržané dôležité informácie. Verejnosť bola udržiavaná v nevedomosti o známych rizikách. To rozdelilo našu spoločnosť a podkopalo našu základnú toleranciu kiwi na základe nielen neúplných, ale zavádzajúcich bezpečnostných údajov. Vláda spí za volantom. Vláda veľmi dobre vedela, že bezpečnostné testy boli neúplné, a preto zjavne akceptovala informácie poskytnuté nadnárodnými komerčnými záujmami za nominálnu hodnotu. Toto by mal byť moment „nikdy viac“. Je potrebné sa poučiť a treba sa ospravedlniť celému obyvateľstvu. Ustanoveniam NZ BIll of Rights by mal byť priznaný ústavný status. Očkovacie mandáty by mali byť zrušené a tí, ktorých sa to týka, by mali byť odškodnení. Navrhované očkovanie detí vo veku 5 - 11 rokov by sa malo zastaviť.



je to len v EN, ale clanok uz v MSM: https://dailytelegraph.co.nz/news/pfizer-document-concedes-that-there-is-a-large-increase-in-types-of-adverse-event-reaction-to-its-vaccine/ zaver je uz do oci bijuci: >The NZ government agreed commercial terms with a single company for vaccine supply. It is possible that vital information was withheld. The public was kept in ignorance of known risks. This has divided our society and undermined our fundamental Kiwi tolerance on the basis of not only incomplete but misleading safety data. The government is asleep at the wheel. Knowing full well that safety trials were incomplete, the government apparently accepted information supplied by multinational commercial interests at face value. This should be a ‘never again’ moment. There are huge lessons to be learned and an apology owed to the whole population. The provisions of the NZ BIll of Rights should be given constitutional status. The vaccine mandates should be withdrawn and those affected by them compensated. The proposed vaccination of 5 -11 year olds should be stopped. Strojovy preklad: >Vláda Nového Zélandu dohodla obchodné podmienky s jedinou spoločnosťou na dodávku vakcín. Je možné, že boli zadržané dôležité informácie. Verejnosť bola udržiavaná v nevedomosti o známych rizikách. To rozdelilo našu spoločnosť a podkopalo našu základnú toleranciu kiwi na základe nielen neúplných, ale zavádzajúcich bezpečnostných údajov. Vláda spí za volantom. Vláda veľmi dobre vedela, že bezpečnostné testy boli neúplné, a preto zjavne akceptovala informácie poskytnuté nadnárodnými komerčnými záujmami za nominálnu hodnotu. Toto by mal byť moment „nikdy viac“. Je potrebné sa poučiť a treba sa ospravedlniť celému obyvateľstvu. Ustanoveniam NZ BIll of Rights by mal byť priznaný ústavný status. Očkovacie mandáty by mali byť zrušené a tí, ktorých sa to týka, by mali byť odškodnení. Navrhované očkovanie detí vo veku 5 - 11 rokov by sa malo zastaviť.

Moderator

Prvý slovenský antivaxer


Ján Zigmundík nazýval očkovanie druhom čarodejníctva.
Očkovanie otravuje krv a zapríčiňuje neskoršie prepuknutie iných ochorení. V otvorenom liste prezidentovej dcére Alici Masarykovej to v roku 1926 tvrdil prvý slovenský antivaxer, pritom uznávaný pedagóg a národovec Ján Zigmundík z Pezinka.


List vyšiel 26. septembra 1926 v novinách Slovenský národ, ktoré redigoval Štefan Koza Matejov, rímskokatolícky kňaz. Bol známy okrem iného tým, že uverejnil „senzačné" správy o falšovaní Martinskej deklarácie a o existencii tajného dodatku k nej, čo sa nikdy nepotvrdilo.


Masaryková bola predsedníčkou Československého Červeného kríža a mala značný podiel na presadzovaní vakcinácie proti nebezpečným infekčným ochoreniam vrátane povinného očkovania. Tentoraz išlo o očkovanie proti osýpkam.


„Je čistou poverou, že štepenie chráni pred osýpkami. V čase epidémie vysypú sa a zomierajú pri medicínskom liečení očkovaní práve tak ako neočkovaní," písal Zigmundík. Svoje tvrdenie však nedoložil žiadnymi dôkazmi. Napriek tomu uviedol: „Vec nemá nijaký vedecky rozumný podklad, opiera sa len o výkazy predpojaté vedenej štatistiky v záujme lekárov."


Čiže ak dnes sú za „propagandou" očkovania podľa antivaxerov nadnárodné farmaceutické spoločnosti, vtedy to podľa Zigmundíka boli lekári. S dnešnými antivaxermi mal Zigmundík spoločné jedno: zrejme ich trvalé presvedčenie: „Očkovanie je neoprávnené zasahovanie do toho najdrahšieho, čo človek má – do zdravia a života v záujme istých kruhov a ľudí."


Zigmundík sa narodil sa pred 175 rokmi vo Vrbovom, absolvoval učiteľský ústav v Banskej Bystrici a od roku 1869 učil v Pezinku. Vyznamenal sa pri vynachádzaní dômyselných učebných pomôcok. Navrhol napríklad tellúrium (zemostroj), ktorý znázorňoval pohyb planét na oblohe. Mal naň patent a na výstave v Paríži s ním získal zlatú medailu.


Českému slovákofilovi Karlovi Kálalovi sa pri jeho návšteve zdôveril: „Učím nemecké deti po maďarsky." Nebolo to však celkom tak. Ako národovec začal písať slovenské učebnice, ktoré sa ujali aj na ďalších školách. Maďarské úrady ho za to potrestali odchodom do predčasného dôchodku v roku 1904.


Potom sa Zigmundík začal intenzívne venovať prírodnej liečbe, a najmä vodoliečbe. Vzorom mu bol predstaviteľ nemeckej prírodoliečby Friedrich E. Bilz, známy viacerými pseudovedeckými názormi na možnosti účinnej liečby rôznych ochorení. Zigmundík inšpirovaný týmito názormi dokonca vydal knihu Malý Bilz – zlatá pokladnica zdravia.


Vo svete sa hnutie antivaxerov organizovalo už v 19. storočí a malo vo svojich radoch aj svetoznáme osobnosti. Napríklad britský dramatik George Bernard Shaw odmietal vakcináciu a na pravé kiahne preto takmer zomrel. Očkovanie nazýval druhom čarodejníctva. Pre Zigmundíka bolo „iba" poverou. Zomrel 26. februára 1938 vo veku nedožitých 93 rokov.


vyšlo minulú sobotu v Pravde, až dnes bola elektronická podoba
https://zurnal.pravda.sk/neznama-historia/clanok/609781-masaryk-sa-s-odporcami-ockovania-nebabral-kto-bol-prvy-antivaxer/


**Prvý slovenský antivaxer** Ján Zigmundík nazýval očkovanie druhom čarodejníctva. **Očkovanie otravuje krv a zapríčiňuje neskoršie prepuknutie iných ochorení.** V otvorenom liste prezidentovej dcére Alici Masarykovej to v roku 1926 tvrdil prvý slovenský antivaxer, pritom uznávaný pedagóg a národovec Ján Zigmundík z Pezinka. List vyšiel 26. septembra 1926 v novinách Slovenský národ, ktoré redigoval Štefan Koza Matejov, rímskokatolícky kňaz. Bol známy okrem iného tým, že uverejnil „senzačné" správy o falšovaní Martinskej deklarácie a o existencii tajného dodatku k nej, čo sa nikdy nepotvrdilo. Masaryková bola predsedníčkou Československého Červeného kríža a mala značný podiel na presadzovaní vakcinácie proti nebezpečným infekčným ochoreniam vrátane povinného očkovania. Tentoraz išlo o očkovanie proti osýpkam. „Je čistou poverou, že štepenie chráni pred osýpkami. V čase epidémie vysypú sa a zomierajú pri medicínskom liečení očkovaní práve tak ako neočkovaní," písal Zigmundík. Svoje tvrdenie však nedoložil žiadnymi dôkazmi. Napriek tomu uviedol: „Vec nemá nijaký vedecky rozumný podklad, opiera sa len o výkazy predpojaté vedenej štatistiky v záujme lekárov." Čiže ak dnes sú za „propagandou" očkovania podľa antivaxerov nadnárodné farmaceutické spoločnosti, vtedy to podľa Zigmundíka boli lekári. S dnešnými antivaxermi mal Zigmundík spoločné jedno: zrejme ich trvalé presvedčenie: „Očkovanie je neoprávnené zasahovanie do toho najdrahšieho, čo človek má – do zdravia a života v záujme istých kruhov a ľudí." Zigmundík sa narodil sa pred 175 rokmi vo Vrbovom, absolvoval učiteľský ústav v Banskej Bystrici a od roku 1869 učil v Pezinku. Vyznamenal sa pri vynachádzaní dômyselných učebných pomôcok. Navrhol napríklad tellúrium (zemostroj), ktorý znázorňoval pohyb planét na oblohe. Mal naň patent a na výstave v Paríži s ním získal zlatú medailu. Českému slovákofilovi Karlovi Kálalovi sa pri jeho návšteve zdôveril: „Učím nemecké deti po maďarsky." Nebolo to však celkom tak. Ako národovec začal písať slovenské učebnice, ktoré sa ujali aj na ďalších školách. Maďarské úrady ho za to potrestali odchodom do predčasného dôchodku v roku 1904. Potom sa Zigmundík začal intenzívne venovať prírodnej liečbe, a najmä vodoliečbe. Vzorom mu bol predstaviteľ nemeckej prírodoliečby Friedrich E. Bilz, známy viacerými pseudovedeckými názormi na možnosti účinnej liečby rôznych ochorení. Zigmundík inšpirovaný týmito názormi dokonca vydal knihu Malý Bilz – zlatá pokladnica zdravia. Vo svete sa hnutie antivaxerov organizovalo už v 19. storočí a malo vo svojich radoch aj svetoznáme osobnosti. Napríklad britský dramatik George Bernard Shaw odmietal vakcináciu a na pravé kiahne preto takmer zomrel. Očkovanie nazýval druhom čarodejníctva. Pre Zigmundíka bolo „iba" poverou. Zomrel 26. februára 1938 vo veku nedožitých 93 rokov. _vyšlo minulú sobotu v Pravde, až dnes bola elektronická podoba_ https://zurnal.pravda.sk/neznama-historia/clanok/609781-masaryk-sa-s-odporcami-ockovania-nebabral-kto-bol-prvy-antivaxer/

Všimněte si v diskuzi na Novinkách o tom , že nikdo neví proč v Japonsku zmizel covid? , začnou okamžitě hromadně útočit placení supi na každého , kdo napíše ivermectin . Strach z nich doslova stříká , celá akce covid se tak hroutí .
https://www.novinky.cz/koronavirus/diskuze/v-japonsku-vymizel-virus-bez-jedineho-lockdownu-nikdo-nevi-proc-40380774Z
Další potvrzení strachu .
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Bomba-Host-ktereho-CT-vyskrtla-si-to-nahral-Uplne-vse-Nyni-to-jde-ven-686243
Jen ne žádná veřejná diskuze , kde se ukáže kdo lže a zabíjí lidi .


Všimněte si v diskuzi na Novinkách o tom , že nikdo neví proč v Japonsku zmizel covid? , začnou okamžitě hromadně útočit placení supi na každého , kdo napíše ivermectin . Strach z nich doslova stříká , celá akce covid se tak hroutí . https://www.novinky.cz/koronavirus/diskuze/v-japonsku-vymizel-virus-bez-jedineho-lockdownu-nikdo-nevi-proc-40380774Z Další potvrzení strachu . https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Bomba-Host-ktereho-CT-vyskrtla-si-to-nahral-Uplne-vse-Nyni-to-jde-ven-686243 Jen ne žádná veřejná diskuze , kde se ukáže kdo lže a zabíjí lidi .
Upravené 10. 12. 2021 o 20:33

@Zora Vida, "Tatíček Masaryk" pral do lidí ty šmakulády již před sto lety...
Nic nového pod sluncem, jen technosféra je trochu jinde.

@Zora Vida, "Tatíček Masaryk" pral do lidí ty šmakulády již před sto lety... Nic nového pod sluncem, jen technosféra je trochu jinde.

Většina nakažených omikronem jsou plně očkovaní, ukazují data z USA. Vakcína nemusí fungovat


Podle amerického centra pro kontrolu a prevenci nemocí zasáhla koronavirová varianta omikron především očkované lidi. Ze 43 lidí nakažených novou variantou bylo 34 plně naočkovaných. Ačkoliv se jedná o malý vzorek pacientů, ve Spojených státech se obávají, že by vlivem nových případů mohlo dojít k přehlcení zdravotnictví.
https://cnn.iprima.cz/omikron-zasahuje-hlavne-ockovane-lidi-vakcina-nemusi-fungovat-tvrdi-americka-studie-53055


Ve Vídni demonstrovalo 44 tisíc odpůrců opatření. Kickl nazval ministra Frankensteinem
https://cnn.iprima.cz/velka-demonstrace-proti-restrikcim-ve-vidni-v-lucembursku-policiste-pouzili-vodni-delo-53071


Většina nakažených omikronem jsou plně očkovaní, ukazují data z USA. Vakcína nemusí fungovat -------------------------------------------------------------------------------------------- Podle amerického centra pro kontrolu a prevenci nemocí zasáhla koronavirová varianta omikron především očkované lidi. Ze 43 lidí nakažených novou variantou bylo 34 plně naočkovaných. Ačkoliv se jedná o malý vzorek pacientů, ve Spojených státech se obávají, že by vlivem nových případů mohlo dojít k přehlcení zdravotnictví. https://cnn.iprima.cz/omikron-zasahuje-hlavne-ockovane-lidi-vakcina-nemusi-fungovat-tvrdi-americka-studie-53055 Ve Vídni demonstrovalo 44 tisíc odpůrců opatření. Kickl nazval ministra Frankensteinem https://cnn.iprima.cz/velka-demonstrace-proti-restrikcim-ve-vidni-v-lucembursku-policiste-pouzili-vodni-delo-53071

Cirkev a vakcíny: Kardinál Müller a arcibiskup Cordileone spochybňujú očkovanie


Arcibiskup San Francisca sa nedal zaočkovať, lebo má vraj silnú imunitu. Nemecký kardinál hovorí o zneužití pandémie.


V čase, keď svet s neistotou sleduje nastupujúci variant omikron, dve výrazné postavy cirkvi svojimi vyjadreniami spochybnili očkovanie proti koronavírusu.
Bývalý prefekt Kongregácie pre náuku viery kardinál Gerhard Ludwig Müller sa nechal počuť, že niektorí politici, mainstreamové médiá a technologickí giganti „nemilosrdne využili“ covid-19 na podporu agendy „veľkého reštartu“, teda „totalitného myslenia“, ktoré dokonca viedlo k rozdeleniu rodín.
V rozhovore pre National Catholic Register kritizoval tiež postoj niektorých biskupov a kňazov k zatvoreným kostolom či znemožneniu udeľovania sviatostí, podľa nemeckého kardinála ide o „ťažký hriech“ namierený proti autorite, ktorú dostali od Boha.
Emeritný prefekt Müller dostal od vatikanistu Edwarda Pentina aj otázku, čo hovorí na povinné očkovanie v niektorých krajinách. Odpovedal, že štáty sa môžu pre niečo také rozhodnúť len v extrémne núdzových časoch.
V mnohých prípadoch však boli podľa kardinála Müllera nariadenia kontaminované finančnými a politickými záujmami ideologických loby a farmaceutických gigantov.
Dostal tiež otázku o obmedzeniach bohoslužieb pre nezaočkovaných, napríklad v Berlínskej diecéze. Niektoré diecézy v Nemecku totiž vyhradili bohoslužby len pre zaočkovaných alebo tých, ktorí covid-19 prekonali, takéto rozhodnutie spolu so zatvorením niektorých kostolov je podľa kardinála „šokujúci dôkaz, ako ďaleko zašla sekularizácia a dekristianizácia myslenia pastierov Božieho stáda“.
Kardinál Müller v súvislosti s očkovaním a opatreniami povedal aj to, že biskupi a kňazi sa „nesmú ponúkať ako dvorania vládcom tohto sveta a robiť zo seba ich propagandistov“.
„Trochu iné je dodržiavanie rozumných pravidiel na zabránenie prenosu choroby. To však nemožno použiť na ospravedlnenie zásadného odmietnutia sviatostí. Lebo milosť večného života musí mať prednosť pred časnými dobrami,“ uviedol v rozhovore.
V čase krízy musia byť podľa neho miesta uctievania a srdcia ľudí otvorené dokorán, aby ľudia mohli hľadať útočisko u Boha, od ktorého prichádza všetka pomoc. „Všetky vakcíny majú obmedzený časový účinok. Žiadna medicína ani technický vynález nás nemôže zachrániť pred dočasnou a večnou smrťou,“ dodal kardinál Müller.


Cordileone: Mám silnú imunitu, nemusím sa dať zaočkovať


V rovnakom čase ako kardinál Müller poskytol rozhovor na podobné témy aj arcibiskup San Francisca Salvotore Cordileone. Podľa neho očkovanie schválené federálnou vládou na prevenciu covidu „nie sú skutočné vakcíny“.
„Za vakcínu považujeme injekciu, ktorá vám poskytne imunitu voči chorobe na celý život alebo aspoň na veľmi dlhý čas. A tieto v skutočnosti neposkytujú žiadnu imunitu. Poskytujú ochranu,“ povedal Cordileone pre The San Francisco Chronicle.
Kritik prezidenta Bidena a angažovaný prolifer v rozhovore zároveň priznal, že nie je zaočkovaný proti koronavírusu. Ako dôvod uviedol, že jeho imunitný systém je silný a že mu osobný lekár povedal, že pre neho pravdepodobne nie je nevyhnutné dať sa zaočkovať. „Zrejme som sa dopustil ďalšej kontroverzie,“ dodal 65-ročný arcibiskup.
Portál National Catholic Reporter, ktorý na rozhovor upozornil, pripomína odlišný prístup pápeža Františka, ktorý sa dal zaočkovať a navyše vyzval ľudí, aby tak urobili tiež.
Arcibiskup Cordileone svojimi vyjadreniami vyvolal kritiku, pričom niektorí odborníci ho obvinili, že šíri nepravdivé informácie. Prosto sa mýli a zavádza svoje stáda, vyjadril sa expert na verejné zdravie Philip Landrigan z Boston College. Dodal, že nezaočkovaní majú v prípade nakazenia desaťnásobne vyššiu pravdepodobnosť hospitalizácie a úmrtia.
Cordileone v stanovisku pre NCR tvrdí, že nie je antivaxer. Hovorí o osobnom rozhodnutí a poukazuje na to, že v diecéze dodržujú všetky opatrenia.


https://svetkrestanstva.postoj.sk/94381/kardinal-mueller-a-arcibiskup-cordileone-spochybnuju-ockovanie?fbclid=IwAR13nq0ssXorfkW1HWx8OARcri7s6fZNgEtLerEw5BBw4LmaH73yFdaKymM


na okraj:
GERHARD = m. nem. meno (stnem. ger + hart) tvrdý oštep, silný kopijník, blízke je Gerald, franc. Gérard (Žérar), maď. Gellért
LUDWIG = Ľudovít m. – Ľudovíta ž. z nem. mena Ludwig (stnem. hlút + víg) slávny boj,slávny bojovník, preslávený v boji, pravdepodobne vplyvom slovan. zložených mien vznikla podoba Ľudovít (ľud + vítať), staršia podoba bola Ľudevít, tal. Lodovico, Ludovico, franc. Louis
SALVATORE = ZÁCHRANCA /tal./ m. z lat. Salvator záchranca, spasiteľ (salvus zdravý), tal. Salvatore, špan, Salvador, rus. Saľvador, Spas, franc. Sauver (Sové), Sauveur (Sovór), maď. Szalvátor, Udves (Udveš spasiteľ)
CORDI LEONE = SRDCE LEVA /lat./


páni majú zaujímavé mená




V inom článku som našla správne meno arcibiskupa - je to SALVATORE, nie SalvOtore, postoj.sk tam má preklep.
https://cs.wikipedia.org/wiki/Salvatore_Cordileone
Tu to majú správne:
https://svetkrestanstva.postoj.sk/90859/novy-burke-kto-je-arcibiskup-co-posiela-provokativne-ruze-bidenovej-politicke


oprava 23.12.21


_**Cirkev a vakcíny: Kardinál Müller a arcibiskup Cordileone spochybňujú očkovanie**_ **_Arcibiskup San Francisca sa nedal zaočkovať, lebo má vraj silnú imunitu. Nemecký kardinál hovorí o zneužití pandémie._** V čase, keď svet s neistotou sleduje nastupujúci variant omikron, dve výrazné postavy cirkvi svojimi vyjadreniami spochybnili očkovanie proti koronavírusu. Bývalý prefekt Kongregácie pre náuku viery kardinál Gerhard Ludwig Müller sa nechal počuť, že niektorí politici, mainstreamové médiá a technologickí giganti „nemilosrdne využili“ covid-19 na podporu agendy „veľkého reštartu“, teda „totalitného myslenia“, ktoré dokonca viedlo k rozdeleniu rodín. V rozhovore pre National Catholic Register kritizoval tiež postoj niektorých biskupov a kňazov k zatvoreným kostolom či znemožneniu udeľovania sviatostí, podľa nemeckého kardinála ide o „ťažký hriech“ namierený proti autorite, ktorú dostali od Boha. Emeritný prefekt Müller dostal od vatikanistu Edwarda Pentina aj otázku, čo hovorí na povinné očkovanie v niektorých krajinách. Odpovedal, že štáty sa môžu pre niečo také rozhodnúť len v extrémne núdzových časoch. V mnohých prípadoch však boli podľa kardinála Müllera nariadenia kontaminované finančnými a politickými záujmami ideologických loby a farmaceutických gigantov. Dostal tiež otázku o obmedzeniach bohoslužieb pre nezaočkovaných, napríklad v Berlínskej diecéze. Niektoré diecézy v Nemecku totiž vyhradili bohoslužby len pre zaočkovaných alebo tých, ktorí covid-19 prekonali, takéto rozhodnutie spolu so zatvorením niektorých kostolov je podľa kardinála „šokujúci dôkaz, ako ďaleko zašla sekularizácia a dekristianizácia myslenia pastierov Božieho stáda“. Kardinál Müller v súvislosti s očkovaním a opatreniami povedal aj to, že biskupi a kňazi sa „nesmú ponúkať ako dvorania vládcom tohto sveta a robiť zo seba ich propagandistov“. „Trochu iné je dodržiavanie rozumných pravidiel na zabránenie prenosu choroby. To však nemožno použiť na ospravedlnenie zásadného odmietnutia sviatostí. Lebo milosť večného života musí mať prednosť pred časnými dobrami,“ uviedol v rozhovore. V čase krízy musia byť podľa neho miesta uctievania a srdcia ľudí otvorené dokorán, aby ľudia mohli hľadať útočisko u Boha, od ktorého prichádza všetka pomoc. „Všetky vakcíny majú obmedzený časový účinok. Žiadna medicína ani technický vynález nás nemôže zachrániť pred dočasnou a večnou smrťou,“ dodal kardinál Müller. _**Cordileone: Mám silnú imunitu, nemusím sa dať zaočkovať**_ V rovnakom čase ako kardinál Müller poskytol rozhovor na podobné témy aj arcibiskup San Francisca Salvotore Cordileone. Podľa neho očkovanie schválené federálnou vládou na prevenciu covidu „nie sú skutočné vakcíny“. „Za vakcínu považujeme injekciu, ktorá vám poskytne imunitu voči chorobe na celý život alebo aspoň na veľmi dlhý čas. A tieto v skutočnosti neposkytujú žiadnu imunitu. Poskytujú ochranu,“ povedal Cordileone pre The San Francisco Chronicle. Kritik prezidenta Bidena a angažovaný prolifer v rozhovore zároveň priznal, že nie je zaočkovaný proti koronavírusu. Ako dôvod uviedol, že jeho imunitný systém je silný a že mu osobný lekár povedal, že pre neho pravdepodobne nie je nevyhnutné dať sa zaočkovať. „Zrejme som sa dopustil ďalšej kontroverzie,“ dodal 65-ročný arcibiskup. Portál National Catholic Reporter, ktorý na rozhovor upozornil, pripomína odlišný prístup pápeža Františka, ktorý sa dal zaočkovať a navyše vyzval ľudí, aby tak urobili tiež. Arcibiskup Cordileone svojimi vyjadreniami vyvolal kritiku, pričom niektorí odborníci ho obvinili, že šíri nepravdivé informácie. Prosto sa mýli a zavádza svoje stáda, vyjadril sa expert na verejné zdravie Philip Landrigan z Boston College. Dodal, že nezaočkovaní majú v prípade nakazenia desaťnásobne vyššiu pravdepodobnosť hospitalizácie a úmrtia. Cordileone v stanovisku pre NCR tvrdí, že nie je antivaxer. Hovorí o osobnom rozhodnutí a poukazuje na to, že v diecéze dodržujú všetky opatrenia. https://svetkrestanstva.postoj.sk/94381/kardinal-mueller-a-arcibiskup-cordileone-spochybnuju-ockovanie?fbclid=IwAR13nq0ssXorfkW1HWx8OARcri7s6fZNgEtLerEw5BBw4LmaH73yFdaKymM na okraj: GERHARD = m. nem. meno (stnem. ger + hart) tvrdý oštep, silný kopijník, blízke je Gerald, franc. Gérard (Žérar), maď. Gellért LUDWIG = Ľudovít m. – Ľudovíta ž. z nem. mena Ludwig (stnem. hlút + víg) slávny boj,slávny bojovník, preslávený v boji, pravdepodobne vplyvom slovan. zložených mien vznikla podoba Ľudovít (ľud + vítať), staršia podoba bola Ľudevít, tal. Lodovico, Ludovico, franc. Louis SALVATORE = ZÁCHRANCA /tal./ m. z lat. Salvator záchranca, spasiteľ (salvus zdravý), tal. Salvatore, špan, Salvador, rus. Saľvador, Spas, franc. Sauver (Sové), Sauveur (Sovór), maď. Szalvátor, Udves (Udveš spasiteľ) CORDI LEONE = SRDCE LEVA /lat./ páni majú zaujímavé mená ------------------ V inom článku som našla správne meno arcibiskupa - je to SALVATORE, nie SalvOtore, postoj.sk tam má preklep. https://cs.wikipedia.org/wiki/Salvatore_Cordileone Tu to majú správne: https://svetkrestanstva.postoj.sk/90859/novy-burke-kto-je-arcibiskup-co-posiela-provokativne-ruze-bidenovej-politicke oprava 23.12.21
Upravené 23. 12. 2021 o 05:07

Peková potvrdila informace , o kterých se dle protektorátní vlády nesmí ani přemýšlet .
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Zakazovana-Pekova-Flegrovi-preskocilo-Vedci-se-mu-smeji-Covid-Velka-hra-a-manipulace-686352


Peková potvrdila informace , o kterých se dle protektorátní vlády nesmí ani přemýšlet . https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Zakazovana-Pekova-Flegrovi-preskocilo-Vedci-se-mu-smeji-Covid-Velka-hra-a-manipulace-686352

Dr. Thomas Binder, kardiológ, predkladá pekné zhrnutie akcie C19: https://www.facebook.com/jk.antivaxer.cz/videos/894766668070644/
"Od r 2020 prebieha pandémia celoročného zabijáckeho vírusu, ktorý možno odhaliť len Corman-Drostenovým RT-PCR testom, šíri sa aj epidemiologicky relevantne asymptomaticky, proti ktorému neexistuje ani prirodzená ani krížová imunita, ním vyvolaná choroba C19 je sotva liečiteľná, vďaka nevyspytateľným mutáciám je stále nákazlivejší a nebezpečnejší a dá sa zvládnuť len nikdy nepoužitými prostriedkami, nefarmakologickými opatreniami ako sú odstup, rúška, sledovanie kontaktov, izolácia, karanténa, uzatváranie škôl a prevádzok, zákaz vychádzania (známy lockdown) a to i pre asymptomatické osoby, predtým považované za zdravé osoby a plošným očkovaním celej svetovej populácie. Všetky tieto mýty sú vymyslené, pochádzajú z vákua a sú bez dôkazných faktov.
...Ak otestujem 1000 mužov tehotenským testom s 99% úspešnosťou tak nájdeme 10 tehotných (falošne pozitívnych, keďže ich prevalencia je 0)".


Dr. Thomas Binder, kardiológ, predkladá pekné zhrnutie akcie C19: https://www.facebook.com/jk.antivaxer.cz/videos/894766668070644/ _"Od r 2020 prebieha pandémia celoročného zabijáckeho vírusu, ktorý možno odhaliť len Corman-Drostenovým RT-PCR testom, šíri sa aj epidemiologicky relevantne asymptomaticky, proti ktorému neexistuje ani prirodzená ani krížová imunita, ním vyvolaná choroba C19 je sotva liečiteľná, vďaka nevyspytateľným mutáciám je stále nákazlivejší a nebezpečnejší a dá sa zvládnuť len nikdy nepoužitými prostriedkami, nefarmakologickými opatreniami ako sú odstup, rúška, sledovanie kontaktov, izolácia, karanténa, uzatváranie škôl a prevádzok, zákaz vychádzania (známy lockdown) a to i pre asymptomatické osoby, predtým považované za zdravé osoby a plošným očkovaním celej svetovej populácie. Všetky tieto mýty sú vymyslené, pochádzajú z vákua a sú bez dôkazných faktov. ...Ak otestujem 1000 mužov tehotenským testom s 99% úspešnosťou tak nájdeme 10 tehotných (falošne pozitívnych, keďže ich prevalencia je 0)"._

https://www.facebook.com/ludek.kolacek/videos/592924135296165
Zajímavé video - 10 min, české titulky. Poznatky prezentované ve videu jsem zatím nikde jinde nezaznamenala.
Lékař Sucharit Bhakdi vysvětluje, proč vlastně vakcíny proti covidu nemohou fungovat, že oční lékaři mohou vidět v oku mikroskopem krevní sraženiny po vakcinaci...


https://www.facebook.com/ludek.kolacek/videos/592924135296165 Zajímavé video - 10 min, české titulky. Poznatky prezentované ve videu jsem zatím nikde jinde nezaznamenala. Lékař Sucharit Bhakdi vysvětluje, proč vlastně vakcíny proti covidu nemohou fungovat, že oční lékaři mohou vidět v oku mikroskopem krevní sraženiny po vakcinaci...
Upravené 13. 12. 2021 o 08:11

IZRAEL MÁ NOVÝ VELKÝ COVIDOVÝ SKANDÁL, – SLEDOVACÍ A ŠPEHOVACÍ COVIDOVÝ SYSTÉM, KTERÝ VYVINULA IZRAELSKÁ KONTRAROZVĚDKA!
Takže tí somári z TU toto pomáhali vyvíjať


[quote="pid:48146, uid:793"]IZRAEL MÁ NOVÝ VELKÝ COVIDOVÝ SKANDÁL, – SLEDOVACÍ A ŠPEHOVACÍ COVIDOVÝ SYSTÉM, KTERÝ VYVINULA IZRAELSKÁ KONTRAROZVĚDKA![/quote]Takže tí somári z TU toto pomáhali vyvíjať

kam chodíte a s kým se stýkáte z hlediska rizika covidové nakažlivosti.
Ak toto podľa teba nie je koncentrák tak čo už s tebou ale prezradím ti tajomstvo v Košiciach fungovala v časoch keď nám tu skupovali mozgy programátorská firma ktorá vyrábala a dodávala programy pre Izraelskú armádu. Preto som presvedčený že teraz čo oznámil tento pánko tak je to ten program z TU ale už sa ňom nabalil aj agent CIA Nagy. PS Časovo by to aj sedelo čo ty na to.


[quote="pid:48146, uid:793"]kam chodíte a s kým se stýkáte z hlediska rizika covidové nakažlivosti.[/quote]Ak toto podľa teba nie je koncentrák tak čo už s tebou ale prezradím ti tajomstvo v Košiciach fungovala v časoch keď nám tu skupovali mozgy programátorská firma ktorá vyrábala a dodávala programy pre Izraelskú armádu. Preto som presvedčený že teraz čo oznámil tento pánko tak je to ten program z TU ale už sa ňom nabalil aj agent CIA Nagy. PS Časovo by to aj sedelo čo ty na to.

Že je Kubek arogantní parazit , není žádná novina . Ale v tom co předvádí se dá vypozorovat řízení zpoza opony , které celou vylhanou covid stavbu bourá přímo v základech . Tady by se dal doslova použít příměr , chceš-li požár , dej hlupákům sirky .
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Kubek-Vyssi-duchod-jen-ockovanym-Zakrocte-686649
Tím nechci říct , že si idiot uvědomuje , že je používaný jako idiot .


Že je Kubek arogantní parazit , není žádná novina . Ale v tom co předvádí se dá vypozorovat řízení zpoza opony , které celou vylhanou covid stavbu bourá přímo v základech . Tady by se dal doslova použít příměr , chceš-li požár , dej hlupákům sirky . https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Kubek-Vyssi-duchod-jen-ockovanym-Zakrocte-686649 Tím nechci říct , že si idiot uvědomuje , že je používaný jako idiot .

Nejsem si jist, zda to odpískali a končí to.
61ba12117087a


Překlad:


Od 15 prosince pokud bude dítě 6 let a více shledáno pozitivní na novou variantu Omikron nebo jinou, odpovědnost za něj a jeho karanténu přebírá příslušné ministerstvo.
Nemůže zůstat doma, ale bude umístěno v místě které určí příslušné ministerstvo.
Tento prostor se nachází Trsefanou.
Vezmou ti dítě, bez zeptání.
Už takto sebrali pozitivní žáky z Kakopetrie na sílu.
Věci se dějí násilně.
Přestává to být žert.
Zvážníme i my!


Toto je samozřejmě protiústavní a protizákonné, o tom si nemusíme povídat. Jen mě celkem překvapilo, že najednou vyplulo na povrch, že v Řecku odhlasovali zákon číslo 4682/2020 v kterém je složkám toto právo uděleno (také protiústavní)


Možná by stálo za to, projet v rychlosti nové zákony v jiných zemích, jestli to je ještě někde jinde. Nový světový řád se totiž Slovanské rasy bojí jak čert kříže, takže by mě něco takového ani nepřekvapilo. Tady v mnou uvedeném případě se jedná zase o ortodoxní křesťanství.


Váš názor prosím a děkuji předem.


Nejsem si jist, zda to odpískali a končí to. ![61ba12117087a](serve/attachment&path=61ba12117087a) Překlad: Od 15 prosince pokud bude dítě 6 let a více shledáno pozitivní na novou variantu Omikron nebo jinou, odpovědnost za něj a jeho karanténu přebírá příslušné ministerstvo. Nemůže zůstat doma, ale bude umístěno v místě které určí příslušné ministerstvo. Tento prostor se nachází Trsefanou. Vezmou ti dítě, bez zeptání. Už takto sebrali pozitivní žáky z Kakopetrie na sílu. Věci se dějí násilně. Přestává to být žert. Zvážníme i my! Toto je samozřejmě protiústavní a protizákonné, o tom si nemusíme povídat. Jen mě celkem překvapilo, že najednou vyplulo na povrch, že v Řecku odhlasovali zákon číslo 4682/2020 v kterém je složkám toto právo uděleno (také protiústavní) Možná by stálo za to, projet v rychlosti nové zákony v jiných zemích, jestli to je ještě někde jinde. Nový světový řád se totiž Slovanské rasy bojí jak čert kříže, takže by mě něco takového ani nepřekvapilo. Tady v mnou uvedeném případě se jedná zase o ortodoxní křesťanství. Váš názor prosím a děkuji předem.

Co na to říci ? Že je to strašný. Odebírat děti jen proto, že mají nějakého vir. Toto je příprava na věci budoucí. Nákaza je jen záminka. V nacistickém Německu také běžel program na odebírání dětí a jejích arizaci. Nakonec i ten norský OSPOD se taky činí.


Co na to říci ? Že je to strašný. Odebírat děti jen proto, že mají nějakého vir. Toto je příprava na věci budoucí. Nákaza je jen záminka. V nacistickém Německu také běžel program na odebírání dětí a jejích arizaci. Nakonec i ten norský OSPOD se taky činí.

Jarek

Možná by stálo za to, projet v rychlosti nové zákony v jiných zemích, jestli to je ještě někde jinde. Nový světový řád se totiž Slovanské rasy bojí jak čert kříže, takže by mě něco takového ani nepřekvapilo.


Karlosi, asi pokus o niečo takéto bol aj na SK. Bola predstavená novela školského zákona, kde bolo uvedené, že na poskytovanie zdravotníckej starostlivosti je možné získať súhlas od zástupcu zariadenia. Na poslednú chvílľu tam bol daný pozmeňovák, takže to nateraz neplatí, ale rodičia musia byť set-sakramentsky ostražití, čo škole podpíšu.


https://www.infovojna.sk/prehravac/dopoludnie-na-infovojne-s-adrianom-14122021?m=1


Je to v časti rozhovoru s dr. Weisom. No a šťastie v neštastí je, že aktuálne mámé takú vládu a "odborníkov" ako máme. Teraz ústavný súd zrušil účinnosť časti vyhlášok hlavného hygienika. Problém je, že mnoho iných predpisov sa na ne odvoláva. A tým strácajú platnosť a tieto. Smá Dr. Weis hovorí, že nevie čo platí.


[quote="pid:48404, uid:311"]Možná by stálo za to, projet v rychlosti nové zákony v jiných zemích, jestli to je ještě někde jinde. Nový světový řád se totiž Slovanské rasy bojí jak čert kříže, takže by mě něco takového ani nepřekvapilo.[/quote] Karlosi, asi pokus o niečo takéto bol aj na SK. Bola predstavená novela školského zákona, kde bolo uvedené, že na poskytovanie zdravotníckej starostlivosti je možné získať súhlas od zástupcu zariadenia. Na poslednú chvílľu tam bol daný pozmeňovák, takže to nateraz neplatí, ale rodičia musia byť set-sakramentsky ostražití, čo škole podpíšu. https://www.infovojna.sk/prehravac/dopoludnie-na-infovojne-s-adrianom-14122021?m=1 Je to v časti rozhovoru s dr. Weisom. No a šťastie v neštastí je, že aktuálne mámé takú vládu a "odborníkov" ako máme. Teraz ústavný súd zrušil účinnosť časti vyhlášok hlavného hygienika. Problém je, že mnoho iných predpisov sa na ne odvoláva. A tým strácajú platnosť a tieto. Smá Dr. Weis hovorí, že nevie čo platí.

@Lavazza

"odborníkov"

Prepáč, spíš odporníků od slova odporný, nieviem ako je to po slovensky.


Nicméně sledoval jsem to téma dál i na mainstremu a dočetl jsem se, že
1) Oba odborníci co hovoří v TV jsou pod ochranou policie
2) Oba se vyjádřili v tom smyslu, že s nimi nikdo nekonzultoval nová omezení
3) Rada ministrů automaticky odsouhlasuje ministrovi smrti jeho nová nařízení
4) V radě ministrů jsou nová nařízení bez jakékoliv rozpravy


Takže odborníci to elegantně hodili na politickou elitu i přesto, že oba mají firmy, které dovážejí "vakcíny", jsou jejich jedinými a výlučnými vlastníky a tedy mají z toho nekřesťanské peníze.
Oba každý večer ve zprávách si dělají brutální reklamu, očkujte se, zachrání vás to a podobné.
Bývalý ministr smrti podal demisi po prohlášení:
Očkování zachraňuje, ne vakcíny.


Co k tomu dodat? Bylo to to ukecnutí nechtěné?


@Lavazza [quote="pid:48406, uid:273"]"odborníkov"[/quote] Prepáč, spíš odporníků od slova odporný, nieviem ako je to po slovensky. Nicméně sledoval jsem to téma dál i na mainstremu a dočetl jsem se, že 1) Oba odborníci co hovoří v TV jsou pod ochranou policie 2) Oba se vyjádřili v tom smyslu, že s nimi nikdo nekonzultoval nová omezení 3) Rada ministrů automaticky odsouhlasuje ministrovi smrti jeho nová nařízení 4) V radě ministrů jsou nová nařízení bez jakékoliv rozpravy Takže odborníci to elegantně hodili na politickou elitu i přesto, že oba mají firmy, které dovážejí "vakcíny", jsou jejich jedinými a výlučnými vlastníky a tedy mají z toho nekřesťanské peníze. Oba každý večer ve zprávách si dělají brutální reklamu, očkujte se, zachrání vás to a podobné. Bývalý ministr smrti podal demisi po prohlášení: Očkování zachraňuje, ne vakcíny. Co k tomu dodat? Bylo to to ukecnutí nechtěné?

Norimberský proces s nacistickými lekármi sa začal pred 75 rokmi.


-uverejnené v nemeckom lekárskom časopise 9.12.21


Len čo boli hlavní vojnoví zločinci popravení, 9. decembra 1946, presne pred 75 rokmi, sa lekárskym procesom v Norimbergu začal prvý z dvanástich následných norimberských procesov proti osobám zodpovedným za Tretiu ríšu. Na lavici obžalovaných: 23 ľudí, vrátane 20 lekárov, obvinených zo zodpovednosti alebo priamej účasti na trestných činoch v oblasti medicíny.


Až do 20. augusta 1947 sa hovorilo o najbrutálnejších pokusoch na ľuďoch: Nielen o masovom vraždení duševne chorých a postihnutých ľudí v kampani na takzvanú eutanáziu, ale aj o pokusoch na ľuďoch v koncentračných táboroch. Tisíce ľudí zomreli na následky pokusov s podtlakom a podchladením, s morskou vodou, vakcínami proti týfusu, transplantáciami kostí či pokusmi s jedovatými plynmi.


Súdnictvu ušiel zrejme najprominentnejší páchateľ Josef Mengele.
/.../
Proces pred americkým vojenským súdom bol oficiálne označovaný ako „Spojené štáty proti Karlovi Brandtovi a spol.“. Karl Brandt bol Hitlerovým ošetrujúcim lekárom a vysokým vodcom SS – a teda s najvyšším postavením medzi obžalovanými.


Na lavici obžalovaných bol aj jeho zástupca Kurt Blome – mal totiž koordinovať nacistický výskum biologického boja. To, že bol Blome oslobodený, podľa historikov súvisí aj s tým, že Spojené štáty americké sa veľmi zaujímali o jeho výsledky výskumu.


Po 139 dňoch súdneho procesu sudcovia vyniesli sedem rozsudkov smrti, ako aj päť doživotných trestov a štyri tresty na desať až dvadsať rokov. Sedem obžalovaných bolo oslobodených spod obžaloby.


Nemecká verejnosť ani lekárska profesia nechceli o zločinoch celé desaťročia nič vedieť. Pokrytie lekárskeho procesu v nemeckej tlači bolo slabé; lekárska profesia bránila vydávaniu kníh.


Teraz je jasné, že počet lekárskych profesionálov zapojených do krutých ľudských experimentov bol oveľa väčší, než sa domnieval dlhý súdny proces. Nemecká výskumná nadácia a mnohí profesionáli v medicíne, biológovia a antropológovia sa ochotne dávajú do služieb nacistickej politiky v oblasti genetického zdravia, rasy a populácie.


Nemecká lekárska asociácia a Nemecká lekárska asociácia začali s týmito štruktúrami zápasiť v 80. rokoch. Nemecká lekárska asociácia v roku 2012 oficiálne požiadala o odpustenie účasti na zločinoch.


„Drvivá väčšina lekárov mlčala alebo súhlasila,“ priznal bývalý prezident Nemeckej asociácie lekárov Jörg-Dietrich Hoppe. Nacistická ideológia, ktorá sa spoliehala na údajné dedičné zdravie a udržiavanie čistoty rasy, „našla úrodnú pôdu“ medzi veľkou časťou lekárskej profesie.


Medicínsky proces tiež poskytol základ pre globálnu reflexiu medicínskeho výskumu: „Norimberským kódexom“ sformuloval americký vojenský tribunál zásady pre povolené lekárske experimenty, vrátane komplexných informácií a dobrovoľného súhlasu testovanej osoby, výhod pre pacienta a spoločnosti a vyhýbanie sa zbytočnému fyzickému a duševnému utrpeniu.


Tieto základné pravidlá sa neustále vyvíjajú a nachádzajú sa okrem iného aj v Helsinskej deklarácii, ktorá bola prvýkrát prijatá v roku 1965 a niekoľkokrát revidovaná. Považuje sa za štandard lekárskej etiky.

https://www.aerzteblatt.de/nachrichten/129530/Der-Nuernberger-Prozess-gegen-Nazi-Aerzte-begann-vor-75-Jahren


61bb8f962d3ab
Hlavný obvinený Karl Brandt, ktorý bol odsúdený na trest smrti obesením, a osobný lekár Adolfa Hitlera pri vyhlasovaní rozsudku. Proces s 23 nacistickými lekármi a vedcami sa začal 21. novembra 1946 čítaním obžaloby na veľkom porotnom súde v Norimbergu, ktorému predsedal predseda súdu Walter B. Beals.


/prekladač google, ak nájdete chyby, prosím o upozornenie/


**Norimberský proces s nacistickými lekármi sa začal pred 75 rokmi.** -uverejnené v nemeckom lekárskom časopise 9.12.21 Len čo boli hlavní vojnoví zločinci popravení, 9. decembra 1946, presne pred 75 rokmi, sa lekárskym procesom v Norimbergu začal prvý z dvanástich následných norimberských procesov proti osobám zodpovedným za Tretiu ríšu. Na lavici obžalovaných: 23 ľudí, vrátane 20 lekárov, obvinených zo zodpovednosti alebo priamej účasti **na trestných činoch v oblasti medicíny.** Až do 20. augusta 1947 sa hovorilo o najbrutálnejších pokusoch na ľuďoch: Nielen o masovom vraždení duševne chorých a postihnutých ľudí v kampani na takzvanú eutanáziu, ale aj o pokusoch na ľuďoch v koncentračných táboroch. **Tisíce ľudí zomreli na následky pokusov s podtlakom a podchladením, s morskou vodou, vakcínami proti týfusu, transplantáciami kostí či pokusmi s jedovatými plynmi.** Súdnictvu ušiel zrejme najprominentnejší páchateľ Josef Mengele. /.../ Proces pred americkým vojenským súdom bol oficiálne označovaný ako „Spojené štáty proti Karlovi Brandtovi a spol.“. **Karl Brandt bol Hitlerovým ošetrujúcim lekárom a vysokým vodcom SS – a teda s najvyšším postavením medzi obžalovanými.** Na lavici obžalovaných bol aj jeho zástupca Kurt Blome – mal totiž koordinovať nacistický výskum biologického boja. **To, že bol Blome oslobodený, podľa historikov súvisí aj s tým, že Spojené štáty americké sa veľmi zaujímali o jeho výsledky výskumu.** Po 139 dňoch súdneho procesu sudcovia vyniesli sedem rozsudkov smrti, ako aj päť doživotných trestov a štyri tresty na desať až dvadsať rokov. Sedem obžalovaných bolo oslobodených spod obžaloby. **Nemecká verejnosť ani lekárska profesia nechceli o zločinoch celé desaťročia nič vedieť. Pokrytie lekárskeho procesu v nemeckej tlači bolo slabé; lekárska profesia bránila vydávaniu kníh.** **Teraz je jasné, že počet lekárskych profesionálov zapojených do krutých ľudských experimentov bol oveľa väčší, než sa domnieval dlhý súdny proces. Nemecká výskumná nadácia a mnohí profesionáli v medicíne, biológovia a antropológovia sa ochotne dávajú do služieb nacistickej politiky v oblasti genetického zdravia, rasy a populácie.** Nemecká lekárska asociácia a Nemecká lekárska asociácia začali s týmito štruktúrami zápasiť v 80. rokoch. Nemecká lekárska asociácia v roku 2012 oficiálne požiadala o odpustenie účasti na zločinoch. **„Drvivá väčšina lekárov mlčala alebo súhlasila,“** priznal bývalý prezident Nemeckej asociácie lekárov Jörg-Dietrich Hoppe. Nacistická ideológia, ktorá sa spoliehala na údajné dedičné zdravie a udržiavanie čistoty rasy, „našla úrodnú pôdu“ medzi veľkou časťou lekárskej profesie. **Medicínsky proces tiež poskytol základ pre globálnu reflexiu medicínskeho výskumu: „Norimberským kódexom“ sformuloval americký vojenský tribunál zásady pre povolené lekárske experimenty, vrátane komplexných informácií a dobrovoľného súhlasu testovanej osoby, výhod pre pacienta a spoločnosti a vyhýbanie sa zbytočnému fyzickému a duševnému utrpeniu.** **Tieto základné pravidlá sa neustále vyvíjajú a nachádzajú sa okrem iného aj v Helsinskej deklarácii, ktorá bola prvýkrát prijatá v roku 1965 a niekoľkokrát revidovaná. Považuje sa za štandard lekárskej etiky. ** https://www.aerzteblatt.de/nachrichten/129530/Der-Nuernberger-Prozess-gegen-Nazi-Aerzte-begann-vor-75-Jahren ![61bb8f962d3ab](serve/attachment&path=61bb8f962d3ab) Hlavný obvinený Karl Brandt, ktorý bol odsúdený na trest smrti obesením, a osobný lekár Adolfa Hitlera pri vyhlasovaní rozsudku. Proces s 23 nacistickými lekármi a vedcami sa začal 21. novembra 1946 čítaním obžaloby na veľkom porotnom súde v Norimbergu, ktorému predsedal predseda súdu Walter B. Beals. /prekladač google, ak nájdete chyby, prosím o upozornenie/

Nový kmeň koronavírusu „omikron“ mohol byť vytvorený špeciálne na „obmedzenie“ pandémie COVID-19. Povedal to virológ Pjotr Čumakov.
Podľa Čumakova, člena-korešpondenta Ruskej akadémie vied, vedúceho laboratória bunkovej proliferácie v Engelhardtovom inštitúte molekulárnej biológie Ruskej akadémie vied, na vytvorenie kmeňa „omikron“ odborníci zhromaždili všetky známe mutácie, ktoré vznikli počas vývoja koronavírusu.
„Verím, že je to tak. Že to boli Briti. Rozhodli sa ukončiť pandémiu, pretože teraz nastal čas na niektoré rozhodujúce zmeny vo svete,“ tvrdí Čumakov.
Dodal, že tvorcovia kmeňa pridali časť troch aminokyselín, ktoré sú charakteristické pre sezónu koronavírusov. Ich nezávislý výskyt v tomto kmeni sa nedá vysvetliť.
Vedec predpokladá, že kmeň bol špeciálne vytvorený ako „super oslabený“, pretože z nejakých politických dôvodov nadišiel čas „rýchlo ukončiť pandémiu“.
https://www.infovojna.sk/article/omikron-bol-vytvoreny-skupinou-specialistov-na-eliminaciu-sars-cov2-tvrdi-rusky-virolog


Nový kmeň koronavírusu „omikron“ mohol byť vytvorený špeciálne na „obmedzenie“ pandémie COVID-19. Povedal to virológ Pjotr Čumakov. Podľa Čumakova, člena-korešpondenta Ruskej akadémie vied, vedúceho laboratória bunkovej proliferácie v Engelhardtovom inštitúte molekulárnej biológie Ruskej akadémie vied, na vytvorenie kmeňa „omikron“ odborníci zhromaždili všetky známe mutácie, ktoré vznikli počas vývoja koronavírusu. „Verím, že je to tak. Že to boli Briti. Rozhodli sa ukončiť pandémiu, pretože teraz nastal čas na niektoré rozhodujúce zmeny vo svete,“ tvrdí Čumakov. Dodal, že tvorcovia kmeňa pridali časť troch aminokyselín, ktoré sú charakteristické pre sezónu koronavírusov. Ich nezávislý výskyt v tomto kmeni sa nedá vysvetliť. Vedec predpokladá, že kmeň bol špeciálne vytvorený ako „super oslabený“, pretože z nejakých politických dôvodov nadišiel čas „rýchlo ukončiť pandémiu“. https://www.infovojna.sk/article/omikron-bol-vytvoreny-skupinou-specialistov-na-eliminaciu-sars-cov2-tvrdi-rusky-virolog

Pravidlá, aj keď nezmyselné, platia pre všetkých:


Policajti odhalili ďalšie porušenie opatrení: Zasahovali v centre Bratislavy, má ísť o podnik Štefana Hríba!
Podľa portálu hnonline.sk ide o podnik Klub pod lampou známeho novinára Štefana Hríba z časopisu .týždeň. Polícia pri tom zasahovala na Partizánskej ulici v centre Bratislavy, kde podnik sídli. "Včera krátko po 22.00 h policajti prvého bratislavského okresu v rámci kontroly dodržiavania opatrení spozorovali na Partizánskej ulici podnik, porušujúci pandemické opatrenia. Policajti sa na mieste skontaktovali so zamestnankyňou podniku, ktorá im umožnila vstup. Vo vnútorných priestoroch policajti spozorovali ďalších osem osôb, ktoré požívali rôzne alkoholické a nealkoholické nápoje," napísali policajti s tým, že dané osoby upozornili na to, že sú podozrivé zo spáchania priestupku, a preto ich vyzvali k zaplateniu pokuty.
Tú však odmietli zaplatiť a preto porušenie nariadení oznámia na Regionálny úrad verejného zdravotníctva v Bratislave. Pokutu odmietla zaplatiť aj čašníčka, ktorá v podniku pracovala. Policajti ju preto zadržali a eskortovali na príslušné policajné oddelenie. Krátko na to sa na policajné oddelenie dostavil aj majiteľ podniku. "Ten bol zo strany povereného príslušníka policajného zboru obmedzený na osobnej slobode. Obidve osoby boli po vypočutí a vykonaní potrebných úkonov prepustené na slobodu. Poverený príslušník Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave I začal v tejto súvislosti trestné stíhanie vo veci trestného činu porušovania povinností za krízovej situácie," uzavreli policajti.
Nebolo by to však prvýkrát, kedy Hríbov podnik porušoval protipandemické opatrenia. Počas druhej vlny a tvrdého lockdownu do priestorov podniku prišiel aj vtedajší podpredseda parlamentu Juraj Šeliga (Za ľudí) s bratislavským županom Jurajom Drobom a poslankyňou strany Za ľudí Janou Žitňanskou, ktorých na mieste prichytil týždenník Plus 7 dní v čase zákazu vychádzania. Šeliga následne z postu podpredsedu parlamentu odstúpil. „Nebola to žiadna ‚žúrka‘. Ale faktom je, že takéto pracovné stretnutie malo byť v oficiálnych priestoroch, nie v uzavretej časti kaviarne. Je to veľmi zlý príklad a ospravedlňujem sa zaň," povedal v tom čase na tlačovej konferencii.


https://www.topky.sk/cl/10/2233183/Policajti-odhalili-dalsie-porusenie-opatreni--Zasahovali-v-centre-Bratislavy--ma-ist-o-podnik-Stefana-Hriba-


https://veci-verejne.sk/l-blaha-nalozil-hribovi-kolko-do-neho-voslo-kaviaren-okusila-vlastnu-medicinku/


Pravidlá, aj keď nezmyselné, platia pre všetkých: **Policajti odhalili ďalšie porušenie opatrení: Zasahovali v centre Bratislavy, má ísť o podnik Štefana Hríba!** Podľa portálu hnonline.sk ide o podnik **Klub pod lampou** známeho novinára Štefana Hríba z časopisu .týždeň. Polícia pri tom zasahovala na Partizánskej ulici v centre Bratislavy, kde podnik sídli. "**Včera krátko po 22.00 h policajti prvého bratislavského okresu v rámci kontroly dodržiavania opatrení spozorovali na Partizánskej ulici podnik, porušujúci pandemické opatrenia.** Policajti sa na mieste skontaktovali so zamestnankyňou podniku, ktorá im umožnila vstup. Vo vnútorných priestoroch policajti spozorovali ďalších osem osôb, ktoré požívali rôzne alkoholické a nealkoholické nápoje," napísali policajti s tým, že dané osoby upozornili na to, že sú podozrivé zo spáchania priestupku, a preto ich vyzvali k zaplateniu pokuty. Tú však odmietli zaplatiť a preto porušenie nariadení oznámia na Regionálny úrad verejného zdravotníctva v Bratislave. Pokutu odmietla zaplatiť aj čašníčka, ktorá v podniku pracovala. Policajti ju preto zadržali a eskortovali na príslušné policajné oddelenie. Krátko na to sa na policajné oddelenie dostavil aj majiteľ podniku. "Ten bol zo strany povereného príslušníka policajného zboru obmedzený na osobnej slobode. Obidve osoby boli po vypočutí a vykonaní potrebných úkonov prepustené na slobodu. Poverený príslušník Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave I začal v tejto súvislosti trestné stíhanie vo veci trestného činu porušovania povinností za krízovej situácie," uzavreli policajti. Nebolo by to však prvýkrát, kedy Hríbov podnik porušoval protipandemické opatrenia. Počas druhej vlny a tvrdého lockdownu do priestorov podniku prišiel aj vtedajší podpredseda parlamentu Juraj Šeliga (Za ľudí) s bratislavským županom Jurajom Drobom a poslankyňou strany Za ľudí Janou Žitňanskou, ktorých na mieste prichytil týždenník Plus 7 dní v čase zákazu vychádzania. Šeliga následne z postu podpredsedu parlamentu odstúpil. „Nebola to žiadna ‚žúrka‘. Ale faktom je, že takéto pracovné stretnutie malo byť v oficiálnych priestoroch, nie v uzavretej časti kaviarne. Je to veľmi zlý príklad a ospravedlňujem sa zaň," povedal v tom čase na tlačovej konferencii. https://www.topky.sk/cl/10/2233183/Policajti-odhalili-dalsie-porusenie-opatreni--Zasahovali-v-centre-Bratislavy--ma-ist-o-podnik-Stefana-Hriba- https://veci-verejne.sk/l-blaha-nalozil-hribovi-kolko-do-neho-voslo-kaviaren-okusila-vlastnu-medicinku/

Policajti odhalili ďalšie porušenie opatrení: Zasahovali v centre Bratislavy, má ísť o podnik Štefana Hríba


Nebol ten podnik nahodou otvoreny aj pocas minuleho lockdownu? Tam kde sa chodila ozierat ta chamrad? Juuuj to bude nahravok kde sa ozrati a sfetovani liberasti priznavaju ku kadecomu.


Nahravok je dostatok a pajzel uz nie je potrebne dlhsie nechavat otvoreny.


[quote="pid:48894, uid:679"]Policajti odhalili ďalšie porušenie opatrení: Zasahovali v centre Bratislavy, má ísť o podnik Štefana Hríba[/quote] Nebol ten podnik nahodou otvoreny aj pocas minuleho lockdownu? Tam kde sa chodila ozierat ta chamrad? Juuuj to bude nahravok kde sa ozrati a sfetovani liberasti priznavaju ku kadecomu. Nahravok je dostatok a pajzel uz nie je potrebne dlhsie nechavat otvoreny.

Liberál-fašisti v SR potrebujú navodiť dojem, že ich deklarovaná rovnosť pred "zákonom" platí pre všetkých (zdravotne postihnutý, zásah v Lidli "záchranári", Fico) aj u muchotrávky Hríba, tak ho odhodili, ako prvú opotrebovanú onucu, cez zábradlie paluby. Vedomie nepustí a nevedia sa zmysluplne zachrániť, keď prestali zvoniť telefóny a pokynov niet, páni prácu majú, aby sa vyšmykli s plánu čo "dohodou stvrdiť chcú" po rozhovore Putin-Biden (dostali ju k nahliadnutiu?-iste). No a ja sa teším, že naše onuce ak sa do kurzu plávania hlásiť nebudú voda ich na hladine neudrží.


Liberál-fašisti v SR potrebujú navodiť dojem, že ich deklarovaná rovnosť pred "zákonom" platí pre všetkých (zdravotne postihnutý, zásah v Lidli "záchranári", Fico) aj u muchotrávky Hríba, tak ho odhodili, ako prvú opotrebovanú onucu, cez zábradlie paluby. Vedomie nepustí a nevedia sa zmysluplne zachrániť, keď prestali zvoniť telefóny a pokynov niet, páni prácu majú, aby sa vyšmykli s plánu čo "dohodou stvrdiť chcú" po rozhovore Putin-Biden (dostali ju k nahliadnutiu?-iste). No a ja sa teším, že naše onuce ak sa do kurzu plávania hlásiť nebudú voda ich na hladine neudrží.
Upravené 19. 12. 2021 o 01:22

Malá vzbura kňazov, ktorá mala prísť už dávno: Farári píšu arcibiskupovi Boberovi, “toto je nielen diskriminujúce ale aj hriešne; práve vystupujeme z radu”


Správcovia farností na východnom Slovensku píšu arcibiskupovi Boberovi otvorený list. Informujú ho v ňom, že budú slúžiť omše aj tým, ktorí sú kvôli svojmu odmietavému postoju voči vnucovaniu očkovania odsúvaní v spoločnosti na jej okraj.
Kňazi úvodom listu arcibiskupa ubezpečujú, že i naďalej chcú vykonávať svoju dušpastiersku službu, “za ktorú raz budú vydávať počet Bohu ako sudcovi.
Opierajú sa o slová z biblických statí, ako aj o veľkého filozofa a doktora Cirkvi sv. Tomáša Akvinského:
“Duchovné veci sú prednejšie ako svetské či časné. Preto je ťažší hriech uprednostňovať niekoho pri udeľovaní duchovných dobier než je to pri udeľovaní svetských.”
“My sa chceme držať Písma i jeho výkladu a správne ho použiť i na súčasnú situáciu, v ktorej by mali byť omše slúžené iba pre zaočkovaných či už boli prekonali COVID alebo nie (OP) a pre ostatných je vyhradená iba individuálna duchovná starostlivosť. Pokladáme toto vymedzenie osôb v zmysle lepšej alternatívy ako „nulová“ účasť na bohoslužbách nielen ako diskriminujúce ale v súlade s učením Písma a Cirkvi i hriešne a teda v Cirkvi absolútne neprijateľné.
Preto týmto listom vyhlasujeme:
že už chceme poslúžiť všetkým a teda i neočkovaným, netestovaným ako aj tým, ktorí prekonali COVID. Nakoľko títo boli z účasti na sv. omši dlhodobo týmito opatreniami KBS „vylúčení“ a to na pohoršenie všetkých veriacich i úprimne zmýšľajúcich ľudí a pod nebezpečenstvom rozdelenia v Cirkvi; aj ich ako rovnoprávnych kresťanov katolíkov spolu s vyššie menovanými, hodláme i naďalej duchovne sprevádzať, vysluhovať im službu slova i sviatostí ako tým, o ktorých sa výslovne zmieňujú uvedené opatrenia KBS. Kdesi v hĺbke nášho srdca sa ozýva hlas Pána, Dobrého Pastiera, ktorý ticho vstupuje do nášho svedomia, aby sme neuprednostňovali jedných pred druhými, lebo Ježiš povedal: „Poďte ku mne všetci, ktorí sa namáhate a ste preťažení, a ja vás posilním. Vezmite na seba moje jarmo učte sa odo mňa, lebo som tichý a pokorný srdcom a nájdete odpočinok pre svoju dušu. Moje jarmo je príjemné a moje bremeno ľahké“ (Mt 11, 28 – 29). Ako povedal vo svojej homílii svätý otec: Vystúpte z radu a kráčajte tým smerom, kam vás vedie Duch Svätý. Tieto jeho slová nás veľmi povzbudili a práve teraz sa s Božou pomocou uskutočňujú. Práve vystupujeme i z radu a prestávame byť uniformovaní.”
Preto budeme slúžiť sv. omše i tým veriacim, ktorí podľa súčasných predpisov sú kvôli svojmu odmietavému postoju voči vnucovaniu očkovania odsúvaní v spoločnosti na jej okraj, akoby nepotrební.
Dôvod je ten, že svojím jednotným postojom môžu v mohutnej sile, odhodlaní a seba presadením byť našej spoločnosti na úžitok. Zvlášť, keď sa zomknú v jeden celok a to v prvom rade každý, v súlade so svojím svedomím, tak, ako to doteraz urobili a pre toto sú i zatracovaní,” prehlasujú kňazi.
Záverom listu dodávajú:
“Toto vyhlásenie robíme v slobode, podľa svojho svedomia ako kňazi, ktorí pracujú pre spásu nesmrteľných duší na farách alebo kaplánskych miestach. Do svojich modlitieb zahŕňame všetkých ľudí dobrej vôle a obyvateľov našej drahej vlasti, aby podľa svojho svedomia a vedomia odpovedali na znamenia čias a vyprosujeme im od Pána hojné požehnanie a darov Ducha Svätého.
Dané vo 4.adventnú nedeľu v roku Pána 2021.”


https://www.hlavnespravy.sk/mala-vzbura-knazov-ktora-mala-prist-uz-davno-farari-pisu-arcibiskupovi-boberovi-toto-je-nielen-diskriminujuce-ale-aj-hriesne-prave-vystupujeme-z-radu/2798296?fbclid=IwAR1IS8R988XGe3UxM83g5i1OYtbV3FSd3SgXaHyJN-GUjRI0h6v6Q1W0sBg


**Malá vzbura kňazov, ktorá mala prísť už dávno: Farári píšu arcibiskupovi Boberovi, “toto je nielen diskriminujúce ale aj hriešne; práve vystupujeme z radu”** Správcovia farností na východnom Slovensku píšu arcibiskupovi Boberovi otvorený list. Informujú ho v ňom, že budú slúžiť omše aj tým, ktorí sú kvôli svojmu odmietavému postoju voči vnucovaniu očkovania odsúvaní v spoločnosti na jej okraj. **Kňazi úvodom listu arcibiskupa ubezpečujú, že i naďalej chcú vykonávať svoju dušpastiersku službu, “za ktorú raz budú vydávať počet Bohu ako sudcovi.** Opierajú sa o slová z biblických statí, ako aj o veľkého filozofa a doktora Cirkvi sv. Tomáša Akvinského: **“Duchovné veci sú prednejšie ako svetské či časné. Preto je ťažší hriech uprednostňovať niekoho pri udeľovaní duchovných dobier než je to pri udeľovaní svetských.”** “My sa chceme držať Písma i jeho výkladu a správne ho použiť i na súčasnú situáciu, v ktorej by mali byť omše slúžené iba pre zaočkovaných či už boli prekonali COVID alebo nie (OP) a pre ostatných je vyhradená iba individuálna duchovná starostlivosť. **Pokladáme toto vymedzenie osôb v zmysle lepšej alternatívy ako „nulová“ účasť na bohoslužbách nielen ako diskriminujúce ale v súlade s učením Písma a Cirkvi i hriešne a teda v Cirkvi absolútne neprijateľné.** Preto týmto listom vyhlasujeme: že už **chceme poslúžiť všetkým a teda i neočkovaným, netestovaným ako aj tým, ktorí prekonali COVID.** Nakoľko **títo boli z účasti na sv. omši dlhodobo týmito opatreniami KBS „vylúčení“** a to **na pohoršenie všetkých veriacich i úprimne zmýšľajúcich ľudí a pod nebezpečenstvom rozdelenia v Cirkvi**; aj ich ako rovnoprávnych kresťanov katolíkov spolu s vyššie menovanými, hodláme i naďalej duchovne sprevádzať, vysluhovať im službu slova i sviatostí ako tým, o ktorých sa výslovne zmieňujú uvedené opatrenia KBS. **Kdesi v hĺbke nášho srdca sa ozýva hlas Pána, Dobrého Pastiera, ktorý ticho vstupuje do nášho svedomia, aby sme neuprednostňovali jedných pred druhými, lebo Ježiš povedal: „Poďte ku mne všetci, ktorí sa namáhate a ste preťažení, a ja vás posilním. Vezmite na seba moje jarmo učte sa odo mňa, lebo som tichý a pokorný srdcom a nájdete odpočinok pre svoju dušu. Moje jarmo je príjemné a moje bremeno ľahké**“ (Mt 11, 28 – 29). Ako povedal vo svojej homílii svätý otec: Vystúpte z radu a kráčajte tým smerom, kam vás vedie Duch Svätý. Tieto jeho slová nás veľmi povzbudili a práve teraz sa s Božou pomocou uskutočňujú. Práve vystupujeme i z radu a **prestávame byť uniformovaní**.” **Preto budeme slúžiť sv. omše i tým veriacim, ktorí podľa súčasných predpisov sú kvôli svojmu odmietavému postoju voči vnucovaniu očkovania odsúvaní v spoločnosti na jej okraj, akoby nepotrební.** Dôvod je ten, že **svojím jednotným postojom môžu v mohutnej sile, odhodlaní a seba presadením byť našej spoločnosti na úžitok. Zvlášť, keď sa zomknú v jeden celok a to v prvom rade každý, v súlade so svojím svedomím, tak, ako to doteraz urobili a pre toto sú i zatracovaní**,” prehlasujú kňazi. Záverom listu dodávajú: “Toto vyhlásenie robíme v slobode, podľa svojho svedomia ako kňazi, ktorí pracujú pre spásu nesmrteľných duší na farách alebo kaplánskych miestach. **Do svojich modlitieb zahŕňame všetkých ľudí dobrej vôle a obyvateľov našej drahej vlasti, aby podľa svojho svedomia a vedomia odpovedali na znamenia čias a vyprosujeme im od Pána hojné požehnanie a darov Ducha Svätého.** Dané vo 4.adventnú nedeľu v roku Pána 2021.” https://www.hlavnespravy.sk/mala-vzbura-knazov-ktora-mala-prist-uz-davno-farari-pisu-arcibiskupovi-boberovi-toto-je-nielen-diskriminujuce-ale-aj-hriesne-prave-vystupujeme-z-radu/2798296?fbclid=IwAR1IS8R988XGe3UxM83g5i1OYtbV3FSd3SgXaHyJN-GUjRI0h6v6Q1W0sBg
74.13k
423
83
Táto téma je uzavretá
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept