Politika v ČR
Vláda Petra Fialy

Fiala nechce posílat ukrajinské uprchlíky do jiných zemí EU


Premiér Petr Fiala (ODS) se chce spíše vyhnout přeposílání ukrajinských uprchlíků z Česka do dalších zemí Evropské unie, důvodem je i lidské hledisko, tedy neposílat lidi někam, kam nechtějí...


„Udělali jsme všechno pro to, aby Ukrajinci mohli začít pracovat, aby jejich děti mohly začít chodit do školy, tedy aby jejich závislost na státu byla, co nejmenší,“ řekl v neděli premiér. Ukrajinci, kteří nemohou nebo NECHTĚJÍ pracovat, se mohou hlásit o sociální dávky.
https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/3990/vl%C3%A1da-petra-fialy/post-61434#post-61434


Fiala říká, že v současné době je v ČR asi 200 tis. uprchlíků, převážně ženy a děti. Jestli za půl roku budou za ními chtít přijet jejích manželové, co bude Fiala říkat? V zájmu humanity jím to musíme povolit? Bez ohledu na to, jestli v té době bude na Ukrajině probíhat válečná operace. Jakou my budeme mít kontrolu nad tím, aby se sem nedostali bojovníci nacistických skupin? Asi žádnou...


**Fiala nechce posílat ukrajinské uprchlíky do jiných zemí EU** Premiér Petr Fiala (ODS) se chce spíše vyhnout přeposílání ukrajinských uprchlíků z Česka do dalších zemí Evropské unie, důvodem je i lidské hledisko, tedy neposílat lidi někam, kam nechtějí... „Udělali jsme všechno pro to, aby Ukrajinci mohli začít pracovat, aby jejich děti mohly začít chodit do školy, tedy aby jejich závislost na státu byla, co nejmenší,“ řekl v neděli premiér. **Ukrajinci, kteří nemohou nebo NECHTĚJÍ pracovat, se mohou hlásit o sociální dávky.** https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/3990/vl%C3%A1da-petra-fialy/post-61434#post-61434 Fiala říká, že v současné době je v ČR asi 200 tis. uprchlíků, převážně ženy a děti. Jestli za půl roku budou za ními chtít přijet jejích manželové, co bude Fiala říkat? V zájmu humanity jím to musíme povolit? Bez ohledu na to, jestli v té době bude na Ukrajině probíhat válečná operace. Jakou my budeme mít kontrolu nad tím, aby se sem nedostali bojovníci nacistických skupin? Asi žádnou...

Jakou my budeme mít kontrolu nad tím, aby se sem nedostali bojovníci nacistických skupin?


Žádnou, nehledě na to, že už jsou tady (Praha). Banderovci utíkají z Ukrajiny, to fakt nejsou děti, nebo ženy, to bych musel bejt slepej jako patrona, abych tohle neviděl.


Nicméně zdrhat budou dál, Syřani posílaj na Ukrajinu 16.000 vojáků v boji proti ukrajinskejm nacistům.


https://www.theguardian.com/world/2022/mar/11/putin-approves-russian-use-of-middle-east-fighters-against-ukraine


Jsou dobří v bojích ve městech, mají zkušenosti s islamisty.


[quote="pid:63273, uid:158"]Jakou my budeme mít kontrolu nad tím, aby se sem nedostali bojovníci nacistických skupin?[/quote] Žádnou, nehledě na to, že už jsou tady (Praha). Banderovci utíkají z Ukrajiny, to fakt nejsou děti, nebo ženy, to bych musel bejt slepej jako patrona, abych tohle neviděl. Nicméně zdrhat budou dál, Syřani posílaj na Ukrajinu 16.000 vojáků v boji proti ukrajinskejm nacistům. https://www.theguardian.com/world/2022/mar/11/putin-approves-russian-use-of-middle-east-fighters-against-ukraine Jsou dobří v bojích ve městech, mají zkušenosti s islamisty.

Udržet nadšení Čechů pomáhat uprchlíkům z Ukrajiny, jako tomu bylo v uplynulých dvou týdnech, bude podle vicepremiéra a ministra vnitra Víta Rakušana (STAN) na starostech obcí. Uvedl to na programové konferenci, na které se dnes ( v sobotu ) hnutí v pražském hotelu Clarion chystá na podzimní komunální volby.


Ještě před jednáním předsednictvo hnutí kvůli ruské invazi na Ukrajinu přijalo usnesení, které navrhuje ústavním zákonem zakotvit, že Česká republika je součástí Evropské unie a Severoatlantické aliance, což má zahrnout i možnost trvalého pobytu vojsk NATO na území státu. Záměr má vypracovat ministerstvo vnitra.
https://eurozpravy.cz/domaci/politika/v-pomoci-uprchlikum-budou-hrat-velkou-roli-starostove-obci-rekl-rakusan.92da1721/


Udržet nadšení Čechů pomáhat uprchlíkům z Ukrajiny, jako tomu bylo v uplynulých dvou týdnech, bude podle vicepremiéra a ministra vnitra Víta Rakušana (STAN) na starostech obcí. Uvedl to na programové konferenci, na které se dnes ( v sobotu ) hnutí v pražském hotelu Clarion chystá na podzimní komunální volby. Ještě před jednáním předsednictvo hnutí kvůli ruské invazi na Ukrajinu přijalo usnesení, které navrhuje ústavním zákonem zakotvit, že Česká republika je součástí Evropské unie a Severoatlantické aliance, **což má zahrnout i možnost trvalého pobytu vojsk NATO na území státu**. Záměr má vypracovat ministerstvo vnitra. https://eurozpravy.cz/domaci/politika/v-pomoci-uprchlikum-budou-hrat-velkou-roli-starostove-obci-rekl-rakusan.92da1721/

Zase bude mít dědek pravdu.


Prosím tedy, abyste si uvědomil, že neřídíte pouhý úsek národního hospodářství, ale řídíte odvětví, které formovalo historii českého národa..


Zase bude mít dědek pravdu. Prosím tedy, abyste si uvědomil, že neřídíte pouhý úsek národního hospodářství, ale řídíte odvětví, které formovalo historii českého národa..

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Kvoty-na-Ukrajince-pro-regiony-Zastavit-plyn-Rady-Fialovi-A-srovnani-695787
A jak je vidí ostatní .
https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3Dqz6nWi17Fpk&ved=2ahUKEwj9pZas-sP2AhWQy6QKHZIQAsMQtwJ6BAgQEAI&usg=AOvVaw0jpSLSwp77Eld3l6Y58CRQ


https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Kvoty-na-Ukrajince-pro-regiony-Zastavit-plyn-Rady-Fialovi-A-srovnani-695787 A jak je vidí ostatní . https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3Dqz6nWi17Fpk&ved=2ahUKEwj9pZas-sP2AhWQy6QKHZIQAsMQtwJ6BAgQEAI&usg=AOvVaw0jpSLSwp77Eld3l6Y58CRQ

@JanaK


...což má zahrnout i možnost trvalého pobytu vojsk NATO na území státu...



Nemáte zdroj? Nedaří se mi to nikde najít...díky


@JanaK > ...což má zahrnout i možnost trvalého pobytu vojsk NATO na území státu... Nemáte zdroj? Nedaří se mi to nikde najít...díky

Je to přímo v textu v článku na Eurozprávách. Na facebooku koluje tweet Rakušana s tímto textem, ale nejspíš ho smazal, protože ho nelze najít.
Na PL se píše, že "...předsednictvo hnutí schválilo možnost, že by na území ČR byly permanentně umístěna vojska NATO."
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/STAN-Vojska-NATO-trvale-v-CR-Uprchliky-duchodcum-695824


Je to přímo v textu v článku na Eurozprávách. Na facebooku koluje tweet Rakušana s tímto textem, ale nejspíš ho smazal, protože ho nelze najít. Na PL se píše, že "...předsednictvo hnutí schválilo možnost, že by na území ČR byly permanentně umístěna vojska NATO." https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/STAN-Vojska-NATO-trvale-v-CR-Uprchliky-duchodcum-695824

Tak to bude spousta starostů bez zubů . V tom lepším případě , protože starosta je v obci vždy po ruce .
To si zase STAN zas...l do vlastního hnízda .


Tak to bude spousta starostů bez zubů . V tom lepším případě , protože starosta je v obci vždy po ruce . To si zase STAN zas...l do vlastního hnízda .

Uprchlíky důchodcům

To je bizár.


[quote="pid:63368, uid:312"]Uprchlíky důchodcům[/quote] To je bizár.

Jarek

Nejen důchodcům , ale i matkám samoživitelkám , kterým stát ničím nepřispěl . Teď zacvaká z Našeho , pokud si do středu svojí rodiny přitáhnou cizí , neznámou familii . To by blbec nevymyslel , ale nepřítel to prosazuje .


Nejen důchodcům , ale i matkám samoživitelkám , kterým stát ničím nepřispěl . Teď zacvaká z Našeho , pokud si do středu svojí rodiny přitáhnou cizí , neznámou familii . To by blbec nevymyslel , ale nepřítel to prosazuje .

Krasavice přelíbezná , je ze stejného cuku , jako ten zbytek sebranky .
Někde mají klonovací fabriku na BB .
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Ted-je-spravny-cas-na-reformy-Nezavirat-oci-pred-vyzvami-to-je-lekce-z-ruskeho-utoku-nabada-profesorka-Nerudova-697034
Z té diskuse madam radost mít nebude .


Krasavice přelíbezná , je ze stejného cuku , jako ten zbytek sebranky . Někde mají klonovací fabriku na BB . https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Ted-je-spravny-cas-na-reformy-Nezavirat-oci-pred-vyzvami-to-je-lekce-z-ruskeho-utoku-nabada-profesorka-Nerudova-697034 Z té diskuse madam radost mít nebude .

To ještě není vše. Uprchlíky důchodcům.


hm, tak v dome je spousta duchodcu, co krome velkeho bytu maji jeste chalupu, kam odjizdi od jara do podzimu a byt je prazdny. to mi sousedka rikala, ze tohle se prece nemuze stat, jsem se ji ptala, kolikrat mi tohle uz za posledni 2 roky rikala a pak se to stalo.


[quote="pid:63368, uid:312"]To ještě není vše. Uprchlíky důchodcům.[/quote] hm, tak v dome je spousta duchodcu, co krome velkeho bytu maji jeste chalupu, kam odjizdi od jara do podzimu a byt je prazdny. to mi sousedka rikala, ze tohle se prece nemuze stat, jsem se ji ptala, kolikrat mi tohle uz za posledni 2 roky rikala a pak se to stalo.

ze tohle se prece nemuze stat, jsem se ji ptala, kolikrat mi tohle uz za posledni 2 roky rikala a pak se to stalo.
Lidé jsou naivní a hloupé ovce.Může se stát, že česká vláda vyhlásí válečný stav a pak se všechny zákony rozpadnou, funguje jen válečný zákon. Proč by podle vás měla vláda prodloužit výjimečný stav? Přijmout různé zákony a mezi nimi může být i zákon, že musíte přijímat migranty z Ukrajiny a nové migranty z Afriky a Asie. Na základě informací, které mám, je v Africe velké sucho a nedostatek potravin.EU se již připravuje na přijetí zákona, který by umožnil masový příchod migrantů, který má být v řádech milionů. Psal jsem zde na fóru, když začal Covid 2019, kdo přežije konec roku 2025, bude mít o čem psát. Tohle všechno tak rychle neskončí a musíme se postarat, aby to všechno přežili.


[quote="pid:65237, uid:347"]ze tohle se prece nemuze stat, jsem se ji ptala, kolikrat mi tohle uz za posledni 2 roky rikala a pak se to stalo.[/quote]Lidé jsou naivní a hloupé ovce.Může se stát, že česká vláda vyhlásí válečný stav a pak se všechny zákony rozpadnou, funguje jen válečný zákon. Proč by podle vás měla vláda prodloužit výjimečný stav? Přijmout různé zákony a mezi nimi může být i zákon, že musíte přijímat migranty z Ukrajiny a nové migranty z Afriky a Asie. Na základě informací, které mám, je v Africe velké sucho a nedostatek potravin.EU se již připravuje na přijetí zákona, který by umožnil masový příchod migrantů, který má být v řádech milionů. Psal jsem zde na fóru, když začal Covid 2019, kdo přežije konec roku 2025, bude mít o čem psát. Tohle všechno tak rychle neskončí a musíme se postarat, aby to všechno přežili.
Upravené 26. 3. 2022 o 07:40

Je docela možné že jim seberou buď být nebo chalupu nebo chatu. Podle toho zákona co schválili je to možné. Bohužel. Horší bude, když ty chalupy nebo chaty jsou jen letní, bez koupelny nebo záchoda, u lesa..to je tak na léto.


Je docela možné že jim seberou buď být nebo chalupu nebo chatu. Podle toho zákona co schválili je to možné. Bohužel. Horší bude, když ty chalupy nebo chaty jsou jen letní, bez koupelny nebo záchoda, u lesa..to je tak na léto.

Česká republika chce s Ruskou federací udržovat "alespoň elementární" diplomatické vztahy z mnoha praktických důvodů, řekl v sobotu novinářům český ministr zahraničí Jan Lipavský.
"Českou republiku již opustilo 14 ruských diplomatů (po uzavření Generálního konzulátu v Karlových Varech a Brně na začátku března) a fyzicky již není prostor pro další snižování (počet ruských diplomatů v ČR ) za předpokladu, že chceme udržovat alespoň elementární diplomatické styky s RF, což je nutné z mnoha praktických důvodů. A v současné složité situaci je nutné udržovat alespoň minimální úroveň komunikace mezi zeměmi," řekl Lipavský.


Rezort podle ministra v současné době zvažuje další využití budovy bývalé školy ruského velvyslanectví v městské části Praha 6. Vedení této městské části přišlo s návrhem na zřízení školy pro děti ukrajinských uprchlíků. v této budově. Počet těchto uprchlíků v ČR podle ministerstva vnitra již přesáhl 300 tisíc lidí, více než polovinu z nich tvoří děti.


"Problematika školy souvisí s několika mezinárodními smlouvami, které byly do České republiky přeneseny z Československa . Z hlediska zákonů je problematika této školy velmi obtížná," uvedl Lipavský.
https://ria.ru/20220326/chekhiya-1780230549.html


Rusofobie se v Česku stává nebezpečnou, počet přestupků na tomto základě proti rusky mluvícím občanům roste, vyplývá ze čtvrtečního prohlášení ruské ambasády v Praze zveřejněného na Facebooku.
"Se znepokojením zaznamenáváme rostoucí počet případů každodenní rusofobie v České republice , delikty na tomto základě proti rusky mluvícím občanům. Téměř denně v českých médiích a sociálních sítích, obtěžování rusky mluvících lidí na univerzitách, porušování jejich práv , odepření služeb, včetně lékařských, jakož i fakta verbálních a fyzických útoků,“ uvedla ruská diplomatická mise v prohlášení.


Takové praktiky ponižují lidskou důstojnost a jsou v rozporu se základními mezinárodními právními dokumenty, včetně Charty OSN a mezinárodních paktů o lidských právech, nelze je ospravedlnit žádnými okolnostmi zahraniční a vnitropolitické povahy, zdůrazňuje prohlášení.


Velvyslanectví Ruské federace dále informuje, že zaslalo české straně nótu s žádostí o přijetí všech nezbytných opatření k zastavení protiprávního jednání vůči rusky mluvícím občanům.
"Očekáváme, že vedení země a česká společnost budou v otázce nepřípustnosti diskriminace na základě jazyka a národnosti dodržovat principiální postoj," stojí v prohlášení.
Ruská ambasáda dále vyzvala ty Rusy, kteří se setkali s nepřátelskými akcemi, aby se neprodleně obrátili na místní orgány činné v trestním řízení a také přímo na ruské diplomatické zastoupení v ČR a zastoupení Rossotrudničestva v Praze . Informace o „horké lince“ jsou zveřejněny na webu a sociálních sítích ruského velvyslanectví.
https://ria.ru/20220317/posolstvo-1778753266.html?in=t


** Česká republika chce s Ruskou federací udržovat "alespoň elementární" diplomatické vztahy z mnoha praktických důvodů, řekl v sobotu novinářům český ministr zahraničí Jan Lipavský.** "Českou republiku již opustilo 14 ruských diplomatů (po uzavření Generálního konzulátu v Karlových Varech a Brně na začátku března) a fyzicky již není prostor pro další snižování (počet ruských diplomatů v ČR ) za předpokladu, že chceme udržovat alespoň elementární diplomatické styky s RF, což je nutné z mnoha praktických důvodů. A v současné složité situaci je nutné udržovat alespoň minimální úroveň komunikace mezi zeměmi," řekl Lipavský. Rezort podle ministra v současné době zvažuje další využití budovy bývalé školy ruského velvyslanectví v městské části Praha 6. Vedení této městské části přišlo s návrhem na zřízení školy pro děti ukrajinských uprchlíků. v této budově. Počet těchto uprchlíků v ČR podle ministerstva vnitra již přesáhl 300 tisíc lidí, více než polovinu z nich tvoří děti. "Problematika školy souvisí s několika mezinárodními smlouvami, které byly do České republiky přeneseny z Československa . Z hlediska zákonů je problematika této školy velmi obtížná," uvedl Lipavský. https://ria.ru/20220326/chekhiya-1780230549.html **Rusofobie se v Česku stává nebezpečnou, počet přestupků na tomto základě proti rusky mluvícím občanům roste, vyplývá ze čtvrtečního prohlášení ruské ambasády v Praze zveřejněného na Facebooku.** "Se znepokojením zaznamenáváme rostoucí počet případů každodenní rusofobie v České republice , delikty na tomto základě proti rusky mluvícím občanům. Téměř denně v českých médiích a sociálních sítích, obtěžování rusky mluvících lidí na univerzitách, porušování jejich práv , odepření služeb, včetně lékařských, jakož i fakta verbálních a fyzických útoků,“ uvedla ruská diplomatická mise v prohlášení. Takové praktiky ponižují lidskou důstojnost a jsou v rozporu se základními mezinárodními právními dokumenty, včetně Charty OSN a mezinárodních paktů o lidských právech, nelze je ospravedlnit žádnými okolnostmi zahraniční a vnitropolitické povahy, zdůrazňuje prohlášení. Velvyslanectví Ruské federace dále informuje, že zaslalo české straně nótu s žádostí o přijetí všech nezbytných opatření k zastavení protiprávního jednání vůči rusky mluvícím občanům. "Očekáváme, že vedení země a česká společnost budou v otázce nepřípustnosti diskriminace na základě jazyka a národnosti dodržovat principiální postoj," stojí v prohlášení. Ruská ambasáda dále vyzvala ty Rusy, kteří se setkali s nepřátelskými akcemi, aby se neprodleně obrátili na místní orgány činné v trestním řízení a také přímo na ruské diplomatické zastoupení v ČR a zastoupení Rossotrudničestva v Praze . Informace o „horké lince“ jsou zveřejněny na webu a sociálních sítích ruského velvyslanectví. https://ria.ru/20220317/posolstvo-1778753266.html?in=t

Rusofobie se v Česku stává nebezpečnou, počet přestupků na tomto základě proti rusky mluvícím občanům roste, vyplývá ze čtvrtečního prohlášení ruské ambasády v Praze zveřejněného na Facebooku.

Jak moc to připomíná cílený pogrom na židy , ve třetí říši ?
Jenže tito novožidé ,mají silnou podporu v silových složkách RF . Zemi která takto záměrně provokuje , se to může šeredně vymstít a to i na šesté prioritě . Ozve se BUM a hrdinové budou ve sklepě s hnědým v trenkách .


[quote="pid:65260, uid:158"]Rusofobie se v Česku stává nebezpečnou, počet přestupků na tomto základě proti rusky mluvícím občanům roste, vyplývá ze čtvrtečního prohlášení ruské ambasády v Praze zveřejněného na Facebooku.[/quote] Jak moc to připomíná cílený pogrom na židy , ve třetí říši ? Jenže tito novožidé ,mají silnou podporu v silových složkách RF . Zemi která takto záměrně provokuje , se to může šeredně vymstít a to i na šesté prioritě . Ozve se BUM a hrdinové budou ve sklepě s hnědým v trenkách .

Jak moc to připomíná cílený pogrom na židy , ve třetí říši ?


 -( a ti lidi se skutecne uz zblaznili. jen cekam, kdy zacnou napadat cesi cechy za to, ze se zastanou rusu. cely zivot pohrdam nespravedlnosti a zbabelosti.
je mi z te ceske povahy tezko:-(


623efa3759543


[quote="pid:65266, uid:185"]Jak moc to připomíná cílený pogrom na židy , ve třetí říši ?[/quote] :-( a ti lidi se skutecne uz zblaznili. jen cekam, kdy zacnou napadat cesi cechy za to, ze se zastanou rusu. cely zivot pohrdam nespravedlnosti a zbabelosti. je mi z te ceske povahy tezko:-( ![623efa3759543](serve/attachment&path=623efa3759543)

e mi z te ceske povahy tezko:-(

I Stalingrad byl celojevropskou sebrankou obklíčený a jak to dopadlo , to víme všichni . V ČR všem zatrne , až tady někdo z nenávisti , podporovanou fašistickou soldateskou , zabije rusa . Potom se dá čekat cokoliv .


[quote="pid:65268, uid:347"]e mi z te ceske povahy tezko:-([/quote] I Stalingrad byl celojevropskou sebrankou obklíčený a jak to dopadlo , to víme všichni . V ČR všem zatrne , až tady někdo z nenávisti , podporovanou fašistickou soldateskou , zabije rusa . Potom se dá čekat cokoliv .

Nohavica dal té dnešní fašistické sebrance pěkné přirovnání .
Prostě chodil jsem na výslechy StB, a jsem estébák. Kdo chodil na výslechy gestapa, je gestapák,“ pokrčil rameny.
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Stare-sr-cky-Nohavica-pritvrdil-Biden-Taky-bych-se-bal-697137
Nemám obavy , že nemyslící sebranka tuto krutou pravdu pochopí .


Nohavica dal té dnešní fašistické sebrance pěkné přirovnání . Prostě chodil jsem na výslechy StB, a jsem estébák. Kdo chodil na výslechy gestapa, je gestapák,“ pokrčil rameny. https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Stare-sr-cky-Nohavica-pritvrdil-Biden-Taky-bych-se-bal-697137 Nemám obavy , že nemyslící sebranka tuto krutou pravdu pochopí .

Potom se dá čekat cokoliv .


623efffd05642


[quote="pid:65271, uid:185"]Potom se dá čekat cokoliv .[/quote] ![623efffd05642](serve/attachment&path=623efffd05642)

Constanze, mě už slovně napadl známý, kamarád, za to, že jsem se zastala Rusů, když tvrdil že sem přijdou a budou s námi bojovat. Zničehonic po týdnu, co jsme se viděli my napsal zprávu že jsem ruský kolaborant... atd.. urazil mne. A to jsem ho jen krotila aby neházel vše na Putina a že nemáme všechny informace a kdoví co je za tím vším ještě skryto. Při kovidu tady panovala hypnóza strachu a teď jede hypnóza vzteku a nenávisti na Putina a Rusko. Egregor nenávisti a zla je tak silný, že přebyl strach z kovidu a tečky..je to tak viditelné a cítit, že každý to musí vidět.Za tím vším je hypnóza a psychologické působení.. pomocí symbolů a fotek.. krev a rozbité domy a malé děti a matky s dětmi...


Constanze, mě už slovně napadl známý, kamarád, za to, že jsem se zastala Rusů, když tvrdil že sem přijdou a budou s námi bojovat. Zničehonic po týdnu, co jsme se viděli my napsal zprávu že jsem ruský kolaborant... atd.. urazil mne. A to jsem ho jen krotila aby neházel vše na Putina a že nemáme všechny informace a kdoví co je za tím vším ještě skryto. Při kovidu tady panovala hypnóza strachu a teď jede hypnóza vzteku a nenávisti na Putina a Rusko. Egregor nenávisti a zla je tak silný, že přebyl strach z kovidu a tečky..je to tak viditelné a cítit, že každý to musí vidět.Za tím vším je hypnóza a psychologické působení.. pomocí symbolů a fotek.. krev a rozbité domy a malé děti a matky s dětmi...

Ať to šílenství skončí jakkoli, neumím si představit svět, ve kterém by nadále spolu žili lidi z obou strán barikády.


Ať to šílenství skončí jakkoli, neumím si představit svět, ve kterém by nadále spolu žili lidi z obou strán barikády.

Já si to představit umím. Za války taky mraky Čechů s pěnou u huby zvedali pravice jako diví. Společnost se dá uklidnit, když je vůle a je to šikovně informačně uchopeno. Stále si myslím, že fanatických rusofobů je ve společnosti menšina, tak jako za války fašistů. Jen jsou hodně vidět a slyšet. Tak snad nejsem ve svých představách naivní.


Já si to představit umím. Za války taky mraky Čechů s pěnou u huby zvedali pravice jako diví. Společnost se dá uklidnit, když je vůle a je to šikovně informačně uchopeno. Stále si myslím, že fanatických rusofobů je ve společnosti menšina, tak jako za války fašistů. Jen jsou hodně vidět a slyšet. Tak snad nejsem ve svých představách naivní.

Jarek

Egregor nenávisti a zla je tak silný, že přebyl strach z kovidu a tečky..je to tak viditelné a cítit, že každý to musí vidě


Jano, ano, v te spolecnosti je uz tolik nenavisti, ze me to desi. od roku 2015 jsem ztracela lidi kolem sebe. nejdrive byvale kolegy z nemecka, protoze jsem nesdilela jejich slunickarstvi. behem covidu jsem pozorovala to chovani a protoze jsem nesdilela hysterii, meli me nekteri za blazna. ted to pokracuje. jsem moc unavena. stykam se opravdu jen s par lidmi, kteri vnimaji situaci stejne. tak mi rekla jedna kamaradka, kdyz jsme se sesly po delsi dobe "diky, ze jsem mohla konecne mluvit s normalnim clovekem". v dome take jsem v kontaktu s jednou pani penzistkou. velmi chytra pani. v pondeli jsme spolu mluvily a ona mi rekla, ze syn ji volal, at mu priveze knizku "protokoly sionskych mudrcu". byla jsem prekvapena, sousedka rekla, ze ji ma doma. studovala politologii, ma prehled a diva se na vsechno strizlive a objektivne. taky jsem zjistila, ze mit na FB v pratelich lidi, kteri mi nabidnou praci, ale diky mym nazorum tu nabidku stahnou, jen potvrzuje, ze jsme tam, kde jsme kdysi byli.


[quote="pid:65279, uid:88"]Egregor nenávisti a zla je tak silný, že přebyl strach z kovidu a tečky..je to tak viditelné a cítit, že každý to musí vidě[/quote] Jano, ano, v te spolecnosti je uz tolik nenavisti, ze me to desi. od roku 2015 jsem ztracela lidi kolem sebe. nejdrive byvale kolegy z nemecka, protoze jsem nesdilela jejich slunickarstvi. behem covidu jsem pozorovala to chovani a protoze jsem nesdilela hysterii, meli me nekteri za blazna. ted to pokracuje. jsem moc unavena. stykam se opravdu jen s par lidmi, kteri vnimaji situaci stejne. tak mi rekla jedna kamaradka, kdyz jsme se sesly po delsi dobe "diky, ze jsem mohla konecne mluvit s normalnim clovekem". v dome take jsem v kontaktu s jednou pani penzistkou. velmi chytra pani. v pondeli jsme spolu mluvily a ona mi rekla, ze syn ji volal, at mu priveze knizku "protokoly sionskych mudrcu". byla jsem prekvapena, sousedka rekla, ze ji ma doma. studovala politologii, ma prehled a diva se na vsechno strizlive a objektivne. taky jsem zjistila, ze mit na FB v pratelich lidi, kteri mi nabidnou praci, ale diky mym nazorum tu nabidku stahnou, jen potvrzuje, ze jsme tam, kde jsme kdysi byli.

ze jsme tam, kde jsme kdysi byli.

A když už si vždycky myslíme, že jsme na samém dně, tak zespoda někdo zaklepe.


[quote="pid:65297, uid:347"]ze jsme tam, kde jsme kdysi byli.[/quote] A když už si vždycky myslíme, že jsme na samém dně, tak zespoda někdo zaklepe.

Že tu krev nerozlejí i např. před Izraelským velvyslanectvím , i tam by se nějaká ta oběť války ve světě našla .
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Krvavy-mesic-Praha-zazila-hnev-vuci-Putinovi-697150
Jenže to by tam v tu ránu byla i jejich vlastní krev a do toho křiváci nejdou , ti pouze zpoza rohu .


Že tu krev nerozlejí i např. před Izraelským velvyslanectvím , i tam by se nějaká ta oběť války ve světě našla . https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Krvavy-mesic-Praha-zazila-hnev-vuci-Putinovi-697150 Jenže to by tam v tu ránu byla i jejich vlastní krev a do toho křiváci nejdou , ti pouze zpoza rohu .

Že tu krev nerozlejí

K té rozlité krvi - jedna z masírek, technologie "směrování davu". Ve světě použité x-krát a v různých koutech.
Osobní zážitky nám s povstáním "červených košil" v Thajsku vyprávěl náš šéf.
Někdy v r. 2010 tam byl s manželkou na dovolené a nemohli se dostat do hotelu pro "nějaký dav", který blokoval hlavní ulici. Vyděsilo je to, kam že je to pustili. Taxikář ale zůstal v klidu - mávl rukou - to jsou jen takoví blázni - a objel to postranními uličkami.
Mému šéfovi to ale leželo v hlavě a snažil se zjistit, co to znamená. Místní si jen odfrkli "to jsou magoři, nevšímejte si jich". Jenže pak zase jeli taxíkem někam na výlet a cestou uviděli ty rudě zmalované budovy. Vládní, protože se tehdy demonstrovalo proti "zkorumpované vládě". Nechal si zastavit, protože mezi "demonstrujícími" vládla pohoda - a zpovzdálí sledoval "cvrkot". Těch lidí tam nebyla ani stovka. Někteří soustředěně vpředu malovali na rudo plot, lili "krev" na dlažbu a bylo u toho plno smíchu a halekání. Druzí "v týlu" polehávali ve stanech a jedli. Takový zvláštní piknik. Policie sice přihlížela, ale taky jen zpovzdálí.
Můj šéf tomu nerozuměl, ač rozumět chtěl - a nikdo z místních mu nechtěl nic říct.
No a pak se stalo, že se shodou náhod seznámil s jakýmsi diplomatem jakési země (už jsem zapomněla) a ten mu všechno vysvětlil.
Tehdejší vláda, co tam měli, byla nejspravedlivější za posledních x-let, leč nebyla proamerická. Byla to vláda thajská. A to vadilo. Amíci vykopali svou figurku typu běloruské Tichanovské (byla to nějaká příbuzná generála, který seděl ve vězení za své velmi odporné skutky) a rozjeli "odpor proti diktatuře". Místní z Bangkoku se jim na to vykašlali, tak navezli z nejchudšího venkova chudáky, kteří si tam postáli za jídlo a pár drobných. Ne z přesvědčení - ale kvůli hladu a mizivému "přivýdělku" pro rodinu.
Můj šéf tam byl v dubnu a o měsíc později bylo v Bangkoku už "horko". Amíci, nespokojení s laxním přístupem místních, tam navezli své vlastní a zkušené "revolucionáře" a ti začali bitku ve stylu majdanu - kostky, kameny, zápalné flaše. Policie dost rázně zakročila - a to byl "důkaz tyranie". Myslím, že vládu tam nakonec svrhli a nainstalovali na chvíli thajskou Tichanovskou. Pak se to tam nějakou dobu mlelo a všechny správné reformy byly rázem u ledu.


[quote="pid:65337, uid:185"]Že tu krev nerozlejí[/quote] **K té rozlité krvi - jedna z masírek, technologie "směrování davu".** Ve světě použité x-krát a v různých koutech. Osobní zážitky nám s povstáním "červených košil" v Thajsku vyprávěl náš šéf. Někdy v r. 2010 tam byl s manželkou na dovolené a nemohli se dostat do hotelu pro "nějaký dav", který blokoval hlavní ulici. Vyděsilo je to, kam že je to pustili. Taxikář ale zůstal v klidu - mávl rukou - to jsou jen takoví blázni - a objel to postranními uličkami. Mému šéfovi to ale leželo v hlavě a snažil se zjistit, co to znamená. Místní si jen odfrkli "to jsou magoři, nevšímejte si jich". Jenže pak zase jeli taxíkem někam na výlet a cestou uviděli ty rudě zmalované budovy. Vládní, protože se tehdy demonstrovalo proti "zkorumpované vládě". Nechal si zastavit, protože mezi "demonstrujícími" vládla pohoda - a zpovzdálí sledoval "cvrkot". Těch lidí tam nebyla ani stovka. Někteří soustředěně vpředu malovali na rudo plot, lili "krev" na dlažbu a bylo u toho plno smíchu a halekání. Druzí "v týlu" polehávali ve stanech a jedli. Takový zvláštní piknik. Policie sice přihlížela, ale taky jen zpovzdálí. Můj šéf tomu nerozuměl, ač rozumět chtěl - a nikdo z místních mu nechtěl nic říct. No a pak se stalo, že se shodou náhod seznámil s jakýmsi diplomatem jakési země (už jsem zapomněla) a ten mu všechno vysvětlil. Tehdejší vláda, co tam měli, byla nejspravedlivější za posledních x-let, leč nebyla proamerická. Byla to vláda thajská. A to vadilo. Amíci vykopali svou figurku typu běloruské Tichanovské (byla to nějaká příbuzná generála, který seděl ve vězení za své velmi odporné skutky) a rozjeli "odpor proti diktatuře". Místní z Bangkoku se jim na to vykašlali, tak navezli z nejchudšího venkova chudáky, kteří si tam postáli za jídlo a pár drobných. Ne z přesvědčení - ale kvůli hladu a mizivému "přivýdělku" pro rodinu. Můj šéf tam byl v dubnu a o měsíc později bylo v Bangkoku už "horko". Amíci, nespokojení s laxním přístupem místních, tam navezli své vlastní a zkušené "revolucionáře" a ti začali bitku ve stylu majdanu - kostky, kameny, zápalné flaše. Policie dost rázně zakročila - a to byl "důkaz tyranie". Myslím, že vládu tam nakonec svrhli a nainstalovali na chvíli thajskou Tichanovskou. Pak se to tam nějakou dobu mlelo a všechny správné reformy byly rázem u ledu.

Koalice Zdeněk Hřib - primátor Prahy (Piráti) a Jan Čižinský (Praha Sobě) přejmenovala nedůstojně v 01 ráno těsnou většinou Korunovační ulici na Ukrajinských hrdinů.
Korunovační se tato ulice jmenuje od roku 1900,
název měl připomínat korunovace českých králů a tím
i snahu o potvrzení české státnosti, pojmenování bylo zvoleno snad
i s ohledem na skutečnost, že se ulice nachází nedaleko Královské obory.
62403a495a0d8
https://www.praha.eu/jnp/cz/o_meste/magistrat/tiskovy_servis/tiskove_zpravy/praha_prejmenuje_cast_ulice_korunovacni.html


Koalice Zdeněk Hřib - primátor Prahy (Piráti) a Jan Čižinský (Praha Sobě) přejmenovala nedůstojně v 01 ráno těsnou většinou Korunovační ulici na Ukrajinských hrdinů. Korunovační se tato ulice jmenuje od roku 1900, název měl připomínat korunovace českých králů a tím i snahu o potvrzení české státnosti, pojmenování bylo zvoleno snad i s ohledem na skutečnost, že se ulice nachází nedaleko Královské obory. ![62403a495a0d8](serve/attachment&path=62403a495a0d8) https://www.praha.eu/jnp/cz/o_meste/magistrat/tiskovy_servis/tiskove_zpravy/praha_prejmenuje_cast_ulice_korunovacni.html
Upravené 27. 3. 2022 o 12:21

Někdo by měl dostat přesdržku a to pořádně. Situace v ČR je dosti vážná, v Praze už za hranou, pár zmetků si s občany ČR vytírá zadnici.
Jaká barva vznikne smícháním modré a žluté? Úmysl, nebo cynismus elit? A jaká barva vznikne smícháním tradiční barvy krve, kterou teď vyzdobili schody ruské ambasády, a modré?


Někdo by měl dostat přesdržku a to pořádně. Situace v ČR je dosti vážná, v Praze už za hranou, pár zmetků si s občany ČR vytírá zadnici. Jaká barva vznikne smícháním modré a žluté? Úmysl, nebo cynismus elit? A jaká barva vznikne smícháním tradiční barvy krve, kterou teď vyzdobili schody ruské ambasády, a modré?

„Vlády se nemají starat o lidi,“ vysvětlila Pekarová Schillerové. A myšlenku dále rozvedla


„Já myslím, že si musíme stanovit cíl, a to je porazit diktátora Putina. A to se nám podaří jen tehdy, když budeme postupovat jednotně. Jako státy, ale i uvnitř státu, když se nebudeme štěpit, když nebudeme koukat na uprchlíky skrz prsty, když nebudeme koukat skrz prsty na lidi, kteří si jen chtějí zachránit život,“ zdůraznila na úvod Pekarová s tím, že ten, kdo se snaží štěpit společnost, tak dělá chybu.
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Vlady-se-nemaji-starat-o-lidi-vysvetlila-Pekarova-Schillerove-A-myslenku-dale-rozvedla-697253


Je vidět, že Pekárová nemá ponětí o 6. prioritách řízení, jinak by netvrdila takový nesmysl, že k poražení Putina stačí stanovit cíl (porazit Putina) a být jednotní.
Se svými názory by mohla dělat vůdkyni tak akorát pakoním. Poněvadž u ních je jednotá názorů taková, že naskáčou za vůdcem do řeky i v místě, kde je největší koncentrace krokodýlů.


**„Vlády se nemají starat o lidi,“ vysvětlila Pekarová Schillerové. A myšlenku dále rozvedla** „Já myslím, že si musíme stanovit cíl, a to je porazit diktátora Putina. A to se nám podaří jen tehdy, když budeme postupovat jednotně. Jako státy, ale i uvnitř státu, když se nebudeme štěpit, když nebudeme koukat na uprchlíky skrz prsty, když nebudeme koukat skrz prsty na lidi, kteří si jen chtějí zachránit život,“ zdůraznila na úvod Pekarová s tím, že ten, kdo se snaží štěpit společnost, tak dělá chybu. https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Vlady-se-nemaji-starat-o-lidi-vysvetlila-Pekarova-Schillerove-A-myslenku-dale-rozvedla-697253 Je vidět, že Pekárová nemá ponětí o 6. prioritách řízení, jinak by netvrdila takový nesmysl, že k poražení Putina stačí stanovit cíl (porazit Putina) a být jednotní. Se svými názory by mohla dělat vůdkyni tak akorát pakoním. Poněvadž u ních je jednotá názorů taková, že naskáčou za vůdcem do řeky i v místě, kde je největší koncentrace krokodýlů.

Je vidět, že Pekárová nemá ponětí o 6. prioritách řízení, jinak by netvrdila takový nesmysl,

„Vlády se nemají starat o lidi,“ vysvětlila Pekarová Schillerové. A myšlenku dále rozvedla


  • táto vláda je naprosto zbytečná , a neuvedomuje si, že jeplacená z daní lidí o ktoré se nechce tahle vláda starat ( jako ruská poslankyně to řekla studentce )
  • Fiala a koalice Spolu kradou jak červený mravenci , starají se o Ukrajince a hledají pro ně dotace a bydlení atd , mezitím se mění svéjvolně názvy ulíc (či i sochu Koněva přesunul starosta Prahy 6 svéjvolně )
  • jak fašisti se chovají, tak taky jak fašisti skončí
  • fašísti přepisovali názvy ulíc již za 2sv. vojny.....https://www.denik.cz/z_domova/cerny-den-historie-pred-80-lety-zacala-nemecka-okupace-co-se-delo-v-regionech-20190314.html

[quote="pid:65370, uid:158"]Je vidět, že Pekárová nemá ponětí o 6. prioritách řízení, jinak by netvrdila takový nesmysl,[/quote] [quote="pid:65370, uid:158"]„Vlády se nemají starat o lidi,“ vysvětlila Pekarová Schillerové. A myšlenku dále rozvedla[/quote] - táto vláda je naprosto zbytečná , a neuvedomuje si, že je placená z daní lidí o ktoré se nechce tahle vláda starat ( jako ruská poslankyně to řekla studentce ) - Fiala a koalice Spolu kradou jak červený mravenci , starají se o Ukrajince a hledají pro ně dotace a bydlení atd , mezitím se mění svéjvolně názvy ulíc (či i sochu Koněva přesunul starosta Prahy 6 svéjvolně ) - jak fašisti se chovají, tak taky jak fašisti skončí - fašísti přepisovali názvy ulíc již za 2sv. vojny..... https://www.denik.cz/z_domova/cerny-den-historie-pred-80-lety-zacala-nemecka-okupace-co-se-delo-v-regionech-20190314.html
Upravené 27. 3. 2022 o 15:39

Ona to vážně řekla.... Vlády se nemají starat o lidi a vodit je za ručičku.
Markéta Pekarová Adamová
https://t.me/zlom221/12058


Ona to vážně řekla.... Vlády se nemají starat o lidi a vodit je za ručičku. Markéta Pekarová Adamová https://t.me/zlom221/12058

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-politika-fiala-se-v-berline-setka-s-kanclerem-scholzem-tematem-cislo-1-je-rusko-195827


Český premiér Petr Fiala navštíví 6. dubna Berlín, kde se setká s německým kancléřem Olafem Scholzem.


Ruský útok na Ukrajinu bude podle Smolky jedním z témat rozhovoru Fialy se Scholzem. Hovořit budou také o česko-německých vztazích, které německý prezident Frank-Walter Steinmeier loni před volbami označil za natolik pevné, že je neohrozí žádný politický vývoj.


Očekává se, že o Ukrajině a ruské agresi bude v úterý s ministryní Baerbockovou jednat šéf české diplomacie Lipavský. Ten se v Berlíně zúčastní mezinárodního fóra o energetické transformaci, na jehož okraji je podle Kafky ministerská schůzka připravována.


Jako první člen vlády premiéra Fialy přijel na návštěvu Berlína před dvěma týdny ministr pro evropské záležitosti Mikuláš Bek, který jednal mimo jiné se státní tajemnicí pro Evropu a klima Annou Lührmanovou a předsedou zahraničního výboru Spolkového sněmu Michaelem Rothem.


Tématem byly priority českého předsednictví Evropské unii. Bek v Berlíně německým představitelům řekl, že Praha se chce soustředit na energetickou nezávislost na Rusku, obrannou spolupráci a válečné uprchlíky z Ukrajiny.




Fialka si jede do Reichu pro instrukce. Dle posledního odstavce je jasné o co půjde. Odtržení ČR od Ruska, integrace s Německem a fašizace ČR.


https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-politika-fiala-se-v-berline-setka-s-kanclerem-scholzem-tematem-cislo-1-je-rusko-195827 **Český premiér Petr Fiala navštíví 6. dubna Berlín, kde se setká s německým kancléřem Olafem Scholzem.** Ruský útok na Ukrajinu bude podle Smolky jedním z témat rozhovoru Fialy se Scholzem. Hovořit budou také o česko-německých vztazích, které německý prezident Frank-Walter Steinmeier loni před volbami označil za natolik pevné, že je neohrozí žádný politický vývoj. Očekává se, že o Ukrajině a ruské agresi bude v úterý s ministryní Baerbockovou jednat šéf české diplomacie Lipavský. Ten se v Berlíně zúčastní mezinárodního fóra o energetické transformaci, na jehož okraji je podle Kafky ministerská schůzka připravována. Jako první člen vlády premiéra Fialy přijel na návštěvu Berlína před dvěma týdny ministr pro evropské záležitosti Mikuláš Bek, který jednal mimo jiné se státní tajemnicí pro Evropu a klima Annou Lührmanovou a předsedou zahraničního výboru Spolkového sněmu Michaelem Rothem. Tématem byly priority českého předsednictví Evropské unii. Bek v Berlíně německým představitelům řekl, že Praha se chce soustředit na energetickou nezávislost na Rusku, obrannou spolupráci a válečné uprchlíky z Ukrajiny. --- Fialka si jede do Reichu pro instrukce. Dle posledního odstavce je jasné o co půjde. Odtržení ČR od Ruska, integrace s Německem a fašizace ČR.

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-politika-premier-fiala-ma-covid-195942


Premiér Petr Fiala měl dnes pozitivní test na covid-19 a čeká ho sedmidenní izolace. K pracovnímu programu se chce z domova vrátit co nejdříve, uvedl.




Zajímavé. 6.4. má Fialka návštěvu Berlína a dnes má COVID. Počkáme, co k tomu ještě napíší.


https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-politika-premier-fiala-ma-covid-195942 Premiér Petr Fiala měl dnes pozitivní test na covid-19 a čeká ho sedmidenní izolace. K pracovnímu programu se chce z domova vrátit co nejdříve, uvedl. --- Zajímavé. 6.4. má Fialka návštěvu Berlína a dnes má COVID. Počkáme, co k tomu ještě napíší.
Upravené 6. 4. 2022 o 08:26

Příprava na konec koruny? Vláda chystá vedení účetnictví v eurech
Vláda Petra Fialy plánuje už delší dobu změnu, která umožní vést vedení účetnictví a daňovou evidenci v eurech. Novinka je naplánovaná na leden roku 2024
https://echo24.cz/a/SgvkP/priprava-na-konec-koruny-vlada-chysta-vedeni-ucetnictvi-v-eurech


**Příprava na konec koruny? Vláda chystá vedení účetnictví v eurech** Vláda Petra Fialy plánuje už delší dobu změnu, která umožní vést vedení účetnictví a daňovou evidenci v eurech. Novinka je naplánovaná na leden roku 2024 https://echo24.cz/a/SgvkP/priprava-na-konec-koruny-vlada-chysta-vedeni-ucetnictvi-v-eurech

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Hnuj-Kolaboranti-Rev-mezi-Okamurou-a-vladou-jako-nikdy-Teklo-to-697446
Všimněte si jedné do očí bijící věci . Nikdo z pětispratka a dalších křiváků se neohradil , že to co Okamura o této sebrance řekl , není pravda . De facto se veřejně hlásí k vlastizradě .


https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Hnuj-Kolaboranti-Rev-mezi-Okamurou-a-vladou-jako-nikdy-Teklo-to-697446 Všimněte si jedné do očí bijící věci . Nikdo z pětispratka a dalších křiváků se neohradil , že to co Okamura o této sebrance řekl , není pravda . De facto se veřejně hlásí k vlastizradě .

Ad "hnus fialovej":
Podělím se o dnešní zážitek. Z jednání na úřadě. Byla jsem moc překvapená, že úřednice jsou díky Ukrajincům tak naštvané na "hnus fialovej", že se svěřovaly se svými pocity a zážitky bez jakýchkoliv zábran. A podle vlastních slov - je takovéto naladění na úřadech převažující. nespravedlnost pro naše občany je velmi štve. Přímo "shora" se nařizuje dvojí metr, a ukr je ten, komu se má sloužit.
Dostávají trvalá víza, s jejich návratem zpět se nepočítá. Úřady jim musí hledat práci a ukr bez jakéhokoliv finančního postihu může práci neomezeně odmítat.
Ptala jsem se, jak s nimi komunikují, zda rusky nebo anglicky, zda chodí s překladatelem...
Překladatelé s nimi sice chodí, ale je jich málo. Jsou placení Krajem. Pokud není překladatel, úředník nesmí mluvit rusky. Anglicky může, ale to skoro nikdo z ukrů neovládá. Takže je nutná "move" a to pomocí překladače v PC.
Většina nutných úředních dokladů (např. různé žádosti) byla narychlo opatřena překladem na "move". Tisk je, samozřejmě, opět na státní náklady. A chystá se stejné nařízení jako mají v Polsku = nastěhování migrantů do vašeho domu nebo bytu - pokud někdo usoudí, že je na vás veliký. K tomu právě potřebují ten nouzový stav.
Někteří z migrantů se vůbec netají tím, že si tu potřebují vydělat. Z různých důvodů. Někdo má hafo příbuzných bez práce, někdo chce dostavět barák, někdo chce doma bazén... fakt různé důvody. Ale málokdo má jako důvod válkou zničený domov. Prý ano, jsou - ale je jich moc málo na ten cirkus okolo. A v té naší části země jsou povětšinou celé rodiny - tj. i s muži.
Vypisuju to pro sdělení, že už i český úředník má všeho plné zuby, zajídá se mu "poslušnost státu" a to z důvodu ohromné nespravedlnosti vůči domorodcům. Čekají, že to musí "bouchnout", že to takhle dál není možné. Kvůli šílené drahotě se začíná tento absurdistán dotýkat i jejich vlastních rodin.
A konkrétně ty "mé" úředníky nejvíc vytočila koza pekari se svým prohlášením, že se vláda o občany starat nemá.


Ad "hnus fialovej": Podělím se o dnešní zážitek. Z jednání na úřadě. Byla jsem moc překvapená, že úřednice jsou **díky Ukrajincům** tak naštvané na "hnus fialovej", že se svěřovaly se svými pocity a zážitky bez jakýchkoliv zábran. A podle vlastních slov - je takovéto naladění na úřadech převažující. nespravedlnost pro naše občany je velmi štve. Přímo "shora" se nařizuje dvojí metr, a ukr je ten, komu se má sloužit. Dostávají trvalá víza, s jejich návratem zpět se nepočítá. Úřady jim musí hledat práci a ukr bez jakéhokoliv finančního postihu může práci neomezeně odmítat. Ptala jsem se, jak s nimi komunikují, zda rusky nebo anglicky, zda chodí s překladatelem... Překladatelé s nimi sice chodí, ale je jich málo. **Jsou placení Krajem.** Pokud není překladatel, **úředník nesmí mluvit rusky**. Anglicky může, ale to skoro nikdo z ukrů neovládá. **Takže je nutná "move" a to pomocí překladače v PC.** Většina nutných úředních dokladů (např. různé žádosti) byla narychlo opatřena překladem na "move". Tisk je, samozřejmě, opět na státní náklady. A chystá se stejné nařízení jako mají v Polsku = nastěhování migrantů do vašeho domu nebo bytu - pokud někdo usoudí, že je na vás veliký. **K tomu právě potřebují ten nouzový stav.** Někteří z migrantů se vůbec netají tím, že si tu potřebují vydělat. Z různých důvodů. Někdo má hafo příbuzných bez práce, někdo chce dostavět barák, někdo chce doma bazén... fakt různé důvody. **Ale málokdo má jako důvod válkou zničený domov.** Prý ano, jsou - ale je jich moc málo na ten cirkus okolo. A v té naší části země jsou povětšinou celé rodiny - tj. i s muži. Vypisuju to pro sdělení, že už i český úředník má všeho plné zuby, zajídá se mu "poslušnost státu" a to z důvodu ohromné nespravedlnosti vůči domorodcům. **Čekají, že to musí "bouchnout", že to takhle dál není možné.** Kvůli šílené drahotě se začíná tento absurdistán dotýkat i jejich vlastních rodin. A konkrétně ty "mé" úředníky nejvíc vytočila koza pekari se svým prohlášením, že se vláda o občany starat nemá.
Upravené 30. 3. 2022 o 09:51

https://echo24.cz/a/SrCif/premier-petr- ... ni-izolace


Tak fialka prý chytla covida...pro jistotu. Copak se asi zase dostane na světlo? A kdy to měl mluvit s tím Scholzem?


https://echo24.cz/a/SrCif/premier-petr- ... ni-izolace Tak fialka prý chytla covida...pro jistotu. Copak se asi zase dostane na světlo? A kdy to měl mluvit s tím Scholzem?

Rozhovor Bobošíkové s Erikem Bestem: "ČR obhajuje politiku deep state USA, ne politiku prezidenta Bidena."
https://www.youtube.com/watch?v=_hGY4r_OiUM


Rozhovor Bobošíkové s Erikem Bestem: "ČR obhajuje politiku deep state USA, ne politiku prezidenta Bidena." https://www.youtube.com/watch?v=_hGY4r_OiUM

624570955e615


Tak fialka prý chytla covida...pro jistotu.

Covid se opět šíří Sněmovnou, hrozí její omezení.
https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/premier-petr-fiala-pozitivni-test-covid-pracovni-program-rusi.A220329_101517_domaci_vank


![624570955e615](serve/attachment&path=624570955e615) [quote="pid:65722, uid:9"]Tak fialka prý chytla covida...pro jistotu.[/quote] **Covid se opět šíří Sněmovnou, hrozí její omezení.** https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/premier-petr-fiala-pozitivni-test-covid-pracovni-program-rusi.A220329_101517_domaci_vank
Upravené 31. 3. 2022 o 11:14

„V pdeli. Seou na lidi, řeší Ukrajinu. Po hubě jim dát.“ Majitel sklárny o Fialovi, EU a USA. Co je za vším
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-V-p-deli-Se-ou-na-lidi-resi-Ukrajinu-Po-hube-jim-dat-Majitel-sklarny-o-Fialovi-EU-a-USA-Co-je-za-vsim-697459


**„V p*deli. Se*ou na lidi, řeší Ukrajinu. Po hubě jim dát.“** Majitel sklárny o Fialovi, EU a USA. Co je za vším https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-V-p-deli-Se-ou-na-lidi-resi-Ukrajinu-Po-hube-jim-dat-Majitel-sklarny-o-Fialovi-EU-a-USA-Co-je-za-vsim-697459
Upravené 3. 4. 2022 o 12:05

"hlava statu, ktera svuj narod nemiluje, nebojuje za nej a nema na pameti blahobyt sveho naroda, ma mensi hodnotu nez konsky trus"


rekl "der alte fritz", friedrich veliky


624a830845427


"hlava statu, ktera svuj narod nemiluje, nebojuje za nej a nema na pameti blahobyt sveho naroda, ma mensi hodnotu nez konsky trus" rekl "der alte fritz", friedrich veliky ![624a830845427](serve/attachment&path=624a830845427)
Upravené 4. 4. 2022 o 07:44

Česká republika se ocitla v megakrizi, která nemá obdoby v žádném evropském státě. Je to krize energetiky, která se přenesla do ekonomiky, návazně do zemědělství, velká část průmyslu je poničená, možná i nenávratně, a životní úroveň obyvatel se vrací do 70. let minulého století, nebo i do 50. let.
Nezbývá než vládu vyzvat, aby okamžitě odstoupila, pokud jí jde o zachování existence České republiky, o prosperitu průmyslu a přežití obyvatelstva. Už jsme se dostali až tak daleko.
https://www.pokec24.cz/nezarazene/vzit-nabidku-ruska-co-vlada-taji-expert-pres-plyn-o-bide-a-cenach%ef%bf%bc/


Česká republika se ocitla v megakrizi, která nemá obdoby v žádném evropském státě. Je to krize energetiky, která se přenesla do ekonomiky, návazně do zemědělství, velká část průmyslu je poničená, možná i nenávratně, a životní úroveň obyvatel se vrací do 70. let minulého století, nebo i do 50. let. Nezbývá než vládu vyzvat, aby okamžitě odstoupila, pokud jí jde o zachování existence České republiky, o prosperitu průmyslu a přežití obyvatelstva. Už jsme se dostali až tak daleko. https://www.pokec24.cz/nezarazene/vzit-nabidku-ruska-co-vlada-taji-expert-pres-plyn-o-bide-a-cenach%ef%bf%bc/

Pomohli chudým? Šichtařová zarazila sebechválu vlády.


Je to úplně jinak
ČESKO: Vláda schválila zvýšení životního a existenčního minima jen o 10 procent, ačkoli od poslední úpravy vzrostly spotřebitelskspotřebitelské ceny v Česku o 17,3 procenta
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Pomohli-chudym-Sichtarova-zarazila-sebechvalu-vlady-Je-to-uplne-jinak-697938


Pomohli chudým? Šichtařová zarazila sebechválu vlády. ----------------------------------------------------- Je to úplně jinak ČESKO: Vláda schválila zvýšení životního a existenčního minima jen o 10 procent, ačkoli od poslední úpravy** vzrostly spotřebitelskspotřebitelské ceny v Česku o 17,3 procenta** https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Pomohli-chudym-Sichtarova-zarazila-sebechvalu-vlady-Je-to-uplne-jinak-697938

... pokud jí jde o zachování existence České republiky, o prosperitu průmyslu a přežití obyvatelstva

Nejde. Její agenda je jiná a plní ji úspěšně.


[quote="pid:66410, uid:776"]... pokud jí jde o zachování existence České republiky, o prosperitu průmyslu a přežití obyvatelstva[/quote] Nejde. Její agenda je jiná a plní ji úspěšně.

Nejde. Její agenda je jiná a plní ji úspěšně.

čo , je pre jedného katastrofou , je pre druhého cieľ


[quote="pid:66423, uid:810"]Nejde. Její agenda je jiná a plní ji úspěšně.[/quote] čo , je pre jedného katastrofou , je pre druhého cieľ

Česká republika se ocitla v megakrizi, která nemá obdoby v žádném evropském státě. Je to krize energetiky, která se přenesla do ekonomiky, návazně do zemědělství, velká část průmyslu je poničená, možná i nenávratně, a životní úroveň obyvatel se vrací do 70. let minulého století, nebo i do 50. let.


A teď si dejte nedělní chvílku poezie s těmi, co nám teď vládnou.
Nestačil jsem zírat. Kdo volil ty modro-žlutý dauny?
https://www.youtube.com/watch?v=fJMbdDFNvYo


[quote="pid:66410, uid:776"]Česká republika se ocitla v megakrizi, která nemá obdoby v žádném evropském státě. Je to krize energetiky, která se přenesla do ekonomiky, návazně do zemědělství, velká část průmyslu je poničená, možná i nenávratně, a životní úroveň obyvatel se vrací do 70. let minulého století, nebo i do 50. let.[/quote] A teď si dejte nedělní chvílku poezie s těmi, co nám teď vládnou. Nestačil jsem zírat. Kdo volil ty modro-žlutý dauny? https://www.youtube.com/watch?v=fJMbdDFNvYo

A kde je vůbec ten mentál fialovej? Dřív byli všichni premiéři na očích skoro každej den, rozhovory, prohlášení, po příchodu internetu debaty, Twitter, Facebook atd. A tenhle dement jednou za měsíc vyleze do pořadu OVM, máchá tam hodinu rukama a nic neřekne a je ticho. Co je tohle za vládu?


No a to video, co sem dal Taurus, to už je vrchol. Osobně nemám nic proti mentálně postiženejm lidem, ale v politice nemaj co dělat (myslím toho postiženýho z TOP 09).


V době relativního klidu by se tomu člověk zasmál, ale v týhle kritický době to fakt legrace není.


A kde je vůbec ten mentál fialovej? Dřív byli všichni premiéři na očích skoro každej den, rozhovory, prohlášení, po příchodu internetu debaty, Twitter, Facebook atd. A tenhle dement jednou za měsíc vyleze do pořadu OVM, máchá tam hodinu rukama a nic neřekne a je ticho. Co je tohle za vládu? No a to video, co sem dal Taurus, to už je vrchol. Osobně nemám nic proti mentálně postiženejm lidem, ale v politice nemaj co dělat (myslím toho postiženýho z TOP 09). V době relativního klidu by se tomu člověk zasmál, ale v týhle kritický době to fakt legrace není.

A teď si dejte nedělní chvílku poezie s těmi, co nám teď vládnou.
Nestačil jsem zírat. Kdo volil ty modro-žlutý dauny?


mainstreamu se striktne vyhybam, na tohle jsem se podivala, ale to teda je opravdu pro otrle. ta richterova je dalsi dukaz, ze cim tupejsi, tim ma clovek vetsi sance v politice. a to tedy nechci byt zla, ale neda se na ni ani divat.


[quote="pid:66484, uid:158"]A teď si dejte nedělní chvílku poezie s těmi, co nám teď vládnou. Nestačil jsem zírat. Kdo volil ty modro-žlutý dauny?[/quote] mainstreamu se striktne vyhybam, na tohle jsem se podivala, ale to teda je opravdu pro otrle. ta richterova je dalsi dukaz, ze cim tupejsi, tim ma clovek vetsi sance v politice. a to tedy nechci byt zla, ale neda se na ni ani divat.

richterova je dalsi dukaz, ze cim tupejsi, tim ma clovek vetsi sance v politice.

RUDA volá do POSRANECKÉ SNĚMOVNY (staré ale stále aktualne)
https://cs-cz.facebook.com/RUDAzOSTRAVY/videos/ruda-vol%C3%A1-do-posraneck%C3%A9-sn%C4%9Bmovny-/648065005662561/


  • pokial nepojdu do politiky aj vlastenci , tak sa nemožeme čudovat,čo to tam je

[quote="pid:66601, uid:347"]richterova je dalsi dukaz, ze cim tupejsi, tim ma clovek vetsi sance v politice.[/quote] RUDA volá do POSRANECKÉ SNĚMOVNY (staré ale stále aktualne) https://cs-cz.facebook.com/RUDAzOSTRAVY/videos/ruda-vol%C3%A1-do-posraneck%C3%A9-sn%C4%9Bmovny-/648065005662561/ - pokial nepojdu do politiky aj vlastenci , tak sa nemožeme čudovat,čo to tam je

pokial nepojdu do politiky aj vlastenci , tak sa nemožeme čudovat,čo to tam je
A ako sa tam chceš dostať keď už hneď na miesnej úrovni si onálepkovaný a nikto stebou ani neprehodí slovo len ťa budú dehonestovať a nebudú stebou nič riešiť aj keď sa na hlavu postaviš. Vlastencov je tam dosť ale sa ich nemá kto zastať a snimi spolupracovať.


[quote="pid:66608, uid:78"]pokial nepojdu do politiky aj vlastenci , tak sa nemožeme čudovat,čo to tam je[/quote]A ako sa tam chceš dostať keď už hneď na miesnej úrovni si onálepkovaný a nikto stebou ani neprehodí slovo len ťa budú dehonestovať a nebudú stebou nič riešiť aj keď sa na hlavu postaviš. Vlastencov je tam dosť ale sa ich nemá kto zastať a snimi spolupracovať.

Vlastencov je tam dosť ale sa ich nemá kto zastať a snimi spolupracovať.

takže začat podporovat vlastencov


  • ak v dnešnéj dobe bude niekdo kydat na Fica , a nieje tam ešte náhrada ,ktorá by vyhrala volby . Tak osočovanie Fica može Slovensku dnes len ublížit.
  • je potreba silný líder

[quote="pid:66613, uid:85"]Vlastencov je tam dosť ale sa ich nemá kto zastať a snimi spolupracovať.[/quote] takže začat podporovat vlastencov - ak v dnešnéj dobe bude niekdo kydat na Fica , a nieje tam ešte náhrada ,ktorá by vyhrala volby . Tak osočovanie Fica može Slovensku dnes len ublížit. - je potreba silný líder
Upravené 6. 4. 2022 o 10:18

Dokud budou tajné / informační služby napomáhat korupci činovníku, místo aby ji bránili a ty zkorumpované eliminovali, může tam být jakýkoliv vlastenec a po čase se taky odchýlí od pronárodního směřování.


Musí fungovat jako bílé krvinky a ne jako nosič viru


Dokud budou tajné / informační služby napomáhat korupci činovníku, místo aby ji bránili a ty zkorumpované eliminovali, může tam být jakýkoliv vlastenec a po čase se taky odchýlí od pronárodního směřování. Musí fungovat jako bílé krvinky a ne jako nosič viru

Český velvyslanec v Moskvě Vítězslav Pivoňka byl předvolán na ruské ministerstvo zahraničí kvůli nedávnému vyhoštění ruského diplomata z České republiky.


Velvyslanci bylo mimo jiné sděleno, že „tento nepřátelský krok nezůstane bez odezvy“, informovala agentura TASS s odvoláním na sdělení ruského ministerstva.
„Tím, že dnes tak horlivě ničí všechny vazby s Ruskem, si Praha musí být vědoma, že svým jednáním vytváří dlouhodobé negativní důsledky pro naše vztahy,“ citovala agentura TASS stanovisko ruského ministerstva zahraničí.
https://bit.ly/3r31i0E
https://www.pokec24.cz/nezarazene/moskva-se-zlobi-pry-kvuli-dalsi-protiruske-provokaci-z-ceske-strany/?attempt=1


Český velvyslanec v Moskvě Vítězslav Pivoňka byl předvolán na ruské ministerstvo zahraničí kvůli nedávnému vyhoštění ruského diplomata z České republiky. Velvyslanci bylo mimo jiné sděleno, že „tento nepřátelský krok nezůstane bez odezvy“, informovala agentura TASS s odvoláním na sdělení ruského ministerstva. „Tím, že dnes tak horlivě ničí všechny vazby s Ruskem, si Praha musí být vědoma, že svým jednáním vytváří dlouhodobé negativní důsledky pro naše vztahy,“ citovala agentura TASS stanovisko ruského ministerstva zahraničí. https://bit.ly/3r31i0E https://www.pokec24.cz/nezarazene/moskva-se-zlobi-pry-kvuli-dalsi-protiruske-provokaci-z-ceske-strany/?attempt=1

pokud jí jde o zachování existence České republiky, o prosperitu průmyslu a přežití obyvatelstva.

Tady bude obávám se docela problém...


[quote="pid:66410, uid:776"]pokud jí jde o zachování existence České republiky, o prosperitu průmyslu a přežití obyvatelstva.[/quote] Tady bude obávám se docela problém...

A teď si dejte nedělní chvílku poezie s těmi, co nám teď vládnou.
Nestačil jsem zírat. Kdo volil ty modro-žlutý dauny?

Strašné. Dnes v noci asi hrůzou neusnu smile
A nejhorší na tom je, že do sněmovny je dostali svými hlasy občané ČR.
Jak na tom musejí být rozumově (intelektuálně) občané ČR (samozřejmě že ne všichni), když podporují takové .... (ani nevím, jak to adekvátně nazvat :-) ?


[quote="pid:66484, uid:158"]A teď si dejte nedělní chvílku poezie s těmi, co nám teď vládnou. Nestačil jsem zírat. Kdo volil ty modro-žlutý dauny?[/quote] Strašné. Dnes v noci asi hrůzou neusnu ]:) A nejhorší na tom je, že do sněmovny je dostali svými hlasy občané ČR. Jak na tom musejí být rozumově (intelektuálně) občané ČR (samozřejmě že ne všichni), když podporují takové .... (ani nevím, jak to adekvátně nazvat :-) ?

a to tedy nechci byt zla, ale neda se na ni ani divat.


Jo tak to já zlej klidně budu, když je na straně maximálního zla s takovym ksichtem, jako kříženec mezi piraňou a opicí, pohled fakt k zblití, ta by měla ten náhubek nosit doživotně, vždycky když tam začala vysílat ty svoje bludy, tak jsem se musel dívat jinam, nebo to přetočit aspoň na toho dementa z TOP 09.


[quote="pid:66601, uid:347"]a to tedy nechci byt zla, ale neda se na ni ani divat.[/quote] Jo tak to já zlej klidně budu, když je na straně maximálního zla s takovym ksichtem, jako kříženec mezi piraňou a opicí, pohled fakt k zblití, ta by měla ten náhubek nosit doživotně, vždycky když tam začala vysílat ty svoje bludy, tak jsem se musel dívat jinam, nebo to přetočit aspoň na toho dementa z TOP 09.

Jo tak to já zlej klidně budu, když je na straně maximálního zla s takovym ksichtem, jako kříženec mezi piraňou a opicí, pohled fakt k zblití, ta by měla ten náhubek nosit doživotně, vždycky když tam začala vysílat ty svoje bludy, tak jsem se musel dívat jinam, nebo to přetočit aspoň na toho dementa z TOP 09.

Vzpomněl jsem si na dětský seriál mých ratolestí .
https://youtu.be/jqHV7dOba-0?t=451
Jsou tam všichni .


[quote="pid:66704, uid:633"]Jo tak to já zlej klidně budu, když je na straně maximálního zla s takovym ksichtem, jako kříženec mezi piraňou a opicí, pohled fakt k zblití, ta by měla ten náhubek nosit doživotně, vždycky když tam začala vysílat ty svoje bludy, tak jsem se musel dívat jinam, nebo to přetočit aspoň na toho dementa z TOP 09.[/quote] Vzpomněl jsem si na dětský seriál mých ratolestí . https://youtu.be/jqHV7dOba-0?t=451 Jsou tam všichni .

Vzpomněl jsem si na dětský seriál mých ratolestí .


Já jsem si vzpomněl na tyhle dva z filmu Želví ninjové.



[quote="pid:66714, uid:185"]Vzpomněl jsem si na dětský seriál mých ratolestí .[/quote] Já jsem si vzpomněl na tyhle dva z filmu Želví ninjové. https://wizarddojo.files.wordpress.com/2017/05/tokka-rahzar-tmnt-ninja-turtles-the-secret-of-the-ooze_zps2c1qfw6v.jpg

Nestačil jsem zírat. Kdo volil ty modro-žlutý dauny?
Ten mektal je na facku, o jakých jiných zdrojích energie to ten dement mele? smile


[quote="pid:66484, uid:158"]Nestačil jsem zírat. Kdo volil ty modro-žlutý dauny?[/quote] Ten mektal je na facku, o jakých jiných zdrojích energie to ten dement mele? :D

Ten mektal je na facku, o jakých jiných zdrojích energie to ten dement mele?


Asi opravdu myslí přísun nukleární energie v podobě 100Mt ruskýho Cara, pablb. Vůbec bych se nedivil, kdyby si to spočítal tak, že by sem Uran přistál zadarmo a vláda retardů by tak ušetřila.


[quote="pid:66729, uid:149"]Ten mektal je na facku, o jakých jiných zdrojích energie to ten dement mele?[/quote] Asi opravdu myslí přísun nukleární energie v podobě 100Mt ruskýho Cara, pablb. Vůbec bych se nedivil, kdyby si to spočítal tak, že by sem Uran přistál zadarmo a vláda retardů by tak ušetřila.

Aby bylo jasno, a tohle západ nazývá demokracií.
Jakub Železný si ve středu zajel do Brna, aby si v tamním uprchlickém centru před kamerami ČT porozprávěl s předsedou Ústavního soudu Pavlem Rychetským a soudcem Josefem Baxou o zločinu páchaném Ruskou federaci na Ukrajině. Pominu neuvěřitelné pokrytectví těchto tří mužů, kteří s klidným svědomím mluvili o předmětném konfliktu tak, jako by vypukl náhle a bez příčiny, jako by mu nic nepředcházelo, jako by zde nebylo dlouhých osm let trvající kanonády ukrajinského dělostřelectva na ruské civilní obyvatele Donbasu, z nichž 14 000 až 17 000 tuto kanonádu nepřežilo. Jako by ti tři neměli nejmenší povědomí o výzvách Ruska k Západu, aby toto denodenní vraždění pomohl Rusku zastavit, jak Putin úpěnlivě volal po bezpečnostním paktu pro všechny – a jak byly všechny tyto prosby marné a podobaly se, jak řekl ruský zahraniční ministr Lavrov, hovoru s hluchými a slepými.


Toho se nikdo z uvedených tří besedníků se pochopitelně ani nedokl, ale zato všichni tři zatruchlili, když jeden z nich, tuším, že to byl redaktor Železný, zmínil fakt, že v dosavadních bojových operacích na ukrajině ztratilo život též sto ukrajinských dětí.


Samozřejmě, je to hrůza, a oni tři muži ji též dávali patřičně najevo. Ale, probůh, kde byli, když na začátku současného století Američané bezdůvodně napadli Irák a zabili v něm těch dětí celého půl milionu?


Kde jste byl tehdy vy, pane Rychetský, pane Baxo a pane Železný? Jak je možné, že truchlíte nad stem, ale půl milión vám byl ničím? Anebo opravdu berete věci tak, že sto mrtvých je děs, ale půl miliónu je jen statistika?


Kamera zabírala toho středečního večera nejčastěji a též zblízka hlavně první hvězdu pořadu, jíž byl samozřejmě Pavel Rychetský. A já jsem – to nikoli bez překvapení – v jeho očích a vůbec v ckaždém záhybu jeho obličeje spatřil ďábla. Anebo tu nejkoncentrovanější nenávist, jaká by stačila na velkoměsto, ale vtáhl si ji do sebe jen jediný člověk – jak chcete. A v ten okamžik jsem pochopil, proč tento nejvyšší činovník práva v naší zemi mluví tak, jak mluví, a myslí tak, jak myslí. A proč tak nesmírně nenávidí nás, kteří mluvíme a myslíme jinak, a proč ze stejného důvodu tak zaníceně nenávidí i Rusko. Proč prolévá krokodýlí slzy nad Ukrajinou, ale Irák, Libye, Afghánistán a Sýrie mu byly lhostejné, pokud jim ovšem – a to je nejpravděpodobnější – nepřál vůbec to nejhorší.


Ale tohle všechno stále ještě nebyl vrchol večera. Ten přišel, když se redaktor Železný obrátil na oba právníky s otázkou, zda by se nedalo uvažovat o dalším a ještě tužším omezení svobody projevu, který sice máme zaručen ústavou, ale vzhledem k současné situaci…


Na pár vteřin se zdálo, že právníci váhají, jak s otázkou naložit, ale soudce Rychetský, z kterého během celého pořadu nenávist doslova crčela, přece jen našel rovnováhu, natáhl nohy, zaklonil se a řekl: „Jistě, proč ne, vždyť v trestním zákoníku máme přece zákon proti podněcování k nenávisti, že ano“.
https://www.pokec24.cz/blog/to-ten-nejvetsi-nenavistnik-bude-soudit-za-nenavist%ef%bf%bc/?attempt=1


Aby bylo jasno, a tohle západ nazývá demokracií. Jakub Železný si ve středu zajel do Brna, aby si v tamním uprchlickém centru před kamerami ČT porozprávěl s předsedou Ústavního soudu Pavlem Rychetským a soudcem Josefem Baxou o zločinu páchaném Ruskou federaci na Ukrajině. Pominu neuvěřitelné pokrytectví těchto tří mužů, kteří s klidným svědomím mluvili o předmětném konfliktu tak, jako by vypukl náhle a bez příčiny, jako by mu nic nepředcházelo, jako by zde nebylo dlouhých osm let trvající kanonády ukrajinského dělostřelectva na ruské civilní obyvatele Donbasu, z nichž 14 000 až 17 000 tuto kanonádu nepřežilo. Jako by ti tři neměli nejmenší povědomí o výzvách Ruska k Západu, aby toto denodenní vraždění pomohl Rusku zastavit, jak Putin úpěnlivě volal po bezpečnostním paktu pro všechny – a jak byly všechny tyto prosby marné a podobaly se, jak řekl ruský zahraniční ministr Lavrov, hovoru s hluchými a slepými. Toho se nikdo z uvedených tří besedníků se pochopitelně ani nedokl, ale zato všichni tři zatruchlili, když jeden z nich, tuším, že to byl redaktor Železný, zmínil fakt, že v dosavadních bojových operacích na ukrajině ztratilo život též sto ukrajinských dětí. Samozřejmě, je to hrůza, a oni tři muži ji též dávali patřičně najevo. Ale, probůh, kde byli, když na začátku současného století Američané bezdůvodně napadli Irák a zabili v něm těch dětí celého půl milionu? Kde jste byl tehdy vy, pane Rychetský, pane Baxo a pane Železný? Jak je možné, že truchlíte nad stem, ale půl milión vám byl ničím? Anebo opravdu berete věci tak, že sto mrtvých je děs, ale půl miliónu je jen statistika? Kamera zabírala toho středečního večera nejčastěji a též zblízka hlavně první hvězdu pořadu, jíž byl samozřejmě Pavel Rychetský. A já jsem – to nikoli bez překvapení – v jeho očích a vůbec v ckaždém záhybu jeho obličeje spatřil ďábla. Anebo tu nejkoncentrovanější nenávist, jaká by stačila na velkoměsto, ale vtáhl si ji do sebe jen jediný člověk – jak chcete. A v ten okamžik jsem pochopil, proč tento nejvyšší činovník práva v naší zemi mluví tak, jak mluví, a myslí tak, jak myslí. A proč tak nesmírně nenávidí nás, kteří mluvíme a myslíme jinak, a proč ze stejného důvodu tak zaníceně nenávidí i Rusko. Proč prolévá krokodýlí slzy nad Ukrajinou, ale Irák, Libye, Afghánistán a Sýrie mu byly lhostejné, pokud jim ovšem – a to je nejpravděpodobnější – nepřál vůbec to nejhorší. Ale tohle všechno stále ještě nebyl vrchol večera. Ten přišel, když se redaktor Železný obrátil na oba právníky s otázkou, zda by se nedalo uvažovat o dalším a ještě tužším omezení svobody projevu, který sice máme zaručen ústavou, ale vzhledem k současné situaci… Na pár vteřin se zdálo, že právníci váhají, jak s otázkou naložit, ale soudce Rychetský, z kterého během celého pořadu nenávist doslova crčela, přece jen našel rovnováhu, natáhl nohy, zaklonil se a řekl: „Jistě, proč ne, vždyť v trestním zákoníku máme přece zákon proti podněcování k nenávisti, že ano“. https://www.pokec24.cz/blog/to-ten-nejvetsi-nenavistnik-bude-soudit-za-nenavist%ef%bf%bc/?attempt=1

a jak byly všechny tyto prosby marné a podobaly se, jak řekl ruský zahraniční ministr Lavrov, hovoru s hluchými a slepými.
Včera jsem zažil něco podobného. Na Radiožurnálu měla jejich "hvězda" Výborná před mikrofonem doktorku, která se zúčastnila, jako členka organizace Lékaři bez hranic, mise na Ukrajině.
Hned ze začátku řekla, že tam šla s určitými očekáváními, jelikož se podobných akcí zúčastnila na více místech světa (vesměs války vedené USA, to tam ale neřekla), no a po příchodu na Ukrajinu byla doslova šokována. Očekávala návaly zraněných, mrtvých atd. a ono nic. Běžná ošetření a vcelku normální život. Dle mého pocitu, byla snad zklamaná, že to bylo jinak, než byla zvyklá.
No a co myslíte? Napadlo některou z těch dvou, že to je proto, že to není válka, ale spec. operace? Dál si jeli svou verzi, jak je Rusko zlé, a Ukrajina hodná. Kdo by si chtěl rozhovor vyslechnout, je v archivu. Měl jsem chuť napsat té rozhlasové "hvězdě", něco ve stylu, kdy už přestane být v kómatu, ve kterém se nahází a konečně otevře oči, ale nakonec jsem to zavrhl, jako zbytečnou iniciativu.


[quote="pid:66781, uid:776"]a jak byly všechny tyto prosby marné a podobaly se, jak řekl ruský zahraniční ministr Lavrov, hovoru s hluchými a slepými.[/quote]Včera jsem zažil něco podobného. Na Radiožurnálu měla jejich "hvězda" Výborná před mikrofonem doktorku, která se zúčastnila, jako členka organizace Lékaři bez hranic, mise na Ukrajině. Hned ze začátku řekla, že tam šla s určitými očekáváními, jelikož se podobných akcí zúčastnila na více místech světa (vesměs války vedené USA, to tam ale neřekla), no a po příchodu na Ukrajinu byla doslova šokována. Očekávala návaly zraněných, mrtvých atd. a ono nic. Běžná ošetření a vcelku normální život. Dle mého pocitu, byla snad zklamaná, že to bylo jinak, než byla zvyklá. No a co myslíte? Napadlo některou z těch dvou, že to je proto, že to není válka, ale spec. operace? Dál si jeli svou verzi, jak je Rusko zlé, a Ukrajina hodná. Kdo by si chtěl rozhovor vyslechnout, je v archivu. Měl jsem chuť napsat té rozhlasové "hvězdě", něco ve stylu, kdy už přestane být v kómatu, ve kterém se nahází a konečně otevře oči, ale nakonec jsem to zavrhl, jako zbytečnou iniciativu.

Soud nařídil dezinformátorce Liskové, ať se omluví poslankyni Richterové
Lisková má také zaplatit Richterové 50.000 korun. Rozsudek zatím není pravomocný.
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/soud-naridil-dezinformatorce-liskove-at-se-omluvi-richterove-40393050#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.web.nexttoart&dop_req_id=P9thgU8rsPe-202204071008&dop_id=40393050


**Soud nařídil dezinformátorce Liskové, ať se omluví poslankyni Richterové** Lisková má také zaplatit Richterové 50.000 korun. Rozsudek zatím není pravomocný. https://www.novinky.cz/domaci/clanek/soud-naridil-dezinformatorce-liskove-at-se-omluvi-richterove-40393050#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.web.nexttoart&dop_req_id=P9thgU8rsPe-202204071008&dop_id=40393050
Upravené 7. 4. 2022 o 12:10

Pekarová Adamová přivítala na půdě Poslanecké sněmovny velvyslankyni
Gruzie Miariam Rakviashvili
https://udalostiextra.cz/politika/pekarova-adamova-privitala-na-pude-poslanecke-snemovny-velvyslankyni-gruzie-miariam-rakviashvili/27141/


Pekarová Adamová přivítala na půdě Poslanecké sněmovny velvyslankyni Gruzie Miariam Rakviashvili https://udalostiextra.cz/politika/pekarova-adamova-privitala-na-pude-poslanecke-snemovny-velvyslankyni-gruzie-miariam-rakviashvili/27141/

https://www.novinky.cz/domaci/clanek/cernochova-chce-v-usa-otevrit-i-jednani-o-americke-pritomnosti-v-cr-40393405#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=VU1mqnKqigi-202204100653&dop_id=40393405&source=hp&seq_no=7&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz v Česku bude Nato základna..


https://www.novinky.cz/domaci/clanek/cernochova-chce-v-usa-otevrit-i-jednani-o-americke-pritomnosti-v-cr-40393405#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=VU1mqnKqigi-202204100653&dop_id=40393405&source=hp&seq_no=7&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz v Česku bude Nato základna..
43.86k
369
51
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept