Politika v ČR
Nová Pandořina skřínka otevřena

Temné proroctví. Znalec Německa varuje. Nová Pandořina skříňka otevřená. Očkovaní i neočkovaní, na toto teď pozor
https://www.novarepublika.cz/2021/11/temne-proroctvi-znalec-nemecka-varuje-nova-pandorina-skrinka-otevrena-ockovani-i-neockovani-na-toto-ted-pozor


"Český Honza vyhrožuje Moskvě a zároveň se ohlíží, zda za jeho zády stojí velký brácha za oceánem i evropští kámoši. A když zjistí, že Big Boss na něj zvysoka kálí a unionisté mají z českého Kocourkova nejspíš srandu, pomalu zmlkne a stáhne se zpět do naší kotliny. Samozřejmě poté, co spáchal obří diplomatický průšvih, další krok k zahraničně-politické bezvýznamnosti a ekonomické demontáži. Na východ jsme přetrhali zbytek slušných vztahů, na západ prohloubili ekonomickou závislost, jedni si mnou ruce, druzí kroutí nad českým Kocourkovem hlavou. A na obou světových stranách panuje společné přesvědčení, že Češi nezaslouží ani trochu respektu."


"Co vás nejvíc v poslední době zaujalo? Čeho bychom si měli všímat?


"V každém případě politické instrumentalizace korony. Dalo by se říct covid versus právní stát. Najednou jsme zjistili, že exekutiva de facto vykonává moc bez omezení, že ústavní kontrolní mechanismy nefungují, že je možná segregace obyvatel podle očkovacího statutu, který vede ke stavu jakéhosi biologického apartheidu. Že je možná cenzura názorů a vědeckých postojů, které nejsou s vládní linií konformní, že je vyvíjen policejní, soudní i pracovní nátlak na občany, kteří se odmítají nechat očkovat experimentálními vakcínami, o kterých i mediální mainstream přináší stále nové, navíc protichůdné informace. Kolik „dočasných opatření“ nám zůstane „na věčné časy“, zda bez protestu svolíme k postupné digitální kontrole každého z nás a ještě tomu budeme tleskat, a jestli Evropská unie využije situaci k další centralizaci a její komise k nárůstu výkonné moci, to jsou zásadní otázky týkající se osudu práva a demokracie na našem kontinentě. Toho by si měli všímat jak očkovaní, tak neočkovaní, pokud se jednoho rána nechtějí probudit v orwellovském světě."


**Temné proroctví. Znalec Německa varuje. Nová Pandořina skříňka otevřená. Očkovaní i neočkovaní, na toto teď pozor** https://www.novarepublika.cz/2021/11/temne-proroctvi-znalec-nemecka-varuje-nova-pandorina-skrinka-otevrena-ockovani-i-neockovani-na-toto-ted-pozor "Český Honza vyhrožuje Moskvě a zároveň se ohlíží, zda za jeho zády stojí velký brácha za oceánem i evropští kámoši. A když zjistí, že Big Boss na něj zvysoka kálí a unionisté mají z českého Kocourkova nejspíš srandu, pomalu zmlkne a stáhne se zpět do naší kotliny. Samozřejmě poté, co spáchal obří diplomatický průšvih, další krok k zahraničně-politické bezvýznamnosti a ekonomické demontáži. Na východ jsme přetrhali zbytek slušných vztahů, na západ prohloubili ekonomickou závislost, jedni si mnou ruce, druzí kroutí nad českým Kocourkovem hlavou. A na obou světových stranách panuje společné přesvědčení, že Češi nezaslouží ani trochu respektu." **"Co vás nejvíc v poslední době zaujalo? Čeho bychom si měli všímat?** "V každém případě politické instrumentalizace korony. Dalo by se říct covid versus právní stát. Najednou jsme zjistili, že exekutiva de facto vykonává moc bez omezení, že ústavní kontrolní mechanismy nefungují, že je možná segregace obyvatel podle očkovacího statutu, který vede ke stavu jakéhosi biologického apartheidu. Že je možná cenzura názorů a vědeckých postojů, které nejsou s vládní linií konformní, že je vyvíjen policejní, soudní i pracovní nátlak na občany, kteří se odmítají nechat očkovat experimentálními vakcínami, o kterých i mediální mainstream přináší stále nové, navíc protichůdné informace. Kolik „dočasných opatření“ nám zůstane „na věčné časy“, zda bez protestu svolíme k postupné digitální kontrole každého z nás a ještě tomu budeme tleskat, a jestli Evropská unie využije situaci k další centralizaci a její komise k nárůstu výkonné moci, to jsou zásadní otázky týkající se osudu práva a demokracie na našem kontinentě. Toho by si měli všímat jak očkovaní, tak neočkovaní, pokud se jednoho rána nechtějí probudit v orwellovském světě."
Upravené 9. 11. 2021 o 09:10

Nuž keď má prísť nový systém, spravodlivejší, tak starý musí padnúť a presne toto teraz vidíme, síce nie všetci to vnímajú ale deje sa to. Ale ľudia plačú, lebo veď si konečne zvykli a teraz sa majú znova meniť? Veď to je také "nepoholdné, kto to kedy videl sa stále meniť", ľudia sú zvyknutí sa učiť prvých 20 - 25 rokov a potom by chceli si "hovieť do konca života v akomsi virtuálnom pohodlnom svete". Ale takej pohodlnej, nevedomej existencii je už koniec. Zákon času bude hnať veľa ľudí. Veľa plaču ešte pre to bude. Darmo, duchovne lenivý človek nie je Stvoriteľovi milý.


Nuž keď má prísť nový systém, spravodlivejší, tak starý musí padnúť a presne toto teraz vidíme, síce nie všetci to vnímajú ale deje sa to. Ale ľudia plačú, lebo veď si konečne zvykli a teraz sa majú znova meniť? Veď to je také "nepoholdné, kto to kedy videl sa stále meniť", ľudia sú zvyknutí sa učiť prvých 20 - 25 rokov a potom by chceli si "hovieť do konca života v akomsi virtuálnom pohodlnom svete". Ale takej pohodlnej, nevedomej existencii je už koniec. Zákon času bude hnať veľa ľudí. Veľa plaču ešte pre to bude. Darmo, duchovne lenivý človek nie je Stvoriteľovi milý.

Podľa mojej skúsenosti z blízkeho a vzdialenejšieho okolia to vníma minimum ľudí, jeden z 10, ostatní fičia na kovid príbehu a majú vypnuté hlavné, ale aj periférne vnímanie, bioroboti. Eštelen začnú plakať, pretože teraz sú spokojní, že sú napichaní a vrchnosť sa ich zastáva a dáva im privilégiá. Netušia, že sa chystá nejaká zmena, ktorá prevalcuje ich životy. Sú presvedčení, že tá zmena už nastala, a opichaním sa to zastabilizovalo.


Na ich psychiku už nič netlačí, začínajú byť presvedčení, že treba tlačiť na tých, ktorý odmietajú akceptovať tento nový módus - presne tak, ako je to podávané cez médiá.


Podľa mojej skúsenosti z blízkeho a vzdialenejšieho okolia to vníma minimum ľudí, jeden z 10, ostatní fičia na kovid príbehu a majú vypnuté hlavné, ale aj periférne vnímanie, bioroboti. Eštelen začnú plakať, pretože teraz sú spokojní, že sú napichaní a vrchnosť sa ich zastáva a dáva im privilégiá. Netušia, že sa chystá nejaká zmena, ktorá prevalcuje ich životy. Sú presvedčení, že tá zmena už nastala, a opichaním sa to zastabilizovalo. Na ich psychiku už nič netlačí, začínajú byť presvedčení, že treba tlačiť na tých, ktorý odmietajú akceptovať tento nový módus - presne tak, ako je to podávané cez médiá.
Upravené 9. 11. 2021 o 11:25

Napsal jsi to vito naprosto přesně! Mí kolegové se přesně takto chovají.


Napsal jsi to vito naprosto přesně! Mí kolegové se přesně takto chovají.

Ferry: v com vidis prichod noveho spravodlivejsieho systemu?


Ferry: v com vidis prichod noveho spravodlivejsieho systemu?
992
4
5
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept