Politika v ČR
Vláda Petra Fialy

všimnou i ti se slabším chápáním


Tomu nevěřím. Ti mají a budou mít pořád představu, že s pětikoalicí jim bude nejskvěleji. V Německu si v roce 1938 také myslela většina občanů, že nad NSDAP není...


Stenoprotokol PS PČR z 15.12.2021
https://www.psp.cz/eknih/2021ps/stenprot/005schuz/s005018.htm#r6


[quote="pid:48388, uid:185"]všimnou i ti se slabším chápáním[/quote] Tomu nevěřím. Ti mají a budou mít pořád představu, že s pětikoalicí jim bude nejskvěleji. V Německu si v roce 1938 také myslela většina občanů, že nad NSDAP není... Stenoprotokol PS PČR z 15.12.2021 https://www.psp.cz/eknih/2021ps/stenprot/005schuz/s005018.htm#r6
Upravené 15. 12. 2021 o 16:05

Příchod Fialy! Sociolog strhl oponu: Sorovci řídící ČT, promořovací deep-state... A hlavně ne fotky z nemocnic. Umírat doma!
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Prichod-Fialy-Sociolog-strhl-oponu-Sorovci-ridici-CT-promorovaci-deep-state-A-hlavne-ne-fotky-z-nemocnic-Umirat-doma-686872


"Vláda se tedy dočkala jmenování. Jak se podle vás zatím od voleb projevila?


Absolutní bezradnost. Žádné názory, žádné nápady, žádná strategie. Jen rvačka o peníze a čekání na pokyny ze zahraničí. Pro mne zajímavé, jak hrozně hloupí lidé tam jsou. Kromě zmíněné Langšádlové i Jan Lipavský, který dokázal vystudovat bakaláře na fakultě sociálních věd jen s obrovskými problémy. Kdyby mu bylo padesát, mohlo by být pokládáno za normální, že nemá vysokou školu. V té generaci je řada chytrých lidí, co nestudovala. Nebo kdyby patřil do skupiny lidí, jejíž zájmy jsou orientované jinam, bylo by to taky pochopitelné. Jenže když takových studijních výsledků dosáhne člověk orientovaný na globální byrokracii, můžeme předpokládat IQ pod 90 bodů, možná dokonce pod 80. Je skvělé, že prezident Zeman takovou osobnost zviditelnil. Takový ministr, to je výsměch. Vždyť nesplňuje podmínky ani na řadového referenta na ministerstvu. I vrátný je tam pravděpodobně inteligentnější a vzdělanější než on."


**Příchod Fialy! Sociolog strhl oponu: Sorovci řídící ČT, promořovací deep-state... A hlavně ne fotky z nemocnic. Umírat doma! **https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Prichod-Fialy-Sociolog-strhl-oponu-Sorovci-ridici-CT-promorovaci-deep-state-A-hlavne-ne-fotky-z-nemocnic-Umirat-doma-686872 "Vláda se tedy dočkala jmenování. Jak se podle vás zatím od voleb projevila? Absolutní bezradnost. Žádné názory, žádné nápady, žádná strategie. Jen rvačka o peníze a čekání na pokyny ze zahraničí. Pro mne zajímavé, jak hrozně hloupí lidé tam jsou. Kromě zmíněné Langšádlové i Jan Lipavský, který dokázal vystudovat bakaláře na fakultě sociálních věd jen s obrovskými problémy. Kdyby mu bylo padesát, mohlo by být pokládáno za normální, že nemá vysokou školu. V té generaci je řada chytrých lidí, co nestudovala. Nebo kdyby patřil do skupiny lidí, jejíž zájmy jsou orientované jinam, bylo by to taky pochopitelné. Jenže když takových studijních výsledků dosáhne člověk orientovaný na globální byrokracii, můžeme předpokládat IQ pod 90 bodů, možná dokonce pod 80. Je skvělé, že prezident Zeman takovou osobnost zviditelnil. Takový ministr, to je výsměch. Vždyť nesplňuje podmínky ani na řadového referenta na ministerstvu. I vrátný je tam pravděpodobně inteligentnější a vzdělanější než on."

Projev prezidenta republiky při jmenování členů nové vlády
17.prosince 2021


Vážený pane ministerský předsedo, vážení členové vlády,


dovolte mi, abych vám ještě jednou blahopřál k vašemu dnešnímu jmenování.


Přemýšlel jsem o tom, co vám mám popřát do budoucnosti. Samozřejmě, že nejjednodušší by bylo popřát vám jenom úspěch. Ale to není příliš konkrétní. Chtěl bych vám proto popřát, aby za vámi něco užitečného zůstalo. Zní to sice samozřejmě, ale samozřejmé to není. Známe vlády udržovací, které se nikdy nezapíší do dějin, známe dokonce vlády herostratovské, které se sice do dějin zapsaly, ale v negativním smyslu. Takže ať vás nic podobného nepotká.


My politici se rádi chlubíme, a já nejsem výjimkou, proto bych chtěl připomenout, že za mé vlády byla prosazena reforma, která vedla ke krajské samosprávě, byla prosazena profesionalizace armády, takže tisíce mladých mužů nemuselo jít na vojnu, a konečně proběhla privatizace bank.


Před vámi je příležitost vyrovnat se s covidem, vyrovnat se s energetickou krizí a samozřejmě vyrovnat se i s rozpočtem a obecně s hospodařením státu. Na této příležitosti se buď, jak říkával Petr Nečas, uděláte, nebo odděláte. Přeji vám to první.


Miloš Zeman, prezident republiky, Lány, 17. prosince 2021


https://www.hrad.cz/cs/prezident-cr/soucasny-prezident-cr/vybrane-projevy-a-rozhovory/projev-prezidenta-republiky-pri-jmenovani-clenu-nove-vlady-16219


**Projev prezidenta republiky při jmenování členů nové vlády** 17.prosince 2021 Vážený pane ministerský předsedo, vážení členové vlády, dovolte mi, abych vám ještě jednou blahopřál k vašemu dnešnímu jmenování. Přemýšlel jsem o tom, co vám mám popřát do budoucnosti. Samozřejmě, že nejjednodušší by bylo popřát vám jenom úspěch. Ale to není příliš konkrétní. Chtěl bych vám proto popřát, aby za vámi něco užitečného zůstalo. Zní to sice samozřejmě, ale samozřejmé to není. Známe vlády udržovací, které se nikdy nezapíší do dějin, známe dokonce vlády herostratovské, které se sice do dějin zapsaly, ale v negativním smyslu. Takže ať vás nic podobného nepotká. My politici se rádi chlubíme, a já nejsem výjimkou, proto bych chtěl připomenout, že za mé vlády byla prosazena reforma, která vedla ke krajské samosprávě, byla prosazena profesionalizace armády, takže tisíce mladých mužů nemuselo jít na vojnu, a konečně proběhla privatizace bank. **Před vámi je příležitost vyrovnat se s covidem, vyrovnat se s energetickou krizí a samozřejmě vyrovnat se i s rozpočtem a obecně s hospodařením státu. Na této příležitosti se buď, jak říkával Petr Nečas, uděláte, nebo odděláte. Přeji vám to první.** Miloš Zeman, prezident republiky, Lány, 17. prosince 2021 https://www.hrad.cz/cs/prezident-cr/soucasny-prezident-cr/vybrane-projevy-a-rozhovory/projev-prezidenta-republiky-pri-jmenovani-clenu-nove-vlady-16219
Upravené 17. 12. 2021 o 11:50

jak říkával Petr Nečas

Varování, nebo matrice?


[quote="pid:48704, uid:270"]jak říkával Petr Nečas[/quote] Varování, nebo matrice?

Nemůžu se zbavit pocitu, že Fialova vláda, figurky, jsou ve stejné situaci, jako by je někdo jmenoval říšským protektorem 7.5.1945. Rakušan je pos*anej už delší dobu, prý vyhrožovali jeho rodině. A on tomu jde dobrovolně naproti svými výroky a snahou ukázat, jak to tady bude všecko lítat. No, nezávidím nikomu z nich.


Nemůžu se zbavit pocitu, že Fialova vláda, figurky, jsou ve stejné situaci, jako by je někdo jmenoval říšským protektorem 7.5.1945. Rakušan je pos*anej už delší dobu, prý vyhrožovali jeho rodině. A on tomu jde dobrovolně naproti svými výroky a snahou ukázat, jak to tady bude všecko lítat. No, nezávidím nikomu z nich.
Upravené 18. 12. 2021 o 00:00

Včera jsem někde na netu viděla titulek "fialová vláda", což mě pobavilo, protože ta vláda je skutečně fialová. Fialová strachy, co bude dělat a zda nebude zrovna ona v duchu české tradice tou "vydefenestrovanou".
"Kádry" na to má a to takové, že způsobují nejen nekonečný údiv běžných smrtelníků.
V poslední době jsem si oblíbila "Hejmašou" a i když je Ondřej Hejma duší "odéesák", v pohledu na poslední události se příliš nelišíme. Zhruba od 10. minuty mluví kandidátka na ministryni za vědu a výzkum - za TOP09. Víte, co je strategická komunikace? Ona taky ne - ale nutně ji potřebuje.
Vyplatí se dívat ještě i dál, kde Ondřej pojem vysvětluje - no a pak je tam další ukázka z TV a tentokrát s "covidovou argumentací". Úplně na začátku Ondřej komentuje nového ministra zahraničí - toho, co chce u nás pořádat sudeťácké dny.
Té "fialové" vládě s tímto "materiálem" moc šancí nedávám... Tedy spíš - nám dávám velké šance se jí zbavit.
https://www.youtube.com/watch?v=AaHEi4cAoKo


Včera jsem někde na netu viděla titulek "fialová vláda", což mě pobavilo, protože ta vláda je skutečně fialová. Fialová strachy, co bude dělat a zda nebude zrovna ona v duchu české tradice tou "vydefenestrovanou". "Kádry" na to má a to takové, že způsobují nejen nekonečný údiv běžných smrtelníků. V poslední době jsem si oblíbila "Hejmašou" a i když je Ondřej Hejma duší "odéesák", v pohledu na poslední události se příliš nelišíme. Zhruba od 10. minuty mluví kandidátka na ministryni za vědu a výzkum - za TOP09. Víte, co je strategická komunikace? Ona taky ne - ale nutně ji potřebuje. Vyplatí se dívat ještě i dál, kde Ondřej pojem vysvětluje - no a pak je tam další ukázka z TV a tentokrát s "covidovou argumentací". Úplně na začátku Ondřej komentuje nového ministra zahraničí - toho, co chce u nás pořádat sudeťácké dny. Té "fialové" vládě s tímto "materiálem" moc šancí nedávám... Tedy spíš - nám dávám velké šance se jí zbavit. https://www.youtube.com/watch?v=AaHEi4cAoKo
Upravené 18. 12. 2021 o 18:53

Ondřej Hejma duší "odéesák", v pohledu na poslední události se příliš nelišíme.


Jo, Ondru znám osobně. My tady na Praze 6 jsme taková jedna velká sto tisícová vesnice v rámci Prahy. Takže určitě má podobný informace z ÚVNky atd...jak to s tou "pandemií COVIDU" doopravdy je... No a pokud je nemá (informace), tak je buď nechce pouštět ven, nebo prostě a jednoduše se pohybuje trochu jinde v tý naší "vesnici" s názvem Praha 6


Jeden tady od nás z Prahy 6, nějakej Klaus - doporučuju video:


https://www.youtube.com/watch?v=oWcl2J_9QKQ


[quote="pid:48890, uid:203"]Ondřej Hejma duší "odéesák", v pohledu na poslední události se příliš nelišíme.[/quote] Jo, Ondru znám osobně. My tady na Praze 6 jsme taková jedna velká sto tisícová vesnice v rámci Prahy. Takže určitě má podobný informace z ÚVNky atd...jak to s tou "pandemií COVIDU" doopravdy je... No a pokud je nemá (informace), tak je buď nechce pouštět ven, nebo prostě a jednoduše se pohybuje trochu jinde v tý naší "vesnici" s názvem **Praha 6** Jeden tady od nás z Prahy 6, nějakej Klaus - doporučuju video: https://www.youtube.com/watch?v=oWcl2J_9QKQ

Veřejně ticho. V zákulisí bouře. Lipavský prý neuhlídal důležitou věc
04.01.2022 10:15


https://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/kauzy/Verejne-ticho-V-zakulisi-boure-Lipavsky-pry-neuhlidal-dulezitou-vec-688408


Zřejmě ještě nechápou, že brzy "půjdou od válu" !


Veřejně ticho. V zákulisí bouře. Lipavský prý neuhlídal důležitou věc 04.01.2022 10:15 https://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/kauzy/Verejne-ticho-V-zakulisi-boure-Lipavsky-pry-neuhlidal-dulezitou-vec-688408 Zřejmě ještě nechápou, že brzy "půjdou od válu" !

Oficiální text programového prohlášení vláda zveřejní v pátek. Vychází z programové části koaliční smlouvy, kterou zástupci koalic Spolu (ODS, KDU-ČSL, TOP 09) a Pirátů se Starosty a nezávislými podepsali 8. listopadu.


Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/mimoradne-jednani-vlady-petr-fiala-programove-prohlaseni.A220106_064545_domaci_kop


Oficiální text programového prohlášení vláda zveřejní v pátek.** Vychází z programové části koaliční smlouvy,** kterou zástupci koalic Spolu (ODS, KDU-ČSL, TOP 09) a Pirátů se Starosty a nezávislými podepsali 8. listopadu. Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/mimoradne-jednani-vlady-petr-fiala-programove-prohlaseni.A220106_064545_domaci_kop

česka vlada - od prvního dne neplní , co slíbila
Tomio Okamura ve Snídani s Novou - nová Fialova vláda škrtla peníze hasičům a polistům
https://www.youtube.com/watch?v=NkoruI48E0U



Hnutí SPD ve středu Fialovu vládu při hlasování o důvěře nepodpoří

https://www.ceskenoviny.cz/zpravy/hnuti-spd-ve-stredu-fialovu-vladu-pri-hlasovani-o-duvere-nepodpori/2143141

Jednání o důvěře vlády se protáhne, poslanci ANO chtějí řečnit hodiny

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-politika-jednani-o-duvere-vlady-se-protahne-poslanci-ano-chteji-recnit-hodiny-185332


česka **vlada - od prvního dne neplní , co slíbila** Tomio Okamura ve Snídani s Novou - nová Fialova vláda škrtla peníze hasičům a polistům https://www.youtube.com/watch?v=NkoruI48E0U ** Hnutí SPD ve středu Fialovu vládu při hlasování o důvěře nepodpoří** https://www.ceskenoviny.cz/zpravy/hnuti-spd-ve-stredu-fialovu-vladu-pri-hlasovani-o-duvere-nepodpori/2143141 ** Jednání o důvěře vlády se protáhne, poslanci ANO chtějí řečnit hodiny** https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-politika-jednani-o-duvere-vlady-se-protahne-poslanci-ano-chteji-recnit-hodiny-185332
Upravené 12. 1. 2022 o 14:29

"Premiér Petr Fiala (ODS) ve středu ve Sněmovně na schůzi před hlasováním o důvěře vládě prohlásil, že ho to se... Výrok adresovaný vládním kolegům sedícím kolem něj zachytily mikrofony."


Fiala po pěti hodinách ve Sněmovně: Mě už to s...
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/fiala-po-peti-hodinach-ve-snemovne-me-uz-to-s-40383782



To brzy pane premiére, nejlepší bude podat demisi !


"Premiér Petr Fiala (ODS) ve středu ve Sněmovně na schůzi před hlasováním o důvěře vládě prohlásil, že ho to se... Výrok adresovaný vládním kolegům sedícím kolem něj zachytily mikrofony." Fiala po pěti hodinách ve Sněmovně: Mě už to s... https://www.novinky.cz/domaci/clanek/fiala-po-peti-hodinach-ve-snemovne-me-uz-to-s-40383782 ** To brzy pane premiére, nejlepší bude podat demisi !**

Vláda cítí, že jí teče do bot, a proto si vytváří alibi, proč své voliče podrazí stejně
jako v minulosti, řekl Babiš a dodal:
„My skutečně nemůžeme podpořit vládu, která záměrně klame občany.“
ANO se 72 poslanci vládu nepodpoří. A neudělá to ani SPD se svými 20 poslanci



Vláda cítí, že jí teče do bot, a proto si vytváří alibi, proč své voliče podrazí stejně jako v minulosti, řekl Babiš a dodal: **„My skutečně nemůžeme podpořit vládu, která záměrně klame občany.“** ANO se 72 poslanci vládu nepodpoří. A neudělá to ani SPD se svými 20 poslanci - Video Fialova žádost o důvěru https://www.blesk.cz/clanek/zpravy-politika/700961/duvera-vlade-online-a-zive-fiala-si-sproste-ulevil-poslance-jednani-viditelne-nebavi.html.

Hlasování o důvěře se odkládá. Okamura chce po STAN vysvětlit financování
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-politika-vlada-zada-o-duveru-je-to-vyvrcholeni-nasi-cesty-rika-premier-185470


"Předseda SPD Tomio Okamura chce po STAN, aby vysvětlilo financování hnutí firmami stíhaného muže. Na případ upozornily Seznam Zprávy v tomto článku. Okamura chce, aby hlasování o důvěře proběhlo až po mimořádné schůzi, která se bude tomuto tématu věnovat. „Myslíme si, že je potřeba nejprve projednat to vaše financování. Bereme si dvouhodinovou pauzu. Ministr Vít Rakušan nemůže být ministr vnitra, to je neuvěřitelný střet zájmů,“ uvedl Okamura."

Rakušanovi kámoši a jejich síť. Víc firem, víc darů. Bude horko

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Rakusanovi-kamosi-a-jejich-sit-Vic-firem-vic-daru-Bude-horko-689174


Teď se bude v PS řešit, zda peníze "smrdí či nesmrdí". Přežije-li to Vít Rakušan, potvrdí KOALICE, že jí peníze "nesmrdí". Nepřežije-li, nemusí to přežít KOALICE...


**Hlasování o důvěře se odkládá. Okamura chce po STAN vysvětlit financování** https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-politika-vlada-zada-o-duveru-je-to-vyvrcholeni-nasi-cesty-rika-premier-185470 "Předseda SPD Tomio Okamura chce po STAN, aby vysvětlilo financování hnutí firmami stíhaného muže. Na případ upozornily Seznam Zprávy v tomto článku. Okamura chce, aby hlasování o důvěře proběhlo až po mimořádné schůzi, která se bude tomuto tématu věnovat. „Myslíme si, že je potřeba nejprve projednat to vaše financování. Bereme si dvouhodinovou pauzu. Ministr Vít Rakušan nemůže být ministr vnitra, to je neuvěřitelný střet zájmů,“ uvedl Okamura." ** Rakušanovi kámoši a jejich síť. Víc firem, víc darů. Bude horko** https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Rakusanovi-kamosi-a-jejich-sit-Vic-firem-vic-daru-Bude-horko-689174 **Teď se bude v PS řešit, zda peníze "smrdí či nesmrdí". Přežije-li to Vít Rakušan, potvrdí KOALICE, že jí peníze "nesmrdí". Nepřežije-li, nemusí to přežít KOALICE...**
Upravené 13. 1. 2022 o 09:43

Vláda Petra Fialy (ODS) má nakročeno k tomu, aby jmenovala Michala Koudelku stálým ředitelem Bezpečnostní informační služby. Od loňského srpna jí velí jen z pověření minulého kabinetu Andreje Babiše. Jmenování Koudelky je otázkou nadcházejících týdnů.


https://zpravy.aktualne.cz/domaci/premier-fiala-se-pravidelne-potkava-s-koudelkou-vlada-by-ho/r~6d96627873a611ec8a900cc47ab5f122/


Vláda Petra Fialy (ODS) má nakročeno k tomu, aby jmenovala Michala Koudelku stálým ředitelem Bezpečnostní informační služby. Od loňského srpna jí velí jen z pověření minulého kabinetu Andreje Babiše. Jmenování Koudelky je otázkou nadcházejících týdnů. https://zpravy.aktualne.cz/domaci/premier-fiala-se-pravidelne-potkava-s-koudelkou-vlada-by-ho/r~6d96627873a611ec8a900cc47ab5f122/

Tak se nám to hlasování o důvěře Fialově vládě "nějak" zamotává ?! A to ještě ani nezačalo...


Bartoš tlačí na STAN. Strany nemají brát peníze z pochybných zdrojů, řekl
Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/bartos-stan-financovani-zakon-pochybne-zdroje-vraceni-penez.A220113_110646_domaci_remy


**Tak se nám to hlasování o důvěře Fialově vládě "nějak" zamotává ?! A to ještě ani nezačalo...** Bartoš tlačí na STAN. Strany nemají brát peníze z pochybných zdrojů, řekl Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/bartos-stan-financovani-zakon-pochybne-zdroje-vraceni-penez.A220113_110646_domaci_remy
Upravené 13. 1. 2022 o 13:00

Pozoruhodné, už i Petr Kamberský a v Lidovkách, co se to děje ?!


"Politika se ještě úplně neproměnila v karikaturu sebe sama, ale politická rozprava už ano. Jedna partaj za druhou slibuje nesplnitelné, nerozumné či zcela zbytečné věci, jen aby na politickém trhu zaujala voliče. Doslova za každou cenu."


NÁZORY
Kecy ve sněmovní kleci. Petr Fiala chce snížit schodek, zároveň slibuje vyšší výdaje
Zdroj: https://www.lidovky.cz/nazory/kecy-ve-snemovni-kleci-petr-fiala-chce-snizit-schodek-zaroven-slibuje-vyssi-vydaje.A220113_033839_ln_nazory_tmr


**Pozoruhodné, už i Petr Kamberský a v Lidovkách, co se to děje ?!** "Politika se ještě úplně neproměnila v karikaturu sebe sama, ale politická rozprava už ano. Jedna partaj za druhou slibuje nesplnitelné, nerozumné či zcela zbytečné věci, jen aby na politickém trhu zaujala voliče. Doslova za každou cenu." NÁZORY Kecy ve sněmovní kleci. Petr Fiala chce snížit schodek, zároveň slibuje vyšší výdaje Zdroj: https://www.lidovky.cz/nazory/kecy-ve-snemovni-kleci-petr-fiala-chce-snizit-schodek-zaroven-slibuje-vyssi-vydaje.A220113_033839_ln_nazory_tmr

Poslanci strávili ve sněmovně celou noc, jednání trvalo 22 hodin. Hlasovat se bude kvůli SPD až večer v 18 hodin.


  • „Nenechme si vzít radost, že jsme vyhráli volby. Čekali jsme osm let, klidně počkáme ještě osm hodin,“ prohlásil Stanjura. To ještě netušil, že čekání bude ještě o mnoho hodin delší, až do čtvrtečního večera.. .
  • Koalice ODS, KDU-ČSL, TOP 09, Pirátů a STAN má přitom ve Sněmovně jasnou většinu 108 poslanců ze 200, takže je jisté, že důvěru získá.„Já se přiznám, že jsem tady nepřišel ani žádat o důvěru vás,“ řekl poslancům ANO a SPD ministr práce a sociálních věcí, šéf lidovců Marian Jurečka. „Opravdu nežádám o důvěru ty, kteří vládli poslední čtyři roky s komunisty

https://www.lidovky.cz/domov/jednani-o-duvere-vlade-snemovna-rozprava.A220112_185440_ln_domov_kov


Poslanci strávili ve sněmovně celou noc, jednání trvalo 22 hodin. Hlasovat se bude kvůli SPD až večer v 18 hodin. - „Nenechme si vzít radost, že jsme vyhráli volby. Čekali jsme osm let, klidně počkáme ještě osm hodin,“ prohlásil Stanjura. To ještě netušil, že čekání bude ještě o mnoho hodin delší, až do čtvrtečního večera.. . - Koalice ODS, KDU-ČSL, TOP 09, Pirátů a STAN má přitom ve Sněmovně jasnou většinu 108 poslanců ze 200, takže je jisté, že důvěru získá. „Já se přiznám, že jsem tady nepřišel ani žádat o důvěru vás,“ řekl poslancům ANO a SPD ministr práce a sociálních věcí, šéf lidovců Marian Jurečka. „Opravdu nežádám o důvěru ty, kteří vládli poslední čtyři roky s komunisty https://www.lidovky.cz/domov/jednani-o-duvere-vlade-snemovna-rozprava.A220112_185440_ln_domov_kov

šéf lidovců Marian Jurečka.


Marian Jurečka si "nevidí do úst", vždyť i on v řadě případů hlasoval s "komunisty".


[quote="pid:52463, uid:78"]šéf lidovců Marian Jurečka.[/quote] Marian Jurečka si "nevidí do úst", vždyť i on v řadě případů hlasoval s "komunisty".

vlada dostala duveru. bylo nam jasne vsem, ze to tak dopadne. slepenec ma vetsinu v PS. jenze tim padem, cokoliv si ta fialova banda usmysli, tak si to i odhlasuje. pisu "fialova", ale on asi to posledni slovo mit nikdy nebude v tom jejich spolku.


vlada dostala duveru. bylo nam jasne vsem, ze to tak dopadne. slepenec ma vetsinu v PS. jenze tim padem, cokoliv si ta fialova banda usmysli, tak si to i odhlasuje. pisu "fialova", ale on asi to posledni slovo mit nikdy nebude v tom jejich spolku.

cokoliv si ta fialova banda usmysli, tak si to i odhlasuje.


V to ani sama zřejmě nevěří. Dnes není zítra...


Koalici chyběli poslanci, ANO a SPD ji přehlasovaly. Faul, zlobí se Benda
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-politika-koalici-chybeli-poslanci-ano-a-spd-ji-prehlasovaly-faul-zlobi-se-benda-185866


A už druhý den bylo vše jinak. Poslanci KOALICE zřejmě "zapomněli příjít" do PS....


[quote="pid:52533, uid:347"]cokoliv si ta fialova banda usmysli, tak si to i odhlasuje.[/quote] V to ani sama zřejmě nevěří. Dnes není zítra... **Koalici chyběli poslanci, ANO a SPD ji přehlasovaly. Faul, zlobí se Benda** https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-politika-koalici-chybeli-poslanci-ano-a-spd-ji-prehlasovaly-faul-zlobi-se-benda-185866 A už druhý den bylo vše jinak. Poslanci KOALICE zřejmě "zapomněli příjít" do PS....
Upravené 14. 1. 2022 o 16:02

Premiér, který zdůrazňuje, že "nově zvolení politici mají velkou zodpovědnost. „V jejím zájmu bychom se měli být schopni přenést přes vzájemné spory a potlačit případný nesoulad." by v žádném případě neměl v PS říkat, že ho to tam "sere". Lidově se tomu říká "nevidí si do úst"...


https://www.forum24.cz/fiala-reaguje-na-zemana-pokud-ma-stat-byt-uspesny-politici-spolu-maji-mluvit-i-pres-spory/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu


Premiér, který zdůrazňuje, že "nově zvolení politici mají velkou zodpovědnost. „V jejím zájmu bychom se měli být schopni přenést přes vzájemné spory a potlačit případný nesoulad." by v žádném případě neměl v PS říkat, že ho to tam "sere". Lidově se tomu říká "nevidí si do úst"... https://www.forum24.cz/fiala-reaguje-na-zemana-pokud-ma-stat-byt-uspesny-politici-spolu-maji-mluvit-i-pres-spory/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu

Miroslav Macek: S novým ministrem zdravotnictví je ještě větší sranda než se všemi bývalými dohromady
„Režim pracovní karantény je, že místo do karantény domů půjde člověk do karantény do práce. Bude mít nějaká zpřísněná opatření a ta teď ladíme. Ta když budou splněna, tak bude moct pracovat. Hledáme tedy cestu, aby například řidič metra mohl dál nastupovat do metra a řídit ho,“ vysvětlil ministr zdravotnictví Válek s tím, že vše stačí jen správně definovat podle pandemického zákona.
Uznejte, že s tímto novým ministrem zdravotnictví je ještě větší sranda než se všemi bývalými dohromady.
Jo, soudruzi, v politice totiž platí, že napumpovat do čehokoliv spoustu politické energie (jako kupříkladu do covidhysterie) je snadné, ale jak ji pak pomalu odpustit, aniž byste byli za voly anebo to bouchlo?
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/nazory-a-petice/Miroslav-Macek-S-novym-ministrem-zdravotnictvi-je-jeste-vetsi-sranda-nez-se-vsemi-byvalymi-dohromady-689007


**Miroslav Macek: S novým ministrem zdravotnictví je ještě větší sranda než se všemi bývalými dohromady** „Režim pracovní karantény je, že místo do karantény domů půjde člověk do karantény do práce. Bude mít nějaká zpřísněná opatření a ta teď ladíme. Ta když budou splněna, tak bude moct pracovat. Hledáme tedy cestu, aby například řidič metra mohl dál nastupovat do metra a řídit ho,“ vysvětlil ministr zdravotnictví Válek s tím, že vše stačí jen správně definovat podle pandemického zákona. Uznejte, že s tímto novým ministrem zdravotnictví je ještě větší sranda než se všemi bývalými dohromady. **Jo, soudruzi, v politice totiž platí, že napumpovat do čehokoliv spoustu politické energie (jako kupříkladu do covidhysterie) je snadné, ale jak ji pak pomalu odpustit, aniž byste byli za voly anebo to bouchlo?** https://www.parlamentnilisty.cz/arena/nazory-a-petice/Miroslav-Macek-S-novym-ministrem-zdravotnictvi-je-jeste-vetsi-sranda-nez-se-vsemi-byvalymi-dohromady-689007

Zhroucení Česka. Včera vyslechl Fiala, dnes veřejně: Expert tvrdě
Prezident Zaměstnavatelského svazu důlního a naftového průmyslu a viceprezident Konfederace zaměstnavatelských a podnikatelských svazů v úterý vystoupil na první tripartitě s novou vládou. Varoval před rizikem, které odvětví, jež zajišťuje právě teď 45,05 procenta elektřiny a více než 50 procent tepla, způsobuje vysoká cena povolenky (80 eur za tunu) a cena plynu, kterou ČR nemá šanci ovlivnit. Ve středu odborářský lídr projev, kterým oslovil Vládu ČR, publikoval veřejně.


"Musím zde nejprve zdůraznit, že termín konce uhlí 2033 je pro nás obrovským překvapením. V původním návrhu Programu vlády byl termín 2038. Překvapivá změna termínu nebyla s námi konzultována a nebyla s námi projednána,“ poznamenal v řeči prezident svazu.


...Pro termín 2038 měla minulá vláda tzv. Uhelnou komisi po vzoru Německa, vedenou dvěma ministry. Ta stanovila po 2 letech odborné práce jako optimální rok 2038.


„Nyní je tady další, nové – a zjevně čistě politicky motivované zkrácení životnosti hnědouhelných dolů s termínem 2033. To dopadne na uhelné strukturálně postižené regiony a dopadne také na tamní firmy, které jsou zde významnými zaměstnavateli. Budou muset odepsat na 60 %, ale řádově 80–90 % své hodnoty a z účetní ztráty už nevyjdou.......
.....
„Taxonomie se týká nových investic do energetiky. Mohu zde za celý náš průmysl prohlásit, že po lekcích, které jsme od Evropské komise a také od české vlády v minulých letech dostali, nebude nikdo do nových plynových zdrojů, bez jasné státní garance, investovat. Bez nových flexibilních a na počasí nezávislých zdrojů se česká energetika po vynuceném ukončení využívání uhlí zhroutí. O tom, prosím, včas jednejme.“
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Zhrouceni-Ceska-Vcera-vyslechl-Fiala-dnes-verejne-Expert-tvrde-690013


**Zhroucení Česka. Včera vyslechl Fiala, dnes veřejně: Expert tvrdě** Prezident Zaměstnavatelského svazu důlního a naftového průmyslu a viceprezident Konfederace zaměstnavatelských a podnikatelských svazů v úterý vystoupil na první tripartitě s novou vládou. Varoval před rizikem, které odvětví, jež zajišťuje právě teď 45,05 procenta elektřiny a více než 50 procent tepla, způsobuje vysoká cena povolenky (80 eur za tunu) a cena plynu, kterou ČR nemá šanci ovlivnit. Ve středu odborářský lídr projev, kterým oslovil Vládu ČR, publikoval veřejně. "Musím zde nejprve zdůraznit, že termín konce uhlí 2033 je pro nás obrovským překvapením. V původním návrhu Programu vlády byl termín 2038. Překvapivá změna termínu nebyla s námi konzultována a nebyla s námi projednána,“ poznamenal v řeči prezident svazu. ...Pro termín 2038 měla minulá vláda tzv. Uhelnou komisi po vzoru Německa, vedenou dvěma ministry. Ta stanovila po 2 letech odborné práce jako optimální rok 2038. „Nyní je tady další, nové – a zjevně čistě politicky motivované zkrácení životnosti hnědouhelných dolů s termínem 2033. To dopadne na uhelné strukturálně postižené regiony a dopadne také na tamní firmy, které jsou zde významnými zaměstnavateli. Budou muset odepsat na 60 %, ale řádově 80–90 % své hodnoty a z účetní ztráty už nevyjdou....... ..... „Taxonomie se týká nových investic do energetiky. Mohu zde za celý náš průmysl prohlásit, že po lekcích, které jsme od Evropské komise a také od české vlády v minulých letech dostali, nebude nikdo do nových plynových zdrojů, bez jasné státní garance, investovat. Bez nových flexibilních a na počasí nezávislých zdrojů se česká energetika po vynuceném ukončení využívání uhlí zhroutí. O tom, prosím, včas jednejme.“ https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Zhrouceni-Ceska-Vcera-vyslechl-Fiala-dnes-verejne-Expert-tvrde-690013

Česko ako vojnový štváč? Vláda chce predať Ukrajine zbrane a muníciu
https://www.novarepublika.cz/2022/01/cesko-ako-vojnovy-stvac-vlada-chce-predat-ukrajine-zbrane-a-municiu


"Česká vláda hazarduje s vojnou na Ukrajine. Po vojakoch chce Fialov kabinet poslať do vojnovej krajiny zbrane a muníciu. Kyjev si má povedať, čím chce strieľať po Donbase."


Dle čl. 23 odst. 3 Ústavy České republiky skládají poslanci i senátoři na první schůzi komory parlamentu, které jsou členem a které se účastní, tento slib: „Slibuji věrnost České republice. Slibuji, že budu zachovávat její Ústavu a zákony. Slibuji na svou čest, že svůj mandát budu vykonávat v zájmu všeho lidu a podle svého nejlepšího vědomí a svědomí.“ Tento slib složila i naprostá většina členů vlády, kteří jsou zároveň poslanci PS PČR.

Domnívají se snad, že dodání zbraní a munice v současné době na Ukrajinu je v zájmu všeho našeho lidu ? Z jakých důvodů se proti tomu nepostaví ? Co proti tomu konkrétně dělají opoziční parlamentní strany – SPD a ANO ?


Česko ako vojnový štváč? Vláda chce predať Ukrajine zbrane a muníciu https://www.novarepublika.cz/2022/01/cesko-ako-vojnovy-stvac-vlada-chce-predat-ukrajine-zbrane-a-municiu "Česká vláda hazarduje s vojnou na Ukrajine. Po vojakoch chce Fialov kabinet poslať do vojnovej krajiny zbrane a muníciu. Kyjev si má povedať, čím chce strieľať po Donbase." Dle čl. 23 odst. 3 Ústavy České republiky skládají poslanci i senátoři na první schůzi komory parlamentu, které jsou členem a které se účastní, tento slib: „Slibuji věrnost České republice. Slibuji, že budu zachovávat její Ústavu a zákony. Slibuji na svou čest, že svůj mandát budu vykonávat v zájmu všeho lidu a podle svého nejlepšího vědomí a svědomí.“ Tento slib složila i naprostá většina členů vlády, kteří jsou zároveň poslanci PS PČR. ** Domnívají se snad, že dodání zbraní a munice v současné době na Ukrajinu je v zájmu všeho našeho lidu ? Z jakých důvodů se proti tomu nepostaví ? Co proti tomu konkrétně dělají opoziční parlamentní strany – SPD a ANO ?**

Foldyna se slušně rozjel a co postřeh , to zásah .
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/U-Farskeho-se-to-rozjelo-Foldyna-odhaloval-Ti-vsichni-si-chodi-pro-rady-na-jednu-ambasadu-690441


V médiích proběhla zpráva, že běloruský diktátor Lukašenko chce uspořádat v Bělorusku referendum, které by mělo upevnit jeho moc. Co tomu říkáte?


Také jsem ty titulky zaznamenal. Věta „diktátor uspořádá referendum“ je skutečně dokonalá a je vidět, že inkluze nese svoje ovoce i v žurnalistice. Lepší politický oxymóron se vidí málokdy. Nám jen zbývá doufat, že po běloruském diktátorovi by referendum snad mohli povolit i naši demokraté. Témat je dost. Například referendum o odebrání některých pravomocí Evropské unie v České republice by nebylo od věci.


Foldyna se slušně rozjel a co postřeh , to zásah . https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/U-Farskeho-se-to-rozjelo-Foldyna-odhaloval-Ti-vsichni-si-chodi-pro-rady-na-jednu-ambasadu-690441 V médiích proběhla zpráva, že běloruský diktátor Lukašenko chce uspořádat v Bělorusku referendum, které by mělo upevnit jeho moc. Co tomu říkáte? Také jsem ty titulky zaznamenal. Věta „diktátor uspořádá referendum“ je skutečně dokonalá a je vidět, že inkluze nese svoje ovoce i v žurnalistice. Lepší politický oxymóron se vidí málokdy. Nám jen zbývá doufat, že po běloruském diktátorovi by referendum snad mohli povolit i naši demokraté. Témat je dost. Například referendum o odebrání některých pravomocí Evropské unie v České republice by nebylo od věci.

po běloruském diktátorovi by referendum snad mohli povolit i naši demokraté.

Tak ono je zajímavé už jen to, že "diktátorské" Bělorusko má vůbec referendum jako možnost ve svém zákonodárství. Kdežto my jako "vzor demokracie" nic podobného nemáme a tuším, že jsme v Evropě samotní...


[quote="pid:53945, uid:185"]po běloruském diktátorovi by referendum snad mohli povolit i naši demokraté.[/quote] Tak ono je zajímavé už jen to, že "diktátorské" Bělorusko má vůbec referendum jako možnost ve svém zákonodárství. Kdežto my jako "vzor demokracie" nic podobného nemáme a tuším, že jsme v Evropě samotní...

Vláda chce predať Ukrajine zbrane a muníciu

Hned v úvodu je slovíčko "prodat". Už tam se pes zakopává, protože je notoricky známo, že Ukrajina neplatí. Nic a nikomu. A mám v hlavě zasunutý nějaký dávnější rozhovor, kde se mluvilo o "chtění" dodávat zbraně na UA už po majdanu. Prý přijela delegace z UA, naporoučela si, vybrala si - a když došlo na cenu, všechno se zvrtlo. Nejprve (prý arogantní) přednáška, jak je to naše povinnost, později nejasné odkazy na "až někdy".
Takže "fialová vláda" chtít může - ovšem kdo dodá zadarmo?


[quote="pid:53837, uid:270"]Vláda chce predať Ukrajine zbrane a muníciu[/quote] Hned v úvodu je slovíčko **"prodat"**. Už tam se pes zakopává, protože je notoricky známo, že Ukrajina neplatí. Nic a nikomu. A mám v hlavě zasunutý nějaký dávnější rozhovor, kde se mluvilo o "chtění" dodávat zbraně na UA už po majdanu. Prý přijela delegace z UA, naporoučela si, vybrala si - a když došlo na cenu, všechno se zvrtlo. Nejprve (prý arogantní) přednáška, jak je to naše povinnost, později nejasné odkazy na "až někdy". Takže "fialová vláda" chtít může - ovšem kdo dodá zadarmo?

Tak ono je zajímavé už jen to, že "diktátorské" Bělorusko má vůbec referendum jako možnost ve svém zákonodárství. Kdežto my jako "vzor demokracie" nic podobného nemáme a tuším, že jsme v Evropě samotní...

To je výborně řečeno. Diktátor dělá referendum a demokrat ho zakazuje. To přesně sedí na dnešní dobu. Černá je bílá, bílá je černá, válka je mír a mír je válka, fašistická diktatura je demokracie a demokracie je diktatura, terorista je bojovník za lidská práva a bojovník za lidská práva je terorista, vakcinovaný roznášející nemoc je zdravý a bezpečný a nevakcinovaný zdravý je nemocný a nebezpečný. Uhlí máme doma, ale vozíme ho z Austrálie. Alenka v říši divů by mohla závidět.


[quote="pid:53949, uid:203"]Tak ono je zajímavé už jen to, že "diktátorské" Bělorusko má vůbec referendum jako možnost ve svém zákonodárství. Kdežto my jako "vzor demokracie" nic podobného nemáme a tuším, že jsme v Evropě samotní...[/quote] To je výborně řečeno. Diktátor dělá referendum a demokrat ho zakazuje. To přesně sedí na dnešní dobu. Černá je bílá, bílá je černá, válka je mír a mír je válka, fašistická diktatura je demokracie a demokracie je diktatura, terorista je bojovník za lidská práva a bojovník za lidská práva je terorista, vakcinovaný roznášející nemoc je zdravý a bezpečný a nevakcinovaný zdravý je nemocný a nebezpečný. Uhlí máme doma, ale vozíme ho z Austrálie. Alenka v říši divů by mohla závidět.

Jarek

Západ i Kreml stupňují hrozby: Rusko odstřižené od bankovního spojení, EU bez plynu
https://zpravy.aktualne.cz/zahranici/valka-sankci-a-hrozeb-rusko-bez-bankovniho-spojeni-se-svetem/r~1cdf461e7eab11ecab010cc47ab5f122/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&dop_req_id=HOg5it2NOiO-202201261701&dop_id=14997452

Zřejmě se můžeme připravit na "studený odchov", zastavení dopravy a zásobování, výpadky dodávek energií, atd. atd. Zřejmě nepůjde jen o plyn, ale i o ropu, palivo do atomových elektráren, uhlí, obilí, finance, apod. Přímo i nepřímo...


**Západ i Kreml stupňují hrozby: Rusko odstřižené od bankovního spojení, EU bez plynu** https://zpravy.aktualne.cz/zahranici/valka-sankci-a-hrozeb-rusko-bez-bankovniho-spojeni-se-svetem/r~1cdf461e7eab11ecab010cc47ab5f122/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&dop_req_id=HOg5it2NOiO-202201261701&dop_id=14997452 ** Zřejmě se můžeme připravit na "studený odchov", zastavení dopravy a zásobování, výpadky dodávek energií, atd. atd. Zřejmě nepůjde jen o plyn, ale i o ropu, palivo do atomových elektráren, uhlí, obilí, finance, apod. Přímo i nepřímo...**

Česko daruje Ukrajině dělostřelecké granáty za 37 milionů korun, schválila vláda


Česká republika daruje Ukrajině 4000 dělostřeleckých granátů za asi 37 milionů korun. Na středečním jednání o tom rozhodla vláda. Česko chce darem posílit obranyschopnost Ukrajiny. Ministryně obrany Jana Černochová uvedla, že dar považuje za důležité gesto solidarity.
https://zpravy.aktualne.cz/zahranici/rusko-presouva-na-donbas-tanky-raketomety-a-palivo-tvrdi-ukr/r~e939e0847a9b11ec87d40cc47ab5f122/


** Česko daruje Ukrajině dělostřelecké granáty za 37 milionů korun, schválila vláda** Česká republika daruje Ukrajině 4000 dělostřeleckých granátů za asi 37 milionů korun. Na středečním jednání o tom rozhodla vláda. Česko chce darem posílit obranyschopnost Ukrajiny. **Ministryně obrany Jana Černochová uvedla, že dar považuje za důležité gesto solidarity.** https://zpravy.aktualne.cz/zahranici/rusko-presouva-na-donbas-tanky-raketomety-a-palivo-tvrdi-ukr/r~e939e0847a9b11ec87d40cc47ab5f122/

Česká vláda je připravena uvalit na Rusko tvrdé sankce.
Ukažme, že Ukrajina má spojence, říká Fiala
„Je důležité ukázat, že Ukrajina má spojence a podporovatele,
a proto jsme schválili dodávku dělostřelecké munice ukrajinské armádě.
Podporujeme Ukrajinu a snažíme se, aby se situace řešila mírovými prostředky.

Musíme být ale připraveni i na horší varianty,“ poznamenal český politik.
https://cz.sputniknews.com/20220127/ceska-vlada-je-pripravena-uvalit-na-rusko-tvrde-sankce-ukazme-ze-ukrajina-ma-spojence-rika-fiala-17363688.html


**Česká vláda je připravena uvalit na Rusko tvrdé sankce.** Ukažme, že Ukrajina má spojence, říká Fiala „Je důležité ukázat, že Ukrajina má spojence a podporovatele, a **proto jsme schválili dodávku dělostřelecké munice ukrajinské armádě. Podporujeme Ukrajinu a snažíme se, aby se situace řešila mírovými prostředky.** Musíme být ale připraveni i na horší varianty,“ poznamenal český politik. https://cz.sputniknews.com/20220127/ceska-vlada-je-pripravena-uvalit-na-rusko-tvrde-sankce-ukazme-ze-ukrajina-ma-spojence-rika-fiala-17363688.html

Česká vláda je připravena uvalit na Rusko tvrdé sankce.

To se zcela jistě Rusko sesype, jak domek z karet. Neměli být ti pomatenci už dávno v kazajkách v Bohnicích?


[quote="pid:54576, uid:78"]Česká vláda je připravena uvalit na Rusko tvrdé sankce.[/quote] To se zcela jistě Rusko sesype, jak domek z karet. Neměli být ti pomatenci už dávno v kazajkách v Bohnicích?

To se zcela jistě Rusko sesype, jak domek z karet. Neměli být ti pomatenci už dávno v kazajkách v Bohnicích?

oni by si tam mali presunut DO BOHNIC , celú vládu a všetko riešit , z ich nového sídla


[quote="pid:54587, uid:826"]To se zcela jistě Rusko sesype, jak domek z karet. Neměli být ti pomatenci už dávno v kazajkách v Bohnicích?[/quote] oni by si tam mali presunut DO BOHNIC , celú vládu a všetko riešit , z ich nového sídla

že dar považuje za důležité gesto solidarity
Potenciální humanitární bombardování zase na stole? Na druhou stranu proč se tomu divit. Ten vládní slepenec přece chce navázat na havlovskou zahraniční politiku. Neuvědomují si ale, že je svět z hlediska klíčových socioprocesů úplně někde jinde.


[quote="pid:54481, uid:78"]že dar považuje za důležité gesto solidarity[/quote]Potenciální humanitární bombardování zase na stole? Na druhou stranu proč se tomu divit. Ten vládní slepenec přece chce navázat na havlovskou zahraniční politiku. Neuvědomují si ale, že je svět z hlediska klíčových socioprocesů úplně někde jinde.

Česko daruje Ukrajině dělostřelecké granáty za 37 milionů korun, schválila vláda...Jana Černochová uvedla, že dar považuje za důležité gesto solidarity.


To není gesto solidarity, ale znamení debility...


[quote="pid:54481, uid:78"]Česko daruje Ukrajině dělostřelecké granáty za 37 milionů korun, schválila vláda...Jana Černochová uvedla, že dar považuje za důležité gesto solidarity. [/quote] To není gesto solidarity, ale znamení debility...

Okamura pěkně tepe sebranku a dává jim pravdivá přirovnání . Vlastizrádci , fašisti , řiťozalezci .
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Hyeny-kolaboranti-stvaci-Okamura-zabral-Snemovnu-a-jelo-to-690873


Okamura pěkně tepe sebranku a dává jim pravdivá přirovnání . Vlastizrádci , fašisti , řiťozalezci . https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Hyeny-kolaboranti-stvaci-Okamura-zabral-Snemovnu-a-jelo-to-690873

Okamura pěkně tepe sebranku a dává jim pravdivá přirovnání

nazývá je pravými jmény smile


[quote="pid:54621, uid:185"]Okamura pěkně tepe sebranku a dává jim pravdivá přirovnání[/quote] nazývá je pravými jmény :)

Bašta (SPD): Vláda rozhodla přesně v den, kdy dochází k zmírnění napětí
Projev na 6. schůzi Poslanecké sněmovny 27. ledna 2022
k zdůvodnění daru dělostřelecké munice na Ukrajinu
Takže má otázka v tomto případě zní zcela jasně.
Česká vláda by měla vysvětlit, proč v případě, kdy dochází ke zmírňování napětí, tak místo aby pomohla diplomatickým jednáním, tak do země zmítané občanskou válkou posílá munici. A jestli vzali v úvahu to, že přesně v momentě, kdy o tom rozhodovali,
se už začalo jednat úplně o něčem jiném.
https://www.parlamentnilisty.cz/politika/politici-volicum/Basta-SPD-Vlada-rozhodla-presne-v-den-kdy-dochazi-k-zmirneni-napeti-690888


**Bašta (SPD): Vláda rozhodla přesně v den, kdy dochází k zmírnění napětí** Projev na 6. schůzi Poslanecké sněmovny 27. ledna 2022 **k zdůvodnění daru dělostřelecké munice na Ukrajinu** **Takže má otázka v tomto případě zní zcela jasně.** Česká vláda by měla vysvětlit, proč v případě, kdy dochází ke zmírňování napětí, tak místo aby pomohla diplomatickým jednáním, tak do země zmítané občanskou válkou posílá munici. A jestli vzali v úvahu to, že přesně v momentě, kdy o tom rozhodovali, se už začalo jednat úplně o něčem jiném. https://www.parlamentnilisty.cz/politika/politici-volicum/Basta-SPD-Vlada-rozhodla-presne-v-den-kdy-dochazi-k-zmirneni-napeti-690888

Česká republika odmítla poskytnout víza trenérům ruského Dynama
na zápas Ligy mistrů ve volejbalu

Ukazuje se, že hlavní trenér bude během zápasu sám na lavičce. Jde o do očí bijící, nesportovní a zjevně nepřátelský akt, překračující rámec sportu,“ řekl Ziničev.
Zápas skupinové fáze Ligy mistrů mezi Duklou a Dynamem
je naplánován na 2. února v Liberci. Další tři trenéři, lékař a masér víza nedostali.
Dynamo se již obrátilo na Evropskou a Mezinárodní volejbalovou federaci.
Ziničev vyzdvihl, že klub poskytoval Dukle asistenci, když tým letěl
na zápas s Dynamem v letadle českého letectva, a „tím mnohé zmátl.“
https://cz.sputniknews.com/20220129/ceska-republika-odmitla-poskytnout-viza-trenerum-ruskeho-dynama-na-zapas-ligy-mistru-ve-volejbalu-17393064.html


**Česká republika odmítla poskytnout víza trenérům ruského Dynama na zápas Ligy mistrů ve volejbalu** Ukazuje se, že hlavní trenér bude během zápasu sám na lavičce. Jde o do očí bijící, nesportovní a zjevně nepřátelský akt, překračující rámec sportu,“ řekl Ziničev. Zápas skupinové fáze Ligy mistrů mezi Duklou a Dynamem je naplánován na 2. února v Liberci. Další tři trenéři, lékař a masér víza nedostali. Dynamo se již obrátilo na Evropskou a Mezinárodní volejbalovou federaci. Ziničev vyzdvihl, že klub poskytoval Dukle asistenci, když tým letěl na zápas s Dynamem v letadle českého letectva, a „tím mnohé zmátl.“ https://cz.sputniknews.com/20220129/ceska-republika-odmitla-poskytnout-viza-trenerum-ruskeho-dynama-na-zapas-ligy-mistru-ve-volejbalu-17393064.html

Volejte Chocholouška!
Česká vláda posílá smrtonosnou munici na Ukrajinu.
Zároveň se v případě nutnosti chystá poslat policisty na Slovensko proti ukrajinským uprchlíkům. České firmy ale na ukrajinské válečné migranty čekají.
To už je nějaká diagnóza!
https://cz.sputniknews.com/20220129/volejte-chocholouska-jde-o-kalkul-s-ceskou-munici-pro-ukrajinu-a-valecnymi-uprchliky-17393716.html
https://www.youtube.com/watch?v=9GrfpfmCAg0


**Volejte Chocholouška!** Česká vláda posílá smrtonosnou munici na Ukrajinu. Zároveň se v případě nutnosti chystá poslat policisty na Slovensko proti ukrajinským uprchlíkům. České firmy ale na ukrajinské válečné migranty čekají. To už je nějaká diagnóza! https://cz.sputniknews.com/20220129/volejte-chocholouska-jde-o-kalkul-s-ceskou-munici-pro-ukrajinu-a-valecnymi-uprchliky-17393716.html https://www.youtube.com/watch?v=9GrfpfmCAg0

Česká vláda posílá smrtonosnou munici na Ukrajinu.
Česká vláda neposlala žádnou munici, všechno je to jedna velká dohodnutá hra o podepsaném dokumentu mezi Amerikou a Ruskem a do doby, než se to všechno zveřejní, by se lidé měli něčím bavit.


[quote="pid:55025, uid:78"]Česká vláda posílá smrtonosnou munici na Ukrajinu.[/quote]Česká vláda neposlala žádnou munici, všechno je to jedna velká dohodnutá hra o podepsaném dokumentu mezi Amerikou a Ruskem a do doby, než se to všechno zveřejní, by se lidé měli něčím bavit.

"... pouze 3 členské země NATO jsou odhodlány vést otevřený boj proti ruské armádě na cizím území, a to je Polsko, Česko a Slovensko. A nejde přitom o ochotu obyvatel těchto zemí, ale je to spíše ochota jejich současných vlád, které nejsou vládami svrchovaných zemích, ale jde o loutkové vlády, jejichž zahraniční politika je řízena přímo z Washingtonu.
Otázkou je, co na to řeknou občané těchto 3 zemí, až se to opožděně dozví z povolávacího mobilizačního rozkazu, který jim přijde po vypuknutí války s Ruskem."


https://aeronet.cz/news/nato-se-zacina-drolit-chorvatsky-prezident-v-televiznim-projevu-pohrozil-stazenim-vojsk-z-nato-pokud-vypukne-valka-s-ruskou-federaci-v-pripade-valky-se-nato-rozpadne-nikdo-nikomu-na-pomoc-neprijde/


"... pouze 3 členské země NATO jsou odhodlány vést otevřený boj proti ruské armádě na cizím území, a to je Polsko, Česko a Slovensko. A nejde přitom o ochotu obyvatel těchto zemí, ale je to spíše ochota jejich současných vlád, které nejsou vládami svrchovaných zemích, ale jde o loutkové vlády, jejichž zahraniční politika je řízena přímo z Washingtonu. ** Otázkou je, co na to řeknou občané těchto 3 zemí, až se to opožděně dozví z povolávacího mobilizačního rozkazu, který jim přijde po vypuknutí války s Ruskem."** https://aeronet.cz/news/nato-se-zacina-drolit-chorvatsky-prezident-v-televiznim-projevu-pohrozil-stazenim-vojsk-z-nato-pokud-vypukne-valka-s-ruskou-federaci-v-pripade-valky-se-nato-rozpadne-nikdo-nikomu-na-pomoc-neprijde/

Otázkou je, co na to řeknou občané těchto 3 zemí, až se to opožděně dozví z povolávacího mobilizačního rozkazu, který jim přijde po vypuknutí války s Ruskem."
Valka nebude proti Rusku a že ruská propaganda velmi brzy skončí a už jsem psal co se stane a pokud si Rusové budou myslet, že vyhrají válku proti Ukrajině, bude to pro Rusy velmi nepohodlné a krvavé.


[quote="pid:55191, uid:270"]Otázkou je, co na to řeknou občané těchto 3 zemí, až se to opožděně dozví z povolávacího mobilizačního rozkazu, který jim přijde po vypuknutí války s Ruskem."[/quote]Valka nebude proti Rusku a že ruská propaganda velmi brzy skončí a už jsem psal co se stane a pokud si Rusové budou myslet, že vyhrají válku proti Ukrajině, bude to pro Rusy velmi nepohodlné a krvavé.

pokud si Rusové budou myslet, že vyhrají válku proti Ukrajině, bude to pro Rusy velmi nepohodlné a krvavé.
Oni ji již vyhráli, jen ty o tom ještě nevíš.


[quote="pid:55195, uid:747"]pokud si Rusové budou myslet, že vyhrají válku proti Ukrajině, bude to pro Rusy velmi nepohodlné a krvavé.[/quote]Oni ji již vyhráli, jen ty o tom ještě nevíš.

Valka nebude


už čoskoro ....61f6c16778bb6


[quote="pid:55195, uid:747"]Valka nebude[/quote] už čoskoro ....![61f6c16778bb6](serve/attachment&path=61f6c16778bb6)

Mám dotaz na studio Milan. Jaké máte příplatky za nedělní šichtu ?


Mám dotaz na studio Milan. Jaké máte příplatky za nedělní šichtu ?

Jarek

Oni ji již vyhráli, jen ty o tom ještě nevíš.
Nemluv nesmysly, když o tom nemáš ani ponětí. Každý den píšeš nesmysly a nemáš s tím nic společného. Na Ukrajině nebude válka a Ukrajina bude neutrálním státem a konec příběhu. Vznikne nová aliance Tří moří a všechny státy v této alianci budou demilitarizovány. Ten americký návrh Rusové přijali a všechny tyhle mediální kecy o nějakých ruských požadavcích jsou příběhy pro vás, kteří nemáte ty správné informace. Všechno je to předehra k nadcházející válce v Íránu. Z té války budou mít prospěch Rusové, kteří prodají Íránu nejnovější zbraně, a GP má za cíl zlikvidovat prostřednictvím této války hluboký stát a poté začne muslimizace Evropy pod kontrolou nového globálního centra Íránu. Tento plán byl naplánován dávno před všemi nejnovějšími událostmi a nyní bude vše realizováno a cílem je vše stihnout do konce roku 2025.Potom bude nejnovější virus, který bude novým projektem a dojde k uzavření , omezení v Evropě k realizaci plánu. Jde o plán GP , který bude realizován.


[quote="pid:55196, uid:312"]Oni ji již vyhráli, jen ty o tom ještě nevíš.[/quote]Nemluv nesmysly, když o tom nemáš ani ponětí. Každý den píšeš nesmysly a nemáš s tím nic společného. Na Ukrajině nebude válka a Ukrajina bude neutrálním státem a konec příběhu. Vznikne nová aliance Tří moří a všechny státy v této alianci budou demilitarizovány. Ten americký návrh Rusové přijali a všechny tyhle mediální kecy o nějakých ruských požadavcích jsou příběhy pro vás, kteří nemáte ty správné informace. Všechno je to předehra k nadcházející válce v Íránu. Z té války budou mít prospěch Rusové, kteří prodají Íránu nejnovější zbraně, a GP má za cíl zlikvidovat prostřednictvím této války hluboký stát a poté začne muslimizace Evropy pod kontrolou nového globálního centra Íránu. Tento plán byl naplánován dávno před všemi nejnovějšími událostmi a nyní bude vše realizováno a cílem je vše stihnout do konce roku 2025.Potom bude nejnovější virus, který bude novým projektem a dojde k uzavření , omezení v Evropě k realizaci plánu. Jde o plán GP , který bude realizován.

@Globalisté
Ty ses ale dneska nějak rozdováděl. Tak jen taková malá kontrolní otázka, co je to GP? Stačí krátký popis.

@Globalisté Ty ses ale dneska nějak rozdováděl. Tak jen taková malá kontrolní otázka, co je to GP? Stačí krátký popis.

Ty ses ale dneska nějak rozdováděl. Tak jen taková malá kontrolní otázka, co je to GP? Stačí krátký popis.
GP je gang bohatých lidí na světě, velké světové korporace, které řídí politiky a svět prostřednictvím peněz, bank. Putin a Rusko jsou v tom gangu jako Čína, americké společnosti a mnoho dalších. Je to GP,když si někdo myslí,že je to něco jiného,tak netuší jak to celé funguje.Jde o peníze,jen o peníze a o nic jiného.


[quote="pid:55202, uid:826"]Ty ses ale dneska nějak rozdováděl. Tak jen taková malá kontrolní otázka, co je to GP? Stačí krátký popis.[/quote]GP je gang bohatých lidí na světě, velké světové korporace, které řídí politiky a svět prostřednictvím peněz, bank. Putin a Rusko jsou v tom gangu jako Čína, americké společnosti a mnoho dalších. Je to GP,když si někdo myslí,že je to něco jiného,tak netuší jak to celé funguje.Jde o peníze,jen o peníze a o nic jiného.

GP je gang bohatých lidí na světě, velké světové korporace, které řídí politiky a svět prostřednictvím peněz, bank.

Nevím, co vás na těch špiónskejch školách učej, ale výsledkem je jen mrhání peněz daňových poplatníků. I já trubka z vesnice si z PŠM z vojny pamatuju, že "chceš-li porazit nepřítele, studuj (poznej) jeho ideologii". Tak se vyser na ty výkřiky do tmy a začni studovat tlusté knihy, když už tady opruzuješ.


[quote="pid:55208, uid:747"]GP je gang bohatých lidí na světě, velké světové korporace, které řídí politiky a svět prostřednictvím peněz, bank.[/quote] Nevím, co vás na těch špiónskejch školách učej, ale výsledkem je jen mrhání peněz daňových poplatníků. I já trubka z vesnice si z PŠM z vojny pamatuju, že "chceš-li porazit nepřítele, studuj (poznej) jeho ideologii". Tak se vyser na ty výkřiky do tmy a začni studovat tlusté knihy, když už tady opruzuješ.

Jde o peníze,jen o peníze a o nic jiného.
Copak ty si myslíš, že oni peníze vydělávají? Oni si je tisknou! To ti ještě nedošlo? Peněz mají vagony, že nevědí co s nimi. Peníze jsou jen PROSTĚDEK, ty hlavo gumová.


[quote="pid:55208, uid:747"]Jde o peníze,jen o peníze a o nic jiného.[/quote]Copak ty si myslíš, že oni peníze vydělávají? Oni si je tisknou! To ti ještě nedošlo? Peněz mají vagony, že nevědí co s nimi. Peníze jsou jen PROSTĚDEK, ty hlavo gumová.

Copak ty si myslíš, že oni peníze vydělávají? Oni si je tisknou! To ti ještě nedošlo? Peněz mají vagony, že nevědí co s nimi. Peníze jsou jen PROSTĚDEK, ty hlavo gumová.
Jak zaplatíte účty, energie, koupíte jídlo, čistým vzduchem nebo Putinem nebo Ruskem. Čtěte, co píšete, nenechte nenávist a jazyk být rychlejší než vaše mysl. Peníze nebo platební karty jsou v tuto chvíli jediným prostředkem, jakmile je vše zaplaceno a zda to někdo tiskne nebo ne, v reálném životě to nikoho nezajímá, kromě tebe a tvých stupidních teorií, že tě Pjakin pobláznil.


[quote="pid:55212, uid:312"]Copak ty si myslíš, že oni peníze vydělávají? Oni si je tisknou! To ti ještě nedošlo? Peněz mají vagony, že nevědí co s nimi. Peníze jsou jen PROSTĚDEK, ty hlavo gumová.[/quote] Jak zaplatíte účty, energie, koupíte jídlo, čistým vzduchem nebo Putinem nebo Ruskem. Čtěte, co píšete, nenechte nenávist a jazyk být rychlejší než vaše mysl. Peníze nebo platební karty jsou v tuto chvíli jediným prostředkem, jakmile je vše zaplaceno a zda to někdo tiskne nebo ne, v reálném životě to nikoho nezajímá, kromě tebe a tvých stupidních teorií, že tě Pjakin pobláznil.

Tak se vyser na ty výkřiky do tmy a začni studovat tlusté knihy, když už tady opruzuješ.
vyseru se na ty tlusté knihy od Pjakina, který ti otevřeně lže do očí a ty ještě věříš jeho pohádkám.


[quote="pid:55211, uid:826"]Tak se vyser na ty výkřiky do tmy a začni studovat tlusté knihy, když už tady opruzuješ.[/quote]vyseru se na ty tlusté knihy od Pjakina, který ti otevřeně lže do očí a ty ještě věříš jeho pohádkám.

vyseru se na ty tlusté knihy od Pjakina, který ti otevřeně lže do očí a ty ještě věříš jeho pohádkám.

Možná by stačilo, kdyby ses přestal vysírat na tomto fóru.


[quote="pid:55217, uid:747"]vyseru se na ty tlusté knihy od Pjakina, který ti otevřeně lže do očí a ty ještě věříš jeho pohádkám.[/quote] Možná by stačilo, kdyby ses přestal vysírat na tomto fóru.

Zeman, poslední šance. Fiala jak Jakeš.
Veleba odhalil postup vlády
30.01.2022 20:14 | Komentář


https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Zeman-posledni-sance-Fiala-jak-Jakes-Veleba-odhalil-postup-vlady-691214


"Sečteno a podtrženo, předseda vlády České republiky profesor Petr Fiala je naprosto nekompetentní a není schopen vést rovnocenný rozhovor se zákonnými zástupci zemědělských nevládních organizací. Já sám už něco pamatuji, a když ho poslouchám, tak mně napadá jediné srovnání – podobnou logiku, podobné způsoby argumentace používal v minulém režimu Miloš Jakeš. S ním rovněž nemělo smysl, respektive nebylo možné vést odbornou diskusi."


Zeman, poslední šance. Fiala jak Jakeš. Veleba odhalil postup vlády 30.01.2022 20:14 | Komentář https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Zeman-posledni-sance-Fiala-jak-Jakes-Veleba-odhalil-postup-vlady-691214 "Sečteno a podtrženo, předseda vlády České republiky profesor Petr Fiala je naprosto nekompetentní a není schopen vést rovnocenný rozhovor se zákonnými zástupci zemědělských nevládních organizací. Já sám už něco pamatuji, a když ho poslouchám, tak mně napadá jediné srovnání – podobnou logiku, podobné způsoby argumentace používal v minulém režimu Miloš Jakeš. S ním rovněž nemělo smysl, respektive nebylo možné vést odbornou diskusi."

https://www.youtube.com/watch?v=j3oGd4mH4AU


igor chaun neni jediny volic slepence, ktery naivne veril ve zmenu. tech lidi ve svem okoli vidim spousty, jen se stydi to priznat.


https://www.youtube.com/watch?v=j3oGd4mH4AU igor chaun neni jediny volic slepence, ktery naivne veril ve zmenu. tech lidi ve svem okoli vidim spousty, jen se stydi to priznat.

Tuší bezdětná ministryně, že Ukrajině darované granáty mohou zabít i děti


https://www.novarepublika.cz/2022/01/tusi-bezdetna-ministryne-ze-ukrajine-darovane-granaty-mohou-zabit-i-deti#respond


"Těmi vražednými dárky myslíte 4000 dělostřeleckých granátů, které ministryně Černochová vymyslela a ve vládě prosadila jako solidární dárek pro Ukrajinu, která čelí ruskému tlaku na hranicích obou států?


„Ano, jsou to vražedné dárky, které byly vyrobeny, aby ničily majetek, ale aby také zabíjely a nikdo a už vůbec ne Jana Černochová si nemůže být jistá, zda tyto granáty nebudou v případě vyostřených událostí vystřeleny i na civilisty a naše dárky nebudou je zabíjet včetně dětí,” dodal student politologie, který nechce být jmenovaný, aby jej profesoři politologie nepovažovali za kolegu a spolužáci za idiota. (Mezi desítkou tisíc zabytých východoukrajinských civilistů z oblasti Doněcka a Luganska dělostřelbou nacistických praporů a řadovou ukrajinskou armádou je i mnoho desítek dětí. – pozn.red. N.R. -vd-)"


Tuší bezdětná ministryně, že Ukrajině darované granáty mohou zabít i děti https://www.novarepublika.cz/2022/01/tusi-bezdetna-ministryne-ze-ukrajine-darovane-granaty-mohou-zabit-i-deti#respond "Těmi vražednými dárky myslíte 4000 dělostřeleckých granátů, které ministryně Černochová vymyslela a ve vládě prosadila jako solidární dárek pro Ukrajinu, která čelí ruskému tlaku na hranicích obou států? „Ano, jsou to vražedné dárky, které byly vyrobeny, aby ničily majetek, ale aby také zabíjely a nikdo a už vůbec ne Jana Černochová si nemůže být jistá, zda tyto granáty nebudou v případě vyostřených událostí vystřeleny i na civilisty a naše dárky nebudou je zabíjet včetně dětí,” dodal student politologie, který nechce být jmenovaný, aby jej profesoři politologie nepovažovali za kolegu a spolužáci za idiota. (Mezi desítkou tisíc zabytých východoukrajinských civilistů z oblasti Doněcka a Luganska dělostřelbou nacistických praporů a řadovou ukrajinskou armádou je i mnoho desítek dětí. – pozn.red. N.R. -vd-)"

igor chaun neni jediny volic slepence
To je ten, který tady v roce 2015 vítal muslimskou náplavu a v TV se posmíval lidem, kteří byli proti. Dokonce na YT vyvěsil o tom video.
Pak jsem zase zachytil jeho nové video, kde již mluvil úplně jinak, po zkušenosti z hotelu ve kterém se ubytoval. a to původní videu se snažil okecat, že to tak nemyslel.
Takže vážený pane Chaune, pokud to tady náhodou čtete, tak o současný marasmus jste se zasloužil měrou vrchovatou.


[quote="pid:55270, uid:347"]igor chaun neni jediny volic slepence[/quote]To je ten, který tady v roce 2015 vítal muslimskou náplavu a v TV se posmíval lidem, kteří byli proti. Dokonce na YT vyvěsil o tom video. Pak jsem zase zachytil jeho nové video, kde již mluvil úplně jinak, po zkušenosti z hotelu ve kterém se ubytoval. a to původní videu se snažil okecat, že to tak nemyslel. Takže vážený pane Chaune, pokud to tady náhodou čtete, tak o současný marasmus jste se zasloužil měrou vrchovatou.


Bezpečnostní rada řešila situaci kolem Ukrajiny.
Česko počítá i s případnou humanitární pomocí
Zástupci Česka a Ukrajiny v úterý podepsali smlouvu o daru dělostřelecké munice, který minulý týden schválila Fialova vláda.
Ministryně obrany Jana Černochová (ODS) uvedla, že nové požadavky na pomoc zatím ukrajinská strana nevznesla.
Lipavský připomněl, že se po víkendu chystá na návštěvu Ukrajiny, otázka další pomoci podle něj může být jedním z témat této zahraniční cesty.
https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/bezpecnostni-rada-statu-cesko-ukrajina-rusko-konflikt-vlada-petra-fialy_2202011838_aur


** Bezpečnostní rada řešila situaci kolem Ukrajiny.** Česko počítá i s případnou humanitární pomocí Zástupci Česka a Ukrajiny v úterý podepsali smlouvu o daru dělostřelecké munice, který minulý týden schválila Fialova vláda. Ministryně obrany Jana Černochová (ODS) uvedla, že nové požadavky na pomoc zatím ukrajinská strana nevznesla. Lipavský připomněl, že se po víkendu chystá na návštěvu Ukrajiny, otázka další pomoci podle něj může být jedním z témat této zahraniční cesty. https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/bezpecnostni-rada-statu-cesko-ukrajina-rusko-konflikt-vlada-petra-fialy_2202011838_aur
Upravené 2. 2. 2022 o 13:16

Ruské velvyslanectví v ČR zaslalo nótu Lipavskému ohledně nedělitelnosti bezpečnosti


https://cz.sputniknews.com/20220202/ruske-velvyslanectvi-v-cr-zaslalo-notu-lipavskemu-ohledne-nedelitelnosti-bezpecnosti-17440903.html


**Ruské velvyslanectví v ČR zaslalo nótu Lipavskému ohledně nedělitelnosti bezpečnosti** https://cz.sputniknews.com/20220202/ruske-velvyslanectvi-v-cr-zaslalo-notu-lipavskemu-ohledne-nedelitelnosti-bezpecnosti-17440903.html
Upravené 2. 2. 2022 o 20:39

„Někdo je tu id*ot.“ Orbán jednal s Putinem, Pekarová měla jiné starosti.
Účet prý brzy uvidíme
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Nekdo-je-tu-id-ot-Orban-jednal-s-Putinem-Pekarova-mela-jine-starosti-Ucet-pry-brzy-uvidime-691561?fbclid=IwAR0Cqtdiq_wfpBIkmH6oInuyPBron8vXixC9zK_5moI0eLMWMbqx3GwLYwg


**„Někdo je tu id*ot.“ Orbán jednal s Putinem, Pekarová měla jiné starosti.** Účet prý brzy uvidíme https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Nekdo-je-tu-id-ot-Orban-jednal-s-Putinem-Pekarova-mela-jine-starosti-Ucet-pry-brzy-uvidime-691561?fbclid=IwAR0Cqtdiq_wfpBIkmH6oInuyPBron8vXixC9zK_5moI0eLMWMbqx3GwLYwg

„Členství v NATO je prioritou.“ Pekarová Adamová potvrdila plnění českých závazků
„Pokud má Rusko nějaké velmocenské ambice, tak není možné projevovat slabost, ale naopak jasně ukázat, že pokud nebude dodržovat právo, pocítí to jak ze strany NATO, tak ze strany Evropské unie,“ uvedl.
Markéta Pekarová Adamová o schůzce s generálním tajemníkem NATO Jensem Stoltenbergem informovala také na Twitteru. „NATO je zárukou naší bezpečnosti.
Jiná alternativa pro nás neexistuje . . .
Cesta Pekarové Adamové a Vystrčila
V pondělí šéfové obou komor českého parlamentu zahájili třídenní návštěvu Bruselu.
https://cz.sputniknews.com/20220203/clenstvi-v-nato-je-prioritou-pekarova-adamova-potvrdila-plneni-ceskych-zavazku-17451390.html


**„Členství v NATO je prioritou.“ Pekarová Adamová potvrdila plnění českých závazků** „Pokud má Rusko nějaké velmocenské ambice, tak není možné projevovat slabost, ale naopak jasně ukázat, že pokud nebude dodržovat právo, pocítí to jak ze strany NATO, tak ze strany Evropské unie,“ uvedl. Markéta Pekarová Adamová o schůzce s generálním tajemníkem NATO Jensem Stoltenbergem informovala také na Twitteru. „NATO je zárukou naší bezpečnosti. Jiná alternativa pro nás neexistuje . . . Cesta Pekarové Adamové a Vystrčila V pondělí šéfové obou komor českého parlamentu zahájili třídenní návštěvu Bruselu. https://cz.sputniknews.com/20220203/clenstvi-v-nato-je-prioritou-pekarova-adamova-potvrdila-plneni-ceskych-zavazku-17451390.html

Hana Lipovská: Vláda diletantů navrhuje nereálný rozpočet
V dokumentu jde především o snížení horentního rozpočtového schodku o 80 miliard korun snížením výdajů, ale bez zvýšení daní. Jedním slovem jako ve slavné pohádce Charlese Pierrota – dorazit na dvůr „ne pěšky a ne na koni ani na voze“. To znamená, že úkol je to nemožný. K neschovávání hlavy do písku a zvýšení daní vyzývá na webu Aktuálně David Klimeš. Jinak zemi předpovídá katastrofu. Je země skutečně na pokraji katastrofy? Svůj názor na návrh rozpočtu nové vlády Sputniku sdělila mladá ekonomika a politička Hana Lipovská . . .
https://cz.sputniknews.com/20220203/hana-lipovska-vlada-diletantu-navrhuje-nerealny-rozpocet-17462846.html


**Hana Lipovská: Vláda diletantů navrhuje nereálný rozpočet** V dokumentu jde především o snížení horentního rozpočtového schodku o 80 miliard korun snížením výdajů, ale bez zvýšení daní. Jedním slovem jako ve slavné pohádce Charlese Pierrota – dorazit na dvůr „ne pěšky a ne na koni ani na voze“. To znamená, že úkol je to nemožný. K neschovávání hlavy do písku a zvýšení daní vyzývá na webu Aktuálně David Klimeš. Jinak zemi předpovídá katastrofu. Je země skutečně na pokraji katastrofy? Svůj názor na návrh rozpočtu nové vlády Sputniku sdělila mladá ekonomika a politička Hana Lipovská . . . https://cz.sputniknews.com/20220203/hana-lipovska-vlada-diletantu-navrhuje-nerealny-rozpocet-17462846.html

Česko nepodniklo žádné kroky k normalizaci vztahů s Ruskem,
uvedli na Ministerstvu zahraničí RF
https://cz.sputniknews.com/20220204/ministerstvo-zahranici-rf-cesko-dosud-nepodniklo-zadne-kroky-k-normalizaci-vztahu-s-ruskem-17472220.html


**Česko nepodniklo žádné kroky k normalizaci vztahů s Ruskem,** uvedli na Ministerstvu zahraničí RF https://cz.sputniknews.com/20220204/ministerstvo-zahranici-rf-cesko-dosud-nepodniklo-zadne-kroky-k-normalizaci-vztahu-s-ruskem-17472220.html

Češi si Kalouska nezaslouží, běduje Šafr
https://cz.sputniknews.com/20220205/cesi-si-kalouska-nezaslouzi-beduje-safr-17489726.html


  • opravdu si ho ani nezasloužili :D ani nezaslouží :Dat´jede tam kam si ho zaslouží a kde ho ocení 8)

**Češi si Kalouska nezaslouží, běduje Šafr** https://cz.sputniknews.com/20220205/cesi-si-kalouska-nezaslouzi-beduje-safr-17489726.html - opravdu si ho ani nezasloužili :D ani nezaslouží :D at´jede tam kam si ho zaslouží a kde ho ocení 8)
Upravené 7. 2. 2022 o 09:27

Jaroslav Štefec
·
Agentura Bloomberg na svém webu dnes v 16:00 EST zveřejnila pod titulkem ‚Rusko napadá Ukrajinu‘ informaci o "ruské invazi“. Po půl hodině agentura údajně "přiznala chybu" a titulek odstranila.


Možná se časem dozvíme, co se "zvrhlo" a proč nevyšla zřejmě dobře připravená provokace, která měla vést k označení RF za agresora a rozpoutání válečného konfliktu. Pokud možno na území východní Evropy. Bloomberg nejspíš zapomněli informovat, že se to nepovedlo.
Člověku maně přichází na mysl nejen "předčasná" informace o pádu servisní budovy "dvojčat" WTC 11/9, kterou asi také "omylem" pustila předčasně do éteru jiná americká agentura 20' před tím, než se skutečně zřítila, ale i "zaručená" informace o vlastnictví ZHN Saddamovým režimem v Iráku. Nebo třeba pravda o tzv. "Tonkinském incidentu", který odstartoval americké dobrodružství ve Vietnamu.


Způsobů, jak rozpoutat válečný konflikt, je nepřeberné množství. V naprosté většině případů jde o malicherné, naaranžované nebo přímo vylhané záminky, podobné té v Gliwicích, nebo provokace, obdobné "chemickým útokům" v Sýrii, které vedly ke komickému, totálně zpackanému "hromadnému úderu", kdy naprostá většina odpálených střel s plochou dráhou letu USA, GB a Francie byla sestřelena "zastaralými" syrskými systémy PVO, pocházejícími většinově ještě z dob SSSR.


Pokud bylo něco podobného skutečně připraveno na hranicích Ukrajiny a Ruska, tentokrát viditelně narazila osvědčená "kosa" na pověstný kámen. Těžko říci, kdo byl hybatelem dění za situace, kdy vlastně jedinými skutečnými "válečnými stváči" je pár evropských zemí (včetně naší pidizemičky), osvědčené hlásné trouby v čele EU a pár lidí ve vedení de facto neexistující organizace, zvané NATO. Ať tak či tak, viditelně se tu "něco" nepovedlo.


Naši tzv. "politici" zřejmě nedokáží pochopit jednoduchý a zřejmý fakt, že z dlouhodobě připravovaného konfliktu s Ruskem už couvá nejen samotná Ukrajina, jejímuž vedení je stále jasnější, k čemu by tato válka vedla, ale s vědomím faktu, že nedokáží zastavit pronikající ruské hyperzvukové střely couvají i realističtěji uvažující političtí představitelé USA. Místo toho se (v rozporu se zákony ČR) vesele podílejí na páchání trestného činu podle paragrafů trestního zákoníku, jasně hovořících o nepřípustnosti přípravy útočné války. Se sazbami od 8 do 10 let "natvrdo".


https://www.facebook.com/profile.php?id=100016828963330


**Jaroslav Štefec** · Agentura Bloomberg na svém webu dnes v 16:00 EST zveřejnila pod titulkem ‚Rusko napadá Ukrajinu‘ informaci o "ruské invazi“. Po půl hodině agentura údajně "přiznala chybu" a titulek odstranila. Možná se časem dozvíme, co se "zvrhlo" a proč nevyšla zřejmě dobře připravená provokace, která měla vést k označení RF za agresora a rozpoutání válečného konfliktu. Pokud možno na území východní Evropy. Bloomberg nejspíš zapomněli informovat, že se to nepovedlo. Člověku maně přichází na mysl nejen "předčasná" informace o pádu servisní budovy "dvojčat" WTC 11/9, kterou asi také "omylem" pustila předčasně do éteru jiná americká agentura 20' před tím, než se skutečně zřítila, ale i "zaručená" informace o vlastnictví ZHN Saddamovým režimem v Iráku. Nebo třeba pravda o tzv. "Tonkinském incidentu", který odstartoval americké dobrodružství ve Vietnamu. Způsobů, jak rozpoutat válečný konflikt, je nepřeberné množství. V naprosté většině případů jde o malicherné, naaranžované nebo přímo vylhané záminky, podobné té v Gliwicích, nebo provokace, obdobné "chemickým útokům" v Sýrii, které vedly ke komickému, totálně zpackanému "hromadnému úderu", kdy naprostá většina odpálených střel s plochou dráhou letu USA, GB a Francie byla sestřelena "zastaralými" syrskými systémy PVO, pocházejícími většinově ještě z dob SSSR. Pokud bylo něco podobného skutečně připraveno na hranicích Ukrajiny a Ruska, tentokrát viditelně narazila osvědčená "kosa" na pověstný kámen. Těžko říci, kdo byl hybatelem dění za situace, kdy vlastně jedinými skutečnými "válečnými stváči" je pár evropských zemí (včetně naší pidizemičky), osvědčené hlásné trouby v čele EU a pár lidí ve vedení de facto neexistující organizace, zvané NATO. Ať tak či tak, viditelně se tu "něco" nepovedlo. Naši tzv. "politici" zřejmě nedokáží pochopit jednoduchý a zřejmý fakt, že z dlouhodobě připravovaného konfliktu s Ruskem už couvá nejen samotná Ukrajina, jejímuž vedení je stále jasnější, k čemu by tato válka vedla, ale s vědomím faktu, že nedokáží zastavit pronikající ruské hyperzvukové střely couvají i realističtěji uvažující političtí představitelé USA. Místo toho se (v rozporu se zákony ČR) vesele podílejí na páchání trestného činu podle paragrafů trestního zákoníku, jasně hovořících o nepřípustnosti přípravy útočné války. Se sazbami od 8 do 10 let "natvrdo". https://www.facebook.com/profile.php?id=100016828963330

Naši tzv. "politici"

Obrovské štěstí pro celý svět, že ty existence parazitují v naší koloniální správě a nepůsobí ve velitelských fukcích ukrajinské armády.


[quote="pid:56348, uid:270"]Naši tzv. "politici"[/quote] Obrovské štěstí pro celý svět, že ty existence parazitují v naší koloniální správě a nepůsobí ve velitelských fukcích ukrajinské armády.

Štefec varuje: USA chtějí vtáhnout Evropu na Ukrajinu.


Hodil by se jim velký válečný kšeft. A mluví o trestné činnosti Černochové
Sledujeme vytrvalou snahu Spojených států vtáhnout do rusko-ukrajinského konfliktu, jenž samy také vyprovokovaly, Evropu. Vojenský analytik, někdejší ředitel Národního úřadu pro vyzbrojování Jaroslav Štefec v pořadu O čem se mlčí popsal, komu by případný válečný konflikt v Evropě prospěl: „USA jde o velký kšeft, válka v Evropě by se hodila,“ dodává. Kritizuje kroky české ministryně obrany a úvahy poslat na Ukrajinu vojáky prý zavánějí trestným činem.
https://www.pokec24.cz/politika/stefec-varuje-usa-chteji-vtahnout-evropu-na-ukrajinu-hodil-by-se-jim-velky-valecny-kseft-a-mluvi-o-trestne-cinnosti-cernochove/


Štefec varuje: USA chtějí vtáhnout Evropu na Ukrajinu. ------------------------------------------------------ **Hodil by se jim velký válečný kšeft. A mluví o trestné činnosti Černochové** Sledujeme vytrvalou snahu Spojených států vtáhnout do rusko-ukrajinského konfliktu, jenž samy také vyprovokovaly, Evropu. Vojenský analytik, někdejší ředitel Národního úřadu pro vyzbrojování Jaroslav Štefec v pořadu O čem se mlčí popsal, komu by případný válečný konflikt v Evropě prospěl: „USA jde o velký kšeft, válka v Evropě by se hodila,“ dodává. Kritizuje kroky české ministryně obrany a úvahy poslat na Ukrajinu vojáky prý zavánějí trestným činem. https://www.pokec24.cz/politika/stefec-varuje-usa-chteji-vtahnout-evropu-na-ukrajinu-hodil-by-se-jim-velky-valecny-kseft-a-mluvi-o-trestne-cinnosti-cernochove/

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-politika-policie-zacala-proverovat-rakusana-na-zaklade-oznameni-od-chcipl-pes-187816#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.web.nexttoart&dop_req_id=vmyLTZ9Dvsb-202202090712&dop_id=187816


Policie začala prověřovat Rakušana na základě oznámení od Chcípl PES


Policie začala prověřovat, zda se ministr vnitra a předseda STAN Vít Rakušan jako někdejší kolínský starosta nedopustil porušení povinnosti při správě cizího majetku.


Učinila tak na základě trestního oznámení, které na Rakušana podala loni v prosinci iniciativa Chcípl PES. S odvoláním na kolínského státního zástupce Milana Hrubého to dnes uvedla Česká televize (ČT). Případ se podle iniciativy týká uzavření smluv o právním zastupování města. Rakušan už dříve uvedl, že účelově vytvořené podezření rád při podání vysvětlení vyvrátí.


„Ve věci byly policejním orgánem zahájeny úkony trestního řízení, tedy prověřování, formálně pro přečin porušení povinnosti při správě cizího majetku. Prověřování nebylo ukončeno,“ řekl ČT Hrubý. V případu nebyl nikdo obviněn.


Iniciativa k trestnímu oznámení přiložila několik smluv o právním zastoupení, které Kolín uzavřel s advokáty a advokátními kancelářemi. Upozorňuje na to, že se jejich předměty překrývají. S odkazem na rozhodovací praxi Ústavního soudu považuje využívání právních služeb ze strany Kolína v rozsahu přibližně dvou milionů korun bez DPH ročně za neúčelné a nehospodárné.


https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-politika-policie-zacala-proverovat-rakusana-na-zaklade-oznameni-od-chcipl-pes-187816#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.web.nexttoart&dop_req_id=vmyLTZ9Dvsb-202202090712&dop_id=187816 **Policie začala prověřovat Rakušana na základě oznámení od Chcípl PES** Policie začala prověřovat, zda se ministr vnitra a předseda STAN Vít Rakušan jako někdejší kolínský starosta nedopustil porušení povinnosti při správě cizího majetku. Učinila tak na základě trestního oznámení, které na Rakušana podala loni v prosinci iniciativa Chcípl PES. S odvoláním na kolínského státního zástupce Milana Hrubého to dnes uvedla Česká televize (ČT). Případ se podle iniciativy týká uzavření smluv o právním zastupování města. Rakušan už dříve uvedl, že účelově vytvořené podezření rád při podání vysvětlení vyvrátí. „Ve věci byly policejním orgánem zahájeny úkony trestního řízení, tedy prověřování, formálně pro přečin porušení povinnosti při správě cizího majetku. Prověřování nebylo ukončeno,“ řekl ČT Hrubý. V případu nebyl nikdo obviněn. Iniciativa k trestnímu oznámení přiložila několik smluv o právním zastoupení, které Kolín uzavřel s advokáty a advokátními kancelářemi. Upozorňuje na to, že se jejich předměty překrývají. S odkazem na rozhodovací praxi Ústavního soudu považuje využívání právních služeb ze strany Kolína v rozsahu přibližně dvou milionů korun bez DPH ročně za neúčelné a nehospodárné.

Pan ministr tady hraje karty, stěžoval si na Válka místopředseda Senátu
10.února 2022 12:36
Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/senat-spor-hornik-versus-ministr-zdravotnictvi-valek-karty-v-horni-komore.A220210_122914_domaci_kop

Další ministr zdravotnictví "na odpis" ?! To brzy....


Analytici reagují na Lipavského: LNG je pro Česko cenová katastrofa
https://www.novinky.cz/ekonomika/clanek/analytici-reaguji-na-lipavskeho-lng-je-pro-cesko-cenova-katastrofa-zavislost-na-rusku-nezrusi-40386820


"Podle ministra zahraničí Jana Lipavského (Piráti) přitom krize kolem Ukrajiny ukázala, že Evropa na ruské surovině závislá není."

Ministr zahraničí je na tom podobně...


**Pan ministr tady hraje karty, stěžoval si na Válka místopředseda Senátu** 10.února 2022 12:36 Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/senat-spor-hornik-versus-ministr-zdravotnictvi-valek-karty-v-horni-komore.A220210_122914_domaci_kop ** Další ministr zdravotnictví "na odpis" ?! To brzy....** **Analytici reagují na Lipavského: LNG je pro Česko cenová katastrofa** https://www.novinky.cz/ekonomika/clanek/analytici-reaguji-na-lipavskeho-lng-je-pro-cesko-cenova-katastrofa-zavislost-na-rusku-nezrusi-40386820 "Podle ministra zahraničí Jana Lipavského (Piráti) přitom krize kolem Ukrajiny ukázala, že Evropa na ruské surovině závislá není." ** Ministr zahraničí je na tom podobně...**
Upravené 10. 2. 2022 o 16:49
43.86k
369
51
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept