Politika v ČR
Vláda Petra Fialy

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/vlada-se-muze-zaseknout-na-diplomacii-zemana-mezi-ministry-ceka-letity-sok-179702#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&dop_req_id=LeRmp9A1CK8-202111061515&dop_id=179702&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz


"Člen vlády pro vědu a výzkum Helena Langšádlová".

""Jednou z nich má být Helena Langšádlová, středočeská dvojka koalice SPOLU a dlouholetá tvář TOP 09. Zodpovědnost má převzít za vědu, výzkum a inovace, což mnohé dost překvapilo, nikdy v minulosti se totiž tomuto tématu nevěnovala.""
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Vedkyne-a-vyzkumnice-Langsadlova-Pripomenme-si-damu-ktera-ma-ministrovat-ceske-akademiky-682657


Tak to se "směji" ještě teď....


https://www.seznamzpravy.cz/clanek/vlada-se-muze-zaseknout-na-diplomacii-zemana-mezi-ministry-ceka-letity-sok-179702#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&dop_req_id=LeRmp9A1CK8-202111061515&dop_id=179702&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz **"Člen vlády pro vědu a výzkum Helena Langšádlová". ** ""Jednou z nich má být Helena Langšádlová, středočeská dvojka koalice SPOLU a dlouholetá tvář TOP 09. Zodpovědnost má převzít za vědu, výzkum a inovace, což mnohé dost překvapilo, **nikdy v minulosti se totiž tomuto tématu nevěnovala**."" https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Vedkyne-a-vyzkumnice-Langsadlova-Pripomenme-si-damu-ktera-ma-ministrovat-ceske-akademiky-682657 Tak to se "směji" ještě teď....
Upravené 4. 1. 2022 o 11:45

Deset klíčových změn, které chystá nová vláda


https://www.seznamzpravy.cz/clanek/deset-klicovych-zmen-ktere-chysta-nova-vlada-179653#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&dop_req_id=UX4XwG1aAWm-202111071706&dop_id=179653&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz


Lidská blbost opět nezná mezí....


Deset klíčových změn, které chystá nová vláda https://www.seznamzpravy.cz/clanek/deset-klicovych-zmen-ktere-chysta-nova-vlada-179653#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&dop_req_id=UX4XwG1aAWm-202111071706&dop_id=179653&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Lidská blbost opět nezná mezí....

Člen vlády pro vědu a výzkum Helena Langšádlová

To snad není ani pravda. Takže konečná pro vědu a výzkum. Tyhle zprávy ani nečtu. Počítám, že stejně budou předčasné volby.


[quote="pid:41455, uid:270"]Člen vlády pro vědu a výzkum Helena Langšádlová[/quote] To snad není ani pravda. Takže konečná pro vědu a výzkum. Tyhle zprávy ani nečtu. Počítám, že stejně budou předčasné volby.

Jarek

Deset klíčových změn, které chystá nová vláda


10) Český národní pták


Kromě přísnějšího postihování viníků ekologických havárií, budování zdrojů pitné vody a dalších pro české životní prostředí důležitých věcí, myslí koalice i na drobnosti. Zvýšit zájem o ochranu životního prostředí mezi mladými proto chce vybráním nového českého symbolu – národního ptáka.


Vybírat ho mají formou ankety děti na základních školách. Stát ji spustí s pomocí České ornitologické společnosti.


...Vyhraje to modrá straka. :-)


Nejvtipnější jsou asi tyto dva body, obzvláště hned za sebou:


7 ) Stopka nedemokratickým státům


V části programu týkající se obrany koalice jasně deklaruje: „Nedemokratickým státům neumožníme přístup ke klíčové infrastruktuře ČR.“ Týkat se to bude případů podobných třeba dostavbě jaderné elektrárny Dukovany. Tam se stávajícím opozičním stranám podařilo prosadit, aby se jí nemohly účastnit firmy z Ruska a Číny.


8 ) Větší význam zemního plynu


I pod tíhou současné krize na trhu s energiemi chce nová vláda prosadit zvýšení významu zemního plynu. Ten by měl sloužit jako přechodný zdroj k vyrovnávání výkyvů.


„Nárůst jeho podílu nás ale nesmí geopoliticky ohrozit,“ stojí v prohlášení. Vláda se proto zaváže k tomu, že se bude snažit získat podíl na terminálu LNG v sousední zemi. Aby tak Česko mělo přístup k více zdrojům.


[quote="pid:41661, uid:270"]Deset klíčových změn, které chystá nová vláda[/quote] 10) Český národní pták Kromě přísnějšího postihování viníků ekologických havárií, budování zdrojů pitné vody a dalších pro české životní prostředí důležitých věcí, myslí koalice i na drobnosti. Zvýšit zájem o ochranu životního prostředí mezi mladými proto chce vybráním nového českého symbolu – národního ptáka. Vybírat ho mají formou ankety děti na základních školách. Stát ji spustí s pomocí České ornitologické společnosti. ...Vyhraje to modrá straka. :-) Nejvtipnější jsou asi tyto dva body, obzvláště hned za sebou: 7 ) Stopka nedemokratickým státům V části programu týkající se obrany koalice jasně deklaruje: „Nedemokratickým státům neumožníme přístup ke klíčové infrastruktuře ČR.“ Týkat se to bude případů podobných třeba dostavbě jaderné elektrárny Dukovany. Tam se stávajícím opozičním stranám podařilo prosadit, aby se jí nemohly účastnit firmy z Ruska a Číny. 8 ) Větší význam zemního plynu I pod tíhou současné krize na trhu s energiemi chce nová vláda prosadit zvýšení významu zemního plynu. Ten by měl sloužit jako přechodný zdroj k vyrovnávání výkyvů. „Nárůst jeho podílu nás ale nesmí geopoliticky ohrozit,“ stojí v prohlášení. Vláda se proto zaváže k tomu, že se bude snažit získat podíl na terminálu LNG v sousední zemi. Aby tak Česko mělo přístup k více zdrojům.

Zvýšit zájem o ochranu životního prostředí mezi mladými proto chce vybráním nového českého symbolu – národního ptáka.

Mám typ:
Čáp bílý ... (A treba vytvoriť aj nadáciu na ochranu "čapích hnízd" ) smile


[quote="pid:41688, uid:181"]Zvýšit zájem o ochranu životního prostředí mezi mladými proto chce vybráním nového českého symbolu – národního ptáka.[/quote] Mám typ: Čáp bílý ... (A treba vytvoriť aj nadáciu na ochranu "čapích hnízd" ) :)

Deset klíčových změn, které chystá nová vláda


to by sa hodilo aj do kategórie, to neni vtip. Toto nemozu mysliet vazne, pripomína mi to záväzky Igiho o transparentnom a odbornom obsadzovaní postov v štátnej správe, majetková zodpovednost, rýchly pristup k lekárovi pre okno pacientov, atd.


[quote="pid:41661, uid:270"]Deset klíčových změn, které chystá nová vláda[/quote] to by sa hodilo aj do kategórie, to neni vtip. Toto nemozu mysliet vazne, pripomína mi to záväzky Igiho o transparentnom a odbornom obsadzovaní postov v štátnej správe, majetková zodpovednost, rýchly pristup k lekárovi pre okno pacientov, atd.

Zvýšit zájem o ochranu životního prostředí mezi mladými proto chce vybráním nového českého symbolu – národního ptáka.
Vybírat ho mají formou ankety děti na základních školách.

Po dvou letech koronaškol s velkou převahou zvítězí netopýr, jako zde
https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/3949/novozélandským-ptákem-roku-se-stal-savec-netopýr


[quote="pid:41688, uid:181"]Zvýšit zájem o ochranu životního prostředí mezi mladými proto chce vybráním nového českého symbolu – národního ptáka. Vybírat ho mají formou ankety děti na základních školách.[/quote] Po dvou letech koronaškol s velkou převahou zvítězí netopýr, jako zde https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/3949/novozélandským-ptákem-roku-se-stal-savec-netopýr

"„Byl to starý dobrý Miloš Zeman, jak ho znám,“ řekl po hovoru Fiala. Pokud říká pan předseda ODS pravdu, dočkáme se jistě nějakého překvapení, o kterém zpravodajové, zpravodajci, komentátoři a komentátorky, vydávající se za politology a politoložky, dosud nevědí,“ podotýká Zbořil. „Nebude to jistě žádný revoluční manifest, ale možná budou ti, kteří si už prohlížejí budovy ministerstev a jejich servis, překvapeni."


"Druhou věcí je prezidentův osobní názor na jednotlivé nominace, a ten v minulosti různými způsoby vždy dával najevo. „Pak by snad mohlo dojít k nějaké diskusi, ale nejsem si jistý, že by to prezident dělal tak intenzivně, jako při posledním jmenování vlády, kdy se rozhodně postavil proti jmenování pana Pocheho do úřadu MZV. Dokonce se mi zdá, že některé nominace panu Petru Fialovi téměř přeje,“ říká politolog."


https://www.parlamentnilisty.cz/arena/politologove/Timto-Pirat-kandidat-na-zahranici-ziskal-titul-Zboril-obdrzel-a-predava-682785


"„Byl to starý dobrý Miloš Zeman, jak ho znám,“ řekl po hovoru Fiala. Pokud říká pan předseda ODS pravdu, dočkáme se jistě nějakého překvapení, o kterém zpravodajové, zpravodajci, komentátoři a komentátorky, vydávající se za politology a politoložky, dosud nevědí,“ podotýká Zbořil. „Nebude to jistě žádný revoluční manifest, ale možná budou ti, kteří si už prohlížejí budovy ministerstev a jejich servis, překvapeni." "Druhou věcí je prezidentův osobní názor na jednotlivé nominace, a ten v minulosti různými způsoby vždy dával najevo. „Pak by snad mohlo dojít k nějaké diskusi, ale nejsem si jistý, že by to prezident dělal tak intenzivně, jako při posledním jmenování vlády, kdy se rozhodně postavil proti jmenování pana Pocheho do úřadu MZV. **Dokonce se mi zdá, že některé nominace panu Petru Fialovi téměř přeje,“** říká politolog." https://www.parlamentnilisty.cz/arena/politologove/Timto-Pirat-kandidat-na-zahranici-ziskal-titul-Zboril-obdrzel-a-predava-682785

Koaliční smlouva na volební období 2021 - 2025
https://special.novinky.cz/dokumenty/SPOLU_PirSTAN_KOALICNI_SMLOUVA.pdf


"II.Programová část
Česká republika má za sebou nejtěžší období polistopadové historie. Naše země se
musí vypořádat nejen s následky světové pandemie, ale i s následky bezohledné
nezodpovědnosti předchozí vlády.
Předchozí vláda za sebou nechává zemi s největším zadlužením v její historii a s vysokým
růstem cen, především energií a nemovitostí.
Zemi rozdělenou a zjizvenou zbytečnými sváry, rozdmýchávanými populistickou politikou
posledních let."


První dojem ? Dopis tetě...


"Zahraniční věci:
Hlásíme se ke spolupráci v rámci Trojmoří."


Tuší podepsaní k čemu se to hlásí a co by to pro český národ a stát znamenalo ?!


**Koaliční smlouva na volební období 2021 - 2025** https://special.novinky.cz/dokumenty/SPOLU_PirSTAN_KOALICNI_SMLOUVA.pdf "II.Programová část Česká republika má za sebou nejtěžší období polistopadové historie. Naše země se musí vypořádat nejen s následky světové pandemie, ale i s následky bezohledné nezodpovědnosti předchozí vlády. Předchozí vláda za sebou nechává zemi s největším zadlužením v její historii a s vysokým růstem cen, především energií a nemovitostí. Zemi rozdělenou a zjizvenou zbytečnými sváry, rozdmýchávanými populistickou politikou posledních let." **První dojem ? Dopis tetě...** "Zahraniční věci: Hlásíme se ke spolupráci v rámci Trojmoří." **Tuší podepsaní k čemu se to hlásí a co by to pro český národ a stát znamenalo ?!**
Upravené 8. 11. 2021 o 15:42

Velký Maův zelený skok je tu: Klín do Bruselské pětky? Fialova vyhlídka na politické popraviště. Pandořina skříňka v podobě Fit For 55. Jaká bude evropská zima? Zelený Tálibán bude s vládou cvičit. Co na to sněmovna?
Velky Mauv skok je tu


**Velký Maův zelený skok je tu: Klín do Bruselské pětky? Fialova vyhlídka na politické popraviště. Pandořina skříňka v podobě Fit For 55. Jaká bude evropská zima? Zelený Tálibán bude s vládou cvičit. Co na to sněmovna?** [Velky Mauv skok je tu](http://www.protiproud.cz)

Velký Maův zelený skok je tu:


"Bude to mít jeden úchvatný „nezamýšlený důsledek“ (covidovým vakcinačním jazykem „neprozkoumané vedlejší účinky“): Narodí se politika. Bude-li mít prosazení zájmů většiny podobu poklidnou – například brzké předčasné volby – nebo více či méně násilnou, je nyní těžko odhadnout. Jedno je však jasné, protože přirozené zákonitosti tohoto světa lze znásilňovat a pendreky umlčovat jen přechodně (nikoli „dočasně“, protože, jak víme, jednotkou dočasnosti je „jeden furt“):


Něco se stane. A docela brzy."


[quote="pid:41830, uid:68"]Velký Maův zelený skok je tu:[/quote] **"Bude to mít jeden úchvatný „nezamýšlený důsledek“ (covidovým vakcinačním jazykem „neprozkoumané vedlejší účinky“): Narodí se politika.** Bude-li mít prosazení zájmů většiny podobu poklidnou – například brzké předčasné volby – nebo více či méně násilnou, je nyní těžko odhadnout. Jedno je však jasné, protože přirozené zákonitosti tohoto světa lze znásilňovat a pendreky umlčovat jen přechodně (nikoli „dočasně“, protože, jak víme, jednotkou dočasnosti je „jeden furt“): Něco se stane. A docela brzy."

Velké překvapení: Jurečka bude ministrem práce a sociálních věcí
Dnes 15:34
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/velke-prekvapeni-jurecka-bude-ministrem-prace-a-socialnich-veci-40377336#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=uPHCNi7kzdc-202111081451&dop_id=40377336&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz


"Na post ministra práce a sociálních věcí má podle informací Novinek nastoupit šéf KDU-ČSL Marian Jurečka. Původně se počítalo s tím, že se vrátí na resort zemědělství."

Traktorista přece umí vše, hravě zvládne i důchodovou reformu...


Velké překvapení: Jurečka bude ministrem práce a sociálních věcí Dnes 15:34 https://www.novinky.cz/domaci/clanek/velke-prekvapeni-jurecka-bude-ministrem-prace-a-socialnich-veci-40377336#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=uPHCNi7kzdc-202111081451&dop_id=40377336&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz "Na post ministra práce a sociálních věcí má podle informací Novinek nastoupit šéf KDU-ČSL Marian Jurečka. Původně se počítalo s tím, že se vrátí na resort zemědělství." ** Traktorista přece umí vše, hravě zvládne i důchodovou reformu...**
Upravené 8. 11. 2021 o 15:58

Prezident republiky pověřil Petra Fialu jednáním o sestavení nové vlády
9.listopadu 2021


https://www.hrad.cz/cs/pro-media/tiskove-zpravy/aktualni-tiskove-zpravy/prezident-republiky-poveril-petra-fialu-jednanim-o-sestaveni-nove-vlady-16154


Podal či nepodal dosavadní předseda vlády Andrej Babiš demisi ?!
https://www.e15.cz/domaci/po-ustaveni-snemovny-prijme-prezident-demisi-vlady-uvedl-fiala-po-jednani-se-zemanem-1385055


Prezident republiky pověřil Petra Fialu jednáním o sestavení nové vlády 9.listopadu 2021 https://www.hrad.cz/cs/pro-media/tiskove-zpravy/aktualni-tiskove-zpravy/prezident-republiky-poveril-petra-fialu-jednanim-o-sestaveni-nove-vlady-16154 **Podal či nepodal dosavadní předseda vlády Andrej Babiš demisi ?!** https://www.e15.cz/domaci/po-ustaveni-snemovny-prijme-prezident-demisi-vlady-uvedl-fiala-po-jednani-se-zemanem-1385055
Upravené 9. 11. 2021 o 15:01

Petr Fiala: Nemáme čas diskutovat s prezidentem o jménech, potřebujeme funkční vládu
9.listopad
https://radiozurnal.rozhlas.cz/petr-fiala-nemame-cas-diskutovat-s-prezidentem-o-jmenech-potrebujeme-funkcni-8615350?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=655321&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&dop_req_id=t1Z6fKwadnE-202111091438&dop_id=14172514


Problém je, že z "neschopných" osob nikdy žádná funkční vláda nevznikne. Otázkou tak je, zda je to Petr Fiala schopen pochopit ?


Petr Fiala: Nemáme čas diskutovat s prezidentem o jménech, potřebujeme funkční vládu 9.listopad https://radiozurnal.rozhlas.cz/petr-fiala-nemame-cas-diskutovat-s-prezidentem-o-jmenech-potrebujeme-funkcni-8615350?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=655321&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&dop_req_id=t1Z6fKwadnE-202111091438&dop_id=14172514 **Problém je, že z "neschopných" osob nikdy žádná funkční vláda nevznikne. Otázkou tak je, zda je to Petr Fiala schopen pochopit ?**

"V koaliční smlouvě pěti stran, které se chystají vládnout, se slibují hezké věci. Daňové prázdniny pro rodiny s dětmi, slevy na daně pro poplatníka, zvýšení platů učitelů, obrovské investice do všeho. Na druhou stranu zruší EET, nebudou zvyšovat daně. Kde se na to ale vezme? „Kdysi mě ve škole učili zákon o zachování hmoty. To, co citujete, ho zjevně nerespektuje. Nebo by se také dalo říci, že ještě si nový ministr financí nesáhl do státní pokladny. Kdyby si do ní sáhl, narazil by na dno. Dokonce to vypadá, že je v hlubokém minusu. Výchozí situace pro tuto vládu je extrémně zlá. Text koaliční smlouvy to zjevně nebere v úvahu,“ konstatoval bývalý ministr financí, tehdy a ODS, Vlastimil Tlustý."
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Oni-vubec-netusi-v-jake-situaci-se-ujimaji-moci-Papouskovani-zeleneho-silenstvi-uplne-mimo-misu-Staremu-pravicakovi-vstavaji-vlasy-hruzou-682993


Úder Fialově vládě přímo z ODS, který málokdo čekal !


"V koaliční smlouvě pěti stran, které se chystají vládnout, se slibují hezké věci. Daňové prázdniny pro rodiny s dětmi, slevy na daně pro poplatníka, zvýšení platů učitelů, obrovské investice do všeho. Na druhou stranu zruší EET, nebudou zvyšovat daně. Kde se na to ale vezme? „Kdysi mě ve škole učili zákon o zachování hmoty. To, co citujete, ho zjevně nerespektuje. Nebo by se také dalo říci, že ještě si nový ministr financí nesáhl do státní pokladny. Kdyby si do ní sáhl, narazil by na dno. Dokonce to vypadá, že je v hlubokém minusu. Výchozí situace pro tuto vládu je extrémně zlá. Text koaliční smlouvy to zjevně nebere v úvahu,“ konstatoval bývalý ministr financí, tehdy a ODS, Vlastimil Tlustý." https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Oni-vubec-netusi-v-jake-situaci-se-ujimaji-moci-Papouskovani-zeleneho-silenstvi-uplne-mimo-misu-Staremu-pravicakovi-vstavaji-vlasy-hruzou-682993 **Úder Fialově vládě přímo z ODS, který málokdo čekal !**

Úder Fialově vládě přímo z ODS, který málokdo čekal !

Je to celkem logický krok řekl bych: Vytvoření "protipólu" kritizujícího protektorátní kolaborantskou partu (Fiala a jeho nohsledi) je důležité pro udržení podpory alespoň části naivků (voličů ODS), kteří budou v přítomnosti stranické názorové "opozice" vidět šanci na změnu směřování ODS. A pokud by došlo na nejhorší - vládní prů..., dává to možnost druhému křídlu ODS převzít řízení. Obvyklý postup.
Pokud se mezi Tlustého názorovým křídlem najde pár takových, kteří to budou myslet vážně, mají vždycky možnost připojit se ve sněmovně k hlasům ANO a SPD (nemusí to být nutně všichni z ANO a SPD - k těm, kteří budou skutečně chtít hájit národní zájmy - přežití národa). Jak se vše prohlubuje (činností Bruselu), národní zájmy se začínají čím dál víc překrývat se zájmy určitých klanů některých naších politických mafií. Takže, bližší košile než kabát, ale tu košili už budou asi chtít hájit i paraziti přisátí na těle národa, aby v rámci přežití zimy nezahynuli i s hostitelem.


[quote="pid:42175, uid:270"]Úder Fialově vládě přímo z ODS, který málokdo čekal ![/quote] Je to celkem logický krok řekl bych: Vytvoření "protipólu" kritizujícího protektorátní kolaborantskou partu (Fiala a jeho nohsledi) je důležité pro udržení podpory alespoň části naivků (voličů ODS), kteří budou v přítomnosti stranické názorové "opozice" vidět šanci na změnu směřování ODS. A pokud by došlo na nejhorší - vládní prů..., dává to možnost druhému křídlu ODS převzít řízení. Obvyklý postup. Pokud se mezi Tlustého názorovým křídlem najde pár takových, kteří to budou myslet vážně, mají vždycky možnost připojit se ve sněmovně k hlasům ANO a SPD (nemusí to být nutně všichni z ANO a SPD - k těm, kteří budou skutečně chtít hájit národní zájmy - přežití národa). Jak se vše prohlubuje (činností Bruselu), národní zájmy se začínají čím dál víc překrývat se zájmy určitých klanů některých naších politických mafií. Takže, bližší košile než kabát, ale tu košili už budou asi chtít hájit i paraziti přisátí na těle národa, aby v rámci přežití zimy nezahynuli i s hostitelem.

Fialovy prázdné kecy. Co vlastně chcete dělat? Příští vláda možná najede na vlastní minu, soudí Bok
10.11.2021 16:10 | Komentář
VHLED MICHALA BOKA Přichází nemastná neslaná vláda. Nastupující vláda Petra Fialy předložila veřejnosti svou koaliční smlouvu. Její součástí je i program nastupující pětikoalice. Pokud byste v něm však čekali něco konkrétního, byli byste na omylu. Znovu se tak ukazuje, že hlavním tmelem vznikající vládní koalice je jen odpor k Andreji Babišovi. Tahle kóta však byla zdolána a nová vláda moc neví, co by vlastně chtěla dělat, říká ve svém pravidelném komentáři politolog Michal Bok.


https://www.parlamentnilisty.cz/arena/politologove/Fialovy-prazdne-kecy-Co-vlastne-chcete-delat-Pristi-vlada-mozna-najede-na-vlastni-minu-soudi-Bok-683083


**Fialovy prázdné kecy. Co vlastně chcete dělat? Příští vláda možná najede na vlastní minu, soudí Bok** 10.11.2021 16:10 | Komentář VHLED MICHALA BOKA Přichází nemastná neslaná vláda. Nastupující vláda Petra Fialy předložila veřejnosti svou koaliční smlouvu. Její součástí je i program nastupující pětikoalice. Pokud byste v něm však čekali něco konkrétního, byli byste na omylu. Znovu se tak ukazuje, že hlavním tmelem vznikající vládní koalice je jen odpor k Andreji Babišovi. Tahle kóta však byla zdolána a nová vláda moc neví, co by vlastně chtěla dělat, říká ve svém pravidelném komentáři politolog Michal Bok. https://www.parlamentnilisty.cz/arena/politologove/Fialovy-prazdne-kecy-Co-vlastne-chcete-delat-Pristi-vlada-mozna-najede-na-vlastni-minu-soudi-Bok-683083

Komentář: To že je boj o koryta? Proč se tolik politiků bojí jít do vlády?
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/komentar-to-ze-je-boj-o-koryta-proc-se-tolik-politiku-boji-jit-do-vlady-180209#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&dop_req_id=uetGsHkoNPI-202111120733&dop_id=180209&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz


"Jediné obhajitelné vysvětlení toho, proč tolik vrcholných politiků dalo přednost ceremoniálním parlamentní funkcím, klidnějšímu Senátu nebo magistrátu je varianta, že vědí něco zásadního a tajemného o existenci rodící se vlády, co my ostatní ještě netušíme."


"Očekávám, že mě budete informovat o výsledcích Vašeho vyjednávání, abych se mohl rozhodnout o svém dalším ústavním postupu."
- věta z https://www.hrad.cz/cs/pro-media/tiskove-zpravy/aktualni-tiskove-zpravy/prezident-republiky-poveril-petra-fialu-jednanim-o-sestaveni-nove-vlady-16154#from-list , která postupně začíná nabývat smysl. Ukazuje se, že její splnění může být pro Petra Fialu velkým problémem...


**Komentář: To že je boj o koryta? Proč se tolik politiků bojí jít do vlády?** https://www.seznamzpravy.cz/clanek/komentar-to-ze-je-boj-o-koryta-proc-se-tolik-politiku-boji-jit-do-vlady-180209#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&dop_req_id=uetGsHkoNPI-202111120733&dop_id=180209&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz "Jediné obhajitelné vysvětlení toho, proč tolik vrcholných politiků dalo přednost ceremoniálním parlamentní funkcím, klidnějšímu Senátu nebo magistrátu je varianta, že vědí něco zásadního a tajemného o existenci rodící se vlády, co my ostatní ještě netušíme." "Očekávám, že mě budete informovat o výsledcích Vašeho vyjednávání, abych se mohl rozhodnout o svém dalším ústavním postupu." -** věta z** https://www.hrad.cz/cs/pro-media/tiskove-zpravy/aktualni-tiskove-zpravy/prezident-republiky-poveril-petra-fialu-jednanim-o-sestaveni-nove-vlady-16154#from-list **, která postupně začíná nabývat smysl. Ukazuje se, že její splnění může být pro Petra Fialu velkým problémem...**
Upravené 12. 11. 2021 o 09:05

Bída a nové volby. Analýza: Co nová vláda zapomněla oznámit. Co neví o světě
12.11.2021 10:18 | Rozhovor
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Bida-a-nove-volby-Analyza-Co-nova-vlada-zapomnela-oznamit-Co-nevi-o-svete-683273


**"Napadá Vás na závěr nějaký citát, moudro či myšlenka z filozofie či literatury?


„Časy jsou zlé, Kamile…“…
(J. P. Belmondo, Policajt nebo rošťák, 1979)"**


**Bída a nové volby. Analýza: Co nová vláda zapomněla oznámit. Co neví o světě** 12.11.2021 10:18 | Rozhovor https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Bida-a-nove-volby-Analyza-Co-nova-vlada-zapomnela-oznamit-Co-nevi-o-svete-683273 **"Napadá Vás na závěr nějaký citát, moudro či myšlenka z filozofie či literatury? „Časy jsou zlé, Kamile…“… (J. P. Belmondo, Policajt nebo rošťák, 1979)"**

Včera nám do firmy přišel dopis s upozorněním, aby se firma připravila k implementaci nového zákona EU o Whistleblowingu.
Pokud byste netušili, o co se jedná, tak je to zákon na ochranu udavačů.
https://cs.wikipedia.org/wiki/Whistleblowing


Včera nám do firmy přišel dopis s upozorněním, aby se firma připravila k implementaci nového zákona EU o Whistleblowingu. Pokud byste netušili, o co se jedná, tak je to zákon na ochranu udavačů. https://cs.wikipedia.org/wiki/Whistleblowing

Nejdřív kněze a vysvětit. Poslanci TOP 09 „uklidili“ kanceláře po komunistech


Poslanci TOP 09 vysvětlili, že tak udělali „tlustou čáru“ za působením komunistů ve Sněmovně.
Článek


Když se nově zvolení poslanci TOP 09 nastěhovali do kanceláří, které zdědili po poslaneckém klubu KSČM, na sociálních sítích zveřejňovali vtipné komentáře o tom, co po „soudruzích“ v kancelářích našli. Poslanci Ondřeji Kolářovi jeho předchůdce v šupleti nechal třeba vizitku čínského velvyslance. Nyní poslanci TOP 09 uvedli, že si kanceláře po komunistech nechali vysvětit.


„Po fyzickém úklidu poslaneckých kanceláří, které jsme převzali po KSČM, přišel na řadu také úklid duchovní,“ napsal na Twitter novopečený předseda klubu Jan Jakob.


„Kanceláře jsme nechali vysvětit, abychom i v duchovní rovině udělali tlustou čáru za působením komunistů v Poslanecké sněmovně. Komunistická ideologie je zrůdná a bohužel na její vrub doplatily miliony lidí životem,“ dodal pro Seznam Zprávy Jakob. Světit kanceláře třeba po ODS by podle něj nebylo potřeba, neboť jde o demokratickou stranu.


Kanceláře topkařům dnes vysvětil votický farář Piotr Henryk Adamczyk.


Na dotaz Seznam Zpráv, zda šlo o vyhánění zlých duchů, se rozesmál. „Bylo to standardní vysvěcení, běžně to lidé chtějí třeba do nového bytu nebo kanceláře. Požehnal jsem jim, aby se tam pracovalo dobře, klidně,“ uvedl. O svěcení votického faráře požádal tamní starosta Jiří Slavík, nově zvolený poslanec, se kterým prý faráře pojí přátelství.
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/poslanci-top-09-si-nechali-vysvetit-kancelare-ktere-zdedili-po-komunistech-180163


https://twitter.com/Jan_Jakob/status/1458443559493935109

Věděli byste, co je to za obraz?


Nejdřív kněze a vysvětit. Poslanci TOP 09 „uklidili“ kanceláře po komunistech Poslanci TOP 09 vysvětlili, že tak udělali „tlustou čáru“ za působením komunistů ve Sněmovně. Článek Když se nově zvolení poslanci TOP 09 nastěhovali do kanceláří, které zdědili po poslaneckém klubu KSČM, na sociálních sítích zveřejňovali vtipné komentáře o tom, co po „soudruzích“ v kancelářích našli. Poslanci Ondřeji Kolářovi jeho předchůdce v šupleti nechal třeba vizitku čínského velvyslance. Nyní poslanci TOP 09 uvedli, že si kanceláře po komunistech nechali vysvětit. „Po fyzickém úklidu poslaneckých kanceláří, které jsme převzali po KSČM, přišel na řadu také úklid duchovní,“ napsal na Twitter novopečený předseda klubu Jan Jakob. „Kanceláře jsme nechali vysvětit, abychom i v duchovní rovině udělali tlustou čáru za působením komunistů v Poslanecké sněmovně. Komunistická ideologie je zrůdná a bohužel na její vrub doplatily miliony lidí životem,“ dodal pro Seznam Zprávy Jakob. Světit kanceláře třeba po ODS by podle něj nebylo potřeba, neboť jde o demokratickou stranu. Kanceláře topkařům dnes vysvětil votický farář Piotr Henryk Adamczyk. Na dotaz Seznam Zpráv, zda šlo o vyhánění zlých duchů, se rozesmál. „Bylo to standardní vysvěcení, běžně to lidé chtějí třeba do nového bytu nebo kanceláře. Požehnal jsem jim, aby se tam pracovalo dobře, klidně,“ uvedl. O svěcení votického faráře požádal tamní starosta Jiří Slavík, nově zvolený poslanec, se kterým prý faráře pojí přátelství. https://www.seznamzpravy.cz/clanek/poslanci-top-09-si-nechali-vysvetit-kancelare-ktere-zdedili-po-komunistech-180163 https://twitter.com/Jan_Jakob/status/1458443559493935109 Věděli byste, co je to za obraz?

Věděli byste, co je to za obraz?
Ne, ale ten chlap, co se dívá dopředu mi připomíná Schwarzenberka a ten v bílé košili Havla.


[quote="pid:42861, uid:181"]Věděli byste, co je to za obraz?[/quote]Ne, ale ten chlap, co se dívá dopředu mi připomíná Schwarzenberka a ten v bílé košili Havla.

ale ten chlap, co se dívá dopředu mi připomíná Schwarzenberka a ten v bílé košili Havla.

Tak. A můžou ten exorcismus dělat znovu.
:-)


[quote="pid:42882, uid:312"]ale ten chlap, co se dívá dopředu mi připomíná Schwarzenberka a ten v bílé košili Havla.[/quote] Tak. A můžou ten exorcismus dělat znovu. :-)

Nejdřív kněze a vysvětit.
...
„Po fyzickém úklidu poslaneckých kanceláří, které jsme převzali po KSČM, přišel na řadu také úklid duchovní,“ napsal na Twitter novopečený předseda klubu Jan Jakob.

Kněze?
Snad rabína...


[quote="pid:42861, uid:181"]Nejdřív kněze a vysvětit. ... „Po fyzickém úklidu poslaneckých kanceláří, které jsme převzali po KSČM, přišel na řadu také úklid duchovní,“ napsal na Twitter novopečený předseda klubu **Jan Jakob**.[/quote] Kněze? Snad rabína...

Zrada to nebude, do vlády půjdeme i bez vás, vzkázal Rakušan Pirátům


Předseda hnutí STAN Vít Rakušan odmítá, že by účast hnutí ve vládě za situace, kdy by Piráti odmítli schválit koaliční smlouvu, byla zradou nebo porušením dohod. Rakušan to v neděli uvedl na sociálních sítích.


„Pokud by (a to si velmi nepřeji) Piráti hlasovali proti vstupu do vlády, tak se nejedná o nějakou zradu ze strany STAN. Měli bychom tady situaci, kdy orgány dvou koaličních stran mají rozdílný názor na stěžejní rozhodnutí celé koalice. To je demokracie, nikoliv podvod,” uvedl Rakušan.


Rakušan si podle svých slov neumí představit, že by hnutí STAN za stávající situace do vlády nešlo a „selhalo”.
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/zrada-to-nebude-do-vlady-pujdeme-i-bez-vas-vzkazal-rakusan-piratum-40378000


https://www.youtube.com/watch?v=XF1oM0_J7Eg


Zrada to nebude, do vlády půjdeme i bez vás, vzkázal Rakušan Pirátům Předseda hnutí STAN Vít Rakušan odmítá, že by účast hnutí ve vládě za situace, kdy by Piráti odmítli schválit koaliční smlouvu, byla zradou nebo porušením dohod. Rakušan to v neděli uvedl na sociálních sítích. „Pokud by (a to si velmi nepřeji) Piráti hlasovali proti vstupu do vlády, tak se nejedná o nějakou zradu ze strany STAN. Měli bychom tady situaci, kdy orgány dvou koaličních stran mají rozdílný názor na stěžejní rozhodnutí celé koalice. To je demokracie, nikoliv podvod,” uvedl Rakušan. Rakušan si podle svých slov neumí představit, že by hnutí STAN za stávající situace do vlády nešlo a „selhalo”. https://www.novinky.cz/domaci/clanek/zrada-to-nebude-do-vlady-pujdeme-i-bez-vas-vzkazal-rakusan-piratum-40378000 https://www.youtube.com/watch?v=XF1oM0_J7Eg

„Obávám se, že ti lidé nevědí, před jaké úkoly v oblasti ekonomiky jsou postaveni. Situace po pandemii není dobrá. Vláda v pandemii vydávala prostředky do značné míry proto, aby uspokojila určité skupiny lidí včetně podnikatelských. Teď je potřeba začít s tím něco dělat a redukovat tyto výdaje. Uvidíme, co první balíček redukcí bude znamenat, těch 80 miliard. Co chtějí snížit,“ je zvědav. „Domnívám se také, že odborná vybavenost zejména koalice SPOLU a jmenovitě ODS nějakými renomovanými ekonomy tady není. Třeba pan Stanjura k tomu, aby vedl Ministerstvo financí, nemá žádnou kvalifikaci kromě toho, že je věrným členem ODS. Což je ovšem hodnota, kterou nelze zpochybnit,“ konstatoval."


Stanjura. Zasloužilý straník bez kvalifikace. Ti lidé netuší, před jaké úkoly jsou postaveni, obává se expremiér
15.11.2021 17:40 | Komentář¨
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Stanjura-Zaslouzily-stranik-bez-kvalifikace-Ti-lide-netusi-pred-jake-ukoly-jsou-postaveni-obava-se-expremier-683600


„Obávám se, že ti lidé nevědí, před jaké úkoly v oblasti ekonomiky jsou postaveni. Situace po pandemii není dobrá. Vláda v pandemii vydávala prostředky do značné míry proto, aby uspokojila určité skupiny lidí včetně podnikatelských. Teď je potřeba začít s tím něco dělat a redukovat tyto výdaje. Uvidíme, co první balíček redukcí bude znamenat, těch 80 miliard. Co chtějí snížit,“ je zvědav. „Domnívám se také, že odborná vybavenost zejména koalice SPOLU a jmenovitě ODS nějakými renomovanými ekonomy tady není. Třeba pan Stanjura k tomu, aby vedl Ministerstvo financí, nemá žádnou kvalifikaci kromě toho, že je věrným členem ODS. Což je ovšem hodnota, kterou nelze zpochybnit,“ konstatoval." **Stanjura. Zasloužilý straník bez kvalifikace. Ti lidé netuší, před jaké úkoly jsou postaveni, obává se expremiér** 15.11.2021 17:40 | Komentář¨ https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Stanjura-Zaslouzily-stranik-bez-kvalifikace-Ti-lide-netusi-pred-jake-ukoly-jsou-postaveni-obava-se-expremier-683600

První rozhovor Zemana s médiem (TV Nova) po hospitalizaci.


“Zeman: Jednoho ministra Fialovi nejmenuji”
17.11.2021
“„Očekávám, že během několika dnů budu propuštěn z nemocnice a odjedu do Lán,“ řekl v rozhovoru pro televizi Nova prezident Miloš Zeman. Ten poskytl předtočené interview během své hospitalizace v Ústřední vojenské nemocnici v Praze. V něm prezident také řekl, že nehodlá jmenovat jednoho z navržených kandidátů na nové ministry, které mu odpoledne představil šéf vítězné koalice SPOLU Petr Fiala.”
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/zeman-do-mesice-budu-znovu-v-plnem-pracovnim-nasazeni-40378299


Poznámka1:
MZ sice jméno neřekl, ale “ví se”, že jde o bukanýra Lipavského (ministr zahraničí)


Poznámka2:
Za Zemanem na zdi visí knihovnička.
V ní jsou “vystavené” tyto knihy, v pořadí zprava doleva, podle toho, co se mi podařilo identifikovat z jiných fotek:


  • Aleš Michl - Reset EkoNomiky (vedle stojí bílý květináček se zelenou rostlinou) (Michl je kádr, počítám, že na něho bude dostatek kompromatu na téma mí-tů; proč zrovna mí-tů? protože kdysi kdesi jsem to zaslechl, v době, kdy ještě nebyl veřejně známý činovník ČNB)
  • Ó, Jeruzaléme!
  • Thatcherová 2
  • a nejlepší nakonec: Tomáš Pasák - Emil Hácha (1938-1945) (v knize je vložen jakýsi papír)
  • dva díly blíže neidentifikovatelné vázané knihy
  • blíže neidentifikovaná brožovaná kniha

První rozhovor Zemana s médiem (TV Nova) po hospitalizaci. “Zeman: Jednoho ministra Fialovi nejmenuji” 17.11.2021 “„Očekávám, že během několika dnů budu propuštěn z nemocnice a odjedu do Lán,“ řekl v rozhovoru pro televizi Nova prezident Miloš Zeman. Ten poskytl předtočené interview během své hospitalizace v Ústřední vojenské nemocnici v Praze. V něm prezident také řekl, že **nehodlá jmenovat jednoho z navržených kandidátů na nové ministry**, které mu odpoledne představil šéf vítězné koalice SPOLU Petr Fiala.” https://www.novinky.cz/domaci/clanek/zeman-do-mesice-budu-znovu-v-plnem-pracovnim-nasazeni-40378299 Poznámka1: MZ sice jméno neřekl, ale “ví se”, že jde o bukanýra Lipavského (ministr zahraničí) Poznámka2: Za Zemanem na zdi visí knihovnička. V ní jsou “vystavené” tyto knihy, v pořadí zprava doleva, podle toho, co se mi podařilo identifikovat z jiných fotek: * Aleš Michl - Reset EkoNomiky (vedle stojí bílý květináček se zelenou rostlinou) (Michl je kádr, počítám, že na něho bude dostatek kompromatu na téma mí-tů; proč zrovna mí-tů? protože kdysi kdesi jsem to zaslechl, v době, kdy ještě nebyl veřejně známý činovník ČNB) * Ó, Jeruzaléme! * Thatcherová 2 * a nejlepší nakonec: Tomáš Pasák - Emil Hácha (1938-1945) (v knize je vložen jakýsi papír) * dva díly blíže neidentifikovatelné vázané knihy * blíže neidentifikovaná brožovaná kniha

Fiala odmítl Zemanovo „veto“. Nechce měnit žádného kandidáta na ministra
18.listopadu 2021 12:54, aktualizováno 13:35
Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/fiala-zeman-vlada-slozeni-ministri.A211118_124843_domaci_remy



Pan Petr Fiala zřejmě "zapomněl", že premiérem ještě nebyl jmenován... !


Fiala odmítl Zemanovo „veto“. Nechce měnit žádného kandidáta na ministra 18.listopadu 2021 12:54, aktualizováno 13:35 Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/fiala-zeman-vlada-slozeni-ministri.A211118_124843_domaci_remy ** Pan Petr Fiala zřejmě "zapomněl", že premiérem ještě nebyl jmenován... !**
Upravené 18. 11. 2021 o 13:50

Fiala odmítl Zemanovo „veto“. Nechce měnit žádného kandidáta na ministra

ona se natom zhodla uz 5koalice smile
Zeman právo veta nemá, navržené ministry vyměňovat nebudeme, vzkázala pětikoalice
https://zpravy.aktualne.cz/domaci/volby-online/r~89ff124e30ac11ec966d0cc47ab5f122/?utm_source=centrumHP&utm_medium=dynamicleadbox&utm_term=position-3&utm_campaign=Aktualne


[quote="pid:43583, uid:270"]Fiala odmítl Zemanovo „veto“. Nechce měnit žádného kandidáta na ministra[/quote] **ona se natom zhodla uz 5koalice** :D Zeman právo veta nemá, navržené ministry vyměňovat nebudeme, vzkázala pětikoalice https://zpravy.aktualne.cz/domaci/volby-online/r~89ff124e30ac11ec966d0cc47ab5f122/?utm_source=centrumHP&utm_medium=dynamicleadbox&utm_term=position-3&utm_campaign=Aktualne

Problém pro Fialu. Už si toho všímají i spřátelená média. Znalec tuší, co může přijít. Nevyhnutelně
23.11.2021 16:15


"Trvat si na Lipavském, nebo ustoupit? To je otázka, kterou v těchto dnech řeší pravděpodobný budoucí premiér Petr Fiala. Neústupnost by mohla protáhnout jmenování vlády. Podle mediálního odborníka Jiřího Mikeše není Lipavský vhodným kandidátem a do podobné funkce ještě nedorostl. Mikeš ocenil nekonfliktní způsob, se kterým Petr Fiala prosazuje své požadavky, postup Markéty Pekarové Adamové, která prezidentovi pohrozila například seškrtáním rozpočtu Hradu, už ale tolik nevítá: „To je něco zoufalého. Vždyť vyhrožuje prezidentovi.“ Došlo i na další vládní nominanty. Vlastimil Válek zde našel zastání. Neumí sice mluvit jako politik, ale o tom to není. Fiala má ale jiný problém. Věslav Michalik. Doposud přátelská média si všímají přešlapů. A budou je trestat. Musí."


https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Problem-pro-Fialu-Uz-si-toho-vsimaji-i-spratelena-media-Znalec-tusi-co-muze-prijit-Nevyhnutelne-684386


Problém pro Fialu. Už si toho všímají i spřátelená média. Znalec tuší, co může přijít. Nevyhnutelně 23.11.2021 16:15 "Trvat si na Lipavském, nebo ustoupit? To je otázka, kterou v těchto dnech řeší pravděpodobný budoucí premiér Petr Fiala. Neústupnost by mohla protáhnout jmenování vlády. Podle mediálního odborníka Jiřího Mikeše není Lipavský vhodným kandidátem a do podobné funkce ještě nedorostl. Mikeš ocenil nekonfliktní způsob, se kterým Petr Fiala prosazuje své požadavky, postup Markéty Pekarové Adamové, která prezidentovi pohrozila například seškrtáním rozpočtu Hradu, už ale tolik nevítá: „To je něco zoufalého. Vždyť vyhrožuje prezidentovi.“ Došlo i na další vládní nominanty. Vlastimil Válek zde našel zastání. Neumí sice mluvit jako politik, ale o tom to není. Fiala má ale jiný problém. Věslav Michalik. Doposud přátelská média si všímají přešlapů. A budou je trestat. Musí." https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Problem-pro-Fialu-Uz-si-toho-vsimaji-i-spratelena-media-Znalec-tusi-co-muze-prijit-Nevyhnutelne-684386

Bukanýři berou svou misi podobně vážně, jako al Ha-máček pohřbívání ČSSD.
Jak jinak si vysvětlit, že založili rozbušku do Fialovy vlády, když v ležatém Izraeli navrhují na ministra zahraničí Jana “Jasánka” Lipavského, jewreje s antijewrejskými postoji?
Chucpe na druhou?


“Říkali mu Jasánek. Láme se na něm vše. Ať jde o geniální tah Fialy, modlí se”
24.11.2021
“Bude si v pátek Petr Fiala moci nechat vytisknout vizitky s popiskem předseda vlády ČR? Nad touto otázkou, která se ještě před několika dny zdála být zcela jasnou, je stále větší mlha. Výsledek se jistě brzy dozvíme. ParlamentníListy.cz nyní přinášejí další závažné informace kolem vyostřených debat nad obsazením postu ministra zahraničí. V reakci na předchozí články se nám totiž ozvali nejen někteří velvyslanci, ale i členové ODS.”
https://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/kauzy/Rikali-mu-Jasanek-Lame-se-na-nem-vse-At-jde-o-genialni-tah-Fialy-modli-se-684454


Bukanýři berou svou misi podobně vážně, jako al Ha-máček pohřbívání ČSSD. Jak jinak si vysvětlit, že založili rozbušku do Fialovy vlády, když v ležatém Izraeli navrhují na ministra zahraničí Jana “Jasánka” Lipavského, jewreje s antijewrejskými postoji? Chucpe na druhou? “Říkali mu Jasánek. Láme se na něm vše. Ať jde o geniální tah Fialy, modlí se” 24.11.2021 “Bude si v pátek Petr Fiala moci nechat vytisknout vizitky s popiskem předseda vlády ČR? Nad touto otázkou, která se ještě před několika dny zdála být zcela jasnou, je stále větší mlha. Výsledek se jistě brzy dozvíme. ParlamentníListy.cz nyní přinášejí další závažné informace kolem vyostřených debat nad obsazením postu ministra zahraničí. V reakci na předchozí články se nám totiž ozvali nejen někteří velvyslanci, ale i členové ODS.” https://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/kauzy/Rikali-mu-Jasanek-Lame-se-na-nem-vse-At-jde-o-genialni-tah-Fialy-modli-se-684454

“Budoucí Fialova vláda promluví ke covidu: Povinné očkování? Ne
24.11.2021
“Zástupci budoucí vlády, kterou má vytvořit koalice Spolu (ODS, KDU-ČSL a TOP 09) s Piráty a Starosty, dnes ráno ve Sněmovně představí svůj plán opatření proti šíření covidu pro příští týdny a měsíce.”
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Budouci-Fialova-vlada-promluvi-ke-covidu-Povinne-ockovani-Ne-684461


“Budoucí Fialova vláda promluví ke covidu: **Povinné očkování? Ne**” 24.11.2021 “Zástupci budoucí vlády, kterou má vytvořit koalice Spolu (ODS, KDU-ČSL a TOP 09) s Piráty a Starosty, dnes ráno ve Sněmovně představí svůj plán opatření proti šíření covidu pro příští týdny a měsíce.” https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Budouci-Fialova-vlada-promluvi-ke-covidu-Povinne-ockovani-Ne-684461

Oddalujte, mlžte a vytrvejte. Hlavně mlčet a nedrat se ke korýtkům. Komentář Štěpána Chába
https://www.krajskelisty.cz/praha/26485-oddalujte-mlzte-a-vytrvejte-hlavne-mlcet-a-nedrat-se-ke-korytkum-komentar-stepana-chaba.htm?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=605300&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&dop_req_id=Y5NWoZ3OGEm-202111241636&dop_id=14332618


"Má ten Petr Fiala nezáviděníhodnou pozici. A servat ze sebe škrobené sako a ukázat tak světu naleštěné supermanské ‘S‘, k tomu se Fiala pořád nemá a nemá. Safraporte, zase jsme tam, kde už jsme byli. On se ten Fiala až nebezpečně začíná podobat minulému premiérovi za ODS. Nevýrazný Petr Nečas následovaný Petrem Fialou."

Do bouřlivé doby "skvělá perspektiva"...


**Oddalujte, mlžte a vytrvejte. Hlavně mlčet a nedrat se ke korýtkům.** Komentář Štěpána Chába https://www.krajskelisty.cz/praha/26485-oddalujte-mlzte-a-vytrvejte-hlavne-mlcet-a-nedrat-se-ke-korytkum-komentar-stepana-chaba.htm?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=605300&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&dop_req_id=Y5NWoZ3OGEm-202111241636&dop_id=14332618 "Má ten Petr Fiala nezáviděníhodnou pozici. A servat ze sebe škrobené sako a ukázat tak světu naleštěné supermanské ‘S‘, k tomu se Fiala pořád nemá a nemá. Safraporte, zase jsme tam, kde už jsme byli. On se ten Fiala až nebezpečně začíná podobat minulému premiérovi za ODS. Nevýrazný Petr Nečas následovaný Petrem Fialou." ** Do bouřlivé doby "skvělá perspektiva"...**

Rakušanův průšvih. Na Michalika toho prasklo hodně. Koho normálního by napadlo toto pustit do vlády, nechápe Bok
24.11.2021 15:41 | Komentář
VHLED MICHALA BOKA Skončí Michalik ještě dříve, než začne? Tuto otázku si v pravidelné rubrice klade politolog Michal Bok. Jak moc musíte být odstřižení od reality, abyste do vlády navrhli solárního barona, přemítá nad nominantem v budoucí Fialově vládě a dodává, že takový krok by zdánlivě nikoho normálního vůbec nenapadl. Hnutí STAN a Vít Rakušan ale podle něj opět ukazují, jak moc velcí jsou pokrytci.


https://www.parlamentnilisty.cz/arena/politologove/Rakusanuv-prusvih-Na-Michalika-toho-prasklo-hodne-Koho-normalniho-by-napadlo-toto-pustit-do-vlady-nechape-Bok-684511


"Kdo nekrade, okrádá svou rodinu." Kdy a kde jsem to jen slyšel ?


**Rakušanův průšvih. Na Michalika toho prasklo hodně. Koho normálního by napadlo toto pustit do vlády,** nechápe Bok 24.11.2021 15:41 | Komentář VHLED MICHALA BOKA Skončí Michalik ještě dříve, než začne? Tuto otázku si v pravidelné rubrice klade politolog Michal Bok. Jak moc musíte být odstřižení od reality, abyste do vlády navrhli solárního barona, přemítá nad nominantem v budoucí Fialově vládě a dodává, že takový krok by zdánlivě nikoho normálního vůbec nenapadl. Hnutí STAN a Vít Rakušan ale podle něj opět ukazují, jak moc velcí jsou pokrytci. https://www.parlamentnilisty.cz/arena/politologove/Rakusanuv-prusvih-Na-Michalika-toho-prasklo-hodne-Koho-normalniho-by-napadlo-toto-pustit-do-vlady-nechape-Bok-684511 **"Kdo nekrade, okrádá svou rodinu." Kdy a kde jsem to jen slyšel ?**

Na Michalika toho prasklo hodně
Dobré sousto pro paní Vitáskovou, že ano?


[quote="pid:44873, uid:270"]Na Michalika toho prasklo hodně[/quote]Dobré sousto pro paní Vitáskovou, že ano?
Jde o to, že toto trvání na jednom jménu způsobí, 

že tu bude vládnout vláda v demisi i příští rok
(což by fakticky nemuselo být až tak zlé, ba dokonce by to hlavně pro seniory mohlo být dobré, neboť by si i dále, mimo jiné, mohli užívat slev na jízdném, které chce příští ministr financí Stanjura zrušit) ale jde o to, že stát by mohl být vržen, kromě jiných nepříjemností, do rozpočtového provizoria, které neumožňuje mnoho operativních věcí.


Takže ten zatím prezidentem nejmenovaný, ale všemi médii odtajněný Piráty 

navržený adept na ministra zahraničí, je Jan Lipavský, 36 let.
Požaduje tvrdší postup české vlády proti Rusku a Číně.
Jak už tvrději lze postupovat proti Rusku, když nás Rusko vyloženě označilo za nepřátelský stát? To chce Lipavský Rusku vyhlásit válku?


https://hannig.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=779346


Jde o to, že toto trvání na jednom jménu způsobí, že tu bude vládnout vláda v demisi i příští rok (což by fakticky nemuselo být až tak zlé, ba dokonce by to hlavně pro seniory mohlo být dobré, neboť by si i dále, mimo jiné, mohli užívat slev na jízdném, které chce příští ministr financí Stanjura zrušit) ale jde o to, že stát by mohl být vržen, kromě jiných nepříjemností, do rozpočtového provizoria, které neumožňuje mnoho operativních věcí. Takže ten zatím prezidentem nejmenovaný, ale všemi médii odtajněný Piráty navržený adept na ministra zahraničí, je Jan Lipavský, 36 let. Požaduje tvrdší postup české vlády proti Rusku a Číně. Jak už tvrději lze postupovat proti Rusku, když nás Rusko vyloženě označilo za nepřátelský stát? To chce Lipavský Rusku vyhlásit válku? https://hannig.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=779346

Asi chce...tatínek vám vyhlásí válku 😀


Asi chce...tatínek vám vyhlásí válku

Dobré sousto pro paní Vitáskovou, že ano?

Kdo ovládá českou energetiku? Aneb, co jsi možná netušil občane
A média mlčí. Běžné, to s Bohemia Energy. Vitásková odhalila pravdu. Kdo a proč nekonal
https://www.institut-av.eu/wp-content/uploads/2021/11/Nejedn%C3%A1-se-o-revoltu.pdf
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/A-media-mlci-Bezne-to-s-Bohemia-Energy-Vitaskova-odhalila-pravdu-Kdo-a-proc-nekonal-683583


[quote="pid:44879, uid:260"]Dobré sousto pro paní Vitáskovou, že ano?[/quote] Kdo ovládá českou energetiku? Aneb, co jsi možná netušil občane A média mlčí. Běžné, to s Bohemia Energy. Vitásková odhalila pravdu. Kdo a proč nekonal https://www.institut-av.eu/wp-content/uploads/2021/11/Nejedn%C3%A1-se-o-revoltu.pdf https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/A-media-mlci-Bezne-to-s-Bohemia-Energy-Vitaskova-odhalila-pravdu-Kdo-a-proc-nekonal-683583

Kdo ovládá českou energetiku? Aneb, co jsi možná netušil občane


By: Buran On: 25. 11. 2021
EU stanovila, že výrobci elektřiny (včetně ČEZ, a.s.) musí nejprve vyrobenou energii prodat na burze EU. Tam si ji za tržní cenu může koupit dodavatel (např. ČEZ Prodej, a.s.), který ji potom prodá konečnému spotřebiteli (včetně odběratelů v ČR).
To je finta, co? . . .
Zde je nutné konstatovat, že ten, kdo to vymyslel byla sice EU, ale ti, kdo připustili,
aby se to realizovalo a včas neinformovali a nevarovali občany, jsou naši političtí polistopadoví kolaboranti.
„Takže občane, ty, který jsi znovu volil zjevné zrádce našich národních zájmů (SPOLU, Piráty a podobné), nemáš právo si stěžovat,
že se máš čím dál hůř. Komunisti tady nevládnou už víc než 30. let!“
https://kob-forum.eu/2021/11/25/kdo-ovlada-ceskou-energetiku-aneb-co-jsi-mozna-netusil-obcane/


Kdo ovládá českou energetiku? Aneb, co jsi možná netušil občane --------------------------------------------------------------- By: Buran On: 25. 11. 2021 EU stanovila, že výrobci elektřiny (včetně ČEZ, a.s.) musí nejprve vyrobenou energii prodat na burze EU. Tam si ji za tržní cenu může koupit dodavatel (např. ČEZ Prodej, a.s.), který ji potom prodá konečnému spotřebiteli (včetně odběratelů v ČR). To je finta, co? . . . Zde je nutné konstatovat, že ten, kdo to vymyslel byla sice EU, ale ti, kdo připustili, aby se to realizovalo a včas neinformovali a nevarovali občany, jsou naši političtí polistopadoví kolaboranti. „Takže občane, ty, který jsi znovu volil zjevné zrádce našich národních zájmů (SPOLU, Piráty a podobné), nemáš právo si stěžovat, že se máš čím dál hůř. Komunisti tady nevládnou už víc než 30. let!“ https://kob-forum.eu/2021/11/25/kdo-ovlada-ceskou-energetiku-aneb-co-jsi-mozna-netusil-obcane/

Fiala přijel do Lán, novým premiérem ho prezident Zeman jmenuje v jedenáct hodin



**Fiala přijel do Lán, novým premiérem ho prezident Zeman jmenuje v jedenáct hodin** - 28.11.2021 Do chráněného prostoru za plexisklem právě jeho doprovod v ochranných pomůckách přivezl na invalidním vozíků prezidenta Zemana. Petr Fiala slovy "slibuji" a podpisem jmenování potvrdil. https://zpravy.aktualne.cz/domaci/volby-online/r~89ff124e30ac11ec966d0cc47ab5f122/?utm_source=volnyHP&utm_medium=dynamicleadbox&utm_term=position-0&utm_campaign=Aktualne https://cs.wikipedia.org/wiki/28._listopad -Do konce roku zbývá 33 dní.
Upravené 28. 11. 2021 o 11:44

To plexisklo a izolovanie sa je tak velavravne. Lepsie to uz ukazane ani nemohlo byt.


To plexisklo a izolovanie sa je tak velavravne. Lepsie to uz ukazane ani nemohlo byt.

"Protože prezident republiky má přispět k hladkému průběhu vytváření nové vlády, chtěl bych Vás informovat, že již zítra absolvuji první ze setkání s Vámi navrženými kandidáty, a to podle abecedního pořadí, protože nikdo tak nebude diskriminován ani preferován. Tento seriál skončí 13. prosince, a od té doby bude možné připravovat ustavení vlády jako celku."
https://www.hrad.cz/cs/prezident-cr/soucasny-prezident-cr/vybrane-projevy-a-rozhovory/projev-prezidenta-republiky-pri-jmenovani-predsedy-vlady-16183

Pozoruhodná to věta... A to si mnozí mysleli a myslí, že vše je už dané a neměnné
.


"Protože prezident republiky má přispět k hladkému průběhu vytváření nové vlády, chtěl bych Vás informovat, že již zítra absolvuji první ze setkání s Vámi navrženými kandidáty, a to podle abecedního pořadí, protože nikdo tak nebude diskriminován ani preferován. **Tento seriál skončí 13. prosince, a od té doby bude možné připravovat ustavení vlády jako celku."** https://www.hrad.cz/cs/prezident-cr/soucasny-prezident-cr/vybrane-projevy-a-rozhovory/projev-prezidenta-republiky-pri-jmenovani-predsedy-vlady-16183 ** Pozoruhodná to věta... A to si mnozí mysleli a myslí, že vše je už dané a neměnné**.

Tento seriál skončí 13. prosince,

To jsem také zaregistroval.
By mě zajímalo, jestli se bude Zeman bavit tím, že bude, např. ze zdravotních důvodů, tento seriál protahovat v čase.


[quote="pid:45636, uid:270"]Tento seriál skončí 13. prosince,[/quote] To jsem také zaregistroval. By mě zajímalo, jestli se bude Zeman bavit tím, že bude, např. ze zdravotních důvodů, tento seriál protahovat v čase.

By mě zajímalo,


Teď je na pořadu "sezení v kukani", následně zřejmě bude nově jmenovaný premiér znovu sestavovat vládu...


[quote="pid:45645, uid:573"]By mě zajímalo,[/quote] Teď je na pořadu "sezení v kukani", následně zřejmě bude nově jmenovaný premiér znovu sestavovat vládu...

Zeman přijal jako prvního kandidáta do vlády Piráta Bartoše. Opět v „akváriu“
Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/zeman-jednani-s-kandidaty-do-vlady-sef-piratu-ivan-bartos.A211129_132218_domaci_kop


Zajímavá to žádost pana prezidenta, aby se Ivan Bartoš zdržel personálních změn do ukončení všech rozhovorů se všemi nominanty (min.0:35).


Zeman přijal jako prvního kandidáta do vlády Piráta Bartoše. Opět v „akváriu“ Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/zeman-jednani-s-kandidaty-do-vlady-sef-piratu-ivan-bartos.A211129_132218_domaci_kop Zajímavá to žádost pana prezidenta, aby se Ivan Bartoš zdržel personálních změn do ukončení všech rozhovorů se všemi nominanty (min.0:35).

To plexisklo a izolovanie sa je tak velavravne. Lepsie to uz ukazane ani nemohlo byt.

Kdo byl v té kukani? Zeman a nebo Fiala?
(Zeman přijel na pojízdném trůnu a měl za sebou otevřené dveře, Fiala byl/stál v uzavřeném prostoru.)


[quote="pid:45477, uid:69"]To plexisklo a izolovanie sa je tak velavravne. Lepsie to uz ukazane ani nemohlo byt.[/quote] Kdo byl v té kukani? Zeman a nebo Fiala? (Zeman přijel na pojízdném trůnu a měl za sebou otevřené dveře, Fiala byl/stál v uzavřeném prostoru.)

Čas tak zrychluje, že se vláda dokáže dostat do vládní krize ještě dřív, než vznikne.
Teda ta vláda :-)


"Ve Fialově vládě doutnají obavy z politické krize"
7.12.2021
"Situace v Česku spěje k politické krizi, která dost možné vypukne v následujícím týdnu, připustil v úterý pro Novinky pod příslibem anonymity jeden z kandidátů na ministra ve vznikající vládě Petra Fialy (ODS). Jako o možné rozbušce se mluví mimo jiné o postoji prezidenta Miloše Zemana, který již dříve avizoval, že bude zřejmě „vetovat“ návrh na jednoho z ministerských nominantů."
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/ve-fialove-vlade-doutnaji-obavy-z-politicke-krize-40380383


Čas tak zrychluje, že se vláda dokáže dostat do vládní krize ještě dřív, než vznikne. Teda ta vláda :-) "Ve Fialově vládě doutnají obavy z politické krize" 7.12.2021 "Situace v Česku spěje k politické krizi, která dost možné vypukne v následujícím týdnu, připustil v úterý pro Novinky pod příslibem anonymity jeden z kandidátů na ministra ve vznikající vládě Petra Fialy (ODS). Jako o možné rozbušce se mluví mimo jiné o postoji prezidenta Miloše Zemana, který již dříve avizoval, že bude zřejmě „vetovat“ návrh na jednoho z ministerských nominantů." https://www.novinky.cz/domaci/clanek/ve-fialove-vlade-doutnaji-obavy-z-politicke-krize-40380383

Davam na pozornost kvuli obrazku
Vlada vlcich maku
Cela anglicka kralovska rodina je rada nosi .....
Mistrovství světa v kritice by pětikoalice možná vyhrála, ale volby v listopadu ne.
zde


Davam na pozornost kvuli obrazku **Vlada vlcich maku** Cela anglicka kralovska rodina je rada nosi ..... Mistrovství světa v kritice by pětikoalice možná vyhrála, ale volby v listopadu ne. [zde](https://cz.sputniknews.com/20211208/mistrovstvi-sveta-v-kritice-by-petikoalice-mozna-vyhrala-ale-volby-v-listopadu-ne-nazor-16782492.html)

Nečekaná schůzka v Lánech. Zemana navštívil premiér Fiala
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-politika-necekana-schuzka-v-lanech-zemana-navstivil-premier-fiala-182976#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&dop_req_id=wiLVjIrb664-202112091205&dop_id=182976&source=hp&seq_no=2&utm_campaign=abtest174_ab_detector_varB&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz


"V úterý v Lánech proběhla schůzka premiéra Petra Fialy s prezidentem Milošem Zemanem. Její obsah není zatím znám, je však pravděpodobné, že šéf ODS řešil nejistou situaci kolem Ministerstva zahraničí.


Původně se měl setkat premiér Petr Fiala (ODS) s prezidentem Milošem Zemanem až po víkendu. Události ale nabraly spád.


„Mohu potvrdit, že jsem se s panem prezidentem sešel na neformální schůzce, kde jsem s ním hovořil o dalším postupu při jmenování vlády,“ uvedl premiér na twitteru."


Otázkou ale je, kdo byl jejím iniciátorem ?!


**Nečekaná schůzka v Lánech. Zemana navštívil premiér Fiala **https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-politika-necekana-schuzka-v-lanech-zemana-navstivil-premier-fiala-182976#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&dop_req_id=wiLVjIrb664-202112091205&dop_id=182976&source=hp&seq_no=2&utm_campaign=abtest174_ab_detector_varB&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz "V úterý v Lánech proběhla schůzka premiéra Petra Fialy s prezidentem Milošem Zemanem. Její obsah není zatím znám, je však pravděpodobné, že šéf ODS řešil nejistou situaci kolem Ministerstva zahraničí. Původně se měl setkat premiér Petr Fiala (ODS) s prezidentem Milošem Zemanem až po víkendu. Události ale nabraly spád. „Mohu potvrdit, že jsem se s panem prezidentem sešel na neformální schůzce, kde jsem s ním hovořil o dalším postupu při jmenování vlády,“ uvedl premiér na twitteru." **Otázkou ale je, kdo byl jejím iniciátorem ?!**
Upravené 9. 12. 2021 o 13:19

Otázkou ale je, kdo byl jejím iniciátorem ?!

Jak to kdo? To jako že je více než jedna možnost? Dyť tam byl jenom Fiala a Zeman.
:-)


[quote="pid:47445, uid:270"]Otázkou ale je, kdo byl jejím iniciátorem ?![/quote] Jak to kdo? To jako že je více než jedna možnost? Dyť tam byl jenom Fiala a Zeman. :-)

Zlé překvápko pro Fialu. A celou ODS. Připravil ho Zeman
https://www.parlamentnilisty.cz/politika/vlada/Zle-prekvapko-pro-Fialu-A-celou-ODS-Pripravil-ho-Zeman-686091


"ODS odmítala Lipavského jako ministra zahraničí od samého začátku a výrazná většina členů nechápe, proč za pirátským exposlancem tak důsledně Petr Fiala stál. ParlamentnímListům.cz to řekl vlivný občanský demokrat, který je velmi dobře obeznámený s děním ve vedení i náladami mezi členy ODS. Prezident prý tento spor nehodlá a nemůže prohrát a hledá se úniková cesta pro šéfa ODS a premiéra Fialu. Někteří představitelé ODS prý chlácholili Fialu, že Zeman není v kondici, aby nominaci Lipavského vzdoroval. Přepočítali se."


Otázkou je, zda někdo v ODS "nenamazal" Petru Fialovi už předem schody ?


**Zlé překvápko pro Fialu. A celou ODS. Připravil ho Zeman** https://www.parlamentnilisty.cz/politika/vlada/Zle-prekvapko-pro-Fialu-A-celou-ODS-Pripravil-ho-Zeman-686091 "ODS odmítala Lipavského jako ministra zahraničí od samého začátku a výrazná většina členů nechápe, proč za pirátským exposlancem tak důsledně Petr Fiala stál. ParlamentnímListům.cz to řekl vlivný občanský demokrat, který je velmi dobře obeznámený s děním ve vedení i náladami mezi členy ODS. Prezident prý tento spor nehodlá a nemůže prohrát a hledá se úniková cesta pro šéfa ODS a premiéra Fialu. Někteří představitelé ODS prý chlácholili Fialu, že Zeman není v kondici, aby nominaci Lipavského vzdoroval. Přepočítali se." **Otázkou je, zda někdo v ODS "nenamazal" Petru Fialovi už předem schody ?**

Stanovisko prezidenta republiky
10.prosince 2021


Ve dnech od 29. listopadu 2021 do 10. prosince 2021 se prezident republiky Miloš Zeman sešel se všemi navrženými kandidáty na ministerské funkce. U některých kandidátů se ukázalo, že se věcné problematice jim přisouzených resortů v minulosti nevěnovali, což zakládá riziko deficitu odborné kompetence. Nicméně, ve snaze přispět k ustavení nové vlády neodmítne prezident republiky svůj podpis na jmenování těchto osob, pouze na problém nízké odbornosti a preference politických, respektive stranických funkcí, upozornil předsedu vlády.


Jedinou výjimkou je osoba Jana Lipavského, jehož prezident republiky odmítá jmenovat z těchto důvodů:


  1. Nízká kvalifikace. Na rozdíl od ostatních kandidátů pan Lipavský absolvoval pouze bakalářské studium a podle týdeníku Euro jeho závěrečná bakalářská práce byla hodnocena nejhorší možnou známkou.A že se Petr Fiala nepochlubil, jaké to "nedouky" navrhl do své vlády...

  2. Distancovaný postoj k Visegrádské spolupráci, což je v rozporu s připravovaným programovým prohlášením nové vlády.

  3. Distancovaný postoj ke vztahu s Izraelem, což je rovněž v rozporu s programovým prohlášením.

  4. Veřejný návrh Jana Lipavského, aby se příští Sudetoněmecké dny konaly na území České republiky.


Prezident republiky konstatuje, že Ústava ČR neukládá prezidentu republiky povinnost akceptovat každý návrh, který je mu předložen. Naopak, ústavodárcův výraz „návrh“ implikuje, že tento návrh může být jak přijat, tak odmítnut, jinak by nebyl návrhem.


Jiří Ovčáček, ředitel Odboru tiskového a tiskový mluvčí prezidenta republiky


A že se pan profesor Petr Fiala "nepochlubil", jaké to "nedouky" navrhl do své vlády.
Hanba...


Stanovisko prezidenta republiky 10.prosince 2021 Ve dnech od 29. listopadu 2021 do 10. prosince 2021 se prezident republiky Miloš Zeman sešel se všemi navrženými kandidáty na ministerské funkce. **U některých kandidátů se ukázalo, že se věcné problematice jim přisouzených resortů v minulosti nevěnovali, což zakládá riziko deficitu odborné kompetence.** Nicméně, ve snaze přispět k ustavení nové vlády neodmítne prezident republiky svůj podpis na jmenování těchto osob, pouze na problém nízké odbornosti a preference politických, respektive stranických funkcí, upozornil předsedu vlády. **Jedinou výjimkou je osoba Jana Lipavského, jehož prezident republiky odmítá jmenovat** z těchto důvodů: 1. Nízká kvalifikace. Na rozdíl od ostatních kandidátů pan Lipavský absolvoval pouze bakalářské studium a podle týdeníku Euro jeho závěrečná bakalářská práce byla hodnocena nejhorší možnou známkou. ** A že se Petr Fiala nepochlubil, jaké to "nedouky" navrhl do své vlády...** 2. Distancovaný postoj k Visegrádské spolupráci, což je v rozporu s připravovaným programovým prohlášením nové vlády. 3. Distancovaný postoj ke vztahu s Izraelem, což je rovněž v rozporu s programovým prohlášením. 4. **Veřejný návrh Jana Lipavského, aby se příští Sudetoněmecké dny konaly na území České republiky.** **Prezident republiky konstatuje, že Ústava ČR neukládá prezidentu republiky povinnost akceptovat každý návrh, který je mu předložen. Naopak, ústavodárcův výraz „návrh“ implikuje, že tento návrh může být jak přijat, tak odmítnut, jinak by nebyl návrhem.** Jiří Ovčáček, ředitel Odboru tiskového a tiskový mluvčí prezidenta republiky **A že se pan profesor Petr Fiala "nepochlubil", jaké to "nedouky" navrhl do své vlády. Hanba...**
Upravené 10. 12. 2021 o 15:22

Tak to je masakr:
Absurdní a výhrůžné, prospal poslední roky, reagují na Zemana sudetští Němci
Za absurdní výhrůžné gesto považují sudetští Němci výhradu českého prezidenta Miloše Zemana, který odmítá jmenovat ministrem zahraničí kandidáta Pirátů Jana Lipavského mimo jiné i kvůli jeho návrhu, aby se příští Sudetoněmecké dny konaly na českém území. V prohlášení to dnes uvedl nejvyšší představitel sudetských Němců Bernd Posselt.
https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/predstavitel-sudetskych-nemcu-bernd-posselt-reakce-na-zemana-a-lipavskeho.A211210_152319_zahranicni_jan
Řekla bych, že panu prezidentovi docela pomáhají... smile


Tak to je masakr: **Absurdní a výhrůžné, prospal poslední roky, reagují na Zemana sudetští Němci** Za absurdní výhrůžné gesto považují sudetští Němci výhradu českého prezidenta Miloše Zemana, který odmítá jmenovat ministrem zahraničí kandidáta Pirátů Jana Lipavského mimo jiné i kvůli jeho návrhu, aby se příští Sudetoněmecké dny konaly na českém území. V prohlášení to dnes uvedl nejvyšší představitel sudetských Němců Bernd Posselt. https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/predstavitel-sudetskych-nemcu-bernd-posselt-reakce-na-zemana-a-lipavskeho.A211210_152319_zahranicni_jan Řekla bych, že panu prezidentovi docela pomáhají... :)
Upravené 10. 12. 2021 o 17:13

Žaloba by byla degradací politiky, Lipavský na funkci nemá, míní Klaus


Exprezident Václav Klaus nesouhlasí s podáním kompetenční žaloby na Miloše Zemana, kterou hodlá podat premiér Petr Fiala kvůli postu ministra zahraničí. Podle něho se politické konflikty nemají řešit soudní cestou, nýbrž kompromisem a dohodou. Svůj postoj k celé kauze vyslovil ve svém vyjádření pro iDNES.cz.
https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/vaclav-klaus-stanovisko-kompetencni-zaloba-zeman-fiala-vlada-jmenovani.A211210_170139_domaci_hend


Žaloba by byla degradací politiky, Lipavský na funkci nemá, míní Klaus Exprezident Václav Klaus nesouhlasí s podáním kompetenční žaloby na Miloše Zemana, kterou hodlá podat premiér Petr Fiala kvůli postu ministra zahraničí. Podle něho se politické konflikty nemají řešit soudní cestou, nýbrž kompromisem a dohodou. Svůj postoj k celé kauze vyslovil ve svém vyjádření pro iDNES.cz. https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/vaclav-klaus-stanovisko-kompetencni-zaloba-zeman-fiala-vlada-jmenovani.A211210_170139_domaci_hend

Ještě další reakce na odmítnutí prezidenta Zemana jmenovat Lipavského ministrem:


V návaznosti na Posseltova slova se ozval i bývalý eurokomisař a europoslanec Pavel Telička, jenž se předáka sudetských Němců rozhodl uklidnit vyjádřením, nakolik je mu Posselt blízký. „Pokud bych měl říct, kdo je mi bližší nejen názorově (znám oba), tak jednoznačně Posselt,“ pravil Telička.
než prezident Zeman dodávám...
(Telička je asi sebevrah...)


No a hokejista (tentokrát ne Hašek):
Bývalý český hokejista Jiří Hrdina se o prezidentovi republiky vyjádřil takto: „Ježiši, to je taková lidská svině, ten Zeman... Největší škůdce týhle republiky v celý její historii.“


A sám Lipavský se také nebojí sám sebe podpořit: smile
"Ústava jasně říká, že prezident jmenuje na návrh premiéra členy vlády. Tento názor zastával v minulosti i sám Miloš Zeman, když říkal, že prezident nemá pravomoci kandidáty "kádrovat". Platí má nominace na post ministra zahraničí, za kterou stojí i K5 včetně premiéra Petra Fialy."


Ještě další reakce na odmítnutí prezidenta Zemana jmenovat Lipavského ministrem: V návaznosti na Posseltova slova se ozval i bývalý eurokomisař a europoslanec **Pavel Telička**, **jenž se předáka sudetských Němců rozhodl uklidnit vyjádřením, nakolik je mu Posselt blízký. „Pokud bych měl říct, kdo je mi bližší nejen názorově (znám oba), tak jednoznačně Posselt,“ pravil Telička.** než prezident Zeman dodávám... (Telička je asi sebevrah...) No a hokejista (tentokrát ne Hašek): Bývalý český hokejista **Jiří Hrdina** se o prezidentovi republiky vyjádřil takto: „Ježiši, to je taková lidská svině, ten Zeman... Největší škůdce týhle republiky v celý její historii.“ A sám **Lipavský** se také nebojí sám sebe podpořit: :) "Ústava jasně říká, že prezident jmenuje na návrh premiéra členy vlády. Tento názor zastával v minulosti i sám Miloš Zeman, když říkal, že prezident nemá pravomoci kandidáty "kádrovat". Platí má nominace na post ministra zahraničí, za kterou stojí i K5 včetně premiéra Petra Fialy."

Gerloch: Zeman má právo nejmenovat. Soud nemusí Fialovu kompetenční žalobu vůbec řešit


Prezident Miloš Zeman odmítá jmenovat pirátského kandidáta na ministra zahraničí Jana Lipavského. Designovaný premiér Petr Fiala proto hodlá přistoupit ke kompetenční žalobě. Podle ústavního právníka Aleše Gerlocha je však možné, že u Ústavního soudu narazí, protože není státním orgánem. Žalobu by podle něj musela podat vláda jako celek.
https://cnn.iprima.cz/gerloch-fiala-neni-statnim-organem-bez-jmenovane-vlady-ustavni-soud-spor-resit-nebude-53001


Gerloch: Zeman má právo nejmenovat. Soud nemusí Fialovu kompetenční žalobu vůbec řešit Prezident Miloš Zeman odmítá jmenovat pirátského kandidáta na ministra zahraničí Jana Lipavského. Designovaný premiér Petr Fiala proto hodlá přistoupit ke kompetenční žalobě. Podle ústavního právníka Aleše Gerlocha je však možné, že u Ústavního soudu narazí, protože není státním orgánem. Žalobu by podle něj musela podat vláda jako celek. https://cnn.iprima.cz/gerloch-fiala-neni-statnim-organem-bez-jmenovane-vlady-ustavni-soud-spor-resit-nebude-53001

Jen se pojďte všichni ušpinit
https://www.novarepublika.cz/2021/12/jen-se-pojdte-vsichni-uspinit


"Jedna z věcí, která mi v posledních dnech zvedá náladu, je Zeman. Jak si sedí ve svém teráriu jako opravdový Ještěr a před ním se střídají chudáčci králíčci, které on zpoza velkého bytelného stolu školí."


Stále v nedohlednu
https://www.novarepublika.cz/2021/12/stale-v-nedohlednu


"Pak uběhlo hodně času… a oni stále vládu nemají. A o největším blbečkovi z vlády jsou nuceni říkat, jak je skvělý a jak za ním stojí. Pořád jsou na startu. Pořád mají v cestě překážky a pořád to není jen na nich.
A soudě podle dodržování “rádiového klidu” po Lipavského návštěvě u Zemana, mají i plné kalhoty."


**Jen se pojďte všichni ušpinit** https://www.novarepublika.cz/2021/12/jen-se-pojdte-vsichni-uspinit "Jedna z věcí, která mi v posledních dnech zvedá náladu, je Zeman. Jak si sedí ve svém teráriu jako opravdový Ještěr a před ním se střídají chudáčci králíčci, které on zpoza velkého bytelného stolu školí." **Stále v nedohlednu** https://www.novarepublika.cz/2021/12/stale-v-nedohlednu "Pak uběhlo hodně času… a oni stále vládu nemají. A o největším blbečkovi z vlády jsou nuceni říkat, jak je skvělý a jak za ním stojí. Pořád jsou na startu. Pořád mají v cestě překážky a pořád to není jen na nich. A soudě podle dodržování “rádiového klidu” po Lipavského návštěvě u Zemana, mají i plné kalhoty."

Mě se to taky moc líbí. Pn dodržuje všechny jejich pravidla co se týče koronadivadla..a všichni tam sedí daleko od něj...je tam pěkný odstup a já se bavím. A ty řeči všech okolo any povinně drželi basu s Lipou...oni ti ssi fakt nevidí jak je to směšné a hloupé. Nebo nesmí vidět. Nesmí mít vlastní názor. Nebo jsou za vším peníze...takhle se vlastně znemožnili všichni koho se to týká.


Mě se to taky moc líbí. Pn dodržuje všechny jejich pravidla co se týče koronadivadla..a všichni tam sedí daleko od něj...je tam pěkný odstup a já se bavím. A ty řeči všech okolo any povinně drželi basu s Lipou...oni ti ssi fakt nevidí jak je to směšné a hloupé. Nebo nesmí vidět. Nesmí mít vlastní názor. Nebo jsou za vším peníze...takhle se vlastně znemožnili všichni koho se to týká.

Myslím že ustoupil úmyslně, aby se Lípa sám znemožnil. Nebo v pravý čas vyplují informace, které ho znemožní. Nevěřím že ustoupil jen tak bez předem připraveného chytrého plánu...znemožní ho než stihne napáchat nějakou škodu. Doufám že se nemýlím a že ho nevydírají.


Myslím že ustoupil úmyslně, aby se Lípa sám znemožnil. Nebo v pravý čas vyplují informace, které ho znemožní. Nevěřím že ustoupil jen tak bez předem připraveného chytrého plánu...znemožní ho než stihne napáchat nějakou škodu. Doufám že se nemýlím a že ho nevydírají.

Kdo na koho zatlačil? Co se stalo?


V tom bude fígl. Odpis multikoalice. A navíc, po schůzce s Lipavským jsem psal, že mluvil, jakoby mu vyměnili břichomluvce.
Povinná zmínka o havlovské politice, ale zároveň poznámka, že nelze zanedbávat ekonomickou diplomacii.
Pozvdech, že Francie a Německo jedná s Ruskem na nejvyšší úrovni v podstatě pořád, ale my už dlouho ne.
Podle mě si Zeman zajistil, že tolik škody, za tu dobu, co bude ve funkci, nenadělá.


Toť můj názor, třeba se z toho vyvrbí ještě něco jiného... Nebo je třeba šokuje v pátek smile


[quote="pid:48129, uid:307"]Kdo na koho zatlačil? Co se stalo?[/quote] V tom bude fígl. Odpis multikoalice. A navíc, po schůzce s Lipavským jsem psal, že mluvil, jakoby mu vyměnili břichomluvce. Povinná zmínka o havlovské politice, ale zároveň poznámka, že nelze zanedbávat ekonomickou diplomacii. Pozvdech, že Francie a Německo jedná s Ruskem na nejvyšší úrovni v podstatě pořád, ale my už dlouho ne. Podle mě si Zeman zajistil, že tolik škody, za tu dobu, co bude ve funkci, nenadělá. Toť můj názor, třeba se z toho vyvrbí ještě něco jiného... Nebo je třeba šokuje v pátek ;)

Myslím že ustoupil úmyslně, aby se Lípa sám znemožnil.


Ukázalo se, že o Lipavského MZ vůbec nejde, vláda Petra Fialy se zcela znemožní dříve či později sama. O politických stranách a hnutích tvořících vládní koalici ani nemluvě...


[quote="pid:48134, uid:88"]Myslím že ustoupil úmyslně, aby se Lípa sám znemožnil.[/quote] Ukázalo se, že o Lipavského MZ vůbec nejde, vláda Petra Fialy se zcela znemožní dříve či později sama. O politických stranách a hnutích tvořících vládní koalici ani nemluvě...

Asi ví MZ něco, co my nevíme, jinak to nedává smysl, o čem se tedy proboha dva měsíce baví, kompetencni žaloby a rozhovory s ministry....


Asi ví MZ něco, co my nevíme, jinak to nedává smysl, o čem se tedy proboha dva měsíce baví, kompetencni žaloby a rozhovory s ministry....

o čem se tedy proboha dva měsíce baví

Využití Zákona času?


[quote="pid:48145, uid:168"]o čem se tedy proboha dva měsíce baví[/quote] Využití Zákona času?

Co třeba takhle:


Všechny procesy se maximálně natahují v čase, aby se nehýbalo prudce, aby se udržela stabilita řízení.


Oni potřebují za každou cenu nepřítele, aby mohli něco spustit:
Místo, aby byli rádi, že jim Zeman vládu schválil až na jednoho ministra, tak hledají, kde by zaútočili. No a Zeman jim dá místo, kde mohou tlačit a tak se připravují k boji. V mediích běžela příprava, že v žádném případě neustoupí, už připravena ústavní žaloba. Konečně místo, kde to mohou "rozjebat". No a v poslední chvíli, když předtím MZ šikovně dává najevo, že také neustoupí, tak uhne. Co teď ? Není na koho zaútočit, koho obvinit, že překáží a celá hromada, co hromada, celá hora problémů je čeká.


Co třeba takhle: Všechny procesy se maximálně natahují v čase, aby se nehýbalo prudce, aby se udržela stabilita řízení. Oni potřebují za každou cenu nepřítele, aby mohli něco spustit: Místo, aby byli rádi, že jim Zeman vládu schválil až na jednoho ministra, tak hledají, kde by zaútočili. No a Zeman jim dá místo, kde mohou tlačit a tak se připravují k boji. V mediích běžela příprava, že v žádném případě neustoupí, už připravena ústavní žaloba. Konečně místo, kde to mohou "rozjebat". No a v poslední chvíli, když předtím MZ šikovně dává najevo, že také neustoupí, tak uhne. Co teď ? Není na koho zaútočit, koho obvinit, že překáží a celá hromada, co hromada, celá hora problémů je čeká.
Upravené 13. 12. 2021 o 20:53

No a v poslední chvíli, když předtím MZ šikovně dává najevo, že také neustoupí, tak uhne.

... bojove umeni "Systema" smile


[quote="pid:48167, uid:426"]No a v poslední chvíli, když předtím MZ šikovně dává najevo, že také neustoupí, tak uhne.[/quote] ... bojove umeni "Systema" :)

Dávám dohromady :likvidace assange, fyzické mučení, téměř likvidace,... Ceny elektřiny o 30 - 50%,plynu 50 - 70 % predikuje Havlíček, tj. Hromada sraček, kterou má zvládat banda nymandu a abs neschopnych nul, do toho povinné očkování... To by mohlo probudit dementní voliče demobloku i ostatní becici ovce...


Dávám dohromady :likvidace assange, fyzické mučení, téměř likvidace,... Ceny elektřiny o 30 - 50%,plynu 50 - 70 % predikuje Havlíček, tj. Hromada sraček, kterou má zvládat banda nymandu a abs neschopnych nul, do toho povinné očkování... To by mohlo probudit dementní voliče demobloku i ostatní becici ovce...

To by mohlo probudit dementní voliče demobloku i ostatní becici ovce...


paměť davu je 14 dní


[quote="pid:48209, uid:168"]To by mohlo probudit dementní voliče demobloku i ostatní becici ovce...[/quote] paměť davu je 14 dní

Dávám dohromady :likvidace assange, fyzické mučení, téměř likvidace,... Ceny elektřiny o 30 - 50%,plynu 50 - 70 % predikuje Havlíček, tj. Hromada sraček, kterou má zvládat banda nymandu a abs neschopnych nul, do toho povinné očkování... To by mohlo probudit dementní voliče demobloku i ostatní becici ovce...
To, co Babiš a mafie kolem Zemana ukradli miliardy korun během projektu Covid, vám nevadí, protože právě oni spolu spolupracují s Ruskem atd. Seru už na Rusko, v jaké době žijete pánové, nevidíte, že Rusko, Amerika je stejný příběh v trochu jiné podobě. USA a RUSKO se normálně domlouvají je to jedna a ta samá mince.
Podívejte se na COVID …všichni udělali stejnej podvod. Pokud ne tak by Rusko řeklo že je to nesmysl a že tohle divadlo se západem hrát nebude …ale ???
Hraje to stejně západ jako východ… všichni stejní šmejdi a jedinnej kdo to odskáče jsou občani EU a Ruska.Vše je předem dáno a připraveno…. stejně tak jak dopadne válka jak se povede …vše už je určeno … rok 2022 je rok 3 zmijí …vše se spustí.Znaky iluminátů jsou všude jak v rusku tak v usa i v evropě…. všichni jedou podle rozkazů stínové světové vlády… jen některé státy testují kam až mohou zajít a jiné jsou volnější.Pouze pár míst na světě které budou ušetřeny zkáze a to tam kde má Elita domov a své nakradené majetky….
Sledujte co dělá ELITA SVETA … hromadí peníze a připravuje se na globální pád burzy. Všechno bude pohřbeno a oni nakoupí vše za promile původní ceny….Bukurešťská devítka se dohodla s Joem Bidenem na rozmístění vojsk NATO a americké armády na svých územích v případě vkročení ruské armády na Ukrajinu! Kdy bude v Česku a na Slovensku rozmístěna americká armáda? Joe Biden to dohodl s prezidenty 7 zemí a s premiéry ČR a SR!K telefonátu se připojili tito vedoucí představitelé:


Bulharský prezident Rumen Radev
Předseda vlády České republiky Andrej Babiš
Estonský prezident Alar Karis
Maďarský prezident Janos Ader
Lotyšský prezident Egils Levits
Litevský prezident Gitanas Nauseda
Polský prezident Andrzej Duda
Rumunský prezident Klaus Iohannis
Slovenský premiér Eduard Heger

A co říkáte teď o Babišovi ... to je hajzl, co se spolu se Zemanem ekonomicky zničil Česko a zadlužil zatím nejvíce ze všech premiérů.


[quote="pid:48209, uid:168"]Dávám dohromady :likvidace assange, fyzické mučení, téměř likvidace,... Ceny elektřiny o 30 - 50%,plynu 50 - 70 % predikuje Havlíček, tj. Hromada sraček, kterou má zvládat banda nymandu a abs neschopnych nul, do toho povinné očkování... To by mohlo probudit dementní voliče demobloku i ostatní becici ovce...[/quote]To, co Babiš a mafie kolem Zemana ukradli miliardy korun během projektu Covid, vám nevadí, protože právě oni spolu spolupracují s Ruskem atd. Seru už na Rusko, v jaké době žijete pánové, nevidíte, že Rusko, Amerika je stejný příběh v trochu jiné podobě. USA a RUSKO se normálně domlouvají je to jedna a ta samá mince. Podívejte se na COVID …všichni udělali stejnej podvod. Pokud ne tak by Rusko řeklo že je to nesmysl a že tohle divadlo se západem hrát nebude …ale ??? Hraje to stejně západ jako východ… všichni stejní šmejdi a jedinnej kdo to odskáče jsou občani EU a Ruska.Vše je předem dáno a připraveno…. stejně tak jak dopadne válka jak se povede …vše už je určeno … rok 2022 je rok 3 zmijí …vše se spustí.Znaky iluminátů jsou všude jak v rusku tak v usa i v evropě…. všichni jedou podle rozkazů stínové světové vlády… jen některé státy testují kam až mohou zajít a jiné jsou volnější.Pouze pár míst na světě které budou ušetřeny zkáze a to tam kde má Elita domov a své nakradené majetky…. Sledujte co dělá ELITA SVETA … hromadí peníze a připravuje se na globální pád burzy. Všechno bude pohřbeno a oni nakoupí vše za promile původní ceny….Bukurešťská devítka se dohodla s Joem Bidenem na rozmístění vojsk NATO a americké armády na svých územích v případě vkročení ruské armády na Ukrajinu! Kdy bude v Česku a na Slovensku rozmístěna americká armáda? Joe Biden to dohodl s prezidenty 7 zemí a s premiéry ČR a SR!K telefonátu se připojili tito vedoucí představitelé: Bulharský prezident Rumen Radev Předseda vlády České republiky Andrej Babiš Estonský prezident Alar Karis Maďarský prezident Janos Ader Lotyšský prezident Egils Levits Litevský prezident Gitanas Nauseda Polský prezident Andrzej Duda Rumunský prezident Klaus Iohannis Slovenský premiér Eduard Heger A co říkáte teď o Babišovi ... to je hajzl, co se spolu se Zemanem ekonomicky zničil Česko a zadlužil zatím nejvíce ze všech premiérů.
Upravené 14. 12. 2021 o 08:37

Vše je předem dáno a připraveno

Nesrecnik sam od malena
od sve muke pesme pevam...


[quote="pid:48216, uid:747"]Vše je předem dáno a připraveno[/quote] Nesrecnik sam od malena od sve muke pesme pevam...

Firmy přijdou o dotace za desítky miliard. Fialova vláda stopne penězovody


Byznys postavený na štědré podpoře státu začne méně vynášet.
Koaliční svazek Spolu a Pirátů se STAN omezí vyplácení neinvestičních, tedy především provozních dotací firmám a také peněz pro agrokoncerny. Při změnách státního rozpočtu na příští rok bude nastupující vláda vycházet ze škrtů, které loni navrhovali poslanci ODS.
Jde o více než dvacet opatření za osm desítek miliard korun.
Přesně o tuto částku má schodek finančního plánu ve výši 377 miliard korun klesnout.
https://www.e15.cz/domaci/firmy-prijdou-o-dotace-za-desitky-miliard-fialova-vlada-stopne-penezovody-1385905


Firmy přijdou o dotace za desítky miliard. Fialova vláda stopne penězovody -------------------------------------------------------------------------- Byznys postavený na štědré podpoře státu začne méně vynášet. Koaliční svazek Spolu a Pirátů se STAN omezí vyplácení neinvestičních, tedy především provozních dotací firmám a také peněz pro agrokoncerny. Při změnách státního rozpočtu na příští rok bude nastupující vláda vycházet ze škrtů, které loni navrhovali poslanci ODS. Jde o více než dvacet opatření za osm desítek miliard korun. Přesně o tuto částku má schodek finančního plánu ve výši 377 miliard korun klesnout. https://www.e15.cz/domaci/firmy-prijdou-o-dotace-za-desitky-miliard-fialova-vlada-stopne-penezovody-1385905

Firmy přijdou o dotace


"Vládnout" znamená zcela něco jiného než být v opozici, na mnohá předsevzetí se brzy zapomene. Co se některým firmám ubere, jiné rády převezmou.


[quote="pid:48243, uid:78"]Firmy přijdou o dotace[/quote] "Vládnout" znamená zcela něco jiného než být v opozici, na mnohá předsevzetí se brzy zapomene. Co se některým firmám ubere, jiné rády převezmou.

Prázdniny pro pátou kolonu-pětipijavici končí , je na čase začít makat . Jen ještě dostat nějaké noty , jinak si jejich neschopnosti , lety podporovanou parazitováním , všimnou i ti se slabším chápáním .
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Coze-Za-rok-Nez-fialovci-zamazli-elektrinu-Okamura-ovladl-Snemovnu-686661


Prázdniny pro pátou kolonu-pětipijavici končí , je na čase začít makat . Jen ještě dostat nějaké noty , jinak si jejich neschopnosti , lety podporovanou parazitováním , všimnou i ti se slabším chápáním . https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Coze-Za-rok-Nez-fialovci-zamazli-elektrinu-Okamura-ovladl-Snemovnu-686661
1234 ... 5
43.86k
369
51
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept